VLERËSUAR mund të themi pas largimit Malakhov

Author: | 2018/08/29

Foto: RIA Novosti

Ndrysho çuar në "Let Them Talk" në Channel nuk kishte efekt mbi ratings e talk show. Kjo dëshmohet nga të dhënat Mediascope, raportet e RBC.

Çështja e parë me Dmitry Borisov, i cili zëvendësoi Andrei Malakhov, mbledhur një audiencë të madhe televizive se çdo program tjetër të javës - 6.1%. Total diskutim të ri çështja tregojnë 4.2 milionë njerëz shikuar. 4.9%, 3.3 milion njerëz - megjithatë, liron mëvonshme në periudhën nga 15 deri 17 gusht, rezultate të krahasueshme me çështjet ratings që çuan Andrey Malakhov tregoi.

7 gusht Andrey Malakhov shkoi në "Channel Parë" për shkak të një konflikti me një producent të ri Natalia Nikonova, vendosi të politizojë temën: "Le të flasim." Pas Malakhov nga "Channel Parë" e ka lënë të gjithë tregojnë ekipit të flasim. Malakhov do të drejtojë programin "live" në kanalin televiziv "Rusia 1", e cila tani është e çon Boris Boris Korchevnikov. Çështja e parë me Malakhov do të jetë lëshuar në gusht. Drejtues shpjegoi largimin e tij nga kanali i parë në të cilën ai punoi 25 vjet, fakti se "do të rritet, të bëhet një prodhues, një njeri që merr vendimet, dhe nuk japin të gjithë jetën e tij nën maskë dhe duket nga mbi sytë kone ndryshim gjatë kësaj kohe populli."

Përveç kësaj Malakhov, Channel kohët e fundit la ushtrinë e "Ju jeni super! Dancing "Alexander Oleshko dhe ushtrinë" Ndërsa të gjitha shtëpitë "Kizyakov Timur, i cili ishte akuzuar për makinacioneve me fonde buxhetore. TV prezantues i mohon të gjitha akuzat. Përveç kësaj, kanali i parë mbylli programin Julia men'shovoy "Alone me të gjithë". show TV ka qenë i mbyllur me kërkesë të më kryesor. Menchov mbetet në kanalin dhe vazhdon të punojë në dy projekte të reja.

Si për të ndryshuar Vlerësim talk show "Let Them Talk" pas largimit të ...

Kujdes Andrey Malakhov me "Channel Parë" nuk ka pasur ndikim në ratings e programit "Le të flasim», prova Mediascope. Së shpejti Malakhov kthehet në ajër, por në kanalin "Rusia 1"

Ajo do të jetë interesante:   SI magjepsur djalë pa pasoja

Andrey Malakhov (Foto: Mikhail Metzel / TASS)

Më 14 gusht programin kryesor "Let Them Talk" në "Channel One" në vend të Andrei Malakhov, i cili shkoi për të punuar në kanalin televiziv "Rusia 1" \ u200bstal Dmitry Borisov. Por, sipas Mediascope (të përgatitur me kërkesë RBC), të ndryshuar mjeshtri nuk kishte efekt mbi ratings programit.

Vlerësimi i programit të parë të sezonit me një mjeshtër të ri (analizuar 4+ audiencën nëpër Rusi), në bazë të njehsorit, siç pritej ishte më e lartë se sa programet e tjera të javës - 6.1%, të audiencës - 4.2 milion njerëz. Ajo është në këtë program ", zbulohet intrigën" - "i cili do të çojë" Let Them Talk "në sezonin e ri? Andrei Malakhov, apo ...? ", Thuhet në njoftimin e programit. si nikoqir i ri i "Le të flasim", Borisov u paraqit zyrtarisht në marshin e parë.

Por programi i ardhshëm (15-17 gusht) tregoi ratings krahasueshme me vlerësimet e programeve që çuan Andrey Malakhov. Vlerësimi mesatar për javën e katër programeve të para la një audiencë 4.9% - 3.3 milion njerëz. Për krahasim, Vlerësimi mesatar i programeve për periudhën 10-13 prill 2017 ishte 5%, audienca - 3,4 milionë; gjatë periudhës 12-15 shtator 2016 - 4.1%, prani të 2.8 milion njerëz.

Tashmë "së shpejti", siç thuhet në njoftimin e "Rusia 1", kthimin e ajrit dhe Andrey Malakhov - ". Live" statusin e emisionit kryesor të flasim Siç është raportuar nga "RIA Novosti", duke cituar burime, programi i parë me një plumb të ri (tani show është Boris Korchenikov) do të jenë në dispozicion në fund të gushtit. Promo video e programit të ri Malakhov në \ u200b \ u200bkanale "Rusia 1" të publikuar në kanalin StarHit në Youtube. Në "Rusia 1" Malakhov gjithashtu do të bashkë-prodhuar një numër të projekteve.

"Unë dua të rritet për t'u bërë një prodhues, një njeri që merr vendimet, duke përfshirë përcaktimin se çfarë të jetë programin tim, dhe nuk i jep gjithë jetën e tij nën kapuç dhe të kërkoni për sytë kone ndryshim gjatë kësaj kohe populli. sezon TV përfunduar, unë kam vendosur që unë duhet të mbyllë atë derë dhe të provoni veten në një mënyrë të re në një vend të ri ", - Malakhov tha" Kommersant "Arsyet për largimin e tij nga" Channel Parë ".

Ajo do të jetë interesante:   dita kur farmacisti NË RUSI

\ u200b

Foto: Sergey Kon'kov / TASS

Shto një koment

e-mail juaj nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *