Si për të rregulluar carburetor PËR sharrë elektrike me zinxhir

Author: | 2018/08/27

Videoja diskuton një mënyrë e thjeshtë por efektive të përshtatur carburetor nga takeometër induktiv dhe duke u fokusuar në zë.

Video të ngjashme në lidhje me rregullimin carburettors në kanalin tim: https: //youtu.be/HD5zpCV9OLU

https://youtu.be/8s0ogfNQHOM

https://youtu.be/ZajD0orPRlY

https://youtu.be/w-N1AS3UJi8

Dhe gjithashtu tërë playlist për riparimin saws zinxhir në kanalin tim: https: //www.youtube.com/watch? V = yiitJ_mMgyw & list = PL8Jd8hAXEJKo29Se4vLm4idWGouEzu0qe

Carburetor Adjustment Chainsaw - STORE ONLINE ...

 • sharrë
  Në disa raste, rregullimet janë të nevojshme

  Benzinë ​​Saw - pajisjet më të kërkuar kopshtarisë, e cila ka qenë prej kohësh shumë të popullarizuara në mesin cirk dhe pronarët e shtëpive private. Pa atë edhe nuk ka bërë ndonjë veprim në fushën e ndërtimit dhe riparim. E pra, nëse flasim për profesionin e druvar, atëherë është e mundur të thuhet me siguri se ky mjet është pjesë e domosdoshme, pa të cilin nuk ka asgjë në pyll.

  Megjithatë, si me çdo pajisje të sofistikuara, sharrë elektrike me zinxhir kërkon mirëmbajtje periodike. Për shembull, në rastin e ngarkesave të tepërta, mund të ketë një problem me punën e saj, të cilat shpesh të sjellë pasoja të papritura dhe shumë të pakëndshme.

  Në rastin tonë ne jemi të shqetësuar me një pajisje është përgjegjës për furnizimin përzierje e karburantit në dhomën e djegies, domethënë, chainsaws carburetor, funksionimin e saktë nga të cilat varet se si i fuqishëm dhe pajisjet e kosto-efektive do të në të njëjtën kohë. Pra, nëse ju të vini re një gabim të dukshëm në mjet e saj rrethore, gjëja e parë që është e rekomanduar për të bërë - për të bërë ndryshime carburetor.

  ?

  funksionimin e duhur të karburator, të cilat mund të humbasin për shkak të një ndryshim të vida rregulluar.
  Wear e pistonit
  carburetor bllokuar (në këtë rast kërkon jo vetëm konfigurimin, por edhe disassembly ndjekur nga pastrimi).
  Ndryshimet e shpeshta në temperaturën e kombinuar me lagështi të lartë të dhomës në të cilën mjeti është ruajtur.
  zgjedhur gabimisht përzierje e karburantit (përpiqet për të zëvendësuar karburantit, në qoftë se rezultati nuk është ndjekur, të bëjë rregullime carburetor).
  Rritja e nivelit të vibrimit.
  Engine nuk do të fillojë ose zvarritjen pas fillimit.
  Konsumi Fast karburantit dhe shter pasur.

  pajisja carburetor

  Struktura e carburetor në chainsaws të ndryshme mund të jenë të ndryshme, por parimi i veprimit të saj mbetet e njëjtë. rrjedhjen e ajrit shpejtë lëvizin në drejtimin e kalimit të ajrit, shpejtësia e të cilit është e rregulluar me një valvul të veçantë, overlying prizë. Karburanti është ushqyer në kanal duke çrregulluar dhe është e përzier me rrjedhjen e ajrit në hyrje, duke krijuar një përzierje me ajër të karburantit. Pastaj përzierje u ushqyer në motor.

  Qëllimi i settings carburetor - për të siguruar cilësinë e duhur dhe sasinë e materialit të djegshëm furnizuar për dhomës së djegies. Në rast të marrëdhënieve të papërshtatshme funksionimin e kënaqshme e motorit bëhet kërcënuar.

  Çmontimin e karburator

  Që pajisja carburetor duket si të gjitha modelet, si një shembull i mirë i profesionistit të ri do të përdorë një benzinë pa Grunhelm. Megjithatë, duhet theksuar se problemi për të cilin ka pushuar instrumenti të funksionojë është e nevojshme për të kërkuar gradualisht, nga të thjeshtë për të më komplekse. Disassembly e mekanizmit, pa zbuluar arsyet e tij, mund të kthehet kundër jush. Por në qoftë se nevoja është ende atje, për shembull, ajo e mori atë të pastër nga pluhuri dhe i poshtër, atëherë kjo duhet të bëhet me shumë kujdes.

  4

  Udhëzues hap pas hapi :

  • Me kujdes hiqni kapakun e lartë nga gjarpërues vida të veçanta plastike.
  • Brenda ne do të shohim një pjesë integrale të filtrin e ajrit, e cila mund të nxirret.
  • Për të marrë qasje të plotë në karburator, të marrë një kaçavidë dhe heq kapakun tre vida të vendosura në anët e trupit.
  • Atëherë hiqni tub karburantit dhe makinë tërheqje.
  • Kujdes hiqni fund kabllor dhe shkëputje tub benzine.
  • Kryerja e të gjitha këto manipulime - më në fund liruar carburetor.

  Mos harroni faktin se struktura e saj është mjaft e komplikuar, kështu që të marrë off të gjitha elementet e nevojshme me saktësi në rritje. Përmbajtja e carburetor përbëhet nga një numër i madh i detaleytak vogël që lehtë mund të merrni humbur.

  Pas çmontimin është e nevojshme për të bërë mekanizmin e problemeve për të zëvendësuar pjesët e deformuara ose i veshur, të kryer pastrimin dhe tharje e grup të tërë. Sigurohuni që filtri ajri nuk është i bllokuar me fëlliqur dhe pluhuri. Më pas kryeni asamblenë në mënyrë të kundërt.

  inherit;"> style="vertical-align: inherit;">Rregullimi i karburator

  Puna e saktë duhet të kryhet vetëm në motor të nxehtë. Prandaj rewound motor dhe të ngrohtë atë për 10 minuta. Pas kësaj kthese përshtatur vidë kundërt qark ndaluar.

  Para se të fillojë rregullimi carburetor Shtroj mjet për një të fortë, sipërfaqe të nivelit. Pe vendos direkt nga ana e sigurt të lëndimit. Hiq objektet që janë të afërt me skajet e prerjes e mjet.

  Për të rregulluar carburetor, duke përdorur tre vida, secila prej të cilave ka emërtimin e vet:

  • H - kontrollon jet kryesor, i projektuar për të rregulluar shpejtësi maksimale.

  • L - kontrollon jet boshe, i projektuar për parametrat shpejtësi të ulët.

  • T - vendosjen e përtaci.

  Rregullimi kryhet nga vida «H» dhe «L». Për të ulur chainsaws oktan, rregullatorët lëviz nga e majta në të djathtë (akrepave të sahatit). një procedurë e tillë bën të mundur për të rritur shpejtësinë e motorit. Për të rritur numrin oktan të vida janë scrolled në drejtim të kundërt, nga djathta në të majtë. Kështu, të ekspozuara me shpejtësi të ulët.

  Sekuenca rregullim si vijon: L → H → T.

  Scrolling me një maksimum vidë «L», e majta në të djathtë ose në drejtim të kundërt të rrotullimit të gjeni një numër kufi. Pastaj përsëri ¼ kthesë.

  Në motor të nxehtë në të njëjtin parim manipuluar vidë «H». Le sharrën të kandiduar për disa sekonda. Armatosur me një takeometër ose dëgjimi i mirë përcaktohet nga tingujt e normës maksimale të shpejtësisë. Ajo duhet të jetë ajo e specifikuar në fletën e të dhënave mjet.

  Nëse qarku boshe është në lëvizje, rrotullohen pullën "T" në të njëjtin drejtim deri sa të ndalet.

  Ju lutem vini re se në rast të konstatimit të pasaktë të pikës së revolucioneve «H» rregullator, motori do të jetë i dëmtuar dhe do të nevojë për riparime të shtrenjta, kohë-konsumojnë.

  Rregullimi vidhos shpejtësi boshe kryhet «T». Rrotulloni çelësin kundër akrepave të sahatit (djathta në të majtë) derisa ndalesat zinxhir.

  Me rregullimin e duhur të karburator ju duhet të shikojnë:

  • Fast motor përshpejtimin.
  • Tingulli dallueshme e motorit si në makineri katër-stroke.
  • Mungesa e udhëtimit zinxhir në boshe.

  Ne shpresojmë se artikulli ynë ka ndihmuar të zgjidhur një problem të tillë si një zinxhir pa rregullim carburetor, dhe ju do të jetë në gjendje për të kryer këtë mirëmbajtje veten. Në qoftë se në procesin e rregullimit keni ndonjë dyshim, është më mirë të besojë këtë proces me punonjësit e qendrës së specializuar të shërbimit, e cila ka të gjitha komponentet e nevojshme për riparimin e pajisjeve.

Carburetor Rregullimit sharrë elektrike me zinxhir. - YouTube

Rregullimi i carburetor sharrë elektrike me zinxhir.

Ajo do të jetë interesante:   si për shikimin në YouTube marrin para

Shto një koment

e-mail juaj nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *