pezullimi pneumatik SPRINTER TË duart

Author: | 2018/08/23

Pse është pezullimi pneumatik në Mercedes-Benz Sprinter i 315/515, Volkswagen Crafter 35/50

pezullimi pneumatik në Mercedes-Benz Sprinter 315/515, Volkswagen Crafter 35/50 përmirëson karakteristikat operative të automjetit, mund të zvogëlojë kostot e riparimit dhe mirëmbajtjes, dhe në këtë mënyrë rritjen e transportit profitabilitetit.

pezullimi pneumatik në Mercedes-Benz Sprinter 315/515, Volkswagen Crafter 35/50 eliminon trupi sagging dhe plot gjallëri, kur ngarkimit, e shtrin jetën e shërbimit të burimeve dhe faqet e tyre shtojcë, përmirëson rehati dhe kontroll kur ngarje me ngarkesë. Pas instalimit Pneumoelements (jastëk) ka një rishpërndarje të peshës së mjetit, e cila çon në shkarkimin e elementeve pranverës dhe anchorages tyre. presionin e ajrit në elementin pneumatike (jastekë) për të zgjedhur modalitetin optimal të pezullimit ajrit në bazë të ngarkesës të automjeteve.

pezullimi pneumatik në Mercedes-Benz Sprinter 315/515 së, Volkswagen Crafter 35/50 - vendosjen e duart e tyre, përshkrimin, foto, përmban pezullimi pneumatik mbi VW Crafter dhe Mercedes Sprinter, specifikimet pnevmoppodveski për të gjitha modelet e komerciale
pezullimi pneumatik në Mercedes-Benz Sprinter 315/515 së, Volkswagen Crafter 35/50 - vendosjen e duart e tyre, përshkrimin, foto, përmban pezullimi pneumatik mbi VW Crafter dhe Mercedes Sprinter, specifikimet pnevmoppodveski për të gjitha modelet e komerciale

pezullimi pneumatik në Mercedes-Benz Sprinter 315/515 së, Volkswagen Crafter 35/50 - vendosjen e duart e tyre, përshkrimin, foto, përmban pezullimi pneumatik mbi VW Crafter dhe Mercedes Sprinter, specifikimet pnevmoppodveski për të gjitha modelet e komerciale
pezullimi pneumatik në Mercedes-Benz Sprinter 315/515 së, Volkswagen Crafter 35/50 - vendosjen e duart e tyre, përshkrimin, foto, përmban pezullimi pneumatik mbi VW Crafter dhe Mercedes Sprinter, specifikimet pnevmoppodveski për të gjitha modelet e komerciale

Si pezullimi pneumatik të montuar në një Mercedes-Benz Sprinter 315/515, Volkswagen Crafter 35/50

pezullimi pneumatik në Mercedes-Benz Sprinter 315/515 së, Volkswagen Crafter 35/50 është pajisje fakultative, instalimi i saj nuk kërkon ndryshime në projektimin e makinave. Pneumoelements (jastëkët) janë fiksuar në mes të kornizës dhe urës me ndihmën e kllapa të veçanta. Sistemi i kontrollit pezullimin e ajrit janë të vendosura zakonisht në automjet.

pezullimi pneumatik në Mercedes-Benz Sprinter 315/515 së, Volkswagen Crafter 35/50 është instaluar shpejt dhe me lehtësi. Për të instaluar ju do të jetë një grup mjaft standarde e mjeteve dhe aftësive bazë të mirëmbajtjes makinë. Nëse ju nuk mund ta instaloni kit veten, të jetë i sigurt për të përdorur një profesionist shërbimet e qendrës së shërbimit.

pezullimi pneumatik në Mercedes-Benz Sprinter 315/515 së, Volkswagen Crafter 35/50 - vendosjen e duart e tyre, përshkrimin, foto, përmban pezullimi pneumatik mbi VW Crafter dhe Mercedes Sprinter, specifikimet pnevmoppodveski për të gjitha modelet e komerciale
pezullimi pneumatik në Mercedes-Benz Sprinter 315/515 së, Volkswagen Crafter 35/50 - vendosjen e duart e tyre, përshkrimin, foto, përmban pezullimi pneumatik mbi VW Crafter dhe Mercedes Sprinter, specifikimet pnevmoppodveski për të gjitha modelet e komerciale

pezullimi pneumatik në Mercedes-Benz Sprinter 315/515 së, Volkswagen Crafter 35/50 - vendosjen e duart e tyre, përshkrimin, foto, përmban pezullimi pneumatik mbi VW Crafter dhe Mercedes Sprinter, specifikimet pnevmoppodveski për të gjitha modelet e komerciale
pezullimi pneumatik në Mercedes-Benz Sprinter 315/515 së, Volkswagen Crafter 35/50 - vendosjen e duart e tyre, përshkrimin, foto, përmban pezullimi pneumatik mbi VW Crafter dhe Mercedes Sprinter, specifikimet pnevmoppodveski për të gjitha modelet e komerciale

Si kontrollit pezullimi pneumatik në Mercedes-Benz Sprinter 315/515, Volkswagen Crafter 35/50

Ka dy mënyra për të kontrolluar pezullimi pneumatik: të rehatshme dhe ekonomike.

Në pezullimin mishërim ajrit të rehatshme në Mercedes-Benz Sprinter 315/515, Volkswagen Crafter 35/50 instaluar në lidhje me sistemin e kontrollit pezullimi pneumatik (të thjeshtë të mjaftueshme). Në këtë rast, kontrolli presionin e ajrit në Pneumoelements (pillows) ndodh çelësin e brendshme të automjeteve, dhe Pneumoelements kontrollit presion (pillows) kryhet në matës presioni.

Në një mishërim ekonomik, pezullimi pneumatik në Mercedes-Benz Sprinter 315/515, Volkswagen Crafter 35/50 instaluar pa sistemin e kontrollit. Pastaj rregullimi dhe Pneumoelements kontrollit presion (jastekë) kryhet nëpërmjet dalë është e ngjashme me pneumatike rregullimit dhe presionit të kontrollit në një gomë makine.

pezullimi pneumatik në Mercedes-Benz Sprinter 315/515 së, Volkswagen Crafter 35/50 - vendosjen e duart e tyre, përshkrimin, foto, përmban pezullimi pneumatik mbi VW Crafter dhe Mercedes Sprinter, specifikimet pnevmoppodveski për të gjitha modelet e komerciale
pezullimi pneumatik në Mercedes-Benz Sprinter 315/515 së, Volkswagen Crafter 35/50 - vendosjen e duart e tyre, përshkrimin, foto, përmban pezullimi pneumatik mbi VW Crafter dhe Mercedes Sprinter, specifikimet pnevmoppodveski për të gjitha modelet e komerciale

Përfitimet aride pezullimi pneumatik për Volkswagen Crafter dhe Mercedes Sprinter

Në prodhimin e pezullimit pneumatike në Mercedes-Benz Sprinter 315/515 së, Volkswagen Crafter 35/50 ne përdorim pnevmoelementy besueshme dhe provuar (Pillows), i projektuar posaçërisht për aplikimet automobilave. Kur përdoret siç duhet, jeta e Pneumoelements tona është të paktën 4 vjet. Pneumoelements (jastëkët) janë me dizajn të thjeshtë dhe të besueshme, një diferencë të madhe të sigurisë dhe janë të dizajnuara për punë në kushtet e dimrit.

pezullimi pneumatik në Mercedes-Benz Sprinter 315/515 së, Volkswagen Crafter 35/50 ka një dizajn të thjeshtë dhe të fuqishme që kërkon shpenzime minimale e punës për mirëmbajtjen e saj. Kjo mjafton për të ruajtur pastërtinë dhe Pneumoelements operacion dimrit periodikisht të pastër të sistemit të ajrit condensate.

Ne jemi prodhuesi më i madh rus i pezullimi pneumatik që na lejon që të ofrojë garanci dhe mbështetje teknike për produktet tona.

Explore koston e plotë të pezullimi pneumatik me sistemin e kontrollit në Volkswagen Crafter dhe Mercedes Sprinter mund të gjenden në Konfigurator.

MERCEDES-benz pezullimin e ajrit SPRINTER 519 - ajer Ryde

Pezullimin e pasme të ajrit për Mercedes Sprinter (Mercedes Sprinter) 515 pa sistemin e kontrollit.

Retrofit pezullimi pneumatik pronat ndihmëse dhe destinacionin e ngarkesave për Mercedes Benz Sprinter 511-519 Seria / Volkswagen Crafter 50. bosht Gable pasme. Instalimi nuk kërkon ndryshime në pjesët themelore të automjetit. dështime përjashtim pezullimit, duke reduktuar efektin ndërtimin (nën menaxhim të veçantë të qese ajri), rishpërndarjen e ngarkesës nga burimet në qese të ajrit, një fundosje faktor përjashtim (dëmtimi) dhe pranverë, si rezultat i uljes së kostos së hardpoints personelit të mirëmbajtjes. hardpoints rritjen e jetës, thithjen dridhje, rregullim pastrimin dalë pasme në rangun e udhëtimit pezullimit për docking lehtësi me një autostop rimorkio dhe një devijim ngarkesës. Stabilizimi i standardit pezullimit. Heqja vendosur karakteristike - deri në 1.3 ton në një presion prej 8 bar. (Rezultatet e testit të EyrRayd përdorimit AirRide AR-MS 1 sistem të thjeshtë të kontrollit minimal). Për të rritur karakteristikat heqjen pnevmokomplekta, kërkon përzgjedhjes sistemin e kontrollit të kompresorit me një kapacitet më të madh.

Ajo do të jetë interesante:   Si te Letër-muri vinyl ngjitës në një bazë të letër

Set pezullimin e ajrit është montuar në pasme urë të suspensionit të boshtit, kllapa i sipërm është siguruar për të kornizës. Pneumatike lloj jastëk "shakull", e përdorur në grup, ka një maksimum karakteristikat e ngarkesës dhe qëndrueshmëri. Duke rregulluar presionin në shakull është kryer përzgjedhja e karakteristikave të dëshiruara të pezullimit për kushte të ndryshme operative (sipërfaqësore cilësia e rrugëve) dhe shkallën e ngarkesës të automjeteve. Për komoditetin e kontrollit pezullimi pneumatik duhet të blini një nga opsionet e trajtimit të ajrit (të instalimit të kompresorëve me ose pa një marrës, rregullim manual ose automatik të parimit të pozicionit të pezullimit). Kur pompimit axial rishpërndarjen pnevmokomplekta e ngarkesës në Bellows burimet, duke eliminuar sagging ose thyerja e paketës së pranverës fletë.

Instalimi Udhëzimet vendos pezullimi pneumatik, periudhat e shërbimit dhe operative karakteristika:

Kur instalimi pajisjet, është e nevojshme për të përjashtuar praninë e barrierave për të liruar shakull dhe linjat e furnizimit. Pas kuvendit, kontrolloni sistemin për rrjedhjet e ajrit. Ri testuar për rrjedhjet përmes 100 km pas instalimit. A nuk e lejojnë për të reduktuar shakull presion më të ulët se 1 bar.!

kit diagnostikimi për rrjedhjes së ajrit (diagnozën dhe rrjedhjet e veprimit korrigjuese)

1) Ndryshimi manometër (jo pjesë e përcakton axial) në drejtim të zvogëlimit vlerat e sinjaleve mbi rrjedhjet e ajrit në lidhjet filetuara Pneumoelements (shakull), me një përbërje të komponentëve pneumatike sistemit linjë.

Mjetet për diagnostikimin rrjedhje - zgjidhje ujë me sapun. Nëse rrjedhja është zbuluar, hiqni atë nga shtrëngimi lidhjes ndërprerë përpjekje minimale apo të kryejnë veprime faqe disassembly / montimit me materiale nënshkrimin (shirit Fum, fije, fije sealant) është e lejuar të heqë presionin e sistemit në 1 bar. gjatë 72 orëve (pozitën e Enjoy).

Periodik pastrimi mnevmoelementov në mënyrë të konsiderueshme zvogëlon gjasat e dështimit nga respektimi gërryes (rërë, gurë, baltë)

pezullimi pneumatik ngarkesë kit destinacion / për Mercedes Benz Sprinter 511-519 Seria / Volkswagen Crafter 50 bosht pasme Gable, është produkt i vetë EyrRayd kompanisë sonë prodhimit. Dizajni Reliable set është bërë në traditat më të mira të kompanisë inxhinierike që mbart karakteristikat maksimale të mundshme pozitive dhe lehtësi për vetë-instalimit. Pjesë Kit dhe marrëveshjet e sistemeve të kontrollit përshtatur dhe testuar për përdorim në kushte ruse. Pajtueshmëria me operative dhe të mirëmbajtjes siguron një jetë të gjatë shërbimi EyrRayd produktet e kompanisë. Produkti është certifikuar.

pezullimi pneumatik MERCEDES SPRINTER 411 CLASSIC - AIR Ryde

pezullimi pneumatik në 2016g.v Mercedes Benz Sprinter 311CDI Classic W905.

pneuma Sprinter

Në këtë automjet, që mbante mallrave të vogla në peshë mjaft të madhe. Trupi i pajisur brenda për brenda natës. Më ekstreme rear - për ta shkarkuar. Duke pasur parasysh këtë shpërndarje të pabarabartë, ndërsa pjesa më e madhe e masës së ngarkesës bie në zonën e dalë pasme, automjeti e ka humbur tashmë parakolp pasme në kohën e daljes së luftoj trageteve. Kjo ishte "kashtë e fundit" në përcaktimin e sistemit pezullimi pneumatik. Zgjedhja ra mbi Marresit 2 si një sistem kontur furnizimit me ajër është shumë e dobishme për të shpejt të rregulluar presionin e gomave në kohën e shkarkim. Corporate çorape përdredhur pompimit me një pistoletë është pjesë e sistemit ajër të ngasin me marrësin. marrëveshje kompakt i komponentëve të sistemit për sundimin e shoferit vendesh prezencën e kaosit)) Në procesin e rritje komponentët zbuluar gjatë harruar dhe humbur gjëra. Pas instalimit të pezullimi pneumatik, klienti shkoi për të ngarkuar 2 ton. Sistemi presion për të shkarkimit të tillë është e mjaftueshme.

Instalimi pezullimin e ajrit në Benz Sprinter 315 W906 2006g.v.

Fillimisht, makina off linja e montimit ka qenë i pajisur me një sistem automatik pezullimi pneumatik me një kontroll të nivelit të kat. Por me kalimin e kohës, disa nga pajisjet ra në gjendje e keqe, dhe ajo u hoq. Vetëm nipples pompimit çdo jastëk. Pillows ishin gjithashtu jo-origjinale (Rubena) dhe, për më tepër, për përdorimin e pezullimi pneumatik jo të përshtatshme. çanta Çeke origjinës nuk janë të përshtatshme për përdorim në mjedise armiqësore, sepse ata nuk kanë vetitë e naftës-benzinë-rezistente. kllapa Lower rrotullohet nëpër një seksion kryq rrethore të urës dhe nuk mund të sigurojë një vertikale pillows shtegun ashensor.

Ajo do të jetë interesante:   kontakte DYJA VATSAPE bllokuara

Ai ishte vendosur për të çmontuar pajisjet e vjetra dhe për të instaluar një standard kit pezullim bosht ajrit art№ 141010. Tani çdo gjë është në rregull. Kornizë është e mbrojtur nga deformimi grupim gjatë dhe kllapa poshtme fiksuar në jastëk lidhja vend bulonat rregullta stabilizues. Është planifikuar për të instaluar 2 kontur ajër Ride 2P art№ 202009. Management System Pas instalimit, klienti nxitoi të ngarkesës.

Çmontimi i pajisjeve të vjetra dhe instalimin e ri të - 4 orë.

Instalimit pezullimin e ajrit në Benz Sprinter 513 W906

Vehicle - shasi me kabinë të lartë mall. ndryshim Spring një herë në tremujor, si pasojë e mbingarkesat përhershme. Gjithashtu, për shkak të makinave të lartë të lundrojnë kur udhëtojnë në autostradë është swings rrezikshme. Zgjidhje për të gjitha problemet e cekura merr pezullimi pneumatik i kompanisë Air-udhëtim. Vendosur standarde me një aks pneumatike art№ 141 020 dhe të lidheni atë me kontur 2 Air-Ride 2V art№ 202002 pa sistemin e kontrollit marrës. Njesia kompresor vendoset kompakte në një vend në fushë pasagjerëve. Menaxho shfaqet në sidebar të njëjtën ngrohtë në të djathtë (me kërkesën e klientit). Problemet janë zgjidhur.

pajisje koha instalimit - 6 orë.

Pajisja është gjithmonë në dispozicion nga kompania qendrore prodhimit depo Air-Ride. Merrni këshilla të detajuar në bazë të kërkesës nga ekspertët tanë pagesave pa linjë të nxehtë 8-800-333-25-74 (Numri i lirë në Rusi). Ose të urdhërojë një telefonatë e kthimit nga faqja.

Instalimit pezullimin e ajrit ajër Ride

Instalimi pezullimi pneumatik Air-Ride në HYMER fushues bazuar në 324cdi Mercedes-Benz Sprinter. Makina është shumë e rehatshme, i dashur im, por jo gjithmonë për rrugët tona. Kur instalimi i një sërë deformimit boshtor të ndeshje boksi u gjet në shabllon rregullt. Pasojat e goditjeve të përsëritura. Problemi ishte zgjidhur si standart. Themeluar një grup të axial artit # 141010 dhe është mundësuar 2-kontur art # sistemi kompakt dhe i besueshëm 202002. kontrollit tani mostrës pezullimin e pasme nuk është e kërcënuar. Si dhe reduktimin e ndërtimin. Sistemi kompresor është instaluar në një vend të sediljen e pasagjerit përpara. në anën e brendshme të panelit të kontrollit.

Ora instalimit - 09:00 (merren parasysh gjatë Spars ndryshimeve).

Pajisja është gjithmonë në dispozicion nga kompania qendrore prodhimit depo Air-Ride. Merrni këshilla të detajuar në bazë të kërkesës nga ekspertët tanë pagesave pa linjë të nxehtë 8-800-333-25-74 (Numri i lirë në Rusi). Ose të urdhërojë një telefonatë e kthimit nga faqja.

Legjendar seri klasik 400y tani në mbledhjen tonë. Prodhuar në vitin 2013 në Nizhny Novgorod Mercedes Benz Sprinter 411/413 Classic po fiton popullaritet në mesin e konsumatorëve. Byroja e Air-Raid në shtator 2015 pas ekspozitës Moska "Comtrans" marrë porosinë e parë për prodhimin e 10 grupe të pezullimi pneumatik ndihmëse në modelin e Sprinter. Gjykimet e reja detit u zhvillua dhe vënë në prodhim në tetor 2015. Si gjithmonë në traditën më të mirë të cilësisë dhe lehtësinë e ekzekutimit të kit axial pezullimi pneumatik, duke pasur parasysh specifikat e këtij lloji të transportit, të mbështetur pronë ka për qëllim për të ruajtur paketë pranverë nga sagging. Gjithashtu vlen të përmendet, dhe aftësinë për të rregulluar karakteristikat e rehati pezullimit kur ngarkuar plotësisht makinë. pezullimi pneumatik për një makinë Mercedes-Benz Sprinter 411/413 CDI Classic nga kompania Air-Ryde është një ndihmë e mirë për burimet dhe është treguar në versionet më të lehta Sprinter 311 seri, prodhuar edhe në të ulët Novgorod.

Instalimi pezullimin e ajrit në Mercedes Sprinter 519 4x4 2014g.v.

Instalimi modifikime moderne pezullimi ndihmëse ajrit të bosht e pasme. Car Mercedes-Benz Sprinter 519 4 × 4 të gjitha-wheel version makinë është gjetur në rrugët tona është shumë e rrallë. Vlera e saj, ndryshe nga versioni rear-wheel drive është shumë më e lartë. Në praktikë, kompania automjetet e Air-Ride janë të pajisura zakonisht me pajisje të shtrenjta, të tilla si shembull. Pajisjet e ndërtimit përfshin mbingarkesa konsiderueshme. bend rregullt pranverë në drejtim të kundërt, e cila në mënyrë të pashmangshme redukton lartësinë e pasme dalë e makinave. Optimale solucion - instalimin e pezullimin e ajrit.

Zhvillimi i boshtor vendosur në katër-wheel makinë modifikim Sprinter u miratua në vitin 2014, por ka pësuar ndryshime të vogla. Modifikimi axial kit ajër Ride art№ marrë 141,020 fitim në fasteners dhe një qese të re me ajër të rëndë. Gjithashtu në këtë automjet, të fundit të lartë të performancës dhe paraqitjen kompakte e sistemit të 2-kontur Air-Ride 2V u aplikuar art№ 202002. instaluar pajisje pneumatike zgjidhur problemin e sagging burime, dhe të reduktuar efektin e vibrimit.

pezullimi pneumatik Mercedes Benz Sprinter 515 2008g.v.

Instalimi i pneumatike ndihmëse mbërriti Mercedes-Benz Sprinter 515 seri. Detyra standarde: për të mbrojtur burimet nga sagging dhe për të rritur smoothness e udhëtimit pezullimit. LWB, veturë gjatë, një sasi të madhe të shkarkimeve. Pezullimi nuk nxehtë fillimisht dhe sagged edhe kur ngarkuar në 2.5 ton. Zëvendësimi rezultatin e dëshiruar nuk ka dhënë paketë. Rreth pezullimi pneumatik dhe për kompaninë tonë dëgjuar nga miqtë. set krijuar standarde të pezullimi pneumatik axial Air-Ride art№ 141 020 dhe një sistem kontrolli për marrës qark 1 Air-Ride 112PS art№ 201004. matës dhe butonin pneumatike kontrollit është i vendosur në mënyrë ideale në panelin nën timon. Paraqitjen e sistemit nën stol pasagjerëve. Ora Instalimi - 1 ditë pune.

Ajo do të jetë interesante:   SON Podolsk dhe Presnyakov ÇFARË NDODHI

Pajisja është gjithmonë në dispozicion nga kompania qendrore prodhimit depo Air-Ride. Merrni këshilla të detajuar në bazë të kërkesës nga ekspertët tanë pagesave pa linjë të nxehtë 8-800-333-25-74 (Numri i lirë në Rusi). Ose të urdhërojë një telefonatë e kthimit nga faqja.

pezullimi pneumatik Mercedes-Benz Sprinter 519 2010g.v.

Ajër Ride art№ vendosur kit serial 141020 ndihmëse pneumatik pezullimin e pasme bosht. pezullimi pneumatik kontrollohet nga 2-planimetrik Marresit Sistemit Air-Ride 212PS art№ 202003. Vendosja komponentet kryesore të sistemit të kontrollit në vendin e shoferit. Ndarja e nga 2 qark siguron një reduktim në automjetin derisa arritni të rrezikshme dhe lejon për të rregulluar presion në çdo element pneumatike për të lidhur me të ngarkimit të pabarabartë. mundësi shtesë - shkëmbejnë rrota.

Ora Instalimi - 1 ditë pune

pezullimi pneumatik në Mercedes Benz Sprinter

Instalimi kit serial pezullimin e pasme bosht ajrit Air-Ride Menaxhimi art№ 141020. axial kryer pneumatically kontur 2x Marresit Sistemit Air-Ride 215PS art№ 202005.

Detyra - të sigurojë drejtimin e bosht e pasme, pas rrëshqitjes së paketës pranverës në pasojë e spets.oborudovaniem automjeteve pajisje të rënda. Problemi i dytë - të heqë maksimale të mundshme pjesa e pasme e hyrjes automjeteve në devijim avionit.

Të dy probleme janë zgjidhur. marrëveshje marrës të instaluar sistemin e kontrollit që gjeneron ajër të ngjeshur automatikisht ajër Ride kompresor të fuqishme - 150 (11 kg / cm3), me kusht që edhe më tej me Ngritësit ajrore montuar në direk pneumatike automjeteve.

Mercedes Benz W140 Modeli viti 1996. Futur burimet në brendësi të bosht e pasme Black Stone.

Ne vazhdojmë të përjetojnë risi e përfaqësuesve Moskës të kompanisë "sustat e ajrit."

Si ne tashmë e dimë, W140 nuk është kopje plotësisht i suksesshëm për ndërtimin e një pezullim të plotë të ajrit. Të gjithë ata që përpiqen të bëjnë, u përball me sfidën e ndryshimeve globale në njësitë e rregullta të hapësirës shumë të ngjeshur të elementit pneumatike aftë për të ngritur një peshë të konsiderueshme të automjetit. Por, për ata që do të donte për të "lëvizur" W140 juaj up - poshtë. automjeti konsumatori nuk është e nevojshme.

Qëllimi ishte për të vendosur harqe të gjerë timon mos prekni kur ngarkimit të bagazhit dhe përshtatje në ndenjësen e pasme për më shumë se 2 pasagjerë. sepse Bush mori një shumë të lira, prekje konsumatori mëdyshje përveç harqeve të rrotave në buzë. Zëvendësimi i burimeve në gome të përforcuar dhe shtoni ndarësit në pjesën e sipërme të mbajtëse pranverës në rezultatin e dëshiruar jo më afër. E vetmja zgjidhje me kosto - vendosjen burime pneumo-helper brenda dhe aktivizimin e tyre duke përdorur një sistem të thjeshtë të kontrollit pezullimi pneumatik fikse ajër Ride 1V art№ 201.001.

Si të instaloj pezullimi pneumatik Mercedes Sprinter në tuaj ...

grup bazë të ndihmësve në Mercedes Sprinter 316 bosht e pasme

Ajo është përdorur për shkarkimin bosht e pasme. Përparësitë kryesore në zbatimin e vendosur:

- të rrisë jetën e shërbimit të burimeve, dhe pjesë të shasisë së makinës;

- ruajtja e trupit;

- do të ngasin rehati;

- sigurinë e trafikut (pastrohen dhe figurë roll trupit kur cornering);

- një rritje në kapacitetin. Kiti përfshin:

- Një set i fasteners;

- burime ajër të prodhimit Airkraft, Airtech. Në disa raste - të lidhë, të cilat do të shpallet të blerësit;

- tub plastik presion të lartë WABCO prodhimit;

- Bashkimi Camozzi;

- adapters për dalë.

kit instalimit për një shtesë. Ajo është gjithashtu e mundur për të instaluar kit me kontroll manual ose automatik.

Garanci në shakull nga prodhuesit Airkraft, AIRTECH, lidhur - 6 muaj (në botën e vërtetë - të shkojë një kohë shumë të gjatë). Garancia për instalime të caktuar - të vazhdueshme, duke respektuar rregullat themelore të funksionimit, të cilat do të shpallen me blerjen e kit.

Në instalimin e një kit shitjes, ju lutem telefononi:

Store "pjesë këmbimi TIR - Air Spring"

Dnipropetrovska, G Nikopol Str. Forest, 1,

Telefon: 068-528-79-39, 093-57-88-571, 099-768-51-05, 050-801-66-05

javës 8: 00-17: 00.

INSTALIMI Bellows PËR Sprinter - YouTube

instalimin e burimeve ajrit në Kiev:

faqe //pnevmoresora.com/

VC //vk.com/club55753631

Instalim pezullimin e ajrit cues 098-766-25-45

https: //www.youtube.com/channel/UCg43 ...

instalimin e burimeve ajrit në Kherson, pezullimi pneumatik në makinën tuaj në Kiev dhe në rajon, instalimin, garanci. faqe # çanta pnevmoresora.kom ajër # # pezullimi pneumatik në makinat # pezullimi pneumatik # instalimi i burimeve ajrore mbi rruaza në Kiev

Instalimi Air Pranvera Air Pranvera në Kiev në vrapues i shpejtë rp140-210

Shto një koment

e-mail juaj nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *