ROAMING në Rusi vijë e drejtë KUDO në shtëpi Si për CONNECT

Author: | 2019/08/01

Ne të kthehet në një diskutim të planeve tarifore lidhja dhe shërbimeve për abonentët e Vijë e drejtë mund të përdorin në qytetet dhe rajonet e tyre. Sot ne kemi caktuar për shqyrtim nga disa pyetje shumë të rëndësishme.

Si te Aktivizoni Kudo në shtëpi nga vijë e drejtë

Shërbimi "Kudo në shtëpi" nga vijë e drejtë - si për të lidhur

Ky opsion është "Kudo në shtëpi", ai fitoi popullaritet të gjerë në atë kohë, dhe miliona abonentëve të ketë kohë për të provoni atë në përvojën e tyre. Ky propozim, i cili lejon të bëni thirrje, ndërsa udhëtonte në vend sipas kushteve të zonës tuaj. Nuk është sekret se gjatë vizitave në kushtet ruse e shumë tarifa janë subjekt për të ndryshuar. Shpesh këto ndryshime janë apo shpenzime të panevojshme, por jo në rastin e lidhjes së këtij opsioni.

Vini re se në këtë formë dhe me të njëjtin emër, shërbimi është bërë e njohur me operatorin MTS. Vijë e drejtë, nga ana tjetër, është një analog i kësaj tarife - shërbimi "Vendi im".

Brenda kuadrit të saj janë të ftuar për të shijuar telefonatat hyrëse pa pagesë, duke filluar nga minuta 1. Dhe të gjitha fjalë për udhëtime në Rusi. Natyrisht, ne do t'i kushtojë vëmendje më të detajuar për këtë opsion:

 • Lidh - 25 rubla;
 • Tarifë abonimi mungon;
 • Thirrjet hyrëse - 3 rubla për 1 st minutë të lirë - duke filluar nga minuta e 2;
 • Dërgo SMS në të gjithë Rusinë - 3 rubla;
 • Telefonatat lloji largohet në vend - 3 rubla;
 • veprim të pacaktuar.

Kur lidh këtë opsion, ajo fillon të veprojë në të gjithë vendin, me përjashtim, sigurisht, rajoni shtëpi - zonë e lidhjes.

Konfiguro opsionin si më poshtë:

 1. Connection - vendosur kombinim USSD * 110 * 0021 # .
 2. Turning off - USSD kodin * 110 * 0020 # .

Përveç kësaj, ky opsion mund të aktivizohet direkt në faqen zyrtare të vijë e drejtë.

Si të lidheni shërbimet e biznesit "në shtëpi" nga vijë e drejtë

Vini re se ne jemi duke marrë parasysh opsioni ofrohet për të dy klientëve privatë dhe bizneset. Kjo është arsyeja pse kompanitë mund të përfitojnë nga lidhja e këtij opsioni.

Vlen të përmendet se në mënyrë të korporatave, ky opsion është i lidhur vetëm në rastin në qoftë se biznesi juaj të bëjë ekzekutimin e njëkohshme e një kontrate prej jo më pak se 50 abonentë.

Kushtet që janë ofruar si pjesë e shërbimeve të biznesit, ne e konsiderojmë si më poshtë:

 • Asnjë tarifë abonimi;
 • Kosto e lidhjes - 25 rubla per 1 abonentin;
 • Thirrjet hyrëse - 3 rubla për minuta e parë, në tjetrën - falas;
 • telefonatat në dalje brenda Rusisë - 3 rubla;
 • SMS-porosive në vend - 3 rubla;
 • Dispozita të pacaktuar për të vetë-mbyllje.

Dhe theksoj nuancë e rëndësishme që vjen në opsion automatike mbyllje "Roaming dritë" në qoftë se kjo ishte e lidhur, në rastin e aktivizimit të shërbimeve të biznesit, "Vendi im".

Sa për opsionet e lidhjes, ajo është kryer duke formuar numrin USSD-kodin * 110 * 0021 #, si dhe zyrat e shitjeve të vijë e drejtë.

ofron roaming nga vijë e drejtë

Vini re se pavarësisht nga shërbimi "Vendi im" nga vijë e drejtë ofron një sasi mjaft të madhe të ofertave të tjera të roaming. Gjeni informacionet e fundit në lidhje me ato që ju mund të dyja në faqen tonë dhe në faqen zyrtare të operatorit. Për këtë qëllim, ju duhet të zgjidhni përshtatshme për seksionin tuaj rajon të faqes, librit kryesor faqja poshtë pak dhe për të gjetur menu duhur roaming. Në hapin e ardhshëm është që të zgjidhni llojin e roaming, e cila është e nevojshme për ju në një rast të veçantë dhe të shqyrtojë të gjitha ofertat aktuale në dispozicion sot për të lidhur.

Lexo më shumë:   si për të rivendosur NJË Instagram llogari

Në faqen e internetit ju do të gjeni opsionet e mëposhtme për roaming ofron:

 1. Internet në roaming.
 2. Thirrja nga Rusia në CIS dhe vende të tjera të huaja.
 3. Thirrjet në Rusi, ndërsa jashtë vendit.

Shërbimet e komunikimit në Rusi në udhëtim, tarifa për ... - vijë e drejtë

Si të lidheni Roaming vijë e drejtë në Rusi?

Para se të vijnë në një rajon të Rusisë shpesh kanë për të blerë një kartë SIM të re, pasi që operatori nuk është gjithmonë në gjendje për të siguruar pritje të besueshëm të sinjalit, dhe komunikimit mobil ishte shumë e shtrenjtë. Tani situata ka ndryshuar në mënyrë dramatike! Për thirrje dhe internet në roaming në Rusi për abonentët e saj Beeline ofron një shumëllojshmëri të tarifave dhe shërbimeve që ju lejon të përdorni komunikimin qelizor duke udhëtuar në të gjithë vendin me kushte të favorshme.

Tarifat Vijë e drejtë pa roaming në Rusi

Në tarifat më moderne vijë e drejtë roaming në Rusi plotësisht i lirë dhe nuk kërkon aktivizimin e ndonjë shërbimeve shtesë. Ata janë kostoja e thirrjeve, SMS dhe internet në shtëpi dhe në vend do të jenë të njëjta udhëtime. Por ka disa kufizime në roaming nacional dhe kombëtar për planet tarifore trashëgimi me kosto të ulët dhe.

Vijë e drejtë më e dobishme roaming në Rusi japin versione të vjetra të tarifave "të gjithë", me një tarifë mujore. Ato gjitha telefonatat në hyrje janë thirrje falas dhe dalëse në çdo numër, SMS, dhe qasje në internet janë dhënë në rajon shtëpi.

Të gjitha 2 6 + 6 GB
400 minuta
500 SMS
600 rubla në muaj
Të gjitha 3 + 10 10 GB
1 200 min
500 SMS
900 rubla në muaj
All 4 15 + 15 GB
2 000 minuta
500 SMS
1500 rubla në muaj
Të gjitha 5 15 + 15 GB
5000 minuta
500 SMS
2500 rubla në muaj

Përveç kësaj, ka tarifa të veçanta Vijë e drejtë të destinuara vetëm për tableta dhe e USB-modem. qasje në internet në dispozicion të tyre në të gjithë vendin pa ndonjë pagesat shtesë, por thirrjet zanore janë në dispozicion në kushtet e roaming.

Internet Tablet 10 + 5 GB 550 rubla në muaj
kompjuter Internet 25 + 5 GB 1200 rubla në muaj
GB 1 GB 100 rubla

I kushtoj vëmendje! Ndërsa në territorin e Republikës së Krimesë për të gjithë përdoruesit vijë e drejtë, pavarësisht nga mundësitë e lidhjes janë kushtet e veçanta të shërbimit. Detaje rreth tyre, shih seksionin roaming në Krime.

Shërbimet për thirrjet dhe interneti në Rusi për udhëtime

Në planet e tjera tarifore - me asnjë tarifë mujore, çmimi i thirrjeve dhe internetit në roaming brenda vendit do të jetë më i lartë se në këtë zonë në shtëpi. Prandaj, në mënyrë që të përdorin ato ka qenë më pak nevojë për të lidhur opsione shtesë. Abonenti mund të zgjedhin për veten se cili prej tyre ai do të nevojshme dhe për të lidhur ose shkëputje vetë e dëshiruar, në një kohë të përshtatshme, me përfitim maksimal.

vendi im

Shërbimit vijë e drejtë "Vendi im"Designed për planet tarifore "në sekondë", "zero dyshim" dhe disa tarifa të tjera me asnjë tarifë mujore. Pas kthyer në shërbimet, çmimet preferenciale themeluar në udhëtime në të gjithë vendin: Të gjitha lidhjet hyrëse dhe dalëse - 3 Br / min, dërgimin e SMS - 3 rubla .. tarifë lidhje është 25 rubla. tarifë abonimi mungon.

Thirrjet në Rusi

Shërbimi vijë e drejtë "Thirrjet në Rusi"Opsioni është në dispozicion për të lidhur vetëm për tarifat "Vseshechka" dhe "Të gjithë 1", dhe është projektuar për të ulur koston e thirrjeve në distancë të gjatë dhe roaming. Ajo ofron 100 minuta në muaj për thirrjet drejt operatorëve të tjerë (vijë e drejtë jo) nëse një parapagues brenda zonës në shtëpi, ose të udhëtojnë nëpër vend. Kostoja e lidhjes - 30 rubla. tarifë abonimi - 5 rubla në ditë.

Lexo më shumë:   Çfarë mund të jetë i gatuar nga derri shpatull

Internet për të udhëtuar në Rusi

Shërbimi vijë e drejtë "Internet për të udhëtuar në Rusi"Kjo ju lejon për të hequr kufizimet dhe zgjeruar gamën e normave të paketës së internetit "Vseshechka" dhe "Të gjithë 1". Me ndihmën e saj, ju mund të përdorni paketën bazë për trafikun e internetit ruse pa kufizime. Connection është e mundur në dy mënyra - nga 7 ose 30 ditë. Kostoja opsion për javë është 99 rubla në muaj - 199 rubla. Tarifa e abonimit nuk është dhënë.

hartat Unlimited

Shërbimi vijë e drejtë "Card Unlimited" për udhëtime në RusiKy shërbim ju lejon të përdorni shërbimet e telefonisë popullore e hartave celular (Google Maps, Yandex, Yandeks.Navigator) pa limit kohor dhe pa shpenzime paketën kryesore të trafikut të internetit. Connection është i lirë, por është e mundur vetëm në tarifat, e cila është e përbërë nga një grumbull ose online ku aktivizimin e "autostradës". Connection është i lirë, dhe tarifë mujore prej 3 rubla në ditë.

Si për të kursyer para në një udhëtim në vend?

Në shumicën e quajtur planet direkt të lidhur roaming në Rusi nuk është e nevojshme - të gjitha shërbimet e komunikimit në vend janë të përfshira dhe në dispozicion nga default. Por jashtë zonës tuaj në shtëpi, me ritme të ndryshme kostoja mund të ndryshojnë.

Para se të udhëtonte ajo është e rekomanduar për të mësuar parametrat e planit të tyre tarifor dhe, nëse është e nevojshme, të ndryshuar atë në një më të përshtatshëm apo të lidhur roaming në vijë e drejtë Rusia me opsione shtesë.

Kur zgjedh një tarifë apo një sërë shërbimesh për roaming pari duhet të i kushtoj vëmendje për atë që karakteristikat që ju do të duhet. Mendoni se sa kohë ju do të udhëtojnë, sa shpesh ju do të thërrasë, dhe nëse internet celular që ju duhet:

 • Kushtet më të favorshme ofruar norma të "gjithë" - ata fillimisht përfshijnë çmimet më të ulët dhe të lejojë përdorimin e shërbimeve të komunikimit në të gjithë vendin në shtëpi. Por, lidhja e tyre do të jetë e përshtatshme vetëm nëse udhëtimi është planifikuar për një periudhë mjaft të gjatë, ose në qoftë se ju përdorni planin tarifor dhe pas kthimit në shtëpi.
 • Në të gjitha rastet e tjera, duke përfshirë edhe ato në tarifa me asnjë tarifë mujore, do të jetë aktivizimi optimal i opsioneve individuale për thirrjet apo internet. Por pas kthimit nuk duhet të harrojmë për të çaktivizuar roaming në vijë e drejtë turning off të gjitha shërbimet e lidhura më parë.

Si për të gjetur koston e shërbimeve të komunikimit gjatë udhëtimit?

Mëso parametrat e planit të tyre tarifor ekzistues dhe koston e shërbimeve në rajonin tuaj, ju mund të telefononi në numrin falas 0947  , përmes aplikimit "vijë e drejtë e mia" ose në faqen zyrtare të vijë e drejtë:

Site Beeline.ru zgjidhni "Menu Shërbimi " - " Roaming " dhe të shkojnë në "seksionin udhëtonte në Rusi " (ose kliko mbi link).

Në faqen tjetër, të përcaktojë qytetin ku ishte blerë kartën SIM dhe të hyjë në qytet, ku do të shkojnë. Shtypni "Llogarit koston." Çmimet për thirrje, SMS dhe trafikut të internetit janë të shënuara në tabelë.

Nëse keni probleme ose pyetje, ju mund të kontaktoni shërbimin mbështetës numra Vijë e drejtë 0611  ose 8-800-700-0611  numri-i lirë nga çdo pikë të Federatës Ruse.

Lidhni ose shkëputni roaming vijë e drejtë?

Si për të mundësuar ose çaktivizoni roaming vijë e drejtë?

Deri kohët e fundit, duke udhëtuar jashtë rrjetit në shtëpi e rajonit ishte një shenjë paralajmëruese e kostos së lartë të komunikimit celular. Në disa raste edhe kishte për të blerë një kartë të veçantë SIM me një normë të lirë. ajo nuk ka nevojë për atë tani! Tani për më shumë kursimet në udhëtim duhet vetëm të lidhur roaming vijë e drejtë. Kjo mund të bëhet pa ndryshuar numrin dhe SIM kartën!

Lexo më shumë:   Si për turshi trangujve mënyra më e shpejtë në tigan

Para se të lidheni roaming të vijë e drejtë, ju duhet të lexoni me kujdes përshkrimin e tarifës së tyre aktuale. Merrni informacion të detajuar në lidhje me atë në mënyrat e mëposhtme:

 • Me ndihmën e një thirrje në numrin 0611;
 • Duke përdorur menynë e menaxhimit të kartës SIM ( "vijë e drejtë Menu" është në çdo operator telefonike me Simcoe);
 • Gjatë vizitës në llogari personale në faqen zyrtare të operatorit - my.beeline.ru.

Është e nevojshme për të zbuluar nëse në dispozicion në tarifën tuaj Vijë e drejtë roaming përfshirjen, si dhe të lexoni kushtet e ofrimit të saj. Është e nevojshme që të i kushtoj vëmendje për atë që shuma në bilanc është minimale në mënyrë që të zbatojë lidhjen roaming cila është në dispozicion të sistemit llogaritjen - parapagesë ose me kontratë, si dhe zgjerimin e shërbimeve në vende të ndryshme.

Nëse norma juaj ofron mundësi për të mundësuar roaming në vijë e drejtë, ju mund të procedojë drejtpërsëdrejti në lidhje. Kjo është bërë në një nga disa mënyra - në varësi të drejtim të kërkesave tuaja të udhëtimit dhe të komunikimit.

Si të lidheni dhe shkëputje roaming në vijë e drejtë në Rusi

Në mënyrë që të zvogëlojë shpenzimet e komunikimit, ndërsa udhëtonte nëpër territorin e Rusisë, ajo është e rekomanduar për të aktivizuar shërbimin për roaming nacional - "Vendi im". Kjo i lejon asnjë tarifë mujore për të përdorur telefonat celular me kushte të favorshme. Shërbimet themelore janë akuzuar si më poshtë (me përjashtim të zonës shtëpi):

minuta e parë e thirrjeve hyrëse në roaming 3 BR
Minutat e dytë dhe të mëvonshme të thirrjeve hyrëse 0 rubla
telefonatat në dalje brenda Federatës Ruse 3 BR
Dërgimi i SMS në Rusi 3 BR

Roaming përfshirja në kuadër të këtij shërbimi kushton 25 rubla - shumën e tërhequr një herë në kohën e lidhjes. Siç e kemi thënë, tarifa abonimi në këtë shërbim nuk ka nevojë për ta kthyer atë, gjithashtu, nuk ka - roaming opsion është i aktivizuar automatikisht sapo përdoruesi lë rajonin në shtëpi dhe është çaktivizuar pas kthimit të tij.

Për opsionet e lidhjes që ju duhet nga një telefon celular për të thirrni * 110 * 0021 # dhe shtypni thirrjen , komanda udhëtim - * 110 * 0020 # telefonatë .

Si të lidheni dhe shkëputje roaming ndërkombëtar në vijë e drejtë

Vijë e drejtë roaming jashtë vendit

Lidh roaming ndërkombëtar për abonentë të vijë e drejtë do të lejojë për të bërë thirrje fitimprurëse, ndërsa jashtë vendit. Subscribers janë ofruar një zgjedhje e dy opcioneve të ndryshme: "Planet e mia" dhe "Planet zero" - secili prej tyre ka pro dhe kundra, i kemi konsideruar ato në detaje në një shqyrtim të veçantë.

Të bëjë një lidhje me shërbimin "Planeti im", mund të jetë një komandë të shkurtër * 110 * 0071 # thirrje , dhe të shërbimit "Planet Zero" command * 110 * 331 # thirrje . Gjithashtu për roaming vijë e drejtë mund të vizitoni privat parapagues zyra my.beeline.ru, kërkoni ndihmë nga një staf i një prej zyrave të vijë e drejtë, apo mbështetjen e klientëve.

Për t'u kthyer nga një udhëtim pune ose një udhëtim në shtëpi për të hequr qafe overpayments të panevojshme, ju duhet të çaktivizoni roaming vijë e drejtë. Të bëjë atë sa më lehtë për të aktivizuar këtë shërbim.

Kujtojnë se disabling roaming vijë e drejtë është vetëm e këshillueshme nëse ju jeni kthyer brenda rajonit në shtëpi nga jashtë, disable "My Country" opsion për roaming nacional nuk është e nevojshme.

Hiq shërbimin "Planet e mia", mund të jetë me aftësi të kufizuara me komandën * 110 * 0070 # thirrjes dhe të shërbimit "Planet Zero" - * 110 * 330 # thirrjes .

Në rast se ju nuk e mbani mend se çfarë lloj opsioni të lidhur, përdorni një asistent automatike. Ajo është në disponim nëpërmjet një thirrje në numrin 0611 . Ndiqni bën zë dhe të shohim jashtë ekipit. Ju gjithashtu mund të përdorni të ndërtuar në kontroll menu kartë telefoni SIM ose llogari personale.

Shto një koment

e-mail juaj nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *