SI për të ndryshuar emrin në Facebook

Author: | 2018/08/26

Nga video, ju do të mësojnë se si për të ndryshuar emrin në vend social networking Facebook /

Si për të ndryshuar emrin në Facebook - udhëzime të hollësishme

Si për të ndryshuar emrin në Facebook në anën tjetër? Administrata e rrjetit social nuk rekomandojmë që përdoruesit e saj shpesh të ndryshojë emrin dhe mbiemrin profilin.

Në përputhje me kërkesat e sigurisë, ndryshimet e shpeshta të të dhënave mund të jetë shkaku i mashtrimit, kështu që llogaritë e tilla janë bllokuar shpesh.

Si për të ndryshuar emrin në Facebook

Përmbajtja:

Varg Koha optimal në mes të emrit faqe ndryshon deri në 6 muaj.

Në qoftë se ju të ndryshojë të dhënat tuaja një herë ose dy herë gjatë kësaj kohe, nga mbështetja teknike nuk do të ketë pretendime për profilin tuaj në rrjet.

Ka disa opsione për të ndryshuar emrin e faqes:

 • Të ndryshojë emrin dhe / ose mbiemrin;
 • Duke ndryshuar emrin e gjuhës angleze;
 • Duke shtuar një emër të dytë apo mbiemrin e vajzërisë.

Le të marrim parasysh të gjitha mundësitë për të ndryshuar titullin e faqes.

Këshillë! Shmangni përdorimin e emrave të dashuroj heronj fantastike, yjet dhe të tjerët. Shërbimi Administrata lejon përdoruesit për të ndryshuar emrin e deri në katër herë dhe jo më shpesh se një herë ose dy herë në vit. Përndryshe, llogaria juaj do të jetë e bllokuar për shkak të dyshimeve të veprimeve që nuk përputhen me rregullat e rrjetit social.

Recommended ende të lexoni:

Ndryshimet Standard procedura

Nëse keni ndonjë arsye të mirë për të ndryshuar emrin, kjo mund të bëhet në parametrat e zakonshme të profilit. Emri i ri do të shfaqet menjëherë në faqen tuaj.

Përdoruesit e rrjetit social Facebook nuk është e nevojshme për të aplikuar për ndryshimin në mbështetje teknike.

E gjithë procedura kryhet automatikisht.

Ndiqni hapat e mëposhtëm për të ndryshuar titullin e faqes tuaj në një mënyrë standarde, duke përdorur versionin desktop të faqes:

 • Hyni në rrjetin social Facebook. Tjetra, klikoni mbi shigjetën që ndodhet në krye të profilit;
 • Hapur menynë e cilësimeve;
Ajo do të jetë interesante:   Si për të pastruar tuba në banjë në blozë DUART VET

 • Vberite cilësimet bazë tab, pastaj klikoni në fushë "Emri";

Emri fushë në cilësimet e profilit themelore

 • Klikoni në ikonën. Pastaj ju do të ridrejtuar në faqen e edit. Ju nuk mund të përdorni shkronja të veçanta, numra dhe simbole. karaktere të veçanta janë vetëm numra romak;

Duke ndryshuar emrin e një profili në Facebook

 • Për të aplikuar parametrat, shkruani fjalëkalimin e faqes tuaj për verifikimin shtesë të identitetit tuaj;

Konfirmo vendosjen User Profile

 • Save settings. Emri juaj i ri do të kontrollohet nga një sistem automatik për korrektësi dhe aplikuar në profilin, nëse testi është i suksesshëm.
  Afati maksimal për të konfirmuar emrin e ri të sistemit automatik të njohjes është 24 orë. Rreth vendimit të informuar nëpërmjet një letre që do të vijë për të email-it tuaj (i lidhur me profilin e);

Pasi të keni ndryshuar emrin e 4 herë, mbështetje teknike do të heqë "Emri" opsion nga llogaria juaj. Kështu ju do të humbasin mundësinë për të ndryshuar emrin e faqes.

Për të shtuar një emër të dytë, të shkojnë në parametrat, siç tregohet në udhëzimin e parë, si dhe në fushën Emri Mesme, shkruani emrin tuaj shtesë.

Ajo gjithashtu duhet të jenë në përputhje me të gjitha rregullat dhe rregulloret e faqes.

Çfarë lloje të emrave mund të përdoren në Facebook

ekzistojnë standarde për emrat e përdoruesit në rrjetet sociale:

 • Për të ndryshuar emrin e faqes nuk mund të ndodhë më shumë se katër herë;
 • Administrimi i kësaj faqe paralajmëron përdoruesit. Për pikë në pikërisht emrin që keni futur në pasaportë. Kjo mund të jetë e nevojshme për verifikimin e përdoruesit, nëse faqe është hacked.
  Dërguar për të scan faqen e parë të pasaportës dhe vetëm nëse emri i faqes dhe përdoruesit e vërtetë emrat janë të njëjta, për të rifituar qasje mbështetje teknike;
 • Asnjëherë mos përdorni fraza ose simbole në emër dhe patronim;
 • Përdorni vetëm variant të përbashkët.

Nga rruga, ju ende mund të jenë të interesuar në:

A është e mundur për të ndryshuar emrin e përdoruesit nga telefoni juaj?

Kjo mund të bëhet me një version të telefonit të faqes. Për ta bërë këtë, shtypni butonin e menysë. Ajo është e vendosur në të majtë të lartë.

Ajo do të jetë interesante:   Ide për HOME foto nga duart tuaja gjëra të panevojshme

Kthejeni elementin e menysë dhe pastaj zgjidhni dritaren Settings themelore dhe në "Emri", të ndryshuar emrin e faqes. Save settings, dhe të presin për testim automatike.

videos themed:

Shto një koment

e-mail juaj nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *