Si për ta kthyer në njoftimin INSTAGRAME iPhone

Author: | 2018/08/28

baza e vetme për shfaqjen dhe zhvillimin e shërbimeve të tilla si Instagram është vetë-dashuri njerëzore dhe nevojën për të kënaqur egon e tij, e cila është e shprehur në deklaratën e përbashkët të "pëlqen" dhe komentet me komplimente. Megjithatë, monedhë ka një anë tjetër - nëse pronari i parë i një llogari të re çdo mysafir gëzon faqet e tyre, atëherë herët a vonë përdorues aktivë me një numër të madh të abonentëve tashmë janë ndjenja disa siklet nga çdo njoftimet e dytë hyrëse të aktivitetit të ri të vizitorëve.

Si për të konfiguruar (të mundësuar / disable) çdo Instagram njoftimit

Një shembull goditës është video e regjistruar nga ish-lojtari i Moskës "Spartak" de Zeeuw, iPhone është publikimi i postit në kasetë nga 8 milionë abonentë menjëherë merr mbi numrin e njoftimeve te ngjirur dhe komentet që normalisht përdorin pajisja bëhet e pamundur.

TOPIC: Si për të mësuar iPhone tuaj për të shpallë emrin e cili është duke bërë thirrje ju.

Përveç kësaj, në vitin 2016 shërbimi Instagram nisur në historinë e funksionit video live. Tani, kur një përdorues fillon video lumë, për të dhënë njoftim të gjithë abonentët e saj. Shumë njerëz janë mërzitur për raportet e vazhdueshme në ajër, por për fat të mirë, në qoftë se e dëshiruar, ky funksion mund të jenë fikur pa plotësisht turning off të gjitha njoftimet në Instagram.

përmbajtje

Ajo do të jetë interesante:   si për të mundësuar laptop Bluetooth

Si të rregulloje llojet e njoftimeve në Instagram

Për të konfiguruar (të mundësuar / disable) çdo njoftim Instagram, shkoni në faqen e profilit tuaj dhe klikoni në ikonën "te Settings " në këndin e sipërm të djathtë. Shkoni poshtë në "në menynë që shfaqet Push-njoftimit Settings ".

Si për të konfiguruar (të mundësuar / disable) çdo Instagram njoftimit

Këtu është një listë e skenarëve të ndryshëm të prodhuar shtytje-njoftime (rreth publikimeve të reja, shenja "pëlqimet", komente, etj) në Instagram, të lënë vetëm më të nevojshme.

Si për të konfiguruar (të mundësuar / disable) çdo Instagram njoftimit

Shih gjithashtu:

NJOFTIM Push-Kalo për iPhone dhe iPad - COULTURY

Push-njoftimet në iPhone dhe iPad

Push-Njoftimi - është një pjesë integrale e sistemit operativ iOS, duke filluar me versionin e saj të pestë. Ata përdorin vazhdimisht hapur IP-lidhje për ofrimin e informacionit nga serveri tek klienti. Me ndihmën e tyre, iPhone dhe iPad pronarët për të marrë informacion në lidhje me të reja e-mail, mesazheve hyrëse në të dërguarit e çastit, përmend në rrjetet sociale dhe një sërë veprimesh të tjera në lidhje me të shpejtë dhe pa sherr e tyre. Përveç informacionit të nevojshëm nëpërmjet Push një përdorues mund të hyjë dhe të dhënat e padobishme nga lojrat dhe programet të cilat janë të vendosura në këtë lloj të paralajmëruar atë që distracts nga biznesi dhe redukton jetëgjatësinë e iPhone dhe iPad bateri (lexoni udhëzimin për të rritur jetën e baterisë e pajisjeve është e mundur nga link).

Pra, si ju të ngritur shtytje-njoftimet në iPhone dhe iPad?

Tabela e Përmbajtjes:

1. Ngritur shtytje-njoftimi;

2. Gabim "Connect to iTunes, kështu që përdorin shtytje-njoftimin" ose «lidheni me iTunes për të përdorur Push Njoftimet».

Vendosja push-njoftime

1. Shko në aplikimin "Settings":

settings

2. Shko tek seksioni "Notification Center":

settings

3. Konfiguro Center Njoftim:

settings

Këtu ju mund të ndryshojë paraqitjen e informacionit në qendër njoftimit të ekranit, të kthehet on / off Widgets të caktuara dhe të bëjë disa rregullime të tjera.

4. Zgjidhni aplikacionin që dëshironi të ngritur njoftime:

settings

5. Përcaktoni stilin e njoftimit:

settings

Është e mundur për të marrë ato në formën e një flamur të vogël që do të shfaqet në krye të ekranit dhe shpejt zhduken, si dhe kujtojnë që do të shfaqet në qendër të ekranit (për të hequr ato vetëm duke shtypur butonin përkatës).

Ajo do të jetë interesante:   Kujdesi barbarozë në shtëpi

6. kthehet on / off ekran nevojë njoftim Unviewed nga një ikonë stickers mbi zbatimin etiketë:

settings

7. kthehet on / off duhet të shoqërojë bip njoftimit:

settings

8. kthehet on / off nevojën për ruajtjen e mesazheve në qendër njoftimit, duke përdorur menynë e duhur për të përcaktuar numrin e kërkuar të objekteve të tilla:

settings

9. mundësojë / çaktivizoni aftësinë për të shfaqur Njoftim pajisje aplikimit është i kyçur:

settings

10. Shko mbrapa tek menuja e mëparshme "Back" button, zgjidhni të "Edit" dhe të vendosur rendin e mesazheve të vendosura në qendër të njoftimeve:

settings

Gabim "Connect to iTunes, kështu që përdorin shtytje-njoftimin" ose «lidheni me iTunes për të përdorur Njoftimet Push»

1. Shko në aplikimin "Settings":

Gabim "Connect to iTunes, kështu që përdorin shtytje-njoftimin" ose «lidheni me iTunes për të përdorur Njoftimet Push»

2. Shko tek «iTunes Store, App Store» seksion:

Gabim "Connect to iTunes, kështu që përdorin shtytje-njoftimin" ose «lidheni me iTunes për të përdorur Njoftimet Push»

3. Shkoni tek menyja me Apple ID:

Gabim "Connect to iTunes, kështu që përdorin shtytje-njoftimin" ose «lidheni me iTunes për të përdorur Njoftimet Push»

4. Dilni nga llogaria juaj, Apple ID:

Gabim "Connect to iTunes, kështu që përdorin shtytje-njoftimin" ose «lidheni me iTunes për të përdorur Njoftimet Push»

5. Restart pajisjen në mënyrë të zakonshme - për ta kthyer atë dhe të kthehet përsëri:

Gabim "Connect to iTunes, kështu që përdorin shtytje-njoftimin" ose «lidheni me iTunes për të përdorur Njoftimet Push»

6. Shiko programin "Settings":

Gabim "Connect to iTunes, kështu që përdorin shtytje-njoftimin" ose «lidheni me iTunes për të përdorur Njoftimet Push»

7. Shko në «iTunes Store, App Store» seksion:

Gabim "Connect to iTunes, kështu që përdorin shtytje-njoftimin" ose «lidheni me iTunes për të përdorur Njoftimet Push»

8. Shkruani emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin e llogarisë Apple ID tuaj dhe të konfirmuar hyrjen me "Enter":

Gabim "Connect to iTunes, kështu që përdorin shtytje-njoftimin" ose «lidheni me iTunes për të përdorur Njoftimet Push»

9. Nëse problemi vazhdon të kryejë një hard rivendosur parametrat e pajisjes në përputhje me udhëzimet përkatëse.

Kështu, mundësia e përcaktimit detajet e marrjes së njoftimeve nga burime të ndryshme çdo aplikim të veçantë, llojin dhe sasinë, ju mund të shpëtoj e informacionit bezdisshëm imponuar, të qëndrojnë deri në datën, si dhe për të rritur jetën e baterisë e pajisjes. Përveç kësaj, asnjë gabim Faqet push-njoftime thjesht zgjidhen duke përdorur sekuencë të shkurtër të veprimeve.

Shto një koment

e-mail juaj nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *