Instalimi Alarm me auto DUART VET

Author: | 2018/08/29

Signalku paraqitur me fillimin.

Unë jam duke shkuar për të vënë veten e tij, si tha se instalimin e 4 mijë rubla. Unë duhet të them të elektricist nivelit :-) Unë kam përvojë zero para se ishte për të lidhur radio dhe sobë. Wrotham lidhur me njësinë, ditë të tjera si një garazh në dispozicion për të lidhur të shkojnë.

Unë do ta vë rregullatorët nën sobë.

njesia sinjalizimit

I mori lidhje. Plastmaski shpërbërë në kutinë e siguresave dhe mori bardachek. Qasje e hapur për kutinë e siguresave të jetë në gjendje të lidhë.

Në të drejtën qoshe antenave sipërme prikleyal dhe mbërthyer në llambë traversë qoshe. Wire kasetë endur dhe të mbërthyer për instalime elektrike në motor në sobë.

Shoku sensor prikleyal në trup nën tub drejtë ajrit. Dhe unë vazhdoi të fun :-)

10

Gjelbër vuri në dukje se nuk është e nevojshme për të lidhur.

Skema drejtuar: zi / verdhë dhe e zezë / bardhë-kthyer kontrollin dhe bllokohet starter (+)

Blue-output qark kalimi ACC.

Kuqe- + 12

verdhë-output kalimi qark ndezjen e parë.

prodhimit të gjelbër e dytë të mundësuar qark ndezjen.

Në telat ndezjen 5, në qoftë se kam kuptuar si duhet, atëherë:

11

kuqe- + 12

Black-ndezjen

të verdhë me të zezë shirit-ndezjen 2

e kuqe me të zezë shirit-motorino

Gri, unë nuk e di! Ndoshta qark kalimi ACC prodhimit? Kush e di se çfarë më thoni!

Instalime elektrike diagram është kjo: të prerë tela nga bllokohet me motorino (e kuqe me shirit të zi) deri në fund të motorino për të lidhur verdhë me shirit të zi, dhe deri në fund të zi kështjellës me shirit të bardhë (siç është shkruar në udhëzimet e)

12

bllokohet tela të zeza, alarmet verdhë.

Kuqe në të kuqe, nuk ka asnjë mundësi!

Verdhë me të zezë shirit bllokohet gjelbër nga sinjalizimit.

Dhe gri e kështjellës me blu e alarmit, pa zgjidhje tjetër!

Dhe lidhës 6-pin është e lidhur fillimin, por makina nuk do të fillojë akoma!

Të vazhdojë për të alarmit:

13

№1 kuqe të njëjtë gjarpërues si lidhës 6 pin.

Ajo do të jetë interesante:   Si për të rinovuar iPhone 4 AT

№9 black

Gjelbër dhe i zi №11 dhe të gjelbër të verdhë (pas shkruani, nuk mund të mbani mend ngjyra)

Gri №13 me sirenë, ajo është tërhequr nëpërmjet parzmore instalime elektrike kryesor (me të dhe rimorkio kapuç)

Blu-zi në lidhës derë 3-pin e shoferit (e bardhë kafe)

Orange-gri №18 qartë se ku!

Dhe №6 gri-zi, pa fillimin e nuk punon. Unë kam një makinë pa TACHO mënyrë që llambë bateri shkarkimit

14

15

tela blu në instalime elektrike sa më të pastra, në skemën ai vjen për të K2.

Mbyllje qëndrore, nuk do të lidhë, sepse unë kam kjo nuk funksionon ((((

Kjo është e gjitha!

Shto një koment

e-mail juaj nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *