AS në një telegram për të shtuar një kontakt

Author: | 2018/08/28

Një nga pyetjet e para që bën një përdorues, pasi telegrame instalimit është - si për të shtuar një kontakt. Nëse keni instaluar aplikacionin në telefon celular, problemi nuk duhet të jetë aq e mprehtë, sepse tërë libri juaj telefoni është i integruar automatikisht në të dërguarin, por version në qoftë se ju keni instaluar glitches mund të ndodhë për kompjuter, në këtë artikull ne do të shqyrtojmë të gjitha opsionet e mundshme për të shtuar një kontakt me ndonjë pajisje.

Secili prej telefon modern i zgjuar ka një libër telefoni, vetëm nga atje i merr të gjitha kontaktet telegramin dhe kjo është ajo ku ju mund të shtoni një të drejtë të re nga app, për këtë:

 • Go to menu duke klikuar mbi në formën e tri banda ikonën në këndin e djathtë të ulët.
 • Në menu, zgjidhni Kontaktet.
 • Në këndin e sipërm të djathtë, klikoni mbi + dhe të shtoni një burim të ri, duke specifikuar emrin dhe telefon.

Nëse ju doni të bisedoni me dikë që nuk ka llogari në një telegram duke e ftuar atë. Për ta bërë këtë, në të njëjtin seksion, klikoni mbi të ftoni miqtë (Fto shoket) në menunë që shfaqet, zgjidhni ku ju doni të ftoni të bashkëbiseduesi, ajo mund të jetë social. rrjetit ose i dërguar tjetër, mund të jetë me SMS nëse keni iPhone, atëherë ky është opsioni i vetëm. shoku juaj do të merrni një mesazh me një lidhje në app nga shkarkimit se ai do të jetë në gjendje për të krijuar një llogari dhe filloni të flisni me ju.

Në telegram, ju mund të specifikoni dy emrat e zakonshme që keni shkruar gjatë regjistrimit dhe Username (profili Emri i përdoruesit) , emri i parë është shfaqur në profilin tuaj dhe kërkoni për ajo do të punojë vetëm nëse ajo është e shënuar në Phonebook. Por emri i përdoruesit është një identifikues unik që ju lejon për të kryer një kërkim globale.

Emri Përdorues parazgjedhur nuk është, të gjithë vendos për veten e tij nëse është e nevojshme për të. Shumë e përdorin atë për të fshehur numrin tuaj të telefonit.

Kërkoni Emri dhe kryhen, si dhe në librin e telefonit duke shtypur ikonën xham zmadhues në seksionin Kontaktet, me dallimin e vetëm se ju mund të përdorni për të kërkuar vetëm shkronja.

Nëse ju keni të instaluar një telegram në kompjuter, por kjo është instalimi juaj i parë i telefonit dhe app nuk aktivizohet në bazë të kësaj llogarie, atëherë ju nuk do të ketë asnjë kontakt për shkak se kompjuteri juaj nuk ka libri telefon nga të cilat ju mund të integrohen ato.

Nga kjo situatë dy mënyra:

 1. Aktivizo lajmëtarin në telefon, atëherë ai do të jetë në gjendje të kopjoni kontaktet nga telefoni dhe përdorimin e tyre në PC tuaj.
 2. Shtoni kontaktet me dorë.

Duke përdorur opsionin e dytë që ju duhet për të hyrë në menunë (tre bare në të majtë të lartë), në seksionin Kontaktet (kontakteve) , aty kliko kontaktin Shto , futni numrin e telefonit dhe emrin.

Ose të gjejnë kontaktin tuaj të dëshiruar mbi emrin e përdoruesit (Username), në këtë rast, përdorni kërkimin duke përdorur shkronja latine.

Nëse keni ndonjë pyetje, mos ngurroni të përdorni komentet. Ne do të jetë i gatshëm për t'ju ndihmuar.

përmbajtje

Ajo do të jetë interesante:   Ide për HOME foto nga duart tuaja gjëra të panevojshme

Siç gjendet në një njeri telegram | AS Shto kontakt të ...

Sot tregoni kontaktet tuaja metodë Kërko në telegram dhe një tipar shtesë e tregon emrin e një personi me numrin e telefonit. Kjo nuk është një udhëzues se si të përdorin kërkimin, ajo është metodë që unë përdorin për të gjetur kontakte të drejtë.

shpjegim

Nëse mesazhet private në rrjetet sociale janë të mbyllura, të marrë në tuaj "tjetri" nuk dëshiron, ju mund të komunikojnë direkt. Nuk është një zgjidhje për mungesën e një kërkimi të plotë me emër dhe mbiemër në telegramin dhe mungesa e jush numrin e telefonit në të cilën ju dëshironi të kontaktoni.

1. Si për të kërkuar duhet

Nëse emri i një personi është Vladimir, ajo ka disa opsione për të shkruar emrin e tij, Vladimir / Vladimir / vova ... shumica e të gjithë rrjetet sociale ajo përdor një opsion. Për shembull, Vladimir Vova gjithmonë nënshkruar. Ky model gjithashtu punon me Nick, me ndihmën e tij do të jetë në kërkim për të. Njerëzit janë duke përdorur të njëjtën pseudonimin në rrjete të ndryshme sociale, në qoftë se ajo nuk është e përshtatshme që të dalë me të dytën shpesh një person nuk është më shumë se 2 opsione për pseudonime. Shijuar pseudonimin në VK, FB, Instagram, dhe shkruani atë në një kërkim telegram.

Për shembull, le të shohim për personale Telegram Lebedev

1. nicks Look sotsseti (Dy tema / temalebedev nick)

2. Duke Telegram

3. Ne e gjejmë (nuk është publikuar)

Kjo nuk është një telegram përshkrim të punës, dhe një model interesant, me të cilat ju mund të gjeni një shumë njerëz për të komunikuar direkt pa filtrim.

Ju shkruani direkt mesazhi juaj merr me personin e duhur. Telegrami ka raporte të kufizimeve në të jashtmit. Nuk ka mesazhe private personale dhe dosjet "tjera". Njerëzit nuk publikojnë kontaktet e tyre personale telegram, por ju mund të gjejnë veten e tyre. Me këtë model, kam gjetur tashmë shumë njerëz të njohur në telegram, ju mund të kërkoni për njerëzit përkatëse publike apo gra, ju mund të gjeni dhe të merrni të dini të drejtpërdrejtë. I cili është i njohur me anë të një telegrami? Jo, por mesazhet private dhe facebook VK mbipopulluara.

2. Si mund ta di se kush telefonuesi ishte duke përdorur një telegram

Nëse telefononi nga një numër i panjohur dhe ju doni të dini se kush është ajo, por një kërkim në Google / Yandex kthyer asnjë rezultat. Shto një numër në kontaktet e tij, në qoftë se ajo është në telegram, në kontaktet tuaja telegrami ajo do të nënshkruhet, si edhe në telefonin tuaj, ju do të jetë në gjendje për të parë avatar tij (si Viber), por nëse ju hiqni atë në një telegram, ju do të shihni sa më shpejt emri i tij.

1. shtoni numrin në telefonin tuaj, shkoni në telegramin e tij

2. Në pritje të "Ndryshim" dhe "Fshi kontaktin"

3. Ne tolerojë bisedojnë me kontakt dhe tregon emrin e saj në telegram

AS në një telegram (telegram) Futeni në chat dhe të ftojë të njeriut

Përmbajtja:

Si në një telegram për të shtuar një bisedë me një mik apo koleg? Kjo çështje është një shqetësim për shumë përdorues të ri të dërguarin, dhe sot ne do të flasim për rastet e ftesës telegram njerëzore për të biseduar.

Ajo do të jetë interesante:   dekor Faqja duart nga materiale skrap

Total mund të dallojë 2 opsione të komunikimit:

 1. Korrespondenca me një person.
 2. Krijo një grup për të komunikuar me disa njerëz.

Gjithashtu, përdoruesi ngre pyetjet e mëposhtme:

 • se si të shtoni dikë për të biseduar në një telegram në ose pas krijimit;
 • se si të shtoni një person në qoftë se ai doli nga një bisedë apo hequr;
 • si një punë links ftesë.

Të gjitha këto çështje do të diskutohet sot.

Duke shtuar një telefon

Kur keni krijuar një bisedë për të shtuar një përdorues të thjeshtë - Zgjidhni përdoruesit dhe konfirmoni me shtimin e:

Ju gjithashtu mund të ftojë në chat pas krijimit.

Opsionet e mëposhtme janë të disponueshme:

Personi Ftesë nga lista e kontakteve tuaja

 • klikoni mbi emrin e grupit:

 • kliko tek "Shto pjesëmarrës":

 • përzgjidhni një kontakt:

 • dhe konfirmuar duke shtuar, në të njëjtën kohë e ekspozuar si Postimet e fundit për të treguar:

Lidhje me ftesë përdoruesit

Nëse personi nuk është në listën tuaj të kontaktit, konsiderojnë se një opsion i tillë është në dispozicion si një kopje lidhjen me chat në një telegram për të shtuar ndonjë përdorues palës së tretë:

 • zgjidhni "Fto në grupin lidhja":

 • dritare hapet:

 • në të cilën nuk është një opsion për të kopjoni linkun, dhe pastaj dërgohet për çdo person:

 • Ju gjithashtu mund të ndajnë një lidhje për të kanalizuar telegram:

 • dhe përpara çdo mënyrë të përshtatshme:

Reset lidhjen dhe për të krijuar një të re, nëse ka përdorues të padëshiruar brenda grupit. Ftesa e re një kohë të pacaktuar dhe është e vlefshme deri rivendosur ardhshëm.

Kur krijimin e një grupi, përdoruesi parazgjedhur është një administrator, por vetëm mund të gjenerojnë një bisedë ftesë krijues.

Si ata mund të në një telegram të ftojë në chat gjithë administratorët e tjera? ftuar vetëm njerëzit nga lista juaj e kontakteve:

Përveç kësaj, grupi chat gjithmonë mund të konvertohet në një supergrupin:

Në këtë rast, aftësia për të përdorur vetë lidhjet tuaja të shfaqet gjithë administratorët. Ai është unik në mesin e të gjithë administratorët kanë të drejtë për të vendosur ndonjë ftesë për të burimeve. Administratori mund të ndryshojë lidhjen tuaj pa ndikuar lidhje me administratorët e tjera, nëse është e nevojshme.

Kështu u zgjidhur problemin për përdoruesit - për t'u bashkuar me chat në telegram.

Ftesa e krijuar mund të dërgoni direkt të ndonjë personi ose të vënë në çdo burim dhe kështu të shtoni në çdo bisedë.

Kur ju klikoni mbi një lidhje, përdoruesit mund të zgjedhin se ku për të hapur atë:

Në qoftë se ai nuk ka asnjë telegram, ajo hap lidhjen në një shfletues, dhe ai do të ofrohet për të hyrë përmes një version të lëvizshme ose shkarkoni aplikacionin:

Nëse instaluar telegram, ai vetëm u bashkua me grupin:

Duke përdorur metodën e propozuar, përdoruesit mund të lidheni me grupin e tyre.

Në një mënyrë tjetër për t'u lidhur me një grup privat nuk mund të në kërkim të përgjithshëm, ju nuk do të jetë në gjendje për të gjetur atë dhe të shtoni. Shumica fillojnë Telegrame mund të bisedojnë pa ftesë, nëse administratori ka bërë publike një bisedë dhe për të krijuar një emër për të. Në këtë rast, përmes një kërkimi të shkruani emrin (shkruani saktësisht duhet!) Dhe paraqitur një kërkesë për t'u bashkuar.

Nëse ju bëni të hiqni veten nga biseda, ose ju hequr më parë, nevojën për lidhje ftesë hyrje ose ju duhet të shtoni një administrator përsëri.

Ftesë nga një PC Companion

Ne kemi shqyrtuar veprimet për të përdorur app Android celular, tani e konsiderojnë telegrame versionin për PC:

 • shtytje bare në këndin e sipërm të majtë dhe zgjidhni "Krijo grupin":
Ajo do të jetë interesante:   GPA ÇFARË ËSHTË NË SHKOLLË

 • të dalë me një emër dhe kliko "Next":

 • shtoni anëtarë dhe grupe janë krijuar:

 • të shkojnë në parametrat duke klikuar emrin e saj:

 • dhe kliko tek "Shto anëtarë":

 • zgjidhni një anëtar nga kontaktet dhe e fton atë

 • ose të krijojnë një lidhje ftesë ku njerëzit mund të lidheni me chat në një telegram:

 • ajo gjithashtu mund të anijeve për çdo person, në mënyrë që ai mund të shkojnë në chat:

është themeluar grupi, të shohim se si kërkim për të.

Si për të shkuar në krye të chat

Moving mund të kryhet me dorë ose në një grup nga lista:

 • Kliko një pikë në këndin e sipërm të djathtë:

 • Zgjidhni "Kërko":

 • Ju mund të kërkoni nga fjalë kyçe, e cila do të shihni hyjnë në referencën e parë dhe numrin e fjalëve të të dhënave në një bisedë:

 • Gjithashtu në dispozicion kërko me postë nga personi (4) ose në datën e mesazhit (5):

Mendoni se si në një telegram për të shkuar në krye të chat nëpërmjet settings apo komandat.

Kjo nuk është e mundur, kjo mund të bëhet vetëm me dorë. Por lista sipas datës, ju mund të hyjë në një datë, padyshim para krijimit të bisedës dhe do të merret në fillim të korrespondencës:

Të gjithë shumë e shumë të njëjtën gjë në versionin desktop të aplikacionit:

 • Ne klikoni një pikë në këndin e sipërm të djathtë - Kërko në Forume:

 • dhe zgjidhni llojin e kërkimit: Keyword (2), emrin e përdoruesit (3) ose në datën e mesazhit (4):

Tani ju e dini se si për të gjetur ndonjë mesazh në korrespondencën!

AS në një telegram për të gjetur kontakte nga Nick - Telegram MESSENGER

Messenger Telegrame për shkëmbimin e shpejtë të mesazheve të testit dhe media files. Dallimi kryesor Telegram nga aplikacionet e tjera sociale që lidhin llogarinë shkon në kartën SIM e telefonit celular. Përveç kësaj, përdoruesit mund të kërkoni miqtë telegrame pa e ditur telefonin e tyre, por që ka një ide të pseudonim .

kak-v-telegram-najti-KONTAKT-po-niku

Ashtu si me çdo rrjet tjetër, emri i përdoruesit login përmban shkronja dhe numra. Për mbrojtje të plotë, login, është e dëshirueshme për të kombinuar të dy shkronja dhe numra. Nëse ju nuk e dini numrin e telefonit, por ka informacion në lidhje me një pseudonim, ju duhet të ndiqni një sekuencë të thjeshtë të veprimeve:

 • të shkojnë në zbatimin (ose rifreskoni faqen);
 • Linja e kërkimit të hapur;
 • shkruani pseudonimin kërkuar përdoruesit;
 • në qoftë se ju keni hyrë, ju do të mundi rezultatin e dëshiruar;
 • përdoruesit template dërgoni një mesazh tekst me një kërkesë për të shtoni ju në listën e tyre të kontaktit.

kak-v-telegram-najti-KONTAKT-po-niku

Nëse ju nuk keni ndonjë informacion në lidhje me hyrjen e përdoruesit në telegram, ju mund të provoni për të shtuar një tjetër mënyrë të ndryshme:

 • shkojnë në opsionale seksionin Settings - Kontaktoni ;
 • zgjidhni opsionin Fto ;
 • duke përdorur rrjetin dhe njohuri të emrave dhe përdoruesit emër të propozuar, të gjeni atë në rrjet dhe për të shtuar kontaktet tuaja në telegram për Windows Phone.

Nëse abonenti nuk është regjistruar në ndonjë nga rrjetet sociale, ju mund të dërgoni atij një ftesë nëpërmjet mesazh tekst në telefonin tuaj.

Regjistrimi app Telegram i jep përdoruesit një gamë të madhe të mundësive për të komunikuar jo vetëm me miqtë e shtuar, por edhe me ata që janë regjistruar në Skype, Vkontakte dhe Odnoklassniki . Kushti i vetëm është se hyrje pa tel. Në dritën e paralelizmin e telegramit të informacionit është e njohur si një nga rrjetet më të besueshme.

Shto një koment

e-mail juaj nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *