Si për të transferuar nga karta të holla kartë me SMS

Author: | 2019/02/01

Udhëzime për transferimin e parave nga kartat një Banka e Kursimeve bankë në tjetrën, duke e ditur kartë ose telefonit numrin (për të cilën kartë është i lidhur) marrësit dërguar një SMS në numrin 900 është shkruar për një udhëzim që ka qenë gjithmonë në dorë.

 

Përkthimi në kartë Sberbank nëpërmjet SMS nanomer 900Për të transferuar të holla duke dërguar SMS në numrin 900, ju duhet të jetë i lidhur me bankare celular. Thelbi i saj - kjo është një hartë për numrin tuaj të telefonit celular. Ju mund ta bëni këtë në çdo zyrë ATM apo Sberbank. Shuma maksimale e transferimit në ditë 8,000 rubla. Minimum prej 10 rubla (nëse jeni të pasigurt nëse ju jeni duke bërë atë, ju mund të dërgoni 10 rubla saktë, të jetë i sigurt). Numri maksimal i transaksioneve në ditë - 10. pasi banka do të marrin SMS me informacionin e kërkuar, ai do të dërgojë një SMS përgjigje me emrin dhe shkronjës së parë të emrit dhe konfirmimit e marrësit kodit. Pasi që ju janë dërguar në përgjigje të kodit për të konfirmuar transaksionin, paratë është transferuar në bankë marrësit dhe ju do të merrni SMS për suksesin apo dështimin e transferimit.

 

 

Përkthim në hartën e Bankës së Kursimeve të numrin e telefonit celular të marrësit.

Në qoftë se ju e dini numrin e telefonit të marrësit, dhe ai lidhet shërbimin Mobile Banking, dërgoni një SMS në numrin 900 me këtë përmbajtje:

     PËRKTHIMI 9xxxxxxxxx 100 ku 

        Përkthime - mund të shkruhet si përkthim dhe përkthimi - nuk është e rëndësishme,

        9xxxxxxxxx - numrin e telefonit celular të marrësit, për shembull 9271111111,

        100 - shumën e transferimit në rubla (ndoshta 10 deri në 8.000 rubla).

 Përkthim në rrezik numrin e kartës Sberbank të marrësit.

Të transferimit të parave në një tjetër kartë të Bankës së Kursimeve, ju duhet të dërgoni SMS ditur numrin e kartës në numrin 900 me këtë përmbajtje:

    PËRKTHIMI 1234567891123456 100 ku

        Përkthime - regjistroheni shkruar letra nuk ka rëndësi,

        1234567891123456 - pranuesi i numrit të kartelës (në qoftë se ju ka dërguar një numër të SMS ose vatsap, është më mirë për të futur ky numër është kopjuar, në vend se rishkrimin, kështu që gabimet janë të përjashtuara)

Lexo më shumë:   Si të gatuaj speca mbushur në një tigan

        100 - shumën e transferimit në rubla në 8000 rubla.

Si mund të çaktivizoni funksionin e përkthimit në një tjetër kartë të Bankës së Kursimeve me SMS por numri 900?

Për të çaktivizuar këtë funksion, ju duhet të dërgoni një SMS me tekstin zero ose zero ose NULL - ndonjë nga tre ekzistues, por me numrin 900. Ky shërbim bankar celular nuk është i mbyllur. Në mënyrë për të rivendosur mundësinë e përkthimit do t'ju duhet të kontaktoni degën e bankës.

Është gjithashtu e rekomanduar që ju të lexoni artikullin tim rreth Programit në sajë të Sberbank, se si të lidhë pushtet-ups si ata janë të ngarkuar, si nuk e dini se sa ju bonuse dhe rreth ku për të shpenzuar ato. Dhe gjithashtu disa nga tiparet e rregullave të pjesëmarrjes në program.

PËRKTHIMI nga karta në kartën Aval

Situata e pazakontë, ku një person është një klient i bankës dhe duhet të transferimit të parave për një person tjetër i cili është një klient i një banke tjetër. Në këtë rast, shtrohet pyetja - si për transferimin e parave në kartë nga një bankë tjetër? Për fat të mirë, ne jetojmë në një kohë kur në internet u bë e zakonshme dhe transferimi nuk është e vështirë për laik. Nuk ka nevojë për të shkuar në bankë, ajo nuk është e nevojshme për të mbledhur numrat kurs, IBAN'y ose e di rrugën për një SWIFT-transferim - në internet ju mund të gjeni një shumë mënyra, të cilat do të marrë 10-15 minuta. Dhe sot ne do të ju tregojnë se si të bëjnë transferimin e parave nga një kartë në një tjetër Aval Privatbank.

Transferimi i fondeve nga karta në PrivatBank Aval

Në këtë moment, ka dy metoda që ju lejon për të bërë transferta: përdorimi i brenda shërbimit dhe përdorimi i shërbimeve të palëve të treta. Metoda e parë është më i përshtatshëm për ata që lidhur bankar nëpërmjet internetit, metoda e dytë është e përshtatshme në të gjitha rastet e tjera.

transfer ndërbankar dhe internet banking

Pra, ju jeni duke shkuar për të transferuar para nga karta karta e Aval Privatbank nëpërmjet internetit. Ju lutemi përdorni udhëzimet e mëposhtme:

  1. Vizitoni faqen zyrtare të Raiffeisen;
  2. Shkruani detajet e kartës tuaj të kreditit - një numër 16-shifror, Data e skadimit (muaji / viti) dhe CVV kodin / CVC. Veprimi kartë date krediti ju mund të gjeni në anën e përparme - zakonisht kjo është e mesme e kartës, vetëm nën numrit 16-shifror në formatin MM / YY. Kodi i sigurisë është një shirit magnetik në anën e pasme të kartës - tre shifrat e fundit;
  3. Shto marrësin kartën tuaj të kreditit - nuk ju duhet vetëm të hyjë kartë numrin 16;
  4. Përveç kësaj, mund të përcaktojë shumën e transferimit, dhe numrin e telefonit;
  5. Shtypni "Vazhdo" button dhe të lëvizin për konfirmimin e transaksionit;
  6. Pas konfirmimit, ju do të merrni një mesazh në lidhje me transferimin e suksesshëm të një karte krediti.

Për transfer ndërbankar do të duhet të paguajnë një tarifë prej 1% + 5 hryvnia për transaksion.

Vini re se në këtë mënyrë ju mund të bëni një transferim në kartën Aval në çdo kartë tjetër në territorin e Ukrainës , pavarësisht nga emetuesit. Në Ukrainë, të gjitha kartat e lëshuara nga Visa dhe MC.

Përdorimi i shërbimeve të palëve të treta

Në këtë rast, çdo gjë është aq e lehtë sa në mishërim parë. Në mënyrë që të bëjë transferimin e parave nga Aval në Privatbank, mjafton që të përdorin sistemet e pagesave që janë, në fakt, ndërmjetësit midis bankës emetuese dhe banka përthithëse. Me fjalë të tjera, ju do të duhet për të kryer të gjitha të njëjtat hapa të - të hyjë në një numër me kartë krediti, zgjidhni sasinë, të specifikojë numrin e kartës së kreditit të marrësit dhe të kalojë autorizim. Është shumë e thjeshtë - ju vetëm të marrë në konsideratë shërbime për të ndihmuar transferimin e fondeve nga një kartë në:

  1. iPay.ua. Më të zakonshme dhe të thjeshtë të sistemit të pagesave - sekuencë e veprimeve është e njëjtë siç përshkruhet më sipër. Përkthim është kryer menjëherë pas konfirmimi i operacionit do të duhet të presë për 10-15 minuta në disa raste.
  2. Platononline.com. Ngjashëm me faqen e mëparshme, sistemi i pagesave është një sistem i integruar pagesa për 'Platonit' tregtarët. Këtu ju do të vini re se merkatoja edhe duket si Raiffeisen (dhe të gjitha sepse se Platoni krijuar shumë tregtarët ukrainas).
  3. EasyPay.ua. Komentet ekstra - të ndjekë të njëjtat procedura të përshkruara më sipër. Përveç kësaj, lidhja me kusht që ju mund të gjeni një përshkrim të detajuar të asaj se si të sistemit të pagesave.
Lexo më shumë:   Çfarë tregon analizën e urinës Nechiporenko

Përveç kësaj, ka shumë shërbime të tjera të pagesave që mund të përdoren për të njëjtin qëllim - p2y.com.ua, moneyto.cards, uapay.ua etj Vini re se faqet më të besueshme - disa prej tyre kryejnë kërkesat PCI / DSS, të gjitha transaksionet të sigurta me 3-D Secure (ose VBV), është shkruar në fund të çdo sistemit të pagesave. Përmes kësaj, ju nuk mund të shqetësohen për sigurinë e fondeve të tyre.

Rating:Loading ...

Transferimit të parave nga një kartë në një tjetër ONLINE

Ne përshkruajnë se si për të transferimit të parave nga një kartë në një tjetër - nga ofruesit e shërbimeve të pagesave dhe mbi faqet e internetit të bankave 

Si për transferimin e parave nga një kartë në një tjetër online view: www.blighty.online

Transferimi i fondeve nga një kartë në një tjetër - është një nga operacionet më të njohura me bankare "plastike" në Ukrainë. Kështu, sipas NBU, për gjashtë muajt e parë të vitit 2018 pjesa e transaksioneve të llogariten për një të tretën e të gjitha pagesave cashless pakicë. Mesatarisht, përdoruesit e konvertuar me njëri-tjetrin në 1583 UAH në një pagesë.

Në pritje PaySpace Magazine Awards Award 2018 Edicioni i prezanton lexuesit për lojtarët të mëdha në tregun e transfertave të parave nga një kartë në komisionet e tyre për shërbimin dhe shërbimeve shtesë.

Voto për shërbimin më të mirë të mundshme në linkun e mëposhtëm:

Cila është kostoja për të dërguar para nga një kartë në një tjetër?

shërbim komision

Përkthim nga numri / një e-mail

W APROSAM përkthim dhe në hartë

SMS Njoftimi marrësi app celular

Portmone

1% + 5 grn -

+

+

+

iPay

1% + 5 grn -

+

+

-

EasyPay

1% + 5 grn

+

+

+

+

Uapay 1% + 5 grn

+

( 1% + 5 grn )

-

+

-

Platon

1% + 5 grn - - +

+

Plategka

1% + 5 grn - - - -

Tachcard

0.3% + 3 grn - - -

+

Mosst

1% + 5 grn

+

+

+

+

Wayforpay 1% + 4 grn +

(+ 3% 1 hr)

- -

+

LeoBot

0.8% 2.5 grn - - - -

P2Y

0.5% + 5 grn

+ / Shpejt

(0.5% + 5 hr)

- -

+

Taskombank 0.5% + 5 grn

+

- -

+

Karton

6,99 UAH

+

(6.99 USD )

- - -

Sendmoney

a / n dhe karta Privat falas; 0.5 % (min 5 grn ) -

+

- -

PayPong

1% + 5 grn -

-

+ -

Alfa-Bank Ukraine

1% + 5 grn -

-

+

( 1% + 6 grn )

+

Si të kurseni të holla duke bërë përkthimit nga një kartë në një tjetër Online?

Hedhin para nga karta në kartën mund të jetë më e lirë. Pra, disa nga këto në tabelë ofron një komision më të favorshme për ata që regjistrohen në linjë / shkarkuar app dhe i lidhur me llogarinë tuaj në një kartë bankare. Për shembull, EasyPay ofron klientët për të bërë një transferim prej 0.5% + 2.5 UAH në vend të 1% + 5 UAH.

Lexo më shumë:   Si për të blerë bileta hekurudhor në internet

Si për të transferuar para nga karta në kartën pa një komision?

Nga tabela është e qartë se transferimi nga karta në kartën online, ju mund të bëni në faqet e bankave. Ato shpesh ofrojnë komisione më të ulëta për të depozituesve të saj. Prandaj, para se të transferimit të parave nga karta në kartën, kontrolloni normat e institucionit financiar të saj dhe banka që ka lëshuar kartën marrësit. Për të mësuar se si për të gjetur bankën me numrin e kartës, lexoni artikullin tonë të mëparshëm.

Për shembull, transferimi në internet para nga karta në kartën Privat propozon një krejtësisht të lirë, me kusht që marrësi ose karta e dërguesit lëshuar në këtë institucion financiar (shërbimi quhet Sendmoney).

Si për transferimin e parave nga një kartë në numrin e telefonit?

Konsumatori mund të transferimit të parave nga karta në kartën, edhe në qoftë se ka vetëm një numër telefoni / E-Mail marrësit e fondeve. Ky shërbim ofrohet nga disa ofruesve të transferimit të parave. Në këtë rast, marrësi do të vijë në një kod të veçantë SMS me të cilin ai mund të organizoni përkthimit në hartë online.

 

Si të dërgoni para nga një kartë për: Walkthrough

Recall, për të dërguar të holla, ju do të duhet një kartë pagese të çdo banke dhe qasje në internet ukrainase. Ju mund të transferimit të parave në mes të kartave Visa, Visa Electron, MasterCard ose Maestro

Hapi 1 - Shkruani numrin tuaj të kartës (16 shifra), data e skadimit dhe kodin e sigurisë tre shifror në anën e kundërt

Hapi 2 - Shkruani numrin e kartës të marrësit

Hapi 3 - Vendos shumën e transferimit

Hap 4 - Futni numrin tuaj të telefonit dhe dërgoni përkthimit.

Hapi 5 - Fut kodin e konfirmimit të pagesës (në qoftë se një shërbim 3D Secure)

Nëse kartela juaj është e lidhur me shërbimin vërtetimin me dy faktorë, disa minuta pas hyrjes në detajet e pagesës në celular do të marrin një SMS me një konfirmim fjalëkalim të transaksionit. Hyjnë në formën e duhur. Nëse SMS-konfirmimi i pagesave nuk është e lidhur - do të keni për të thirrur bankën për të marrë një fjalëkalim një herë.

Optional: në qoftë se ju doni të marrësit njoftuar për marrjen e fondeve në kartë, shkruani e-mailin e tyre ose numrin e telefonit të SMS-njoftimit. Tabela tregon që operatorët ofrojnë klientëve të tyre mundësi.

Lexoni gjithashtu -  Si për të marrë në internet kartë krediti për të: të shqyrtuar shërbimet e kredive të shpejtë

Shto një koment

e-mail juaj nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *