Mjeshtëri nga chaga DUART VET

Author: | 2018/08/28

Në Gjermani, për të dekoroj shtëpi tuaj para se shifrat e Krishtlindjeve që përshkruan lindjen e fëmijës Krishtit.

New photo - vepra artizanale druri

Këtu ju do të shihni zanatet e Vitit të Ri nga fetë druri, kërpudhat kërpudha, ose ndryshe, Polypore, dru me leh SPILA.

Jo domosdoshmërisht të lidhura me festat e Krishtlindjeve, ju mund të bëni shtëpitë tuaja, pemët e Krishtlindjeve, shifrave, të gjithë, madje edhe muzikantë Bremen Town për dekorimin e brendshëm!

Ata mund të luajnë (ata dele nga brenda), kënaqësinë e tyre për të mbajtur në duart e tyre, sepse materiale natyrore të kryejë ngrohjes dhe energji.

Prerë shkrimet, trunk pemë - tërthor dhe gjatësor

mbathje SPILA mund të teorikisht të jetë edhe tërthor dhe gjatësor, në thelb ne do të përqëndrohet në të parë. Me një druri, ju mund të merrni një shumë të feta.

Çfarë nuk ka bërë ato, çfarë artizanale vetëm! Ata janë të përshtatshme për dekorimin dhomë - dizajn të madh mund të dekoroj e brendshme. Ajo countertops, dyshemeve, mureve.

Për punimeve duke përdorur shkurtime druri, ju mund të merrni lloje të ndryshme të pemëve, qumeshtit (thupër, lisi, ahu) dhe halore. E majta-më në foto - një thupër, ajo mund të shihet në krye të bardhë leh thupër leh.

Mjeshtëri nga prerë dru, pa prerë, kërpudhat mushroom - foto të reja

Figura SPILA përgjithësi shumë dekorative. Seksionet fund gjithashtu mund të jetë një diametër të vogël - degë jo të trasha aftë për punë. Unë tashmë e ka shkruar për përdorimin e tyre të jetë e mundur, në mënyrë të veçantë për prodhimin e vazo të madhe kat, e cila do të dekoroj dhomë. Për prodhimin e saj kanë nevojë për bazë.

Feta me kore - materiali për zanateve pushime

shkurtuar një pemë me duart e tij

Ne në ditët e Vitit të Ri janë pazaret, ku ju mund të shihni dhe të blejnë një pjesë të mallrave të punuar me dorë. Kështu që një foto e tillë - nuk është një gjë e rrallë. Çmimet janë të larta për shkak se ajo është një punë individuale e mjeshtrave.

Ajo do të jetë interesante:   tërheq AS bark gjatë menstruacioneve

Mjeshtëri nga prerë dru, pa prerë, kërpudhat mushroom - foto të reja

Unë pashë këtë punë diku tjetër, e bërë edhe, klikoni në linkun një çift i fotove, e cila mund të shihet në instrument, ato mund të gjenden në këtë artikull të prerë fisnik druri një dru nga flokët, kërpudhat, si dhe bllokime të trafikut. Këto flokët mua shumë i impresionuar.

Mjeshtëri nga prerë dru, pa prerë, kërpudhat mushroom - foto të reja

E drejta Foto nga fortifikimet e vjetra të Polypore. Unë kam qenë edhe duke menduar se kjo mund të jetë një ide e vogël e biznesit të vogël, sepse personi që e shitur vepra artizanale e tyre, të merret ekskluzivisht me këtë, dhe asgjë tjetër. Ai ka dyqanin e tij të vogël. Dhe bën të gjitha shumë shpejt.

Këtu është një seksion kryq pa prerë ose thupër, së bashku me leh, leh. Shifrat e njeriut, pemët e Krishtlindjeve, shtëpi - të gjithë pinë, natyrisht, jo me dorë, dhe bashkim pjesësh figure të veçantë elektrike.

artikujt prej druri të prerë

Një fetë mund të jenë të trashësi të ndryshme, por për një produkt të tillë është më e mirë për të marrë një pak më të trashë, atëherë palosjen lodër të merrni më shumë volum.

Leh e pemës nuk i pengon, por i jep një të produkteve të veçanta bukuri. Tani ekziston një prirje e tillë - më pak të përpunimit të mirë. seksion gjatësor të sipërfaqes prej druri e mirë për zanate të tilla si pemët e Krishtlindjeve. Hala duket shumë e natyrshme.

Produkti në foto tjetër është popull shumë skematik, dhie, mish qengji.

Mjeshtëri nga prerë dru, pa prerë, kërpudhat mushroom - foto të reja

Mjeshtëri nga kërpudhat me duart e tyre

Foshnja Jezusi menjëherë pas lindjes. Shifrat janë bërë veç e veç, por prerë Chaga është një vend në të cilin besohet të jetë Krishti u lind në mesin e barinjve dhe deleve.

Errët sfond kafe butë i shpellës është vendosur shumë mirë jashtë figurines zbehtë druri. Është e mundur për të prerë nga kafshë të vogla - pulat, qentë, macet, dhe pastaj të vënë ato në një shtëpi të stilizuar - fëmijët do të jenë të lumtur për të luajtur.

artikujt e bere nga kërpudhat (Ganoderma kërpudha)

Këto janë fotot e seksioneve artizanale e pemës unë kam qenë në gjendje për të spiunuar dhe për të marrë fotografi.

Shto një koment

e-mail juaj nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *