SI TË Make Your Own stol duart

Author: | 2019/01/10

Në zonën e kopsht ishte mjaft e rehatshme, ajo duhet të ndërtojë saktë. Një komponent i rëndësishëm janë grupe kopsht. Ato mund të bëhen të pavarur në mënyra të ndryshme dhe nga materiale të ndryshme.


Bench e pllaka betoni dhe bordet me mbrapa

Duke kërkuar për vizatim stol, është e mundur për të sqaruar tiparet e pajisjes. Bëni këtë dizajn duart tuaja mund të jetë relativisht e lehtë, shpejt dhe pa kosto të lartë financiare.

Marrja stol me mbështetëse me duart tuaja në hap pas hapi instruksionet përshkruara në hollësi të madhe.

 1. Merrni bordi width pesëmbëdhjetë centimetra dhe 3.8 centimetra të trashë. Ata sawed në mënyrë që të merrni pesë bordet në gjatësi prej dy metra, katër bordet me një gjatësi prej gjashtëdhjetë e pesë centimetra në gjatësi, dhe dy gjethe shtatëmbëdhjetë dhe centimetra e gjysmë. Gjithashtu nevojitet pllaka betoni me një trashësi prej pesë centimetra, dhe gjatësia dhe gjerësia e pesëdhjetë centimetra. bordeve të tilla kanë nevojë për dymbëdhjetë.
 2. Për të përgatitur materiale për Kuvendin, stërvitje vrima. Në bordet gjashtë-këmbë prapa nga fundi i dhjetë centimetra dhe dyzet centimetra. Në mes të bordit në këto vende dot. Vetëm të shënuar një bord në fund të tjera. stërvitje 18mm në këto vende janë të shpuar vrima. Procedura përsëritet për të gjitha dërrasat gjatësi të tillë.
 3. Tjetra, të shënojë jashtë pllaka betoni. Nga buzë të lartë përsëri poshtë në centimetra shtatë e gjysmë, dhe nga e djathta dhe e majta dhjetë. Në kryqëzimin e lokacioneve dot dhe vrima stërvitje shpuara në beton.

Kuvendi: faza fillestare

Pas punëve përgatitore druri të përshtatshme kohën e përpunimit. Për të bërë duart vetë stol e tyre me mbështetëse shërbyer seksion të gjatë dhe të stolisur, ju duhet të para-procesit materiale.

Tree mbuluar kompozime antiseptike dhe lejohet të thatë. Ju pastaj mund të vazhdojë në mbledhjen mbrapa.

Në një nga bordet dy metër, të matur nga buzë pesëdhjetë centimetra. Në këtë nivel janë të vendosura në buzë të jetë pllakave -ton. Nga kjo shenjë, të matur një tjetër pesëmbëdhjetë centimetra në drejtim të qendrës së bordit. Këtu do të jetë e bashkangjitur bordit parë. Nga pikat që rezultojnë të matura nga centimetra e shtatëmbëdhjetë dhe gjysmë - hendeku mes bordet mbështetëse. vymeryat tej pesëmbëdhjetë centimetra për edhe dy dërrasa. Mes tyre duhet të mbetet një hendek prej pesë centimetra. E gjithë kjo mund të shihet në vizatim.

Në faqet në pesëmbëdhjetë centimetra aplikoni zam druri. Këto borde janë aplikuar, gjatësia e së cilës gjashtëdhjetë e pesë centimetra. Përveç kësaj, ata janë të fiksuara me vida.

Top mes të dërrasave mbështetëse ngjitur copa të centimetra shtatëmbëdhjetë e gjysmë. Për detaje është ngjitur mirë, clamped dhe mbajtur ato derisa zam ka vendosur. Pas përfundimit të lidhjes të pushoni mbuluar me antiseptik.

Të gjitha pjesët prej druri mund të jetë i mbuluar me llak . Kjo do t'u japë atyre më shumë stabilitet dhe atraktivitetin.

Grumbulluar pjesën kryesore

Mblidhni pjesa më e madhe e stola në të dy anët më të mira. Mes bordet janë vënë pllaka betoni dhe në guvat shpuara është futur një gjatësi prej M16 bar ndërprerë dhe pesëdhjetë e pesë centimetra. Ata kanë nevojë për katër pjesë.

shufra fiksimin kryhet arrat dhe washers M16. Kthesë e tyre në të njëjtën kohë nga kënde të ndryshme për të marrë një stol banesë.


Simple stol me duart e tyre

Bëni stol për t'i dhënë duart e tij mund të jetë e shpejtë të mjaftueshme në qoftë se ju ndiqni udhëzimet. Konsideroni katër variante të harton kopsht.

 

vizatim grupe janë të detajuara të gjitha karakteristikat e tij. Bëni një stol me duart e tij vetëm sa. Elementi i vetëm i vështirë është një vend konkave.

 

 

Numri i pjesëve dhe madhësive të tyre janë të shënuara në tabelë.

Ajo fillon prodhimin e stol me duart e tyre nga një pemë me një bosh detajet e nevojshme. Bordet dhe trarëve të prerë në copa të gjatësinë e dëshiruar.

 

Disi më e komplikuar është prodhimi i mbështetjes vend. Të nevojshme për të përmbushur layout bosh. Përgjatë skajeve të dy pika shënuar në një distancë prej shtatë centimetra e gjysmë nga ana e poshtme, si dhe pikën e qendrës në një distancë prej katër dhe një gjysmë centimetra. Ato janë të lidhura me një sundimtar fleksibël plastike dhe prerë bashkim pjesësh figure . Seksionet janë trajtuar letër zmerile.

Dy sipërme anësor bar bashkangjitur mbështetje vend. Një në çdo fund dhe një në mes. mbylli tej mbështetje Spaced nga ekstrem me gjerësinë e këmbëve. Të gjitha lidhjet janë bërë me vida.

Për të marrë bazat e bashkangjitur bordit vende. vida kapak dëshirueshme për të thelluar.

Pastaj bashkëngjitni këmbët . Ata janë të bashkangjitur në mbështet sediljeve. Sigurt këmbët për të ndihmuar të ulët anësor-bar.

Produkt i përfunduar është e veshur me antiseptik dhe bojë.


Simple stol №2

Për të bërë një stol të tillë kopsht me duart e tij, kërkojnë pots konkrete lule dhe bordet. vajza lule janë të nevojshme për të krijuar bazën e stol. Përdorin dy bazë drejtkëndëshe dhe dy kubik.

 

Baza është e qëndrueshme, pots lule duhet të jetë i vulosur, ose brenda kllapave, fiksuar me vida. Enë është e mbushur me një shtresë e tokës dhe kullimit. Kjo rrit stabilitetin e tyre.

Lexo më shumë:   Çfarë është dallimi photofluorograph e X-rreze drite

grupe Seat bërë nga pika. Për ta bërë këtë, ata janë të prerë në copa të gjatësinë e dëshiruar. Këto boshllëqet janë vendosur në mënyrë që ata ishin në gjysmë distancë centimetër. Ata u bashkuan pastaj me bare kryq. Strips rregulluar në tre vende: në skajet dhe në mes. Për slats të lidhur qoshet. Me ndihmën e tyre, vendi do të jetë fikse në luleshitës.


Stol me mbështetëse me duart tuaja

 

Harvest Detajet stola treguar në figurën. Ata trajtohen me antiseptics Para bashkim.

 

 

 

Pastaj, pjesët e mbledhura mbështetur. qoshet Pre-harmonishëm dhe chamfered. si rrufe në qiell të lidhur pjesët e para A dhe B, pastaj B, C dhe D, gjithashtu, duke përdorur një rrufe në qiell.

përcaktohet mbështetëse Pjesa D, pas së cilës ajo është e lidhur me pjesën A. Në mënyrë të ngjashme, por në një imazh pasqyrë është prodhuar mbështetje tjetër.

 

Pas kësaj, të shkojnë prapa dhe vend. Për ta bërë këtë, të vënë në mbështetje kështu që ka një distancë prej një metër e njëzet centimetra midis tyre. Për të mbështetur frontin e parë mbylli dhe krahët e pasme, atëherë të gjithë të tjerëve, dhe në fund vidë ndalesa.

Në fazën e fundit të kësaj dehur prapa grupe.

 

Bench №4 Një tjetër opsion stol të thjeshtë me duart e tij. Gjatësia e saj është njëqind e njëzet centimetra. Lartësia nga toka në selinë - pesëdhjetë centimetra, lartësia e mbështetëse është gjithashtu pesëdhjetë centimetra.

Baza është bërë nga bordet me një trashësi prej pesë centimetra, dhe 10-12 gjerësi. Një nga këmbët është e vazhdueshme dhe mbështetjen mbështetëse. Regjistruar më një mbështetje sipas metodës në "gjysmë-pemë" dhe mbylli.

Baza për bar vend është fiksuar në vida. kushineta shkurtër në anën e pasme të stol lidhur Collet për të rritur stabilitetin. Selia dhe mbështetëse mbuloj bordet me trashësi më të vogël. njollë sipërfaqe apo llak.Stoli të thjeshtë me një mbështetëse në zonë periferike

Përmasat dhe projektimi i pjesëve prej druri mund të shihet në figurat e stol. Nëse marrim parasysh se si të bëjnë stol me duart e tij, atëherë ky opsion do të jetë më optimale për thjeshtësinë e procesit dhe rezultatet e arritura.

Materialet janë më të mirë për të blerë tashmë madhësinë prerë. Në qoftë se një opsion i tillë nuk është i pranishëm, është e nevojshme për të parë të tyre.

Paraformoj rezultuar është tokë. Skajet e bordeve trajtohen electroplane.

Këmbët e pasme e stol të thjeshtë me duart e tyre në të njëjtën kohë janë edhe një mbështetje për pjesën e pasme. Për të krijuar nivelin e dëshiruar të anim, workpiece shënojë jashtë.

Në një lartësi prej dyzet centimetra shënon vend fiksimin vende . Mbi bord është ulur në një kënd prej njëzet gradë. Seksionet ishin dy vrimat e duhet të jetë e njëjtë.

mbledhura parë këmbët stol: lidhë pjesën e përparme të pasme me anë të shufra. Është më mirë për të bërë krye dhe në fund.

Kur pjesët anësore mund të jenë mbledhur për të ndërlidhur bordet e sigurimit. Kapem bordet me vida, duke lënë një distancë prej një ose dy centimetra.

Për të rritur të projektimit dhe të rritet rezistenca e saj të bëjë më të ulët mbreh rreze në këmbë. Përsëri për të siguruar dy dërrasa.

Finalizimi një përfunduar shtresë e cila mbron produktin kundër lagështisë dhe kushteve të pafavorshme.


Bench e tabaka me duart e tyre

Bëni një stol me duart e tyre nga paletë është e lehtë, në qoftë se ju lidhë imagjinatën. Ju do të duhet tre ose katër prej këtyre strukturave prej druri. Disa do të duhet të sharruar për të marrë detaje shtesë. Dizajni i thjeshtë stol me duart tuaja nga paletë, paletë kur dy janë të montuar pingul me njëri-tjetrin, duke krijuar një prapa dhe vend.

 

 

Për të hartuar nuk ka marrë shumë të rëndë, është më mirë për të prerë tabaka në madhësinë e duhur. Fiksim vida element. Shto paneleve anësore që rrisin qëndrueshmëri dhe të bëjë këmbët. E gjithë kjo mund të shihet në foto.

 

 

 

 

 

Që nga paleta të lëndëve të para, i përafërt, atëherë ajo do të kërkojë para- bluaj . Kjo do të lejojë që të bëjë pa splinters.

Përfunduar prodhimin e stol me duart tuaja nga llak kaci ose lyerje.

 


Bench Puzzle

Bëni një stol me duart tuaja mund të jetë, në qoftë se ka ekziston një bord i gjerë, Spades për lopata. Për shkak se Bordi është prerë përsëri në formën e copa në formë të enigmës. Ata bashkangjitur këmbët e kërcell për lopata. stools fituara individuale, të cilat mund të jenë mbledhur shpejt në një stol të gjatë. Të gjitha hapat e prodhimit diskutuar në detaje në hap pas hapi fotot.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Stola e karrige të panevojshme: dy versionet e duart e tyre

Mundësia e parë

Për të krijuar këtë stol për t'i dhënë duart e tij të katër vjetra karrige.

C e dy vendeve të para të hequr sendet nga ana e përparme e karriges.

Pjesa e mbetur e pa off këmbët e para strukturë pak më e ulët vend.

Në marrjen e sendit është e nevojshme për të hequr llak vjetër ose bojë. Për këtë qëllim një mjet special është aplikuar detaje, veshje tretës. Pastaj shtresa e zbutur mund të hiqet me një shpatull.

Të racks duhet shpuar vrima për dowels. Vrima janë të nevojshme në pjesën e përparme dhe anët e fytyrës.

 

Lexo më shumë:   ÇKA guy ISH ëndërr me të cilin ndanë LONG

Kunj smeared me ngjitës dhe futet në vrimat shpuar.

Kur priza janë ngjitur, ju mund të mbledhë bazën e stol. Për të marrë një dizajn të fortë, pjesë janë mbajtur së bashku me vida. Struktura Sipërfaqja mbuluar me rërë.

 

Për tapiceri stolat bord zgjedhur që është i përshtatshëm në madhësi, pa off tepërt.

Nëse bordet e shumta të ngushta, ata janë ngjitur zam marangoz-së. Për një lidhje të ngushtë të clamps majë dhe të presin për dries zam.

Përfunduar ngjitur me bazën vend dhe zam marangoz-së. Bordi vuri objekteve të rënda dhe pirg atë së bashku me clamps bazë.

Kur dries zam, vend të mbuluar kasetë maskimin dhe bojë pjesën tjetër të elementeve të bojës projektimit për dru.

shirit ngjitës është hequr dhe vendi është trajtuar me njollë . Në fund të të gjithë lacquered stol.

Mundësia e dytë

Për prodhimin e grupe të dytë kopsht me duart e tyre nga mobilje të vjetër do të duhet dy karrige. Është më mirë në qoftë se mbrapa dhe këmbët e prapme ato nuk mund të ndahen.

Të dy karrige identike të pastruar të gjitha pjesët e strukturës përveç këmbët e prapme me një mbështetëse.

Merrni ndalon gjerësi prej pesë centimetra dhe një trashësi prej tre. Pritini dy copa të gjatësive të barabarta e karrigeve gjerësi dhe dy segmente të këtij gjatësi, e cila do të përfundojë pankina. Nga këto katër pjesë janë mbledhur drejtkëndësh. vida tij vetë-përgjimi fiksuar në anën e pasme e karrige.

Në mënyrë të ngjashme të mbledhë një tjetër kornizë. Është e bashkangjitur nje teresi slats tërthor. Ky dizajn është ngritur nën vend, duke e bërë stol më të besueshme dhe luan rolin e raft.

Nëse karrige janë bojë të vjetër , atëherë ajo është larguar me letër zmerile. Më pas shpaklyuyut sipërfaqe të veshura me një përbërje të veçantë ose primer. Kur shtresa e ka tharë, ajo duhet të jetë i përzier me rërë letër zmerile gjobë kokërr. Në fund të projektimit të mbuluar bojë.

Seat për grupe kopsht me duart e tyre bërë nga chipboard ose kompensatë . Nga materiali i zgjedhur është prerë drejtkëndësh që është bazë më të madhe një gjysmë centimetër në çdo anë. Tjetra, të prerë një copë shkumë që ka të njëjtat përmasa. I tapiceri pëlhurë prerë nga një drejtkëndësh. Ai ka madhësinë për të qenë më shumë se ndenjësen prej pesë centimetra në çdo anë.

Në një fletë të kompensatë hedhur shkumë, të mbuluar të lartë të saj me një leckë. Pëlhurë është e bashkangjitur në mobilje underside stapler .

Selia është siguruar në bazë të varet piano.


Bench-ritëm

 

Për të bërë një stol të tillë kopsht me duart e tij, duhet të përgatisë materialet e nevojshme. Filloni me krijimin e prodhimit bazat e dizajnit. Baret janë të fiksuara në binarët selinë mbështetëse në një kënd të zgjedhur.

 

 

 

 

 

 

 

Së bashku ndenjësen imponojnë shtesë brinjë që ofrojnë ngurtësi.

 

Kapem sigurimit binarët, stërvitje nga vrima në bare në rritje bazë. Gjithashtu vijnë dhe me mbrapa.

 

 

Në të dy anët e armrests sediljeve instaluar. Ata mund të mbylli.

 

Pankina rezultuar mbuluar mjete për mbrojtjen e drurit dhe llak. Është shumë e rëndësishme për të pikturuar gjithçka si tërësisht të jetë e mundur.

Pjesën e poshtme të stol përforcuese metali profilit. Për profilit bashkangjitur zinxhirit në të cilën bench-ritëm do të pezullohet. Ju duhet patjetër të shikoni besueshmërinë e trarëve, të cilat do të pezullohet nga stol.

 

 

 

 

 


Bench nga shkrimet

Për prodhimin e një stol me duart e tyre nga një pemë nevojë për një sharrë elektrike me zinxhir . Log trashë marrë një metër të gjatë si material bazë.

Identifikohu shënojë jashtë, për të marrë dy pjesë pak më të pabarabarta. Nga në pjesën tjetër do të bëhet, dhe shumica e - vend.

 

Chainsaw druri është sharrë bashku etiketë. Parregullsitë që rezultojnë menjëherë prenë të gjithë të njëjtën panë.

 

Tjetra, prerë nga një copë trekëndësh që u kthye malin thitha . Thellimi i prerë në anën e pasme dhe vend. Në foto tregon se si ata duhet të shikojnë.

 

 

 

Pritini një copë trekëndësh është i prerë në copa dhe futet në vrima në vend. mbështetëse Top fikse. Bench është pothuajse gati. Mbetet vetëm për të dhënë një vështrim më dekorative.

 

 

Seat mund të vihet në këmbë . Për këtë qëllim, në fund të pushimeve për të instaluar një palë shkrimet si këmbët.

 


Bench-transformator

Dizajni Features transformator mund të konsiderohet në shifrat e stol. Made stol konvertueshme me duart e veta nga e planifikuara bordet , të cilat janë sharruar në dimensionet e mësipërme.

 

 

Prerë lëndë druri detaje shpuar vrima për fasteners.

 

Në bordin e tabletop, ndodhet në buzë, ajo është e mundur për të bërë me onde.

Materiali destinuara për një countertop, shpuar vrima me një diametër prej njëzet e dy milimetra dhe një thellësi prej tre centimetra. Ata do të futet prerje të të njëjtit diametër.

Pjesë Edge dhe buzë është punuar dhe rrumbullohem.

 

Kuvendi i të gjitha elementeve është kryer me vida dhe Bolts. Vida nevojshme me madhësinë 6h70 dhe 6h90, vida - 8h80.

 

 

Pjesët prej druri janë njolla njollë.

Detajet e projektimit që do të lëvizë, u bashkuan nga varet.

në krye të tabelës të vendosura në mes të bordeve të rrumbullakët prerjes.

Krijimi i një ndalesë për të mbështetëse.

Prodhimin e duart e tyre stol konvertueshme e mbuluar me llak.

 

 


Bench Rocking

Bëni një stol origjinale me mbështetëse me duart tuaja nuk është e vështirë nëse ju keni mjetet dhe materialet. Së pari, ju duhet të marrin në konsideratë vizatimet e stolat që përmbajnë një numër të vogël të pjesëve.

Pjesë anësore e modeleve janë transferuar në evrofaneru trashësi prej tre centimetra. Ata janë prerë duke përdorur një bashkim pjesësh figure dhe një Sander trajtojë përfundon.

Lexo më shumë:   AS knotted LITTLE rreth shall qafës së tij

Për të forcuar bare lidh, është markup. Pastaj vrima të shpuara. Pas sigurimit hekurudhor therur me vida. Pikat shpratlyuyut shtojcë, dhe produkti është lacquered tërësisht.


Bench rreth një pemë

Versioni i thjeshtë i stol të tillë - Allen. Madhësia varet nga madhësia e pemës. Matjet janë bërë në kulmin e marrëveshjes vend. Për këtë është shtuar rezultat i më shumë furnizim nga pesëmbëdhjetë gjer në njëzet centimetra. Nëse do të ndajnë rezultatin me 1.75, që ju të merrni gjatësinë e anën e brendshme.

Rrafshoj në dhjetë centimetra pika gjerë janë hedhur në katër rreshta në intervale prej një centimetër.

Vendi prerë menjëherë planifikuar për të gjithë rreshtat me një kënd prej tridhjetë gradë. Pra prerë nga gjashtë grupe të bosh.

Feet përdorin lartësi prej gjashtëdhjetë deri shtatëdhjetë centimetra. Ata lidhin anëtarët kryq, dhe vrima janë shpuar përdorur bulonave dhe arra.

Selia është e vendosur në mënyrë që nyjet janë të përqëndruara edges këmbë. Së pari, pjesët e jashtme janë të dehur, dhe pastaj të brendshme. Në këtë mënyrë, të mbledhë të gjithë strukturën e gjashtëkëndor rreth pemës.

 

 

Në fund të bërë pjesën e prapme dhe malin platformë. Rezultati është një stol rrethore me mbështetëse me duart tuaja.

Produkt i përfunduar është trajtuar me një mbarsje të naftës.


Bench e degëve të lakuar

 

 

 

 

 

Fillimisht do të duket si një stol bërë nga twigs vendosur. Threads nevojshme për pjesën e përparme, dy këmbë dhe një palë degëve horizontale sipërme anësore.

SAwN degët në mënyrë që ato të përshtaten së bashku sa më saktë të jetë e mundur. Tjetra, ata janë të lidhur nga metalike fusha.

 

Në mënyrë të ngjashme fabrikuara pjesë e pasme dhe të lidheni atë në pjesën e përparme.

 

Produkt i përfunduar është vënë në terren të sheshtë dhe vend mbledhë.


opsionet stola

 • Bench e drurit , e cila blends mirë me natyrën përreth. Ajo përbëhet nga një gjysmë drurit të përdorur për një vend, dhe dy brevnyshek të shkurtër të rrumbullakët që janë këmbët.
 • stol bukur prej druri me mbështetëse dhe armrests, e cila i ngjan një divan. Elementet lakuar dhe të gdhendur të bëjë atë më tërheqës, dhe nyje majtë dhe të japin parregullsi projektimit natyralizmi.
 • Bench bërë nga druri dhe metali . struktura metalike bazë. Ajo siguruar pjesë të ndenjësen e drurit dhe të pasme. Për shkak të trashësi të vogël të pjesëve metalike të duket e lehtë.
 • Bench thjeshtë, formë klasike. Kjo është bërë nga druri, një bord mjaft të gjerë. Ky width ju lejon të qetë të zë vend në një stol. Armrests bëjë dizajn më të plotë.
 • Origjinali stol bërë nga druri me detaje skalitur. një mishërim i tillë është e përshtatshme për zonë rurale me dizajn natyrore. këmbët gdhendur dhe armrests, Braçe prapa - e gjithë kjo i jep identitetin e produktit.
 • Stol me formë mbështetëse interesante . Pjesë lakuar gradualisht shtrembëruar prapa, duke krijuar një dizajn unik. Selia është lakuar pak, por ka një pamje më tradicionale.
 • Kompleksi është bërë nga druri - një tavolinë me dy stola. Dizajni duket si një tradicionale për shkak të materialit të përdorur. Zgjidhja origjinal është që të lidhë të gjithë komponentët në një strukturë unitare.
 • Stoli është bërë nga shkrimet e tërë . Nga ajo gdhendur në një copë kombinuar mbrapa dhe vend. Poshtme këmbët bashkangjitur. Log kërkon një madhësi mjaft të madhe.
 • Stol me kuti magazinimit për lodra . Ajo duket si një prej druri stol-divan konvencionale, nën ulësen por ajo është një kuti në të cilën ju mund të vendosni gjëra të ndryshme.
 • stol të rehatshme e bërë nga druri formë të thjeshtë. Baza është bërë në formën e një kuti drejtkëndëshe. Mbrapa është gjithashtu një formë e thjeshtë e drejtë. Vënë në jastekë vend për të siguruar rehati.
 • stola druri të vendosura rreth pemës. Kjo është bërë si në qoftë se përbëhet nga katër grupe, secila prej të cilave ka një krah. Përbërja është tërheqëse dhe të rehatshme.
 • Bench formë e thjeshtë e bordeve të gjerë . Ajo duket tërësisht, por madhësia e saj është maskuar disi për shkak të zbrazëtirave në mes të bordeve dhe blu të lehta, në të cilën është pikturuar.

çështje të nxehta. Unë rekomandoj këtë!

Shtëpia e blloqeve shkumë me duart e tyre. Hap pas hapi ndërtimin e një p ...

Vetë-ndërtimi i shtëpisë - kjo nuk është një proces i lehtë dhe i përgjegjshëm. Materiali i parë i zgjedhur i cili do të ndërtohet ...

Plehrash gropë me duart e tyre. Versionet e prodhimit hap pas hapi ...

Plehrash nga tank mbeturinave organike - një pjesë integrale e vendit ose tokë e punueshme. Nëse keni vet ballin tuaj kopsht ...

Bodrum me duart e tyre në hapin e vendit pas hapi fotografi, vizatime, diagrame ...

për sigurinë e perimeve dhe pjesë në komplot e saj është e rekomanduar për të ndërtuar një bodrum me duart e tyre.

Ndërtimi i bodrumit me duart e tyre ...

Gates bërë nga fletë profilizuar me duart e tij. Vizatime, diagrame, udhëzimet ...

Porta e valëzuar ndryshojnë në mesataren hapjen valvulat dhe janë të ndarë në lëkundje, rrëshqitje dhe heqjen. Ne e konsiderojmë Var thjeshtë ...

Sportel derë me duart e veta. Fotografitë, vizatime dhe diagrame ...

Pa hyrje të lehtë nuk do të bëjë asnjë vend vend, ose oborr. Por për të bërë portën me duart e tyre të bëra prej bordit të valëzuar, druri apo metali ...

Vazo për lule me duart e veta. 100 photos ...

flowerpots dekorative të bëjë një dizajn komplot kopsht të plotë. Ato mund të blihen në qendrat e kopshtit ose të bëjë duart tuaja. Ra ...

Shto një koment

e-mail juaj nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *