AS para se të udhëtojnë jashtë vendit KONTROLLO pagueshme

Author: | 2018/08/28

KUJDES udhëtojnë jashtë vendit !!!

Inspektimi i Shërbimit Federal Tatimore bën thirrje Rusisë para se të udhëtojnë jashtë vendit për të përdorur shërbimet e internetit "Të mësojmë rreth borxhit tuaj", "Kontrollo Inn", "paguajnë taksa".

shërbimet e internetit janë në dispozicion në faqen e internetit të Shërbimit Federal Tatimore .

Lajm i rëndësishëm për të gjithë ata që janë duke shkuar me pushime dhe duan të shpenzojnë atë jashtë vendit. Tani, në qoftë se shuma e borxhit tuaj në pagesat e detyrueshme, dmth. E. taksat, gjobat, përkrahja e fëmijëve, kreditë dhe huatë (përfshirë personat fizikë), pagesa për shërbime komunale dhe kështu me radhë., Është më pak se 10 mijë rubla, nuk ka probleme me atë në kontrollit të pasaportës duhet të lindin.

Presidenti 2013/07/23 nënshkroi ndryshimet përkatëse në ligjin "Për procedurat e ekzekutimit". Më parë, përmbaruesit kanë të drejtë të kufizojë përkohësisht largimin e debitorit nga Rusia, pavarësisht nga madhësia e borxhit, dhe kjo nganjëherë çoi në faktin se një gjobë prej disa qindra rubla, ishte shkaku i pushimeve shqyer.

Nga rruga, publikoi një dokument të hartuar për të zgjidhur një problem tjetër - kur, për shkak të mbiemrit rastësi, emrin e parë, e mesme dhe data e problemeve të lindjes u ngrit me largimin e njerëzve të cilët kanë dhe nuk kanë ndonjë borxhet. Tani banka e të dhënave të debitorit do të referohen më dhe vendi i lindjes.

Kufizo debitorët udhëtimit rusët jashtë përmbarimor mund të në rrjedhën e ekzekutimit të vendimit gjyqësor për rimëkëmbjen e borxhit. Gjithashtu, nuk do të paguajnë një gjobë qytetarët mund të bëhen në regjistrin e kufizuar për të udhëtuar direkt vendimit të gjykatës sipas kërkesës së autoriteteve administrative (policia e trafikut, organet tatimore, etj). Në të dyja rastet, informacion në lidhje me debitorit hyn në bazën e Shërbimit të Rojes Kufitare dhe mbetet në prodhime ekzekutive të dhënave bankare FSSP.

2. Informacion nga 8/20/2014 (Burimi)

Ndalimi i udhëtimit jashtë vendit është bërë një mënyrë efektive për të që kanë të bëjnë me debitorët me qëllim të keq. Vetëm për 6 muajt e parë të vitit 2014 në Moskë u lëshuar rreth 30 mijë. Vendimet mbi kufizimin e përkohshëm të nisjes për këtë kategori të shkelësve. Dhe në vitin 2013, në sajë të kësaj mase të gjithë Rusinë nga debitorët arritur të mbledhë 430 milionë rubla.

I cili është i detyruar?

Për t'u konsideruar debitori është e mjaftueshme që të ketë një borxh prej 10 mijë. Rubla. Ajo mund të jetë borxhi në kredi faturat e shërbimeve të prapambetura të papaguara gjobat mbështetjen e fëmijës, tarifat, etj

Megjithatë, për të marrë në kategorinë e "kufizuar për të udhëtuar jashtë vendit", një borxh vetëm 10 mijë. Rubla nuk është e mjaftueshme. Nuk duhet të jetë një vendim gjyqësor, i cili fillon të mbledhë zbatimi borxhet tuaja dërgon rastin tuaj për të përmbaruesve gjyqësore.

Përmbaruesit janë të detyruar të njoftojë debitorin e nevojës për të paguar borxhin brenda 10 ditëve para një vendimi për kufizimin e përkohshëm të udhëtimit jashtë vendit. Dhe vetëm nëse ai nuk ka marrë asnjë masë për shlyerjen e borxhit, ajo është bërë në "listën e zezë" të shërbimit të migrimit.

Është e rëndësishme të dini se shpesh përmbaruesit për arsye të ndryshme nuk mund të informojë debitorin e kërcënon atë me sanksione, për shembull, në qoftë se debitori nuk banon në vendin e regjistrimit në këtë rast, goditi "udhëtimit ndaluar" listë mund të shfaqen në aeroport në nisjes të turistik të huaj dhe të bëhen të pakëndshme surprizë.

Mësoni në lidhje me disponueshmërinë e borxhit, të cilat mund të parandaluar nga shkuarja jashtë vendit, mund të jetë online në faqen e internetit të Shërbimit Federal të Përmbarimit Gjyqësor .

Si për të hequr ndalimin e udhëtimit jashtë vendit?

Hiq ndalimi i përkohshëm për të udhëtuar jashtë vendit është vetëm një mënyrë - duke paguar borxhet ekzistuese. Bëni një ditë nuk ka gjasa të ketë sukses. Edhe në qoftë se ju keni paguar, ndryshimet në bazën e të dhënave mund të marrë disa kohë. Prandaj, për një të udhëtuar urgjent jashtë vendit për të paraqesë më të mirë në FBS paguar faturën dhe për të marrë një vendim për heqjen e kufizimeve të përkohshme në largimin e debitorit nga Federata Ruse. Kur udhëtojnë jashtë vendit është më mirë që të ketë një rezolutë të veten.

Si për të kontrolluar borxhet para se të udhëtonte jashtë vendit

Si për të kontrolluar për t'u paguar para se të udhëtonte jashtë vendit

Kontrolloni pagueshme para se të udhëtojnë jashtë vendit është e nevojshme për të shmangur problemet në udhëtim. Borxhet - një arsye të refuzojë për të dalë, një listë të borxheve që çojnë në dështim, i rëndësishëm. Shuma e borxhit në 30 mijë rubla, ose ushqim papaguar 10,000 - ushqim - një arsye për të mohuar rrugën.

Ajo do të jetë interesante:   Butterfly DUART VET prej letre

Borxhi - koncepti i një kërkese të përbashkët, e kreditit, me probleme të pagesës lindin spontanisht. Vitet e fundit, Shërbimi Kufitar ka kufizuar debitorët kalojë.

Për çdo borxhet mbuluar udhëtimin jashtë vendit

Lista e borxheve që parandalojnë lënë vendin, përfshijnë ushqim, borxhit të kredisë, taksat, gjobat, borxhet e shërbimeve. Vetë fakti i të paturit e borxhit - jo një arsye për refuzim, arsyeja - gjykimi është i drejtuar për të rojeve kufitare. Vlefshmëria e letrës është gjashtë muaj, shtrihet në udhëzimet e organeve ekzekutive.

  1. taksat e papaguara , shumën me të cilën borxhi tejkalon 30 mijë janë konsideruar të jetë arsye për ndalimin për të udhëtuar jashtë vendit. Shtyjë udhëtimit taksat fushën e biznesit në tokë, pronë. shërbime të veçanta publike për të kontrolluar me shpejtësi disponueshmërinë e borxhit.
  2. Borxhet për shërbimet komunale janë identifikuar duke shqyrtuar marrjen, apel në zyrën e strehimit. Në prani të mospagesës së tre të - katër muaj, me akumulimin e një sasi të madhe të polemikave me zyrën e strehimit dhe konvertimit mund të mohohet dalje.
  3. borxhit të kredisë është gjithashtu duke u bërë pengesë në dalje, kur është e mospagesës për 6 muaj. Procedura me bankat të çojë në pezullimin e së drejtës për të lënë vendin. Rëndësishme kur shuma e borxhit prej 30 mijë rubla, ose kur janë krijuar procedura.
  4. Gjobat nga policia e trafikut janë në një nivel me gjoba administrative, nga Inspektorati i Punës, policia - prezenca e tyre është zbuluar në doganë, parandalon dalje.
  5. Mospagesa e mbështetjes së fëmijëve nuk është më një çështje penale, por borxhi mbetet një pengesë për të udhëtuar jashtë vendit. Problemet krijuar shumën e borxhit prej 10 mijë. Si për të kontrolluar borxhin para se të udhëtojnë jashtë vendit? Marshals Shërbimi do të sqaruar situatën.
  6. gjobat administrative . Zbulimi i mospagesës së doganës apo ndëshkimeve administrative janë të garantuara për të parandaluar largimin.

Çfarë duhet të shikoni për?

Një njeri mund të besojnë se prania e borxhit do të vijnë vigjilent. Paralajmëroi jo gjithmonë. Një sasi e vogël e borxhit, nuancat me adresën dhe koordinatave të çojë në ngadalësi alarm. Kjo e bën më shumë kuptim për të gjetur borxhin para se të udhëtojnë jashtë vendit të tyre, pa u mbështetur në këtë rast, një verifikim të pavarur e borxheve do të eliminojë rrezikun e dështimit të udhëtimit në momentin e fundit.

Për të paguar borxhet menjëherë para se të udhëtonte është e padëshirueshme, pagesa duhet të bëhen paraprakisht. Përjashtim ndihmëtar i listës së debitorëve kërkon një minimum prej 2 javësh në një kohë. Dokumenti prej policit, duke treguar heqjen e ndalimit nuk do të ndihmojë të paguajnë në kufi nuk do të funksionojë. Është e nevojshme para se të vazhdoni, për të paguar borxhet, për të sqaruar termat në pagesën. Kopjet e dokumenteve janë në dispozicion në pagesën e përmbaruesit.

Mjetet e verifikimit të borxheve para se të nisej

Mësoni rreth borxhit ekzistues është e vërtetë. Kjo e bën më shumë kuptim për të përdorur shërbime moderne në paraprakisht për të shmangur problemet në kufi dhe papritur ndodh gjatë udhëtimit. Është e mirë për të kontrolluar borxhet tuaja para se të udhëtojnë jashtë vendit dhe të vendosen ato, një nga 4 mënyra.

Vizita në bankë

Duke mos ditur se ku mund të shikojnë borxhet para se të udhëtonte jashtë vendit, që kanë të bëjnë me kredi, ju lutem kontaktoni bankën tuaj me të cilin ju punoni. Është e nevojshme për të marrë pasaportën dhe dokumentet tuaj për kredi. Kërkesa telefon zakonisht rezulton, nuk, për të një informacion të tillë konfidenciale, ju duhet të japin provë të identitetit. Shiko borxhi është e mundur dhe nëpërmjet llogari online në bankë në Internet.

Kontrollimi borxhit para se të udhëtojnë jashtë vendit është e mundur përmes faqes FNS. Hyrja seksioni për individët që të jetë regjistruar në faqen e internetit, ju mund të gjeni informacionin e nevojshëm.

Përmbarimit Shërbimi

Marshals Shërbimi gjithashtu siguron informacion mbi borxhin nëpërmjet shërbimit online, duke shkuar përmes faqes FSSP mund të paraqesë një kërkesë përkatëse dhe menjëherë të marrë një përgjigje.

Portal "Shërbimet publike"

Një portal i vetëm i shërbimeve publike gjithashtu ju lejon të shikoni dhe të paguajë ndonjë borxh që mund të shkaktojë probleme para se të udhëtojnë jashtë vendit. Mjafton të hyni në llogarinë tuaj dhe të shkoni në seksionin e duhur, ku ju mund të zgjidhni kategoritë e ndryshme të borxheve dhe kontrolloni secilin prej tyre.

Mundësitë për heqjen e ndalimit

Natyrisht, problemi mund të zgjidhet vetëm me pagesën e borxhit. Nëse jeni të përgatitur për udhëtim dhe e di në lidhje me borxhin, është e këshillueshme për të paguar atë për 2-3 javë para datës së pritshme të nisjes, nëse është e mundur - edhe më herët. Heqjen e ndalimit - kjo nuk është një zgjidhje e menjëhershme, proceset burokratike nuk lejojnë për të zbatuar detyrën menjëherë. Për të paguar ndonjë borxhet të jenë ende në proces të planifikuar një udhëtim.

Ajo do të jetë interesante:   SI magjepsur djalë pa pasoja

Nëse ndalimi tashmë është miratuar, ajo do të veprojë për 6 muaj. Kur borxhet e pazgjidhura të ndaluar përmbaruesit zgjatur. Ndërmjet lirimin e rregulloreve të reja kaluar 1-2 javë, disa njerëz arrijnë të largohen gjatë kësaj periudhe.

Gjithashtu, ndalimi mund të apelohet nga paligjshmërinë e saj ose ndodh një gabim, psh, kur nuk ka gjykim të përmbaruesit. Në situata të rralla, problemi është trajtuar në mënyrë individuale - kur udhëtojnë jashtë vendit për trajtim mjekësor, për fëmijët, dhe kështu me radhë. Në raste të tjera, vetëm që ndihmon për të paguar borxhin.

Si për të kontrolluar borxhet tuaja para se të udhëtojnë jashtë vendit - RIAMA

Arsyeja për refuzimin për të kaluar kufirin mund të jenë llojet e mëposhtme të borxhit të një qytetari të rajonin e Moskës: borxhet tatimore, për të paguar për shërbimet, kreditë, gjobat për policinë e trafikut. Kumulative, ata kanë më shumë se 10 mijë rubla.

Shteti Duma ka përgatitur ndryshimet në ligjin, duke rritur pragun e borxhit "udhëtojnë jashtë vendit" nga 10 deri në 30 mijë rubla. Nëse miratohet, ndryshimet do të hyjnë në fuqi nga 1 tetor 2017. Nëse, brenda pesë ditëve, debitori nuk ka paguar borxhet tuaja, udhëtojnë jashtë vendit pragu do të ulen përsëri në 10 mijë rubla për dy muaj. Kjo vlen, në veçanti, borxhit të kredisë, kredi dhe shërbimet shërbimeve, si dhe borxhet e tjera, me përjashtim të atyre që janë shkruar në mënyrë specifike në ligj.

Kufizimi në udhëtim imponuar për gjashtë muaj dhe mund të zgjatet në mënyrë të përsëritur për shlyerjen e borxhit.

Sipas ligjit të borxheve të debitorit paralajmërojnë: në regjistrimin zyrtar të postës direkte një njoftim me shkrim të të gjitha padive dhe të fillojë procedurat e ekzekutimit, si në rastin e shërimit të shumave të mëdha, përmbaruesit vijnë në shpërdorues personalisht.

ndalimi i udhëtimit imponuar vendimin e gjykatës, por në disa raste njerëzit në lidhje me të mund ta di. Në veçanti, nëse:

- trafiku dërguar në listat e përmbaruesve të debitorëve, dhe ndalimi i një personi të udhëtojnë jashtë vendit mund të imponohet pa urdhër të gjykatës;

- Gjithsej detyrimet dhe gjobat për një shumëllojshmëri të mbështetjes së fëmijëve më shumë se 10 mijë rubla;

- Regjistrimi dhe vendi aktual i banimit nuk janë të njëjta, për shkak të cilat njoftimi i gjykatës nuk mund të marrë në duart e marrësit, dhe seancën e mbajtur në mungesë të tij.

Që nga pagesa e borxhit duhet të jetë së paku 10 ditë. Pas kësaj periudhe, nga debitori, si rregull, nuk të jetë i kufizuar për të lënë vendin. Para se të udhëtojnë jashtë vendit duhet të verifikojë këtë paraprakisht dhe të paguar borxhet për informacionin arriti të arritur Marshals nëse është e nevojshme, dhe ju kanë përjashtuar nga "lista e zezë".

Banorët e rajonit të Moskës mund të mësojnë në lidhje me borxhin që i detyrohet në organet tatimore në disa mënyra:

- Nëpërmjet "llogari personale të tatimpaguesit për individët", në faqen zyrtare të Shërbimit Federal Tatimore (FTS) të Rusisë

- Shërbimi "Të mësojmë rreth borxhit tuaj" në një portal të vetëm të shërbimeve publike

- prodhime ekzekutive banka Data e Federal Përmbarimit Shërbimit (FSSP) Rusi

Nëse ju nuk besoni burime online, ju personalisht mund të zbatohet për çdo organizatë, duke paraqitur një pasaportë dhe dokumente të tjera të nevojshme për verifikim.

Për të përdorur shërbimin "llogari personale të tatimpaguesit" në faqen kryesore të faqes së Federal Tax Service RF nalog.ru për të zgjedhur një seksion "Individët". Pastaj ju duhet të merrni qasje në shërbimin "llogari personale të tatimpaguesit për individët."

Kjo është më shumë kohë hap dhe të zbatojë atë në tri mënyra:

- duke përdorur login dhe fjalëkalimin e dhënë në kartën e regjistrimit. Get kartë regjistrimi mund të jetë personalisht në çdo Inspektoratit të Taksave të rajonin e Moskës, pavarësisht nga vendet vendosjen në arkiv. Kur kontaktuar inspektimin e Shërbimit Federal Tatimore ju duhet të keni një dokument identiteti;

- me anë të një nënshkrimi elektronik. Certifikata kualifikuar i çelësave verifikimit elektronik të nënshkrimit duhet të lëshohet nga Autoriteti Certifikimi akredituar për Ministrinë e Komunikacioneve të Rusisë, dhe mund të ruhet në ndonjë media: hard drive, USB-kyçe ose kartë smart;

- me një llogari në një sistem të vetëm të identifikimit dhe të legalizuara (VNMS). Për të marrë këto detaje për të hyrë dhe të hyni në, ju duhet personalisht të kontaktoni zyrën postare ose MFC Rusinë.

Pas një hyrje të suksesshme në llogarinë tuaj ju duhet të shkruani numrin e kallaj, të dhënat e pasaportës, emrin e tatimpaguesit dhe datën e lindjes. Nuk ka informacion në dispozicion në lidhje borxheve të taksave të të gjitha llojeve, si federale dhe lokale.

Ajo do të jetë interesante:   Si të Treat mitrës Endometrioza medikamentozno

Për të kontrolluar borxhet me ndihmën e shërbimeve shtetërore faqes, ju duhet të:

- regjistroheni për një llogari në gosuslugi.ru;

- të dhënat e pasaportës dhe shkruani numrin snils, numrin e TVSH-së në llogarinë tuaj;

- konfirmojnë identitetin me ndihmën e vizitës së tij në qendrën e shërbimit, një nënshkrim elektronik ose një letër rekomande për të marrë qasje në rritje në të gjitha shërbimet.

Pas identifikoheni në llogarinë tuaj dhe të hyjë në të gjitha të dhënat, një dritare do të hapet me mundësinë për të verifikuar zgjedhjen e borxhit të ardhshëm në faqen kryesore:

- Gjobat e policisë së trafikut

- borxhet tatimore,

- Borxhi gjyqësore,

- borxhet e strehimit dhe shërbimet komunale.

Zgjidhni një artikull dhe klikoni "Kontrollo dhe të paguajnë." Në faqen tjetër do të sigurohet udhëzime për marrjen e shërbimeve.

Për të gjetur, për shembull, shumat e papaguara tatimore, klikoni "Get një shërbim", pastaj shkruani numrin tuaj të TVSH-së dhe pastaj - ". Gjej borxhin"

Numri TIN mund të kopjohet nga informacioni personal në parametrat e llogarisë tuaj. Sistemi do të ju jap një listë të të gjitha borxheve tatimore të cilat janë të lidhura me plumbin tënd. Nëse ata nuk e bëjnë, ju do të shihni "borxhi nuk është gjetur."

Në mënyrë të ngjashme, ju mund të verifikoni gjobat e informacionit dhe të trafikut, duke treguar numrin e licencës dhe të automjeteve të dhënat e shoferit.

Nëse rasti juaj i mospagesës tashmë është transferuar në përmbaruesve, nevoja për të kontrolluar statusin e borxheve në faqen zyrtare të Shërbimit të Përmbarimit Gjyqësor Federal të lidhjes ose faqen e internetit të departamentit të shërbimit rajonal.

ka "Banka e të dhënave të prodhimit ekzekutiv" midis shërbimeve në faqen kryesore të internetit FSSP. bimore ekzekutiv prodhimit kur afatet për pagesën skaduar dhe përbëjnë më shumë se 80 ditë.

person fizik është e nevojshme për të hyrë në të dhënat e mëposhtme:

- autoriteti territorial,

- mbiemri, emri, atësia,

- data e lindjes.

Sistemi do t'ju kërkojë për të hyrë në kodin e imazhit për të konfirmuar se ju nuk jeni një robot. Pas hyrjes kodin, klikoni "Submit" për të shfaqur një listë të të gjitha procedurave të ekzekutimit dhe të dhënat themelore mbi ta.

Vendi i degës rajonale të Shërbimit Federal të Përmbarimit Gjyqësor është e nevojshme për të hyrë në një emër dhe numrin e procedurave të ekzekutimit.

Këtu, debitori mund të paguaj borxhin nga një prej sistemeve të tij të përshtatshme të pagesave: QIWI, WebMoney, kartë Visa, Mastercard dhe të tjerët.

Sipas Shërbimit të Përmbarimit Gjyqësor Federal të rajonin e Moskës, në qoftë se një qytetar ka paguar borxhin me kartë krediti, me postë ose nëpërmjet internetit, ajo duhet të sigurojë një kopje të faturës së pagesës për njësinë e kontrollit strukturore. Në këtë rast, dokumentet janë pranuar me faks ose e-mail.

Qoftë duke e bërë pagesa nuk është konfirmuar, përmbaruesi mund të vazhdojë të aplikojë dënime -. Konfiskimin e pasurisë, mohimin e daljes nga Federata Ruse dhe të tjerët, kështu që është e rëndësishme për të sqaruar këtë pikë paraprakisht.

Kontrolloni ndalimin për të udhëtuar jashtë vendit - DOLGI.RU

Për informacion mbi shumat e papaguara në procedurat e ekzekutimit, si dhe ekzistenca e kufizimeve për udhëtimet jashtë Federatës Ruse, ju lutemi plotësoni formularin. Ne tregojmë për shkak të ndonjë borxhi që nuk shkojnë jashtë vendit.

falas

Të gjitha rajonet e zonës Altai Krai Amur Oblast Arkhangelsk Oblast Astrakhan Oblast Belgorod Zonë Bryansk Vladimir zona Volgograd zona Vologda zona Voronezh hebre AR Trans-Baikal Rajoni rajon Ivanovo rajonin Irkutsk e Kabardino-Balkaria, rajoni Kaliningrad Kaluga rajon rajonin Kamchatka të rajonit Karachayevo-Cherkessia Kemerovo rajon Kirov Kostroma rajon rajonin Krasnodar rajon Krasnoyarsk zonë Kurgan rajon Kursk Leningrad rajon Leap rajoni etskaya rajonin Magadan Rajoni i Moskës Moska rajon Murmansk Nenets Nizhny Novgorod rajon Novgorod rajon Novosibirsk rajon Omsk rajon rajon Orenburg rajon Orel Penza rajon Perm territorin Primorye Territory rajoni Pskov Republika e Adygea Republikës së Altai Republikës së Bashkortostan Republikës së Buryatia Republikës së Dagestanit Republikës së Ingusheti Republikës së Kalmykia Republikës së Karelia Republikës së Republikës Komi Krimea Republika e Mari El, Mordovia Republika e Sakha (Yakutia ) Republika e Tatarstani Republikës së Tyva Republikës së rajonit Khakassia Rostov rajon Ryazan rajoni Samara Rajoni Shën Petersburg Saratov rajon Sakhalin rajoni Sverdlovsk Rajoni Sevastopol North Ossetia-Alania Smolensk rajonin Stavropol Tambov Tver rajon Tomsk rajon rajonin Tula, rajoni Tyumen, menaxhimin e rajonit Udmurtia Ulyanovsk për zbatimin e kritike procedurat e zbatimit rajonin Khabarovsk Khanty-Mansiysk Chelyabinsk oblast çeçen Rep ublika Chuvash Republic Chukotka Autonome Okrug Yamalo-Nenets Autonomous Okrug Yaroslavl Oblast

Shto një koment

e-mail juaj nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *