SI TË MERRNI në ishull copëtuar Stormwind

Author: | 29/12/2018

PËRGJIGJE TË MERRNI MAIL.RU:КАК ISHUJT copëtuar? World of Warcraft

Ne kemi mbledhur në një vend të 4 metodë të thjeshtë  se si të merrni nga Stormwind Dalaran . Në këtë artikull ju do te gjeni video dhe harta për të ndihmuar ju të merrni për Dalaran për Northrend dhe çarë ishuj edhe më të shpejtë.

Dalaran (. Eng  Dalaran ) - qyteti-shtet i magjistarëve, të kontrolluara nga Violet Citadel në qendër të qytetit. Dalaran ishte vendi i parë për të sulmuar dhe shkatërruar plotësisht pas ardhjes së Burning Legjionit gjatë Luftës së Tretë, pasi kjo magokratiya fillimisht ishte i vetmi grup kërcënuar planet e Legjionit.

Si për të marrë nga Stormwind në Dalaran

  1. Mënyra më e lehtë për të marrë në karakterin Dalaran të çdo niveli, është për të gjetur nivelin magjistari-së 74 dhe më lart dhe të kërkojë / të blerë atij një portal te Dalaran, portal mund të përdoret vetëm, ndërsa në të njëjtin grup.
  2. Në nivelin 68 për të mësuar Cold Weather Flying kushtojë 500 Gold nga ndonjë instruktor fluturimi, për shembull në Stormwind, Orgrimmar, apo në qytetet e para Borreyskoy tundra dhe të fluturojnë për Dalaran me veten.
  3. Nëse ju do të luajë si një magjistar dhe ju keni 71 nivele, pastaj të marrë dhe të ndjekin Tuning Quest në Dalaran, Dragonblight, pas përfundimit ju do të merrni Teleport: Dalaran. Për pjesën tjetër të Aleancës në yje, për Horde në Hammer Agmar-së;
  4. 74 Niveli në çdo Northrend mejhane për të marrë dhe për të përfunduar kërkimin Magical mbretëria e Dalaran.

Ku është Dalaran në WOW?

  • Në versionet e World of Warcraft në 3.3.5 dhe Legjionit - Dalaran është e vendosur në kontinentin e Northrend në vend Crystalsong Forest. 
  • Përveç kësaj WOW Legion - Dalaran re është e vendosur në kontinentin copëtuar ishull në ajër në jug-lindje të vendndodhjes Azsuna.
Lexo më shumë:   shkaqet vanitet dhe trajtim në të rriturit

Si për të marrë nga Stormwind në Dalaran në Legjionit

Qasja në Dalaran në Legjionin hap pas zinxhirit detyrë për të ndarë bankën. Dalaran është në Karazhan (lokacionit Deadwind Pass në Kingdoms Lindore), ku ai u zhvendos për të mbrojtur njerëzit.

Pas kryerjes storyline dhe alfabetin e kalimit "copëtuar Coast" ju do të merrni një referencë nga "Shërbëtori superiore Khadgar është" thelbësor në Orgrimmar (hordhi) ose Stormwind (Aleanca), përmes të cilit do të duhet për të biseduar me Khadgar në Dalaran.

Për të kryer këtë punë, të shkojnë në çarë të Hijet (Orgrimmar) ose Stormwind (Stormwind) - do të ketë një portal për Dalaran ri.

Video se si të merrni nga Stormwind në Dalaran në Legjionit

Shih gjithashtu të plotë zinxhir shqyrtim detyra, e cila përfshin jo vetëm një vizitë në Dalaran, por mëposhtme quests në Ulduar dhe Karazhan, dhe jo vetëm si një video e rënies së Stormwind në Dalaran në Legjionit.

ne kemi nxjerrë edhe udhëzime të veçanta se si të merrni nga Stormwind në Draenor. Nuk është aq e thjeshtë sa duket dhe është shumë më e vështirë se sa për të marrë të Dalaran!

Si të merrni për të ndarë OSTROVAV WOW: Legion?

Shto një koment

e-mail juaj nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *