SI për të projektuar në një kompjuter

Author: | 2019/09/01

Si të bëjnë një prezantim mbi një kompjuter - Computer Training

prezantimi sot ka hyrë në mënyrë të vendosur jetën tonë. Kur ndihma kompjuteri, ata janë treguar në të ndryshme arsimore institucionet, ndërmarrjet dhe ekspozita. Në shumicën e rasteve, prezantimi është Microsoft Office PowerPoint.

Në këtë faqe unë do të shkruaj, si për të bërë një prezantim në kompjuterin tuaj duke përdorur PowerPoint 2007 version. Për t'ia filluar, instaloni programin. Në instalimit nuk do t'ju them, sepse, futur në disk është e mjaftueshme dhe Akti udhëzimet.

Kur programi është instaluar, shkoni në të. Për ta bërë këtë, në panelin kryesor, kliko "Start" - "All Programs» - «Microsoft Office» - «Microsoft Office PowerPoint 2007".

Para se të hapni dritaren e programit dhe në mes, ju mund të përzënë në tekstin e një prezantimi të ardhmen.

Për të krijuar një rrëshqitje me një foto ose grafikë, hapat e mëposhtëm duhet të bëni - të shkoni në panelin e lartë, butonin "Home", rri pezull mbi "Slide Re" dhe pastaj zgjidhni titullin dhe subjektin. Të paraqiten në rrëshqitje 6 butonat, ku ju mund të zgjidhni të shtoni një foto nga një skedar. Pastaj, të krijojë një shumëllojshmëri të slides, shtoni tekste, fotografi dhe kështu me radhë. N.

Kur prezantimi është mbledhur, shkoni në tab "Slide Show" - "që nga fillimi". Pas kësaj, në ekran shfaqet me prezantimin përfunduar. Faqet janë ndryshuar duke shtypur butonin e majtë të miut.

Për të ruajtur projektin, klikoni mbi butonin në krye, futni një emër dhe kliko "Save".

Kjo është e gjitha unë të kërkuar për të ju them në këtë artikull. Përgjithësisht programi PowerPoint ka një numër të madh të karakteristikave, të cilat në një artikull nuk do të të tregoj.

SI TË PowerPoint Presentation hap pas hapi instruksionet e SB ...

Lexo më shumë:   SI TË BËJE duart tuaja karrige lëkundëse

Shto një koment

e-mail juaj nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *