Kur flokët më të mirë të prerë në tetor

Author: | 2018/08/28

Ajo do të duket se një ndryshim në hairstyle dhe ngjyra e flokëve nuk ka asgjë të vështirë. Ajo është e mjaftueshme që të regjistrohen në një sallon bukurie në një mjeshtër të mirë. Por çdo gjë është shumë më e komplikuar se sa duket. Hëna ndikon në energjinë e përgjithshme e një personi dhe flokët.

Nëse ju podstrizhete flokët në një ditë të pafavorshme, ju mund të prishin pamjen e flokëve, dhe se dëmin më të keq trembë shëndetësore ose fat. Gjithashtu, nga kohët e lashta ajo është e njohur se në qoftë se një prerje bëhet kur në rritje hënën, flokët do të rritet në mënyrë të konsiderueshme më të shpejtë, dhe anasjelltas: nëse në rënie - do të rritet shumë ngadalë.

fazat e hënës:

  • Tremujori i tretë - 6 tetor 2018
  • New Moon - 13 tetor 2018
  • Tremujori i parë - 19 tetor 2018
  • Full Moon - 27 tetor 2018

Prerje e kalendarit hënor në tetor 2018

pas rating pjatë mund të shihet kur ajo është një ditë e mbarë për prerje flokësh, dhe kur pafavorshme. Përdorni dhe për të krijuar bukuri!

Warning ! Gjelbër veçoi ditë të mbarë, të kuqe të pafavorshme, duke mbetur neutral. Fatit vlerësohet nga tre faktorë: ditën hënor, shenjë zodiakut dhe në rritje / zbehur hëna. Nëse avantazhet e ditës më të favorshme, përndryshe jo të favorshme, në mënyrë të barabartë - neutral.

tetor 2018ditë negative dhe të favorshme
1 tetor

11, 12 ditë hënor
koha suksesshëm për prerjen e flokëve.

Mun në Ujori
Në këtë ditë ju mund të ndryshojë rrënjësisht hairstyle dhe ngjyra curls. Por hairstyle zakonisht shpejt të pushojë për të kënaqur.

Depilim Crescent
sostrizhennye flokeve në këtë kohë, do të rritet më shpejt se në hënë zbehur

2 tetor

12, 13 ditë hënor
Neutral ditë për haircuts curls.

Mun në Ujori
hairstyle ri do të ju përshtatet. Në këtë kohë, ju mund të eksperimentojnë me ngjyra e flokëve. Bëjë prerje flokësh zakonshme për ju nuk është e vlefshme, sepse ajo është e shpejt mërzitur.

Depilim hënën gungaçe
gjatë kësaj periudhe flokët rriten shpejt.

3 tetor

13, 14 hënor ditë
prerje flokësh mund të bëhet një shkak i grindjes me miqtë apo të dashurit.

Moon në Peshqit
kositëse do të jetë e bukur, por pasi kjo mund të keqësojë gjendjen e flokut, ajo mund edhe të duket zbokth.

Depilim Crescent
qethur flokët do të rritet me shpejtësi.

4 tetor

14, 15 ditë hënor
ditë e bukur për të vizituar master.

Moon në Peshqit
hairstyle të ri do të duken bukur, por gjendja e flokëve mund të përkeqësohet.

Depilim Crescent
curl sostrizhennye në këtë periudhë kohore, të rriten më shpejt se në hënë zbehur.

5 tetor

15, 16 ditë hënor
kohë jo të favorshme për prerjen e flokëve.

Hëna në Capricorn
kohë të pafavorshme për prerjen e flokëve. Pas kësaj procedure, flokët të humbasin pamjen.

Full Moon
curls sostrizhennye në këtë periudhë kohore, të rriten më shpejt se në hënë zbehur.

6 tetor

16, dita e 17 e hënës
ditës neutral për prerjen e flokëve.

Hëna në Capricorn
kohën e gabuar për prerjen e flokëve. Pasi që mund të keqësojë gjendjen e flokut: do posechennye këshilla, rrënjët e flokëve të dobësuar, mund të duket zbokth.

Zbehur hëna
flokët bëhet i fortë, por rritet ngadalë.

7 tetor

17, 18 ditë hënor
koha e përkryer për të vizituar sallon bukurie.

Moon në Demi
flokeve doli bukur, dhe flokët do të jenë të fortë dhe të shëndetshme.

Zbehur hëna
rritjen e flokëve ngadalësohet, por rrënjët e tyre janë forcuar.

8 tetor

18, 19 ditë hënor
kohë jo të favorshme për prerjen e flokëve.

Moon në Demi
hairstyle ri do të ju përshtatet. Pas flokët prerje do të duken të shëndetshme, dhe rrënjët e flokëve do të bëhet më e fortë.

Zbehur hëna
Prerje do të forcojë flokët në këtë ditë.

9 tetor

19, 20 ditë hënor
kohë të pakohë për prerjen e flokëve.

Hëna në Binjakët
është një kohë e shkëlqyer për të vizituar sallon bukurie. Pas flokët prerje do të jetë me gëzof dhe vëllimi. Me flokët të ri ju do të dukem më i ri, por ajo mund të shpejt të humbur dikujt tërheqje.

Zbehur hëna
rritjen e flokëve ngadalësohet, por rrënjët e tyre janë forcuar.

10 tetor

20, 21 Ditën e hënës së
ditës neutral për prerjen e flokëve.

Hëna në Binjakët
është një kohë e shkëlqyer për të vizituar sallon bukurie. Pas flokët prerje do të jetë me gëzof dhe vëllimi. Me flokët të ri ju do të dukem më i ri, por ajo mund të shpejt të humbur dikujt tërheqje.

Zbehur hëna
rritjen e flokëve ngadalësohet, por rrënjët e tyre janë forcuar.

11 tetor

21, 22 ditë hënor
koha e përkryer për të vizituar floktar.

Hëna në Kanceri
prerje në këtë ditë është në kundërshtim. Në njërën anë të flokëve do të jetë i fortë dhe i shëndetshëm, dhe me një tjetër flokë shpejt do të humbasin formën.

Zbehur hëna
Në këtë kohë, rritjen e flokëve ngadalëson dhe rrënjët bëhet më e fortë.

12 tetor

22, 23 ditë hënor
Kohë e mirë për prerjen e flokëve.

Moon në Cancer
krasitjes bërë atë ditë, mund të përkeqësohet me shpejtësi, por flokët pas saj të bëhet i fortë.

Tremujori i tretë
qethur flokët do të rritet ngadalë.

13 tetor

23, 24 ditë hënor
ditë pafavorshme për haircuts curls.

Hëna në Leo
Nëse punët tuaja nuk janë duke shkuar mirë, dhe ju doni për të ndryshuar ato për të mirë, sigurohuni prerë flokët tuaj. Pas prerë flokët do të bëhet qetë dhe i butë.

Zbehur hëna
tresses cilëve u mungonte rritet ngadalë.

14 tetor

24 Ditën e hënës së
ditës Neutral për haircuts curls.

Hëna në Leo
Pas ndryshuar hairstyles flokët do të jetë i qetë dhe i butë. Astrologët rekomandojnë një prerje flokësh për ata tregtare e të cilit nuk është shumë e mirë. Ndoshta pasi të gjithë prerja e flokëve do të ndryshojë për të mirë.

Zbehur hëna
Në këtë kohë, rrënjët e flokëve bëhet më e fortë.

15 tetor

24, 25 hënor
ditë Neutral për haircuts curls.

Hëna në Leo
Nëse punët tuaja nuk janë duke shkuar mirë, dhe ju doni për të ndryshuar ato për të mirë, sigurohuni prerë flokët tuaj. Pas prerë flokët do të bëhet qetë dhe i butë.

Zbehur hëna
tresses cilëve u mungonte rritet ngadalë.

16 tetor

25, 26 ditë hënor
kohë jo të favorshme për të vizituar sallon bukurie.

Moon në Virgjëresha
Në këtë ditë, ju mund të bëni ndonjë procedurë kozmetike për të përmirësuar bukurinë.

Zbehur hëna
Pas flokët prerje do të jetë e fortë, por do të rritet ngadalë.

17 tetor

26, 27 ditë hënor
është një kohë e shkëlqyer për të vizituar sallon bukurie.

Moon në Virgjëresha
Në këtë ditë, ju mund të bëni ndonjë procedurë kozmetike për të përmirësuar bukurinë.

Zbehur hëna
tresses cilëve u mungonte rritet ngadalë.

18 tetor

27, 28 ditë hënor
kohë të favorshme për prerjen e flokëve.

Hëna në Libra
Hairstyle të shëndetshëm, voluminoze dhe do të jetë për ju për t'u përballur.

Zbehur hëna
Pas flokët prerje do të jetë e fortë, por do të rritet ngadalë.

19 tetor

28, 29, 1 ditë hënor
ditë të pafavorshme për prerjen e flokëve.

Hëna në Libra
flokeve sostrizhennye këtë ditë, do të jetë i shëndetshëm, flokë voluminoze dhe ajo doli shumë e bukur.

New Moon
qethur flokët do të rritet ngadalë, por do të bëhet më e fortë.

20 tetor

1, 2 ditë hënor është
një ditë e bukur për një vizitë në sallon bukurie.

Moon në Akrepi
curl sostrizhennye këtë ditë, mund të kontribuojë në të dy përmirësimin dhe përkeqësimin e jetës personale. Nëse ju doni për të ndryshuar diçka që ju mund të provoni.

Depilim Crescent
qethur flokët do të rritet me shpejtësi.

21 tetor

2, 3 ditë hënor
Neutral koha për prerje flokët.

Moon në Akrepi
Jeta pas prerë flokët mund të jetë më e mirë dhe më e keqja. Nëse ju dëshironi, ju rrezik.

Depilim Crescent
flokeve sostrizhennye këtë ditë, do të rritet më shpejt se në hënë zbehur.

22 tetor

3, 4, ditën hënor
kohë të pakohë për prerjen e flokëve.

Moon në Akrepi
curl sostrizhennye këtë ditë, mund të kontribuojë në të dy përmirësimin dhe përkeqësimin e jetës personale. Nëse ju doni të ndryshojë ndonjë gjë, shumë më shumë rrezik. Është më mirë për të zgjedhur një ditë tjetër për të prerë flokët në tetor 2018 nabnogo favorshme.

Depilim Crescent
qethur flokët do të rritet me shpejtësi.

23 tetor

4, 5 ditë hënor
nga prerja e flokëve në këtë ditë duhet të braktiset.

Mun në Shigjetari
ndryshuar hairstyles do të ndihmojë për të përmirësuar marrëdhëniet me eprorët e tij dhe punonjësit e rritjes në karrierë të jetë e mundur.

Depilim Crescent
curl sostrizhennye mjeshtër, do të rritet me shpejtësi.

24 tetor

5, 6 ditë hënor
është një kohë e shkëlqyer për të vizituar sallon bukurie.

Mun në Shigjetari
Pas prerje flokësh mund të përmirësojë marrëdhëniet me punonjësit dhe eprorët. Është e mundur për të përmirësuar në punë.

Depilim Crescent
Në atë kohë, ringlets rritet më shpejt se në hënë zbehur.

25 tetor

6, 7 ditë hënor
kohë e mirë për të vizituar sallon bukurie.

Mun në Bricjapi
prerje do të bëjë që ju simpatik dhe curls janë shëndetshëm dhe i butë.

Depilim Crescent
flokeve sostrizhennye këtë ditë, do të rritet më shpejt se në hënë zbehur.

26 tetor

7, 8 ditë hënor
koha përshtatshme për të ndryshuar stilin e flokëve.

Mun në Bricjapi
një hairstyle të re do të bëjë që ju simpatik, dhe flokët do të jetë e qetë dhe për të fituar volum.

Depilim hënën gungaçe
në këtë kohë sostrizhennye flokët rriten shpejt.

27 tetor

8, 9 ditë hënor
Neutral koha për prerjen e flokëve.

Mun në Bricjapi
prerje do të bëjë që ju simpatik dhe curls janë shëndetshëm dhe i butë.

Depilim Crescent
flokeve sostrizhennye këtë ditë, do të rritet më shpejt se në hënë zbehur.

28 tetor

9, 10 ditë hënor
koha e gabuar për një curls hairstyle.

Mun në Ujori
në këtë kohë astrologët rekomandojmë ndryshuar hairstyle në mënyrë drastike. Por nga prerje të zakonshme duhet të braktiset, pasi ajo shpejt pushon për të kënaqur.

Depilim Crescent
qethur flokët do të rritet me shpejtësi.

29 tetor

10, 11 ditë hënor
është një kohë e shkëlqyer për të rivendosur bukurinë.

Mun në Ujori
Në këtë ditë ju mund të bëni një hairstyle të pazakontë. Por nuk do të bëjë prerje e zakonshme si ajo shpejt lodhur.

Depilim CRESCENT
mjeshtër flokët sostrizhennye, do të rritet me shpejtësi.

30 tetor

11, 12 ditë hënor
kohë të favorshme për prerjen e flokëve.

Moon në Peshqit
hairstyle të ri do të duken bukur, por gjendja e flokëve mund të përkeqësohet.

Depilim CRESCENT
Hair sostrizhennye berber rritet përsëri shpejt.

31 tetor

12, 13 ditë hënor
kohë jo të favorshme për prerjen e flokëve.

Moon në Peshqit
hairstyle të ri do të duken bukur, por gjendja e flokëve mund të përkeqësohet.

Depilim CRESCENT
Hair sostrizhennye berber rritet përsëri shpejt.

Mbajtja këtë tabelë, ju gjithmonë do të jetë i sigurt, kur prerja e flokëve në tetor 2018 të kalendarit hënor. ditë të favorshme për haircuts në tetor të këtij viti janë flokëve - 2, 14, 17, 21, 23, 25, 26 dhe 30 numra. Pafavorshme - 6 dhe 22 të muajit. Ju vetëm u largua për të parë se çfarë lloj të numrave nuk përkojnë me orarin e punës tuaj, për të kushtojnë në këtë ditë procedurat kozmetike, për t'u kujdesur për veten e tyre, flokët e tyre elegant dhe trupin delikate brishtë.

Çmimet për shërbimet e salloneve të bukurisë

Më poshtë janë çmimet për parukeri Salons në studio të ndryshme dhe bukurinë e qyteteve të mëdha - Moskë, Shën Petersburg, Yekaterinburg, Nizhny Novgorod, Novosibirsk, Krasnodar dhe të tjerët.

bukuriflokë të shkurtërflokët të mesmeflokët e gjatë
Moscow , çmimet në rubla *
Veronika Herba (m. Timiryazevskaya)nga 2900nga 2900nga 2900
Looking Glass (m. Tula, m. Kantemirovka)1400nga 17001900
Lighthouse (m. Mayakovskaya)180023002300
ZigZag (m. Riverport, Stadium Water m.)125015001750-2200
Shën Petersburg , çmimet në rubla
Lipstick (m. Vladimir, m. Dostoyevskaya)90010001200-1500
kukull mbivendosur (m. Prospect Education, m. Ponds)65010001300
A priori (m. Leninsky Prospect, m. Petrogradskaya)105014001400
Ekaterinburg
Prima (rr. Sulimova, 42)600700800
Mariani (st. Aviation, 48a)110012001500
Catherine (rr. Khomyakova, 6)500600800
Nizhny Novgorod
Imperial (st. Karalenka, 32)15002000
Mbretëresha (st. Engels, 26)8509501050
Bajame (TC Kub ul.Poltavskaya, 30, 3rd Floor)550600700
Novosibirsk
Linda (str. 25 vjet të tetorit, 9, kati 2)400500600
Beauty "Marlene" (Krasny Prospekt, 86a, nga 11-15, 62-66, katin e 4, sq. Karl Marksi, 3, TC "Versailles", kati i 3, zyra 304).500600700
Clover (st. Tyulenin, 20)600-900700-1100800-1300
Krasnodar
Center Beauty "La Sante" (rr. Stavropol, d. 119)400450500
Beauty Salon "Jolie" (East Kruglikovskaya ul., D. 48, Bldg. 1)7008001000
Sallon bukurie "Fox" (rr. Chapaeva, 68)7008001000

* Çmimet janë të rëndësishme për gusht 2018

MIRKOSMOSA

Lunar Kalendari - një nga kalendarët më të lashtë në planet. Kjo faqe - një pikënisje në botën e kalendarit hënor . Këtu janë të gjitha kalendarët hënor : të përgjithshme, cirk, gërshërë e flokëve, bukurinë dhe shëndetin, si dhe një kalendar të rasteve. Ne jemi kryesisht i varur në hënë, por ne mund të telefononi atë fuqia në avantazhin e tyre.

Kalendari hënor për vitin 2018
Kalendari hënor për vitin 2018

Kalendari hënor për vitin 2017

Kalendari hënor për vitin 2017
Kalendari hënor për vitin 2017

Kalendari hënor për vitin 2019
Kalendari hënor për vitin 2019

kalendarët hënor

kalendarët hënor janë të bazuara në lëvizje hënor. Fizikisht, Hëna është një objekt i madh material, e cila është në afërsi të Tokës. Lëvizja e Hënës rreth orbitës së Tokës është e vështirë, ose më mirë të themi edhe dy trupa - Toka dhe Hëna lëvizin nëpër një pikë të përbashkët të qendrës së masës. Kjo lëvizje krijon ritmet hënor, kryesore e të cilave është muaji hënor. Në këtë lëvizje, dhe ndërtuar kalendarit hënor.

kalendari hënor dhe ndikimi i Hënës

kalendari hënor dhe ndikimi i hënës në Tides
kalendari hënor dhe ndikimi i hënës në Tides

Lëvizja e hënës rreth tokës çon në baticë të vazhdueshëm dhe rrjedhjen e lëngjeve, si në dete dhe oqeane, si dhe në njeri, i cili është i njohur, përbëhet pikërisht e lëngjeve. Prandaj Hëna po ndikon mjaft fuqishëm personin.

Gjithashtu, është efekti i ciklit hënor ka një ndikim të madh në fabrikë fizike, duke shkaktuar ndryshim të përhershëm e drejtimin e lëvizjes së lëngjeve bimore. Një ndikim i madh i Fazat e hënës dhe psikologjinë e njeriut për shkak të proceseve finer.

Kalendari hënor ynë tregon fazën e hënë dhe të shtetit, shenjë zodiakut, e cila është hëna, dhe ju jep këshilla për çdo ditë, bazuar në këto dhe të tjera ngjarje. Çdo ditë e hënë, faza moon, si dhe pozita e hënë në një shenjë të veçantë zodiakut bashkangjitur në pikën aktuale në ngjyrën e saj të veçantë, karakterin e saj, energjia e saj, ritmin e vet.

Ndryshimin fazat e hënës në kalendarin hënor

Hëna, ashtu si çdo planet në sistemin diellor, hedh dritë mbi tonat nuk është plotësisht, por vetëm një pjesë e saj. Kjo do të thotë se kjo është e dukshme në qiell, jo vetëm për shkak se ajo mbulon diellin. Gjatë një revolucionit të hënës rreth tokës është zëvendësuar nga pozicioni relativ i Diellit, Hënës dhe Tokës, dhe Hëna ndonjëherë ndezur ndryshe. Ky fenomen shkakton një ndryshim të fazës në të kalendarit hënor.

Ndryshimin fazat e hënës në kalendarin hënor
Ndryshimin fazat e hënës në kalendarin hënor

Hëna e re në kalendarin hënor - kjo është kur Hëna është në mes Diellit dhe Tokës, në anën përballë Tokës, ajo nuk është ndezur, kështu që hëna nuk është e dukshme në qiell. Gradualisht hëna hapa anash dhe ne po shohim atë nga ana. Kjo duket në të parë një hënë të ngushtë, e cila çdo ditë po fiton forcë dhe në rritje. "Rinj" Luna quajtur rritje.

hënë e plotë në kalendarin hënor - Hëna do të bëjë një gjysmë kthesë në rrugën e saj, Toka do të jetë e vendosur në mes Diellit dhe Hënës. U kthye në Tokë Hëna do të jetë i ndriçuar plotësisht dhe e rrumbullakët si një monedhë. Pastaj përsëri, hëna e plotë do të fillojë të venitet. Në këtë pikë, ajo është quajtur "e vjetër". Nga rruga, nëse ne jemi në hënë, dhe do të shikojmë në Tokë, ajo gjithashtu do të kalojnë nëpër të gjithë sekuencën e ndërrime faza. Hëna dhe Toka vazhdimisht në faza të kundërta.

Historia e kalendarit hënor

Hëna shkëlqen në kupën tonë dhe shkëlqimi i saj është e dyta vetëm për të diellit. Prandaj është mjaft e qartë se nga kohët më të hershme, njerëzit filluan të i kushtoj vëmendje për lëvizjen e hënës. Shkencëtarët besojnë se nuk ishte i pari kalendar hënor ndonjëherë në Mesopotami në mijëvjeçarin e tretë pes, në shtetin e Sumerians lashtë.

Ndryshimin fazat e hënës dukshme në qiell është shumë e qartë, dhe ajo është shumë e lehtë për të vëzhguar. Kjo është arsyeja pse të gjithë popujt e lashtë, në pjesë të ndryshme të botës kanë përdorur kalendarin hënor për të përcaktuar ritmin e jetës tuaj. Por kalimi nga një nomade në një mënyrë jetese të kalendarit hënor se caktuar nuk plotësojnë më kushtet e reja.

punë bujqësore, i cili ishte njeriu i plumbit ishte e lidhur me lëvizjen e diellit dhe ndryshimin e stinëve dhe stinët, kështu që njerëzit filluan të përdorin kalendarët diellore. Në shumë vende të lashta, për shembull, në Rusi e lashtë, dhe ajo është zgjatur kalendarin lunisolar.

Përjashtim ishte e vetmja kalendar përdoret në vendet myslimane, pasi ajo është e ndërtuar plotësisht vetëm në ndryshimin e fazave hënore. Megjithatë, kalendari hënor nuk e ka humbur rëndësinë e saj, sepse është e sigurt se hëna ushtron ndikimin e saj në të gjithë natyrën e tokës dhe njeriut.

Çdo ditë hënor ka vet energjinë e saj të veçantë. Personi mund të ketë një të ndjehen të ndryshme në të njëjtën ditë, por nëse ai arrin të një mendje për veçantitë e ritmit hënor dhe të veprojë në harmoni me të, atëherë hëna bëhet aleat dhe mbështet të gjitha qëllimet e njeriut.

Cikli i pjepër

Gjatësia e ciklit hënor prej rreth 29.5 ditë Tokës, ajo zgjat nga një hënë e re në tjetrën. Gjatë kësaj kohe, hëna kalon nëpër katër faza, të cilat quhen e katërt. ditë hënor fillon raportin nga lindja e hënës, dhe ajo vazhdon të lindjes së diellit të ardhshëm.

ditë e tillë diellore është më e gjatë, sepse në rritje moon nesërmen gjithmonë vjen më vonë se një ditë më parë. vetë Moonrise mund të jetë jo vetëm gjatë natës, por në një ditë të qartë me diell. Shumë njerëz kanë vënë në dukje se në qiell ka edhe dielli dhe hëna.

Dita e parë hënor, në fillim të muajit hënor fillon në kohën e hënës së re. Dhe pastaj ata nuk përkojnë me ditë kalendarike, dhe madje edhe kohëzgjatja ndryshojnë. Kjo është për shkak se boshti i Tokës i rrotullimit dhe Hëna nuk përputhen.

Ditët kohëzgjatje të njëjtë hënor janë vetëm në ekuator. Në koordinatat gjeografike të tjera ata tashmë kanë kohëzgjatje të ndryshme. gjatësia Sidomos paqëndrueshme e parë dhe ditën e tridhjetë të muajit hënor. gjatësia e tyre është nga pothuajse një ditë për disa minuta.

Më të shkurtër kohëzgjatjen e ditës së parë hënor, më shumë energji ajo është, si të gjitha proceset që po ndodhin gjatë ditës, i kryer më intensivisht. Dita e fundit e tridhjetë e hënës nuk është në çdo muaji hënor. Ky muaj është konsideruar të përsosur.

Nëse muajit hënor të 29 ditëve, ajo konsiderohet dëmtuar. Të gjitha ditët e këtij muaji do të jetë e vështirë, dhe Paplotësia e muajit nuk ka një efekt shumë pozitiv në rrjedhën e ciklit të ardhshëm hënor.

KALENDARI I prerja e flokëve për tetor 2017 | PASSION.RU

Kalendari hënor i hairstyles në tetor 2017 me një tregues të ditëve të hënës së re, hënës së plotë, lagjet moon, vendndodhjen e hënës në zodiakut, si dhe ditë të favorshme dhe të pafavorshme hënor për prerjen e flokëve. Kalendari hënor e hairstyles të lejojë që të jetë pothuajse gjithmonë të vetëdijshëm se ku ju mund të prerë flokët për Oracle. Hënor gërshërë Calendar flokët në tetor të vitit 2017 do t'ju ndihmojë në planifikimin vizita në floktar, dhe të jetë në gjendje për t'ju ndihmuar të përcaktuar ditë të mbarë dhe të pafat të muajit për gërshërë flokëve.

Kalendari hënor e hairstyles në tetor 2017

Në kalendarin hënor të hairstyles më tetor 2017 ngjarjet e ndryshme të ketë një efekt të caktuar në prerje të flokëve të njeriut. Zgjedhja ditën më të mbarë për haircuts, ju do të mbajë forcat e saj pozitive dhe të shpëtoj të gjitha negative, gjeni harmoni me veten dhe botën e jashtme.

ditë të favorshme për prerjen e flokëve

Si të përdorni një hënor gërshërë e flokëve kalendarik treguam. Ju duhet të dini se flokët - burimi i fuqisë sonë, do të thotë, çdo gjë që ndodh me ta ndryshon bioenergjia tonë. Prandaj, çdo ndikim në flokë mund të ndryshojë në një drejtim apo në një tjetër, jo vetëm pamjen tonë, por gjithë jetën tonë.

Jo për të lënduar veten kur prerja e flokëve ose ngjyrën, në mënyrë që të mos humbasin fuqinë dhe Guardian Angel e tij, ju duhet të përputhet me masa të caktuara të sigurimit të dinë se kur ditët e mbarë për haircuts, dhe kur të mos vizituar berber. Më poshtë janë ditët më të favorshme për prerjen e flokëve në tetor 2017 nga hapësira e Mir elektronike opinionit ditar.

Kur prerja e flokëve?

Kur prerja e flokëve në prerje hënor kalendarik në tetor 2017
Kur prerja e flokëve në prerje hënor kalendarik në tetor 2017

Kalendari hënor ka qenë prej kohësh përdoret për të përcaktuar ditët në të cilën prerë mundësisht, curl ose ngjyra e flokëve. Sigurisht, gjendja shëndetësore e flokëve varet nga të ushqyerit e duhur dhe kujdesin.

Përdorimi i vitaminave për rritjen e flokëve, duke përforcuar maskë dhe produkte te kujdesit të veçantë nuk mund të zëvendësohet nga prerja e flokëve. Të dini se kur për të prerë flokët e tyre për Oracle, ne duhet të udhëhiqet nga prerje hënor kalendarik në tetor 2017. Respektimi i rekomandimeve të thjeshtë, që ju do të jetë në gjendje për të rritur efektin e kujdesin e duhur të flokëve dhe do të jetë në gjendje për të rritur rezultatin pozitiv nga procedurat e kujdesit për flokët.

Ndikimi i fazave hënë në prerje

Kalendari hënor e hairstyles në tetor 2017 dhe ndikimi i fazës së hënë për një prerje flokësh
Kalendari hënor e hairstyles në tetor 2017 dhe ndikimi i fazës së hënë për një prerje flokësh

fazat e hënës, në tetor të vitit 2017 të prekur kryesisht rritjen e flokëve. Kositje në një ditë të caktuar të hënës mund të përshpejtojë ose ngadalësojnë rritjen e flokëve. Disa ditë në një udhëtim në floktar të abstenojë, për të mbajtur flokët të shëndetshëm: ka aftësinë për të rritur tendencën në humbjen e flokëve ose zbokth ndodhë për shembull. Kjo ndikon jo vetëm flokët, por edhe procedurat e tjera: Flokët për t'u ngjyrosur, permanent dhe të tjerët.

Nëse ju keni një pasion shpesh ndryshojnë hairstyles, atëherë ju padyshim shumë e rëndësishme që në tetor të vitit 2017 flokët e tu u rrit me shpejtësi. Në këtë rast, gërshërë e flokëve më të mira për të ndaluar zgjedhjet në datën kur depilim Hëna është në të parë ose në tremujorin e dytë.

Në qoftë se në të kundërtën, ju preferoni rrallë vizitoni sallon një floktar-së, zgjidhni një ditë të mbarë, kur hëna është në fazën zbehur. Kositje hënën zbehur do të forcojë rrënjët flokët tuaj dhe për të parandaluar humbjen e flokëve, por ata do të rritet mjaft ngadalë. Hëna e re është e nevojshme që të refuzojë nga prerja e flokëve, sepse në këto ditë prerje shkurton jetën e një personi.

Moon Phase: zbehur hëna
Moon Phase: zbehur hëna

Karakteristikat e Hënës më 6 tetor, 2017

Në datën e 10.06.2017 , në orën 12:00 hëna është në një fazë të "zbehur hëna" . Kjo ditë e 16 të hënës në kalendarin hënor. Moon në zodiakut nënshkruar Aries ♈ . Përqindja e ndriçim të hënës është 100%. Rising Hënë në 18:34 dhe muzg në 07:02.

Kronologjia e ditëve hënor

  • 16 ditë lunar i c 18:12 2017/10/05 18:34 2017/10/06
  • 17 ditë hënor c 18:34 06.10.2017 dhe deri të nesërmen

Hëna në shenjën e Dashit (-)

Hëna në shenjën e Dashit . gjendja e përgjithshme e flokëve nuk do të ndryshojë nën ndikimin e kësaj shenje. Prerje duhet të shtyhet, kjo mund të ndikojë negativisht në gjendjen e flokëve dhe pamjen e tyre, flokët mund të bien jashtë, këshilla do të jenë prerëse.

Kalojë me sukses ngjyrim, trajtimet tonik flokët, toning. Benefit do të kryesojë masazh, rrjedhjen e gjakut në rrënjët e flokëve të përshpejtuar rritjen e tyre dhe për të përmirësuar gjendjen e përgjithshme.

Stacking kryhet duke përdorur kolagjen ose kozmetike përmban dylli.

16 ditë hënor (-)

6 tetor 2017 at 12:00 - 16 ditë hënor . për kursimet e tyre shëndetësore sot është për të braktisur prerje flokësh. ata mund të ndikojë negativisht në sistemin e qarkullimit të gjakut dhe endokrin.

Për të arritur paqen e brendshme dhe qetësinë që ju mund të ngjyros flokët tuaj në një ton të errët me ngjyra natyrore bimore.

Për të marrë nga hapësira sa më shumë të jetë e mundur nga natyra e energjisë së nevojshme për të bishtalec flokët në një simite të lartë.

Dita nuk është shumë aktive kështu që ju duhet të kushtojnë vremyapriprovozhdeniyu e tij të qetë dhe të matur. Hapësirë ​​në ditën e 16 hënor dhe rrezaton energji uniforme pozitive, por në qoftë se në ditët e kaluara ju nuk keni qenë aktive, por sot ju mund të thithin samoedstvo dhe ankth, për të hequr qafe të këtyre emocioneve negative mund të ju ndihmojë për të menduarit dhe libra shpirtërore.

Në ulje mun (±)

Hëna është në fazën zbehur hëna . Prerja e flokëve është e mundur vetëm në qoftë se ju doni për të ngadalësuar rritjen e flokëve dhe për të forcuar rrënjët e flokëve.

Efekti i ditë të javës (-)

Ditë të javës - të premten , nuk është e rekomanduar, nuk është e nevojshme për të vizituar floktar. Sipas astrologëve, në ditën e proceseve biokimike në trup janë ngadalësuar, dhe pasi të premten prerje flokët do të rritet dobët.

Ajo do të jetë interesante:   QË Zhorik Revazova me një dorë

Shto një koment

e-mail juaj nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *