Katarakti trajtim në mjetet juridike në shtëpi popullore

Author: | 2018/08/28

Një nga metodat e lashta popullore të trajtimit të kataraktit pa kirurgji është përdorimi i infuzion të lakër patate.

Këtu, në fakt, receta:

Pushim lakër patate, larë mirë dhe të thatë.

Më 1 tbsp germs e thatë duhet të marrë 200 ml vodka, llokoçis dhe të lënë në një vend të errët për dy javë, lëkundje herë pas here.

Kur agjenti infuzion, të marrë 10 ml para çdo vakt. Njerëzit eksperimentuar me këtë teknikë, ata thonë se pas 2-3 muajsh të trajtimit të syrit vijnë shkarkimin trashë dhe pak ngjitës. Në këtë rast, mprehtësi vizuale rrit pak.

☎ shkruani, telefononi: [email protected] , https://vk.com/slogodskaya, [email protected]

►►► Kanali "Vizioni dhe Shëndeti", ju do të mësojnë ushtrime për të rivendosur vizion, si një vizion të saktë, si për të trajtuar syrin.

Gjithashtu, ju do të mësojnë se si të kryejnë ushtrime të thjeshta për pamje, ushtrimeve jo të komplikuara për sytë.

►►► Informacione të dobishme:

- një imitues unike për rimëkëmbjen e //sneglotos.ru/lp/mnot-slogodskogo

- Vizitoni faqen tonë: //zorkoezrenie.ru/

- Teknikat Author SuperZrenie: https://vk.com/slogodsky

- Ne Vkontakte: https://vk.com/superzrenie

- Ne dhe mënyrë jetese të shëndetshme: //sneglotos.ru/

- Google +: https: //plus.google.com/u/0/115752551 ...

►►► gjëja më interesante këtu:

- Vision. Ushtrime për sytë. https Parandalimi: //www.youtube.com/watch v = 2gqg8 ...?

- Simulator për syrin. https korrigjim vizion: //www.youtube.com/watch v = J43xG ...?

- https Trajnim Eugene Slogodskogo:? //www.youtube.com/watch v = vpluZ ...

- kënduar tibetian lojë me birila. Se si ata ndërveprojnë https: //www.youtube.com/watch v = UW4kc ...?

- Trajtim për sytë. Si për të korrigjuar https tuaja vizion:? //www.youtube.com/watch v = D65A7 ...

- Restaurimi i parë. Nearsightedness (miopi) https: //www.youtube.com/watch v = Xz7_O ...?

- Vision. Largpamje (Hipermetropia) https:? //www.youtube.com/watch v = D65A7 ...

- Pyes veten në lidhje me spiritualitetin dhe gjëra të tjera https: //www.youtube.com/watch v = ivMw3 ...?

# # Eye shikimi kakuluchshitzrenie # # # uprazhneniyadlyaglaz gimnastikadlyaglaz zaryadkadlyaglaz # # # vosstanovleniezreniya cataracts

Ajo do të jetë interesante:   Çfarë ndodhi me Andrey Malakhov

Shto një koment

e-mail juaj nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *