SI TË TURN ON në laptop Bluetooth

Author: | 2018/08/03

përmbajtje

Për të mundësuar Bluetooth në laptop ju duhet të bëni një manipulim disa relativisht të thjeshtë. Së pari, sigurohuni që laptop e mbështet këtë teknologji. Së dyti, do të përcaktojë sistemin tuaj operativ: Windows ose Mac. Pas kësaj, të shkojnë në seksionin përkatës në tabelën e përmbajtjes dhe të shkojnë hap pas hapi instruksionet për të inkorporuar këtë pajisje.

Si për të mundësuar Bluetooth Windows 7, Vista

Kontrolloni praninë e modulit në listën e "Bluetooth» pajisjes radio (hapi 3).

Hapat e nevojshëm për të përfshirë Bluetooth në laptop:

1. Shko tek "Start" menu, shikoni për "Control Panel" dhe kliko mbi link.

se si të kthehet në Bluetooth në një kompjuter portativ me dritare
Hapi i parë në Bluetooth integrimit

2. Gjeni Control Panel "Device Manager".

se si të kthehet në Bluetooth
3. Në listën, gjeni përzgjedhjen "Radio modul Bluetooth». Kliko në çdo model të përshtatshëm, right-click (theksuar në të verdhë) dhe zgjidhni "Properties".

se si të kthehet në Bluetooth në kompjuterin tuaj, një hap të tretë
radio Bluetooth është e nevojshme për të lidhur Bluetooth

4. Shko tek "Shofer" tab dhe nëse nuk është pastaj kliko "Update". Nëse çdo gjë është në rregull, të mbyllur dritaren.

si për të mundësuar Bluetooth në laptop
5. Në "Control Panel", klikoni në "Control Center Network dhe Sharing Center"

se si të kthehet në Bluetooth në Windows
Bluetooth për dritare

6. Në "menaxhimit të rrjetit dhe Sharing Center", klikoni mbi "Settings Ndryshimi përshtatës".

si për të mundësuar Bluetooth në laptop
Shiko detajet e cilësimet e lidhjes

Si për të ngritur wi-fi në
një laptop?
lookfornotebook.ru
HAPUR

7. Zgjidhni-klik të djathtë "Network Connections, Bluetooth" dhe zgjidhni "Enable".

si për të mundësuar Bluetooth në udhëzues laptop
Bluetooth Lidhja e rrjetit

Windows 10

  1. Në "Start" duhet hapur "Options".
  2. Pastaj të hapur "Devices".
    Zgjidhni "On Bluetooth».

Si për të mundësuar Bluetooth në Mac

Në laptopë Mac procesi është edhe më e lehtë:

1. Klikoni mbi «Bluetooth» ikonë;

2. Zgjidhni "Enable Bluetooth» mundësi.

se si të kthehet në Bluetooth laptop mac
ku të drejtohen mac Bluetooth

Features modele të veçanta fletore

Si për të mundësuar Bluetooth në laptop
llambë të lehta në Lenovo

Në laptopë markave Acer dhe Asus tregues të pranishëm, i cili na tregon për Bluetooth përfshirë. Ata janë djegur llambë mbart një informacion shumë të ndryshme. Laptopë në dispozicion ka një gjemb mbi rastin, duke treguar tiparet kryesore të kësaj fletore. Në këto etiketa, ne mund të shohim një ikonë të thjeshtë në formën e shkronjës "b", ose është fjala e plotë Bluetooth. Aktivizohet duke shtypur butonin mbi tastierë në këndin e sipërm të majtë.

Ka dy opsione të tjera:

  • button F6;
    right click mbi përzgjedhjen e tab Bluetooth "Enable".

Në laptop nuk është e të gjitha llojeve të ketë grup të veçantë shofer i cili mund të jetë nga faqja zyrtare e prodhuesit.

Verifikimi lidhjen

Së pari kontrolloni se si funksionon Bluetooth në çdo pajisje. Kur ju përpiqeni të lidhni telefonin tuaj me pajisje të tjera, në dritaren e programit, ju mund të shihni telefonat që janë gjetur me Bluetooth përfshirë dhe të përballueshme.

si për të kontrolluar nëse Bluetooth aktivizuar nëpërmjet telefonit
ekran iphone

Mbi ajo tregon se çfarë ajo duket si në iPhone. Në "Settings", nënseksioni "Bluetooth" ju mund të gjeni dhe të testuar funksionalitetin e modulit Bluetooth .

Ajo do të jetë interesante:   kontakte DYJA VATSAPE bllokuara

Shto një koment

e-mail juaj nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *