Si për të gjetur të dërguar me postë RUSSIA

Author: | 2019/07/01

MAIL i Ukrainës Paketa Track

"Ukrposhta" ka nisur një ndjekja plotë të parcelave ndërkombëtare dhe letraolga Karpenko

shtet

20 qershor 2017
18:45

7466facebookeksitim

xhep

LinkedInfb messenger

Kompania "Ukrposhta" në mënyrë test, ka nisur një sistem të plotë ndjekja (ndjekja e lokacionit, pika e furnizimit) parcela huaj AIN.UA u tha përfaqësuesve të kompanisë. Ajo mund të testohet duke vizituar faqen e internetit dhe të zgjedhur "Track" opsion në sidebar. Deri më tani, funksioni punon vetëm për paketat që janë dërguar nga jashtë në Ukrainë, por kompania njoftoi se puna është bërë nga ndjekja e tutje. 

Tani përdoruesit mund të gjetur vendndodhjen e parcelave për 161 vende, Letra (pako të vogla, parcela) - Për 68 vende, postë ndërkombëtare me vlerë të deklaruar - për 32 vende. Një listë e plotë e vendeve në pdf-skedar mund të shkarkohet nga lidhjen në të njëjtën tab "Track". 

Më parë, parcela ndërkombëtare dhe letra të ishte e pamundur për të ndjekur të gjithë rrugën. Për shembull, pikat e rekomanduara për ndjekjen përfundoi menjëherë pas kufirit të Ukrainës dhe më tej për të kërkuar për tuaj parcela kishte në adresën e internetit të vendit pritës. Tani, të gjithë rrugën parcelat e - nga pika A në pikën B - mund të ndiqet në faqen e internetit "Ukrposhta". Kjo është e mundur në sajë të marrëveshjes së operatorit postar kombëtar me Postën Kombëtare të vendeve të tjera. 

Kompania thotë se ka në plan për të zgjeruar më tej listën e partnerëve në mesin e postës ndërkombëtare për dyanshëm statuset e komunikimit të parcelave, në mesin e vendeve prioritare - Kanada, Australi, Francë, Izrael. Britania e Madhe, Italia, Austria, Belgjika, Spanja, Polonia. Për ata të cilët rregullisht dërgojnë parcelave dhe letra jashtë vendit, "Ukrposhta" planifikon të zhvillojë një API për ndjekjen. 

Lexo më shumë:   Si për të marrë chia fara Hollim

Kujtojnë ditë të tjera u bë e njohur se "Nova Posta" nis para elektronike për klientët e saj në e-commerce.

Gjetur një gabim? Zgjidhni atë dhe shtypni Ctrl + Enter , për të na tregoni.

logistikanovostipochtaUkrposhtafacebookeksitim

xhep

LinkedInfb messenger

Regjistrohu për gazetën tonë!Gjithashtu zgjedhur për ju

Si i përgjimit të telefonave celularë dhe se si për të mbrojtur veten nga ajo

"MTS Ukrainë" shpall çmimet e para për Vodafone (listën e çmimeve)

5 Aplikimi ju lejon të gjeni të zhdukurit në vendndodhjen e telefonit të tij

7 biblioteka ligjore në internet ku ju mund të lexoni dhe të shkarkoni libra falas

Kujdes

»Data-modal-addimage =»

imazh


zgjidhni fotografi»Data-modal-quote =»

Shto një kuotë


»Data-modal-preview =»

»Data-modal-sub =»

abonim

Për up përgjigjet e mia
Comments
Në të gjithë komentet e
përgjigjet deri mia
Comments
përgjigjet deri mia
Comments


">

Shto një komentKjo adresë e-mail-i është regjistruar tashmë. Përdorni formularin e hyrjes
ose të hyjë në një tjetër.

Ju hyrë emrin e përdoruesit ose fjalëkalim i pasaktë


Për të lënë një koment, ju duhet të
Identifikohu


Shto një koment

e-mail juaj nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *