Si të bëjnë një grup popullor në VK

Author: | 2018/08/23

si për të krijuar një grup popullor VKontakte
si për të krijuar një grup popullor VKontakte

përmbajtje

Shpikur rrota përsëri ...

Rrjeti social VKontakte numri i pjesëmarrësve dhe grupeve mund të krahasohet me një shtet të madh. Ekziston edhe një qytet i milionerëve, dhe industrialistëve të fortë cilësisë së dytë, dhe fshatrat e harruara.

Njerëzit vijnë këtu për arsye të ndryshme. One - për të përzënë trafikut në faqen tuaj. Të tjerët - për të ndërtuar një biznes në rrjetet sociale. Dhe dikush vetëm për të folur, për të gjetur bashkëbiseduesit interesante.

një platformë e tillë tërheqëse për të promovuar projektet e tyre nuk mund të jenë të interesuar në pronarët e bizneseve të vogla dhe ata që janë të vetëm për të filluar bizneset e tyre.

Ku ju filloni?

Si të krijoni një grup popullor Vkontakte, nuk posedojnë njohuri të veçanta?

Ajo është shumë më e lehtë se sa duke e bërë faqen e internetit të kompanisë. Mendoni se ajo - çfarë mendoni ju paguani vëmendje, pasi në grupin e panjohur? Çdo shenja vizuale e popullaritetit ju duhet për të shënuar veten?

Le të përpiqen për të zgjidhur këtë çështje.

Përdorni përvojën e paraardhësve

E pra, në qoftë se ju vendosni për të filluar një grup, atëherë me temën keni vendosur tashmë. Apo jo?

Në çdo rast, të kryejnë një analizë të vogël. Për ta bërë këtë, zgjidhni fjalë kyçe më shpesh kërkohet për kamare tuaj, për shembull, nga shërbimi wordstat.yandex.ru, dhe pastaj të përdorin një kërkim sistem Vkontakte. Mbledhjen e informacionit, ju do të kuptoni rëndësinë e theme tuaj. Përcaktoni numrin e grupeve të ngjashme. Ose, për të dalë me një opsion shumë tërheqës.

Gjëja kryesore që ju të mësoni në fytyrën e konkurrentëve të tyre në të ardhmen.

Të jetë i sigurt për të vizituar ato në grup. Mundohuni për të përcaktuar pikat e forta e tyre dhe për të kuptuar patate të skuqura e tyre. Dhe të vendosin për veten tuaj - ju do të dal në sfondin e tyre, për të fituar një copë byrek.

A nuk e lënë pas dore përvojën e tyre, do të përpiqen për të marrë më shumë informacion. Pas të gjitha, këta njerëz e dinë se si për të krijuar një grup popullor Vkontakte, ata kanë bërë tashmë atë.

Të bëjë një portret të grupit: e tyre gjinore, mosha, profesioni, statusi martesor, zonë e interesit. Mos kursejë kohë për të - kjo është audienca juaj objektiv të ardhmen. Ju jeni duke krijuar një grup për ta. Për ta kjo ishte e rehatshme dhe interesante.

Vendosur timon në drejtim të duhur

Ne tani lëvizin për hartimin dhe plotësimin e grupit:

 • Trillime një emër të mbetet në mendje për grupin. Nëse fjalë kyçe janë të pranishëm në titull - është shquar. Detyra juaj është që të zgjidhni një emër që do të jenë të njohura në kërkim dhe në të njëjtën kohë malokonkurentno. Nëse grupi rajonal, është e dëshirueshme që ajo ishte një tregues i gjeografisë në emër të grupit. Kjo ju lejon për të tërhequr më shumë pjesëmarrës.

 • Avatar - gjëja e parë që njerëzit shohin, ka ardhur te ju. Është e njohur që përdoruesi e mban vëmendjen në çdo gjë për disa sekonda. Dhe i pari i tyre i përkasin avatar dytë. Mundohuni jo vetëm për të dalë në gjithë lavdinë e saj dhe shkëlqimin e dizajnit, por edhe për të treguar se kush jeni dhe çfarë grupi juaj është i dedikuar.

 • përshkrimi grup duhet të jetë konciz dhe informativ. Paragrafi i parë në përshkrimin duhet të jetë e mundur për të ditur idenë themelore të komunitetit. Përdoruesit duhet të shihet në përshkrimin e zgjidhjes së problemit. Të jetë i sigurt për të siguruar informacionin e kontaktit në zyrën tuaj, dyqan.

 • Përgjigja në vijim të pyetjes "se si për të krijuar një grup popullor Vkontakte?" A do të jetë e rëndësishme për të postoni përmbajtje . Përmbajtja - është përmbajtja e grupit tuaj (edukative, argëtuese dhe reklamat mesazhet, sondazhet). Shumë janë të pyesin se ku për të marrë përmbajtjen. Pjesa më e madhe e informacionit është e kopjuar thjesht për faqet e tematike ose grupe miqësore Vkontakte. Është e dëshirueshme që një pjesë të informacionit në grupin tuaj ishte unik. Kur shkruani një përmbajtje tekst unik, përdorin njohuritë e tyre, përvojë në fushën e biznesit të promovuar nga ju, si dhe informacion nga libra, gazeta dhe artikuj revistash. Nëse jeni të interesuar për më shumë avancimin profesional të grupit të tyre, ju gjithmonë mund të referohen specialistët.

Cmelee shtypni mbi pedale

është themeluar grupi. Tani është koha për të marrë frymë në jetën e saj. Më grupi duhet të mësojnë, ajo ka nevojë për pjesëmarrësit.

Nuk duam të qëndrojmë në atë se si për të tërhequr njerëzit me grupin. Kjo temë e madhe për një tjetër artikull.

Në çdo rast, përpiqet të bëjë atë pjesëmarrës aktivë ishin të shqetësuar, dhe jo njerëzit që kanë ardhur për të treguar. Anëtarët e parë të grupit mund të ftohen nga në mesin e miqve të tyre, ose të dërgoni ftesa pjesëmarrësve në temën e komuniteteve të ngjashme. Fjala e gojës, shërbimeve, miqtë dhe të gjitha mjetet në dispozicion të reklamave për t'ju ndihmuar.

Ndoshta, pasi të gjitha këto hapa, përgjigja në pyetjen - Si të krijoni një grup popullor VKontakte - do të jetë e qartë për ju.

Por kjo nuk është e gjitha.

Tailwind pas jush

 • Tërhequr njerëzit për të diskutuar, shpesh kryen sondazhe, të kërkojë mendimin e tyre.
 • Plotësoni grupit popullore video dhe audio incizime. Mundohuni për të kryer një eksperiment - kombinojnë emrin e tyre me emrin e grupit tuaj. Ndoshta ajo do të tërheqë më shumë vizitorë në grupin tuaj.
 • konkurse sjellje, lotari, lojra interaktive. Shpërndani bonuse dhe shpërblime. E cila do të jetë një serioze apo ishte tema juaj, 5 minuta pushim nuk ndërhyjnë.
 • Nga koha në kohë ndryshojnë pamjen në avatar. Njerëzit reagojnë pozitivisht për të ndryshuar për të mirë. Përveç nëse kjo është kompania logo juaj.
 • Studioni audiencën tuaj të synuar. përditësime në dispozicion në një kohë kur ata janë më shpesh në këtë faqe interneti.
 • Mos jepni nga të gjitha përnjëherë. Stretch përditësime në të gjithë ditën, të përdorur si një ndihmës përkatëse program kompjuterik. Updates do të zhvillohet pa pjesëmarrjen tuaj.
 • Gjithmonë kontrolloni pozicionin e grupit në motorët e kërkimit. Nëse ju vetë nuk janë të mira në SEO, pyesni pro për këshilla se si për të krijuar një grup popullor Vkontakte dhe se si për të sjellë ato në pozita të rëndësishme në motorët e kërkimit.
 • A nuk e lënë pas dore shërbimet e një moderator. Dikush ka nevojë për të monitoruar dhe menjëherë përgjigjet spam. Kjo kursen grupin tuaj nga ndalimi.

Next në lartësitë e popullaritetit!

Suksesi i çdo grup në fazën fillestare varet iniciativën dhe veprimin e organizatorit të saj. Por edhe atëherë, infektues valën e duhur, nuk presin që anija do të lundrojë vetë.

Shikoni, përdorimi dhe provë!

Ndoshta ju do të jetë i befasuar, por ndërsa ju jeni ende vetëm duke menduar se si për të krijuar, të njohura grup VKontakte me tema të ngjashme tashmë janë duke punuar, të mbledhë pasuesit tuaj, të fituar para. Nxitoni dhe ju.

/ Author - Marina Babayeva /

PROMOVIMI "VKontakte": 75 KËSHILLAT mbi grupet PROMOVIMI

Site networking social "Vkontakte", - më i vizituar në runet. Me ndihmën e më të popullarizuar të zgjidhur probleme të ndryshme në mesin e njerëzve të platformës ruse-folëse përdoruesit e komunikimit personal dhe të gjetur miq të ndërtimin e një rrjeti të kontakteve të biznesit dhe punonjësit kërkim të vetë-shprehje dhe argëtim për promovimin e biznesit dhe tregtisë online.

Ky udhëzues është i dedikuar për promovimin e biznesit "Vkontakte". Në të ju do të gjeni një hap pas hapi planin: nga krijimi i një komuniteti apo një faqe të thatë jetës dhe mjete për përdoruesit e avancuar.

1. Filloni me një plan

Përcaktoni qëllimin dhe objektivat e aktiviteteve të projektit në rrjetin social "Vkontakte". Mos harroni, qëllimi - kjo është rezultat i planifikuar. Detyrat - hapa që të ndihmojë të arritur qëllimin.

Vendosni se si ju do të ndërveprojnë me audiencën çfarë informacioni për të ofruar për klientët potencial dhe ekzistues, të cilat përdoruesit do të jetë në gjendje për të zgjidhur problemin. Ilya Rabchenok quan këtë koncept të komunitetit.

Të jetë i sigurt për të siguruar rezultatet e planifikimit në një formë të përshtatshme për ju.

2. Përcaktoni komunitetin tipit

Për të promovuar biznesin në rrjetin "Vkontakte" mund të krijojë një grup apo faqet publike. Përdorni grupin, në qoftë se keni ndërmend për të stimuluar pjesëmarrësit për të vetë-publikojë postimet dhe të fillojnë diskutimet. Group - një platformë informal diskutim përmes të cilit ju mund të merrni të dini disponimin e publikut, të menaxhuar reputacionin markë.

Zgjidhni një faqe publik, në qoftë se keni ndërmend të publikojë informacion zyrtar, përmbajtjen markës dhe menaxhuar diskutimet e tyre. Në shumicën e rasteve, për promovimin e biznesit është më i përshtatshëm publik faqe.

përdorin një lloj të "ngjarje" të komunitetit për promovimin e konferenca, trajnime, Webinars.

TexTerra profesionin e mësimdhënies marketer internet nga e para. Kurset fillojnë më 4 shtator. Nëse ju të regjistroheni paraprakisht do të jetë një zbritje!

3. Zgjidhni llojin e duhur faqe

Zgjidhni llojin e duhur dhe pastaj kliko "Krijo një faqe."

4. Krijo një përshkrim faqe

ngjashme Public indeksuar nga motorët e kërkimit. Prandaj publikojë një përshkrim informativ që do të ndihmojë klientët potencial gjeni publikun.

Nëse është e nevojshme, zgjidhni dhomë Snapster dhe rregulluar eksportit në Twitter.

5. Zgjidhni parametrat optimale

Në cilësimet menu "Kategoritë" të zgjedhur opsionet e kërkuara kontrolloni. Në menynë "Komente" të mundësojnë ose çaktivizoni aftësinë për të komentuar dhe, nëse është e nevojshme, nga ana filtrin e shprehjeve turpshme dhe fjalë kyçe. Në bllokun "Referencat" të referohen burimeve të dobishme për audiencën, dhe në bllokun "Duke punuar me API" plug API nëse është e nevojshme.

6. Organizoni grup

Ne kemi një frikshëm blog të dobishme dhe të detajuar udhëzues "Marrja grupin VKontakte". Me ndihmën e saj të zgjedhur dhe zbatuar pamjen e duhur të komunitetit. Pas regjistrimit, ju mund të vazhdojë për të promovuar grupin.

Në qoftë se në këtë moment nuk mund të kushtojnë kohë jashtë mendimit publik, të shkojnë prapa në atë më vonë. Mos harroni se një dizajn tërheqës vizualisht ndihmon përdoruesit për të formuar një përshtypje të parë pozitive për grupin ose faqe. Prandaj, nuk do të vonojë punën në komunitetin e projektimit.

Në ndërkohë, si minimum, zgjidhni, dhe shkarko faqen e duhur avatar. Mundohuni të gjeni ose të krijuar një imazh unik. Ajo duhet të plotësojnë kërkesat e mëposhtme:

Ajo do të jetë interesante:   ÇKA iPhone 5 i ndryshëm nga 6

 • Madhësia avatar - 200 deri 500 pixel.
 • Miniature Madhësia - 200 deri 200 pixels.
 • jpeg Format, cilësi maksimale, bazë (standart).
 • Imazhi duhet të tërheqin vëmendjen e përdoruesve dhe për të inkurajuar ata për të lëvizur në faqe.
 • Përmbajtja semantik i avatar duhet të korrespondojnë me faqen tema.
 • Imazhi duhet të jenë të kualitetit të lartë.

7. Tregoni miq Rreth faqes

Përdorni "Më tregoni një mik" për të ftuar pasuesit tuaj për tu abonuar në faqe. Ndiqni këtë rekomandim, kur të publikojë në një grup ose në një mesazhe pak këtu.

8. Ftoni miqtë tuaj për tu abonuar në faqen

Sugjeroni miq të regjistroheni për një faqe me ndihmën e mesazheve personale (kjo taktikë të vërtetë punon, ajo është dëshmuar në praktikë). Gjithashtu kërkoj abonentë për të treguar faqe miqve të tyre.

9. Lloji URL në të dhënat e kontaktit në faqen tuaj personale

Kjo do të ndihmojë në tërheqjen abonentë interesuar në profilin tuaj personal.

10. Shkruani punën tuaj personale të profilit

Kur ju rri pezull mbi emrin e kompanisë në "Kompania" profil personal pops up një vrojtim të grupit ose faqe. Dhe në "karrierën" shfaq seksion avatars klikueshme publike.

"Karriera" për të parë "Punësimi" Lidhje shtohet grupit të kompanive në faqen e cilësimet personale, zgjidhni seksionin. Në "Vendi i punës" nga drop-down menu, zgjidhni faqen e dëshiruar.

11. Publikimi përmbajtje interesante dhe të dobishme

Publikimi i përmbajtje të dobishme dhe interesante - faktor kyç i promovimit të suksesshëm të biznesit në rrjetin "Vkontakte". Prandaj, është e nevojshme për të deshifroj.

Konkurrojnë për pikëpamjet dhe të ketë një abonim me një tejkalim të përmbajtjes. Për të parandaluar përdoruesit nga "Vkontakte" paguajnë vëmendjen për botimin tuaj, informacioni duhet të jetë me të vërtetë të vlefshme.

Idetë e mëposhtme do të ndihmojë për të ofruar klientëve një informacion të vërtetë të vlefshëm:

 • Të jetë i sigurt për të filluar me planifikimin. Krijo një plan të përmbajtjes në një mënyrë të rehatshme. Planifikoni për afat të gjatë. Artikujt tonë ndihmës «SMM-plan për 30 minuta" dhe "Si të krijoni një plan editorial për publikimeve në rrjetet sociale."
 • Kur planifikoni, e konsiderojnë përmbajtjen tiparet e "VKontakte" dhe preferencat e audiencës së rrjetit. Duke kërkuar informacion në këtë artikull, "Duke punuar me përmbajtje në rrjete të ndryshme sociale."
 • Edhe në qoftë se ju bëni dhe për të shitur një shumë të ngurta dhe sverhsereznye produkte, të mësojnë për të marrë një përgjigje emocionale nga publiku. Kjo është një gjendje e mbijetesës në një të mesme të mbushur përmbajtjes memasikami. Lexoni artikuj insanely të dobishme në lidhje me përmbajtjen emocionale dhe intelektualizimi e dëshirës seksuale.
 • Shkruaj posaçërisht për audiencën "Vkontakte". Publikojnë informata unike, mos iu përgjigjni materiale nga blog. Për regjistrimin e publikimeve në faqen personale, përdorimin e "Note", dhe për të krijuar një wiki-faqe për faqet dhe grupet. Lexoni udhëzimet në paragrafin e ardhshëm.

Natyrisht, ju mund të preview publikimin e një website të korporatave apo blog, si dhe mbikëqyrin përmbajtjen.

12. Bëni botuese me wiki markup

Ky është një mjet i dobishëm me të cilën ju mund të tërheqë shënime të bukura në grupe dhe serverat publike. Në qoftë se keni arritur një grup, për të krijuar faqe wiki është e mjaftueshme për të hapur settings materiale ndarje. Pastaj në butonin "Lajmet e fundit" shfaqet "Edit" button, i cili aktivizon editorin shënime.

Për të krijuar një botim në një faqe publike, kopjoni linkun shfletuesit e mëposhtme: https://vk.com/pages?oid=-***&p=page_name. Replace karakteret *** në id publike dhe në vend të kësaj PAGE_NAME shkruani emrin e publikimit. Në faqen tjetër, klikoni mbi lidhjen "mbushur me përmbajtje".

Komuniteti ID mund të gjenden në URL. Në qoftë se ju të ndryshojë URL e një faqe në një user-friendly, të shkojnë në seksionin "Komuniteti Blog". Gjeni numrat Lidhje. Kjo është identifikues.

13. Historitë Share me abonentë

"Historia" kostum më shumë gjasa për të promovuar profilet personale se sa publike. Megjithatë, në pranverën e vitit 2017 administrata "VKontakte" nisur një funksion provë për komunitetin.

Share abonuar me fotografi dhe video të shkurtra, të tërheqë vëmendjen për profilin personal. Nëse ju specifikoni një grup apo një faqe në "Kompania" ose "Site", komuniteti do të merrni më shumë shikime.

Përdorni "Historia" ju mund të përdorni aplikacionin celular. Një përdorues mund të shohin botime në çdo pajisje.

14. Përdorimi Snapster

Aplikimi për krijimin dhe ndarjen fotot mund të përdoret për të promovuar markë. Në faqen settings, thjesht shkruani dhomë Snapster në të cilën ka fotografi interesante.

15. Përdorimi botimet planifikuara

Përdorni "Timer" për të përgatitur paraprakisht përmbajtjen dhe e publikon atë në një kohë të zgjedhur. Për ta bërë këtë në fushën e publikimit, zgjidhni opsionin "Bashkangjit - Tjera - timer". Zgjidhni kohën e publikimit dhe shtypni "radhë".

Shënim shërbimet shtyra postimi. Ato mund të jenë të planifikuara për të publikojë përmbajtjen në rrjete të ndryshme sociale.

16. Bëhuni një gjuetar për ide përmbajtjes

ide Regjistro publikime, analizuar faqet e kolegët dhe konkurrentët, organizojnë brainstorming. Kjo do të ju mbrojnë nga një deficit prej ideve të përmbajtjes. Në rast urgjence, përdorni artikujt tonë:

Mos harroni të rinovuar dhe për të përmirësuar botimet e vjetra. Ndoshta, e krijuar një vit më parë, një artikull ", 100 prej programeve më të mira për llogaritjen e kohës së punës", tashmë duhet të quhet "100500 Programet më të mira."

17. Reach për profesionistët krijimin përmbajtja

Ky artikull mund të interpretohet në mënyra të ndryshme, varësisht nga shkalla e biznesit, nevojat e audiencës dhe objektivat e grupit. Dikush ju mund të punësojë një autor me kohë të plotë ose të bashkëpunojë me përkthyes të pavarur. Delegatët dikush Agjencia përmbajtje krijimit. Dikush për të përmbushur nevojat e audiencës duhet të bien dakord për një intervistë ose mysafir postet me personalitete të medias dhe yjeve të internetit.

18. Inkurajimi i përdoruesit për të krijuar përmbajtje

Të njoftojë abonentë që ata të mund të publikojë përmbajtjen e tyre, përdorimin e "Submit News". Shpjegoni se marrja e faqe vetëm përkatës kategorinë e publikimit.

Ky artikull është e lehtë për të ofruar, por ajo është shumë e vështirë për t'u zbatuar. Prandaj nuk ka rekomandime të veçanta nuk mund të bëjë. Ata janë të mobiluara në hapa të veçantë.

19. Inkurajimi i përdoruesit për të komentuar mbi publikimin

Konsultohuni me audiencën tuaj, të bëni pyetje, të kërkojë të flasë. Publikojë përmbajtje të tillë që përdoruesit do të duan për të komentuar mbi. Ajo mund të jetë shumë e vështirë, e diskutueshme, marramendës templates provokuese.

Këtu ka një mashtrim të vogël: për të bërë gabime. Kjo nuk është për gabime shkrimi dhe presje të zhdukur. Dhe jo edhe një angazhuar posaçërisht gabime faktike. Ato stimulojnë komente kot. Krijuar diçka të re dhe të ndajnë ekspertizën tuaj. Mos kini frikë për të bërë një gabim. Nuk është gjithmonë një lexues që e di subjektin më të mirë. Në komentet që ai do të ju tregojnë se si ju mund të bëni më mirë.

20. Pyetje Përgjigje

Vetëm ofrojnë abonentë këshilla falas. Shih se si shumë e përmbajtjes përkatëse user-generated mori Dermatooncology Dmitry Beynusov via internet konsultim "Vkontakte". Tani një mjek në rrjetet sociale nuk është e këshilluar, por përmbajtja user-generated punon për një grup.

21. Krijimi i një komuniteti të geeks

Në qoftë se një grup do të jetë në gjendje për të mbledhur njerëz entuziastë, ata vetë do të gjenerojë rrjedhave të përmbajtjes me cilësi të lartë përkatës. Administratori do të ketë vetëm për të ndjekur rendin dhe për të hequr reklama të qarta.

Komunitetet emergjencës algorithm Krijimin e gjalla nuk ekzistojnë. Prandaj heq kapakun grupin dhe përfshirjen e tyre në përdoruesit të cilët janë të gatshëm për të krijuar përmbajtje, do të ketë e tyre. Për frymëzim, hidhini një sy në disa shembuj:

 • Një grup i "marketingut përmbajtjes" me 16+ mijë. Pjesëmarrësve. Ky shembull goditës është në "Facebook", por në fakt kjo nuk ndryshon. "Teksterra" krijuar këtë grup shumë vite më parë për dashurinë që ju do të duhet ndonjëherë me termin "përmbajtje marketing". Sot, grupi i ekspertëve të specialiteteve të ndryshme në mënyrë aktive të ndajnë përmbajtjen në temën e diskutimit kryesor.
 • "Përgjuara copywriting." Këtij shkrimi Komuniteti ekspertë të komunikuar mbi tema profesionale, dhe nganjëherë oftop.
 • "Rroje Classic". Këtu, dashamirët e makina rroje tradicionale shkruani komente mbi rregullat paraprakisht.

22. Blej përmbajtja

Paguajnë para për të gjithë anëtarët e komunitetit nuk kanë për të. Këtu janë disa ide që mund të përshtatet në pothuajse çdo subjekt:

 • Shumë dyqane online ofrojnë përdoruesve për të hapur mallrat në kamera dhe gjuaj, ose shkruani komente. Autorët marrin shpërblime për botimet më të mira ose zbritje.
 • "Litra" dyqan i jep lexuesit e librit shqyrton paratë virtuale që mund të paguajnë për librat.
 • Exchange "Advego" rregullisht mban konkurseve letrare, fituesit e të cilave marrin kompensim monetar.

Inkurajimi shkrimtarë, të marrin pjesë në diskutime, të mbajtur aktiv në komunitet. Në grupin aktiv do të jetë gjithmonë një shumë e user-generated content.

23. Nxitja faqen: Përdorimi në shënjestër

Ju mund të paguani për konvertimet apo përshtypjeve ad. Përdorni cilësimet optimale shënjestruar në mënyrë që të tërheqë audiencë të synuar. Lexo për frymëzim pjerrta 10 raste të synimeve të dhënësit dhe artikullin tonë "100 shembuj të reklamave" Vkontakte "."

24. Publikimi shpallje në komunitetet

Advertise grup ose faqe në komunitetet popullore. Në zyrën e reklamave zgjidhni "Reklamim në komunitet." Hapni seksionin "Komunitetit arritshme". Këtu ju mund të gjeni publikun e duhur.

25. Përdorimi Retargeting

Me këtë mjet, ju mund të tregojnë reklama për njerëzit që kanë vizituar faqen tuaj. Në zyrën e reklamave, të krijojë një pixel retargeting. Ngjitur në faqet kodit të faqes. Sistemi do të shtohet në prani të vizitorëve të faqes, ose seksione të veçanta.

Life thatë: shtoni një faqe retargeting pixel tani, edhe në qoftë se ju ende nuk duan të reklamuar një biznes online "VKontakte". Ajo nuk ka efekt në efikasitetin e burimeve ose shpejtësinë e faqeve ngarkimit. Sistemi do të shtohet në prani të konsumatorëve potencial. Ju do të jenë në gjendje për të të treguar atyre reklama në një muaj apo një vit.

26. Rritja saktësinë synuar me ndihmën e shërbimit Pepper

Pepper - një i fuqishëm koleksion mjet objektiv audience "Vkontakte". Për hollësi të mëtejshme shih shqyrtimin tonë. Tool paguar, por ka një mundësi fitimprurës. Zgjidhni periudhë prove. Për një tarifë nominale që ju të merrni qasje në funksionalitetin e shërbimit për 48 orë. Gjatë kësaj kohe, ju mund të mbledhë audiencë për fushatat e marketingut.

27. Shiko për PUBLIKE themed duke përdorur shërbime të jashtme

Shiko për një grup temash publike dhe relevante të cilat nuk janë të konkurrojnë direkt me ju. Ju mund të përdorni jo vetëm për shkëmbimin "Vkontakte". Kushtoj vëmendje të shërbimeve dhe mjetet:

Regjistroni serverat publike gjenden në faqen tuaj apo grup. Select reklamat "post duke cituar" format. Sigurohuni që pas promovuese ishte interesante për audiencën. Si për të bërë atë? Lexoni materiale tonë të detajuar: "Reklamë" VKontakte ": 100 + shembuj për frymëzim."

28. Publikimi i videos së tanishme

Ju lutem vini re në këtë seksion përshkruan një ndaluar. Nja dy vjet më parë me ndihmën e një kolegu, I rritur numrin e anëtarëve të grupit me disa qindra në 5 mijë. Në disa javë. Ju mund ta përdorni atë në përgjegjësinë tuaj. Mendoni përfaqësues si video të interesuar të audiencës tuaj të synuar. Për shembull, abonentët e grupeve kuzhinës shikuar televizion tregon mbi tema relevante.

Njerëzit janë shpesh në kërkim për njoftime e fundit të programeve tuaja të preferuara televizive në rrjetet sociale. Ju mund të shkarkoni regjistrimin pirate me file sharing ose video ndarjen e shërbimeve dhe për të publikuar në "Vkontakte" faqe. Përfaqësuesit e audiencës do të gjeni me interes për videon e tyre, shikojnë atë, dhe të regjistroheni në faqen tuaj. Kjo taktikë sjell një duzinë pak abonentë çdo ditë video-botuese.

Sigurohuni që të hiqni këtë video disa orë pas publikimit. Së pari, kjo do të ju mbrojnë nga problemet që lidhen me publikimin e përmbajtjes së njerëzve të tjerë. Së dyti, brenda disa orëve të konkurrentëve tuaj të publikojë video popullore, kështu që vizitorët dhe abonentët rrjedha ndalesa.

29. Analizo statistikat

Në "In-Page Analytics" tab, administratori i publikut të arritshme "Pjesëmarrja", "Mbulimi" dhe "Active". Në "vizitorët" i kushtoj vëmendje për të dhënat mbi pikëpamjet e faqe dhe vizitorë unik.

Watch për karakteristikat e lidhura me moshën e audiencës dhe gjeografisë vizitave. Konsideroni llojet e pajisjeve që publiku preferon.

Gjithashtu, ju keni nevojë për të dhënat mbi burimet e tranzicionit dhe të abonohen / përdoruesit unsubscribe. Të dhënat mbi numrin hyri dhe doli nga një grup i përdoruesve në dispozicion në raportin standarde statistikore (shih. Ilustrimin më poshtë). Një listë e emrave të njerëzve hynë dhe Unsubscribing që ju të merrni me "vetmuar" aplikim.

Tab "Fusha" do të ndihmojë për të vlerësuar se sa shumë njerëz janë duke e parë publikimin tuaj. Tab "Activity" do të ndihmojë për të analizuar sjelljen e përdoruesit.

Nëse ju nuk janë të kënaqur me raportet standarde statistikore, përdorni SocialStats shërbim falas. Ai siguron qasje në të dhënat e gjerë në audiencë, si dhe analiza e sjelljes së përdoruesit. Shërbimi "Grupi Krahasimi" do të ndihmojë për audiencën për të krahasuar komunitetet. Dhe aplikimi "Kalaja Tree" për të ndihmuar në identifikimin e përdoruesit të cilët ndajnë të dhënat tuaja.

Shërbime të tjera të dobishme për mbledhjen e statistikave dhe detyra të tjera janë përshkruar në artikullin tonë "35 Përmbledhje e shërbimeve dhe aplikimeve për administratorët" Vkontakte ".

30. Ndiqni aktiviteti në komunitet duke përdorur "Moderator" kërkesë

Me aplikimin "Moderator" i përshtatshëm për të ndjekur aktivitetin në komunitet. Në settings app-së, si dhe shërbime të tjera të dobishme, lexoni tonë "10" VKontakte "aplikacionet e biznesit" Neni.

31. Nxitja faqe në faqen e internetit të korporatave

Publikojë widget social në faqen tuaj, e cila do të ndihmojë vizitorët të regjistroheni në faqen e "Vkontakte". Test formën dhe pamjen e sendit, si dhe pozitën e saj në këtë faqe interneti. Mos harroni elemente të ulët CTR, duke përfshirë Widgets sociale në sidebar.

32. Advertise faqe në gazetën

Përmend Faqja "VKontakte" mailing list. Gjithashtu përfshijnë një lidhje për publikun në letër template.

33. Publikimi në lidhjet header për faqet tuaja dhe grupeve në rrjetet sociale

34. Publikimi i një lidhje në nënshkrimin në e-mail

Për të ndryshuar nënshkrimin tuaj në Gmail, përdorni menynë "Settings - Signature". Kutia Mail.ru, përdorni menynë "Settings - Emri dhe nënshkrimi." Mail shërbimit "Yandex", përdorin menunë "Settings - të dhënat personale, Emri dhe firma - Signature".

Ajo do të jetë interesante:   RT për të formuar gurit

35. Sondazhet Kryerja

Sondazhet rrisë pjesëmarrjen e publikut. Për të krijuar një sondazh në fushën e botimit, zgjidhni "Add - sondazh" menu. Përdorni sondazheve anonime, përdoruesit kanë më shumë gjasa për të marrë pjesë në to.

36. Shtoje te kjo faqe lidhje të dobishme

Kjo mund të jetë një lidhje në faqen tuaj të korporatave, përshkrimet e mallrave dhe shërbimeve të veçanta, shërbime komunale. zgjidhni "Links" tab për këtë në seksionin "menaxhimit faqe".

37. Pyetni audiencën për të marrë pjesë në diskutime

Krijuar disa tema diskutimi që të interesit audiencën tuaj. Mbajtur diskutimin.

38. Publikimi lidhjen në faqen e "Vkontakte" në kopertinën e një kanal në YouTube

udhëzime të hollësishme janë në supergayde promovimin tonë kanal në YouTube.

39. Çmimet Aktivizo për të abonentëve

Ju tërhequr abonentë të reja, në qoftë se ju të luajnë çmimet dhe të japin dhurata. Çmimi i çështjes? Nga gota me logon kohë të pacaktuar. Përdorni menaxherin konkurse app "për të menaxhuar efektivisht tërheq. Organizimi dhe të kryejë konkurrenca do të ndihmojë udhëheqjen tonë "Konkurs" Vkontakte ": se si të merrni rezultatet që doni dhe të mos ndalimin fjalë."

40. Oferta abonentë ulje

Ju nuk do të besojnë atë që njerëzit janë të gatshëm për zbritje. Dhe të regjistroheni në faqen për të gjithë zbritje dakord.

Life thatë: grupi "Classic Rroje" shitësit dhe mallra rast prodhuesit janë të lirë për të reklamuar. Është e mjaftueshme për të dhënë një zbritje për anëtarët e komunitetit. Kjo është një prej stimujve të bashkohet me grupin për përdoruesit.

41. Lejo abonentë për të ngarkoni fotot, publikojnë fotot e tyre

Kjo është një tjetër mënyrë për të marrë user-generated content, për të nxitur diskutimin. Ideja zbatuar në mënyrë të përkryer në grupin e "Classic rroje". Anëtarët e komunitetit të vënë në makina rroje kryesore album foto. Pothuajse çdo foto merr një shumë të pëlqen dhe komente. Ky album është shfaqur në faqen e komunitetit. Kjo është ndoshta më popullor në grup seksioni.

42. Install statusin përkatës faqe

Ju mund të reklamuar një konkurs për të raportuar shitjen ose të ftojë përdoruesit për t'u bashkuar me komunitetin. Si një status, ju mund të përdorni sloganin.

43. Publikimi përmbajtje argëtuese

A nuk e kufizojnë veten për përmbajtjen zyrtare. Publikojnë foto qesharake, Demotivators, memes, llotaritë Video. Përmbajtja më shumë vizuale! Anëtarët e "Vkontakte" është dashuri.

Life thatë: hiqni videon. A nuk e bëjnë arsyetime, ne kemi një udhëzues elegant për krijimin e përmbajtjes së videos me një buxhet zero, si dhe një pasqyrë të shkëlqyer të redaktimi video për fillestar.

44. Pyetni postime Ndajeni audiencë

Ne mund të kufizojnë një "iu përgjigjni mirëpritur" të thjeshtë për të justifikuar nevojën për të ndarë botimin me pikëpamja e shkencës ose të përdorin taktika të tjera.

45. Kushtoj vëmendje në apel vizuel e botimeve

Kasetat e abonentëve tuaj çdo ditë ka me qindra e materialeve. Njerëzit për të lexuar shkrimin tuaj, ajo duhet të tërheqë vëmendjen. Ky problem është zgjidhur fotot ndritshme interesante. Seals, letërsi erotike dritë, fotozhaby - të gjitha është e drejtë në SMM.

46. ​​Përdorimi Titujt provokuese

Titulli duhet të shesë parapagues shikimin artikullin. Prandaj, të krijojë një titull vrasës.

47. Nxitja faqja nuk është në linjë

48. vjedhin idetë përmbajtje nga konkurrentët

Përdorni Popsters shërbimit. Me këtë, ju mund të përcaktojë botimet më të mira në numrin e "pëlqimeve", iu përgjigjni dhe komentoni në çdo komunitet "Vkontakte".

49. urojne abonentë festat, pushimet publikojë postimet

50. Pyetni Ekspertët e tua autoritative të ndajnë përmbajtjen

I njohur në popullin e industrisë, ekspertët, popullore përdoruesit e rrjetit social mund të sjellë qindra apo vizita grupore dhe dhjetëra faqe abonentëve. Gjej çelësin për njerëz të tillë.

51. publikohet përmbajtje virale

virality vërtetë është pothuajse e pamundur për të planifikuar. Por një vlerë të provoni. Çdo industri ka recetë e vet për përmbajtje virale. Experiment duke përdorur mjete të ndryshme dhe formatet, të shikojnë reagimin e audiencës. informacion të dobishëm rreth virality kanë në botimet tona:

52. Sigurt postimet e mira

Për të siguruar postin, shkoni në menynë në menaxhimin e llogarisë dhe zgjidhni opsionin e duhur.

53. Merrni pjesë në diskutime në faqet dhe grupeve të tjera

Detyra juaj - për të tërhequr vëmendjen në llogarinë personale, konfirmojnë reputacion për ekspertizë në fushën e zgjedhur. Kjo do të tërheqë abonentë në faqen tuaj personale dhe në publik.

Në vitin 2017, mundësi për të komentuar mbi pozicionet në emër të komunitetit. Përdoreni këtë mjet me kujdes. Njerëzit janë më të gatshëm për të komunikuar me njerëz të tjerë, dhe jo me llogaritë e "Stroyremrybles".

Nëse ju doni për të komentuar në emër të faqes apo grupi, duke përdorur drop-down menu në formën e komenteve, zgjidhni llogarinë e dëshiruar.

54. Lidhje në faqen në botimet në këtë faqe interneti

Lidhjet duhet të jenë të rëndësishme. Për shembull, ju mund të përmend vetë publikut tuaj, nëse ju shkruani në lidhje me rrjetet sociale.

55. abonim këmbim të shërbimit falas

Shpenzojnë Webinars falas, të kryer auditime të faqet dhe faqet, manipuluar fotot, këshilluar klientët. Si bordet kërkojnë përdoruesve të regjistroheni në faqen tuaj.

56. Përdorimi hashtags

Mark publikimeve hashtag. Kjo rrit dukshmërinë e postimeve tuaja. Për të përcaktuar hashtags më të njohura, përdorni shërbimin Trends "VKontakte". informata të dobishme mund të gjenden në artikullin tonë "Si për të përdorur hashtags" dhe "Si të bëjmë hashtags në rrjete të ndryshme sociale."

57. Përdorimi Përshëndetje Bar

Kjo lirë plug-in ju ndihmon të tërhequr abonentë në një grup nga your own site. Udhëzime për përdorimin Përshëndetje Bar është në artikullin në lidhje me plugins konvertimit për WordPress.

58. Perdorimi avtoposting

59. (Ai) ose përdorni bursë SmoFast Forumok

Në shkëmbimet apo SmoFast Forumok ju mund të bleni Huskies, iu përgjigjni dhe abonentë për monedha, të cilat janë lëshuar për ju, pas detyrat e shkëmbimit tjetër pjesëmarrës. Rritja e mbulimit që nuk ka gjasa për të dhënë, por kjo do të duket se mesazhet tuaja janë të njohura me përdoruesit. ajo mund të jetë shumë e dobishme në fillim të grupit te promocionit.

Ky mjet I propozuar në vitin 2015, kur artikull është shkruar. Sot, unë nuk e rekomandojmë të përdorni mjetet e mashtrimit. fillimisht mund të të promovuar zezë komunitetit dhe metodat gri do të sjellë ndonjë rezultat. Por në qoftë se ju doni përdoruesit gjallë dhe besnikë, të përqëndrohet në cilësinë e botimeve, në vend se në numrin e abonentëve, i pëlqen dhe iu përgjigjni.

Këshilla e tanishme është: "Mos përdorni SmoFast dhe mjete të tjera të mashtrimit." informata të dobishme mund të gjenden në artikujt tanë "Pse Cheap SMM nuk punon, dhe efektive SMM është aq e shtrenjtë" dhe "Si të njohin një rreme SMM-promovim."

60. Shkruani një artikull "50 arsye për t'u bashkuar me grupin tonë VKontakte"

Lista e të gjitha arsyet pse përdoruesit duhet të bashkohet me faqen tuaj "Vkontakte". Promoutiruyte atë në të gjitha vendet e mundshme.

61. Kryen transmetimet e drejtpërdrejta

Cast trajnime tuaja, prezantime në konferenca, Screencasts. Përdorni aplikacionin për të transmetuar ose kalojnë desktop. Për ta bërë këtë, shkoni në "Video" të komunitetit, dhe të përdorni funksionin përkatës.

62. Mëso të lartë 30 aplikime "VKontakte"

Test secilin nga 30 aplikime të listuara këtu në këtë listë. Unë jam i sigurt se shumë prej tyre do të jenë të dobishme për ju.

63. Regjistrohu për të mirën e publikut të SMM

Për të qenë një trend që ndodhin në rast dhe i pari për të mësuar në lidhje me mënyra të reja për të promovuar "VKontakte". Lista e servers publike mund të gjenden këtu.

64. Krijoni një artikull "publik më të mirë në subjektin tuaj" dhe të kthehet në grupin tuaj

Ju mendoni, pse reklamuar konkurrencën? Besoni mua, kjo ka kuptim. Ne jemi të bindur për këtë në praktikë. Brenda një jave pas publikimit të këtij neni në abonentëve tanë blog në grupin tonë "Vkontakte", ka qenë vazhdimisht në rritje. I njëjti efekt është vënë re kur "Teksterry" publik përmendur në listat e ngjashme në grupet e tjera tematike.

65. Publiko informacion mbi lira

Kjo do të ndihmojë për të gjetur shpejt kandidatët, por kjo nuk është pika. klientët potencial të besimit të biznesit, e cila është aktive punësimin e punonjësve.

66. Organizimi Turmat flash, të marrin pjesë në to

Ajo përfshin audiencën, stimulon aktivitetin, rrit mbulimin. Këtu janë disa shembuj të flash Turmat, që përfshinte "Teksterra":

67. Krijo një seksion pablike humor

Ajo është e përshtatshme edhe në grupe dhe në faqet e kompanive të ngurta punonjësit e të cilëve nuk u lejohet të punojnë pa një kravatë. Ndajnë me audiencën në një humor të mirë. Një shembull i zbatimit është në pablike "përgjuara copywriting."

68. Përdorni taktika peshk REMORA

Në burzhunete kjo taktikë të quajtur SEO Barnacle. Në fund të fundit është që të përdorin emrin e një personi të famshëm, emri i një biznesi të pjerrët apo produkt për të promovuar biznesin tuaj. Një shembull i industrisë së muzikës: bende rinjtë rok shpesh janë regjistruar kopertinat e këngëve të artistëve të famshëm për të tërhequr vëmendjen. Publiku merr për të pirë e të ngrënë hitet tuaj të preferuar, dhe muzikantë të rinj të serisë së parë të Fame.

69. Perdorimi nyusdzheking

Edhe në qoftë se ju bëni tulla, metali apo një film për të rriturit, nuk do të kalojë nga raste të rëndësishme të lajmeve dhe informacionit tendencave. Duket një nyusdzhekingu absolute kampion në runet mund të konsiderohet ekspertët Pornhub. Ata nuk do të humbasë ndonjë ngjarje të rëndësishme.

materialeve të dobishme rreth nyusdzhekinge në blogun tonë:

70. festojnë në publikimet e përdoruesve të njohura ose komuniteteve

Referencat për të parë miqtë dhe abonentë njerëzit ju përmend. Kjo rrit fushën e publikimeve.

Përmend në rrjetet "VKontakte" nuk janë si në "Facebook". Rrjeti më i madh në botë i miqve dhe ndjekësve të parë përdoruesit në kasetë përmendur. Për të parë botimin, Shokët Ivan Ivanov, duhet theksuar atë dhe të presin për përfshirjen e një marke në një kronikë.

Për të ndjekur publik përmend e komunitetit apo një personi në një rrjet të madh në runet, përdoruesi do të duhet për të bërë një manipulim. Është e qartë se njerëzit kanë nevojë për një arsye të mirë për të gjetur dikë të përmendur. Prandaj, në mënyrë që të rrisë mbulimin e tag është përdorues shumë popullor apo publike. Nga rruga, komuniteti ynë, përmendja mund të monitorohet këtu.

71. Pyetni klientët të postoni komente në lidhje me kompaninë tuaj ose produktin

Për ta bërë këtë, të krijojë një temë të veçantë pablike. Shqyrtime do të rrisë kredibilitetin e biznesit dhe do t'ju japë një user-generated content.

72. Replace Widgets faqen "Vkontakte"

Kjo është një pyetje lidhur me Widgets Publike për faqet e internetit, për shembull, "Shkruani për ne", "Lejo njerëzit të komunitetit", "Mesazhet e komunitetit."

73. Përdorni "Produkte"

Rekomandimi për dyqane publik online. Connect "Produkte" në menynë "komunitetit Management -. Seksionet" Përdoruesit do të jetë në gjendje të bëjë porosi me një faqe ose një grup i markës në rrjetin social.

74. Përdorimi Kalaja social

qasje të hapur në botimin më të mirë në vend për një abonim për një faqe ose bashkohet me një grup. Përdorimi mjet me kujdes, si duhet të regjistroheni për një grup të përdoruesve mërzitur. Në afërsi të një lock social vetëm botime të mirë.

WordPress në vend nën kontrollin e kështjellës do të zbatojë social plugin Easy Vkontakte Lidhu apo zgjidhje të ngjashme.

75. Këshillojë grupin tuaj në komentet për një artikull të tillë,

Para krijimit të një artikull në lidhje më të mirë të publikut, shikoni në internet si material. Këshillojë grupin tuaj në komentet që do të publikohet, ose një mesazh personal për master blog apo publik.

plumb magjike ekziston

Kur është fjala për "Vkontakte" faqe promovimi këtë përmbajtje. Rregullisht ofrojë audiencës një botim interesante dhe të dobishme. Regjistroni publik në çdo rast. Për shkak të veprimeve të grumbullimit të propozuara dhe instrumentet numri i abonentëve dhe aktiv në grup do të rritet gradualisht. Nëse ju bëni atë të drejtë, ju merrni përshpejtimin e rritjes.

Si të krijoni një grup popullor Vkontakte dhe zgjidh atë?

Rrjetet sociale - ky është një fenomen i vërtetë që shpërtheu në internet dhe është bërë një pjesë e rëndësishme e jetës së shumë njerëzve. Pa cilësi të paraqitur personalitetin tuaj në internet është shumë e vështirë për të arritur sukses në karrierën e tyre, sidomos nëse detyra është që të punojë me njerëz. Shumë njerëz thonë se nëse një person nuk ka një rrjet social, ajo nuk është në të gjitha, dhe ka disa të vërteta.

VKontakte - në qoftë se ajo nuk është "gjithçka ynë", atëherë, të paktën, gëzimi dhe krenaria. Rrjeti social i brendshëm është më i madhi në Evropë dhe është vlerësuar shumë në pjesën tjetër të botës.

përmirësime të vazhdueshme dhe të punojnë në mete të lejojë për të tërhequr gjithnjë e më shumë përdorues të rinj në ditë dhe VKontakte merr rreth 70 milion njerëz:

grup VKontakte: nga krijimi në promovimin

Një nga mjetet më të fuqishme janë grupi VKontakte. Gjithnjë e më shumë përdorues në preferencë për faqet web. Më pse kjo është kështu, se si të përdorin saktë mundësitë e rrjeteve sociale dhe se si për të promovuar një grup në kontakt do të diskutohet në këtë artikull.

Çfarë është grupi

Nëse marrim parasysh rrjetin social si një numër të madh të profileve të krijuara për shkëmbimin e informacionit, grupi - një rrjet social të një lloji të vogël të "klubet interesit".

VKontakte Group ofron karakteristikat e mëposhtme kryesore:

 • Krijo diskutim. Në varësi të rregullave të përcaktuara nga grupi, tema të reja mund të ofrojnë pjesëmarrësit ose administratori.
 • Shtimi foto, audio dhe video. materiale të tilla duhet të jenë në përputhje me grupin e subjektit (ose nuk duhet të jetë, duke lejuar administratorin).
 • Mesazhet në "mur". diskutime aktive janë duke u zhvilluar jo vetëm në diskutime. Arsyeja mund të jetë se çfarë dikush tjetër e postuar, foto ose video.
Ajo do të jetë interesante:   një parashikim në lidhje me çfarë rezultati i ri i Rusisë

Gjithashtu në grup mund të postoni lidhje me burimet e tjera (si pjesë e një rrjeti social apo jashtë saj), të ndajë aktivitetet e planifikuara dhe për të zgjeruar stafit të menaxhimit (një administrator nuk është gjithmonë i mirë).

Si për të krijuar një grup VKontakte?

Në mënyrë që të kanë marrë grupin e vet, ju keni nevojë për një mjaft kohë. Për t'ia filluar, ju duhet të vizitoni seksionin "Settings im" dhe shënoni pika "Grupet e mia" të paraqiten në menynë:

Si për të krijuar një grup?
Pas kësaj, pikat përkatëse paraqiten në menynë:

ka një artikull përkatës
Leviz dhe klikoni "Krijo një komunitet":

Krijo komunitetin
Futni emrin, zgjidhni llojin e "grupit" të komunitetit dhe për të krijuar:

zgjidhni llojin e komunitetit
Tani ju mund të vendosni parametrat e dëshiruar dhe një grup është i gatshëm:

për të vendosur parametrat e dëshiruar
Pronari Grupi mund të përdorni mjete të ndryshme të menaxhimit dhe Statistika. Elementet janë dhënë gjithashtu, me anë të të cilit grupeve themelore të nxitjes së?

grupet bazë promovimin

Pse grupet?

Njerëzit mund të ketë një shumëllojshmëri të harton, duke krijuar komunitetin e saj aktuale. Ju mund të provoni për të fituar para, ose vetëm të të çojë një grup "për shpirtin." Konsideroni qëllimi kryesor i grupit VKontakte.

 • Për mbledhjen e "si-mendje". Askush nuk ka anuluar ende ndjenjën e mërzisë dhe depresionit, kështu që është e dobishme që të ketë në dorë si-mendje kompani. Nëse ata nuk arrijnë të gjejnë në jetën reale, ju duhet të provoni në një virtuale;
 • Për njësitë e grupit vërtetë në internet ekranit. Klasa në shkollë, në ekipin e punës, pronarët e klubit të rigs naftës - të gjithë prej tyre do të jetë e dobishme që të ketë një buzë në një rrjet social. Kjo do të sigurojë më shumë mundësi, dhe në përgjithësi të bëjë jetën shumë më e lehtë;
 • Gjenerimi përmbajtje. Ky artikull është tashmë nënkuptohet interesat tregtar. Në vend të përdorimit jo të lirë (ose më të lirë, por cilësi të dobët) copywriters shërbime, ju thjesht mund të krijojë një diskutim të ri, gjatë së cilës anëtarët e grupit do të shprehë një shumë ide interesante;.
 • Group si një vend alternativ. Për pronarin e një karakteristika të komunitetit tematike në këtë drejtim janë praktikisht të pakufizuar. Unë do të doja të krijuar një portal lajmesh - nuk ka pyetje, ju keni nevojë për një dyqan web - nuk ka problem: mallrat dhe përshkrimet e tyre mund të vendoset në albume foto dhe të bëjë më "hot" në mur.

Më parë, rrjeti social nuk mund të konkurrojnë me burimet e informacionit të numrit të vogël të përdoruesve, por deri më sot nuk është regjistruar VKontakte vetëm qen të çalë, dhe madje edhe atëherë jo çdo:

VKontakte

Disavantazhet mund të lindë vetëm kur reklamat, por në këtë rast ka një gamë mjaft të gjerë të mundësive.

 • reklama në shënjestër. Ky lloj i reklamimit është një parulla të vogla të vendosura në faqet e rrjetit social. Reklamat janë në dispozicion vetëm një grup përdorues, i cili përcakton reklamues;
 • Hyrjet në komunitet. VKontakte ofron reklamuesit vendosin reklamat e tyre në grupet përkatëse në temën;
 • Ndërveprimi përmes app. VKontakte ka një numër të madh të lojrave dhe testeve. Në kuadër të këtyre kërkesave, ju mund të vendos një ofertë për të lidhur në një burim të jashtëm;
 • Pa mëshirë shitur. Nëse grupi ka një numër mbresëlënës të pjesëmarrësve dhe ka perspektiva për zhvillim, një radhë të gjatë të konsumatorëve është dhënë për ju;
 • Ndihmuar në projektin tuaj. Ky seksion duhet t'i jepet vëmendje të veçantë.

zhvillimi i projektit me ndihmën e grupeve

Grupi promovimi në Kontaktet mund të veprojë vetëm si pjesë e punës në burimet e veta. Zyrat e hapura në rrjetet sociale - një pjesë e rëndësishme e promovimit. Konsideroni përfitimet kryesore të kësaj qasjeje.

 • Një burim i mirë i trafikut. Vlen të përmendet se në këtë rast ne mund të flasim për audiencë të synuar. Pas të gjitha, për t'u bashkuar me grupin, i cili korrespondon me temën e faqes tuaj, të bien dakord vetëm njerëzit në fjalë;
 • Mundësia për të mësuar mendimin e vizitorëve. Sigurisht, hulumtimi mund të kryhet direkt në këtë faqe interneti, por kjo nuk është gjithmonë e përshtatshme. Grupi Format VKontakte lejon sondazhe harmonike sjelljen e pjesëmarrësve, duke marrë informacion të vlefshëm:

zhvillimi i projektit me ndihmën e grupeve

 • shtesë e mirë për funksionalitetin e faqes. Nëse burimi kryesor nuk ofron asgjë për të blerë, atëherë ky problem mund të marrë grupin Vkontakte. Në këtë drejtim, Community rast vetëm pronari i imagjinatës është e kufizuar;
 • Ju nuk mund të tjerr një vend të veçantë dhe një temë të veçantë. Ndonjëherë përdoruesit nuk do të shkojnë në faqen e burimeve nuk është për shkak se ai është i keq, por sepse nuk mjafton të fokusit popullore të faqes. Grupi në rrjetin social do të ndihmojë për të rregulluar atë;
 • Një mundësi e mirë për të gjetur punonjës. Nëse ju mendoni se ju nuk jeni të përballen me projektin rritje të shpejtë dhe kanë nevojë për ndihmë, grupi tematik - është një burim i mirë i punonjësve të mundshëm;
 • Marrjen e të dhënave statistikore për pjesëmarrësit. Është e rëndësishme për të kuptuar se kush është i interesuar në çështjen tuaj subjekt, sepse mund të ndodhë që një audiencë të synuar të planifikuar, por doli krejt ndryshe.

Promotion Group VKontakte

Para hapjes së faqes së saj Zyra e Përfaqësuesit VKontakte duhet të mendojnë rreth asaj se si për të promovuar band. Pas të gjitha, pa numër mbresëlënës të pjesëmarrësve të një komuniteti tematik do të jetë i paefektshëm.

Gjëja e parë për të menduar për optimization. Për performancën kompetent i këtij hapi është e nevojshme për të ndjekur këto rekomandime.

 • Për të përdorur fjalë kyçe në titullin e grupit. Anija lundron siç është quajtur, dhe përdoruesit do të gjeni komunitetin tuaj për pyetje të veçanta. Në mënyrë që të bëjë zgjedhjen e duhur, ju keni nevojë për të analizuar zonën e tyre lëndore dhe të formojnë titullin më të përshtatshme;
 • Siç duhet përbëjnë përshkrim. Në analogji me tag përshkrim, duhet të përdorin hyrjen direkt dhe indirekt të fjalë kyçe. Search engines nevojë për të marrë të dhënat e duhura për të shfaqur në krye, dhe vizitorët të shpejt të kuptuar se çfarë ishte rreth;
 • Siguruar unike përmbajtje. Kjo pikë është e rëndësishme për robots search engine, dhe njerëzit. Askush nuk dëshiron të lexojë përsëri atë që tashmë është parë diku, dhe një shaka tha nga të dytën herë - nuk është një shaka. Search engines si "pështyjë" mbi plagiarists dhe të "kërkojë" në përputhje me unike.

Ajo duhet të mbahet mend se grupi duhet të jetë aktiv gjatë gjithë ditës. Kjo është, në qoftë se ju keni një sasi të caktuar të informacionit, është e nevojshme për të shpërndarë atë në mënyrë të barabartë për të arritur vizita reusable.

Është gjithashtu me vlerë për të inkurajuar të gjitha aktivitetet e mundshme brenda grupit: shtoni një diskutim të ri, sondazhet, ngjarjet. Trafiku më shumë, aq më mirë.

Qëllimi kryesor i promovimit është për të tërhequr grupe të reja të njerëzve. Konsideroni mënyra themelore për të zgjidhur këtë problem.

 • Fto vetë njerëzit. Vëllai dhe motra, xhaxhai, halla dhe kënaqësi (ose pa) një mbështetje relative, edhe në anën e të mos mbeten miq. Kur këto niches janë të lodhur, ju mund të filloni duke kërkuar për të huajt të cilët mund të jenë të interesuar në projektin tuaj. Vlen të përmendet se 16-vjeçari Katya Glamurova gjasa të hyjë në grupin "Të gjitha të kompresorë", prandaj është e nevojshme për të filtruar pjesëmarrësit mundshme. Për fat të keq, sasia ditore e ftesave është e kufizuar (maksimum 40);
 • Kërko për komunitetin të ngjashme. Pjesëmarrësit tuaj potencial kanë këput tashmë grupet e tjera, por asgjë nuk e pengon përdoruesit për t'u bashkuar VKontakte dhe për ju, kështu bashkëpunimin në mes të komuniteteve tematike aktivitetit reciprokisht të dobishme. Gjëja kryesore kur zgjedh - përputhen tema dhe të mjaftueshme grup me cilësi të lartë (azhurnime të rregullta, më pak reklama, rritjen e vazhdueshme të pjesëmarrësve);
 • Spam Rroftë. Një komunitet popullor me komente të hapura - kjo është vetëm një lloj i një tregu ku të gjithë bërtet: "Oh, çfarë një grup shijshme, ai do të kishte ngrënë!". Shumë vizitorë ai është i bezdisshëm, por disa kuriozitet kapërcen. Ju gjithashtu mund të shkruani një mesazh personal me kërkesën për të hyrë në një komunitet tematik, por numri i tyre janë përsëri të kufizuara. Duhet të theksohet se forma bllokuara prej bronzi dhe e hapur me siguri do të sjellë një ndalim, dhe se askush nuk dëshiron. Për të shmangur një rezultat të tillë gjithmonë duhet të ndryshojë tekstin e ftesave. Rritja e numrit të anëtarëve të grupit me ndihmën e spamit - kjo është një proces i cili kërkon shumë kohë, kështu që ju duhet të peshojnë me kujdes çdo gjë para se të mbështeten në të;
 • Përdorni faqet e tjera dhe rrjetet sociale për të tërhequr pjesëmarrësit. VKontakte - nuk është i vetmi rrjet social, e cila duhet të jetë përfaqësuesi juaj. Nëse grupi - është një element i promovimit të faqes, të gjitha "degët" e burimeve tuaj të informacionit duhet të lidhet Mezhuyev veten dhe për të promovuar njëri-tjetrin. Ju gjithashtu mund të krijoni lidhje me faqet e internetit të tjera, por kjo ka të ngjarë të ketë paguar një kënaqësi;
 • Përdorin softuer. Në këtë pikë për të ndaluar dhe të shpjegojë atë në detaje më shumë.

Aplikimet për promovimin e grupeve VKontakte

Ndihma Programi në promovimin e grupit mund të jenë shumë të ndryshme. Konsideroni disa nga mundësitë e ofruara nga robots në para nesh:

 • Gjej të përmbajtjes në një temë të caktuar. Vjedhin përmbajtje nuk duhet të jetë, por në qoftë se ju nuk e dashuroj, një program të tillë si ndihmë Grabber VkDog në biznes pandershme:

Ajo që ne ofrojmë programe

 • Të tërhequr anëtarë të rinj. Programet mund të angazhohen dërgimin automatike e ftesave. Si një shembull - Viking Inviter:

Të tërhequr anëtarë të rinj

 • Paraqesin aktivitetin e grupit. Nëse laykayutsya postet, video shihet, dhe të marrin pjesë në anketat, të anketuarve, të punës tematike komunitetit "në të gjitha cilindra." Ndihmojë të krijojë një efekt të ngjashëm mund Viking Botovod:

Paraqesin grupin e aktivitetit

 • Viking Troll - edhe një program për promovimin e grupeve. Automatikisht gjeneron komentet e të dhënave.

 • Nëse pajtimtarët në grupin disa herë më shumë se pjesëmarrësit, ajo është shumë e dyshimtë. VkGroupBotCleaner automatikisht do të shpëtoj prej abonentëve.

 • Vazhdimisht postoni përmbajtje gjatë gjithë ditës mund të jetë e vështirë. Programe të tilla si CleverPub, të marrë këto shqetësime me vete.

Për të përmbledhur mund të themi se grupi VKontakte - një komunitet tematik, e cila është përdorur si një element për të promovuar faqen tuaj, ose si një zëvendësim të plotë për të burimeve të informacionit. grupet Promovimi mund të angazhohen vetë ose besojë atë për profesionistët.

4 metodë për të bërë grup në POPULAR BK - SOFTOLET

FaceBook Group - një nga vendet më të mira për të promovuar biznesin tuaj apo projekt tuaj në internet. Prandaj, të gjithë pronarët e komuniteteve të interesuar në temën e si për të bërë një grup popullor në QV.

Ka 4 mënyra kryesore për promovimin e komunitetit. Disa prej tyre janë paguar, pjesë - të lirë. Foto më poshtë nuk është shumë e përshtatshme për këtë artikull. Por kjo tregon rëndësinë e përmbajtjes. Ne nuk shikojmë në reklamat dhe newsletter.

Metoda 4 promovimin

Baza e çdo komuniteti të suksesshëm është i kënaqur. Kur botuese nuk është audienca e synuar materiale interesante, madje edhe të investimeve të mëdha të holla në promovimin nuk do të ndihmojë në procesin e popullarizimin.

përmbajtje me cilësi të konsiderohet të jetë publikimi që po fitojnë përgjigje maksimale nga publiku. Përgjigja në Vkontakte janë Huskies, iu përgjigjni dhe koment.

Ndër të gjitha llojet e disponueshme e përmbajtjes duhet të përfshijnë si në vijim:

 • Neni. Një formë e përshtatshme e publikimeve për të promovuar biznesin tuaj dhe markë personale online dyqane.
 • Video. lloj universale e përmbajtjes. Të përshtatshme për të dy faqet e kompanive të mëdha, dhe për komunitetet tematike.
 • Memes. Materialet në formën e imazheve, i njohur si një meme. Përqendruar në përhapjen virale dhe përdoret në komunitetet argëtim.
 • Promovimi përmes përmbajtjes ju lejon të merrni anëtarë të rinj për të lira dhe pa cheating.

mënyrë efektive për të nxitur që kërkon investime financiare. vendosje ad është bërë në anën e majtë të ndërfaqes në formën e parulla:

Dhe në ushqim lajmeve e përdoruesve:

Secila nga metodat e vendosjes ka avantazhet dhe disavantazhet e veta. Opsioni më i mirë - për të përdorur të dyja. Është e nevojshme për të kryer teste për të identifikuar më efektive.

Çelësi i suksesit të një fushate reklamuese - zgjedhja kompetent i audiencë të synuar. procesi i përzgjedhjes është kryer gjatë krijimit të ad:

Sa më shumë pikë është për të konfiguruar - më të lirë koston e procesit të promovimit.

reklamat Blerje në komunitetet

Në vazhdim promovimin e komuniteteve tematike për të ardhurat e ardhshme, alternativa më e mirë është për të blerë promovimin reklamat në grupet e tjera. Ju mund të përdorni shkëmbimin zyrtare Vkontakte në zyrë reklamat.

Shko tek "komunitetit në dispozicion" shfaqet një listë të madhe të komuniteteve tematike.

Kostoja e vendosjes së një post të vetëm varet nga madhësia e grupit. Për efektivitetin maksimal të reklamave - janë vendosur në serverat publike të ngjashme me temat tuaja.

Reklamat mund të blihet pa e këmbimit zyrtar Vkontakte, disa opsione janë të listuara këtu, Neni është shkruar për webmasters, por të dhënat janë të përshtatshme për reklamues.

Për të arritur një 10 - 20 000 pjesëmarrësve në grup mund të marrë marrëdhëniet reciproke publike me administratorët e tjerë. Për ta bërë këtë, ju keni nevojë për të gjetur grupe të ngjashme të subjekteve dhe numrin e publikimeve reklamave akomodimit ndërsjellë.

Avantazhi kryesor i kësaj metode është se ai lejon grupi për të promovuar të lirë dhe pa cheating. Metoda është e përshtatshme për të dy komunitetet tematike, dhe për faqet pazar, markave, etj

"3 muaj më parë kam menduar për krijimin e grupit me temën e kinemasë. Menjëherë në kokën time ka pasur një pyetje: "Si të bëjmë promovimin e grupit Vkontakte?". Pas studimit të informacionit, unë e kuptoj se çfarë ju duhet të bëni reklamimin blerje në serverat e tjera publike.

Ndarë një buxhet të vogël prej 20 000 rubla. Publikuar 50 filmat që grupi nuk duken bosh.

reklamat Blerje filloi me komunitete të vogla që variojnë në madhësi prej 100 000-500 000. Kostoja mesatare e strehimit - 500 rubla.

Gjatë 10 ditëve të shpenzuar tërë buxhetin, dhe mori 15 000 pjesëmarrës të gjalla. "

"I nxitur grup dyqan online shitur këpucë të grave. Për të nxitur përdorimin e komunitetit e reklamave në shënjestër në formën e hyrjeve në lajme.

Buxheti mujor shpenzuar për reklamat - 50 000 rubla. Qëllimi kryesor i fushatës - duke marrë abonentë të reja për më tej "ngrohjen up" me ndihmën e përmbajtje të dobishme dhe interesante.

Mesatarisht, ajo rezulton të përfshijë 8 000 pjesëmarrës të rinj. Siç tregon praktika - kjo është një çmim i madh për një numër kaq të abonentëve me një buxhet të kufizuar ".

Si të bëjnë një grup në popullore BK - YouTube

si për të bërë një grup popullor VKontakte

Shto një koment

e-mail juaj nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *