AS instaluar në Yandex tuaj desktop

Author: | 2018/08/29

1. "Start" menu;

2. "All Programs";

3. Gjeni emrin e shfletuesit dhe klikoni mbi butonin e djathtë të miut;

4. Në context menu, zgjidhni "Send";

5. Nga drop-down list, zgjidhni "Desktop (create shortcut)."

SI TË Label Yandex në tavolinën e punës tuaj? - Zyra MICROSOFT

Si për të shfaqur një menu shkurtore e "All Programs"

Për shembull, shfaqet në shkurtore desktop në programin Word.

Si për të shfaqur ikonat (shkurtesat) në desktop

1. Klikoni butonin Start, pastaj lëvizeni miun (pa klikuar butonin e miut) në gjitha Programet menu 2. Një listë të programeve të instaluar në kompjuterin tuaj. Në shigjetën shkojnë në lista dhe lëvizin kursorin mbi dosjen e dëshiruar - Microsoft Office 3.

Një listë të programeve të përfshira në Microsoft Office. Çojë kursorin në programin e dëshiruar, ne:

Microsoft Office Word 2003 4

Tani, duke lëvizur kursorin në Word Microsoft Office 2003, kliko butonin e djathte te mausit.

Para se të hapni context menu.

Si për të shfaqur ikonat (shkurtore) në desktop

Lënë të shkojnë të djathtë të miut, të çojë kursorin për Dërgoni 5 në të djathtë hap një submenu në të cilën zgjedhur Desktop ( create shortcut ) 6 dhe shtypni butonin e majtë të miut.

Çdo gjë tani mund të admirojnë të shfaqet në shkurtore desktop për të nisur programin dhe duke e përdorur atë Microsoft Office Word.

shortcut (ikonë) në desktop

Nëse në menynë kryesore të Windows që ju nuk mund të gjeni programin e dëshiruar

Por ndonjëherë ju nuk mund të gjeni programin që dëshironi (dikush rastësisht ose në mënyrë specifike për të hequr etiketën) në menynë kryesore. Mos e humbni shpresën, ajo rregullohet. Nëse programi qëndron në kompjuter, ju duhet të gjeni një fotografi dhe të drejtuar programet e sjellë në shkurtore desktop prej tij.

Ajo do të jetë interesante:   Çfarë mund të them një bibliotekën e shkollës

Për një editor teksti Word rruga do të jetë si kjo. Duke përdorur Windows Explorer apo një file manager Total Commander gjeni një dosje Program Files, ajo - Microsoft Office dosje, etj

OFFICE11 hapë dosjen dhe për të gjetur atë WINWORD.exe fotografi

Si për të instaluar ikonën në desktop

Në dosjen gjetur, right-click një menu shkurtore, dhe pastaj të veprojë

tashmë të provuar rrugën. Vetëm të vazhdojë me ndonjë program tjetër.

Gjej dosjen e saj në Program Files, pastaj gjeni dosje në dosjen për të drejtuar programin

(Më shpesh ajo ka shtrirjen exe, por ka edhe të tjerë). Nëse ju thjesht nuk e kuptojnë se çfarë fotografi merr - klikoni dy herë, do të përpiqen për të drejtuar atë. Nëse programi është nisur - do të thotë çdo gjë është e saktë, ky është skedari kryesor. Tërhiqet nga shkurtore në tavolinën e punës së tij nga ana e,

treguar më sipër.

Shënim: The dosje Program Files nuk mund të fshini asgjë butonin Delete. Përndryshe programi,

e cila është e vendosur në këtë dosje do të punojnë më!

Si për të riemërtoni ikonën në desktop tuaj

Nëse emri i dhënë në një program etiketë të Windows, ju nuk më pëlqen, për shembull, shkurtore për Word, ajo mund të ndryshohet.

të ndryshojë emrin e ikonës (icons shortcut)

Për ta bërë këtë duke lëvizur kursorin mbi ikonën (ikona), right-click context menu të ndjeshme dhe zgjidhni pika Riemërto . Sapo tekstit etiketës nën etiketën dal dhe ju mund të hiqni fjalët "shkurtore për të", ose plotësisht riemërtoj shkurtore. Pas kësaj, të jetë i sigurt për të shtypni tastin Enter - vetëm emri juaj do të mbetet.

Unë tërheq vëmendjen tuaj se veprime të tilla (riemërtoj, fshini) mund të bëhet vetëm me etiketa (ata Chernenkaya shigjetë të vogël në këndin e poshtëm të majtë të etiketës). fotografi

Programet që janë në dosjet e tyre në Program Files, nuk mund të riemërohet! Përndryshe, ata do të pushojë për punë. Prej tyre, ju mund të shfaqin vetëm etiketat dhe në etiketat bëni çfarë të doni!

Ajo do të jetë interesante:   si në shtëpi Grow Kombucha

Si për të shfaqur shkurtore internetit në tavolinën e punës tuaj

I pyetur vizitor, " Si për të shfaqur shkurtore internetit në tavolinën e punës tuaj? ". Në fillim mendova se nuk ka kuptim, për shkak se lidhjet mund të vendoset në të preferuarat. Por duke përjetuar një opsion të tillë, i bindur se kjo metodë e hapur faqen e internetit ka të drejtë të ekzistojë. Pas klikuar në ikonën, drejtuar një shfletues web, dhe njëkohësisht të hapur faqen (të dy veprime në të njëjtën kohë). Si mund të krijojë një shkurtore desktop në një faqe interneti të preferuar që ju të hapur çdo ditë? Për shkak se Internet Explorer është instaluar me Windows në çdo kompjuter, të krijuar një shkurtore me të.

shkurtore faqe në desktop

Pra, të hapur Internet Explorer, ajo hapur faqen që dëshironi. Tani, në menynë File, ju çojë kursorin për të dërgoni lidhje të, pastaj në të djathtë dhe klikoni në linkun shkurtore në tavolinën e punës tuaj . Të gjithë shortcut ( ikona ) është tashmë në desktop. Ju mund të kontrolloni!

Ju, gjithashtu, mund të jenë të interesuar në:

Si të krijoni një emërtim Yandex Browser në tavolinën e punës tuaj - KOMPMIX.RU

Përshëndetje miq! Në qoftë se një ditë ju të vini re se një shkurtore shfletues Web që ju jeni duke përdorur, është zhdukur nga desktop, pastaj le të shohim se si për të marrë atë përsëri. Kjo mund të ndodhë për arsye të ndryshme: gabimisht pastrohen kompjuter ose laptop nga "mbeturinat", fshihet ajo rastësisht së bashku me fotografi të tjera, dhe mund, kur është e instaluar mos kontrolloni "Krijo një shkurtore në tavolinën e punës."

Nëse shkurtore shfletuesi në desktop nuk është i pranishëm, për të shkuar në internet, është e nevojshme çdo herë për të kërkuar për zbatimin e dëshiruar në kompjuter përmes Windows Explorer. Kjo nuk është shumë i përshtatshëm, dhe koha e merr mirë. Pra, le të kuptojnë, se si ne mund të krijojë një shkurtore shfletues Yandex në një kompjuter desktop.

Krijo një shkurtore për desktop me vendndodhjen e dosjeve

Metoda e parë është si vijon: të gjetur vendndodhjen e dosje të instaluar Yandex, dhe për të krijuar atë për skedarin ekzekutues.

Ajo do të jetë interesante:   SI magjepsur djalë pa pasoja

Por, para se, ju duhet të kthehet në dukshmërinë e fotografi të fshehura dhe dosjet në kompjuterin tuaj. Për ta bërë këtë, shkoni në "Start" - ". Control Panel"

"Start" \ u2013 "Control Panel"

Në dritaren e ardhshme në krye të vendosur "Shiko" - "ikona të mëdha", dhe zgjidhni nga lista zgjidhni "Folder Options".

"Folder Options"

Atëherë ju duhet të shkoni në tab "View". Në "Advanced Settings", të vendosur shënues në "show fshehur fotografi, dosjet dhe drives." Kliko tek "Zbato" dhe "OK." Mbyllni të gjitha dritaret.

pikëpamje

Gjë tjetër për të bërë - për të gjetur përmes dosje Explorer ku ju instaluar shfletuesin Yandex. Ajo është e vendosur zakonisht në rrugën e mëposhtme:

C: \\ \\ përdoruesve Master \\ \\ AppData Lokale \\ \\ Yandex YandexBrowser \\ Aplikim

Users - Kjo është përdoruesi, në vend të Mjeshtrit dhe zgjidhni emrin e kompjuterit tuaj ose laptop. Folder «AppData» - kjo është një dosje fshehur që është për të shfaqur atë, ne së pari të kthehet në dukshmëri të gjitha dosjet e fshehura dhe dosjet.

Nga lista e shfletuesit Yandex. Ju lutem vini re se në frontin e tij, në kolonën "Lloji" duhet të jetë e shkruar në "shtojcën".

C: \\ \\ përdoruesve Master \\ \\ AppData Lokale \\ \\ Yandex YandexBrowser \\ Aplikim

Zgjidhni rresht me aplikacionin "browser" (që mund të keni një emërtim të ndryshëm), dhe zgjidhni nga drop down listën e "Send", pastaj - "Desktop (create shortcut)."

Desktop (create shortcut)

Pas kësaj, një ikonë do të shfaqet në vendin e specifikuar. Nëse e dëshiruar, ajo mund të riemërohet, për shembull, "Yandex Browser" apo vetëm «Yandex».

riemërtoj

Krijo një shkurtore nga fillimi

Metoda e dytë, sipas mendimit tim, më e lehtë para. Për të krijuar atë, klikoni mbi butonin "Start". Pastaj klikoni në sendin "të gjitha programet."

Të gjitha programet

Locate dosje në listë me emrin e «Yandex» dhe klikoni butonin e majtë të miut. Atëherë lëvizur kursorin në një linjë shfaqet me emrin dhe logon e shfletuesit tuaj dhe të klikoni butonin e djathte te mausit.

zgjidhni "Send" nga context menu. Në listën e mëposhtme, zgjidhni hapat e mëparshëm.

Desktop (create shortcut)

Ikona shfaqet në desktop.

etiketë

Unë mendoj se ju mund të bëni atë, dhe tani të shkojnë në internet, ju mund të, thjesht duke klikuar mbi Krijo Shortcut shfletuesit Yandex.

Shto një koment

e-mail juaj nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *