Si për të bërë laptop nuk është shkon në gatishmëri

Author: | 2018/08/23

kak-sdelat-tak-chto-byi-noutbuk-ne-uhodil-v-spyashhiy-rezhim

Në sistemin operativ Windows, ka mundësi të ndryshme për ruajtjen e pushtetit. Një nga këto mënyra është quajtur "Dream", - ajo kursen energji. Megjithatë, ekspertët thonë se kjo është e dobishme kryesisht për laptopë sesa kompjutera, sepse në këtë rast dhe menaxhon për të kursyer energji elektrike, kjo është vetëm pak. Përveç kësaj, disa përdorues janë duke përjetuar probleme me mënyrën e qasjes "Ëndrra": Kompjuteri nuk i përgjigjet varet buton dhe kërkon një reboot.

Sot unë do të ju tregojnë se si për të bërë kështu që do të jetë kompjuteri juaj ose laptop nuk shkon në modalitetin e fjetjes. Unë do të tregoj një shembull i bazuar në Windows 7, edhe pse shumë nga një ndryshim në mes të Windows 8 (8.1) ose Windows XP, nuk ka - ky proces, ne mund të themi, është universale.

Shko në panelin e kontrollit. Për ta bërë këtë, klikoni në butonin "Start", duke kërkuar për pikën "Control Panel" dhe klikoni mbi të.

Pasi në Control Panel, të gjejnë pikën këtu, "pushtetit". Zakonisht ajo është në fund shumë të dritares.

Një dritare me parametrat e energjisë. skuadra e tij e majtë ju mund të shihni pika "Cilësimi i modalitetin e fjetjes" - klikoni mbi të.

Në frontin e ju do të shihni cilësimet për planin aktual të energjisë. Të gjithë ju duhet të bëni është të zgjidhni modes "kurrë" dhe kliko "Ruaj ndryshimet".

Në fakt, kjo është ajo, tani mode "Sleep" nuk do t'ju shqetësojë.

Ndër të tjera, deri në pikën e settings regjimi i fjetjes, ju mund të merrni një pak më të shpejtë. Shtypni kombinimin kyç WIN + R, atëherë dritarja hapet. Në të, të hyjë në komandën powercfg.cpl dhe klikoni OK.

Në këtë rast, një dritare do të hapet me cilësimet e pushtetit - ju thjesht nuk do të duhet të shkoni në panelin e kontrollit.

Për më shumë fine-tuning fuqinë që ju duhet të shkoni në paragrafin "Vendosja e modalitetin e fjetjes" (theksuar nga shigjeta në screenshot e mëparshëm), dhe pastaj klikoni "Change settings përparuara të energjisë."

Ajo do të jetë interesante:   PSE djerse CAR GLASS BRENDA BRENDSHME

Kjo hap një dritare të vogël ku ju mund të punoni me një shumëllojshmëri të mënyrave të gjumit dhe të zgjedhin kohën pas së cilës do të jetë aktive një ose mënyra të tjera.

Nëse keni ndonjë pyetje, pyesni ata që ju mund të me komentet tuaja.

Shto një koment

e-mail juaj nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *