Si të kontrolloni plagjiaturë TEXT

Author: | 2019/09/01

Kontrolloni tekst në unike online - Avantazhet

 1. Pa shkarkimit software.
 2. Kjo nuk varet nga shpejtësia e internetit.
 3. Unique algorithm Advego.
 4. Kontrollo për plagjiaturë në internet më shumë tekst.
 5. shërbimet e mbrojtjes "bypass Anti-plagjiaturë".

Kontrollo për plagjiaturë tregon në internet:

 • informacioni unik dhe SEO-tekste për faqet e internetit;
 • plagjiaturë në ese, letra e fundit dhe studimeve shkencore * ;
 • artikuj cilësisë ** .

Si të kontrolloni tekstin në antiplagiat lirë

Kopjoni artikull në "Text" kuti dhe klikoni "Kontrollo". Nëse është e nevojshme, hyni në përdorimin e ndonjë rrjeti social apo të hyjë në një punë e-mail (kuti postare).

Pas disa minutash ajo do të jetë gati për të raportuar: një listë të burimeve të ndeshjeve të gjetura dhe përqindjen e ndeshjeve në secilin prej tyre.

Nëse teksti është vendosur në rrjet dhe të indeksuara, kliko "settings Scan" dhe të specifikojë adresën e faqes në kutinë "Ignore URL" - antiplagiat përjashton faqe specifikuar nga scan.

Të gjitha tekstet janë të kontrolluar dhe rezultatet e auditimeve do të ruhen në llogarinë tuaj dhe të mbrojtur nga pikëpamje.

Si të kontrolloni letër për plagjiaturë në internet

Kopjoni tekstin nga dokumenti, të futur në "tekst" kuti dhe sigurohuni si një artikull normale - kjo do të eliminojë metoda fshehura psevdounikalizatsii në lloje të caktuara të dokumenteve.

Si për të kontrolluar për tekstin plagjiaturë në internet

Shkruani adresën e faqes në fushën "URL për të kontrolluar", dhe domain e faqes - në fushën "Mos shfaq URL", pastaj klikoni "Kontrollo".

Si për të ndarë rezultatin e kontrolleve mbi origjinalitetin

Kliko "Generate linkun" dhe pastaj teksti i raportit dhe shërbimi do të jetë në dispozicion për të gjithë ata që kanë lidhjen. Për të mohuar qasjen, kliko "Delete linkun".

Lexo më shumë:   si për të blerë bileta për WORLD CUP 2022

Një shembull i një raporti në internet text-verifikimit në antiplagiat treguar faqet plagiarists

Falë algoritme inteligjente janë të lehtë për të zbuluar të gjitha workarounds paskrupullt të kontrolluar për plagjiaturë:

 • zëvendësuar letra në fjalë në një tjetër paraqitjen: Highlights antiplagiat ndryshimeve të tilla ngjyra dhe automatikisht fut karaktere korrekte kur kontrolluar.
 • ndryshim i vendeve sinonimayzing zëvendësim për fjalë të vjetëruara: burimet do të gjenden nëpërmjet krahasimit të strukturës leksikore të tekstit, treguesi i dytë sipas unike do të jetë e ulët.
 • razbavka fjalë të rreme, rastet e ndryshimit dhe herë: algorithm kontrollon tekstin pa "ujë" dhe burimet me forma të ngjashme të fjalëve për të gjetur tekstin origjinal.
 • përpunimit Shërbimet text "bypass Anti-plagjiaturë", të futur shkronja të veçanta dhe karaktere të padukshme: teksti është pastruar automatikisht nga simbol të partisë, e cila garanton një kontroll të cilësisë.

Si "si" anti-plagjiaturë në internet

Në mënyrë për të shkruar një tekst me cilësi të lartë, i cili u vlerësua Antiplagiat online, rrinë në parimet themelore:

 • Përdorni disa burime të mundshme;
 • shkruar artikuj për forume të specializuara studimore të specializuara dhe directories, të konsultohet me ekspertë të fushës;
 • shpëtoj e "ujit" dhe fraza të përgjithshme në lidhje me "përvojë në botën moderne";
 • në çdo fjali ju përgjigjur kësaj pyetjeje specifike.

* Për të kërkuar për plagjiaturë në tekstet që përdoren burimet publike në internet janë të futura nga motorët e kërkimit Yandex, Google, Rambler, Bing, Yahoo , QIP, Nigma.

** algorithm për të zbuluar vjedhjet e përmbajtjes shërbimit Advego vlerësuar disa tregues të cilësisë së tekstit: ngjashmëri teknike unike me tekste të tjera të rrjetit (shtypja leksikor), praninë në tekstin e klisheve jo unike dhe shprehjeve të ujit.

Shto një koment

e-mail juaj nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *