AS NË shokët e klasës Fshi profilin

Author: | 2018/08/27

Ndonjëherë për përdoruesit e rrjetit social të popullarizuar Odnoklassniki bëhet e nevojshme për të bllokoj profilin tuaj . Ose thjesht - për të hequr. Arsyet mund të jenë të shumta, dikush hacked në faqen personale, dikush ka filluar një të ri dhe të nevojshme për të hequr të vjetër, dhe në disa ka lidhje me situatën: "Kush është kjo qese të ngjyrosura? Pse ajo të shkruar për ju? Shpejt fshini faqet! " .

Megjithatë, jo të gjithë e di se si për të fshirë përgjithmonë një faqe (llogari profil) në Odnoklassniki . Dua të ju ndihmojë me këtë detyrë. Përfshirë tregoni se si për të bërë atë, në qoftë se ju keni harruar emrin e përdoruesit dhe fjalëkalimin .

hequr llogarinë Odnoklassniki

Fshij profilin (llogari), në rrjetin social Odnoklassniki

Për të fshirë një faqe (llogaria Profili i) në rrjetin social Classmates nevojë për të bërë disa hapa të thjeshtë që ju mund të zbatojë duke lexuar paragrafët e mëposhtëm.

  1. Shko në faqen tuaj //ok.ru dhe login (Identifikohu);
  2. Shkoni poshtë në fund dhe për të gjetur lidhjen "rregulloret" ;
    shokët e klasës rregullimi
    Ju do të transferohen në faqen e kontratës së licencës. Vetëm lëvizni poshtë në fund dhe klikoni në linkun
  3. "Për të refuzojnë shërbime" ;
    OK refuzojnë shërbimet
  4. Në dritare pop-up, zgjidhni arsye për ndërprerjen në Odnoklassniki, dhe gjithashtu konfirmojnë veprimin tuaj duke hyrë në një fjalëkalim.
    fshij llogarinë time përgjithmonë

    Jo domosdoshmërisht të përdorin të njëjtën gjë, që nuk screenshot;

  5. Mbaro procedurën duke shtypur "Delete gjithë" .

Pas kësaj, profili juaj rrjet social Odnoklassniki të fshihen në mënyrë të pakthyeshme.

Fshij faqe në video Odnoklassniki

Për ata që janë tepër dembel për të Lexoni postin videon "Si të fshij një faqe (llogari Profili i) shokët e klasës" :

Si të fshini një faqe në Odnoklassniki, nëse keni harruar login dhe fjalëkalimin

Nëse për ndonjë arsye emrin e përdoruesit apo fjalëkalimin që nuk janë më në dispozicion, ju mund të përdorë procedurën e shërimit. Gjeni informata se si për të bërë këtë mund të gjeni këtu:

//goodquestion.ru/vosstanovit-stranitsu-odnoklassniki/

Kjo është e gjitha, shkatërrimi i një profil në një rrjet social Odnoklassniki kuptuar. Shpresojmë artikuj materiale dhe videot kanë ndihmuar ju.

Hiq shokët e klasës e llogarisë - OK

Si të fshini një faqe në Odnoklassniki - përgjigje për këtë pyetje përpiqen për të gjetur përdoruesve të internetit të cilët janë të regjistruar, për herë të parë, të gjitha rrjetet sociale që ekzistojnë.

Sigurisht, media sociale nuk është e favorshme për klientët nga ato të majta! Në Odnoklassniki propozuar, për shembull, Shërbimi Mbylle profilin. Pastaj në faqen tuaj vetëm miqtë tuaj mund të shkojnë. Ky shërbim është, natyrisht, të paguar.

Si të dalin në pension nga shokët e klasës për të lira?

1) Hapni faqen tuaj në një skedë fqinj shfletues Odnoklassniki.

2) Pastaj klikoni në këtë link për të https://ok.ru/regulations Rregullores

Fshirja OK Profil - refuzojnë shërbimet
Fshirja e një OK profilin e - ju duhet për të anulluar shërbimin

3) Në faqen tjetër, në bazë të rregulloreve, papërshkrueshëm të gjeni një lidhje për të refuzuar shërbimet . Klikoni këtë link.

Shënim: Nëse ju më parë, nuk do të shkojnë në profilin tuaj duke login dhe fjalëkalimin, pastaj lidhin "të refuzojë shërbimet" nuk do të shohim!

Duke specifikuar arsyet për largimin e profilin e OK
Duke specifikuar arsyet për largimin e profilit nga shokët e klasës

4) Një dritare hapet Fshirja e profilit tuaj . Ju do të kërkohet të specifikojë arsyen për të cilën ju dëshironi të fshini profilin tuaj. Përveç kësaj, ajo përshkruan humbjet që ju të pësojë nëse ju fshini faqen tuaj në rrjetin social odnoklassniki.ru

Kur ju fshini një profil fshihet, jo vetëm të dhënat personale, por edhe fotot, komente, vlerësimi, korrespondencë me miqtë, grupet që keni krijuar, për të arritur në lojëra.

Nëse, pavarësisht nga kjo, ju vendosni të fshini profilin tuaj, atëherë shkruani fjalëkalimin tuaj dhe klikoni mbi butonin Delete .

Pas largimit të faqeve që lidhen tek numri i telefonit dhe e-mail të saj 3 muaj më shumë nuk mund të përdoret kur ju krijoni një profil të ndryshëm në faqen e OK.RU

Aktualisht, fshini profilin tuaj nëpërmjet faqen e internetit celular ose zbatimin OK.RU pamundur.

Si të shërohen fshihet faqe Odnoklassniki

faqja juaj mund të restaurohen, në dy kushte:

  1. qoftë nga koha e largimit të tij nuk ishte më shumë se 90 ditë;
  2. për profilin tuaj (faqe) është "i lidhur" me-data numrin e telefonit.

Për të rivendosur profilin, ju duhet:

  • në faqen kryesore të faqes klikoni mbi "Regjistrohu" button;
  • në kutinë e input për të hyrë në numrin e telefonit të lidhura me një profil të largët;
  • atëherë ju do të jetë në gjendje për të rifituar qasje duke ndjekur udhëzimet në
    ekran.

Megjithatë, në qoftë se të paktën një nga kushtet nuk është i kënaqur, atëherë rivendosur profilin e përdoruesit nuk do të funksionojë.

Shih gjithashtu:

HTTPS OK RU FEED

ONOKLASSNIKI RU

Merrni falas kursin tuaj Express video në përdorimin e kompjuterit në vetëm 55 minuta! //www.kurs-pc-dvd.ru/rassilka.htm

ODNOKLASNYKI

SI TË REMOVE shokët e klasës nga telefoni

Fshirja e shokët e klasës në profil

Këtu vijnë në orë kur ju dëshironi të hiqni aplikacionin nga telefoni juaj, "shokët e klasës", kështu që nuk është një kërkesë, dhe madje edhe faqja juaj personale në rrjet. Dhe çfarë ...? E pra, ju nuk e dini: Sesioni në hundë, ju duhet të "encrypt" diçka nga dikush, gjendet një tjetër në internet poglatitel kohën e lirë (në fytyrë ok.ru) ... Në përgjithësi, të gjithë kanë filozofinë e tyre të jetës në këtë pikë.

Këtu është një udhëzues të detajuar mbi atë se si për të neutralizuar plotësisht dhe tërësisht "shokët e klasës" në telefonin tuaj ose tabletë. Krah tyre dhe të veprojë.

Fshirja e një Profilin

1. Për të fshirë llogarinë tuaj, së pari hyni në rrjetin social (nëpërmjet shfletuesit ose zbatimin).

version të lëvizshme të Odnoklassniki

2. Në Faqja e profilit në këndin e sipërm të majtë, tapnite butonin e parë ( "Odnoklassniki" logo).

kalimi në versionin e plotë

3. Në panelin akordim në seksionin "Tjetër", zgjidhni "Versioni i plotë". Në një dritare shtesë për të konfirmuar operacionin: kliko "Go".

konfirmimi transferimi

Shënim. Pas aktivizimit vendosjen në telefonin tuaj do të shfaqet në të njëjtën mënyrë si në një kompjuter. Ajo që ne, në fakt, është e nevojshme, për shkak se në këtë format, ju mund të hyni "Delete".

4. Klikoni 'Edit Settings' në menynë nën avatar.

menu Profile

5. Leviz shqyrtim në fund të faqes me opsione (në "bodrumin" të faqes). "Rregullat" klikoni në lidhjen në kolonën e fundit.

6. Shkoni përmes rregullave të përdorur këtë faqe interneti në fund. Klikoni opsionin "Refuzoj shërbimeve."

"Për të refuzojnë shërbimet" opsion

7. Në dritaren që hapet, të specifikojë arsyen për të cilën ju doni për të thënë lamtumirë për llogarinë (zgjidhni kutin afër me opsionin më të përshtatshëm).

varg arsyesh për heqjen

8. Shkruani fjalëkalimin për prerjet në (fushën nën fotot).

9. Klikoni "Remove të gjithë."

Çdo gjë! Pas këtij operacioni, profili juaj në disa momente do të fshihen.

Si të hiqni aplikacionin "shokëve"?

1. Shko në panelin "Settings" e, dhe pastaj të hapur seksionin "Aplikime".

Cilësimet e pajisjes Android
2. Tapnite në listën e "shokët e klasës".

lista e aplikacioneve
3. Në "info App" panel, kliko "Stop" dhe pastaj "cache qartë" dhe "të dhënat e të qartë" dhe më në fund, "Remove".

options panel
4. Në të shpejtë, "Delete kërkesë?" Zgjidhni «OK».

Një konfirmim

  1. Mbani gishtin ikonën e aplikimit në desktop.
  2. Kur ajo "trazuar", klikoni kryqin.
  3. Konfirmo uninstall.

Suksesshëm ju pastrim 'pajisje të lëvizshme!

Ajo do të jetë interesante:   SI ROSES janë të izoluar për dimër në korsinë e mesme

Shto një koment

e-mail juaj nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *