DOLL nga materiale natyrore vetë duart e

Author: | 2018/08/27

Duke iu referuar traditave të vjetra të artit popullore mund të hapë një kuptim të thellë të botës, natyrës dhe jetës. Në lodra popullore dhe duart ngrohtë, dhe materiale natyrore për mjedisin dhe zhvillimin e imagjinatës, dhe një estetikë të veçantë. Në kujtesën e saj historike të shumë brezave, dhe traditës artistike të përfaqësimit kombëtar Idealisht, estetikë kombëtare. bashkëkohësit e bëra, lodër popullore tradicionale është e domosdoshme në praktikën e sotme të mësimdhënies për të futur fëmijët në kulturën popullore. Është e vështirë të mbivlerësohet kapacitetet e saj në zhvillimin e personalitetit të fëmijës, aftësitë e tij krijuese. Veçanërisht e rëndësishme në artin modern popullore - bërë me dorë kukull, e cila mund të them shumë për veten. Kjo është historike, kombëtare, sociale, me ngjyrë me aromë lokale. kukull tradicionale është e ndryshme sipas llojit dhe specieve, p.sh. konstruktive dhe Teknologjisë ekzekutimi.

Kukulla janë festive dhe të përditshme, loja dhe ritual, kukulla, Amulets. Materiali prej të cilave mund të bëhet kukull më të ndryshme. Kjo pëlhurë, liri, kashtë, leh dhe materiale të tjera natyrore.

Qëllimi : Ruajtja dhe përmirësimi i traditave prodhimit të kukulla popullore.

detyrat :

Arsimore.

Teach secili nxënës në mënyrë të pavarur të marrë njohuri për kukull popullore, të ndërtuar njohuritë dhe aftësitë për prodhimin e kukulla popullore nga materialet natyrore, për t'i njohur studentët me historinë e shfaqjes së kukull popullore me ritet rusë dhe traditat që lidhen me prodhimin e kukulla, për të zhvilluar aftësinë për të parë harmoni, të jetë në gjendje të aplikojnë njohuritë e përgjithshme dhe aftësitë në punë teorike.

Zhvillimi.

Zhvillojnë aftësinë për të planifikuar punën, për të zhvilluar aftësitë motorike të duarve, aftësitë me një gjilpërë, për të zhvilluar aftësitë e të menduarit të pavarur dhe të mësuarit, të kontribuojë për t'i dhënë studentëve imazhe artistike, për të zhvilluar aftësitë praktike, kujtesës, sy të mirë, vëzhgim, të zhvillojnë aftësinë për të bërë përdorimin racional të kohës dhe nevojën për të sjellë ajo filloi të në fund.

Arsimore.

Ushqejë ndershmëri, punë e vështirë, ndjenjën e përgjegjësisë, krijuese dhe qëndrim i vetëdijshëm ndaj punës së tyre, kulturës, marrëdhëniet, për të zgjuar interesin e studentëve në artit popullor, për të formuar shijen artistike, ndjenjën estetike dhe të kuptuarit e bukurisë, për të rritur interesin dhe dashurinë për artet, për të sjellë cilësitë shpirtërore dhe morale të personit student, duke siguruar suksesin e njohjes së vlerave shpirtërore e materiale dhe.

mosha e rekomanduar e fëmijëve 10 - 13 vjet.

Mjetet e mësimit: Materiale pamore dhe demonstrimit; prospekt - Udhëzimi fletë, diagramet, kompjuter.

Rezultatet e pritura:

Fëmijët do të marrin zgjerojë njohuritë dhe aftësitë për prodhimin e kukulla të njohura të materialeve natyrore. Fëmijët do të mësojnë aftësitë në punën e planifikimit në prodhimin e produktit. aftësitë krijuese do të zhvillohet. Interesi i formuar në artit popullor. Ato do të sjellë deri në këmbë morale dhe cilësitë morale.

Udhëzimet do të jenë të dobishme për mësuesit e arsimit shtesë, teknologjisë dhe mësuesit e mësuesve të shkollave fillore qarqeve të kampeve verore të fëmijëve, entuziast dhe prindërit krijuese.

Kukull "Fertility"

Objektivi: Për të krijuar një kukull "pjellori" e materiale natyrore.

materiale natyrore dhe simbolika e saj:

li - një simbol e fertilitetit

gjethe misri - një simbol i mirëkuptimit të ndërsjellë, shëndetësore

gjeth horsetail, veshët, dhurata e natyrës - korrjes në fermë

cohë e ashpër - bollëk.

Technique: ngjitëse, leukoplast.

Materialet mësimore: Materiale vizuale-ekranit, Dhurata - skemat mësimore kartë e bërë kukulla skelete.

Mbështetje teknike: kompjuteri.

kukull Fertility projektuar me përdorimin e materialeve të ndryshme natyrore me simbolizmin e artit popullor. Materiale për prodhimin e kukulla duhet të korrjes në gusht dhe shtator, dhe të drejtën për të mbajtur përdorimin e tyre.

Baza e kukull është një kolonë e lirit. E lë misri ngjyhet para se puna është bërë sundress kokë dhe kukulla dore. Doll veshur me një skaj cohë e ashpër dhe platformë të bishtalec. Braids janë veshët e thekër.

Hap pas hapi prodhimin e kukulla:

Formimi i gjeth kolonës së lirit.

Ready kolona liri - baza kukly.Listya misri horsetail rrjedh.

Formimi i trupit, kokë dhe dorë kukulla të.

Marrja e kreu zhdrejtë të horsetail. bluza Formimi nga gjethet e misrit. I lidhur pantallona të gjera dhe platformë.

Lidhur një kukull shami.

Marrja braids kokën (veshët e thekër).

Instalimit kukulla mbi substratin.

Kukull "Zernovushka" (Krupenichka)

Objektivi: Për të krijuar një kukull "Zernovushka 'bërë nga materiale natyrore.

materiale natyrore dhe simbolika e saj:

Bollgur - hikërror - një harmoni botëror në shtëpi

Grain-thekër, grurë, tërshërë - një simbol i prosperitetit, jeta e plotë

Pëlhurë bishtalec - fat në shtëpi.

Qese leckë - një simbol i pasurisë.

Technique: pjesa më e madhe, rripe.

Materialet mësimore: Materiale vizuale-ekranit, Dhurata - skemë mësimore card.

Mbështetje teknike: kompjuteri.

Zernovushka, Krupenichka - pjesa më e madhe kukull lashtë ceremonial. Ata i dhanë asaj të zakonshme për Krishtlindje apo festat që lidhen me të korrat. Doll mbushur domosdoshmërisht me kokrra të varieteteve të ndryshme për të korra ishte të gjitha kulturat. Zernovushku bërë domosdoshmërisht e grurit të të korrave të ri në shtator. Kur mbjellje e grusht i parë i ndërmarrë nga kjo kukull, por pas korrjes ajo ishte e mbushur me kokrra të reja. Zernovushka ishte në çdo familje, dhe ka shërbyer si një hajmali e rëndësishme e shtëpisë në mirëqenie, ngopje, korrave të mirë.

Për prodhimin e kukulla është e nevojshme për të qep një qese prej liri, e cila mbushet kaçamak ose kokrra. Top qese lidhen për fije. Pastaj ju duhet të vishen kukull në traditat folklorike. Fillimisht vënë në një Petticoat, lëruar nga prapa, dhe i lidhi një fije. Tjetra, vënë në një skaj-funde, tehe përpara. Midis funde la distancë të vogël nga e para. Top mënyrë vyvorotnym të lidhin një platformë dhe të kap një rrip të bukur. Pastaj të marrë një rrip të gjatë të rrobave të ngrohtë skajet e të cilit i ndrydhur fort në rrotullon - kjo do të jetë sleeves lëkurë dashi. Ata lidhin një fije rreth trupit të kukull. Në fund të kukull lidhur një shami të kuqe - ochipok dhe bishtalec elegante. Top lidhë një shall. Zernovushka (Krupenichka) është gati për dimër deri në pranverë.

Hap pas hapi prodhimin e kukulla:

Gota me elb dhe misër.

Prodhim i qese prej liri.

Mbushja e kokrra dhe drithërat në qese.

Lidhur një qese e grurit.

Dress femëror dhe aeroportit. Ligation i fije.

Lakimi platformë.

Formimin shtresë të pëlhurës me mëngë.

Povyazyvaniya bishtalec mbi kokën e tij. Povyazyvaniya shami.

Zernovushka (Krupenichka)

Kukull "Keeper"

Objektivi: Për të krijuar një Keeper kukull nga materiale natyrore.

material natyror: Bast (hollë e brendshme pjesë gëlqere Tufts kore kore janë të ndarë në shirita të ngushtë, palosur me madhësinë e gjatësisë.).

Materialet dhe mjetet: tufa e lëvore, shirita, fije, gërshërë.

Technique: leukoplast.

materiale didaktike: Materiale pamore dhe demonstrimit; prospekt - skemë mësimore card.

Mbështetje teknike: kompjuteri.

Për prodhimin e kukulla marrë paketën e nevojshme të kukulla lartësi lëvore. I fije është formuar si një pako e flokëve kukull, dhe është ngulitur në shpalosjen e leh. Tufa lidhur në mënyrë të vendosur. Lëvore dhe fije janë të ndara nga njëra tjetra në drejtime të kundërta. kokë në formë dhe një kukull bishtalec. Më tej, në mes e ndarë lindur nën kokë është futur leh rreze dorë. Pastaj vendin lidhen për fije bel. Bast në ditët e vjetër janë bërë lodra, sandale, kuti bizhuteri, hasër, shporta, kuti, shporta. Aktualisht bëra Bast suvenire të ndryshme: kukulla, kuaj, etj Nga dy trarëve të vogla formuar sundress. Ata janë mbivendosur në krye të sup dhe i lidhur në bel. Lidhur me platformë të bishtalec. Operacioni i fundit - gërshetim braids. Sipas zakoneve popullore të bishtalec në prodhimin e kukulla ishte të lëkundet në materiale chasy.Zagotovka dhe mjetet e trajnimit e hershme të mëngjesit.

Ajo do të jetë interesante:   Si të Treat mitrës Endometrioza medikamentozno

Pritini madhësinë e kërkuar Laka.

Përgatitja për kukulla fije braids.

Pritini madhësinë e dëshiruar.

Shpërndani gjerësi paftë metalike dhe futur thread.

Në mënyrë të vendosur lidhin paftë metalike dhe të lëkurës.

Ndara leh nga fije duke e dërguar atë në drejtim të kundërt prej tyre.

Forma kokën e një kukull-së, të lidhura deri fije leh.

Cakto pako e dorës lëvore lidhi atë me dy anët.

Ndani leh në dy pjesë.

Fut një bandë e lëvore (dorës).

Cakto fije në dorë.

Red kravatë thread lartë.

Përgatitja Bast sundress sipërme pjesë.

Të vendosë në një hallkë trarëve kukulla Laka, jo kalimit mbi ta nga poshtë.

Tie up një fije në zonën e belit.

Kthesë krahun për t'i bërë ato me gëzof.

Trim sundress fund.

thur gërshet.

Trim bishtalec.

Në rrip sundress mund të imponojë kasetë. Lidhin fjongo në bel.

Tie platformë (shirit).

Tie bishtalec mbi kokën e tij.

"Keeper" kukull është gati.

Veçori e këtyre kukulla është se ata mund valle! Nëse ju vendosni kukull në skenë-kuti dhe lehtë përgjimi gishtat e tij në të, kukulla të fillojnë të lëvizin. Çfarë shkon gjurmët dhe që është tjerrje. Very funny ata e bëjnë valle dhe çdo gjë duke kërkuar shumë do të donte për të kërcyer.

Përbërja "Dolls Fertility dhe Zernovushka"

Song "Doll Keeper"

Shih gjithashtu:

Teknologji Lazy mjeshtërve kukolNemedlenno qasje në mësimet Doll workshop onlaynnewdirections.ru18 + Fshih reklama
Olivier klasik recetë Olivier fotoRetsept me klasike foto , sallatë e shijshme, me gjithë shpirt dhe të ndritshme, kuzhinier prostomaster-recipes.comSkryt Ads
Interesuar në balte polimer? Polymer Clay vetëm 108 rubla! 10 I paketë një dhuratë. ofrimit RF! Plastifimo.ruSkryt Ads

DOLL -OBEREG nga materialet natyrore, "Angel me rrotulla ...

Si për të bërë një kukull voodoo dhe spell it - Blog dyqan online HappyWitch

Në këtë artikull ju do të mësoni:

 • Kush dhe çfarë është shpikur kukull voodoo

 • Kukull voodoo është i ndryshëm nga volt

 • Si për të bërë një kukull voodoo klasik në shtëpi

 • Si për të bërë një dashuri magji në krahun e bërë kukull voodoo

 • Si të fshini kukull voodoo panevojshme

 • Ku mund të blej të gatshme kukull voodoo, në qoftë se ju nuk mund të bëni vetë

Nëse ju vendosni të bëni me magji, atëherë me siguri jeni të interesuar në atë se si për të bërë një voodoo kukull veten. Voodoo Doll do të bëjë një komplot ose të spell fuqi shumë të lartë. Në mënyrë për komplot tuaj është me të vërtetë për të punuar, ju duhet të ndiqni të gjitha rregullat të krijuar një kukull voodoo.

Kush dhe çfarë është shpikur kukull voodoo

skllevër Zi që jetojnë në Amerikën e Jugut dhe Qendrore, krijoi një lëvizje fetare të quajtur "Voodoo", një fuqi magjike e cila është e bazuar në ofrimin e viktimave, e cila çon në shërimin moral dhe fizik të njeriut. Voodoo magjike mund të përdoret gjithashtu për të krijuar një talismans mbrojtëse dhe Amulets. Shpesh, për ritet e ndryshme janë duke përdorur kukull voodoo, e cila është subjekt i këtij neni.

Magjistari mund të përdorni një kukull voodoo për ekspozim të drejtpërdrejtë me një person të veçantë. kukull voodoo i nënshtrohet një rit të veçantë magjike me të cilën ai bëhet një ndërmjetës mes magjistari dhe objektit të ndikimit, duke krijuar një lidhje të fortë mes tyre. Si për të ndërtuar këtë marrëdhënie? Magjistar vetëm duhet të ketë një bllokoj e flokëve, thonjve, rroba fragment dhe çdo gjë tjetër që i takon objektit. Shpesh kukull voodoo ka një emër dhe tiparet e fytyrës së personit për të cilin është parashikuar. Kështu, mes kukull voodoo dhe personit krijon një marrëdhënie të fortë të energjisë.

Kur kjo lidhje e fortë është themeluar, magjistari vë një kukull voodoo mallkim që vepron në njeriun. Së pari, magjistar e bën goditjet kukull, pastaj lexoi tekstin e mallkimit, duke hala çaj në kokë, qafë dhe zemrës. Pjesë e Voodoo dhe mund të djegur. Tifozët Voodoo aktuale besojmë se lëndime të kukull do të kalojë njeriut në formën e as shërimin fizik apo energjisë. Në fund të kukull ritual duhet të diskrete të vënë një viktimë, duke u fshehur në banesën e saj, shtëpia ose dripped në tokë. hala veçanta, këmbët janë përdorur për të aplikuar punctures.

Doll Navy - kjo është si VooDoo pika magjik, prodhimin e të cilave magjistari shpenzon tri ditë, dhe të gjitha mendimet e tij gjatë kësaj kohe duhet të jenë të përkushtuar për objektin e efekteve magjike. Këto kukulla përdorur fiset indiane të Perusë, të cilët janë të veshur në rroba kukull e viktimës, të vendosë mbi një mallkim dhe imitoj vrasjen e saj.

Megjithatë, pak njerëz e dinë se kukull voodoo dhe të bëjë traditë shumë e Voodoo - një mjet jo vetëm zi, por edhe magji të bardhë, kështu që një opinion negativ, mbizotërues i një kukull voodoo, nuk është objektive.

Kjo është media, filma dhe libra kanë krijuar një imazh negativ të kukulla voodoo. Dhe njerëzit gjithmonë besojnë atë që thonë ata dhe të tregojnë. Megjithatë, ne ende duhet të them sinqerisht se kukull më voodoo në anën e magjisë së zezë, për të cilin ajo mori emrin e Satanit.

Megjithatë vuduizm si fetar dhe magjike për të gjithë nuk është i kufizuar në kukulla. Traditat Voodoo ju lejojnë të krijoni Amulets dhe talismans Voodoo në formën e pezullime, si dhe në formën e rrathë - për shembull, ka rrathë për të mbledhur para dhe fat, rrathë mbrojtëse dhe një lloj të veçantë të Amulets - çanta Gris-Gris.

Ju duhet të bëni një kukull voodoo apo volt

magjistarët papërvojë shpesh i quajtur Voodoo kukull Volt. Kjo është e gabuar, për shkak se ata janë dy gjëra krejtësisht të ndryshme.

Të dy produktet e ndryshojnë nga njëri-tjetri si procesin e krijimit dhe efektin magjike.

kukull voodoo
Për prodhimin e një kukull voodoo duke përdorur një bazë solide prej druri dhe materiale të tjera natyrore. Ndonjëherë, në mënyrë që të bëjë një kukull voodoo, të marrë dylli, por kjo është vetëm një material ndihmës.

Volt, nga ana tjetër, janë bërë nga dylli të butë, e cila është shumë plastike dhe është i përshtatshëm për krijimin e një formë të njeriut dhe formë. Është gjithashtu e mundur që të përdorin grimcat biologjike e viktimës, e cila jep Volt shtesë forcë. Megjithatë, më shpesh për të krijuar Përdore Volt vetëm flokët dhe thonjtë, dhe gjaku vë kukull voodoo themeli.

volt

Megjithatë, këto dy produkte ndryshojnë nga njëri-tjetri dhe ndikimi i energjisë: aktuale vepron në atmosferë të një personi të ndryshuar atë, siç kërkohet nga magjistar. Një kukull voodoo qan për fuqinë e shpirtrave të lashta, të cilat janë duke iu përgjigjur kërkesës së magjistari. Ky ritual është shumë më e fuqishme, por më pak të sigurta.

Ajo do të jetë interesante:   SI TË gjëndër qumështit në shtëpi për një javë

Si për të bërë një kukull voodoo me duart e veta: udhëzues hap pas hapi

Ne jemi në "Lumturia magjistare" nuk e mbështet magji me qëllim të keq. Mbani në mend se shkaktimin e dëmit personit tjetër mund të ndikojë në ju. Megjithatë, në vetë teknologjinë e saj të prodhimit kukull Dru mbetet e njëjtë, për çfarëdo qëllimi që nuk kanë prodhuar. Prandaj, përshkrimi i procesit ne jemi ende të pranishme.

Për vetë-prodhimin e kukulla voodoo që ju duhet të bëni në vijim:

Hapi 1. Clear materialet nga të cilat kemi bërë një kukull voodoo.

Para se të vazhdojmë me krijimin e menjëhershëm të një kukull voodoo, ju duhet të bëni energji neutralizimin materialet tuaja ekzistuese, që është, pastrimin e tyre. Shumica e lëndëve të para, të tilla si butonat, rroba, ngjitës, bojë, rruaza, nuk kanë një origjinë natyrore, që do të thotë se para se të merrni në duart tuaja, ata kanë zhytur tashmë energjinë e shumë njerëzve të tjerë. Materialet qartë ju mund të përdorni kripë, temjan, vaj Sandalwood apo në tokë të rregullt.

Hapi 2: Krijo një kukull.

Marrja e kukulla - nuk është vetëm një koleksion të artikujve projektuesi, por një ritual i vërtetë, i cili përbëhej nga mendimet tuaja, gjendjen psiko-emocionale dhe energji. Doll blerë në një dyqan nuk do të ketë një kapacitet të tillë si një produkt të vetë-bërë. Duke e bërë kukull, ju keni të drejtë për të menduar dhe të mos e ngatërruar qëllimet tuaja me emocion.

Për shembull, në qoftë se ju doni pika tuaj magji ju sjell pasuri dhe fat të mirë, gjatë prodhimin e kukulla ju duhet të mendoni vazhdimisht për financa, rimëkëmbjen e borxhit, shlyerjen e kredive dhe operacioneve të tjera që janë të zgjidhura të dobishme për ju për të lexuar. Nëse ju doni të bëni një kukull voodoo të fuqishme, ju duhet të i kushtoj vëmendje për atë që ju thoni, si zë të lartë, sa e vështirë dhe intonacion ju bëni atë. Mos të jetë i heshtur, por edhe për të ngritur zërin e tij edhe nuk është me vlerë duke përdorur fjalë mallkojë dhe të përafërt, sepse ju doni të ngarkuar energji kukull pozitive.

Hapi 3. shenjtëron krijuar kukull voodoo.

Blej një qiri në kishë, të cilat ju do të duhet për të bërë ritin e shenjtërimit të kukulla voodoo. Dritë atë në frontin e, ndez urtë thatë, hala pishe ose temjan. Merrni kukull në duart e tij dhe për të sjellë më shumë se një qiri. Thuaj Mantra:

Këto fjalë duhet të thuhet shtatë herë. Kur ceremonia është përfunduar, kukull do të shkojë në shërbim për ju, dhe ju do të jetë i vetmi i pronarit të saj. Jini të kujdesshëm në lidhje me kukull tuaj VooDoo askush nuk duhet të dini, për më tepër, nuk e le dikush shikoni në atë apo ta prekin atë. Pas ceremonisë duhet të jepet emri i kukull. Pra, kukull juaj "do të vijë në jetë." E quajti atë emrin e personit me të cilin ju shoqërojnë atë. Kështu, ju lidhin Tema të padukshme kukull voodoo me objektin e efekteve magjike.

Produkte për Magic
Çfarë materiali mund të bëhet kukull voodoo në shtëpi

Nëse ju doni të bëni një kukull voodoo të tyre, gjëja e parë që ju duhet të zgjidhni është e përshtatshme për këtë material. Sintetike është rreptësisht e ndaluar. Vetëm materiale natyrore janë përdorur në prodhimin e kukulla.

Më shpesh në prodhimin e kukulla voodoo janë materialet e mëposhtme:

 • Wood.

 • Strou.

 • Wax.

 • fibrave leshi.

 • pëlhurë pambuku.

Ju mund të bëni një kukull voodoo e çdo formë, por në qoftë se ju bëni një person kukull, ajo do të ishte e këshillueshme për të dhënë atë tiparet e njeriut, që është, kukull jashtmi të jetë si ai. Kukull duhet të jetë te këmbët, duart dhe kokën.

Çfarë ngjyre bëni kukull voodoo

Verdhë ngjyrë simbolizon sukses, mirëkuptimin, atraktivitetin, marrëdhënie besimi.

Të bardhë - një simbol i paqes, opekaemosti, pastërti, mendje të shëndoshë, shërimit, ndershmëri, sinqeritet, dhe e ka hequr mallkim.

Red - një simbol i pasionit, forcë, fuqi, energji, dashuri dhe urtësie.

Purple simbolizon botën e pasur shpirtërore, shërimin nga sëmundjet fizike dhe mendore, fuqi, urtësi, komunikimi me shpirtrat, duke parashikuar mundësinë e, dhe rezistenca ndaj magjisë së zezë.

E gjelbër simbolizon prosperitet financiare, pasuri, bollëk, begati, pjellori, sukses, shëndet, fisnikërinë, ringjalljen.

Blue -ngjyra Marie Laveau, simbolizon një simpati të fortë.

Blu, indigo - një ngjyrë e shenjtë, e cila mbron kundër forcave të errëta

Pink simbolizon simpati, dashuri, rehati familjes, bujari, përkushtim, harmoni, mirësi, lumturi, sukses, miqësinë, moralin.

Black - një shenjë e transformimit, duke u shpëtoj prej shprehive të këqija, por edhe trishtim, grindje, konfuzion, syri i keq; black kukull - ritualet satelitore të magjisë së zezë.

Brown - një shenjë e hezitim, drojë dhe ndruajtje.

Gri - izolimi, shpresës e situatës.

Orange - një fitore, sukses, bashkëpunimi, përshtatja e shpejtë.

Si për të bërë kukull tuaj voodoo

Si për të bërë një kukull voodoo mbi njerëzore

Për të bërë kukull tuaj voodoo, së pari të bëjë një bazë në formën e një kryqi, duke përdorur twigs dhe shkopinj. Në vend të kalimit të tyre me një fije të vështirë të fortë për lidhjen. Twigs dhe shkopinj për të bërë kukulla voodoo nuk duhet të jetë tharë.

kukull prodhimit Wood
kukull prodhimit Wood

Krijimi i një dru trupit kukull, në qoftë se ju jeni të laminuara një shtresë nga një, duke përdorur copa të rrobave ose kashtë fleksibël. Nëse ju e dini ku viktima janë moles apo birthmarks, atëherë këto vende, bashkëngjitni rruaza ose fasule.

kukull voodoo për person
Tattoos dhe modifikime të tjera të trupit fituara nuk janë të rëndësishme për kukulla voodoo, kështu që nuk do të shënojë ato.

Për të krijuar një lidhje të fortë ndërmjet subjektit të efekteve magjike dhe kukulla voodoo, përdorni flokët, thonjtë, gjak ose grimca biologjike tjetër viktimë.

Ndonjëherë thumbnail kukulla imazhit të bashkëngjitni sende personale dhe fotot e viktimës, por më efektive mënyra - është shtimi i gjakut të njeriut, një prototip të kukull.

Mendoni e imazhit inversi i kukull gjithë kohës të angazhuar në prodhimin e tij.

Si për të bërë një kukull voodoo për dashuri

kukull voodoo mund t'ju ndihmojnë në punët e dashurisë: zemrën nasheyte kuqe në anën e majtë të drurit gjoks. Tani ju mund të bëni një magji. Për ta bërë këtë, përdorni dy qirinj në të zezë, të jetë i instaluar në anët e tabelës në të cilën ritual kryhet.

Paramendoni duke fjetur para syve të një të dashur, mendërisht shoqëruar me imazhin e një kukull voodoo. Pasi objekti i dëshirës tuaj të jenë të lidhur me një kukull, ju keni nevojë për një gjilpërë të hyj gishtin e djathtë. Sa më shpejt që ju shihni gjak, vënë një gisht në zemër të produktit. Prisni derisa zhytur plotësisht pëlhurë kukull gjakut.

Si për të bërë një kukull voodoo klasik

New Orleans Voodoo krijuar për modelin klasik e kukulla voodoo. Për të bërë një kukull të tillë, ju do të duhet:

 • 2 degët;

 • a litari ose kurrizit;

 • material;

 • ngjitës;

 • 2 rruaza ose butona;

 • pjesë të veshjeve të viktimës ose flokët e saj, thonjtë, etj.

 • myshk spanjisht.

Materialet e nevojshme për të krijuar një kukull voodoo, shumë e lehtë për të blerë, e cila bën prodhimin e kukulla mjaft e lehtë. E vetmja gjë që është e vështirë për të gjetur, ajo është Moss spanjoll që rritet në vendin e New Orleans. Në vend të kësaj, është e mundur që të përdorin leshi pambuku ose kashtë.

Ka shumë modele të kukulla voodoo, por për të bërë klasike si më poshtë.

Së pari kaloi dy degë, të cilat janë të lidhura me litar mesme. Për të bërë lidhjen më të fortë, të aplikojnë dylli, e cila rubbed në litar ose kurrizit. Pastaj, duhet të përfundoi rreth myshk kukull, duke lëvizur nga mesi i lartë, dhe pastaj nga mesi e poshtë. Për të shmangur mangësitë, të marrë pjesë të tëra të materialit. Prerë në shirita të hollë të gjatë e rroba, të cilat do të jenë të nevojshme për të përfunduar kukulla trupit. Bits të marrë parasysh se ju doni për të bashkëngjitni për kukull me ndihmën e fije ose zam. Tjetra, vënë një njeri tiparet kukull fytyrë. Beads ose butonat zëvendësojë sytë, gojën sewn fije. Tani ju duhet të plotësoni të Energjisë kukull ndikimin njeri-objekt. Duke kapur për kokë tufë një kukull së flokëve të viktimës. Përveç kësaj, kukull është e nevojshme për të dhënë ngjashmëri maksimale me të njëjtin burrë, që është, për të imituar rrobat e tij, dekorata, fytyrën, etj, e cila përdor fragmente të veshjeve e viktimës, gjak. Tani produkti është gati, është e mundur për të shenjtëruar dhe të japë një emër në pagëzim.

Ajo do të jetë interesante:   LAND HOUSE për breshka DUART VET

Si për të bërë një kukull voodoo i fije

Voodoo Doll prej filli
Dhe tani ju tregojnë se si të bëni një kukull voodoo me ndihmën e fije dhe spango:

 • tre pjesë të tela të trashë bakri;

 • fije e hollë;

 • spango ose fije e trashë për thurje;

 • butona ose rruaza;

 • ngjitës.

Procesi i prodhimit:

 1. Dy segment tela duhet të jetë i lidhur në një mënyrë të tillë që të mbetet pa dy copa, nga të cilat këmbët do të bëhen më vonë. Lartë është e nevojshme për të formuar një lak të vogël për të krijuar kokën. Pingul me tela ju duhet të lidhë një pjesë tjetër të teli nga të cilat ju doni të bëni një kukull voodoo duart.

 2. Merrni një fije të trashë për dredha-dredha kornizë. Ju gjithashtu mund të përdorni spango, përmes të cilit kukull do të bëjë atë më të dendura. kukull voodoo mund të jetë çdo ngjyrë, por është më mirë të tilla si ngjyra e lëkurës të personit të zgjedhur. Thread ose spango duhet të përfundojë tela rreth për aq kohë deri sa të marrin një pjesë të trupit kukull kujton e armëve, këmbët dhe kokën.

Kukull duhet të jetë proporcionale, por për të arritur një proporcional 100% do të jetë pothuajse e pamundur, për shkak se kreu gjithmonë merrni shumë të mëdha.

Procesi i prodhimit:

 1. Dy segment tela duhet të jetë i lidhur në një mënyrë të tillë që të mbetet pa dy copa, nga të cilat këmbët do të bëhen më vonë. Lartë është e nevojshme për të formuar një lak të vogël për të krijuar kokën. Pingul me tela ju duhet të lidhë një pjesë tjetër të teli nga të cilat ju doni të bëni një kukull voodoo duart.

 2. Merrni një fije të trashë për dredha-dredha kornizë. Ju gjithashtu mund të përdorni spango, përmes të cilit kukull do të bëjë atë më të dendura. kukull voodoo mund të jetë çdo ngjyrë, por është më mirë të tilla si ngjyra e lëkurës të personit të zgjedhur. Thread ose spango duhet të përfundojë tela rreth për aq kohë deri sa të marrin një pjesë të trupit kukull kujton e armëve, këmbët dhe kokën.

Kukull duhet të jetë proporcionale, por për të arritur një proporcional 100% do të jetë pothuajse e pamundur, për shkak se kreu gjithmonë merrni shumë të mëdha.

Prodhimi i fijes kukull Wood
Prodhimi i fijes kukull Wood

 1. Pas diplomimit nga prodhimin e duar, këmbë dhe kokës, skajet e fije janë fiksuar me ngjitës. Këtu është baza e kukulla voodoo.

  Kukulla baza Voodoo
  Kukulla baza Voodoo
 2. Tani shkoni tek regjistrimin e personave. Për të bërë sytë, përdorni butonat, rruaza, dhe për regjistrimin e personit duke përdorur studs dhe elemente të tjera të nevojshme. Me ndihmën e bojës apo temat ngjyrë të holla mund të bëjë kukull më tërheqëse. Flokët nuk ka gjasa të jetë e mirë për të qëndruar në një kukull voodoo, kështu që në vend të kësaj ju mund të përdorni një varg apo mbetje hollë e rrobave.

Mbushur është krijuar kukull voodoo

Si për të shkatërruar kukull voodoo krijuar

Nëse ju keni bërë një kukull voodoo të dëmtojë viktimën, dhe pastaj vendosi të anulojë veprimin, atëherë në çdo rast nuk do të përpiqet për të hedhur kukull diku dhe të harrojnë për të. Ritual anulojë magji aq komplekse sa duke krijuar një kukull, kështu që për të neutralizuar ajo nuk është aq e lehtë.

Metoda 1.

Përfundojë pëlhurë rreth kukull bardhë dhe spërkat me kripë deti. Shko në lumë ose në pyje, mos harroni të sjellë kukull tuaj. Të bëjë një ofertë për shpirtrat e ujit apo pyjeve, duke zgjeruar fruta dhe monedha në tokë ose hedhjen e tyre në ujë. Pyetni perënditë të anulojë ose të modifikojë efektet negative të energjisë negative. Magji është e theksuar në një formë të lirë, por të jetë i sigurt për të falënderoj shpirtrat. Shpenzojnë kukulla varrimit ose të hidhni atë në rrjedhën e lumit. Shkoni në shtëpi, por nuk shohim prapa. Faqja ndizet një qiri të ngjyrë të bardhë, Vaskë tipit, shtoni kripë deti dhe dip.

Metoda 2.

Përfundojë kukull në një pëlhurë të bardhë dhe të largohet nga shtëpia. Rritja këtë distancë, të shkojë në një pemë të vetme dhe të gërmoj një vrimë në trungun e saj. Doll mbështjellë me një pëlhurë, e vënë në një vrimë dhe të ndez. Të lëshoj pastaj ujë të shenjtë në kukull djegur dhe mbuluar me pluhur. Kur keni ardhur në shtëpi, ndizet një qiri të ngjyrë të bardhë dhe të bëjë vetes një banjë me kripë deti. E shtunë përshtatshëm vetëm për këtë ceremoni.

Ku mund të blej të gatshme kukull voodoo

Nëse jeni të pyesin se si të bëjnë një kukull voodoo në një person të veten, por ju e dini paraprakisht se ju nuk e sukses, mos u bëni merak! Vetëm të blerë atë në dyqan në internet mallrave ezoterike tonë "lumturinë magjistare." Këtu do të gjeni absolutisht të gjitha elementet e nevojshme për të kryer një shumëllojshmëri të gjerë të ritet magjike dhe për të mbrojtur veten kundër forcave të errëta.

 • Voodoo "Faceless" kukull.

kukull voodoo faceless
kukull voodoo faceless

Në varësi të cilët ju është një objekt magjike ritual është zgjedhur ngjyrën e saj. Të bardhë - një simbol i një personi të panjohur për ju, ose personit të cilit ju uroj shëndet të mirë dhe të mos merrni të sëmurë, të verdhë - një simbol i një mik apo, në të kundërtën, armikut dhe zili. kukull Pink përfaqëson personin për të cilin ju mendoni simpati, e kuqe - një dashnor apo bashkëshort. Green - një simbol i një personi të siguruar dhe të suksesshëm, i zi -ngjyra armikun tuaj.

 • Steam voodoo kukull "për të forcuar dashurinë."

kukull voodoo me avull
kukull voodoo me avull

kukull voodoo Steam ndihmon në forcimin e marrëdhënieve familjare, mirëkuptimin e ndërsjellë dhe respektin ndërmjet bashkëshortëve, parandalimin e konflikteve. Për të bërë një kukull individ, ajo ka një seksion ku ju mund të vendos të gjitha sendet personale.

 • Voodoo Doll "nga koka".

Voodoo Doll nga shefi
Voodoo Doll nga shefi

Nëse shefi juaj është i shfrenuar në punë, nuk do të kalojë vartësit e tij, vazhdimisht duke marrë nervor dhe është shkaku i stresit dhe trazirave të depresionit, të marrë një kukull voodoo "nga koka".

 • Voodoo Doll "Për të tërhequr dashurinë."

Për të tërhequr dashurinë
Voodoo Doll Ju-Ju "Black cat fat i mirë."

mace e zezë
mace e zezë

Ajo sjell fat të lehta në investimet e lojërave të fatit, lotari, e biznesit. Ajo është gjithashtu kujdestari i shtëpisë: mbron shtëpinë dhe pronën, mbrojtjen e tyre nga negative, parandalon të keqen (kukull mund të varur mbi derë). Black Cat Luck është në gjendje të heqë gjendjen shpirtërore dhe nivelin e energjisë.

 • Voodoo Doll për të mbrojtur shtëpinë.

kukull voodoo për mbrojtjen në shtëpi
kukull voodoo për mbrojtjen në shtëpi

Ajo destinuara për mbrojtje kundër energjisë ashpër dhe armiqësor nga sëmundjet dhe çdo e keqe, si dhe për largimin e dëmit. Ajo i ndihmon Lidhje fuqi punëtore, kërcënuese ju ose përhapur shpifje dhe thashetheme. Ajo mbron shtëpinë nga çdo ndikimet negative, në qoftë se ajo varur mbi derën e përparme.

 • Voodoo Doll "Për të eliminuar armiqtë."

Për të eliminuar armiqtë
Në mënyrë që të eliminuar armikun, ndëshkuar ofenduesin, forcat detyruese e shpifësit, thashetheme, apo armik, në mënyrë për të parandaluar dëm të vetë ose të tjerët.

Shto një koment

e-mail juaj nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *