SI të marrë një leje për prodhimin e resurseve lojë përmes shërbimeve publike

Author: | 2019/09/01

Sipas ligjit, çdo gjuetar duhet të jetë në favor të një rezolute të nxjerrjes (licencë gjuetia) lejes së dhe një licencë të gjuetisë. Nga 2015 të lëshojë leje për gjueti burime pre të jetë e mundur nëpërmjet një portali të vetëm të shërbimeve publike (shërbimet publike).

Shënim: ju thjesht mund të lëshojë leje për gjueti pre në vendet publike. Blerë një biletë është e nevojshme vetëm kur gjuetia në territoret private. Lexo më shumë për të gjetur se ku tokat-kanë në zonën tuaj, ju mund të gjuetisë qira.

Si të aplikoni për shërbimet qeveritare

Udhëzime për përdorimin e faqes me imazhe dhe gjetjet. Shko në https://www.gosuslugi.ru/ zyrtare të internetit, klikoni në "Llogaria ime" dhe të shkojnë në llogarinë tuaj, ajo duhet të konfirmohet.

gosuslugi-putevka-05

 

dial "të pre lejojnë burimet gjueti" në kutinë e kërkimit. Dhe shtypni Kërko (butonin xham zmadhues blu).

gosuslugi-putevka-03

 

Shih në rezultatet e kërkimit të shërbimit "lëshimin e lejeve të burimeve të gjuetisë pre, me përjashtim të burimeve të gjuetisë të vendosura në zonat e mbrojtura me rëndësi federale, si dhe zogjtë dhe kafshët e listuara në Librin e Kuq të Federatës Ruse". Zgjedhja Punt poshtë - "Marrja e lejes për nxjerrjen e burimeve të gjuetisë."

gosuslugi-putevka-04

 

Nuk mund të ketë dy versione të ngjarjeve. Nëse ju shihni një buton për të marrë shërbimin, atëherë e madhe! Do të thotë për të blerë një licencë, ju mund të menjëherë. Nëse nuk ka buton, pastaj të shohim për të cilën agjencia ofron një shërbim - të shikoni për kontaktet e tyre, faqen e internetit dhe të përpiqen për të nxjerrë leja është tashmë atje në mënyrë elektronike.

gosuslugi-putevka-08

Më shumë gjasa që ju do të duhet të shkojë një rrugë të gjatë - përmes faqes së shërbimeve publike zonën tuaj.

Për shembull, dita e përgatitjes së këtij doracaku duhet shërbimi nuk ishte në dispozicion për rajonin e Moskës. Çfarë kam bërë të ardhshëm:

Kam shikuar kontaktet agjencitë e nevojshme - në kolonën e majtë e kontakteve.

Lexo më shumë:   Çfarë tregon analizën e urinës Nechiporenko

gosuslugi-putevka-06

 

Duke bërë udhëtime në rajonin e Moskës

Unë shkova në faqen e internetit të Ministrisë së Bujqësisë dhe Ushqimit të rajonin e Moskës dhe atje në fund të faqes gjetur një lidhje me portalin e zonës së shërbimeve publike.

gosuslugi-putevka-01

 

Dhe atëherë është e mundur që të lëshojë licencën e nevojshme për të na ndjekur. Për të gjetur shërbimet, si dhe shkruani pyetje dhe klikoni mbi xham zmadhues.

gosuslugi-putevka-02

 

Bingo! Edhe të ketë një zgjedhje - për të dërguar një kërkesë dhe për të marrë rezultate të pa lënë shtëpinë tuaj ose të bëjë një takim në qendrën për shumë qëllime.

Klikimeve "paraqesë një kërkesë." Ju do të nxitet për të hyrë brënda në. Zgjidhni "Identifikohuni me VNMS" - sistem unik të identifikimit dhe të legalizuara). Dhe futni të dhënat e njëjtë me atë në shërbimet publike.

gosuslugi-putevka-12

 

Pastaj, konfirmojnë se të njohur me termat regjistrimin e lejeve të gjuetisë dhe pëlqimin për përpunimin e të dhënave personale:

Useful:

 • Hapja e gjuetisë pranverë në vitin 2018 sipas rajoneve
 • Hunter Kalendari për vitin 2018
 • Gjuetia paktën në Rusi

gosuslugi-putevka-11

Hapat e ardhshëm janë të qarta. Leximi - mbushur - klikoni mbi. Dokumentet do të duhet një pasaportë, patentë gjueti, numrin e TVSH-së, njohuritë tuaja të gjuetisë, normat dhe llojet e titujve minierave. Të gjitha hapat do të jetë 5 - atëherë verifikimin e të dhënave dhe të pagesës.

Vështirësi në plotësimin e formularëve për shërbimet online publike (Portali i rajonit të Moskës)

Në "Aplikim" hap ju do të nxitet për të zgjedhur një grup të burimeve të gjuetisë të llojeve të tyre dhe koha e gjuetisë. Gjithashtu ju lutem emrin (në listë do të vetëm publik (ODoU) :

gosuslugi-putevka-13

gosuslugi-putevka-15

gosuslugi-putevka-14

 

Më lejoni të tërheq vëmendjen tuaj për paragrafin "Metoda të." Opsionet e disponueshme - me urdhër postar ose një apel personal në departamentin, ku dëshironi të shkoni për gjueti.

gosuslugi-putevka-16

 

hap Dokumentet ardhshëm. Pastaj ju duhet të shkarkoni aplikacionin tashmë të përfunduar, nënshkruajnë atë, skanim dhe bashkangjitni. Gjithashtu duhet të bashkangjitni një kopje të skanuar të pasaportës së Federatës Ruse dhe lejes për gjueti.

gosuslugi-putevka-17

Nëse çdo gjë është e përfunduar me sukses, ajo mund të paguhet. Detyrë shtetërore për lëshimin e lejes për nxjerrjen e burimeve lojës do të jetë e barabartë me 650 rubla (shikoni rëndësinë e shumës mund të jetë në trup shtetëror - https://www.gosuslugi.ru/40467/2/info).

Afati i shërbimit - 7 ditë pune.

Lexo më shumë:   Si të gatuaj speca mbushur në një tigan

 

Duke e bërë udhëtime në Tyumen dhe në rajon Tyumen

Shikoni se si gjërat janë në rajonet. Për të ndryshuar rajonin Unë vetëm kaloi vendndodhjen e tij në një zyrë private. Dhe kjo është ajo që ndodhi:

gosuslugi-putevka-Tumen-1

Në shërbim Tyumen quhet ndryshe, ka dy. Së pari - lëshimin e lejes për nxjerrjen e burimeve të gjuetisë, me përjashtim të lejeve për nxjerrjen e Moose, derri i egër, kaprolli, një arush. Dhe e dyta - lëshimin e lejes për nxjerrjen e burimeve të gjuetisë, në përputhje me kufijtë e kapur (nëpërmjet procedurës së "nxjerrë"). Zgjidhni një:

gosuslugi-putevka-Tumen-2

Dhe unë shoh se është e mundur që të paraqesë një kërkesë të drejtpërdrejtë për të gjuajtur me Gosportala. button blu është - kur ju klikoni ju do të transferohen në vendin e shërbimeve publike të rajonit Tyumen. për shtyp:

gosuslugi-putevka-Tumen-3

Çdo gjë funksionon, formulimi lejon në mënyrë elektronike, ju mund të vazhdojë.

 

Konkluzionet (në prill 2018)

 1. Marrë leje për të gjuajtur në portalin Unifikuar shtetëror ndoshta jo në çdo fushë.
 2. Elektronike lëshuar leje vetëm për tokën publike (ODoU), e cila mbetet shumë i vogël. Sipas ligjit - 20% e të gjitha bazave të gjuetisë në rajon. Në zonën tuaj ODoU nuk mund të jetë.
 3. Metodat e papërshtatshëm të rezultateve marrjen, që nënkupton regjistrimin e licencës që më parë (transferimin postar + 7 ditë). Ose një vizitë personale në departamentin.
 4. Nuk është e qartë se procesi i marrjes së shërbimeve nëpërmjet Gosportal.
 5. Pranimi paraprakisht nuk mund të marrë në mua.

Ajo është më e lehtë dhe më e shpejtë për të vepruar në mënyrë modës së vjetër. Për të ardhur në tokë e tij të gjuetisë amtare dhe për të marrë leje për të gjuajtur dhe biletë (kontrata për shërbime). Po, ajo është e shtrenjtë, por do të kurseni kohë dhe nerva. No push, jo stilolaps!

A ju pëlqen atë? Share në rrjetet sociale!

FacebookTwitterVkontakteOdnoklassnikiGoogle +

leximi Recommended


 1. Si për të marrë një licencë të gjuetisë për herë të parë

 2. Gjuetia me Husky besnik
 3. Një gjahtar me një armë
  Leja për gjueti armë në vitin 2018
 • kamera Përmbledhje, e përdorur për gjueti
 • Wild derr gjueti me një hark - Video interesante

Comments


 1. Kashaev Rinat

  E gjithë kjo, natyrisht, interesante, por unë dua të vetëm për thundrakët e biletave të mësuar.

  përgjigje


 • Kashaev Rinat

  E megjithatë, sa kohë para fillimit të sezonit ju duhet të aplikoni për një barazim licencës.

  përgjigje


  1. klenov autori Post

   Për disa të rajonit janë të interesuar në?

   përgjigje


   1. Oleg

    Republika e Sakha (Yakutia), Yakutsk

    përgjigje


    1. pseudonim

     Rinat, rregulloret tuaj lokale të gjuetisë të përcaktuara me ligj në Republikën e Sakha (Yakutia) "Për gjuetinë dhe ruajtja e burimeve të gjuetisë» http://docs.cntd.ru/document/453127735.
     Neni 11 është vetëm një çështje e rendit të shpërndarjes së licencave për prodhim në mes të individëve që kryejnë tokën publike gjueti.
     Ju mund të aplikohen nga 1 gushti në lidhje me Kafshët / lojës për të vendosur një kufi të prodhimit.
     Ose 30 ditë në lidhje me Kafshët / lojës pa një prodhim kohor të caktuar.

     Shorti për thundrakëve nuk është e vlefshme në zonën tuaj.

     përgjigje


 • Ivanov

  Mirëdita, të shpejtë në rajonin Novosibirsk do të tërheqë në një dre siberian gazelë dhe data e fillimit?
  Unë nuk mund të gjeni ndonjë datë apo kushtet e gjuetisë për të treguar në deklaratë (refuzojë)

  përgjigje


  1. klenov autori Post

   Përshëndetje
   Vitin e kaluar ishte një mashtrim, dhe duhet të jetë kjo.

   Në vitin 2017 pranimi i aplikimeve për pjesëmarrje në shpërndarjen e lejeve filloi 25 shtator dhe zgjati deri në 12 tetor. Procedura për shpërndarjen e lejeve për burime gjuetia pre në mes individëve është përshkruar në faqen e internetit të Zyrës për Mbrojtjen e faunës të rajonit Novosibirsk. lajmi http://ohotnadzor.nso.ru/news/348

   për dre gjuetia ishte e hapur nga 1 nëntor deri më 15 dhjetor, 2017.

   Deri në vitin 2018 gjeti asnjë informacion. Mundohuni për të thirrur Agjencia për Mbrojtjen Wildlife, për të sqaruar mbi kushtet. Phone (383) 231-14-76, 231-14-91.

   përgjigje

 • Shto një koment

  e-mail juaj nuk do të publikohet.