Si të bllokoj kontakte në VATSAPE

Author: | 2018/08/23

WhatsApp nuk është një tipar shumë i përshtatshëm që ju lejon për të bllokuar kontaktin. Nëse ju keni një parapagues, të cilat ju nuk dëshironi të merrni mesazhe dhe telefonata, e përdorin atë. Si nuk kemi të përshkruar në detaje në udhëzimet.

 1. Shtypni butonin e menysë
 2. Pastaj shkoni tek " Settings "
 3. Zgjidhni " Llogaria "
 4. Next " Privacy "
 5. " Blocked "
 6. Një dritare hapet me një listë të kontakteve të bllokuara. Për të shtuar një parapagues në listën e zezë, klikoni ikonën e personit me një plus dhe një numër të zgjedhur nga aksidenti Phonebook dhe ju mund të harrojmë për atë, mesazhet e tij dhe thirrjet.

  Për të zhbllokuar një kontakt në WhatsApp, thjesht zgjidhni atë nga lista e bllokuar dhe për të konfirmuar qëllimin e tij për të dhënë amnisti me fat.

Bllokuar një kontakt në iPhone

IPhone ka edhe këtë funksion, ndiqni udhëzimet dhe ju do të harrojmë për spam dhe personalitete të bezdisshëm.

 1. Klikoni mbi ikonën në të djathtë e poshtme që thotë se " Settings "
 2. Pastaj, në " Llogaria "
 3. " Privacy "
 4. " Blocked "
 5. Duke shtuar një kontakt të ri, i cili duan të harrojnë dhe të mos merrni ndonjë lajm.

zhbllokimin

Dhe në qoftë se ju të ndryshojë mendjen tuaj dhe duan të zhbllokuar një person, nuk ka asgjë më e lehtë.

 • Klikoni mbi " edit " në listën e bllokuar
 • Pastaj, në shenjë minus
 • Dhe " Hape. "
 • Ose vetëm rrëshqitje kontaktin në të majtë dhe klikoni " Hape. "

Si mund të dini se ju bllokuar në WhatsApp

 • Shenja e parë se ju jeni në listën e zezë, ajo është mungesa e mbishkrimeve, është raportuar se kur një person ka qenë në rrjetin "Ishte (s) në rrjet ...".
 • Shenja e dytë është statusi i mesazheve tuaja. Në qoftë se një kohë të gjatë nuk ndryshon statusin për të "dorëzuar" ose "Lexo", atëherë ju mund të ketë rënë në sy të keq.

Ajo do të jetë interesante:   formatimit kartën në kujtesën nëpërmjet kompjuterit

Shto një koment

e-mail juaj nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *