Si për të rivendosur NJË Instagram llogari

Author: | 2019/02/01

Abonentët Rekrutimi Instagram mund të jetë muaj ose të humbasin llogarinë tuaj - në një ditë. Por pothuajse gjithmonë është e mundur për t'u kthyer. Si për të rivendosur faqen në Instagram, nëse harruar login / password ose email? Dhe çfarë nëse Instagram hacked apo bllokuar?

Rikthe llogari në Instagram:

Keni harruar login / password

Kam harruar email

Bllokuar në Instagram

llogari hacked

-

Si për të rivendosur një llogari në Instagram, nëse keni harruar fjalëkalimin tuaj ose emrin e përdoruesit

Për të rivendosur fjalëkalimin tuaj ose login për Instagram, ju duhet të në ekran login e parë, klikoni "Ndihmë me hyrje" .

Si për të rivendosur një llogari në Instagram, nëse keni harruar fjalëkalimin tuaj ose emrin e përdoruesitSi për të rivendosur një llogari në Instagram, nëse keni harruar fjalëkalimin tuaj ose emrin e përdoruesit

1. shërohen fjalëkalimin me anë të Facebook

Shtypni "Enter me Facebook" në ekran e dytë. Pastaj shkruani emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin e Facebook dhe të nënshkruajë në llogarinë tuaj. Pastaj ju mund të shërohen fjalëkalimin tuaj (për të ndryshuar një të ri): Settings - parasysh - Password.

2. Reset fjalëkalimin tuaj përmes emailit

Nëse keni harruar fjalëkalimin tuaj - Shkruani login tuaj (nëse ju kujtohet) ose e-mail (e cila të regjistruar një llogari). Kliko "Next". Në specifikuar e-mail vjen një lidhje për të rivendosur fjalëkalimin tuaj. Ju do të kalojë nëpër të, të dalë me një fjalëkalim të ri dhe të shërohen llogarinë tuaj Instagram.

3. Restore llogarinë tuaj nëpërmjet numrit të telefonit

Nëse një llogari është e lidhur me telefonin tuaj celular, atëherë në ekran dytë në dritare të shkruani numrin tuaj. Kliko "Next". Ju janë ridrejtuar në një dritare ku ju duhet të shkruani kodin, i cili do të vijë me SMS.

-

Si për të rivendosur një llogari në Instagram, email nëse harruar

Nëse edhe ju harruar fjalëkalimin e-mail (apo fjalëkalimin mbi të), pastaj të rivendosur llogarinë tuaj në Instagram do të jetë më e vështirë.

1. Keni harruar email

Nëse ju nuk e mbani mend në Instagram se çfarë postë të regjistruar, atëherë provoni resetting fjalëkalimin (shih. Më lart), por ju duhet të mbani mend login tuaj. Pastaj shikoni kutitë postare të tyre, ndoshta për disa prej tyre ju do të merrni një letër me një lidhje për të rivendosur fjalëkalimin tuaj. Nëse ju nuk e keni gjetur një letër në çdo email, kontrolloni dosje spam.

2. Keni harruar fjalëkalimin tuaj me e-mail

Zyrtarisht Helpdesk Instagram rekomandon që ju të kontaktoni shërbimin mbështetjen e klientëve email kur ju keni harruar fjalëkalimin me email. Por ka një tjetër mundësi. Ju mund të kontaktoni mbështetjen Instagram, duke shkruar se hacked llogari. Zakonisht, në rast të vjedhjes Instagram ndryshojë mail dhe të dhënat personale, p.sh. në fakt ju nuk keni qasje në e-mail, e cila tani është e regjistruar me llogarinë tuaj. Dhe kjo mund të jetë përmendur si një vjedhje. Për detaje, shih. Poshtë? "Po në qoftë se Instagram thyen. Si të shërohen? ".
-

Bllokuar në Instagram. Çfarë duhet të bëni?

Si për të rivendosur një llogari në Instagram, nëse bllokuar

Pse mund të bllokohet në Instagram: për shkelje të rregullave dhe / ose kufijtë janë tejkaluar. Aktuale kryesisht për ata që përdorin të përfundojë Massfolovingom apo Instagram.

Shumë shpesh jo bllokuar për të mirë, dhe për javë / muaj. Por nëse ju nuk është parë që një lock të tillë, ju mund të përgjithmonë. Çfarë duhet të bëni? Ose duhet të prisni apo të fillojë një llogari të re, nëse ju keni bllokuar në Instagram. Por ka një opsion i tretë. Ju mund të provoni për të rivendosur Instagram bllokuar, Mirë se vini në mbështetjen zyrtare të faktit se llogaria juaj ka qenë i komprometuar. Shih më poshtë për detaje.

Lexo më shumë:   Si për turshi trangujve mënyra më e shpejtë në tigan

-

Po në qoftë se thyen Instagram. Si të shërohen?

Nëse llogaria juaj Instagram hacked, atëherë rivendosur atë më të vështirë se në qoftë se ju thjesht harruar fjalëkalimin tuaj.

Vjedhësve do të ndryshojë pothuajse menjëherë email, password, numri i telefonit të lidhur dhe faqe Facebook. Por në këtë rast, ju me siguri do të vijë në zyrën postare një letër në lidhje me ndryshimin e adresës postare

Shkrimi Mbështetje  https://help.instagram.com/contact/740949042640030 .

UPD. Tani, kjo lidhje nuk funksionon , por ju mund të shkoni në Instagram nëpërmjet app vetë.

Udhëzime se si për të rivendosur Instagram për Android dhe iOS

 1. Në faqen login, klikoni "të ndihmojë me prerjet në."Si për të rivendosur një llogari në Instagram, nëse keni harruar fjalëkalimin tuaj ose emrin e përdoruesit
 2. Shkruani e-mailit / emrin e përdoruesit ose numrin e telefonit, të cilat janë të lidhura me llogarinë. A nuk e mbani mend - të hyjë në të paktën disa postën e tyre. Kliko "Next"
  si për të shkuar në Instagram, nëse keni harruar fjalëkalimin tuaj
 3. Kliko "Nevojë për më shumë ndihmë?". Këtu në ndihmën zyrtare për të rivendosur faqe Instagram premtoj se ju do të duhet të ndiqni udhëzimet në ekran dhe ju në atë e-mail do të merrni një letër me udhëzime. Ju do të duhet të japin provë të identitetit tuaj (lista më poshtë).
  Por në fakt ajo është tani një faqe me artikuj ku ju tregoni (shkurtimisht) se në qoftë se ju nuk e mbani mend asgjë fare (password, email, telefon) - atëherë ju nuk do të ndihmojë. Kjo është ajo që siguroi sigurinë e llogarisë tuaj. Të jetë i sigurt për të kontrolluar se kur hyjnë Email / kod, nuk ka hapësira shtesë. Kontrolloni ndryshme kuti postare e tyre dhe të bëjnë dosje sigurt e spam. Shpesh një letër nga Instagram fluturojnë atje.çfarë të bëni nëse keni harruar fjalëkalimin tuaj Instagramarivendosur Instagram

Çfarë duhet të bëni? Nëse dikush ju ofron shërohen Instagram (pa hyrje / email / password / telefon) - mos harroni se për ta bërë atë metodat zyrtare është e pamundur nëse nuk ka qasje në email / telefon / Facebook. Prandaj, ky "dikush" duhet të jetë në mesin e miqve të punonjësve të Facebook që personalisht do të jetë e angazhuar në restaurimin e faqes tuaj.

Llogaritë shpesh hack për përdorimin e tyre të mashtrojnë abonentë. Kështu, ndërsa Instagram tuaj në këmbët e armikut, ajo mund të bllokojë për të kaluar kufirin. Por procesi i shërimit e aksesit nuk do të ndikohen (megjithëse atëherë ju keni për të unsubscribe nga kjo llogari grumbull majtë).

Cilat dokumente mund të kërkohet për të mbështetur shërbimin, nëse Instagram hacked?

Për llogaritë personale

 1. Fotografitë me një pasaportë në duart e
 2. Nga ajo telefon ju hyrë dhe modelin e smartphone
 3. Foto nga një copë letër në të cilën është emri juaj i plotë dhe kodi që do të vijnë në numrin e telefonit ose e-mail.
 4. E-mail, i cili është regjistruar llogari

Për llogaritë e biznesit

 1. Licenca e biznesit lokal (të lëshuar nga qyteti juaj, qarkut, shteti, dhe kështu me radhë. D.)
 2. Deklarata tatimore
 3. certifikata e regjistrimit
 4. kartë
 5. Llogari për shërbimet

Cilat dokumente dhe fotografi ju do të kërkohet do të varet nga fakti nëse ka foto personale në llogarinë tuaj. Prandaj, edhe në qoftë se ju keni një Instagram profesionale, mirë që të jetë atje një çift të fotografive tuaja për të bërë më të lehtë për të rimarrë llogarinë tuaj në rast të vjedhjes. Në qoftë se biznesi juaj nuk është i regjistruar zyrtarisht (për shembull, nëna juaj knits kapele, dhe ju shesin), është më mirë për të shkruar mbështetje për restaurimin si një llogari personale.

Recover llogarinë tuaj mund të jetë disa ditë / javë / muaj, koha e saktë nuk është. Dhe nuk mund të shërohen. Mundohuni të shkruani në mbështetje të disa herë (në intervale prej një javë ose dy). Aplikacionet janë të përpunuara njerëz të vërtetë (edhe kur i dërgoi "templates" përgjigje), kështu që ajo mund të jetë dikush nga stafi mbështetës do të ju ndihmojë të zhbllokuar llogarinë tuaj Instagram.

Si për të mbrojtur kundër thatë faqe Instagram

Si për të mbrojtur llogarinë tuaj nga thatë Instagram

 1. Zgjidhni një fjalëkalim të sigurt për llogari Instagram: të paktën 6 shkronja, numra dhe shenja pikësimi; Ky fjalëkalim asnjëherë nuk është përdorur më.
 2. Mos harroni, në çdo llogari regjistruar postë (dhe fjalëkalimin e këtij postimi - ajo duhet të jetë kompleks (një grup të shkronjave dhe numrave) dhe nuk përdoret më). Çdokush që ka qasje në postën tuaj, do të jetë në gjendje për të kollitem Instagram tuaj.
 3. Mos shkruani fjalëkalimin tuaj në Instagram në një kompjuter tjetër. Edhe në qoftë se ju besoni pronarin, në kompjuter mund të ketë një virus që do të vjedhin fjalëkalimin tuaj. Kompjuteri juaj është të kontrolloni rregullisht për viruset.
 4. Lidhin llogarinë tuaj në numrin e telefonit tuaj
 5. Përmbahen në faqen tuaj të llogarisë në facebook
 6. Posto llogarinë tuaj Instagram të paktën një çift të fotografive personale (kjo mund të jetë një "post-takim", ku ju jeni duke folur në lidhje me pronarin e udhëheqësve të llogarisë / biznesit, etj)
 7. Instagram nuk e kalon kufirin, dhe mos harroni në lidhje me kufizimet
 8. Mbani fotot që botojmë, në telefonin tuaj, ose në një kompjuter (krisur mund të hequr përmbajtjen, ndërsa ju të rivendosur Instagram)
Lexo më shumë:   si për të nxjerr foto në Instagram COMPUTER

Si për të rivendosur Instagram IF hack


Edicioni përgjigje

12

+

-

Nëse llogaria juaj Instagram papritmas ndryshuar photo profilin e tij ose të postoni çdo gjë që ju nuk e keni publikuar, ka shumë të ngjarë, fjalëkalimi juaj është komprometuar.

shërim llogari me e-mail

Hapi i parë është për të kontrolluar nëse qasja në kutinë tuaj postare është e humbur, për të cilat u bashkangjitur profilin, si për të rivendosur Instagram, nëse sulmuesit arriti të ndryshojë e-mailin tuaj, do të jetë shumë e vështirë.

Pyetje dhe përgjigje

Çfarë informacioni personal nuk duhet të vendosen në rrjetet sociale?

Nëse ju ende keni qasje në llogarinë tuaj email mund të rikthehet si më poshtë:

 • Ndrysho fjalëkalimin për e-mail dhe të njoftojë portal tech Rreth thatë;
 • Dërgoni kërkesën tuaj për një fjalëkalim të ri për llogarinë tuaj nga përgjimi butonin shigjetë "Harruat fjalekalimin?" Next në grafikun ku ajo ka nevojë të hyrë;
 • Në përgjigje të kërkesës suaj, ju do të merrni një email me të dhëna të përditësuara, kështu që përsëri të sigurt se "elektronku" tuaj të besueshëm.

shërim llogari nëpërmjet mbështetjes

Për të aktivizuar procesin e kthimit në profilin tuaj, ju duhet të hapur opsionin "Raporti rrëmbimi 'në Instagram, dhe përgjigjuni pyetjeve të ofruara. Duke lënë një kërkesë, të jetë plotësisht i sinqertë, ajo shpejt do të shërohen fjalëkalimin tuaj dhe të rifituar qasje në faqe.

Për efikasitet më të madh ju mund të kërkohet informacioni i mëposhtëm:

Pyetje dhe përgjigje

Si për të dalë me një fjalëkalim të sigurt: 5 rregulla të rëndësishme (Pjesa 2)

 • photo (ose screenshot) të profilit të tyre të punës në Instagram, na lejon për të treguar se çfarë ishte llogaria para se ajo ishte hacked;
 • mbështetja e pseudonimin e tij, në qoftë se ju bëni atë diku më shumë përdorim;
 • ju mund të kenë nevojë për të krijuar një profil të datën e saktë dhe datën e foton tuaj të parë të shtuar në rrjetin social;
 • origjinalet e fotografive personale që hodhi jashtë në Instagram;
 • photo private (selfie), ku janë paraqitur në sfond të pasaportës tuaj, disa të shtëna me miqtë tuaj. Në fotot që do të shihet se foto dhe foto në pasaportën e një njeriu të vetëm;
 • selfie mund të bëhet në sfondin e monitoruar, ku është e qartë se kjo është llogaria juaj.

Çfarë është "Lista Ugly"?

"Lista Ugly" - një lloj i thatë llogari në Instagram.

 • Ju do të merrni një njoftim nga Instagram se shoku juaj ju ka etiketuar në një botim. Ju nuk jeni duke pritur për një mashtrim të pista, të shkojnë në këtë foto. Post quajtur "Ugly Listë 2016" ose thjesht "listën e shëmtuar"
 • Njoftimi ka një lidhje për të parë postin e plotë. Ju klikoni mbi atë dhe kjo çon në një faqe të titulluar "Gazeta Zyrtare e Instagram». Për të parë këtë listë, ju kërkohet të shkruani emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin e tyre.
 • Kjo faqe është një vepër e falsifikuar që ka vetëm një qëllim: për të marrë të dhënat tuaja. Ju shkruani emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin - llogarinë tuaj Instagram hacked, dhe njoftimet të ngjashme të fillojnë të vijnë për të abonentë tuaj dhe miqtë.

Pyetje dhe përgjigje

Si të fshini nga Facebook?

Si për të mbrojtur llogarinë tuaj me Instagram?

 • Zgjidhni një fjalëkalim të sigurt. Përdorni një kombinim i të paktën gjashtë shkronja, numra dhe shenjat e pikësimit (të tilla si "!" Dhe "&"). Fjalëkalimi duhet të jenë të ndryshme nga ato që ju tashmë e përdorni për të hyni brënda për vende të tjera. Nuk i japin atë për të palëve të treta;
 • Regjistrohu llogarinë vetëm kuti postare provuar se nuk do të bllokojë mesazhet për të ndryshuar fjalëkalimin tuaj dhe e bën referenca për shërimin e tij;
 • "Clean", një listë e miqtë tuaj, abonentë dhe grupeve, të shpëtoj nga përdoruesit e diskutueshme;
 • Nëse ju merrni mesazhe të padëshiruara nga përdorues të tjerë ajo është e rekomanduar për të bllokuar atë dhe të ndaluar çdo bisedë me të;
 • Ignore llogaritë dhe lidhje me faqet e internetit që ju ofrojnë abonentë falas për coiling e popullaritetit;
 • A nuk nxitojnë për të klikoni në lidhjet apo llogaritë që janë vërejtur ose layknuli miqtë tuaj. faqen e tyre tashmë mund të rrezikohet. Mos klikoni në lidhjet që çojnë në vende të panjohura;
 • Mos shënoni "Më mbaj mend" në qoftë se ju shkoni në portalin me kompjuter publik;
 • Përdorni cilësimet e privatësisë;
 • Rregullisht të ndryshuar fjalëkalimin tuaj.
Lexo më shumë:   verë nga rrushi në shtëpi Rritet

Shih gjithashtu:

 • Si të jenë pronarët e kutive postare të hacked Gmail, "Yandex" dhe Mail.ru?
 • Çfarë është lojë Pokemon shkoni dhe se si për të vendosur atë?
 • Si për të gjetur një iPhone apo iPad humbur?

Si për të rivendosur Instagram llogari pas TIME LOCK

Në vitet e fundit, rastet shumë më të shpeshta, ku administrata e rrjetit social Instagram fillojnë en masse për të bllokuar përdoruesit e tyre. Ajo që është interesante, nuk është e nevojshme për të bllokuar përdoruesit për të shfrytëzuar këtë shërbim për qëllime tregtare apo spam.

Për shembull, mund të bllokojë një llogari të re për faktin se pronari i saj është i regjistruar masivisht për përdoruesit të reja ose laykaet shumë foto.

Normalisht, kur dush nga administrata, një përdorues nuk dyshon, hyni në llogarinë tuaj dhe të shihni mesazhin e mëposhtëm:

Informacion në lidhje me llogari të bllokuar

Si rregull, pas ndalimit të parë të tillë mund të rivendosur llogarinë tuaj, dhe ju do të mësojnë në lidhje me atë në këtë artikull.

Sot ne do të ju tregojnë:

 • Si për të zhbllokuar llogarinë tuaj në instagramme në qoftë se ai e bllokuar?
 • Si të shpëtoj të ndalimit të shërbimit të administratës?

Kohët e fundit, kemi biseduar rreth asaj se si për të hequr dhe të bllokojë llogarinë tuaj në Instagram. Tani ju do të mësojnë se si të kthehet në rrjetin pas një lock personal.

Kthehu në Instagram

Në mënyrë për të zhbllokuar llogarinë tuaj pas bllokohet përkohshëm që ju thjesht hyni në llogarinë tuaj nëpërmjet faqen e internetit Instagram. algorithm:

 1. Shko në faqen e internetit:

  faqe e hapur Instagrama
 2. Kliko në butonin "Login":

  Plotësoni të dhënat dhe klikoni "Identifikohu"
 3. Plotësoni login tuaj dhe klikoni mbi "Identifikohu".

Pas këtyre hapave, llogaria juaj bëhet aktiv përsëri.

Më e komplikuar gjërat, në qoftë se ju bllokuar një shërbim moderatori.

Duke punuar me ndalimin nga moderatorët

Nëse ju shikoni këtë mesazh:

Informacion në lidhje me llogari të bllokuar

Atëherë ju patjetër kanë qenë nën dry nga administrata Instagrama.

Në vijim përshkruan një algoritëm i cili mundëson (me një probabilitet prej 80%) të rifituar qasje në llogarinë e tij.

 1. Ju hapur faqen ku ju mund të paraqesë aplikimin tuaj që ju hacked llogarinë tuaj [link]:

  Instagram Help Center
 2. Këtu ne jemi të interesuar në skedën "Mendoj se llogaria ka qenë i komprometuar." Klikoni mbi të:

  Hapni skedën "Mendoj se llogaria ime ishte hacked"
 3. Tani ne kemi nevojë për të shkuar në një formë të përkrahjes së komunikimit. Kliko në "Na trego":

  Kliko në "Na thuaj"
 4. Në dritaren e hapur, ne kemi nevojë për të plotësuar në formë të saktë.

Kuptimi i veprimit në kalimin në këtë faqe për të siguruar të instagrama administratës se ajo nuk është e paligjshme sepse ke marrë shërbimin e veprimit, dhe një sulmues i cili hynë në faqen tuaj.

Është e nevojshme që të plotësoni format si bindës duke aplikuar dokumentet e nevojshme. Një shembull i mirë i një formë të përfunduar, ju mund të shihni në screenshot më poshtë:

SHEMBULL plotësuar formularin

Pas dërguar këtë mesazh, pas 2-4 ditësh ju do të merrni një përgjigje nga faqja e administratës me udhëzime se si të procedohet. Si rregull, të ndjekin këtë skemë, ju jeni tashmë 5-7 ditë qasje të fituar në llogarinë tuaj.

Ne rekomandojmë që pas rivendosjes së aksesit për të përdorur shërbimin më të saktë, si moderatorë hera e dytë që rrjetet sociale nuk mund të besoj se ju!

Shto një koment

e-mail juaj nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *