SI për të kuptuar se djalë që ju nuk më pëlqen

Author: | 2018/08/28

Shumë shpesh ju mund të gjeni artikuj që listat shenjat që një djalë i merr një simpati për ju. Megjithatë, në këtë artikull unë do të doja për të prekur në të kundërtën: shenjat që tregojnë për faktin se djali nuk ka si ju, dhe ndoshta ju duhet të lënë. Në qoftë se ju i përmbushni shenjat e saj marrëdhënie të listuara më poshtë, ju mund të duhet të mendojnë për ndërprerjen e marrëdhënies. Pas të gjitha, në qoftë se nuk ka asnjë simpati, dhe njerëzit janë indiferentë ndaj njëri-tjetrit, nuk ka kuptim për të vazhduar marrëdhëniet me pa të ardhme.

The guy është indiferent, nuk i dua
I dashuri im nuk ka si mua

Nëse ju shpesh e gjejnë veten duke menduar: "I dashuri im nuk ka si mua ..." shikoni në këto shenja. Ato ndihmojnë për të kuptuar nëse ai e pëlqen ju me të vërtetë jeni.

Shenjat që djali nuk e pëlqen

1. Kjo nuk është "tërhequr" për ju . Ndoshta një nga karakteristikat më të rëndësishme. Ajo përcakton nëse ajo është një i ri i juaji. Nëse ju nuk e keni ndezur zjarrin e dashurisë në zemrën e tij dhe djalë është indiferent, në qoftë se ajo nuk ndihet tërheqjen, dhe pastaj një marrëdhënie të lumtur që ju të ndërtuar. Ju mund të bëni sa më shumë përpjekje për të kënaqur mund të bëjë gjërat më të pabesueshme, por në qoftë se ju nuk jeni në zemrën e tij, dhe më mundo veten nuk ia vlen. Siç e dimë, dashuria nuk mund të jetë. Dhe këtu rolin kryesor luajtur nga shqisat. Dëgjoni zemrën tuaj, ajo kurrë nuk do të mashtrojnë. Vetëm duke menduar për zemrën se juaj duhet të përgjigjet stuhi e emocioneve pozitive. Ju duhet të jetë me të vetëm në një copë.

2. Ai është "i thatë" në bashkësi me ju . Nëse ai nuk ka interes në ju dhe interesin në komunikimin me ju, ju vështirë se mund të presim. Megjithatë, nuk duhet të ngatërrohet me mungesën e interesit në vështirësi të përkohshme: ndoshta guy juaj është frikë për të marrë hapin e parë apo një kohë të gjatë për të menduar para se të përgjigjesh. Për shembull, pas një grindjeje prej tij asnjë telefonatë apo mesazh. Pra, ju kanë pushuar për të kënaqur atë? Apo ndoshta ai është vetëm frikë? Asnjë interes është manifestuar për një kohë të gjatë. Ju keni për të parë të gjithë, në qoftë se ai ka kohë dhe mundësi për të shkruar, të thirrur, dhe se si ai disponon këtë mundësi, ose thjesht të injorojë atë. Një tregues tjetër këtu është fakti se ai është vazhdimisht duke u përpjekur për të përfunduar bisedën tuaj, nuk është një arsye e përhershme për fund të tij. Dhe pa marrë parasysh se sa ju mund të keni kërkuar të mbajnë komunikim, me iniciativën e vet, ju nuk shihni.

3. Ai komunikon me ju, si dhe me miqtë e tij . Është në fakt shumë e lehtë për të identifikuar. Në qoftë se ai gjithmonë flet për ju effortlessly tonin, të ngjashme me mënyrën se si ai komunikon me miqtë e tij, ai ndoshta nuk është fati juaj. Kur një djalë është interesante, ka gjithmonë të paktën një ndryshim të vogël në mënyrën se si ai ka një bisedë me ju; ndryshim, e cila dëshmon se komunikimi me ju një kënaqësi për të. Kjo mund të jetë një zë i veçantë, përdorimi i fjalëve me prapashtesat e vogël, intonacion të veçantë - kështu që çdo gjë tjetër se monotonia dhe indiferenca. Gjëja më e mirë që ju mund të bëni në këtë situatë, kështu që është për të parë mbi sjelljen e tij dhe fjala e tij me të tjerët. Ajo do të vlerësojë nëse ajo është e ndryshme, si ajo punon me ju, nga ajo që ju keni parë, dhe nëse është e ndryshme, deri në çfarë mase.

4. Ai lirisht ju tregon për vajzat që ai e pëlqen . Një tjetër thirrje wake-up mund të jetë fakti se djali unashamedly ju tregon për marrëdhëniet e kaluara, vajzat, të cilin ai e konsideron ideal, dhe kështu me radhë. Por nuk e ngatërruar këtë me faktin se ajo rrëshqiti vetëm për të ruajtur një bisedë (gjithë djemtë nga koha në kohë për ta bërë këtë, dhe kjo nuk është me të vërtetë një ngjarje e madhe), ose ju kërkohet të na thoni në lidhje me marrëdhëniet e mbyllur. Megjithatë, në qoftë se ju flisni me djalë, dhe ai nuk ka probleme me histori për të gjitha vajzat që ai të dashur apo pëlqyer, dhe të gjitha ndodh me rregullsinë habitshme, atëherë ju mund të marrë këtë si një shenjë e qartë se partneri juaj nuk është ai që ju doni.

5. Gjuha e trupit nuk gënjen kurrë . Në qoftë se një djalë është duke iu shmangur kontaktin me sy, ulur shumë larg nga ju, jo duke u përpjekur për të vendosur kontakt fizik (marrë dorën, të mbajtur deri në shkallët), biseda e tij zhvillohet pa ndonjë gjeste ose ai është mbajtur në një distancë nga ju, atëherë ju mund të konsiderojnë të gjithë këtë si një shenjë se ai nuk ishte i interesuar dhe ai nuk dëshiron të jetë me ju çdo marrëdhënie.

6. Ai nuk dëshironi të shikoni për kohë të lirë për takime . Ju rrallë takohen, ai gjithmonë gjetur justifikime për të shtyrë takimin. Dhe kjo ndodh jo vetëm një herë ose dy herë. Ajo filloi të ndodhë rregullisht. Ne duhet të kujtojmë se ai i cili me të vërtetë dëshiron që u njohëm, do të bëjë gjithçka është e mundur dhe e pamundur, se ky takim u zhvillua. Dhe ata nuk do të bëjë një ndryshim në çdo kohë të ditës, as distanca as kohë për të. Siç e dini, i cili dëshiron të - në kërkim të mundësive, të cilët nuk duan - shkaku i ...

Ajo do të jetë interesante:   tërheq AS bark gjatë menstruacioneve

7. Kjo nuk është vetëm flirtim me ju . Siç u përmend më lart, nga sjellja e djalë me njerëz të tjerë mund të gjykojë rëndësinë e ju në jetën e tij. Hidhni një vështrim nga afër se si ajo sillet në shoqërinë e femrave: nuk shkon mbi buzë, nëse ai e lejoi atë që të folurit e tij dhe gjestet, nuk flirtim Mos u mundoni për të treguar veten në një dritë më të mirë. Gjetja e kjo është me vlerë të menduarit rreth. Sigurisht, ne mund të supozojmë se kjo është vetëm një miqësore, shoqërore, guy po largohet. Megjithatë, nëse vajzat e tjera, ajo sillet ashtu si ju, atëherë në interes të veçantë që ai ka në komunitetin tuaj.

8. Ai fsheh emocionet dhe ndjenjat e tij . Nëse një djalë ndjen diçka për ju, atëherë ai do të thoni në lidhje me ndjenjat, herët a vonë. Dhe kjo nuk është me fjalë. Kjo do të tregojë se për (vepra, të opinionit, të folurit). Në qoftë se djalë nuk ka treguar ndonjë emocion, gjëja më e mirë që ju mund të bëni është që të japë atij një hapësirë dhe liri. Vetëm për t'u siguruar që ju nuk jeni të humbur kohën tuaj në të. Le iniciativa në marrëdhënie do të shkojnë tërësisht në duart e tij. Nëse ndonjë ndryshim që nuk e shohin atë dhe vazhdoi shumica e këtyre marrëdhënieve ju mezi mund të mbajë frymën tuaj ...

10 shenja që një njeri i do ... apo jo | MATRONY.RU

Kohe në forumet rinore nuk janë temat që vijon: "Unë të takohet me një djalë të ri një vit e gjysmë apo dy, ai ndjehet mirë, por unë nuk e kuptoj se ai më do mua, më ndihmoni, çfarë duhet të bëj?"

Si për të përcaktuar nëse i riu ju do? Për ta bërë këtë, ju duhet për të analizuar marrëdhënien tuaj, mos harroni se si ajo sillet në praninë tuaj.

Në përputhje me rrethanat, si për të kuptuar se nuk ju dua?

Ka disa shenja me të cilat është e mundur për të mësuar.

Një njeri në dashuri mund të gjenden në shenja të tilla:

1. Në praninë tuaj ai fillon të ngre kokën: veshje korrekte dhe kravatë, flokët e butë, drejton supet e tij dhe dukej për t'u bërë shtatlartë.

2. Një njeri dëgjon me kujdes për ju dhe është duke u përpjekur për të përmbushur kërkesën tuaj.

3. Njeriu duke kërkuar një takim me ju, dhe - të rëndësishëm! - cakton një datë. Në qoftë se ju flisni me të, "Ndoshta të takohemi?" Dhe ai përgjigjet: "E pra, eja", - ju të caktojë atë një takim me të, dhe ai thjesht nuk e mohon. Shumë nga vajzat është duke folur zhvillimin interpretohet si pjesë e iniciativës së njeriut. Nonsense. A nuk e tradhtoj veten.

4. Meshkujt janë më shpesh se ajo duhet të jetë, ju do të vijnë të gjithë në sy.

5. Pas takimit me njeriun është i interesuar kryesisht në çështjet tuaja dhe nuk kërkojnë për të folur rreth tyre.

6. njeri i lumtur për të ju ndihmuar.

7. Një njeri dëshiron të prezantoj me miqtë dhe prindërit.

8. Njeriu, duke folur në lidhje me veten tuaj dhe ju përdorni përemrin "ne".

9. Një njeri është duke diskutuar me ty planet e ardhshme, dhe këto plane janë duke ndjekur ju.

10. Në praninë tuaj, një njeri i transformuar, sytë e tij duket një interes të veçantë dhe entuziazëm, djegie të syve të tij, njeriu kthehet frymëzim.

Shenjat me të cilat mund të kuptojnë se një njeri nuk dua:

1. Ai nuk kërkon një takim me ju. Gjithçka ndodh sikur në vetvete, por, në përgjithësi, në qoftë se analizojmë vizitat tuaja, iniciativa është gjithmonë (ose në shumicën e rasteve) nga ju.

2. Ai nuk ju ndajë nga gratë e tjera. Ju nuk do të ndjehen të, ai i kushton më shumë vëmendje dhe kujdes.

3. Në mbledhjen e ju për një kohë të gjatë për të dëgjuar problemet dhe rrethanat e tij, kjo është një kohë e gjatë ju tregon se çfarë riparimet bën nënën e tij, por problemet dhe rrethanat nuk e bëjnë atë të interesit, ai dëgjon për ju si një mirësjellje.

4. Ai ju tregon për planet e tij për të ardhmen, por ju nuk e dëgjojnë frazën "Ne jemi me ju", "Ne jemi së bashku", etj Ju në planet e tij jo.

5. Gjatë vizitave tuaja të riun thërret nënën e tij, motrën, shokun, dhe ai në heshtje duke folur me ta për një kohë të gjatë, duke shkaktuar që të humbasë.

6. Në qoftë se një situatë e ngjashme ai e quan mom dhe sumnyashesya pavlefshëm ai ju lë për arsye se "nëna urgjentisht duhet të peshoj më shumë se raft."

7. Male "tërheq gome". Ajo llojet dhe mban një marrëdhënie, por jo në një nxitim për të zhvilluar ato. Në këtë rast, ai ndoshta ose duke kërkuar në ju si një mik, me të cilin ju mund të diskutojnë problemet tuaja apo duke ju atë që quhet një "rezervë". Jo alternativa më e mirë për jetën familjare.

8. Kur jeni duke u përpjekur për të gjetur se çfarë ai mendon për të ardhmen e marrëdhënies tuaj, ju dëgjoni shprehjen "Unë nuk jam i sigurt", "unë do të shikoni për vajzën, e cila i përshtatet më," dhe në veçanti ju duhet të lajmërojnë frazën "gjitha varet nga ju", - prandaj, ai nuk ka marrë asnjë përgjegjësi për të ardhmen tuaj dhe ju ofron për të provuar se ju e meritoni atë. Pajtohem për dashuri pak të ngjashme. Fraza "Unë jam i frikësuar për të bela deri jetën tuaj" nuk do të thotë se njeriu është kështu lloj për ju. Ai nuk ka frikë për jetën ju prish jetën, dhe ka frikë se ai do të duhet të martohet me ju. Siç thonë ata njerëz të zgjuar - në qoftë se ju dëshironi të kuptoni se çfarë një njeri dëshiron, nuk do të dëgjoni se çfarë thotë ai. Ne kemi nevojë për të kuptuar atë që ai dëshiron të thotë.

Ajo do të jetë interesante:   Si për të marrë fara liri për humbje peshe dhe pastrim të zorrëve

9. Një njeri në asnjë ngut për të ju informuar për ndonjë nga miqtë tuaj, ose me prindërit e tyre, edhe në qoftë se ju kërkoni për të. Nëse ju shkoni nëpër qytet dhe të takohen miqtë e tij, i kushtoj vëmendje të se si ajo është që ju keni ato, "Lena" dhe "My Girl"? Ose edhe harroni të prezantoj? A ai hezitoni që ju keni takuar së bashku?

10. Ai shpesh ju tregon për të dashurin e tyre të kaluara dhe të pranishëm, pa frikë për të shkaktuar ju dhimbje.

Së fundi, dhe më e rëndësishmja - të heq këto çështje nuk do të dalin, dhe në qoftë se një ditë ju pyetur veten e tyre, atëherë marrëdhënia juaj është diçka e gabuar.

SI për të kuptuar se djalë i pëlqen ju nuk: Shenja ... - BVK

djalë dhe vajzë

Dashuria mrekulli Works, njeri i lumtur në dashuri mund të shihet menjëherë. Sytë e tij të djegur, ai është i sjellshëm me të tjerët, gjithmonë në një humor të mirë. Në mungesë të dashurën e tij, ai i trishtuar.

Si mund të dini se djalë nuk ka si ju - ju duhet të përdorni këshillat e psikologëve dhe krahasoni tiparet. Nëse nuk ka reciprocitet nga ana e tij, nuk ka nevojë për të shpenzuar kohë në të.

përmbajtje

Si mund të dini se djalë nuk ka si ju?

Ka një keqkuptim se në qoftë se interesi seksual e të riut zbehur dhe lovemaking u bë më pak të shpeshta, dhe dashuria është zhdukur. Kjo nuk është gjithmonë e vërtetë. Ndoshta marrëdhënia zhvilluar në një më të pjekur, fazë të relaksuar. Kuptoni se favorite humbur interesin dhe nuk të do, kjo është e mundur për një numër të bazave.

Shenjat se ai nuk më do

Psikologët kanë identifikuar gjatë treguesit kryesorë për të cilat është e mundur për të përcaktuar nëse një partner në dashuri apo anasjelltas, vajza humbur interesin.

 1. Mungesa e respektit. Në qoftë se ju fyen, nuk konsiderohet me mendimin tuaj dhe duke u përpjekur fjalën "hit" në vendin më të ndjeshme, është koha për të ruajtur dhe për të kuptuar se ky pëlqejnë. Sidomos në qoftë se ai e kishte silleshin ndryshe.
 2. Problemet seksuale. Kur një person përjeton tërheqjen dhe dashuri, ai përpiqet të bëjë çdo gjë të mundshme për të kënaqur partnerin e tyre. Në qoftë se djalë nuk është interesante, pse ju shmangur marrëdhënie, nuk përpiqet për të zgjidhur këtë problem, është e vështirë të flasin për ndjenjat e forta
 3. Komunikimi. Kur një djalë flet për ju si me partnerë të tjerë, kështu që ai nuk do të të nxjerrë në mesin e miqve të mi. Si mund të dini se djalë nuk të dua më? Ai nuk është i interesuar në, si jeni, flet për ju si një vajzë, romanet e tij të mëparshme.
 4. kohë të lirë. Kur një djalë i pëlqen, ai është i sigurt për të gjetur kohë për të përmbushur. Në qoftë se personi juaj i ri vazhdimisht gjen arsye dhe justifikime për të shmangur takimin, kjo është koha për të reflektuar.
 5. Tradhëti. Të ndryshojë të paktën një herë, si rregull, të bëjë atë përsëri. Nëse ai është në dashuri, ai nuk mund të mendoj për askënd tjetër, por të dashurën time. Nuk është e nevojshme për të zbavitem veten shpreson të kërkojnë arsyetim për gjysmën e dytë, ne mund të sigurtë të themi se ndjenja e së kaluarës.

Faza e dashurisë
Fazat e dashurisë

Test: dashuri ose nuk

Kur u ngrit pyetja: si për të kuptuar nëse një djalë që ju pëlqen apo jo, është e mundur që të kalojnë një test të veçantë, hartuar nga psikologët. Numri i pikëve do të ju ndihmojë të njohin se çfarë të bëjë me ju gjysmën tuaj të dytë.

Për çdo përgjigje pozitive të nevojshme për të shtuar 1 pikë, për një negative - 0. përgjigje për pyetjen: si nuk e dini se djalë nuk do të të dua, të jetë i sigurt për të testuar tregon.

Vlerësoni çdo deklaratë ( "po" ose "jo"):

 • fejuar juaj gjithmonë gjen kohë për t'u takuar me ju;
 • gjithmonë veten, se si ishte dita juaj;
 • Kur jeni të sëmurë, duke u kujdesur për ju;
 • vazhdimisht ju uron "natën e mirë" dhe "mirëmëngjes";
 • futur ju për miqtë tuaj dhe të prindërve;
 • ju keni një marrëdhënie të madh seksual;
 • Valët gjatë një takimi me ty;
 • Gjithë kohën e tij rezervë preferon kompaninë tuaj;
 • duke u përpjekur për të kënaqur ju në çdo gjë;
 • vazhdimisht duke folur për ndjenjat e tyre.

Si mund të dini se djalë ju e doni më? Nëse ju merrni 5 deri në 10 pikë, ju nuk mund të shqetësuar në lidhje me njerëzit jo indiferent për ju dhe ndjehet ndjenja pasionuar. Më pak pikë tregon antipati.

Çfarë bën psikologjia?

Duke ditur se si për të kuptuar se çfarë djalë nuk i pëlqen, ju mund të kurseni kohë dhe nuk e shpenzojnë atë në një marrëdhënie bosh më shumë. Kjo nuk ka kuptim.

lamtumire

Si mund të dini se djalë nuk ka si ju - psikologjia do të ndihmojë për t'iu përgjigjur kësaj pyetjeje.

 1. Ju do të ndjeni se qëndrimi ndryshoi intuitive.
 2. Ai do të gjeni shumë arsyetime për të mos dalë në një datë.
 3. Pushojë të kujdeset për ju, duke i dhënë dhurata.
 4. Ajo nuk do të jetë në mbledhje të përpiqen të të puth dhe përqafim.

Vajza vetë shpesh mund të përcaktojë qëndrimin e të riut për veten e tij, për të kuptuar atë për disa karakteristika. Si mund të dini se djalë nuk ka si ju, shenjat:

 • pavëmendje;
 • kritikë konstante;
 • mungesa e temave të përbashkëta të bisedës;
 • mosrespektim;
 • Ngurrimi për të përmbushur shpesh;
 • Mirupafshim të ndodhë vetëm për seks;
 • kjo nuk do të ju prezantoj me miqtë dhe prindërit.

Video e mëposhtme, ju mund të gjeni informacion shtesë mbi atë se si për të kuptuar se çfarë djalë nuk ka dashuri më shumë:

 1. Këto karakteristika të ndihmojë për të kuptuar se djali nuk ka ndjenja mbetur.
 2. Nëse ai takohet me ju vetëm për seks ose përfitime personale, ne rekomandojmë që të jetë vigjilent.

Si për të kuptuar se çfarë ju GUY Razlyubi: Shenjat e një burri ...

Si mund të dini se djalë jo më shumë dashuri

Njeriu shkon nga dialogu, jo xheloz për njerëzit e tjerë, për të shmangur kontaktin fizik, të irrituar për asnjë arsye? Si të jetë në këtë rast? Si mund ta di nëse ai me të vërtetë u ndal ju ose shkaku i diçka tjetër të dashur? Si mund të shikoni? Në këtë artikull ne do të diskutojmë shenjat më të rëndësishme të indiferencës mashkullor: fjalët, sjelljen, gjuha e trupit. Përveç kësaj, ju do të mësojnë se çfarë të bëjë vajzat të cilët janë përballur me këtë.

Ajo do të jetë interesante:   akumulimi i kripërave në trajtimin nyjeve të mjeteve juridike popullore

Shenjat kryesore që djali ra nga dashuria

Ai shmang kontakt me ju

Një njeri në dashuri është e angazhuar për të shpenzuar me gruan tuaj sa më shumë të jetë e mundur, edhe nëse ajo është koha e shpenzuar për thirrje telefonike apo të komunikojnë në rrjetet sociale. Nëse vëreni ftohtësinë, mosgatishmëria për të mbajtur një bisedë, dështim për të folur, kur ai ka pa kohë - roje.

Ai përdor të gjitha llojet e arsyetime të shtyjë ose të anulojë takimin. Ose kur takimi ka qenë i ftohtë. Ai është duke u përpjekur për të shpejt të thënë lamtumirë të preferojnë takim miq një datë me ju. Gjatë raportit seksual vëmendja e tij shpesh kaloi në objekte të huaja, dhe ju thoni se pothuajse nuk jep vlerë.

Ai nuk është i interesuar në biznesin tuaj

njeri i dashur krijon rehati për gruan e tij, kështu që të përpiqet për të mbajtur krah për krah të asaj që po ndodh në jetën tuaj. Ai e pyet nëse ndihma është e nevojshme, nuk do të dëmtojë në qoftë se ju keni dikë që ju jeni të befasuar, qesh mërzitur. Kur dashuria zbehet, interesi është i humbur, too.

Ai nuk po përpiqet të bëjë që ju të ndjeheni

përkujdesjeve të vogla, surpriza, dhuratë spontane, shënime bukur, takime të paplanifikuara - të gjitha këto janë shenja të dashurisë. Tenderness që ndjen për ju njerëzit, shndërrohet në fjalët dhe veprimet. njerëzit indiferent nuk do të dalë me idenë për të kënaqur ju edhe një meze të lehtë.

Dëshironi të mësoni të gjitha sekretet e josh meshkujt? Ne këshillojmë që të shohim një kurs pa pagesë video Alexei CHERNOZEMS "12 ligjet e Seduction për Gratë". Ju do të merrni një hap pas hapi planin prej 12 hapave, Si për të bërë një njeri i çmendur dhe të mbajnë dashurinë e tij për vitet që vijnë.

Sigurisht Video pa pagesë. Për të parë, shkoni në këtë faqe dhe të lënë e-mailin tuaj dhe mail një letër me një lidhje në video.

Por mos ngatërruar ndalet njeri të dashur me të kujdesshëm: nëse për tuaj të zgjedhur në fillim veprime nuk e tilla janë parë, kjo është vetëm një tipar i karakterit të tij.

Vajza nuk e do djalë

Psikologjia e dashurisë është se dashuria një person nuk e sheh të metat e të zgjedhurve. Në marrëdhënien e parë të fazës pengesa edhe serioze vendas nuk mund të shkatërrojë idil. Nëse vini re se një kërkesë të thjeshtë, fjalë të zakonshme, veprimet e përhershëm të shkaktojë iritim në meshkuj dhe flashes e zemërimit, ndjenjat e tij për ju kanë ndryshuar në mënyrë të qartë.

Ai nuk është xheloz, dhe ai i kushton vëmendje të grave të tjera

Xhelozia - jo një tregues i dashurisë, por për meshkujt është e karakterizuar nga një ndjenjë e pronësie, duke e detyruar negativisht reagojnë ndaj rivalëve të mundshëm.

Por edhe më keq, kur një njeri i interesuar në mënyrë të hapur në gratë e tjera, duke i krahasuar ato nuk janë në favorin tuaj. poshtërim i tillë nuk ka për qëllim për dashuri, edhe nëse duket se çdo gjë tjetër ishte e mirë. Një njeri që nuk duan të kuptojnë se çfarë ju bën të lënduar, të udhëhequr nga sa ju pëlqen ndjenja, por jo dashuri.

Ai shmang kontaktin fizik

Kissing, hugging, duke prekur rastësor - pjesë e një marrëdhënie. Një person që të do, të tërhequr në mënyrë të pandërgjegjshme për ju, mbështetjen kontakt prekshëm. Ai do të ju merr nga dora ose priobnimet ndërsa në këmbë, marr me vete një fije floku e flokëve, do të japë një dorë, kur lënë automjetin. Ai do të të puth shpesh dhe me kënaqësi.

Por, sa më shpejt që dashuria do të zhduket, zhduket dhe manifestimet e saj prekshëm. Mund të mbeten seksi, por vetëm si një proces fiziologjik, i lirë e përmbajtjes emocionale, dhe ju në këtë proces në mënyrë të qartë nuk do në plan të parë. Kiss pas një bisede, një përqafim - këto janë të rëndësishme për çdo grua të marrin pjesë do të jetë për burrat formalitet panevojshme.

Një shumë gjëra interesante në lidhje me bazat e psikologjisë mashkullor ju do të mësoni nga kjo video:

Çfarë duhet të bëni nëse ju dyshoni se njeriu nuk dashuron

 • Bisedoni. Taita nuk ka të lënduar dhe mos pusho, nëse keni diçka të alarmuar. Përndryshe ajo do të si një shaka, në të cilën gruaja po kalon për shkak të ftohtësisë së burrit të saj, dhe ai thjesht nuk do të fillojë motor. Lidhja - punë e vështirë, ne duhet të punojmë në to, duke krijuar rregullat e tyre dhe të mësuarit për të kuptuar. Lexo mendjet ne nuk e dimë, kështu që është e rëndësishme të flasim për frikën e tyre, dyshimet, resentments. Por për të folur me qetësi dhe në mënyrë konstruktive, pa fajësuar njeri.
 • A nuk e hedhin një zemërim i çastit. Burrat nuk mund të qëndrojë tantrums grave, dhe për të fituar një kuptim aq e pamundur. Nëse ju nuk ishin në gjendje për të mbajtur mbrapa emocionet qetësoheni dhe të shpjegojnë për njeriun që theu poshtë për shkak të stresit dhe mungesa e të kuptuarit të asaj që po ndodh mes jush. Ju mund të përdorni këtë situatë si një tregues: Në rast se dikush të vërtetë të ndaluar ju dashur, ai përdor zemërim i çastit tuaj si një justifikim për të marrë larg, të zemëruar, ose ndryshe të treguar pakënaqësinë e tyre.
 • Mos e vendosni ultimatume. Njeriu qoshe zemërohet dhe të paparashikueshme. Për të marrë një përgjigje të qartë, t'i jepte kohë. Nëse një njeri qëndron në frontin e një zgjedhje, ai duhet të kuptojë atë që ai dëshiron. Por në qoftë se në periudhën e vetëvendosjes, i poshtëron ju ose të pohojnë veten në kurriz të ju - të mos vuajnë. Kjo nuk është dashuri.
 • Hidhni një sy në veten tuaj. Ndjenjat e ftohjes mund të shkaktohet nga fakti se ju jeni të relaksuar dhe të shohim më pas veten. Qëndro i bukur dhe i zoti për njeriun e saj në çdo situatë, atëherë ndjenjat e tij do të jetë ndezur si dita kur ai ra në dashuri.

Dhe mbani mend, këshilla universale mbi ruajtjen e marrëdhënieve nuk do të ndodhë. Mëso për të kuptuar njeriun tuaj, të marrë në konsideratë veçantitë e karakterit të tij, të mbajtur atë - dhe marrëdhënia juaj do të jetë e mbushur me dashuri dhe butësi.

Shto një koment

e-mail juaj nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *