Si për të zgjatur trafikut të Tele2

Author: | 2018/08/29

Tele2 Internet celular është i ndryshëm nga Wired në mënyrë që ajo parashikon të kufizuar kufiri i shpejtësisë trafikut - paketë bazë është në dispozicion në shpejtësi maksimale, dhe pas shterjes së qasjes së kufizuar (në shumicën e rasteve). Kjo është, bezlimita pranishëm këtu. Si për të zgjeruar shpejtësinë e internetit për të Tele2 dhe për të marrë në duart e tyre vëllim shtesë të trafikut?

Për këtë qëllim, këtë punë të shërbimit në rrjet Tele2, si "Shto Traffic" . Ajo ofron të trafikut shtesë duke filluar nga 100 MB deri në 5 GB në ditë apo për 30 ditë. Le të flasim për këtë në më shumë detaje.

Mësoni mbetje trafikut

Para se të lidhni një nga shërbimet e përmendura më lart, ne kemi nevojë për të gjetur nëse shteruar të gjithë trafiku është ndarë me të vërtetë në kuadër të opsioneve të lidhjes dhe normat e? Ndonjëherë ndodh që reduktimi shpejtësia është shkaktuar nga dështimet në rrjet ose një ngarkesë të lartë në të nga ana e abonentëve të tjerë. Kaq të çuditshme të mjaftueshme, por për të kontrolluar trafikun në rrjetin Tele2 e dhënë nuk është një ekip. Këtu është një listë e tarifave në dispozicion dhe opsione, së bashku me komandat për të kontrolluar ekuilibrin e trafikut:

 • Opsioni "Telefoni Internet" - kontrolloni trafiku USSD-command * 155 * 15 #;
 • Opsioni "tabletë Internet" - kontrolloni trafiku USSD-command * 155 * 022 #;
 • Mundësia e "Internet Paketa" - kontrolloni trafiku USSD-command * 155 * 19 #;
 • Opsioni "Portfolio Internet" - kontrolloni trafikut USSD-komandën * 155 * 020 #;
 • Opsioni "Internet valixhe" - kontrolloni trafiku USSD-command * 155 * 021 #;
 • Tarifat "Black", "shumë e zezë" dhe "Black" - kontrolloni trafiku USSD-command * 155 * 0 #;
 • "7 GB" - kontrolloni trafiku USSD-command * 155 * 68 #;
 • "Tabletë Internet" - dial USSD-command * 155 * 67 #;
 • "20 GB", - Dërgo një USSD-komandë * 155 * 69 #;
 • "50 GB", - dial USSD-komandës * 155 * 70 #.

Pse operator Tele2 farë shumë komanda të ngjashme për të kontrolluar ekuilibrin e trafikut - mund të mendoj vetëm (për komoditetin e klientëve mund të shpërndahen me dhe një ekip të gjithanshëm, si zbatohet në planet tarifore). Por thelbi është i njëjtë - si rezultat kemi marrë mesazhin se shuma e mbetur do të jetë e shënuar të trafikut me shpejtësi të lartë .

Pasi ne e dimë madhësinë e trafikut mbetur, ne mund të vendosë nëse janë apo jo madhësia e saj është rritur. Nëse vendimi është pozitiv, ju duhet të njoh nga afër veten me opsionet e disponueshme.

Paketa shtesë e trafikut - "Add trafikut"

Shërbimi "Shto Traffic" ju lejon të lidheni paketa të tjera të trafikut të 100 kapacitetit MB, 500 MB, 3 GB ose 5 GB. Dy paketa e para janë në ditë, e dyta - 30 ditë. Për të aktivizuar "Add Trafikut" duhet të përcaktojë vëllimin e trafikut. Tjetra, ju duhet të përdorni komandat e mëposhtme:

 • 100 MB në ditë për 15 rubla - * 155 * 281 #, off - * 155 * 280 #, statusit - * 155 * 28 #;
 • 500 MB në ditë për 50 rubla - * 155 * 171 #, off - * 155 * 170 #, statusit - * 155 * 17 #;
 • 3 GB për 30 ditë për 150 rubla - * 155 * 181 #, off - * 155 * 180 #, status - * 155 * 18 #;
 • 5 GB për 30 ditë për 250 rubla - * 155 * 231 #, off - * 155 * 230 #, status - * 155 * 23 #.

Gjithashtu ju mund të përdorni "Paneli i drejtimit". Shërbimi "Shto normë" do të shtrihet trafikut në Tele2 në normën e "zezë", "shumë e zezë" dhe "Black", si dhe mundësitë e listuara më sipër dhe planet e fundit tarifore nga familja e "Tele2 ime".

I rishikimit mundësitë e shërbimeve dhe tarifat janë në dispozicion për abonentët e Tele2 nga Moska dhe rajonin e Moskës. Për informacion mbi zgjerimin e shërbimit të trafikut për rajonin tuaj mund të gjenden në faqen zyrtare të Tele2.

Si për të zgjatur trafikut të Tele2, nëse ai është OVER

Operator "Tele2" ofron paketa të kufizuara të internetit për abonentët e saj. Pas përfundimit të veprimeve të tyre, qasje në World Wide Web është në dispozicion në shpejtësi të kufizuar - 64 KB për sekondë. Nëse është e nevojshme, abonentët kanë mundësi për të zgjidhur këtë çështje. Kostoja varet nga rajoni.

Si për të zgjatur trafikut Tele2 internetin
Zgjerimi i trafikut, sigurohuni që megabajt në dispozicion tashmë të përfunduar.

Kur keni nevojë për të zgjeruar?

Për të zgjeruar të trafikut të "Tele2", është i nevojshëm në rast se paketa standardi ka qenë e konsumuar dhe nuk ka kufizime të rrjetit të qasjes. Është e rëndësishme për të para-kontrolluar ekuilibrin në bilancin e MB, kështu që nuk është një mundësi që ndërprerja e aksesit lidhur me cilësinë e komunikimit, në vend se me fundin e trafikut.

Varësi të faktit nëse ju keni nevojë për megabajt shtesë, ose vetëm një kohë pak për rifillimin fotografi, ju mund të përdorni opsionin "Shto normën" ose "Shto Koha".

Ne të gjetur ekuilibrin

Kontrolloni ekuilibrin, ju mund të përdorni USSD-komandën. Në varësi të planit tuaj, ose opsionet e lidhjes, lloji i kërkesës do të jetë ndryshe.

Kërkesa standarde për testin e bilancit është si vijon - * 1551 * Opsioni # Kodi dhe thirrje button.

 • Për "Internet nga telefoni juaj" përdorni kodin 15.
 • Kontrolloni balancën në "tryezë" - 022.
 • Mëso pjesën tjetër në një "paketë" - 19.
 • Kontrolloni pjesën tjetër të "portofolit" - 020.
 • Për "valixhe" është përdorur 021.
 • Për të kontrolluar balancën e shërbimeve në përputhje të "zezë" - një kombinim i tipit standard me kod 0.

Si për të zgjatur trafikut Tele2 internetin
Ndiqni USSD-kërkesë për të kontrolluar ekuilibrin e trafikut.

Opsionet për veprim

Nëse, pas kontrollimit llogarinë doli që keni shteruar kufirin, ka tre opsione për zgjerimin qasje në rrjet. Kjo Opsionet e lidhjes që ju lejon për të zgjatur kohën për përshpejtimin e transferimit të të dhënave, ose të rritur bandwidth në dispozicion. Kur zgjedh një vështrim për karakteristikat e secilit prej metodave.

Shto shpejtësi

Kjo ndihmon për të marrë një shtesë prej 500 MB me një shpejtësi mjaft të lartë. kushton 30 rubla.

Për të aktivizuar thirrni * 155 * 181 #.

Pasi numri i paguar i megabajt të shpenzohen, opsioni është me aftësi të kufizuara në mënyrë automatike.

Kontrolloni balancën e llogarisë me komandën * 151 * 18 #.

Metoda është e përshtatshme në qoftë se trafiku kryesor ka qenë përdorur deri në disa ditë ose një javë para përfundimit të muajit, dhe ju jeni duke planifikuar për të në të ardhmen e afërt për të përdorur internetin.

Shto kohë

Kjo lejon për 20 minuta për të përshpejtuar shkarkimin. Vlefshme pas skadimit të planit tarifor. Ekipi Core * 155 *.

 • Për të aktivizuar, shtoni kodin e 171 #.
 • Disable duke përdorur # 170 duke shtuar në kombinimin bazë.
 • Kontrolloni statusin - specifikoni një yll pas # 17.

Kostoja është rreth 10 - 15 rubla, në varësi të rajonit. mësuar më shumë detaje rreth çmimeve mund të jetë në numrin 611.

Ajo do të jetë interesante:   TIME AM dhe PM ÇFARË ËSHTË IT

Për ata konsumatorë që përdorin internetin në telefonin tuaj nga koha në kohë, dhe ata kanë nevojë për qasje në rrjet në mënyrë që të shkarkoni një skedar të veçantë.

Si për të zgjatur trafikut Tele2 internetin

gigabajt rendit

Një tjetër opsion - për të porositur gigabajt shtesë. Disa karakteristika të dallueshme. Pavarësisht veprimit, kërkesa kryesore është si vijon: * 155 * # Kodi zgjedhjen e një butonin e thirrjes.

 1. Versioni i thjeshtë i "100 MB në ditë." Key Features:

 • Kosto - 15 rubla.
 • Për t'u lidhur shtuar 251 me pyetje kryesore.
 • Disable duke përdorur kodin 280.
 • Kontrolloni statusin - 28.

 1. "500 MB në ditë." E vlefshme për abonentët në Moskë:

 • Kosto - 50 rubla.
 • Për t'u lidhur përdorimin 171.
 • Çaktivizuar - 170.
 • Kontrolloni statusin - 17.

 1. Paketa favorshme "3 GB për 30 ditë":

 • Çmimi - 150 rubla.
 • Duke bërë të mundur nëpërmjet Kërkesa * 155 * 181 #.
 • Çaktivizuar - 180.
 • Statusi shërbimit - 18.

 1. Më voluminoze në këtë moment - "5GB për 30 ditë":

 • Çmimi i organizuar 250 rubla.
 • Përfshirja - 231.
 • Çaktivizuar - 230.
 • Kontrolloni statusin - 23.

Vini re se komanda ruajtur udhëtim, ju mund të mbani mend kodet për të aktivizuar dhe të kontrolluar statusin në rastin e parë, duke zëvendësuar zero për një, ndërsa e dyta lehtë - duke hequr numrin e fundit.

Extension nëpërmjet studimit personal

Në qoftë se ju përdorni një modem për një kompjuter ose laptop, pastaj urdhëroi zgjatjen e më mirë përmes "Llogaria ime" në faqen e internetit "Tele2".

 1. Shko në faqen https://my.tele2.ru/.
 2. Kliko në "Enter" button.
 3. Futni numrin e telefonit.
 4. Ne kemi marrë fjalëkalimin në telefonin tuaj dhe shkruani atë në fushë të veçantë.
 5. Pas prerje-transportim trupash në faqen kryesore gjejmë seksionin "Shërbime" dhe të hapur atë.
 6. Ne gjeni opsionin më të përshtatshëm dhe të lidheni atë.

varg të pakufizuar të tarifave, si një mënyrë për të dalë

Një zgjidhje për problemin me qasje në World Wide Web mund të jetë një zgjedhje e planeve të pakufizuar tarifore ose paketa. Kjo do të lejojë qasje në rrjet në çdo kohë. Kjo nuk do të konsiderohet ose sasinë e të dhënave të transmetuara ose shpejtësia me të cilën shkëmbimi zhvillohet. Kushti i vetëm - për të paguajnë tarifë mujore brenda periudhës së specifikuar.

Një tarifa e tillë është "Pafundësisht i zi." Tarifa standarde për përdorim do të jetë nga 290 deri në 385 rubla në muaj, në varësi të rajonit ku përdoruesi është e vendosur. Si pjesë e paketës së dhënë qasje të pakufizuar në faqet dhe portaleve, telefonata dhe mesazhe SMS.

Opsioni "Unlimited Opera Mini» ju lejon të merrni qasje të pakufizuar në World Wide Web për të shkarkimit me anë të "aplikimit Opera Mini». Për të lidhur duke përdorur USSD-kërkesë * 149 * 1 #. Paaftësi via * 149 * 0 #. Kostoja e lidhjes dhe tarifë mujore gjithashtu varet rajonin tuaj. Gjej më shumë informacion në kompaninë që vepron duke telefonuar 693 Megabyte përdoren jashtë app, ju jeni të paguar në përputhje me normat e paketës bazë.

Si për të zgjatur trafikut Tele2 internetin

Pyetje nga përdoruesit

Ne ju ofrojmë një zgjidhje për abonentët Problemet më shpesh hasen të "Tele2".

Si për të zgjatur trafikut të internetit në 1GB?

Duke përdorur një kombinim të * 155 * 181 #. Ju lutem vini re se oferta është e vlefshme vetëm për banorët e Shën Petersburg.

Si për të zgjatur trafikut përfundoi kur interneti?

Ju mund të urdhërojë një shumë shtesë të të dhënave duke përdorur USSD-kërkesën ose me anë të një llogari personale të përdoruesit. Për 500MB dial shtesë * 155 * 181 #.

Zgjasë internetin nga kompania "Tele2" mënyra të ndryshme. Kjo mund të jetë blerja e një shumë shtesë prej megabajt apo gigabajt, ose vazhdimin e përdorimit të kohës. Kostoja varet nga problemet tuaja dhe zgjidhjet në rajon.

Si për të mbushur deri trafikut në Tele2: në normën e zi, shumë ...

Konkurrenca në tregun e telefonisë mobile është duke u bërë më të fortë, klientët përfitojnë nga kjo, duke marrë një mundësi për të zgjedhur tarifën më të mirë për qëllimet e tyre. Komunikimi Giant celulare në Rusi? Tele2 vazhdon për të fituar? kushte të shkëlqyera për abonentët për të përdorur internetin mobil në një nga çmimet më të favorshme. Kjo është lehtësuar nga një reklamim i fuqishëm? Kompania Tele2, e cila përshkruan norma të ndryshme për ata që kanë nevojë internetin për punë dhe në jetën personale. Megjithatë, nga të dhënat në televizion dhe radio nuk është e mundur për të mbledhur njohuri të plota në lidhje me normat aktuale dhe një parapagues. Ky artikull do të ju ndihmojë për të plotësisht të vlerësojmë operatori për të zgjedhur një fare fitimprurës dhe të mësojnë në lidhje me trafikun e internetit rimbushje?. ???

 1. Si për të kontrolluar pjesën e mbetur të trafikut ??
 2. Si për të mbushur deri trafikut online për Tele2?
 3. Normat Features rimbushje mbi "Tele2 e mia", "Biseda ime", "? im Online"
 4. Nuanca shtoni normat e trafikut pa paketa
 5. Features shtuar trafikun në një normë prej "e zezë"

Si për të kontrolluar pjesën e mbetur të trafikut ??

Mobile Internet? Tele2 nuk përfundon në kohën më të pakohë, në qoftë se ju e dini mënyrat për të kontrolluar ekuilibrin e trafikut. Duke përdorur një kombinim të figurave * 155 * 0 #, ju mund të urdhërojë për SMS bilancin e lirë të trafikut, minuta dhe SMS, nëse ka, të përfshira në pako. Për të kontrolluar trafikut të lidhur paketë abonentët përfitojnë gjithashtu ekipin:?

 • Për tarifor "telefon Internet", shkruani * 155 * 15 #.?
 • Subscribers shtuar "Internet Paketa" në vlerë prej 7 GB në command line ju shkruani * 155 * 19 #.?
 • Për «portofolin e internetit" 15 GB - * 155 * 020 #.?
 • Për abonentët e tarifave "Internet valixhe" 30 GB - * 155 * 021 #.

Informacion në lidhje me pjesën tjetër të trafikut të internetit, abonentët mësojnë të mesazheve SMS. Nëse ju nuk e dini se çfarë tarifor që keni lidhur, ju duhet së pari të dini normën tuaj. Ju mund ta bëni këtë me komandën * 153 #. Mesazhi Përgjigja do të vijë në numrin e telefonit në 1-2 minuta, nga të cilat ju do të mësojnë jo vetëm lidhur tarifën, por paketave të instaluara.?

Si për të mbushur deri trafikut online për Tele2?

Në rast se nuk është e mjaftueshme në qoftë se trafiku internet, të lidhur në përputhje me tarifën, ajo mund të zgjatet duke lidhur një nga paketat e disponueshme. Në këtë vëllim të parë të trafikut të internetit është konsumuar në planin tarifor. Përfitimi i lidh paketa dukshëm, nëse parapaguesi quan pak dhe të përdorin internetin shumë. Informacion shkarkohet nga serveri brenda 150 KB. Paketa Connected është e nevojshme për të shpenzuar 30 ditë nga data e kërkesës. Këto paketa nuk mund të vendoset kur një parapagues përdor tarifa tashmë lidhur gigabajt paketë.

Në ditën e anulimit të parapagimit në llogarinë e abonentit do të jetë shuma e paketës vlerë të barabartë ose më të madhe të trafikut të internetit. Shuma për përdorimin e shërbimit të debitohet mujore. Nëse një llogari ka fonde të pamjaftueshme parapagues, shërbimi pezullohet deri në kundërsulm. paketa shtesë nuk mund të jetë i lidhur me tarifën "Modem", "Black", "Është e zi."

"Internet valixhe"

Shërbimi "Internet valixhe" do të jetë interesante për ata që duan një trafik të përditshme të internetit me shpejtësi të lartë. Trafiku në paketë është 30 GB për 450 rubla në muaj, kufizime të përcaktuara me shpejtësi. Nëse afati është tejkaluar, shpejtësia bie në 64 kbit / s. Ky opsion është e vlefshme në të gjithë territorin e pranisë Tele2-së. Për të aktivizuar shërbimin, përdorni command * 155 * 211 #. Nëse keni probleme ju duhet të thirrni numrin hotline Tele2? 611.?

"Internet Paketa"

Kur lidhni opsionin "Internet Paketa" parapagues merr 5 GB e trafikut Internet 3G dhe 4G me shpejtësi maksimale. tarifë lidhje është 250 rubla në muaj. Shërbimi është i lidhur me komandën e lirë * 155 * 191 # ose në një zyrë private.

"Portofoli i internetit"

Kur lidh këtë opsion, parapagues merr një shtesë 15 GB të trafikut të internetit 3G dhe 4G me një shpejtësi maksimale prej 350 rubla në muaj. Kërkesa lidhja është dërguar në shërbim duke përdorur komandën * 155 * 201 # ose në një aplikim celular "Llogaria ime".

Ajo do të jetë interesante:   SI TË gjëndër qumështit në shtëpi për një javë

Si për të shtuar trafikun?

Të gjithë abonentët Tele2 kanë aftësinë për të lidhur trafikut shtesë. Kosto varet nga sasia e trafikut që kërkohet, kohëzgjatjen e saj gjithashtu ndryshon. Opsioni i sigurimit të trafikut shtesë është dhënë vetëm për ata që kanë qenë të lidhur me paketën e internetit, por ajo përfundoi. Zgjerimi i internetit është e mundur vetëm në telefonat celular në pajisje të tjera, duke përfshirë tableta opsion nuk punon. Për shumë përdorues është aftësia për të shpëtuar, nëse trafiku i lidhur përfundoi një ditë para datës së propozuar të paketës lidhjes. Shërbime të tjera mund të dallohen:

 • Vëllimi shtesë prej 100 MB për një periudhë prej njëzet e katër orë (query command * 155 * 281 #)
 • Vëllimi shtesë prej 500 MB për një periudhë prej njëzet e katër orë (query command * 155 * 171 #)
 • Një shumë shtesë prej 3 GB për 30 ditë (kërkesë me anë të komandës * 155 * 181 #)
 • Shtesë 5 GB për 30 ditë (kërkesë me anë të komandës * 155 * 231 #)

Normat Features rimbushje mbi "Tele2 e mia", "Biseda ime", "? im Online"

Për të rifilluar trafikun e internetit në një normat e parapagimit ju mund të përdorni lidhjen automatike e internetit shtesë MB duke përdorur command * 155 * 311 #. Internet Mobile do të shtrihet në fund të paketës bazë vetëm nëse bilanci në telefon një shumë të mjaftueshme.

Nuanca shtoni normat e trafikut pa paketa

shumë nga propozimet nuk kanë për qëllim të tarifave pa paketave. Në veçanti, tarifa për "Modem" nuk mund të lidhë "Internet Paketa", "valixhe Internet" dhe opsione të tjera. Për përdoruesit e çdo pajisje është një tipar i "të pakufizuar Opera Mini», i cili vepron vetëm në këtë zonë në shtëpi.

Features shtuar trafikun në një normë prej "e zezë"

Normat e linjës "Black" përfshin një vëllim me shpejtësi të lartë të trafikut në internet deri në 15 GB, si dhe një numër të caktuar të minuta dhe mesazhe. Kur norma e trafikut lodhje është ulur ndjeshëm në 64 kb / s. Kjo shpejtësi është e mjaftueshme për komunikim në të dërguarve, por për biznes dhe argëtim që shumë pak. Për të zgjeruar internetin me shpejtësinë maksimale duhet të jetë i lidhur paketë të trafikut të internetit. "Black" çmimet nuk janë të paketave të disponueshme të trafikut të internetit "valixhe", "paketë", "Portofoli".

mënyra të tjera

Operatori lejon abonentë të përdorin "Shto kohë" në rast të ndërprerjes së trafikut të internetit në kuadër të tarifës. Ky opsion ju lejon të merrni 20 minuta të përdorimit të internetit me shpejtësi maksimale. Kur ky kufi nuk është vendosur në trafik.

Nuanca dhe kufizimet

Kufizimi në lidhjen e trafikut shtesë internetit është vetëm për tarifën me asnjë tarifë mujore. Subscribers që zgjedhin plane të tjera tarifore mund të përdorin të gjitha ofertat operatorit. Kjo është arsyeja pse para opsionin e tarifave për kalimin ose lidhje, ju duhet së pari të përcaktojë vëllimin e trafikut të internetit, numrin e minutave dhe SMS. Çdo klient do të përcaktohet me një normë të përshtatshme, duke pasur parasysh gamë të gjerë të shërbimeve të Tele2.

Si për të zgjatur dhe SPEED INTERNET trafikut në Tele2

Internet Tele2 ofertë tepër të dobishme. Pakoja është në dispozicion në shpejtësi maksimale. Ai gjithashtu ka stabilnostyu.Odnako lartë pas shterimit të megabajt në dispozicion, qasja e rrjetit është e kufizuar, dhe në këtë fazë nuk është një pyetje për përdoruesit, dhe si për të zgjeruar bandwidth dhe shpejtësinë e lidhjes tuaj të internetit?

Kur ka një nevojë për të zgjeruar të trafikut?

Kështu që ju përdorni në mënyrë aktive një tarifë të veçantë paguar Tele2, e cila është e lidhur me pajisjen tuaj, të jetë ajo një tabletë, një smartphone ose një router. Megjithatë, pasi kufiri në dispozicion në paketën e bashkangjitur është e lodhur, një lidhje në Internet është i padisponueshëm. Vetëm në këtë moment, dhe ka një nevojë për të zgjeruar. Si për të bërë atë?

Një shërbim i dedikuar "Shto Traffic" do të ndihmojë në zgjidhjen e problemit. Falë saj, ju mund të urdhërojë një kufi të caktuar megabyte shtesë. Ky shërbim është përdorur në mënyrë aktive nga njerëz që nuk mund ta imagjinoj jetën e tyre pa surfing internet. Në mënyrë që të urdhërojë menjëherë një shumë shtesë prej MB, pa pritur për mbylljen e internetit, është e nevojshme për të monitoruar trafikun në pjesën e mbetur të paketës tarifore është e lidhur.

Mësoni mbetje trafikut

Para se të lidh një shërbim shtesë, ju duhet të kuptoj se, por ju me të vërtetë keni përdorur të gjitha megabajt kusht që u dallua për ju si pjesë e planit tarifor apo opsion lidhjes. Është shumë e rëndësishme për të ndjekur këtë rrethanë, për shkak se ajo mund të jetë që ju nuk keni nevojë për të porositur opsione shtesë dhe të paguajnë për to.

Shumë naivitet besojnë se ka një komandë të vetme USSD, përmes të cilit ju mund të kontrolloni bilancin e dhënë nga Gigabyte, por ajo nuk është. Kontrollimi bilancin e gigabajt në dispozicion:

 • "Qasja në rrjet nga telefoni", - për të testuar dials * 155 * 15 #;
 • "Qasja në rrjet me tabletë" - një komandë të thjeshtë * 155 * 022 #;
 • "Sigurimi Paketa Internet" - shkruani kodin * 155 * 19 #;
 • "Portofoli personal i Internetit" - duke përdorur kodin * 155 * 020 #;
 • shërbim ekstra "Internet valixhe" - udhë me komandën * 155 * 021 #;
 • në lidhje me planet tarifore e "zezë" për "shumë e zezë", për ta nuk është një kod standard që do të le ju e dini bilancin e llogarisë trafikut * 155 * 0 #.

informata të sakta se pse operator Tele2 ka prezantuar një bollëk të ekipeve të ngjashme nuk kanë. Ne kishim për të bërë një shumë më e lehtë, duhet të dalë me një kod uniforme për të monitoruar MB bilancin në dispozicion. Kjo pyetje nuk jep një përgjigje të qartë, edhe në faqen zyrtare të Tele2 nuk shpjegon asgjë.

Thelbi i të gjitha këtyre komandave një - pas hyrjes kombinim i shkurtër përdoruesi merr një njoftim SMS në bilancin e disponueshme GB. Bazuar në këtë informacion, një vendim është bërë për të aktivizuar trafikun shtesë. Nëse është e nevojshme, atëherë informacioni i mëposhtëm do të jenë të dobishme për ju.

Si për të shtuar trafikun - udhëzues

Ky shërbim ju lejon të vazhdoni surfing në internet dhe reconnect me rrjetin. Ju mund të urdhërojë sasi të ndryshme - nga 100 MB deri në 5 GB.

Shto 500 MB.
Shto 500 MB.

Shtoni 3 GB.
Shtoni 3 GB.

Shto 5 GB.
Shto 5 GB.

Vlen të përmendet se dy të parat konsiderohet paketa janë aktivizuar për një ditë - një shërbim për sigurimin e 100 dhe 500 MB. Pjesa tjetër e paketave janë aktivizuar për 30 ditë kalendarike.

paketa shtesë

"Shto normë"

Ky opsion nuk është ekzagjerim të thirrur shumë i dobishëm. Ky shërbim, është e këshillueshme për të përdorur, kur në fund të muajit, ose periudha e raportimit mbetur pak kohë, dhe trafiku nuk ishte e mjaftueshme. "Shto normë" lejojnë që të marrin deri në 500 MB lidhje me internet me shpejtësi të lartë për 30 rubla.

shtoni kohë

ju menjëherë mund të aktivizoni opsionin. Ju vetëm të hyjë në komandën * 155 * 181 #, ju mund të gëzojnë surfing internet me shpejtësi të lartë.

Për më tepër, ky shërbim nuk është e nevojshme për të fikur për shkak se ajo është e çaktivizuar automatikisht pas konsumimit të paketës. Kjo kursen përdoruesit nga shpenzimet e paparashikuara lidhur me opsionet automatike reconnect.

"Shto normë" është e dobishme për ata përdorues aktivë të cilët janë të mësuar për të përdorur paketa lidhjes kufizuar Tele2, për shkak të kosto të kursimeve.

"Shto kohë"

Një tjetër risi shumë e dobishme të Tele2. Ky opsion do të lejojë çdo përdorues të lidheni me 5 GB për vetëm 250 rubla. Vlen të theksohet se kjo ofertë është në dispozicion vetëm për përdoruesit e Tele2, çmime të tilla tërheqëse askund. Kur përdorni kufirin 5 GB, të zvogëlojë shpejtësinë automatikisht me standardin.

"Shto kohë" mund të jetë mjaft e thjeshtë, por ia vlen të përmendet se shërbimi është në dispozicion për ato plane tarifore si një "shumë të zezë", "e zezë", "Purple" dhe "Modem". opsion Connect është e mundur përmes "Llogaria ime". Thjesht regjistroheni, të shkojnë në "Shërbime" tab dhe aktivizoni opsionin.

Unlimited thirrje - nga situata

alternativë mjaft e mirë do të ishte për të lidhur një nga planet tarifore të pakufizuar të ofruara nga përdoruesit e operatorit të saj Tele2. Kjo do të lejojë përdorimin e një lidhje të internetit pa ndonjë kufizim. Për shembull, "Tele2 ime", "bisedë e mia", "My Online +" dhe shumë të tjerë. Këto paketa ofrojnë qasje të pakufizuar në internet brenda rrjetit.

Ajo do të jetë interesante:   Si për të rinovuar iPhone 4 AT

Pyetje nga përdoruesit

Çfarë kombinim dial për të plotësuar kufirin e MB?

Për ta bërë këtë, ju duhet së pari të përcaktojë vëllimin. Për shembull, nëse keni nevojë për të lidhur një shtesë 1 GB, ju do të duhet për të hyrë * 155 * 181 #. Me vëllim Tjetër Shto MB mund të gjenden në seksionin përkatës të artikullit.

Si për të shtuar trafikun në një "shumë të zezë"?

 • 5 GB - * 155 * 231 #;
 • 3 GB - * 155 * 181 #.

Siç mund ta shikoni, kjo nuk është një pengesë, nëse papritmas ndërpreu internetin. Ju gjithmonë mund të mbushen të trafikut. Për ta bërë këtë, zgjidhni shumën e dëshiruar, dhe të hyjë në kombinimin e duhur.

Si për të zgjatur trafikut Tele2 dhe përshpejtojë internetin. të gjitha rrugët

Mendoni se si në kohën e duhur për të zgjeruar rrjetin e trafikut Tele2.

Përdorimi i internetit celular në smartphone tuaj ose tabletë, ju mund të shpejt të hyni në ndonjë shërbim, por ka raste kur standardi i megabajt të planit tuaj tarifor nuk është e mjaftueshme.

Si rezultat, në internet është e humbur apo fillon të ngarkuar shumë ngadalë.

Internet Mobile është i ndryshëm nga tel se operatori celular ka konsumin gjithmonë të kufizuar Bandwidth.

Që nga viti 2018, të gjithë operatorët zyrtarisht pushojë funksionimin e të gjitha tarifave pakufizuar e komunikimit qelizor në Rusi.

Kjo do të thotë se nga koha në kohë, çdo përdorues mund të kenë nevojë të trafikut celular shtesë.

Operator Tele2 gjithmonë zvogëlon shpejtësinë e lidhjes deri në 64 KB për sekondë, kur përdoruesi shkon jashtë afatit të paguar.

Kjo shpejtësi nuk lejon të shkarkoni asgjë. Video, fotografi, muzikë do të shkarkohet në këtë shpejtësi për disa orë, dhe faqe load tekst i thjeshtë merr minuta.

Ky shërbim është i disponueshëm për të gjithë abonentët. Ajo shtrihet pako ekzistuese të trafikut në një numër të caktuar të megabajt.

Menjëherë debitohet nga llogaria juaj shumën e nevojshme, dhe në kthim ju të merrni përsëri në internet të shpejtë 3G-smartphone.

Përmbajtja:

Është i dobishëm për të zgjeruar të trafikut?

Zgjerimi i shërbimit të trafikut të internetit mund të quhet një mënyrë e dobishme për të marrë sasi të drejtën e Megabytes.

Një tjetër gjë, në qoftë se ju të urdhërojë atë shumë shpesh. Shuma e shpenzuar në zgjerimin e përhershëm nuk duhet të jetë më pak se kostoja e tarifës përdorur nga ju.

Nëse vini re se disa muaj në një rresht ju jeni të humbur shuma bazë e trafikut, më mirë të mendojnë rreth asaj se si për të lidhur tarifën e re. Kjo do të kursejnë para dhe kohë.

Features shërbimit

Shërbimi "Shtimi i trafikut" nga operatori Tele2 jo vetëm që mund të marrë megabajt shtesë, por edhe për të përshpejtuar procesin e lidh me rrjetin global.

Përveç kësaj, përdoruesit mund të kërkojnë kohë shtesë për të paraqesë dokachu.

tarifat e shërbimit janë akuzuar vetëm një herë - kur përdoruesi dorë lidh një paketë opsionale me një numër të shkurtër apo llogari personale.

Funksioni nuk heq paratë nga llogaria në baza të rregullta, siç është rasti me opsionet "të marrë hua para" ose "më shumë minuta".

Karakteristika të tjera:

megabajt Shiko bilancit

Para se të rinovojë Megabyte, të jetë i sigurt për të kontrolluar pjesën tjetër të trafikut. Kjo do të ju ndihmojë jo vetëm për të monitoruar gjendjen e lidhjes, por nuk e tejkalojnë kufirin e përcaktuar nga operatori.

Nëse vëreni një rënie dramatike në shpejtësinë e internetit, më shumë gjasa, kjo është për shkak të problemeve me atë të rrjetit celular.

Në Tele2 ka disa komanda të shkurtra dixhitale për të kontrolluar statusin e bilancit. Zgjidhni më të përshtatshme për ju, atëherë telefononi numrin e treguar.

Kur e bëri në ekran do të shfaqet një mesazh të shkurtër teksti me informacion në lidhje me MB të mbetura.

Lista e kërkesave:

Nëse ju keni lidhur tarifën e grupit të shërbimit "Internet Tablet PC", dial * 155 * 022 #;

Subscribers me një "paketë", është e nevojshme që të thirrni * 155 * 19 #;

Shiko trafikun e mbetur të tarifave "valixhe" , ju mund të përdorni kodin * 155 * 021 #;

Vlefshmëria e të dhënave në shkallën e "Briefcase" - * 155 * 020 #;

Për të gjitha kategoritë tarifore "Black" është një numër kontroll të vetëm - * 155 * 0 #.

Prania e disa ekipe për të kontrolluar trafiku mbetur është vetëm në operatorin Tele2. Kompani të tjera kanë tendencë për të futur një numër të vetëm që lejon përdoruesit për të ndjekur përdorimin e rrjetit global.

Shtimi i 3 GB ose 5 GB për 30 ditë

Paketa për lidhjen shtesë 30 GB për 30 ditë do të kushtojë 150 rubla:

Për 50 GB për 30 ditë me një kosto prej 250 rubla dhe funksionit të kontrollit, të tipit:

Shërbime të tjera për zgjerimin e trafikut

Përveç opsionet standarde të kyçjes ekstra-megabyte, çdo përdorues i rrjetit Tele2 mund të përfitojnë nga shërbimet e tjera, me ndihmën e të cilit rrit trafikut të internetit.

Të gjitha opsionet e mëposhtme , kur punojnë me lidhjet tashmë të aktivizuara Paketa:

Connection 100 MB ose 500 MB në ditë

Për përdoruesit që kanë nevojë për internetin për një ditë vetëm, operatori ka krijuar trafikun zgjatjen e shërbimit për një kohë të shkurtër.

Me këtë, ju mund të lidheni në ditën e ardhshme të trafikut:

 • MB 100;
 • 500 MB.

Shpejtësia e internetit pas shkaktohen megabyte shtesë të barabartë me atë të përcaktuar normën tuaj primar.

Saktësisht 24 orë pas pranimit të mbetur të MB të trafikut shtesë zhduket.

Ky opsion do të jetë i dobishëm dhe të dobishme në rast se keni nevojë urgjentisht intern për të mësuar, në tren ose në procesin e ecjes dhe ju jeni goxha i sigurt se pas disa orë të lidhjes së rrjetit, ju nuk ka më nevojë.

500 MB të trafikut shtesë është e rekomanduar për të lidhur vetëm kur ju keni dy ditë ose më pak kohë para fillimit të muajit të ri të tarifave të përdorimit.

Kostoja e 500 MB është 50 rubla në ditë.

Figura 5 - Vlera Tabela e MB shtesë në ditë

Shtimi kohë

Nëse të gjitha metodat e mësipërme mund të rritur trafikun për një kohë të kufizuar, qëllimi i këtij funksioni - të rritur përdorimin e rrjetit global.

Shpejtësia trafiku do të jetë i kufizuar nga operatori, pasi keni kaluar afati aktivizuar pakon, por ju ende do të jetë në gjendje për të punuar me internet.

Ekipi USSD - * 155 * 171 #.

Zgjatja e trafikut duke përdorur "Llogaria ime"

Përveç kësaj për të përdorur komandat dixhitale, për të zgjeruar numrin e internetit në dispozicion apo megabajt ju mund të duke përdorur "Llogaria ime" në rrjetin Tele2.

Pas numrit të aktivizimit të secilit parapagues është caktuar një faqe personale në faqen e internetit të operatorit.

Gjithashtu, përdorni llogarinë tuaj, vizitoni Apps tanë mobil, të cilat janë në dispozicion në Luaj Tregut dhe App Store.

Përparësia e përdorimit të aplikacioneve mobile është një mundësi e vazhdueshme e kontrollit të trafikut, paratë e shpenzuara dhe shpërblimet, pa nevojën për të mësuar përmendësh kombinime numerike.

Ndiqni udhëzimet për të lidhur të trafikut shtesë duke përdorur llogarinë personale:

Shko në faqen ose të përdorni app për një smartphone. Ju vetëm mund të identifikoheni duke përdorur numrin tuaj të telefonit. Për të përmirësuar sigurinë, ne rekomandojmë për të specifikoni një fjalëkalim qasje;

Figura 6 - Shkruani llogari personale të përdoruesit

Në dritaren ju mund të shihni të gjitha informatat relevante për telefonin tuaj - emrin e normës së lidhur, bilancin e llogarisë, trafikut pjesë mbetje e programit bonus. Me një menu të thjeshtë në të majtë në faqen për të operuar shërbime shtesë dhe mundësitë me veten;

Figura 7 - faqe parapagues personal

Shko tek "Menaxhimi Shërbimit" ;

Tjetra, gjeni fushë për lidhjen e trafikut shtesë dhe të aktivizuar shërbimin. Të regjistrohen MB ekstra në llogarinë tuaj duhet të jetë një sasi të mjaftueshme të parave.

Gjithashtu, me ndihmën e një llogari personale, ju mund të bllokojë numrin tuaj, të përfundojë tarifën aktivizuar dhe të lidhë ndonjë nga shërbimet ekzistuese.

videos themed:

Shto një koment

e-mail juaj nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *