Si për të rinovuar ON për iPhone 4

Author: | 2018/08/03

Ky artikull përshkruan se si për të rinovuar iOS, iPhone, iPad, apo iPod touch në versionin e fundit (rrjetin pa tel ose duke përdorur iTunes).

iOS, iPhone, iPad, apo iPod touch, ju mund update në versionin e fundit të rrjetit pa tel. Nëse pajisja nuk ka shfaqur informacion në lidhje me update është në dispozicion, të përpiqet për të rinovuar software manualisht duke përdorur iTunes.

Mënyrë për të përmirësuar pajisjen celulare

Nëse ju merrni një mesazh në lidhje me një update është në dispozicion, kliko "Install". Ju gjithashtu mund të kryer hapat e mëposhtëm.

  1. Vendosni pajisjen mbi akuzuar dhe të lidheni në internet përmes një rrjeti Wi-Fi.
  2. Shko tek "Settings"> "General"> "update software".

  3. Kliko "Shkarko dhe instalo". Kur mesazhi në lidhje me nevojën për të hequr përkohësisht programin, pasi ajo merr më shumë hapësirë ​​për të rinovuar sistemin operativ iOS, kliko "Continue" ose "Cancel". Pas përditësimin e reinstall iOS fshihet programin. Mësoni se çfarë duhet të bëni kur ju zgjidhni "Cancel".
  4. Për të filluar upgrade, kliko "Install". Ju gjithashtu mund të shtypni "Më vonë" dhe zgjidhni opsionin "Install sonte" ose "Remind Me vonë". Nëse ju zgjidhni "Install sonte," para se të shkojnë në shtrat vetëm plug pajisjen tuaj iOS në një burim të energjisë. Kjo automatikisht do update gjatë natës.
  5. Nëse është e nevojshme, të hyjë në një fjalëkalim. Nëse ju nuk e mbani mend fjalëkalimin tuaj, shih. Udhëzimet në këtë artikull.

Nëse përditësoni pa tel merrni një gabim apo hapësirë ​​jo të mjaftueshme

Mëso se çfarë të bëni nëse ju përpiqeni për të rinovuar me valë që ju të merrni një mesazh gabimi. Nëse Azhurimi duke përdorur një lidhje wireless nuk është e mundur për shkak të mungesës së hapësirës, ​​ju mund të përmirësuar software duke përdorur iTunes ose manualisht fshini përmbajtjen nga pajisja. Pavarësisht nga metoda e instalimit të reja - duke përdorur iTunes ose nëpërmjet një lidhje pa tel, - pas përfundimit të procesit sasia e hapësirë ​​të lirë në pajisjen nuk ndryshon.

Ajo do të jetë interesante:   Sinusit gjatë shtatzënisë si për të trajtuar

Instalimi i disa përditësime iOS OS mbi një lidhje pa tel nuk është e mundur. Lidh përmes VPN ose një proxy server mund të ndërhyjë me pajisje komunikimi me përditësimin e serverëve iOS.

Procedura për të rinovuar pajisjen me iTunes

Nëse ju nuk mund të përmirësuar në pajisjet iOS në lidhje me rrjetin pa tel, të kryejë një update manual me anë të iTunes në një kompjuter besuar. Nëse kompjuteri juaj përdor një regjim modem para përditësimin pajisjen me iOS, atëherë para se të filloni përditësimin, lidheni atë me një tjetër Wi-Fi ose rrjet Ethernet.

  1. Lidheni pajisjen me kompjuterin tuaj.
  2. Kliko "Browse" dhe klikoni "Update".

  3. Kliko "Shkarko dhe Update".
  4. Nëse është e nevojshme, të hyjë në një fjalëkalim. Nëse ju nuk e mbani mend fjalëkalimin tuaj, shih. Udhëzimet në këtë artikull.

mesazh gabimi në iTunes, ose mungesa e hapësirë ​​të lirë për të përmirësuar

Nëse ju jeni përmirësimin pajisjen duke përdorur mesazhet e gabimeve iTunes. Shih udhëzimet në këtë artikull. Përveç kësaj, në qoftë se upgrade nuk është e mundur për shkak të mungesës së hapësirës, ​​ju mund të fshini përmbajtjen nga pajisja me dorë.

Shto një koment

e-mail juaj nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *