Si për të rrahur Lich King në HARTSTOUN kuvertë BUXHETIT

Author: | 2019/09/01

Hello, i dashur lexues wiki.4-u.info

Lich King

Së fundi, në krye të Icecrown Citadel është bërë në dispozicion, që do të thotë Lich King është e gatshme për të sfiduar të gjitha ardhurve. Lufton me shefin nuk është e lehtë, dhe çdo klasë kundër Lich King do të përdorin strategji të ndryshme. Vëmendja juaj është një koleksion i kuvertën për kalimin e Lich King nga të gjitha klasat.

Mos harroni se kur ju kërkoni roydete portik mbret çdo klasë , si një shpërblim ju do të merrni një hero të ri : të rinjtë princin  Arthas Menethil . Gjatë kalimit të shefit të paktën një klasë të ju do të merrni një grup të hartave të Kalorësve të Arshit të ngrira.

Pass Kuvertë Lich King çdo klasë - nuk është një detyrë e lehtë, kështu që ju lutemi të jetë i durueshëm. Nëse ndonjë kartat për të krijuar një të propozuar pasazh olod të Lich King , ju nuk do të, ju mund të tregojnë imagjinatën dhe një ndryshim të vogël të ndërtuar tuaj. Zhvilluesit kërkoi çdo lojtar për të krijuar dhe për të menduar për veten e tyre.

Para se të vazhdojmë betejën me Lich King, ju duhet të kalojnë nëpër dy tremujorët më të ulëta të aventurë. Nëse ju nuk e kanë bërë tashmë këtë, këta artikuj do të ju ndihmojë të vënë së bashku buxhetin e kuvertë, si dhe të flasim për karakteristikat e bosët:

Buxheti kuvertën për kalimin e nivelit të ulët të Icecrown Citadel

Buxheti kuvertën për kalimin e nivelin e sipërm të Icecrown Citadel

28,08 Përditësuar më:

Artikulli shtuar 9 kuvertën e kartave buxhetore pa mënyrë të lirë, të cilat ju mund të mposhtur Lich King. Ju do t'i gjeni në fund të artikullit, ose duke klikuar këtu.

Knights Frozen Throne

Karakteristika të përbashkëta të betejës me Lich King

Në fillim të nga ana e tij të parë Lich Mbreti do të përdorë një magji të veçantë, e cila është mjaft e ndryshme për çdo klasë. Se kjo do të jetë mbi të gjitha ndryshim në konfrontim Lich King të gjitha nëntë karaktere. Disa njerëz, të tilla si priftërinj ishte shumë me fat, dhe magji nuk bën asgjë të rëndësishme për atë, por magjistar ose Paladin do të ketë shtrënguar të mjaftueshme.

Në ilustrim më poshtë ju do të gjeni një magji që përdor Mbreti portik kundër të gjitha nëntë klasa.

Aftësia e Lich King kundër klasa

Pas kësaj magji Lich mbreti nuk do të bëjë lëvizje veçanërisht të fortë deri sa ju të grumbulluar 7 Kristal mana. Të 1-7 lëviz, të përpiqet për të rrëmbyer një tryezë, nuk do të marrë shumë dëme në hero, për të gjeneruar burimet e nevojshme në dorë.

Kur Lich King do të ketë 7 Kristal mana, ai gjithmonë do të luajë Frostmourne, duke bërë thirrje në të njëjtën kohë një shumë prej krijesave 2/6, duke shkatërruar të gjitha krijesat e tij dhe të bëhet i paprekshëm. Kur ju të mundur të gjithë kërcënimet 2/6, Lich King do të humbasin arma bëhet i pambrojtur, gati të thëras tërë Frostmourne aleate krijesat të shkatërruara dhe për të marrë forca të reja të heroit: ajo do të aplikohet automatikisht çdo lëvizje dhe të shkaktojë një pikë të vetme të dëmtimit në rrjedhën e dy njësive të para dëme në kursin e dytë, tre pikat e dëmtimit në rrjedhën e tretë dhe kështu me radhë deri sa të vdesin ose vetë Lich King. Ju nuk mund të mohojë Mbreti portik për të përdorur fuqinë e heroit me ndihmën e, për shembull, shkatërrues e arsyes.

Një hartë shumë të dobishme për kalimin e Lich King do të jetë Herald e shkëmb , e cila mund të vihet në tryezë para se të Lich King Frostmourne larg duke i dhënë shtatë Kristal mana.

Pas shkatërrimit të të gjitha qenieve 2/6 do të fillojë në fazën përfundimtare, në të cilën ju do të duhet për të përfunduar jashtë Mbretit portik, pa marrë shumë dëme në forcat e heroit të tij dhe qenieve. Në Lich King në dorën e tij do të jetë në kartat e mëposhtme: Anti-Magic Shield magji për të marrë +6 forca të blinduara dhe 3 karta, i Black Knight, Bone pela Izrygatel mukusit shtrigë Grim, Draenei-dënuarit, prapambetje dhe të tjerët.

Këshillë: për një pasazh të rehatshme për çdo klasë, me përjashtim shaman, ju mund të ndërtuar një kuvertë në Murloc.

Këshillë: Krijo çdo kuvertë në një format të lirë, ju karta më e dobishme do të jetë në dispozicion. Për shembull, të njëjtën Murloc.

Këtu janë disa kuvertën për kalimin e Lich King.

Më shumë kuvertën ju do të gjeni në komentet më poshtë.

Knights Frozen Throne

Kuvertën Warrior për kalimin e Lich King

Deck (kodet në shkrimet) e komenteve të lexuesve të faqes tonë (klikoni për të hapur)

Warrior Buxheti: AAEBAQcCrwTMzQIOFpADkQPUBPwEjgXuBvYH / weCCPsMjQ7nEYKtAgA =

# Class: Warrior # Formati: Der # # 1x (0) bujë Internal # 1x (1) Vortex # 1x (1) Një ekspert ilaçe # 1x (2) Combat bujë # 1x (2) Buletini Rock # 1x (2) Mbikëqyrësi Angry # 1x (2) ekzekutimi # 1x (2) Master Armor # 1x (2) Slam # 1x (2) sëpatë Fire # 1x (3) njësia Shield # 1x (3) Wild vampir # 1x (3) tërbuar Berserking # 1x (3) dhimbje Ministri # 1x (4) Kor'kronsky Warrior # 1x (4) blade Bloody # 1x (4) Edhe gjëmba e vdekjes # 1x (4) Brave Bloodhoof # 1x (5) mysafir Ahireti # 1x (5) dragon Azure # (5) 1x i rregullt e errët # 1x (5) e transportuesit Kodo # 1x (5) lufta # 1x (5) Outdoor Bronnitsa # 1x (6) Reno Jackson # 1x (7) Smolyan th shpirti # 1x (7) Ranger # 1x (8) Grommash Hellscream # 1x (8) Prehistoric Dragon # 1x (8) Lich King # AAEBAQceFhxLigGdAtICkAORA9QE / ASOBZEGuQb / B7II2wr7DI0O5xHDFoKtAtKuArmyAv68At7EApnHAsnHApjLAszNAsLOAgAA

Naguib Lich # Klasa: Warrior # Formati: Standard # Viti Mammoth # # 2x (1) Gjaku dhe qelbi # 2x (2) Battle Fury # 2x (2) Ekzekutimi # 2x (2) Armor Master # 2x (2) Slam # 2x (2) sëpatë Fire # 2x (3) Wild vampir # 2x (3) tërbuar Berserking # 2x (3) dhimbje mjek # 2x (4) Kor'kronsky Warrior # 2x (4) blade Blood # 2x (4) Blood Brave këmbë # 1x (5) lufta # 2x (7) Bone mare # 1x (8) Zoti Scourge Garrosh # 1x (8) Rotface # 1x (8) Grommash Hellscream # AAECAQcES9IChs0Cn9MCDRyQA5ED1ASOBZEGsgj7DIKtAtKuAoawAszNAqbOAgA =

Warrior AAEBAQcI0gL2AoIOnhCwFc4WucMCws4CC0uRA6IEkQb / B + UPgq0C0q4CsK8CrLsCzM0CAA ==

Voin2 # Class: Warrior # Formati: Der # # 1x (2) Mbikëqyrësi Angry # 2x (2) Armor Master # 2x (2) sëpatë Fire # 2x (3) Wild vampir # 2x (3) tërbuar Berserking # 2x (4) Kor'kronsky luftëtar # 2x (4) blade Blood # 2x (4) Brave Bloodhoof # 2x (5) Izrygatel mukusit # 2x (5) Outdoor Bronnitsa # 2x (6) Mbrojtësi # 1x (7) Doctor bum # 2x (7 ) Tar shpirt # 1x (8) Grommash Hellscream # 2x (8) Prehistoric dragon # 1x (8) Kel'Thuzad # 1x (8) Lich King # 1x (10) Varian Wrynn # AAEBAQcGnQLSAoIOnhDIFcLOAgwckQPUBI4FgQ7lD4KtAtKuAv68ApnHAsnHAszNAgA =

Voin6 # Class: Warrior # Formati: Standard # Viti Mammoth # # 2x (1) Murloc-volnomut # 2x (2) Riot # 2x (2) komandues Shout # 2x (2) Murloc valëpritës # 2x (2) Në të ushqyer peshqit # 2x (2) gjuetar Lake # 2x (2) kufomë Hand # 2x (3) njësia mburojë # 2x (3) Vaysh'irsky Oracle # 2x (3) Vaysh'irsky shikuesi # 1x (3) Sinister chick # 1x (3 ) teknikat mendor # 2x (3) të përgjithshëm Murloc # 2x (3) Paleomurlok zbulues # 1x (3) dhimbje mjek # 1x (3) rrëshirë mbrojtës # 2x (4) Stunticons buta # AAECAYwWBN4F + wyfwgLKwwINxQPbA9AH + AF / B4IIpwjUCJ3CArHCAsbDAobEAo7OAgA =

Warrior # Class: Warrior # Formati: Freestyle # # 1x (1) Shield Slam # 2x (2) Battle Fury # 2x (2) Buletini i Rock # 1x (2) Edge of Darkness # 2x (2) duke e quajtur keqja # 2x (2) ekzekutim # 1x (3) Brann Bronzebeard # 1x (3) Sinister chick # 2x (3) kampion C'Thun # 2x (3) dhimbje mjek # 2x (3) Twilight paraardhës # 2x (4) të zgjedhur C'Thun # 2x ( 4) blade Blood # 2x (5) lufta # 2x (7) schitonosets lashtë # 1x (7) Perandori Vek'lor # 2x (8) Doomcaller # 1x (10) C'Thun # AAEBAQcGogT4EYUX2KwCya8Cn8ICDEuKAZADkQb7DJOtAouvAsuvAs + vAtSvAvGvAszNAgA =

Deck fatig Vara AAEBAQcCigGiBA5LnAKRA58D + Af / B4IIsgj7DP4NucMC3sQCjs4C8dMCAA ==

fishek Warrior

AAEBAQcADxaQA5ED1AT8BI4F7gb2B / 8Hggj7DI0O5xGCrQLMzQIA

Murlocs luftëtar buxhetit

AAECAQcCrAfjvgIOkAORA8UD2wP + A44F4wXQB4IIpwjUCJ3CArHCAobEAgA =

Kuvertë dhe kodin (klikoni për të hapur)

Warrior kuvertë për kalimin e Mbretit portik nga Chakki

Deck Warrior kalimi i Lich King

AAEBAQcMkAPUBJEGgg6NDtYR + BHVE7AV4KwCoscCzM0CCUuiBP8H + WZ + DYEOgq0CxsMCjs4CAA ==

Kuvertë dhe kodin (klikoni për të hapur)

AAEBAQcC0gLSrgIOFpADkQPUBPwEjgX2B / 8HggiNDucR + RGCrQLMzQIA

kuvertë Paladin për kalimin e Lich King

Deck (kodet në shkrimet) e komenteve të lexuesve të faqes tonë (klikoni për të hapur)

Paladin Buxheti: AAECAZ8FAvgH5csCDka7A8UD2wPcA / 4D4wX0BdAHpwjTvAKzwQKdwgKxwgIA

Paladin # Class: Paladin # Formati: Standard # Viti Mammoth # # 2x (1) Përshtatja # 2x (1) Divine Fuqia # 2x (1) sharjet Rreshter # 2x (1) Mbrojtja Hand # 2x (1) Rinj Dragonhawk # 2x ( 1) Printime fuqia # 2x (1) Shtyp mençuria # 1x (1) mbrojtësi i drejtë # 1x (1) Aktgjykimi i dritës # 2x (1) zellshëm ndihmës # 2x (1) Sacrifice # 1x (1) Schitonosets # 2x (2) Avokati Vanguard # 1x (2) është procesi të padrejtë # 1x (2) Fallen Sin'dorei # 2x (4) Shtypja mbretërit # 2x (4) blade Silver # 1x (5) Bekim forcë # AAECAZ8FBv8C4gbyC + PLAuXLApnOAgxG8gHIBIEF1wXPBq8H / gfdCo2tAt2uAtjHAgA =

Paladin # Class: Paladin # Formati: Der # # 2x (1) Zhivets Grimscale # 2x (1) Murloc-volnomut # 2x (1) Murloc-naletchik # 2x (1) Oracle Grimscale # 2x (2) Warrior bluegill # 2x (2) hidrologu # 2x (2) Murloc valëpritës # 2x (2) Hunter Lake # 2x (3) Vaysh'irsky Oracle # 2x (3) Vaysh'irsky shikuesi # 2x (3) të përgjithshëm-Murloc # 2x (3 ) unifikuese teh # 2x (3) Paleomurlok scout # 2x (4) A e butë Stunticons # 1x (4) Shtypja mbretër # 1x (4) vjetër Murk # AAEBAZ8FAuAFrwcOvwHFA9sD / gPjBdAH + AenCNmuAtO8ArPBAp3CArHCAobEAgA =

Paladin AAEBAaToAgK7A + AFDsUD2wPcA / 4D4wX0BfgHpwjSFtO8ArPBAp3CArHCAobEAgA =

Paladin3 # Class: Paladin # Formati: Freestyle # # 2x (0) Ndalohet shëruese # 2x (1) Delicious zombie # 2x (1) Një ekspert potions # 2x (1) Shtyp Wisdom # 2x (1) Schitonosets # 2x (2) Buletini Rock # 2x (2) inxhinier rishtar # 2x (2) Ekuacioni # 2x (2) thesaret koleksionist # 2x (2) Violent Pyromancer # 2x (3) Vaysh'irsky Oracle # 1x (3) balte # 2x (4) Përkushtimi # 2x (4) blade Silver # 1x (6) Shkruani Colosseum # 1x (6) luspa makth # 1x (8) Kel'Thuzad # AAEBAZ8FBPMMgg7eFLCvAg2KAfsBnALcA / QFzwbiBvYH + AfdCtkNiq4C3sQCAA == / Schitonosets Bunch + Cal + luspa makth

# Class: Paladin # Formati: Der # # 1x (0) Ndalohet shëruese # 1x (1) Delicious zombie # 1x (1) Një ekspert ilaçe # 1x (1) Hakmarrja # 1x (1) përulësia # 2x (2) Buletini shkëmb # 2x (2) Explosive dele # 1x (2) Inxhinier rishtar # 1x (2) komandant garnizoni # 1x (2) gjakut Mage Talnos # 1x (2) informatori Slumdog # 1x (2) Barazia # 1x (2) Drita e Shenjtë # 1x (2) Merchant Slumdog # 1x (3) auctioneer Vihlyun # 1x (3) shpata e drejtësisë # 1x (3) The Peacemaker Aldor # 1x (3) Një thirrje për të luftuar # 1x (4) Përkushtimi # 1x (4) mbretërit Shtypi # 1x (4) teh argjend # 1x (5) vjedhacak scuffing # 1x (5) istselyator Ancient # 1x (5) Sacred rojë # 1x (6) Perandori Thaurissan # 1x (6) Reno Jackson # 1x (8) Hand Lay # 1x (9) Blade uter Black # AAEBAYsWGpwCowLcA9IEgwXtBfQFzwbWBq8HjwnZDYwO7Q / 1D9YR4hHVE8MWiq4CmrwC97wCnb0C + r8C3sQCjtMCAooB / A8A

Lexo më shumë:   AS Shto në listën e zezë në Android

Deck konvencionale Paladin në Murlocs me Ladera (kaluar nga hera e parë) AAECAaToAgT6BrmyAuO + ArnBAg3bA68HpwjTqgLZrgLTvAKzwQKbwgKdwgKxwgKIxwLjywKmzgIA

buxheti Paladin

AAECAZ8FAkaZzgIO2wPcA / 4D4ATXBeMF1gavB6cI3a4CncICn8IChsQC2McCAA ==

Kuvertë dhe kodin (klikoni për të hapur)

Paladin Deck për kalimin e Mbretit portik nga Chakki

Deck Paladin kalimi i Lich KingAAEBAZ8FDIwByATgBc8GjwnsD9gUyRaLvQLjvgKIxwKc4gIJngG7A9wDrwenCIwO7Q + mFdIWAA ==

Kuvertë dhe kodin (klikoni për të hapur)

Paladin Deck për kalimin e Mbretit portik nga Kibler

Deck Paladin kalimi i Lich King

AAECAZ8FBOkRhbgC3hTOAw2WCeIRswPPBvoB3APZrgKgFaMC6Q / 0BcgEiq4CAA ==

Hunter kuvertën për kalimin e Lich King

Deck (kodet në shkrimet) e komenteve të lexuesve të faqes tonë (klikoni për të hapur)

Hunter Buxheti: AAECAR8AD40BqAK1A4cE7QaXCMUI2wmBCv4M6asC6rsCn8ICjsMC080CAA ==

# Class: Hunter # Formati: Standard # Viti Mammoth # # 2x (1) Stray cat # 2x (1) Track # 1x (1) Gjuetia # 1x (1) Shot Arcane # 1x (2) dhimbshme pickim # 2x (2) shpërthyese trap # 2x (2) The Hyena-padalschitsa # 2x (2) gaz Jag # 1x (2) Ngrirja kurth # 1x (2) Sniper qëlluar # 1x (3) komanda "Merre!» # 1x (3) Bow Eagle brirë # 2x (3) Medvekula # 2x (3) Pet # 1x (3) Samopalschik # 2x (3) shot Lethal # 2x (3) Drain qentë # 2x (4) Multi-shot # 1x (4) Profesor Putricide # 1x (5) këputje shtënë # AAECAR8KqAKKA4cErgbtBv4M6asC6b0ChsMCw8wCCqQCtQPJBJcIxQjbCYEK6rsCjsMC180CAA ==

Ohotnik2 # Class: Hunter # Formati: Freestyle # # 2x (1) Hunter Mark # 2x (1) Murloc-volnomut # 2x (1) Oracle Grimscale # 2x (1) Gjuetia # 2x (1) misterioze Shot # 2x (2 ) shpërthyese trap # 2x (2) Warrior bluegill # 2x (2) i mbuluar me brymë trap # 2x (2) Hunter Lake # 2x (3) Vaysh'irsky Oracle # 2x (3) Vaysh'irsky shikuesi # 2x (3) të përgjithshëm-Murloc # 2x (3) PET # 2x (3) goditja Lethal # 2x (4) Një Stunticons buta # AAEBAR8AD40BtQPFA9sD / gOHBMkE4wXtBvgHpwjFCOmrAp3CArHCAgA =

### Lich # Klasa: Hunter # Formati: Wild # # 2x (1) Alleycat # 1x (1) misterioze Shot # 1x (1) Hunter Mark # 2x (1) Jeweled Macaw # 2x (1) në gjueti # 2x (1) Ndjekja # 2x (2) kërcitja Razormaw # 2x (2) Explosive Trap # 2x (2) Ushqim me kërma Hyena # 2x (3) Companion Animal # 2x (3) Eaglehorn Bow # 2x (3) Kill Command # 2x (3 ) stitched Tracker # 2x (3) Zgjidh Hounds # 2x (3) vicioz axhami # 2x (25) shkrirë Giant # AAEBAR8CjQHtBg6oArUDyQSXCNsJgQrcCv4M6asC6rsCn8ICicMCjsMC080CAA ==

Hunter: AAEBAR8C6wfOFA6NAaQCqAK1A + 0g + wbtCYEK3ArUEcsU + LEC6rsC180CAA ==

### Ohotnik3 # Klasa: Hunter # Formati: Freestyle # # 2x (1) Stray cat # 2x (1) Track # 2x (1) Hunter Mark # 2x (1) Gjuetia # 2x (2) Explosive Trap # 2x (2 ) hyena-padalschitsa # 2x (2) gaz Jag # 2x (2) Ngrirja kurth # 2x (3) komanda "të marrë!» # 2x (3) Medvekula # 2x (3) Pet # 2x (3) shot vdekjeprurës # 2x ( 3) Drain qentë # 2x (4) Multi-Shot # 2x (5) Tundra Rhino # AAEBAR8AD40BpAKoArUDhwTJBLsFlwjFCNsJgQrpqwLquwKOwwLXzQIA

Gjueti nëpër kuvertë e gjigantëve (kalorës vdekja nuk është e detyrueshme) AAEBAR8ChsMChtMCDqgCigO1A9sD / gOHBPsG0AeXCKcI2wncCv4Mn8ICAA ==

HUNTER - të gjitha varet nga Mulligan - në duart e mia erdhi 2 hyenas dhe mace. Leach vendosur në 1 nga ana e tij me acar thelbësor në mend se unë kam qenë në gjendje për të bafnut menjëherë hyena. 3 veprim erdhi shumë mace dhe nuk është tashmë mbi gishtin e madh. 7 dëme të shkojë pa probleme të mjaftueshme për të fluturuar. Ajo është shumë e dëshirueshme për të lëvizur në 7 në krahun erdhi Dogs dhe të shtënë fatale, jo për të humbur, le të themi në thelbësor ujë, një hienë. Diçka të tillë. U përpoq për të shkuar në Leith, por asgjë për të vrarë 2-6 AAEBAR8EhwTJBP4MhtMCDaQCqAK1A64GwwjFCNsJgQrUEfixAuq7AobDAp3MAgA =

### Ohotnik2 # Klasa: Hunter # Formati: Standard Viti # # # Mammoth 2x (1) Stray cat # 2x (1) Track # 2x (1) Hunter Mark # 2x (1) Shot Arcane # 2x (2) Giena- padalschitsa # 2x (2) gaz Jag # 2x (2) Ngrirja kurth # 2x (3) mallkuar Ranger # 2x (3) "Merre!" Ekipi # 2x (3) Medvekula # 2x (3) Pet # 2x (3) vdekjeprurës goditja # 2x (3) Drain qentë # 2x (4) Houndmaster # 2x (6) Vysokogriv savannah # AAECAR8AD40BqAK1A4cE7QbrB5cIxQjbCe0JgQrquwKOwwLTzQLXzQIA

Hunter AAEBAR8AD40BqAK1A4cE7QaXCMUI2wmBCtQR6asC6rsCn8ICjsMC080CAA ==

Kuvertë dhe kodin (klikoni për të hapur)

Hunter Deck për kalimin e Mbretit portik nga Kibler

Deck Hunter kalimi i Lich King

AAECAR8c / gzWEYoBwxa0A8euArcChtMCsxOKA6QC2wnOFKgCxQi1A64G1BG0E4AH0RSdzAL4sQLHA8kElwjpqwLtBgHTzQIA

Kuvertë dhe kodin (klikoni për të hapur)

Mënyra I`Sharadzh Hunter Freestyle

AAEBAR8G9gKzE6irAseuAoW4Ap3MAgy1A8cD7QaXCMUI / gzUEbQTzhTRFOmrAobDAgA =

kuvertën Druid për kalimin e Lich King

Deck (kodet në shkrimet) e komenteve të lexuesve të faqes tonë (klikoni për të hapur)

Druid Buxheti: AAECAZICBqQHrqsCz7wClL0C + cACmdMCDEBf / gHEBuQIvq4CtLsCy7wC3b4CyccCoM0Ch84CAA ==

### Basic ( "Druid") # Klasa: Druid # Formati: Freestyle # # 2x (0) Insight # 2x (1) shenjën "Lotus" # 2x (1) Southsea Sailor # 2x (1) Ognevichok # 2x ( 1) Statue crow # 2x (2) rritja e egër # 2x (2) forca e # 2x egër (3) ulërimë egër # 2x (3) të egër tërbimi # 1x (4) Changeling # 2x (5) Drd çarë # 1x (5 ) DRD gjarpër # 2x (5) mana live # 2x (5) zvarritje plaga # 2x (5) Ruh-hen # 2x (8) Sentry tree # AAEBAZICAoAQjcACDs0B / gH3A7QF1AXmBeQIl2i + qwLNuwKGwQLZwgLrwgKgzQIA

Druid AAECAZICBK6rAr6rApS9AsLOAg1f / gG0BaQH5Ai + rgK0uwLLvALPvALdvgL5wAKgzQKHzgIA

Kuvertë dhe kodin (klikoni për të hapur)

Deck Druid për kalimin e Mbretit portik nga Chakki

Deck kalimi Druid të Lich King

AAECAZICFvYCn7AC5AinvQIk4scCnhCitgKXaJnTAsIGX7myAqirAs + xAqIJxQTCzgLguwKv0wLsFc0BBIfOAuEV3hX + AQA =

Kuvertë dhe kodin (klikoni për të hapur)

Deck Druid për kalimin e Lich King

Deck kalimi Druid të Lich King

AAECAZICAq6rApS9Ag5AX / 4BtAWkB + QIvq4CtLsCy7wCz7wC3b4C + cACoM0Ch84CAA ==

kuvertën Shaman për kalimin e Lich King

Deck (kodet në shkrimet) e komenteve të lexuesve të faqes tonë (klikoni për të hapur)

Shaman Buxheti: AAEBAaoIApMJ47sCDtsD / gPQB / AHpwi / F7ds + qoC9r0C + b8CkcECncICts0Ci84CAA ==

Lira kuvertë shaman:

AAEBAaoIBJMJhBfjuwK2zQIN2wP + A9AH8AenCL8Xt2z6qgL2vQL5vwKRwQKdwgKLzgIA

Shaman AAEBAYO6AgTgBYQXkbwC474CDcUD2wP + A9QF4wXQB / gHpwjwD / W7Ap3CArHCAobEAgA =

Deck konvencionale shaman evolv (kaluar nga hera e parë) AAECAaoIBJG8ApS9ApvLAuvPAg2BBOUH8AeTCfqqAvuqAqC2Aoe8AtG8Ava9Avm / ApHBAuvCAgA =

Kuvertë dhe kodin (klikoni për të hapur)

Deck shaman për kalimin e Mbretit portik nga Chakki

Deck Shaman kalimi i Lich King

AAEBAaoIApS9AuvPAg7wB5MJ9Q34DfoNmBDmEZEU + qoCibQCh7wCz7wC0bwC9r0CAA ==

kuvertën mashtrues për kalimin e Lich King

Deck (kodet në shkrimet) e komenteve të lexuesve të faqes tonë (klikoni për të hapur)

Rogue Buxheti: AAECAYO6AgKRvALjvgIOvwHFA9sD / gPUBeMF0Af4B6cIiq0CrbwCncICscIChsQCAA ==

mehroga # klasa: # Formati: Freestyle # # 2x (1) Clockwork Gnome # 2x (1) ingranazhet Master # 1x (2) gjakut Mage Talnos # 2x (2) Mehanosborschik # 2x (2) ROV # 2x (2) Razdrazhator # 2x (2) thesaret kolektor # 2x (3) të hekurit Sensei # 2x (3) fosile Raptor # 2x (3) dhimbje mjek # 2x (3) Tank merimangë # 2x (4) Gorillabot A-3 # 2x (4) pilot shredder # 2x (5) istselyator Ancient # 2x (6) qiellor golem # 1x (10) N'Zot # AAEBAaIHAu0F4KwCDvsB + wyMD5QPyA / CD / UPghCFEJAQlxCZEMsW3xYA

Rogue AAEBAYO6AgTgBYQXkbwC474CDcUD2wP + A9QF4wXQB / gHpwjwD / W7Ap3CArHCAobEAgA =

Robber # klasa: # Formati: Freestyle # # 2x (0) Training # 2x (0) Backstab # 2x (0) Fake Monedhë # 2x (0) Shadowstep # 2x (1) Kamuflimi # 1x (1) iluzioni # 2x (1) Një rrugë nëpërmjet thellësi # 2x (1) helm vdekjeprurës # 2x (2) gastropods kokëfortë # 2x (3) rrëshirë kujdestarë # 2x (3) Trevogo bot # 2x (7) Stormwind Hero # 2x (7) Fed zhestkozub # 1x (8) Kel'Thuzad # 2x (9) të madh mastodon # 2x (10) ultrasaurus # AAEBAaIHAoIOm8gCDrQB7QLLA / EF3geGCfoM + asC9bsCssECmsIC48IC5sICysMCAA ==

Deck grabitës (Murlocs) AAEBAYO6AgayAtkNiq0C474C68ICgNMCDMUD2wP + A + MF0AenCMQWkrYCgcICncICscIClc4CAA ==

Custom Rogue # Klasa: Rogue # Formati: Wild # # 2x (1) Sinister Strike # 2x (1) Zombie Chow # 2x (2) Doomsayer # 2x (2) Jade Swarmer # 2x (3) Plague Scientist # 2x (3) zbuluar Raptor # 1x (4) Blade Flurry # 2x (4) Cult Master # 2x (4) Varri grabitës # 1x (5) Antique Healbot # 2x (5) vrasjen # 1x (5) Feugen # 1x (5) Shadowcaster # 1x (5) Stalagg # 2x (5) Vilespine Slayer # 2x (6) Vanish # 2x (7) Sprint # 1x (10) N'Zoth, i Corruptor # AAEBAYO6AgaoCIQOhQ71D + CsAtyvAgyKAcQB2QL2BMYFqwbZDcQWyxb5vQKBwgKU0AIA

Lich1 # klasa: # Formati: Der # # 2x (1) pirat # 2x (1) Gorelust pirat # 2x (1) Seaman Afrika Seas # 1x (1) Pirate Scout # 1x (2) Udhëheqësi ujqër grabitqarë # 2x (2 ) Daring naletchitsa # 2x (2) daggers manipulim # 2x (2) Ship gun # 2x (3) Agjenti SHRU # 2x (3) mjeshtër Jugut dete # 2x (3) dyshimta energjik # 2x (3) blade Shadow # 2x (4 ) i frikshëm pirat # 2x (4) Naga pirat # 2x (5) istselyator Ancient # 2x (5) vrasës Blade # AAEBAYO6AgLZB5G8Ag6lA6gF1AXuBuUH5wexCN0I9Q / 7D5sV0BW5vwKa4gIA

Lich # klasa: # format: Der # # 1x (1) shijshme zombie # 2x (2) Bulletin gur # 2x (2) Jade roevik # 1x (3) Brann Bronzebeard # 2x (3) Vaysh'irsky oracle # 2x ( 3) Zoti i vdekjes # 2x (3) fosilizuara Raptor # 2x (3) godas Scientist # 1x (3) blade Shadow # 1x (4) mbrojtës i Argus # 2x (4) Jade shpirti # 2x (4) snacks Shitura # 2x (4 ) Cryptstalker # 2x (5) istselyator Ancient # 2x (5) Gorelust zlolist # 1x (5) The Dark magjistare # 1x (5) Black Iron Tihostup # 1x (6) Black Aya paw # 1x (10) N'Zot # AAEBAYO6Agj7BdkN8xGFF + CsAtyvApS9ApriAguKAfgH / g31D5AVxBbLFs + 8Avm9AoHCApTQAgA =

AAECAaIHCtwCpQPNA / 4D4ATjBfsF / MECyssCmc4CCr8BjALFA8sD2wOIB9AHpwidwgKxwgIA - brirët mbi Murlocs

Grabitës me Murlocs

AAEBAaIHBNkCzQP2BOO + Ag20AcQBywPbA / 4DxgXQB9kHpwi3bJ3CArHCAobEAgA =

Kuvertë dhe kodin (klikoni për të hapur)

Deck Rogue për kalimin e Mbretit portik nga Chakki

Deck kalimi Rogue të Lich King

AAEBAaIHCrkNgQ6CDp4QqBDgrALcrwKRvALJvwKc4gIK3QiQEJsVxBaStgKBwgKfwgKmzgKU0AKa4gIA

Deck Magician për kalimin e Lich King

Deck (kodet në shkrimet) e komenteve të lexuesve të faqes tonë (klikoni për të hapur)

Buxheti Magician: AAECAf0EBsABxQTtBLgIvwjpugIMcYoBuwLJA6sEywSWBaO2Ate2Auu6AsHBApjEAgA =

Buxheti kuvertë magjistar në sekretet - # ### Klasa: Mage # 2x (1) Ice Lance # 2x (1) ithtar "Kabala» # 1x (2) Arkanolog # 2x (2) Mad Scientist # 2x (2) Lackey Medivh # 2x (2) Frostbolt # 2x (3) Anti Magic # 2x (3) Ring ice # 2x (3) pengesë ice # 2x (3) Kontaktimi palë # 2x (3) reflektuar thelbin # 2x (4) Fireball # 2x (5) Azure dragon # 2x (6) në transportuesit Kristal # 1x (6) Blizzard # 1x (7) vala e zjarrit # 1x (10) Deathwing (nuk e kam nevojë) # AAEBAf0EBMkDwgbsB8HBAg1xrAHDAZ4CuwLLBO0ElgW5BvcN17YC67oCh70CAA ==

Mag2 # Class: Mage # Formati: Freestyle # # 2x (1) ithtar "Kabala» # 2x (2) Arkanolog # 2x (2) Buletini i Rock # 2x (2) Frostbolt # 2x (2) Petroglyph # 2x (2) nxënës Wizard-së # 1x (3) Anti Magic # 2x (3) Ice Block # 1x (3) Ice pengesë # 2x (3) edukator # 2x (3) Obligacionet e MP # 2x (4) kopje të lava # 2x (4) Fireball # 2x (4) Ethereal wizard # 2x (6) në transportuesit kristale # 2x (25) Flame gjigant # AAEBAf0EAnHtBA6KAcABuwLmBJYF3ArJDYkQ67oCh70CwcECxsECmMQC2sUCAA ==

Lexo më shumë:   Si të merrni për të ndarë ishullin për shkak të Stormwind

Mag # 2x (1) Mirror kopje # 2x (1) Manazmey # 2x (1) ithtar "Kabala» # 2x (1) Arcane Raketat # 2x (2) Arkanolog # 2x (2) Frostbolt # 2x (2) Petroglyph # 2x (2) Razdrazhator # 2x (2) nxënës Wizard-së # 1x (3) Anti Magic # 1x (3) Zheleznoklyuv # 2x (3) Int Wizard-së # 2x (3) Sinister chick # 1x (3) rrëshirë Guardian # 2x (3) lidhjet MP # 1x (4) frikshëm kudesnitsa # 2x (4) fireball # AAEBAc2xAgRxogLKwwLezQINuwKVA6sEtATmBJYFvAiFEOu6AsHBAsbBAp / CApjEAgA = 7 Vrasin goditje

Strelok # 2367 # ### LichMertv Klasa: M. # Formati: Der # # 2x (1) ithtar "Cabal» # 2x (2) Arkanolog # 2x (2) Buletini Rock # 1x (2) PIROS # 2x (3) Anti Magic # 2x (3) Unaza akullore # 2x (3) akullore bllok # 1x (3) barrierë akullore # 1x (3) Pyro # 1x (4) kopje lavë # 2x (4) të zënë blinduar # 1x (4) avulli re # 2x (4) ujë Elemental # 1x (6) Dragon Coldarra # 1x (6) meteorit # 2x (6) Blizzard # 1x (7) Archmage Antonidas # 2x (7) Vala zjarri # 1x (7) Portali: Firelands # 1x (9) Ice Lich Jaina # AAEBAY0WCu0EuAjjEfATo7YCwsECysEC2sUClscCm9MCCnGKAcABiwPJA8sE7AePmgLrugLBwQIA card # Key. Muligan: ithtar dhe Counterspell

Mage: AAEBAY0WAu0ExsECDsABqwTLBOYElgX7BrwI3ArjEboW67oCmMQCx8cC7tMCAA ==

Mag # Class: Mage # Formati: Standard # Viti Mammoth # # 1x (1) Hungry Gaforrja # 2x (1) Witch Doctor Voodoo # 1x (1) Murloc-volnomut # 1x (1) Oracle Grimscale # 2x (1) Knight Mertvozhabryh # 1x (2) Arkanolog # 2x (2) Warrior bluegill # 2x (2) Frostbolt # 2x (2) Murloc valëpritës # 2x (2) Hunter Lake # 1x (2) snajper Svistozhabryh # 1x (3) Vaysh'irsky shikuesi # 1x (3) Messenger "Cabal» # 2x (3) Ice pengesë # 1x (3) M. Kirin Tor # 1x (3) Murloc-komandanti # 2x (3) Paleomurlok scout # 2x (3) balte # 1x (4) Draenei-dënuarit # 1x (4) Defender Argus # 1x (5) worm Blood # AAECAf0EDLsDxQPbA / 4D7AX7BacIrbwCsLwCwcECm8sCkeICCYQB7QSWBe MF0AfzDJ3CAobEAqfNAgA =

Mag2 # Class: Mage # Formati: Freestyle # # 1x (1) llafazan Libri # 2x (1) Mirror kopjoni # 2x (1) Manazmey # 2x (2) Arkanolog # 2x (2) Frostbolt # 2x (2) Petroglyph # 2x (3) Int Wizard-së # 2x (3) Ring ice # 2x (3) ice Block # 2x (3) pengesë ice # 1x (3) edukator # 2x (4) kon ftohtë # 2x (4) fireball # 1x ( 6) Blizzard # 2x (7) portal: Firelands # 1x (9) Ice Lich Jaina # 2x (25) gjigante zjarrit # AAEBAf0EBMkDiRCBsgKb0wINwAG7ApUDrgOrBMsE7QSWBbwI3AqjtgLBwQKYxAIA

Custom Mage # Klasa: Mage # Formati: Standard # Viti i Mammoth # # 1x (0) Ngrirja Potion # 1x (1) Fryma e Sindragosa # 2x (1) Grimscale Oracle # 2x (1) Murloc Raider # 2x (1) Murloc Tidecaller # 2x (2) Blowgill Sniper # 2x (2) bluegill Warrior # 2x (2) Frostbolt # 2x (2) Murloc Tidehunter # 2x (2) Rockpool Hunter # 2x (3) Coldlight Oracle # 2x (3) Coldlight Seer # 2x (3) Frost Nova # 2x (3) Murloc Warleader # 2x (3) Primalfin Lookout # 2x (4) të butë Megasaur # AAECAf0EAoS7Au7TAg6 / AcUD2wP + A8sElgXjBdAH + AenCK28Ap3CArHCAobEAgA =

OTC (nën portik) # Klasa: Mage # Formati: Standard # Viti Mammoth # # 2x (1) Libri llafazan # 2x (1) ithtar "Kabala» # 1x (1) spirale Komunikimi # 1x (2) Arkanolog # 2x (2 ) Buletini Rock # 2x (2) inxhinier rishtar # 2x (2) Petroglif # 2x (2) nxënës Wizard-së # 2x (3) Anti Magic # 2x (3) Vaysh'irsky Oracle # 1x (3) Int Wizard-së # 2x (3 ) Unaza akullore # 2x (3) akullore bllok # 1x (3) simulacrum # 2x (4) kopje lavë # 1x (5) Tome plotter # 2x (6) Blizzard # 1x (7) Archmage Antonidas # AAECAf0EBqsEuAiSrALBwQLQwQK50QIMcYoBwAGcAskDywTmBPgHgbIC67oCmMQC2sUCAA == / Gland në fillim për të gjetur një ithtarin dhe Counterspell (i përsëritet 20 herë që të jenë siç duhet zamuliganit)

### Custom Mage # Klasa: Mage # Formati: Standard # Viti i Mammoth # # 1x (0) ngrirjes Potion # 1x (1) fryma e Sindragosa # 2x (1) Grimscale Oracle # 2x (1) Murloc Raider # 2x (1) Murloc Tidecaller # 2x (2) Blowgill Sniper # 2x (2) bluegill Warrior # 2x (2) Frostbolt # 2x (2) Murloc Tidehunter # 2x (2) Rockpool Hunter # 2x (3) Coldlight Oracle # 2x (3 ) Coldlight Seer # 2x (3) Frost Nova # 2x (3) Murloc Warleader # 2x (3) Primalfin Lookout # 2x (4) të butë Megasaur # AAECAf0EAoS7Au7TAg6 / AcUD2wP + A8sElgXjBdAH + AenCK28Ap3CArHCAobEAgA =

Kuvertë dhe kodin (klikoni për të hapur)

Deck Magician për kalimin e Mbretit portik nga Chakki

Magician Deck kalimi i Lich King

AAEBAf0ECsAB0AL2AosDqwTtBPMMysECwsMCm9MCCvcNiQ71D4kQkBXXtgLBwQLCwQLKwwLexAIA

Kuvertë dhe kodin (klikoni për të hapur)

AAEBAf0EBsAB0AL2AvUPysECm9MCDIsDqwTtBPMM9w2QFcHBAsLBAqzCAsLDAsrDAt7EAgA =

Priftërinjtë Deck për kalimin e Lich King

Deck (kodet në shkrimet) e komenteve të lexuesve të faqes tonë (klikoni për të hapur)

Priest Buxheti: AAECAZ / HAgTJBqGsApi7AvDPAg34AuUE0QrSCtcK8gz7DLW7AvC7AtLBAtjBAsrDAs7MAgA =

# Class: Priest Buxheti # Formati: Standard # AAECAZ / HAgT7BdcK4b8CvsgCDfgCkwTdBOUE + walCdEK8gz7DKy0AvC7AtHBAsXHAgA =

Arthas # Class: Priest # Formati: Freestyle # # 2x (0) Rrethi i shërimit # 2x (1) Inner Fire # 2x (1) Kleriku Northshire # 2x (1) Fjala e energjisë: Shield # 2x (2) e Perëndisë shpirti # 2x ( 2) Shadow Word: Pain # 1x (3) talonpriests e "Cabal» # 1x (3) zgjedhuri Velen # 2x (3) Shadow Word: Death # 2x (4) Shërbimi Eternal # 2x (4) Priest-grykës # 2x (4) gjeneruese dritë # 1x (4) Shadow fjalë: Horror # 1x (4) mesatare terapeutike ilaç # 2x (4) Tortollskaya Warden # 1x (5) dritë unazë # 1x (6) Burial # 2x (8) amber diçka # AAEBAa0GBskGjw / HF6GsAre7AvC7Agz4AuUE9gbRCtIK0wrXCvIMkrQC3MECmcgC5cwCAA ==

Priest AAEBAZ / HAg72AqUJ0wrWCpIPnhDHF6irAoW4Are7Aui / Auq / AubMAsLOAgjXCvoRtxehrALRwQLlzAK0zgLwzwIA

Custom Priest # Klasa: Priest # Formati: Wild # # 1x (0) Silence # 2x (1) Grimscale Oracle # 2x (1) Murloc Tidecaller # 2x (1) Fuqia Word: Shield # 2x (2) bluegill Warrior # 1x ( 2) Doomsayer # 2x (2) Murloc Tidehunter # 2x (2) ringjallë # 2x (2) Rockpool Hunter # 2x (2) Shadow Visions # 2x (3) Coldlight Seer # 2x (3) Mirage Caller # 2x (3) Murloc Warleader # 2x (3) Primalfin Lookout # 1x (4) të butë Megasaur # 1x (4) të madhe shërimit ilaç # 2x (6) Shadow Essence # AAEBAZ / HAgSKAaUJt7sCscICDcUD2wP + A + UE4wXQB6cI + hHDwQLRwQKdwgKGxAK0zgIA

# Class: Priest # Formati: Freestyle # # 2x (1) brendshme Vizioni # 2x (1) Inner Fire # 2x (1) Potion i çmenduri # 2x (1) Kleriku Northshire # 2x (1) Fuqia Word: Shield # 2x (2 ) Mad Alchemist # 2x (2) fryma e Perëndisë # 2x (2) Lightwell # 2x (2) Shining Elemental # 2x (2) Shadow Word: Pain # 2x (2) errëta Vizioni # 2x (3) talonpriests e "Kabala »# 1x (4) Gjenerimi Drita # 2x (4) Tortollskaya Warden # 2x (4) Nutty kimist # 1x (5) manipulator Faceless # AAEBAa0GApME9gYO + ALlBJ0GoQbLCNEK1wryDOG6ArW7AvC7AtHBAtjBAtzBAgA =

Priest # Class: Priest # Formati: Standard # Viti Mammoth # # 2x (1) Inner Fire # 2x (1) Kleriku Northshire # 2x (1) Word Fuqia: Shield # 2x (2) e Perëndisë shpirti # 2x (2) Shining Elemental # 2x (2) Shadow Word: Pain # 2x (3) talonpriests e "Kabala» # 2x (3) Shadow Word: Death # 2x (3) mendimet e vjedhura # 2x (4) Priest-pijanec # 1x (4) oazë Snapjaw # 2x (4) gjeneruese dritë # 1x (4) Shadow fjalë: Horror # 2x (4) Tortollskaya Warden # 1x (4) Nutty chemist # 2x (5) Të dritë unazë # 1x (6) Temple luftarakë # AAECAa0GBNQK2gqhrALhugINHvgC5QTJBvYG0QrTCtcK8gyStALwuwLYwQLcwQIA

### # Priest Klasa: Priest # Formati: Freestyle # # 2x (1) Dënimi Divine # 2x (1) # 1x Inner Fire (1) Potion i çmenduri # 2x (2) e Perëndisë shpirti # 2x (2) Mind Blast 2x # (2) Rritja # 2x (2) çupë Shadow # 2x (2) Shadow Word: Pain # 1x (2) Vizioni errët # 2x (3) zgjedhuri Velen # 2x (3) Shadow Word: Death # 1x (4) Barnes # 1x (4) Shërbimi Eternal # 2x (4) gjeneruese të lehta # 2x (4) Tortollskaya Warden # 2x (5) drita unaza # 1x (7) Profeti Velen # 1x (8) Diçka amber # AAEBAa0GBgmFuAK1uwLRwQKZyALlzAIMlwL4AqEEyQb2BtEK0wrXCo8P + hHcwQLOzAIA

Deck OTC Priest AAEBAZ / HAgKstAK + yAIO + ALlBKUJ0QrTCtcK8gz + DamtArW7AvC7AtHBAtjBAsXHAgA =

PRIEST - E pra, çdo gjë është shumë e lehtë. Razbafyvaem një krijesë për të sulmuar 20 + dhe vetëm rrënimin kokë Leach. Do të ishte mirë që të ketë Shadow Word: frikë për pastrimin e menjëhershëm të 8 natyrisht. Trajtimi në një paketë më shumë se kontrolli mjaftueshme too. Në kleriku pushimit Mulligan Elemental Shield mund të jetë kontrolli i mendjes. Unë mendoj se problemet nuk do të jetë) AAEBAa0GBrwF0wrwuwLqvwLFxwLCzgIM + ALlBMkGywilCdEK1wryDJK0ArW7AtjBAvDPAgA =

# Class: Priest # Formati: Freestyle # # 2x (0) Rrethi i shërimit # 2x (1) Inner Fire # 2x (1) Potion i çmenduri # 2x (1) Kleriku Northshire # 2x (1) Drita naaru # 2x (1) Word kompetenca: Shield # 2x (2) i Zotit shpirti # 2x (2) Shining Elemental # 2x (2) Shadow Word: Pain # 2x (2) Violent Pyromancer # 2x (3) Zoti i Death # 2x (3) talonpriests e "Kabala »# 2x (3) zgjedhuri Velen # 2x (3) plagosur Shpatar # 2x (3) dhimbje mjek # AAEBAa0GAA / 4AuUE9gfVCNEK0grXCvIM + WZ + DY0Pjw + 1uwLwuwLYwQIA

Classic Priest # Klasa: Priest # Formati: Standard # Viti Mammoth # # 2x (1) Dënimi Divine # 1x (1) brendshme Vizioni # 1x (1) Inner Fire # 1x (1) Lidhja shërojnë # 2x (1) Fjala e energjisë: Shield # 2x (2) e Perëndisë shpirti # 2x (2) mendja shpëtuese # 1x (2) Shining Elemental # 2x (2) Shadow Word: Pain # 1x (3) Shadow Word: Death # 1x (3) mendimet e vjedhura # 1x ( 4) Ministria Eternal # 1x (4) një të bukur mendja # 1x (4) Checkered hije # 2x (4) mutated Kobold # 2x (4) Gjenerimi i Dritës # 2x (4) Fjala e hije: Horror # 2x (5) Alchemist Mirkwood # 2x (5) drita unaza # 1x (5) Devour Arsyeja # AAECAa0GCh6RAfgCywjTCvqwAtLBAtjBAsbMAuXMAgqXAqEE5QTJBvYG0QrXCoisAq GsAuyuAgA =

Priest # Class: Priest # Formati: Standard # Viti Mammoth # # 2x (0) Rrethi i shërimit # 1x (0) Silence # 2x (1) Inner Fire # 2x (1) Kleriku Northshire # 2x (1) Lidhja shërojnë # 2x ( 1) Fjala fuqia: Shield # 2x (2) i Zotit shpirti # 2x (2) Inxhinier rishtar # 2x (2) Shining Elemental # 2x (2) Shadow Word: Pain # 2x (3) Shadow Word: Death # 1x (3 ) manipulim Street # 1x (4) oazë Snapjaw # 1x (4) roja Mogu'shan # 1x (5) Berserk Gurubashi # 1x (5) Cobalt shkatërrues # 2x (5) drita unaza # 2x (6) Tree lulëzuar # AAECAa0GBrwFgAalCdoKlboCyssCDJwC + ALlBMkG0QrSCtMK1wryDKi + AtLBAtjBAgA =

Lexo më shumë:   Kontrata dërgesë ÇFARE ESHTE

Priest ### # 2x (1) Dënimi Divine # 2x (1) Inner Fire # 2x (1) Kleriku Northshire # 2x (1) Lidhja shërojnë # 2x (1) Fjala e energjisë: Shield # 2x (2) Fryma e Perëndisë 2x # (2) Shadow Word: Pain # 2x (3) talonpriests e "Cabal» # 2x (3) mbrojtës HILLS # 2x (4) Draenei-të dënuarve # 1x (4) Psartas # 1x (4) Shadow Word: Horror # 1x (4) mesatar terapeutik ilaç # 1x (4) Stegodon # 2x (4) Schitonosets Sen'jin # 1x (5) Berserk Gurubashi # 2x (5) dritë unazë # 1x (8) Mbreti Lich # AAECAa0GBoAGoawCt7sC7MICws4CtuICDJcC + ALlBPsEyQbRCtcK8gzwuwLSwQKbwgKbywIA

Nga hera e parë. 600-700 pluhur

AAECAa0GBJwC3gXLCNIKDfsBlwL4AuUE8QWABskG0QrTCtcK8gzwuwKmzgIA

Kuvertë dhe kodin (klikoni për të hapur)

Kuvertë e Priftit për kalimin e Mbretit portik nga Chakki

Deck Priest kalimi i Lich King

AAECAa0GBKirArQDhbgCCQ3TCrTOAuq / AskGjw / RwQL6EaGsApcCoQTlzALXCtEKAA ==

kuvertë Warlock për kalimin e Lich King

Deck (kodet në shkrimet) e komenteve të lexuesve të faqes tonë (klikoni për të hapur)

Warlock Buxheti: AAECAf0GFDCSB5cHzgfQB9kH5QfECLSsAoqtAvauApG8AuO + ApvCAp / CAsrDAobEAt7EAsrLApnOAgXbA / 4D4wWnCJ3CAgA =

MinusLich ^^ # Klasa: Warlock # Formati: Freestyle # # 1x (1) # 1x Voidwalker (1) Prishja Face # 1x (1) Një potions ekspertëve # 1x (1) # 1x Soul Fire (2) Buletini i Rock # 1x ( 2) përkrahëse Sin'dorei # 1x (2) i ri Brewmaster # 1x (2) i keq fanatic # 1x (2) e ndotin # 1x (3) Capo Devils # 1x (3) inat Demon # 1x (3) Shadowbolt # 1x (4) Hellfire # 1x (4) draenei-dënuarit # 1x (4) mbrojtës Argus # 1x (4) ilaç shpërthim-kristal # 1x (4) Shadowflame # 1x (4) Twilight dragon # 1x (5) manipulator Faceless # 1x (5) Ugly natrezim # 1x (6) shpirti Siphon # 1x (6) Potion Fel zjarri # 1x (6) Thaurissan Emperor # 1 x (6) Reno Jackson # 1x (7) Bone mare # 1x (7) Mighty pafundmë # 1x (8) gjarpërues Void # 1x (9) Zoti Jaraxxus # 1x (12) Mountain gjigant # 1x (25) Flame gjigant # AAEBAf0GHjCKAZMBnwOTBPsFiQbbBvsGkge2B84H4QeNCMQIzAjcCtYR8BH9EcMWxbwC3bwC / b8C3sQCm8sC58sC980Cps4Cl + gCAAA =

Lich # Class: Warlock # Formati: Standard # Viti i Mammoth # # 2x (1) Grimscale Oracle # 2x (1) Murloc Tidecaller # 2x (2) Bilefin Tidehunter # 2x (2) Blowgill Sniper # 2x (2) bluegill Warrior # 2x (2) Murloc Tidehunter # 2x (2) Rockpool Hunter # 2x (3) Coldlight Oracle # 2x (3) Coldlight Seer # 2x (3) Murloc Warleader # 2x (3) Primalfin Lookout # 2x (3) Vicious axhami # 2x (4) Gentle Megasaur # 1x (4) Seadevil Stinger # 1x (5) Finja, Flying Star # 2x (25) shkrirë Giant # AAECAf0GAvO9AuO + Ag7FA9sD / gPjBdAH + AenCNwKiq0CrbwCncICn8ICscIChsQCAA ==

Deck magjistar (Murlocs, gjigandët) AAEBAf0GCOMFzgb7Bs4Ht2y0rAKKrQLjvgILxQPbA / 4D0AenCNwKncICn8ICscICp80Clc4CAA ==

Warlock (Murloc asambleja e zvarriten pa Murloc finzhi dhe legjendar) AAEBAf0GBsUD4wXzvQKPxwKaywLnywIM2wP + A84G + wbOB9AHpwidwgKfwgKxwgKnzQKVzgIA

### Chernoknizhnik2 # Klasa: Warlock # Formati: Standard Viti Mammoth # # # 1x (1) Veteran Acherus # 1x (1) # 1x Voidwalker (1) Bloody hedonist # 1x (1) Prishja Face # 1x (1) Ognevichok # 1x (1) Flame demon # 1x (1) ngulët fermer # 1x (1) Burn zemra # 1x (1) Squire Vanguard # 1x (2) Mad Alchemist # 1x (2) bibliotekar Darkshire # 1x (2) udhëheqësi ujqër grabitqarë # 1x (2) daggers manipulim # 1x (2) Fallen Sin'dorei # 1x (2) Succubus # 1x (3) vdekjes së messenger # 1x (3) kodrat mbrojtës # 1x (3) udhëheqësi i bastisje # 1x (3) Golem china # 1x (3) prifti Sin'dorei # 1x (3) dhimbje Ministri # 1x (3) anëtar i Bordit të Mirkwood # 1x (3) Veza etj yavozavra # 1x (4) Drakonomehanik # 1x (4) Draenei-dënuarit # 1x (4) Argus Defender # 1x (4) ngrira Yeti # 1x (4) Gorger terrodaktil # 1x (5) Gardës horror # 1x (7) Bone mare # AAECAf0GHjBaiwTQBOAE9wT1BfsFoQbOB9kHsQjCCMQI + Qr7DK + sArSsAvauAtSzAufBApvCAqvCAuvCAprLApvLApXOApnOAqbOAoniAgAA

Kuvertë dhe kodin (klikoni për të hapur)

Deck Warlock për kalimin e Mbretit portik nga Chakki

Warlock Deck kalimi i Lich King

AAEBAf0GHheTAYkG2wbECMwIgQ6ODsIP3Q / 1D54QrRDWEf0Rwxa2rAL1rALyrgKJtAKFuALYuwLZvALdvAL9vwKPxwKQxwLnywL3zQKX0wIAAA ==

Knights Frozen Throne

kuvertë Buxheti i kartave pa mënyrë të lirë për kalimin e Lich King

Këto kuvertë buxheti për të luajtur Mbreti portik përbëheshin player EpicMelon. Ai madje regjistroi një video, e cila tregon të gjitha kuvertën tuaja dhe replays e lojrave në të cilën ai e ka fituar atyre Lich King. Në të njëjtën video e kanë pak udhëzim për atë që Mulligan në fillim, se si të luajnë dhe çfarë nuk kartat e buxhetit mund të shtohet për të marrë bosi ishte më e lehtë. Bëhen të njohur me video në anglisht, ju mund të më poshtë, dhe pastaj ju do të gjeni një përmbledhje të përmbajtjes në versionin rus të tekstit dhe, natyrisht, një kuvertë me kodet për ta.

Mos harroni se për të kaluar kuvertën Lich King buxhetore pak më e vështirë se zakonisht: ju duhet pak fat dhe një kartat e mirë për të filluar, dhe për këtë arsye durim. Për lëvizjet e parë që ju duhet për të gjetur dorën e përsosur, por ndryshe në qoftë se kartat e duhura nuk jeni regjistruar, menjëherë shtypni "sërish".

Buxheti kuvertë Warrior për kalimin e Lich King

Shumë interesante Warrior rëndë kuvertë, të cilat ju nuk keni për të mbledhur të njëjtë siç janë paraqitur këtu. By gastropods kokëfortësi dhe Trevi-bot mund të shtoni ndonjë gjë të rënda për 6-10 kristaleve mana. Është e dëshirueshme që ata nuk kanë klithmat fuqishme e luftës, por kishte aftësi që janë aktivizuar tashmë në tavolinë (Lich King, Grommash Hellscream I'Sharadzh dhe kështu me radhë).

Në skenë Mulligan duhet të gjejnë gastropode kokëfortë dhe bot Trevi.

Kuvertë dhe kodin (klikoni për të hapur)

kuvertë buxheti për të luajtur Mbreti portikAAECAQcEi68ChgH3BcfDAg2FrQKawgLjwgL5rAL6rAKywQLvwgLxBcgFhq0C + gzmwgKZxwIA

kuvertë Buxheti Paladin për kalimin e Lich King

Në fillim, duke kërkuar Murloc-volnomuta dhe liqenin e gjahtarit. Nëse ju nuk e mposhtur Mbretin portik Deri goditje e shtatë mund të nxjerrje 2/6 krijesa përdorin barazisë + shenjtërimit.

Shkëmbyera duhet të jetë me shumë kujdes, duke shmangur vdekjen e krijesave tuaj. Shkatërrojë çdo ekspozuara Lich King qenë, pa humbur tuaj.

Murloc i përgjithshëm dhe Meek Stunticons mund të marrë në vend të hidrologjik Paleomurloka zbulim dhe vampir nekrotike.

Kuvertë dhe kodin (klikoni për të hapur)

kuvertë buxheti për të luajtur Mbreti portik

AAECAZ8FAobEArPBAg774QLFA628Av4D0AfjBZ3CAtsD3AOvB9muAvQF / gfTvAIA

Buxheti kuvertë Hunter për kalimin e Lich King

Më Mulligan nevojë për të gjetur një mace i humbur dhe Hyena-padalschitsu dhe pastaj të rritur avantazhin duke përdorur Pet fshehtë ose zogth. Ju duhet të vrasin bosi deri në ana e tij të shtatë.

Kuvertë dhe kodin (klikoni për të hapur)

kuvertë buxheti për të luajtur Mbreti portik

AAECAR8CxQjRFA6fwgLrB9sJtQOoAo7DAobDAoEK570C3gS4rQKNAe0G6rsCAA ==

kuvertë Buxheti Druid për të luajtur Mbreti portik

Druid ndërtuar një kuvertë shumë e lehtë: të marrë sërë magjitë dhe paraqitur Goblin-ankandit. Plotësoni pjesën e mbetur të kristal qeniet kuvertë 1-3 mana.

Nëse keni Staghelm, ju mund të merrni atë në kuvertë në vend të çdo krijese për 1-3 kristal mana.

Kuvertë dhe kodin (klikoni për të hapur)

kuvertë buxheti për të luajtur Mbreti portik

AAECAZICAvUMoM0CDqEC0AfjBZwChQP + A78BhAGIBaQHQOQItLsC / gea

Buxheti kuvertë Rogue për kalimin e Lich King

Ju nuk mund të përdorni magji pas lëvizja e parë, por të marrë ato gjithsesi ju mund të plotësoni në kuvertë. Në fillim, duke kërkuar Murloc-volnomuta + gjuetar Liqeni. Lich King duhet të vriten derisa të kthehet e shtatë.

Nëse ju keni një Murloc-polvokodets dhe zemërbutë Stunticons, të marrin ato në vend të dikton dhe vampir nekrotike.

Kuvertë dhe kodin (klikoni për të hapur)

kuvertë buxheti për të luajtur Mbreti portik

AAECAaIHAA / jBdAHncICxQOtvALbA / 4D ++ ECn8ICmuIC + r0CiAfGBbQB9bsCAA ==

kuvertë Buxheti Shaman për të luajtur Mbreti portik

Për të mposhtur Lich King e kuvertë, është e nevojshme që në fillim për të gjetur një Murloc-volnomuta dhe liqenin e gjahtarit. Pastaj, duke e bërë një fitimprurës kompromise, ju duhet të provoni sa më shpejt të jetë e mundur për të vënë dëmin Lich King vdekjeprurëse.

Kur Lich King përdor Frostmourne, të shpëtoj prej kërcënimeve 2/6 kombinim ngritje në fuqi + Thunder dhe të vazhdojë sulmin.

shtesë e shkëlqyer për paketë: Murloc i përgjithshëm dhe Meek Stunticons. Në qoftë se ju keni ato, të marrë ato në vend të Portal: vorbull dhe Squire Vanguard.

Kuvertë dhe kodin (klikoni për të hapur)

kuvertë buxheti për të luajtur Mbreti portik

AAECAaoIAtAH9QUOi84CrbwC / gOdwgLbA7bNApMJ47sC9QSRwQKgtgLRvALwB / a9AgA =

Buxheti kuvertë Magician për kalimin e Lich King

Fillimi dorë ju duhet të gjeni xhelatët "Kabbalah" dhe lidhjet mana për të vjedhur nga Lich King magji e saj për 1 kristal mana. Pastaj të përdorin aftësinë e presionit të hershme Tempo Magus për të shpejt të shkaktojë dëme në njësinë 31 të Lich King. Mos lejoni krijesat e tij të sulmuar ju.

Nëse keni Petroglyph dhe Piro, ju mund t'i merrni ato në vend të Shpërthimi misterioze dhe magjistare-sektare.

Kuvertë dhe kodin (klikoni për të hapur)

kuvertë buxheti për të luajtur Mbreti portik

AAECAf0EAA + 0BL / BAvSvAr8DvAju0wJNuwLGwQKrBOYElgXrugKVA4S7AgA =

Buxheti kuvertë Priest për kalimin e Lich King

Në fillim, ju keni nevojë për të mbledhur sa më shumë karta me klerin dhe ministrat e dhimbjes Northshire. Shadow Word: Frika ju ndihmon të shkatërrojë krijesa 2/6 pas drejtimin e shtatë të mbretit portik.

Probaff fillojnë e qenies tuaj mund të jetë 7-8 kthehet.

vizion të errët, në qoftë se ju keni ato, ju mund të marrë në vend Vaysh'irskogo Oracle.

Kuvertë dhe kodin (klikoni për të hapur)

kuvertë buxheti për të luajtur Mbreti portik

AAECAa0GAA / 7DPgH9gftAaGsAvC7AtcK2MEC0QrlBLW7AvIM + AKlCdIKAA ==

kuvertë Buxheti Warlock për të luajtur Mbreti portik

Si gjithmonë, ju do të duhet Murloc-volnomut dhe Liqeni Hunter për të filluar. Shadowflame mund të përdoret për shkatërrimin e ekzistuese pas shtatë boss 2/6 nga ana e.

Murloc i përgjithshëm dhe Meek Stunticons mund të marrë në vend të Shadowflame, avant-gardës dhe Squire Murloc-volnomuta.

Kuvertë dhe kodin (klikoni për të hapur)

kuvertë buxheti për të luajtur Mbreti portik

AAECAf0GBOMF9QXnwQIwDa28Ap3CAtAH2wP + A5 / CArEI2Qf2rgL3BJMBtKwCzgcA

Knights Frozen Throne

përfundim

Faleminderit për njohjen me kuvertën Neni përzgjedhjes për kalimin e Mbretit portik, dhe çdo klasë merr Arthas . Dhe atë që kanë kaluar nëpër këtë bosi legjendar? Në komentet, ju mund të ndajnë kuvertën tuaj. Nëse ata janë mjaft të lirë dhe të thjeshtë, dhe ju të paraqesë prova e fitores, dhe artikulli do të plotësoj kuvertë tuaj.

Edhe në të ardhmen, në faqen tonë ju do të gjeni të tjera kuvertën për kalimin e Mbretit portik , dhe të mësojnë se si të merrni më shumë kuvendet Arthas buxhetit .

Ju faleminderit për vëmendjen tuaj, një betejë të suksesshme me Lich King!


përgatitur redsnapper

Hearthstone si të kalojë Mbreti portik për magjistar [kuvertën ... - YouTube

HUNTER VS Lich King kuvertën / BUXHETI / Hearthstone ...

Shto një koment

e-mail juaj nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *