MTS operator Si për të thirrur operatorit MTS

Author: | 2019/02/01

Si t'i telefononi operatorit MTS

Si t'i telefononi operatorit MTS
www.ferra.ru

Nuk është e habitshme, përdoruesit janë shpesh në kërkim të mënyrave se si për të thirrur operatorit MTS, si kompania MTS-Ukrainë ka një disa numra Divizioni i abonentëve të mbështetur.

Për individët, me kusht që këto numra të telefonit:

 • 111 - për thirrjet në numrat MTS (pa pagesë).
 • (044) 240-00-00 - për thirrjet nga numrat fiks.
 • shërbime online - "MTS-Ukrainë" në faqen zyrtare të kompanisë.

Shënim : Për të shpejt të marrë në operatorin kur ata e quajnë të numërojmë 111, dhe jo për të dëgjuar një shpjegim të gjatë, bëj këtë: thirrni numrin 111, duke pritur për një moment, shtypni butonin "3" përsëri duke pritur për një të dytë, pastaj "0" button, prisni lidhje me operatorin.

Por, për përdoruesit e ndërmarrjeve, përdorni numrat në vijim e operatorëve:

 • (044) 240-00-04 - për ato kompani (korporatat) të cilët janë të lidhur nga 1 deri në 19 numrin e MTS.
 • (044) 240-00-01 - për kyç MTS-Ukrainë, në qoftë se korporata ka më shumë se 20 dhoma.

Shih gjithashtu: Në Kiev, një "linjë të nxehtë" u hap për dëshmitarë UFO (VIDEO)

Vodafone numri operator UKRAINE FALAS

përditësuar 2018/09/12

 • Si për të thirrur Vodafone Mobile
 • Si për të thirrur nga një fiks ose në një tjetër operator të telefonisë

Në telefonin operatori Vodafone është shumë e vështirë, si një mënyrë për të dial up periodikisht ndryshime, dhe abonentë janë të ofruara në të parë rrugën e "shpejtë" për të komunikuar me operatorin.
Për 10 hryvnia ...
 

Nga një operator tjetër e telefonit ose numrin e drejtpërdrejtë e qytetit është më e lehtë për të bërë, por atëherë ju duhet të provojë se ju jeni ju, në qoftë se çështja do të bëjnë informacion privat.

Të ende flasin për një operatori falas (sepse ne tashmë e paguar atij një tarifë licencës për çdo muaj), përdorin skemën, të cilat janë paraqitur më poshtë.

Lexo më shumë:   Kartolinë DUART ditët e të Moshuarve

Si për të thirrur Vodafone Mobile

Pra, për të thirrur operatorit për të Vodafone (Vodafone) është i nevojshëm nga një telefon celular të operatorit (ose operatorit MTS - që, në fakt, një dhe të njëjtë) për të thirrni një numër të shkurtër

111

Tjetra, të dëgjoni makinë u përgjigjur dhe zgjidhni menunë e dëshiruar duke shtypur butonin e duhur.
Në qoftë se ju dëshironi të bisedoni me një operator të jetojnë, ne qëndrojmë një pauzë të shkurtër, gjatë së cilës nuk është një listë e artikujve menu, dhe shtypni "0" .

Tjetra, zgjidhni lënda është tashmë një çështje që ne duam të pyesim një operator jetojnë dhe të shtypni një buton në telefon.
A mendoni se operatori juaj do të përgjigjet menjëherë? Mjerisht, nuk ka.
Ju do të kërkohet për të zgjedhur mes një telefonatë të lirë me një perspektivë të pritur gjatë dhe një përgjigje të shpejtë, por për paratë (10 hryvnia).
Kur zgjedh një telefonatë të lirë që është e natyrshme për një person të quajtur ofruesin e shërbimit tuaj, ju edukatë tregoni se si thirrjen tuaj është e rëndësishme për ta dhe kështu me radhë.

Me pak fjalë, algoritmi është si vijon:

111 + thirrje-pushim-pres-0-1-1 komponim

Nëse ky opsion nuk funksionon, dhe ju filloni për të përzënë rreth, duke ofruar vetëm paguajnë lidhjen "vetëm" për 10 UAH., Atëherë provoni një tjetër mundësi.
Çelësat nuk klikoni një rresht, dhe ne mbajmë një pauzë :

 • rekrutimin 111
 • menu items dëgjuar, i cili shprehur robot
 • shtypni 1
 • shtypi 0
 • shtypi 0
 • shtypni 1
 • Ne jemi duke pritur për lidhje me operatorin

111 + thirrje-përpara transferimit pikë-1-0-0-1-forward menu Connection

Si për të thirrur nga një operator fiks Vodafone ose nga një operator të telefonisë

Kur e quan me numrin e drejtpërdrejtë të qytetit ose një operatori tjetër e telefonit, të rekrutuar

Shih gjithashtu:   USSD kërkon operatorit Vodafone Ukrainën

0-800-400-111

Në këtë rast, ju mund të arrijnë operatorin nëpër një rrugë më të shkurtër:
Në klikoni butonat nuk janë edhe në një rresht, dhe ne mbajmë një pauzë :

 • menu items dëgjuar, i cili shprehur robot
 • shtypni 1
 • shtypi 0
 • Ne jemi duke pritur për lidhje me operatorin
Lexo më shumë:   Si për të përcaktuar ndarjen e ovulacionit

Numër të njëjtë mund të dialed nga një telefon celular dhe Vodafone, por "arrijnë" për operatorin do të kenë të njëjtin model si kur duke bërë thirrje për të 111 .

Unë duhet të them se në këtë fazë për të thirrur një numër lokal është më e lehtë dhe më të shpejtë. Me sa duket, operatori Vodafone, në krahasim me largimit tonë MTS-Ukrainë, mban markë. Kjo do të vazhdojë - ne do të shohim.

Nëse thirrja ju nuk mund as i pari dhe as për herë të dytë dhe nuk kanë dëshirë të përpiqet të bëjë atë, pastaj u largua me dy opsione si për të vazhduar:

 • Shko në zyrë dhe për të gjetur çdo gjë personalisht, duke kaluar kohë dhe para
 • Shiko të bisedojnë me një operator dhe për të marrë të dini të gjithë relativisht shpejt

Shumë injorojnë mundësinë për të biseduar me një përfaqësues të operatorit nëpërmjet chat, por më besoni, kjo është shumë më e lehtë se sa duket.

Shko te chat në internet Vodafone - Ukraina, e quan veten shprehur pyetjen në një fushë të veçantë dhe të shohim përpara për të ...

Ju mund të përparuar në një skedar teksti të shkruani pyetjen tuaj, dhe të gjitha që do të jetë e nevojshme (numrin, emrin, në qoftë se ajo është një kontratë, kodi PUK i kartës) të ngutemi të mos për të fituar të gjitha në tastierë. Megjithatë, nëse ju jeni të mirë dhe të shtypni të shpejtë, kjo është shumë.
Është si një korrespondencë në Skype ose Vaybere. Asgjë e komplikuar. Try it, ju pëlqen atë.

Shënoi numrin e telefonit

 

... dhe emri i pyetjes vetë. Kliko "im" dhe të shohim përpara për të ...

 

mund të ndryshojnë pak në ndërfaqe input operatorit chat nga shembujt e mësipërm, por thelbi mbetet i njëjtë.

Jo gjithmonë të marrë për të thirrur operatorin. Të jetë kjo Vodafone, siç është tani, ose disa të tjera. Por ngulmoj dhe durimi, ju mund të kapërcyer ndonjë pengesë.

Ju vetë e dini në lidhje me të.

Lexo më shumë:   Çfarë tregon analizën e urinës Nechiporenko

Jo shumë do të jetë në dispozicion:

 • Llogaria Personal Vodafone Ukraine - Walkthrough
 • Vodafone Kërkesat operator USSD
 • Si të kontrolloni një llogari me Vodafone

 

Dhe gjithashtu ...

Shto një koment

e-mail juaj nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *