SI TË vepra artizanale nga letra

Author: | 2019/08/01

Karrierës mundur ZROBITI W Dokumenti i SVOЇMI HANDS VІDEO

Mjeshtëri prej letre PËR FËMIJËT

Needlework të shkëlqyeshme të zhvilluar aftësitë motorike gjobë e duarve dhe të imagjinatës. Paper - një material miqësore me mjedisin, ajo është praktike, të përballueshme dhe shumë popullor me fëmijët. Në këtë artikull ne do të shikojmë në vepra artizanale letër për fëmijët parashkollor.

letër Puppy

letër Puppy

Ju do të duhet: letër me ngjyrë, shënuesit, ngjitës, një laps.

master klasë

 1. Merrni katror me ngjyrë letër.
 2. Lidhu qoshet e kundërta të sheshit palosur në gjysmë.
 3. Dele qoshet poshtë për të formuar veshët.
 4. Forma mjekër duke përkulur një kënd qendror në drejtim të kundërt. Kreu qenush është gati.
 5. Të marrë një shesh të letër me ngjyrë për trupin.
 6. Lidhu qoshet e kundërta të sheshit palosur në gjysmë.
 7. Expand trekëndësh në mënyrë që ajo u bë drejtkëndëshe.
 8. kënd Bend për të formuar një bisht.
 9. Prerë nga sytë, hundën dhe gjuha nga letër me ngjyrë dhe zam surrat kone.
 10. Draw putrat kone.
 11. Zam kokën të trupit.

letër Puppy gati! Unë rekomandoj për të parë të klasës videos mjeshtër!

Bunny Paper

Bunny Paper

Ju do të duhet: letër me ngjyrë, një laps, gërshërë, ngjitës, shënuesve.

master klasë

 1. Merr një copë letër me ngjyrë.
 2. Rrethoni palme në laps.
 3. Prerë atë.
 4. Pritini gishtin e mesëm.
 5. FOLD një gisht të madh dhe pak gishtin për të formuar këmbët.
 6. tabs ngjitës mes tyre.
 7. Draw shënuesit lidh gojën dhe veshët.

letër Bunny gati!

Në të njëjtën mënyrë, duke përdorur palme mund të jetë oktapod dhe peshku. Për detaje, shikoni në këtë video!

letër Sister

vajzat Paper

Ju do të duhet: letër në dy ngjyra, 2 shkopinj druri, butonat për sytë, mishrat ose kordë dorë, Pencil, zam.

Lexo më shumë:   se si të paraqesin duart tuaja në ditëlindjen e gjyshe prej letre

master klasë

 1. Merrni katror me ngjyrë letër.
 2. Dele atë në bazë të një fizarmonikë.
 3. Lidhin atë me një shkop druri, duke formuar një të trajtojë.
  Vajzat nga klasa mjeshtri letër
 4. Prerë nga rrethi për fytyrë.
 5. Zam fytyrën dhe sytë.
 6. Vizatoni një buzëqeshje.
 7. Të marrë një vajzë të dytë në të njëjtën mënyrë.

Vajzat e letrës gati!

Paper Peshku

Paper Peshku

Ju do të duhet: letër me ngjyrë, gërshërë, ngjitës, shënuesve.

master klasë

 1. Të marrë një shesh letër dhe dele në gjysmë.
  Peshku nga klasa mjeshtri letër
 2. Prerë qoshet.
  Peshku nga klasa mjeshtri letër
 3. Prerë bishtpeshk 6 grupe.
  Peshku nga klasa mjeshtri letër
 4. Perekin'te çdo grup në anën tjetër në parimin e endje braids, të sigurt me zam.
  Peshku nga klasa mjeshtri letër
 5. Nxjerrë sytë stilolaps ndjerë-tip.
  Peshku nga klasa mjeshtri letër
 6. Të marrë sasi të drejtën e peshkut në ngjyra të ndryshme.

paper Fish gati!

Ju mund të bëni duart e veta letër tuaj krokodili interesante. Një vështrim i detajuar në një klasë master në këtë video!

Zgjidhni me fëmijën tuaj pikërisht artizanale, e cila i pëlqeu më. Atëherë fëmija juaj do të vijë në procesin e prodhimit të artizanatit me gëzim dhe një ndjenjë të përgjegjësisë, sepse ajo është në këtë fëmijët e moshës pothuajse të ndjehen si një i rritur.

1 Star2 yje3 yje4 yje5 Stars
Loading ...

Artikuj prej letre me ngjyrë për klasat e ulëtaArtikuj prej letre me ngjyrë për klasat e ulëta

Mjeshtëri rregullat e trafikut për fëmijëMjeshtëri për fëmijët në SDA

Artikujt e bërë nga shishe plastike për fëmijët me duart e tyreArtikujt e bërë nga shishe plastike për fëmijë

Mjeshtëri nga kone për fëmijët me vetë klasën e tyre mjeshtër duart-hapiMjeshtëri nga kone për fëmijët

Një tifoz i letrës me duart e vetaNjë tifoz i letrës me duart e veta

garlands e letrës për vitin e rigarlands e Krishtlindjeve të letrës

zemrat letërHearts prej letre

Lule prej letre me duart e vetaLule prej letre me duart e veta

Maska për fëmijët me duart e tyre, hap pas hapi punëtoriMaska për fëmijë

Crafts nga LEHTA letër

Shto një koment

e-mail juaj nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *