Si për të fikur të fjetur në Windows 7

Author: | 2018/08/29

Modes PC off

Modaliteti i fjetjes - kjo mënyrë të ulët të energjisë, e cila ju lejon të shpejt të rifilluar mënyrë normale me energji elektrike (zakonisht brenda disa sekondave) në kërkesë. Duke vënë kompjuterin tuaj në mënyrë gjumë ngjan shtypur "Pause" button në DVD player: kompjuteri menjëherë ndalon të gjitha operacionet dhe në çdo kohë të gatshëm për të vazhduar punën.

Letargji Mode - një mënyrë të ulët të energjisë, projektuar kryesisht për laptopë. Ndërsa hyrja mënyrën letargji, të gjitha dokumentet e hapura, dhe cilësimet janë ruajtur në kujtesën dhe kompjuteri hyn në një regjim të ulët të energjisë, dhe të depozituara në hard disk dhe pastaj fiket kur kompjuteri shkon në letargji, të gjitha dokumentet dhe programet e hapura. Nga të gjitha mënyrat e kursimit të energjisë që janë përdorur në Microsoft Windows, për mirëmbajtjen e letargji pak sasisë së energjisë elektrike është e nevojshme. Në qoftë se për një periudhë të gjatë kohore nuk kanë në plan të përdorin laptop dhe nuk ka asnjë mënyrë për ta plotësuar bateri, ajo është e rekomanduar për të transferuar laptopë të prehem.

Mode Hybrid Sleep - kjo mënyrë, e cila është projektuar kryesisht për kompjutera desktop. Mode Hybrid gjumi kombinon letargji dhe letargji, sepse të gjitha dokumentet dhe programet e hapura janë të ruajtura në kujtesën ose në hard drive dhe kompjuteri përkthehet në mënyrë të ulët të konsumit të energjisë. papritur dështim të pushtetit të sistemit operativ Windows lehtë mund të rivendosur të dhënave nga disku. Kur gjumi hibrid është i ndezur, kalimi në modalitetin e gjumit automatikisht e vë kompjuterin në gjumë hibrid. Më kompjutera, gjumi hibrid është kthyer në mënyrë tipike nga default

Ajo do të jetë interesante:   Butterfly DUART VET prej letre

Zgjedhja Mode është deri në përdoruesit. Ky artikull do të ofrohen mundësi të disabling "modalitetin e fjetjes", dhe fshini file hiberfil.sys

Si për të çaktivizuar modalitetin e fjetjes ""?

Për të çaktivizuar modalitetin e fjetjes "", nuk e mëposhtme:

  1. Të gjitha cilësimet janë bërë si administrator.
  2. Kliko Start - Control Panel - Power Options.
  3. Në dritaren që hapet, zgjidhni " Change settings plan "
    settings ndryshojë planin
    Tani çaktivizoni modalitetin e fjetjes duke zgjedhur në "Vendoseni kompjuterin në mënyrë të fjetur" -
  4. Kurrë .
    Vendoseni kompjuterin në modalitetin e fjetjes

Ju gjithashtu mund të heshtur dhe funksioni gjumit. Zgjidhni " Change settings përparuara të energjisë " dhe në dritare, të gjetur mënyra e gjumit dhe kthyer atë off.

Të ndryshojë parametrat e avancuara të energjisë

Si të fshini skedar hiberfil.sys?

Pas kalimi off "mode gjumë", ju mund të hiqni fotografi të fshehura hiberfil.sys

Dokumentin hiberfil.sys krijuar për funksionimin e sistemit operativ letargji. Kur kompjuteri shkon në mënyrë gjumë të Windows resets përmbajtjen e kujtesës në hard drive - në dosjen hiberfil.sys dhe ngarkesat atë në kujtesën në fillimin. Madhësia e dokumentit barabartë me madhësinë e kujtesës instaluar në kompjuter. Duke hequr file mund të shtoni hapësirë të konsiderueshme të lirë në hard disk. Por në Windows 7, edhe kur del letargji, hiberfil.sys file nuk është hequr dhe mbetet në hard drive. Për të fshirë këtë fotografi, ju duhet të keni të drejta administratori. Kliko Start - Run, ose shtypni Win + R, dhe shtypni komandën

powercfg -hibernate-off ose powercfg H off

hiqni fotografi hiberfil.sys fshehur

Hit OK dhe reboot. Nëse keni nevojë të kthehet në funksionin e gatishmërisë, pastaj të rivendosur file hiberfil.sys, përdorni komandën

powercfg -hibernate -on ose powercfg -h në

Kontrolloni po ose jo fotografi hiberfil.sys në directory rrënjë, ju mund të kthehet në Trego fotografi të fshehura . Start - Control Panel - Folder Options - View

Hide mbrojtur fotografi sistemit operativ

Zgjidhni " Trego fshehur fotografi, dosjet dhe drives " dhe të marrë jashtë me checkbox " Hide mbrojtur fotografi sistemit operativ " mos harroni të klikoni Aplikoni dhe OK . Open makinë C dhe të shohim se dosja nuk hiberfil.sys.

Trego fotografi të fshehura, dosjet, dhe disqet
Për të fshehur shfaqjen e dosjeve të mbrojtura, kthehen ato sende dukje.

Dritaret 8 - një fazë e re në zhvillimin e e sistemeve operative Microsoft. Në Windows 8, do të fokusohet në sistemin e njohjen e zërit dhe kontrollin e zë. Në mesin e risive të tjera të mundshme sugjeron praninë e përmirësuar Virtualization performancës për virtualize gjithë sistemin operativ; integrimi i ngushtë me sistemin operativ mobil version, njohje gjest mbështetje. Windows 8 do të ketë një letargji të përmirësuar të sistemit, dhe shërimin, si dhe tipare të reja të sigurisë, duke përfshirë modifikimin e PatchGuard.

Sipas prezantimit të Microsoft, Windows 8 do të reduktojë ndjeshëm kohën e boot dhe mbyllje në krahasim me sistemet e mëparshme operative Windows. Vëmendje do t'i kushtohet përdorimit të energjisë dhe efikasitetin e energjisë. Deklaroi ndërfaqe mbështetje USB 3.0 , komponimet e Bluetooth 3.0 , si dhe tregon pa tel dhe stereoskopikë.

Një nga risitë do të jenë përdoruesit e sistemit të njohjes së fytyrës nëpërmjet Webcam. Ky sistem mund të pavarur të përkthehet PC në mënyra të ndryshme të energjisë, në varësi të faktit nëse kamera përdorues peredveb apo jo. Në formën e një koncepti të tillë është zbatuar në lojë Kinect kontrollues për Xbox 360 lojë tastierë.

Microsoft është duke shkuar për të filluar Windows Store , duke përsëritur shumë nga tiparet Mac App Store për OS X. Ky shërbim do të integrohet në Windows 8. Windows 8 do të paraqesë mjete të reja për siguri, të cilat do të thjeshtojë diagnostifikimi dhe problemeve. Funksioni i përmendur "rivendosur të sistemit", që do t'ju lejojë të reinstall e Windows 8, duke i mbajtur të gjitha dosjet përdoruesit. Windows 8 do të mbështesë nxitim, encryption, hard drive, mbështetje GPS për netbooks dhe fletoret, duke përdorur WWAN-ins. Windows 8 do të aplikohen gjerësisht koncept Ribbon interface, e cila do të marrë një rrip modulare, jo vetëm në programet e sistemit individuale (të tilla si WordPad, Paint, etj), por edhe në Windows Explorer.

Më poshtë janë lidhjet për artikuj të dobishme në lidhje me Windows 8:

Si për të fikur fle në Windows 7. - YouTube

Ashtu si në Windows 7 për të çaktivizuar letargji

Katalogu i video tutorial në vend www.video-spravka.ru

Shto një koment

e-mail juaj nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *