Tele2 si për të lidhur NORMA CLASSIC

Author: | 2019/08/01

Pothuajse të gjitha tarifat e reja janë abonplatnymi, por kjo nuk do të përshtaten çdo përdorues. Nëse jeni duke kërkuar për kushte të favorshme për veten e tyre, por nuk duan të plotësoj llogaritë e tyre në baza mujore, zgjidhni Classic tarifën Tele2.

Ai është i përshtatshëm për ata që kryesisht marrë telefonata dhe rrallë ai përdor shërbimet e komunikimit.


Tarifa "Classic" Tele2


 • Moska: 0.8 p. për minutë mbi rajonin 2 r. Tele2, SMS 1.5 rubla., 10, 15 MB p.
 • rajoni Shën Petersburg 1.2 p, p 2 Tele2, SMS 1.5, 15 p ... 10 MB.
 • Irkutsk 15 p. 10 MB, 60 polic. minuta mbi një rajon të vendit të Tele2 -. 5 p, 1.5 SMSes p.
 • Magadan 9.9 p. 1 MB, e quan rajonin Magadarnskoy. 60 cop Tele2 Rusi -. 2 r, SMS-ki 1.5 rubla..
 • Voronezh. 10 MB 15 p Thirrjet rajonin. 1.8 fshij., Brenda rrjetit të vendit 2 p., Mesazhe me tekst 1.5 fq.
 • Bryansk Rajoni 1.5 p. per minute, Tele2 2 r., SMS-ki 1.5 p., 15 trafiku p. 10 MB.

Të dhënat nga qytete të tjera mund të gjenden në faqen zyrtare të internetit Duke shkuar në këndin e poshtëm të djathtë të qytetit.

përmbajtje

 1. Përshkrimi "Classic" tarifa nga Tele2
 2. Si të lidheni tarifën "Classic" nga Tele2?
 3. Si për të shkuar në një tjetër tarifës
 4. Si të çaktivizoni tarifën "Classic" nga Tele2
 5. fare
 6. Thirrjet në zonën shtëpi
 7. Thirrjet Long Distance
 8. thirrjet ndërkombëtare
 9. Internet në tarifën "Classic" nga Tele2
 10. Avantazhet dhe disavantazhet e tarifës

Përshkrimi "Classic" tarifa nga Tele2

Termat parapaguar "Classic" sugjerojnë mbushëse si të shtrenjta. Ky opsion është e dobishme për njerëzit që kanë Tele2 është një kartë shtesë SIM dhe përdoret rrallë ose për klientët të cilët vetëm të marrë telefonata.

Automatikisht të lidheni me opsionet e mëposhtme: Prisni dhe të mbajë në thirrje, roaming në Rusi, aksesin ndërkombëtar dhe distancë të gjatë, unë jam në dispozicion, Voice Mail, Informer, USSD, SMS, qasja to Automatic telefonuesi ID, thirrje forwarding, roaming jashtë vendit, shërbimi pako të dhënave.

Karakteristikat e planit "Classic":

 • në 120 ditët e mospërdorimit fillon SIM-kartë për të jetë i ngarkuar tarifë mujore 3 r. çdo ditë nuk ka më shumë fonde në bilanc;
 • 180 ditë pas mos-përdorimi i kartës SIM është e kyçur në mënyrë të përhershme;
 • trafikut të internetit është rrumbullakuar deri në 150 KB.

Si të lidheni tarifën "Classic" nga Tele2?

Dëshironi të marrë një kartë SIM nga Tele2 dhe të lidheni me "Classic"? Këtu janë disa mënyra për ta bërë këtë:

 • Blej një starter zyrë e shitjes paketë Tele2 qyteti juaj. Për ta bërë këtë, të marrë pasaportën tuaj dhe të kontaktoni personin për të plotësuar kontratën për dhënien e shërbimeve të lëvizshme të komunikimit. Konsulenti do të ju këshillojmë që të shërbimeve shtesë që do të bëjë thirrje ose internetin fitimprurës, në qoftë se ajo që ju interesojnë. Gjithashtu në dyqan ju mund të bleni pajisje dhe pajisjet e tjera.
 • Blej një kartë SIM, pa lënë në shtëpi. Kjo është e mundur në qoftë se një iniciativë urdhër paketë në faqen zyrtare celular të kompanisë. Kliko "Connect" duke klikuar në linkunDhe pastaj ndiqni disa hapa: zgjidhni një të ri apo të mbajë numrin e vjetër, futni të dhënat për regjistrimin e kontratës, të vendosë mënyrën e pagesës dhe të dorëzimit të mallrave, të konfirmuar blerjen dhe të presin për shpërndarjen.

Si për të shkuar në një tjetër tarifës

Ju tashmë jeni një parapagues i Tele2? Pastaj vetëm të ndryshojë tarifën kushtet janë një nga mënyrat më:

 • Dial kombinim për kërkesën celular USSD * 630 * 8 #. Kjo komande ju lejon të zëvendësojë planin e vjetër tarifor "Classic", pa asnjë manipulim shtesë. Ndiqni udhëzimet që do të vijnë në pajisjen tuaj në formën e mesazheve tekst dhe njoftimeve. Kur operacioni është i plotë, ju do të shihni të informacionit "fare tuaj Classic".
 • Merrni përparësi të shërbimit universal për kabinetin personal të përdoruesit në linkun . Vizitën në faqen kryesore, shkruani numrin tuaj të telefonit dhe fjalëkalimin një herë. Çdo herë që ju të merrni një logon e re. Për të shkuar në "Classic", ju duhet të shkoni në kolonën "Tarifave dhe Shërbimeve" , klikoni mbi butonin "Ndryshim" , të vendosura nën emrin e planit tuaj të shërbimit. Zgjidhni nga drop-down list "Classic" .
 • Kontaktoni operatorin e rrjetit dhe konsulent, në qoftë se ju nuk e dini se cili opcion tarifor ju duhet apo si për të ndryshuar atë. Duke e quajtur 630Ju mund të zgjidhë të gjitha problemet, por ajo do të marrë disa kohë, sepse linja Tele2 është i mbingarkuar shpesh. Kur ajo lidhet, të kërkojë për të aktivizuar "Classic" në kartën tuaj SIM. Gjithashtu, ju do të jetë në gjendje për të thirrur në 630ndryshuar opsionin veten duke dëgjuar zërin bën seksion "Tarifat" .

Si të çaktivizoni tarifën "Classic" nga Tele2

Karta SIM nuk mund të punojnë në të gjitha pa një plan të shërbimit, kështu që nëse keni nevojë për ta kthyer atë, ju keni disa mënyra për të bërë këtë:

 • në kohën e kyçi i kartës SIM, në qoftë se për një periudhë të zgjatur, ju nuk doni të merrni dhe të bëni thirrje, përdorimin e shërbimeve të tjera, ajo është e dobishme në qoftë se gjendja abonplatnye juaj (nëpërmjet studimit personal, për thirrjet për 630Duke vizituar zyrën në zonën tuaj);
 • shkojnë në kushte të tjera, duke përdorur një zyrë private duke vizituar zyrën Tele2 fshatin tuaj duke zgjedhur internet dhe duke klikuar "Shko" , ku do të ketë mënyra për ta bërë këtë.
Lexo më shumë:   Çfarë mund të jetë i gatuar nga derri shpatull

fare

Daily 0 çmimi i p .. "Classic" nuk përfshin tarifën. Lëvizur atë do të jetë 0 p. ose 30 p., në qoftë se, brenda 30 ditëve të fundit që kanë ndryshuar kushtet.


Tarifa "Classic" Tele2


Thirrjet në zonën shtëpi

 • Tele2 - 1,50 p / m ..
 • Tjetër opera-ra - 1,5 p / m ..
 • SMS - 1.5 rubla.
 • Mmski - 6.5 rubla.

Thirrjet Long Distance

 • Tele2 në vend - 2 p / m ..
 • numra të tjerë - 11 w / m ..
 • SMSes - 2.5 rubla.
 • MMS-ki - 6.50 rubla.

thirrjet ndërkombëtare

 • Mesazhet tekst - 5 p.
 • komunikimet satelitore - 240 W / m ..
 • SHBA, Kanada, Evropë, vendet baltike - 49 p / m ..
 • vendet e CIS - 30 p / m ..
 • Fusha të tjera - 69 p / m ..

Internet në tarifën "Classic" nga Tele2

Trafiku është në dispozicion në një çmim të veçantë prej 15 rubla 10 MB. Nëse keni nevojë për kushte më të favorshme, ne sugjerojmë urdhërimin paketa internetin nëpërmjet internetit ose në një private Zyra: paketës së internetit prej 5 GB në muaj me çmim prej 190 rubla, një portofol prej 10 GB për 30 ditë për 250 rubla, valixhe internet 30 GB për 350 f. në muaj.

Avantazhet dhe disavantazhet e tarifës

këqijat :

 • paguar thirrje për Tele2;
 • çmimet standarde për thirrjet në Rusi dhe llojit ndërkombëtar;
 • sms shtrenjtë dhe MMS.

pro :

 • çmime të ulëta për thirrjet Tele2 shkojnë nga 60 kopecks. në varësi të rajonit;
 • një zbritje të vogël në trafik 10 MB 15 fq. në vend të 99.5 p.;
 • asnjë tarifë abonimi.

Classic - një variant pa një taksës së licencës për përdoruesit të cilët rrallë e quajnë veten, por shpesh merr telefonata pothuajse asnjë qasje në internet ose të përdorur kartën SIM Tele2 si shumë.

Tele2 TARIFA CLASSIC 2018: PËRSHKRIMI, COST ...

Konkurrenca mes operatorëve mobil, kërkon oferta të reja në treg. Prandaj lëshuar planet e reja tarifore dhe opsionet janë zhvilluar. Çdo përdorues gjen një zgjedhje të përshtatshme për veten e tyre. Tifozët e mesazheve tekst, dhe përdorues të përparuar të internetit, dhe shok i shoqërueshëm.

mirë Kinematografia

Shiko rezultatet

 Loading ...

Në lidhje me kohën kur paguajnë për çdo minutë të një telefononi ose dërgoni një mesazh, harruar tashmë. Ndërsa operatori mobil Tele2 me tarifën "Classic" nuk kanë kthyer në kohë të fjetur. Në këtë artikull ne do të diskutojmë karakteristikat e tarifës "Classic" nga Tele2. Ne përshkruajnë koston e thirrjeve dhe SMS, internet. Tregoj ekipin USSD për lidhje të shpejtë dhe shkyçjen e paketës.

përshkrim

Tarifa "Classic" nga Tele2 ishte nisur në vitin 2017 dhe është zëvendësuar planin tarifor popullore "Orange". Përparësia e saj - mungesa e një tarifë abonimi çdo muaj . Kostoja e shërbimeve të debitohet nga llogaria juaj menjëherë pas dorëzimit të tyre.

Lexo më shumë:   ZEMRA Holter monitorimit QË ËSHTË

Qasja e propozuar për abonentët që nuk e përdorin një telefon celular. Për shembull, përdoruesit me karta të shumëfishta SIM të operatorëve të ndryshëm, apo të moshuarit që marrin thirrjet hyrëse vetëm të afërmit e tyre. 

E rëndësishme! Ajo është në dispozicion për të gjitha mundësitë për paketën, por pagesa është marrë për ata që e përdorin atë.

Kostoja e thirrjeve dhe mesazheve SMS

Kostoja e thirrjeve dhe mesazheve në normën e "Classic" nga Tele2 në rajone të ndryshme të Rusisë është praktikisht e njëjtë, me përjashtim të Moskës. Banorët e kryeqytetit mund të komunikojnë me ndonjë numër të çmimit ruse rubla dhe nëntëdhjetë e pesë cent për minutë. SMS-mesazh në numrin e Moskës dhe rajonin e Moskës do të paguhet në 1,95 rubla, SMS në Rusi - 1,95 rubla, MMS -. 6,5 rubla .

Për zonat e tjera bën thirrje për rajonin e tyre do të jetë më e lirë se në Rusi. Faturimi është për minutë.

Çmimet për shërbimet në normën e "Classic" për rajonet e tjera, janë paraqitur në tabelën e mëposhtme:

  telefonatat në dalje në zonën tuaj në shtëpi

(Rub. / Min).

telefonatat në dalje të Tele2 Rajonet fqinje (Rub. / min.) Në Tele 2 Rusisë (fshij. / Min.) Në numrat e tjerë rusë

(Rub. / Min).

Moska dhe provinca 1, 5 1, 5 1, 5 1, 5
Shën Petersburg dhe në rajon Leningrad 1.2 2 2 9
rajoni Arkhangelsk 1 2 2 8
rajoni Volgograd

 

1.5 2 2 9
rajoni Voronezh 1.8 2 2 9
rajon Novgorod 0.75 2 2 8
rajonin Rostov 0.95 2 fshirje. / Min. (Krasnodar dhe Adygea) 3 9.9

internet celular kushton 15 rubla për 10 MB. Sigurisht, ajo është mbiçmuara në krahasim me tarifat e tjera. Por janë në dispozicion për të abonentëve për lidhjen paketa shtesë prej 5, 10 dhe 30 GB në muaj për një tarifë mujore. Trafiku Llogaritja është kryer deri në 150 KB.
Fast 4G - vijë e drejtë vs Tele2? Tele2 vijë e drejtë
International thirrjet do të ngarkohet si më poshtë:

 • Në vendet e CIS - 30 Rur / min..
 • Europe, Baltik - 49 RUR / min;..
 • pjesa tjetër e vendit - 69 RUR / min.;.
 • satelit -. 240 Br / min.

Si të lidheni

Shko në tarifën Classic Tele2 nuk është e vështirë. Vetëm duhet të përdorin një nga metodat e disponueshme:

 1. USSD-command * 630 * 8 # dhe thirrjes . Pas formuar numrin këtë kombinim do të shfaq një menu interaktive, duke ndjekur udhëzimet e cila është e lehtë për të zbatuar tarifa lidhje për disa minuta.
 2. Llogaria personale në my.tele2.ru. Për të hapur do të duhet për të hyrë login tuaj (numrin e telefonit) dhe fjalëkalimin e marrë përmes SMS. Në vend që ju nuk mund vetëm të ndryshojë kushtet dhe aktivizoni opsione të tjera, por edhe për të kontrolluar ekuilibrin, rendit detaje.
 3. Voice menu 630 për të lira ndihmë për të gjetur kushtet fare, dhe të instaloni atë në telefonin tuaj.
 4. Lirë thirrje për shërbimin parapagues . Nën numrin 0611 Opsionet e punonjësve do të ndryshojnë në bazë të klientit pas sigurimin e të dhënave të pasaportës.
 5. Një vizitë në zyrë . Tarifa ndryshojë mundur kur trajtimin mbajtësin e kartës SIM dhe paraqitjen e pasaportës.

Tranzicioni është pa pagesë në rast se gjatë muajit të kaluar në këtë numër telefoni nuk ka ndryshuar normën. Përndryshe, kushton 40 rubla.

Abonentët e rinj menjëherë mund të blini një kartë SIM me aktivizuar "klasike" në zyrën e shitjes, ose urdhër dhe të paguajnë për atë në internet.

Si të çaktivizoni

gjë të tillë si një fare jashtë në komunikimin qelizor nuk ekziston. Ajo mund të shkëmbehen vetëm për një tjetër, ose plotësisht të braktisin shërbimet e komunikimit. Nëse parapaguesi nuk përdor kartën SIM të Tele2 mbi 180 ditët e kontratës së tij me operatorin do të konsiderohet ndërpritet , dhe numri është i bllokuar.

Avantazhet dhe disavantazhet, shqyrtime

Siç është përmendur tashmë, "Classic" nuk përfshin pagesën mujore. shërbimet e komunikimit (thirrjet, mesazhet dhe trafikut të lëvizshme) të ketë një pagesë fikse. Kostoja e thirrjeve është i njëjtë për çdo numër të lidhjeve në rajon .

konsumatorët e kënaqur Tele 2 në mënyrë të flasin në lidhje me tarifa:

"Bleva amtare dhomën time Tele2 me një të lidhur" klasik ". Ajo telefonat nuk janë të përgatitur të veçantë, kështu që ajo në thelb e quajnë fëmijët dhe nipërit e mbesat. Ai është shumë i përshtatshëm, ajo nuk është e nevojshme për të paguar një shumë të caktuar çdo muaj ";

Lexo më shumë:   Si për të bërë Lizunov në shtëpi pa zam PVA

"Ndonjëherë unë të marrë në telefon të biznesit me lidhje Tele2. Për të ruajtur zhvendos në "Classic", të paguajnë vetëm për thirrjet dalëse dhe mesazhe, dhe pastaj unë nuk mund të përdorni këtë kartë SIM disa javë. "

Të njëjtat konsumatorët të cilët shpesh përdorin internetin, korrespondojnë me SMS ose të bëjë një shumë të thirrjeve brenda rrjetit, ajo është me vlerë duke i kushtuar vëmendje për operatorin tjetër të ofertave me paketa e Shërbimit të ndryshme madhësive.

Clash of Titans: Tele2 apo megafon? Megafon , Tele2

(Pika: 2 )
Tarifa për biznes "Sigma" Shqyrtimi i planit tarifor "sjelljen time" nga Tele2 Kursi im ... shfletoni online + Vështrim i kursit të korporatave nga Tele2 Gamma ...

TARIFA NGA Tele2 PËRSHKRIMI klasik LIDHJE ...

Plani tarifor "Classic", deklaroi organizatorit të si ofertë të favorshme pa overpayments dhe tarifat e abonimit. Prandaj, personi paguan vetëm për ato shërbime që në fakt e përdorin atë.

Tarifa është projektuar për njerëzit të cilët shpesh e quajnë në zonën e lidhjes dhe të komunikojnë me abonentët e operatorëve të tjerë në vend. Një avantazh i rëndësishëm mund të konsiderohet si një faturimit vetme e thirrjeve në disavantazhet është mungesa e internetit që nuk e bën një plan tarifor popullarizuar në mesin e të rinjve.

tarifimi


Tele2 Vlerësoni Classic

Oferta vlen për Pripejd llogaritjen e sistemit: Shërbimet e komunikimit janë në dispozicion vetëm me gjendjen pozitive të llogarisë personale. Në mungesë të mjeteve në bilancin e gjendjes, numri mbetet në dispozicion për thirrjet hyrëse. Llogaritja është bërë në rubla në normat e mëposhtme:

 • Thirrjet në çdo numër në vend - 1.5.
 • Dërgimin e mesazheve tekst - 1.5.
 • Dërgimi i SMS drejt numrave ndërkombëtarë - 5.5.
 • Telefonatat jashtë vendit - 30-69, në varësi të vendit.
 • MMS transferimit - 6.5.
 • Roaming nacional, kostoja e thirrjeve dhe SMS - 2 rubla.

Tarifimit të thirrjeve për minutë, debiti kryhet me kompleksin e parë të dytë.


Tele2 Vlerësoni Classic

Në këtë dënim nuk ka asnjë tarifë abonimi dhe vëllimi i rregullt i trafikut të internetit. Nëse një përdorues hyn në rrjetin, zbritet 1.5 rubla për 1 MB në ditë nga një llogari personale. Pas kësaj, trafiku është dhënë shërbim pako: 15 rubla në 10 MB. Volumi i trafikut është në dispozicion gjatë ditës, numër të pakufizuar të paketave.

lidhje

Për të kaluar në planin tarifor mund të përdorni një prej metodave në dispozicion:

 1. Krijo një "Llogaria ime" në faqen zyrtare të operatorit. Kjo është një shërbim multifunksionale për shërbimet e menaxhimit të largët.
 2. Thirrni numrin falas 630, dhe duke përdorur këshilla e sistemit interaktive për të ndryshuar normën apo të presë për përgjigje të ekspertëve.
 3. Dërgo shërbimin duke formuar numrin * 630 * 8 #.
 4. Blerë operatorin plan në zyrat e shitjes.

Në rastin e fundit, Sales domosdoshmërisht të kërkojë për një pasaportë.

Remote tranzicioni është pa pagesë, me kusht që paketa aktuale e komunikimit përdoret më shumë se një muaj. Nëse jo, operatori tërheq 40 rubla nga llogaria e parapaguesit për operacionin.

Shkyçja


Tele2 Vlerësoni Classic

Pushojë të përdorin planin e shërbimit mund të kalojnë vetëm në një paketë të komunikimit ose ndërprerjen e kontratës. Në rastin e fundit, karta SIM do të bllokohet, përdorimi i vazhdueshëm i numrave nuk do të jetë e mundur. Përveç kësaj, operatori vetë off përdoruesit joaktive pas 6 muajsh.

Një përmbledhje e tarifës Classic Tele2

Për çdo ofrues funksion karakteristike, për të mos zbulojë të gjitha detajet e planeve tarifore për përdoruesit. Tarifa "Classic" nga Tele2 nuk ishte përjashtim nga ky rregull. Përdoruesit do të jenë të dobishme për të mësuar në lidhje me këto karakteristika "fare më transparente":

 • roaming kombëtar nuk zbatohet në territorin e Republikës së Krimesë.
 • lidhje të internetit është paguar në mënyrë të plotë, edhe nëse paketa nuk është konsumuar. Trafiku është rrumbullakuar deri në 150 KB në favor të operatorit.
 • Kur të blesh një kartë SIM të numrit të lidhet automatikisht me një sërë shërbimesh, disa prej të cilave përfshijnë një tarifë abonimi.
 • Në qoftë se numri nuk është aktiv, por marrëveshja mbetet në fuqi, duke filluar nga muaji i 4, me llogari personale është debituar në 3 rubla në ditë.

Pavarësisht nga kushtet e favorshme të komunikimit, tarifa nuk është shumë popullor. Kjo është për shkak të mungesës së internetit, e cila kërkon lidhjen e opsioneve shtesë. Ndonjë nga këto paketa anulon përfitimet e akuzuar minuta dhe të çon në një rritje të kostove të komunikimit. Përveç kësaj, ajo është vetëm një nga planet tarifore, ku abonenti paguan lidhjen intranet.

Shto një koment

e-mail juaj nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *