Si për të redaktuar fotografi PDF në Adobe Reader

Author: | 2018/08/03

Ju mund të përshtateni lehtë fotografi PDF dhe shtoni ato në tekst. Ndiqni paragrafët rindërtuar dhe të korrigjuar një typo - ju nuk keni nevojë për të hapur dokumentin origjinal. Me mjet "shtoni tekstin" mund të jetë e mbushur me jo-interaktive PDF-formë.

Tool text Editing dhe imazhet mund të zëvendësohet, ndrysho dhe shtoni tekstin në PDF. Kjo ju lejon për të korrigjuar gabime shkrimi, të ndryshuar madhësinë dhe typeface, rregulluar shtrirjes, shtoni karaktere Kaloje dhe indeks i sipërm, të ndryshuar madhësinë e tekstit dhe paragrafët.

Mjet për ndryshimin e tekstit dhe imazheve
Hapni PDF në Acrobat dhe zgjidhni "Tools"> "Edit PDF"> "Edit".

Ju mund të redaktoni faqe PDF file nga faqja. Për të përfituar nga mjetet të avancuara redaktimi apo modifikojë formatimin globale e tërë dokumentit, ju lutem referojuni në dokumentin origjinal. Nëse dokumenti origjinal nuk është në dispozicion, ju mund të ruani file PDF si një dokument në Microsoft Word ose prezantim PowerPoint. Pastaj, të bëjë redaktime dhe të krijojë një dokument PDF nga e para.

Mëso se si për të redaktuar tekst dhe imazhe në PDF files duke përdorur Acrobat për PC desktop, si dhe se si për të redaktuar PDF files në pajisje të lëvizshme, duke përdorur Acrobat Pro Aplikim, e fituar si pjesë e një abonim.

Edit tekstin dhe imazhet në PDF

Video (05:07) | Author: Mateu Pizzi (Mateu Pizzi) (tren i thjeshtë)

Në procesin e redaktimi tekst, reflow tekstin paragrafi brenda një kuti teksti në përputhje me ndryshimet. Të gjitha fushat tekst janë të pavarur nga njëri-tjetri, dhe ngjitur tekst në një njësi nuk shkakton del nga shtrati e tekstit në një bllok ngjitur ose faqen tjetër.

 1. Zgjidhni "Tools", "Edit një PDF" dhe "Edit"
  Konturet tregojnë tekstin dhe imazhet janë në dispozicion për përpunim.
  • Shkruani tekst të ri për të zëvendësuar tekstin e përzgjedhur, ose shtypni Delete për të fshirë tekstin.
  • Menaxhuar artikuj në listë duke përdorur listën e kontrolleve (bulleted dhe numëruar) në seksionin formatin në panelin e djathtë. Ka mundësi për të krijuar objekte të reja në një listë, konvertimin paragrafët në një listë të artikujve, konvertimi i artikujve të listës në paragrafët, dhe transformimet e listave të një lloj në një tjetër.
  • Zgjidhni llojin dhe madhësinë e shkronjave, si dhe opsione të tjera formatimit në Formatimi në panelin e djathtë. Përveç kësaj, ju mund të specifikoni opsione shtesë formatimit, të tilla si linjë ndarje, shkronja ndarje, shkallë horizontale, gjerësia goditje dhe ngjyra.
  opsionet e formatimit
  Opsionet e formatimit në panelin e djathtë

  1. Vendos kursorin në dokumentin ku ju doni të shtoni një listë të re.
  2. Zgjidhni llojin e duhur të listës (bulleted ose numëruar) në seksionin formatin në panelin e djathtë.
  opsionet e formatimit
  Opsionet e formatimit në panelin e djathtë

 1. Mjet për të shtoni tekstin
  Hapni PDF dhe zgjidhni "Tools"> "Edit PDF"> "Add Text."

Kutinë e tekstit në të faqe ju mund të lëvizin ose të rrotullohen. Tool text Editing dhe imazhet janë ndarë për çdo bllok qark të tekstit, në mënyrë që përdoruesit mund menjëherë të përcaktojë se cilat teksti do të ndryshohet. Redaktimi mund të aplikohet vetëm në faqen aktuale. Nuk është e mundur për të drag kuti teksti në një faqe tjetër, dhe për të shkuar ose rrotullohen karaktere individuale ose fjalë në fushën e tekstit. Megjithatë, ju mund të kopjoni kuti teksti dhe ngjitur në një tjetër faqe.

Kur ju resize kutinë e tekstit Text Reflow kryhet brenda kufijve të bllokut të tekstit të ndryshuar. Kështu madhësia e tekstit nuk ndryshon. Për të ndryshuar madhësinë e shkronjave, shih. Redaktimi dhe formatimin e tekstit në një dokument PDF. Ashtu si operacionet e tjera redaktimi, resize, vlen vetëm për faqen e tanishme. Teksti nuk është kryer mbi në faqen tjetër.

 1. Leviz, rrotullohen ose të ndryshojë madhësinë e fushën e tekstit
  Rreth kutinë e zgjedhur teksti shfaqet me një kuti bounding shënuesve përzgjedhjes.
 2. Moving fushën e tekstit
  Moving fushën e tekstit
  Rotate kutinë e tekstit
  Rotate kutinë e tekstit
  Ndryshuar madhësinë fushën e tekstit
  Ndryshuar madhësinë fushën e tekstit

Kërkesat për produktet e tjera

Ajo do të jetë interesante:   ÇFARË TË rrit gjoksin

Shto një koment

e-mail juaj nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *