SI përcjellim atë në MTS

Author: | 2019/03/01

Si për të përcjellim thirrjet për numrat e Kyivstar, MTS dhe Jeta

Në internet ju mund të gjeni shumë informacion në lidhje me se si të bëjë përcjellëse me numrin e telefonit tuaj në çdo situatë të dhënë. Për fat të keq (dhe për disa logjikë e çuditshme për mua) në të gjithë operatorëve kombinimet e Ukrainës për të rregulloje këto shërbime të ndryshme. Ndërsa ju do të, në fakt, nuk mund të shqetësojë me të gjitha këto kombinime. Është shumë e lehtë dhe e thjeshtë, ju mund t'i përcillni telefonatat duke përdorur cilësimet e telefonit tuaj. Gjej pika e duhur në menu, dhe thjesht të vendosur parametrat e duhura. Por atje ju do të shihni disa opsione për forwarding. Si mund ata të ndryshojnë? Për këtë në detaje në shembujt më poshtë në material.

Metodat për forwarding thirrje

  1. forwarding pakushtëzuar. Nëse ju zgjidhni kjo do të thotë absolutisht të gjitha thirrjet që të mbërrijë në numrin e telefonit tuaj (nga të cilat ju të vendosni përcjellëse) do të ridrejtuar në një numër të caktuar nga ju. Shembull: ju jeni "A" pronari i telefonit, i vendosur thirrje forwarding pakushtëzuar telefoni "B". Pas kësaj, askush thirrje në telefonin "A" nuk do të vini re. Të gjitha thirrjet do të marrë në telefon "B". Telefoni "A" mund të shndërrohet plotësisht jashtë, të gjitha pikërisht thirrjet do të përcillet në telefonin tuaj "B". Kjo metodë redirection është më shpesh përdoret në rast, në qoftë se ju vendosni për të ndryshuar numrin tuaj të telefonit dhe nuk duan të humbasin kontaktin. Në këtë rast, ju jeni të vendosur të pakushtëzuar forwarding thirrje nga numri juaj i vjetër për të re dhe për të marrë atë të gjitha thirrjet.
  2. Nëse nuk ka përgjigje (me fjalë të tjera, në qoftë se ju keni disa kohë mos t'iu përgjigjur një thirrjeje hyrëse, ajo do të përcillet). Koha pas së cilës thirrja shmangen, ju instaluar në cilësimet e telefonit tuaj. Shembull: set forwarding "asnjë përgjigje", nga numri 0501111111 në numrin 0672222222. Koha pas së cilës thirrjes është i shmangen - 20 sekonda. Një telefonatë në hyrje të numrit 0501111111, dhe pastaj 20 sekonda, thirrja nuk është e ndryshme nga e zakonshme në hyrje. Nëse brenda 20 sekondave ju nuk e keni marrë thirrjen, thirrja i dërgohet automatikisht në numrin 0672222222. të shikoni për kur zgjedhjen e një vend i caktuar që kohëzgjatja e thirrjes është e rrallë më shumë se 30 sekonda (të përgjigjem).
  3. Forwarding thirrje, në qoftë se numri juaj është i fikur ose jashtë zonës së mbulimit. Mendoj se këtu çdo gjë është e qartë nga titulli. Nëse telefonatë në hyrje, numrin tuaj të telefonit do të jetë i fikur (ose offline), por ajo është e ngritur këtë lloj të forwarding, thirrje automatikisht do të shkojnë në numër të caktuar. Shembulli 1: Sipas numrit të një thirrje hyrëse, ju keni vendosur devijimin e telefonatave "nëse fikur ose jashtë rrjetit." Në qoftë se në këtë kohë se telefoni juaj është i fikur (ose offline), i redirection ndodh. Në qoftë se dhoma juaj është në, ju do të merrni një thirrje normale në hyrje.
  4. Nëse linja është e zënë (ju jeni duke folur me dikë në telefon). Këtu, gjithashtu, çdo gjë është e qartë. Nëse në kohën e një thirrje hyrëse, ju duhet të bisedoni me dikë, dhe ju kanë mundësuar forwarding "Busy", thirrja hyrëse do të përcillet në numrin tuaj të caktuar.

Nuancat e forwarding thirrje

  • forwarding thirrje është shumë i dobishëm. Por ka nuanca që ju duhet të jetë i sigurt për të marrë parasysh:
  • Nëse numri nga i cili keni vendosur të pakushtëzuar forwarding thirrje, do të fikur nga operatori (drejtuar nga e para në llogari, anuluar numrin, mbyllur, etj), thirrjet nuk do të përcillet.
  • Kostoja e thirrjes dërguar është zakonisht të vendosur një çmim të ngjashëm me një telefonatë të thjeshtë nga jashtë, por mund të ketë nuanca - është më mirë për vete specifikojë operatorin ( ]]>si për të marrë në kontakt me operatorin ]]>).
  • Faturimi i thirrjeve kur forwarding është kryer në mënyrën e mëposhtme: tregoni një shembull: keni pasur një numër të MTS, keni ndryshuar atë për Kyivstar dhe instaluar në dhoma e vjetër thirrje forwarding pakushtëzuar. Për numrin tuaj të vjetër duke e quajtur MTS parapagues, thirrja i dërgohet automatikisht në numrin tuaj të re të Kyivstar. Nëse ju shkoni off-hook, njeriu i cili thërret për numrin tuaj të vjetër do të paguajë si kur duke bërë thirrje në numra MTS (si numrin tuaj të vjetër nga MTS); për numrin e ri juaj Kyivstar thirrje nuk do të ngarkohet (ju merrni një telefonatë në hyrje); por me numrin tuaj të vjetër do të hiqet si një mjet kur thirrje për MTS Kyivstar. Të jetë i sigurt për të marrë parasysh këtë fakt.
  • Numri i përcjellime të njëpasnjëshme të kufizuara nga ofruesi juaj i shërbimit. Secili operator në mënyrën e vet. Pra, kërkoni për informacionin.
  • Ju mund të vendosni forwarding thirrje për të landlines, numrin "0-800".

Siç e kam përmendur më lart, për t'iu përgjigjur pyetjes "se si për të çaktivizuar / përcjellim bëjmë?", Është e rëndësishme të dini USSD-komandën për operatorin e saj. Të gjitha këto pyetje mund të gjendet pak më tej në material. Por ka disa ekipe që janë absolutisht të njëjta për të gjithë operatorët celularë në Ukrainë:

pyetja

përgjigje

Si të çaktivizoni të gjitha forwarding thirrje?

## 002 #

Si të çaktivizoni të gjitha forwarding thirrje të kushtëzuar (nëse nuk ka përgjigje kur off / nga rrjeti nëse i zënë)?

## 004 #

Si të kthehet në të gjitha të forwarding thirrjes së kushtëzuar?

** 004 * # Numri

Ngritja forwarding thirrje në MTS

Për sukses të konfiguruar forwarding thirrje për numrin e MTS, ju duhet të dini në vijim USSD-kërkesë:

Shiko redirection

kod

Statusi

Si për të lidhur forwarding thirrjes

Si të çaktivizoni forwarding

Pakushtëzuar forwarding thirrje (të gjitha thirrjet)

21

* # 21 #

** 21 * 38 # HHHXXXXHHH

## 21 #

Nëse nuk ka përgjigje (të vendosur kohë)

61

* # 61 #

* 61 * # + 38HHHXXXXHHH

## 61 #

Nëse numri është i fikur ose jashtë rrjetit

62

* # 62 #

* 62 * # + 38HHHXXXXHHH

## 62 #

Nëse vija (numri) është i zënë

67

* # 67 #

* 67 * # + 38HHHXXXXHHH

## 67 #

Devijimi i thirrjeve hyrëse në Kyivstar

Funksionalitetin më të gjerë të këtij shërbimi në operatorit Ukrainian numër 1. devijuar nga Kyivstar rregullohet me anë të komandat e mëposhtme:

Mënyrat përpara quan Kyivstar

Devijuar Jeta - si për të fikur ose të kthehet në dhomën tuaj

Për të përcjellë një numër Life thirrje, ju duhet të dini në vijim:

Shiko redirection

kod

Statusi

Si për të lidhur forwarding thirrjes

Si të çaktivizoni forwarding

Pakushtëzuar forwarding thirrje (të gjitha thirrjet)

21

* # 21 #

** 21 * 38 # HHHXXXXHHH

## 21 #

Nëse nuk ka përgjigje (të vendosur kohë)

61

* # 61 #

* 61 * # + 38HHHXXXXHHH

## 61 #

Nëse numri është i fikur ose jashtë rrjetit

62

* # 62 #

* 62 * # + 38HHHXXXXHHH

## 62 #

Nëse vija (numri) është i zënë

67

* # 67 #

* 67 * # + 38HHHXXXXHHH

## 67 #

Siç mund ta shikoni, cilësimet janë të njëjtë me atë të operatorit MTS.

Është gjithashtu me vlerë të përmendet se disa ofruesve të ofrojnë mundësinë për të "forwarding thirrje në një distancë." Për shembull, në qoftë se keni harruar telefonin tuaj në shtëpi, por dora është e ndryshme, është e mundur për të thirrur operatorin dhe kërkoni për të përfshirë të pakushtëzuar forwarding thirrje në numrin në të cilën ju keni qasje në këtë moment. Në mënyrë të ngjashme, shërbimi është në operatorit Kyivstar. Gjithashtu, disa operatorë të lejojë që të përcjellim SMS dhe / ose MMS. Por këto tipare duhet të kontrollohen me kompaninë tuaj.

PËRPARA SMS Vodafone


Shërbimi SMS ju lejon të dërgoni jo vetëm mesazhe me tekst, por gjithashtu e bën të mundur për të bërë jetën shumë më të lehtë. Por shpesh, shumë përdorues nuk e di në lidhje me të, ose thjesht harruar. Për shembull, ne kemi qenë të befasuar për të mësuar se SMS mund të dërgohen në një datë të caktuar. Përndryshe, ne nuk do të harroni të përgëzoj miqtë në ditëlindjen e tij. Ju gjithashtu mund të lexoni SMS tuaj të email-it, të vendosur një fjalëkalim mbi to, ose shtoni një nënshkrim ...

Në këtë rishikim, ne do të diskutojnë mundësitë e jo-standarde mesazh të shkurtër Shërbimit "MTS Ukrainë".

SMS-Assistant
është një paketë të shërbimit, e cila përfshin gjashtë shërbime.

Shumica e të gjithë ne si SMS-Calendar . Përdorin atë për të dërguar SMS shtyrë për deri në dy vjet dhe me saktësinë e kohës mbërritjes në minutë. Të specifikojë datën e dorëzimit dhe kohën e mesazhit, ju duhet të thirrni SMS në format e mëposhtme:

* DD / MM / VVVV HH: MIN text mesazh

ku:
DD / MM / VVVV - data / muaji / viti i dorëzimit SMS dëshiruar;
HH: MIN - dërgimin e dëshiruar kohë SMS /;
 
Për shembull:
* 14/08/2010 00:00 Happy birthday!

SMS-Secret lejon abonentë MTS për të shkëmbyer mesazhe sekrete që mund të lexohet vetëm nga e ditur password. Për shembull, ju duhet të dërgoni një numër llogarie SMS, e cila është një shumë të holla. Për klasifikimin këtë informacion, nuk e mëposhtme:

1. Vendosni një fjalëkalim deri në 10 karaktere. Për ta bërë këtë, dërgoni një SMS me një fjalëkalim në numrin 3111.
2. Personi që ju dërgon të dhëna sekrete, dërgon një mesazh me tekst në format e mëposhtme:
$ tekstin e mesazhit

Për të lexuar mesazhin e fshehtë, ju duhet të dërgoni një SMS me fjalëkalimin tuaj në numrin 3112.

Dërgo SMS sekret për formatin e propozuar të gjithë mund të abonentë MTS, dhe shihet me një fjalëkalim, vetëm ata që urdhëruan një pako SMS-Asistent, konfiguruar dhe të lidhur për SMS-Secret.

Me ndihmën e SMS-NËNSHKRIMI ju mund të krijoni një nënshkrim për çdo SMS dalëse. Për ta bërë këtë, ju duhet të dërgoni captions dëshiruara tekst në numrin 3041.
 
Për shembull: Ivan Ivanov, HR-menaxher, [email protected]
 
Pas instalimit SMS-nënshkrime dhe të lidheni shërbimet tuaja të mesazheve do të duket si ky:

"Përshëndetje. Takimi shtyhet për nesër. Koha do ta tregojë më vonë. Ivan Ivanov, HR-menaxher, [email protected] ».

SMS-forwarding ju lejon përpara SMS hyrje on-net nga një dhomë në tjetrën MTS. Ky shërbim është për ata njerëz që kanë numrat e shumta telefonike të MTS. Përcillen mesazhe vetëm nga MTS dhe xhinse.

settings SMS-forwarding të ditës ju duhet të dërgoni numrin tuaj të telefonit në formatin + 380YYHHHHHHH në numrin e shkurtër 3031, ku:
 
YY - MTS Kodi ose xhinse
XXXXXXX - numrin e telefonit të abonentit MTS ose xhinse, të cilat ju doni të përcjellim.

makinë SMS-u përgjigjur do të jetë në dispozicion nëse ju jeni të udhëtojnë për biznes ose pushime. Shërbimi mundëson që të përgjigjeni automatikisht të SMS hyrëse nga MTS. Për të aktivizuar shërbimin që ju duhet të dërgoni tekstin e dëshiruar të 70 karaktere cirilike (ose 160 shkronja latine) në numrin 3021. Pas lidhjes - të gjitha mesazhet hyrëse nga abonentëve të MTS dhe xhinse do të dërgohet automatikisht përgjigje auto me tekstin që keni instaluar.
 
SMS-Copy për e mail- tuaj   - një mënyrë për të mos humbasë një mesazh të rëndësishëm. ngritur Thjesht deri SMS tuaj në kutinë tuaj të postës elektronike. Për ta bërë këtë, ju duhet të dërgoni SMS c specifikuar e-mailin tuaj në numrin 3061 (shembull: [email protected]). Kopjohet në e-mail do vetëm abonentë mesazhe në rrjetin MTS.

 

Kostoja e rendit SMS-Assistant paketë për 30 ditë është vetëm 7 USD. Për të porositur, dërgoni një SMS me ndonjë përmbajtje në numrin 401.
 

E "MTS-Ukrainë" ka SMS-shërbime të tjera, të cilat i kemi identifikuar dy nga më zbavitës

SMS-Express
Nëse ju dërgoni një SMS në format të veçantë, mesazhi duket të marrësit në telefon papritmas, mbi menu items, dhe, ndryshe nga mesazhet obychnh nuk do të ruhen në telefonin tuaj automatikisht. Për të tërhequr thirrni tekst SMS në formatin:

# text mesazh

Për shembull: # Buzëqeshje, ju hiqni kamera e fshehur!
 
Shërbimi është në dispozicion për të gjithë abonentët e MTS dhe nuk kërkon aktivizimin. Kostoja e dërgimit të një SMS-Express është kostoja e dërgimit të një SMS-i standard.

«SMS VKontakte"
Ky shërbim mundëson marrjen e SMS-njoftimit të ngjarjeve në rrjetin social "VKontakte": mesazheve personale, dhe statusin e miqve, për t'iu përgjigjur mesazhet tuaja private, komentoni mbi statusin e ri të miqve, të vendosur dhe për të ndryshuar statusin e tyre.

Aktivizoni shërbimin mund të jetë në faqen e internetit Vkontakte.ru settings në profilin tuaj ( "Administrim" seksioni). Për t'iu përgjigjur me SMS për një mesazh personal, ju duhet të:

- të specifikojë numrin në mesazhin SMS jeni duke iu përgjigjur (numrin e mesazhit tregohet në fund të SMS-njoftimit të këtë post), dhe tekstin që dëshironi të dërgoni në përgjigje;

- dërgoni një SMS në numrin e shkurtër 10716.

Për të komentuar mbi gjendjen e re të përdoruesit tjetër, ju duhet të specifikojë në koment tekst SMS dhe ta dërgojnë atë në numrin 10715. SMS-shënim të vendosur për status, SMS-njoftimi të cilën ke ardhur të fundit.
 
Për të vendosur statusin tuaj, ju duhet të specifikoni tekstin e dëshiruar në SMS dhe për të dërguar një status të ri në numrin 10716.

Kostoja e dërgimit të një SMS ngarkohet në normën standarde sipas planit tuaj tarifor.

Në shërbime të tjera të dobishme dhe zbavitëse "MTS Ukrainë" lexohet operatorin faqe.

Si për të çaktivizuar devijimin e telefonatave në telefonin

PËRPARA SMS KYIVSTAR

Një listë e plotë e USSD kërkon Kyivstar kjo nuk është faqja zyrtare!

Përshëndetje miq! Sot kam sjellë një mik në lidhje me 100 motorino paketat Kyivstar. Problemi i parë që kam pasur një - kjo është për t'u siguruar se kur ata e quajnë për secilën nga kartat në parapagues merr 1 numër specifik. Një tjetër gjë që interesuar mua - është për të bërë një listë të numrave, dhe kontrolloni linjat e veprimit.

Që prej disa vitesh tashmë me internet "ju" - gjëja e parë që u zhvillua në faqen zyrtare të operatorit - donte të dinte kërkesat më themelore USSD me të cilat operatori veprat.

Por kjo rezulton se ky informacion nuk është e plotë - janë në kërkim për një shërbim - dhe ju jeni tashmë në përshkrimin e shërbimeve është paraqitur kërkesë e aktivizimit, shtet, ose çaktivizuar shërbimin.

Personalisht, unë mendoj se ky prezantim i informatave është tërësisht absurde dhe nuk është i përshtatshëm, pasi që unë nga një operator tjetër mund të mos e di se si quhet ky apo ai shërbim.

Pastaj e quajnë të Shërbimit Numri 466 është bërë, dhe pas 5 minutash unë kam qenë edhe lidhur me operatorin thirrjes-qendër. Por kjo rezulton dhe operatori vetë është humbur në çështje të tilla - dhe për çdo pyetje kërkohet të prisni disa minuta. Fundi terminal - unë kam për të shfletoj forume dhe për të gjetur se çfarë unë isha duke menduar për të ofruar një shërbim mbështetje ...

Është për këtë arsye që unë vendosur për të postuar këtu unë kam prodhuar një listë të kualifikuar të punës - dhe ju, në qoftë se ju e dini ndonjë kombinim tjetër - ju lutem - Fill - ne të merrni një USSD plotë kërkon bazë Kyivstar, e cila në të ardhmen ndoshta do të jenë të dobishme për shumë përdorues.

Kërkesa e parë që unë e nevojshme - një forwarding thirrje - vendin e saj me kombinimin * 002 * 8067 # dhe një thirrje çelës - në vend të 8067 të ngritur ndonjë numër telefoni. I vini re se në qoftë se ju të hyjë në këtë kombinim i pandryshuar - thirrësi do të dëgjojë ka të bëjë me përgjigjen makinë u përgjigjur: " Wee shënoi në numrin vіrny. Perevіrte yogo çarë herë i peretelefonuyte! ". Ky kombinim është i ruajtur shumë i dobishëm në librin e telefonit, kur ju doni të jetë jo shqetësojë, veçanërisht për shkak se ajo është instaluar me një klik, dhe hequr një prekje (kur Phonebook ka regjistruar koombinatsiya hequr përcjellëse ## # 002). Është kjo kërkesë USSD Kyivstar unë kam për të përfituar nga të gjitha paketat për të bërë përcjelljen e telefonatave në një numër.

një kombinim i saj që unë kam për të kujtuar - kjo është * 161 # dhe një telefonatë të rëndësishme - kjo pyetje i jep ekranit numrin aktual telefonit kartës SIM . Ai është shumë i përshtatshëm për t'u përdorur kur ju nuk mund të mbani mend numrin e telefonit dhe qasjen në terminalin për të bërë një depozitë, ose kur keni nevojë për të lënë numrin tuaj të telefonit për dikë të njohur me të. I shënuar - dhe të gatshëm. Unë, nga ana e tij fitoi këtë kombinim të dini. një kartë e cila numër korrespondon me - dhe të mësojnë numrat - në identifikuesit të bazës së të dhënave të ndara është numri, të tilla si numri 1, dhe kartën e shënues për të nxjerrë këtë shifër - rasti bëri të mundur për të shpejt të kërkoni për një numër telefoni të veçantë kartë - dhe nuk keni për të shpenzuar aq shumë kohë për të përcaktuar numrat .

Gjithashtu, radha për faktin se ishte e nevojshme për të gjetur periudhën e vlefshmërisë - është specialistët Kyivstar kemi informacion të vjetëruar, siç thonë ata, se duke kontrolluar llogari bilanci * 111 # në përgjigje të një kërkese për shumën e fondeve të mbetura do të vijë, dhe vlefshmëria e numrave. Ajo nuk është aq - hera e fundit jeta raft nuk është shfaqur, dhe ju mund të kontrolloni saj kombinim të USSD kërkesës * 114 # dhe thirrjes. Nga rruga, operatorët thonë se ata nuk skadon, nuzhnoobyazatelno shtuar fondet në kuponit minimale rimbushjes - por ajo rezulton të zgjatur jetën e Simcoe - vetëm të bëjë një telefonatë në çdo numër dhe flasin më shumë se 1 sekondë. Nëse karta ka 5 minuta falas për të gjitha dhomat e - disa me praktikisht pa rimbushje, ajo do të zgjasë rreth 50 vjet, e (telefonatë 1 - shtrihet për një vit!) Numër.

Dhe një kërkesë më tepër, që unë i pëlqente shumë - kjo është koha e saktë. Që nga telefoni im është buggy, dhe kur ne kishim për të korrigjoj të gjitha kartat në një kohë - një kohë për të xhiruar poshtë - dhe për të gjetur kohën e saktë, kam ndihmuar Kyivstar USSD kërkesës * 160 # - tregon kohën Kiev dhe datën brenda sekonda .

Ka ende një numër i madh i kërkesave USSD, i cili punon prej Kyivstar - të tilla si aktivizimin e shërbimeve, llogari rimbushje, transferimin e parave, duke përcaktuar vendndodhjen e abonentit dhe të tjera - ata janë, unë do të doja për të lexuar komente - si madhësia e shkrimit nuk është e pakufizuar.

Këtu është një listë e Kyivstar USSD mbledhura në forume të ndryshme dhe në faqen zyrtare:

* 130 * [numri i telefonit] # shërbimit thirrni përsëri. 

Përdoret për të dërguar SMS falas në numrin Kyivstar kërkuar për të thirrur përsëri. Ne kemi ardhur me këtë shërbim në mënyrë që nëse përdoruesi ka drejtuar nga e para - ai vseravno në gjendje të qëndrojnë të lidhur (me palën tjetër ishte në gjendje të shpenzojnë para në një tjetër thirrje). Numri i kërkesave të tilla është i kufizuar deri në 8 muaj. Tjetra, në qoftë se ju dëshironi të dërgoni një kërkesë të tillë, operatori do të paguani një tarifë prej 10 cent për çdo kërkesë të mëvonshëm.

Një listë e plotë e USSD kërkon Kyivstar kjo nuk është faqja zyrtare!

Pas dërgimit të një kërkesë USSD * 130 * [numri i telefonit] # abonent do të këtë SMS mesazh njoftim: "Perezvonіt, nëse urithi, në numrin miy [numri i telefonit]" Dhe, nëse e dëshiruar, abonenti mund t'ju kthehet.

* 131 * [numri i telefonit] # Call-Back Me (roaming). 

Para se kërkesa mund të përdoret kur ju jeni bërë duke u përpjekur për të dërguar * 130 * ... Në momentin që i pari, kombinimi i dytë - të ngjashme dhe të dërguar të njëjtin tekst si në screenshot më lart.

* 124 * [shuma ndashëm nga 1 UAH.] * [Numri i telefonit] # transferimin e fondeve

Ky shërbim është përdorur për të dërguar të holla për çdo pajtimtar të Kyivstar. Ranbshe ky shërbim ishte i lirë, por me kalimin e kohës çmimi për transaksion varionte nga 30 cent në 2.50 hryvnia. Në këtë moment, popullariteti i shërbimeve ra pikërisht për shkak të normave të çmendur - për shkak të plotësoj llogarinë tuaj nëpërmjet WebMoney ose Privat24 shumë më të lehtë, dhe nuk kërkojnë pagesë shtesë.

* 123 * [card code] # llogari rimbushje

Më parë, kundërsulm telefoni mund të përdorin vetëm një kartë rimbushëse. Pastaj, ata hynë në shërbim "Transferimi i fondeve" me ndihmën e kërkesës USSD. Tani ju mund të plotësoj duke përdorur terminale të ndryshme, të cilat janë në çdo cep, ATM-ve dhe sistemeve të pagesave - mendoj kartat rimbushje tashmë vdes ...

* 126 * [code card] * [numri i telefonit] # rimbushur llogarinë tjetër

Kjo është vetëm një kombinim i mrekullueshëm. Në kurriz të tarifave në ditën segodneshny, unë nuk e di - por mbaj mend për numrin magjik, shërbimet zgjatet nga operatori, dhe mashtrimit si, i cili me anë të kërkesës së USSD bërë kombinim mashtruese të mahnitshme ...

* 111 # kontrolloni bilancin

Kjo është ndoshta kombinimi më popullore se edhe pervoklasnik di. Fakti është se, kur paratë shkon jashtë - personi mbetet pa mundësinë për të thirrur. Në mënyrë që të jetë në gjendje për të parë numrin e fondeve - Kyivstar dhe doli me këtë kombinim. Rastësisht, për lehtësi e magazinimit dhe kishte për qëllim - PIN kodi - katër njësi, dhe kontrolloni statusin e llogarive - tri njësi.

* 100 # qëllim të shërbimit

Ndoshta të gjithë në një kohë shihet në menu «SIM menynë e telefonit". Pra, edhe në qoftë se menu nuk është atje - se ky kombinim mund të telefononi atë dhe rendin si një melodi apo diçka tjetër (p.sh. për të gjetur kursin e këmbimit). Por i gjithë mashtrim është që për operacion të tillë elementarnuyu për të tërhequr para, dhe unë mendoj se përdorimi i kësaj menu, thjesht të paarsyeshme.

* 112 # kontrolloni statusin e minutave falas \ bonuse (Corporation)

Kam NL plotë "Business 150" (korporatave) - por gjendja e gruas sime është pak më ndryshe. Ajo rritet 300 minuta brenda korporatës dhe parapagues Grup, si dhe 100 minuta për të gjitha dhomat e tjera. Kjo është për të monitoruar këto kufizime çdo ditë, ajo përdor kërkesën USSD Kyivstar.

* 112 * 2 # Kontrolloni statusin e shërbimit "Gëzuar orë çdo ditë" (Corporation)

Mua më duket se kjo nuk është hetim shumë i rëndësishëm - por ndoshta që përdor shërbimin "Happy Hour", - kjo është vetëm një temë!

* 110 # kontrolloni sasinë e shpërblimeve / hryvnia / përkthyer nga përdoruesit 'interneti në shtëpi' për pagesën celular. komunikimit. dhe mob.interneta. në numrin

Kjo kërkesë USSD për ata që kanë një internet në shtëpi nga Kyivstar. Dua t'ju kujtoj se paratë e shpenzuara në internet mund të përdoret një herë të dytë për thirrjet. Për të kontrolluar sasinë e parave që ju dha dikush me pronarët e internetit - kanë dalë me një kërkesë * 110 #. Ju thoni, çfarë të kontrolluar? Sepse pasi u godit në llogarinë lëvizshme - e parave është i përfshirë në këto linja e veprimit ... Kjo është për të ardhur keq do të jetë në qoftë se ata vetëm të zhduket ...

* 100 * 01 * 2 # Shkalla e juaj

Le të thonë se ju keni blerë një paketë motorino dhe të panjohur, se ka një plan. Ju me siguri mund të telefononi për operatorin e numrin pa pagesë 466 dhe shtypni 3, pas 9 - por kjo do të duhet të shpenzojë rreth 1-2 minuta. Por duke përdorur * 100 * 01 * 02 # plani aktual tarifor të numrit nga i cili është bërë kërkesa të shfaqet në ekran. Ai është i përshtatshëm dhe të shpejtë.

* 194 # për të kontrolluar mundësinë e kalimit nga para-paguar të kontratës

Në Kyivstar, pas hyrjes në këtë kërkesë USSD menjehere theksoi se kërkesa për migrim të marra. E pra, atëherë ju mund të shkoni dhe të shkruajnë një deklaratë mbi kalimin në kontratë, nëse e dëshiruar.

* 118 # * 119 # kontrolloni gjendjen e shpërblimeve

USSD Kërkesa * 118 # - tregon se sa shumë SMS falas është në dispozicion në disa linja. USSD Kërkesa * 119 # - tregon numrin e parave bonus dhe linjat e veprimit.

* 113 * 6 # për të çaktivizuar njoftimin automatik të bilancit

Ajo mund të jetë shumë në mëngjes për të marrë këto mesazhe se shuma e parave të tilla si më pak se 100 hryvnia. Dhe në qoftë se ata janë transliteruar - kjo është në përgjithësi vret .... Kështu që kam mësuar për të ndryshuar translitnye mesazhe informative në alfabetin cirilik - dhe kjo kërkesë USSD duke mësuar të heqin dorë navyazchivyh mailings.

* 155 # Djuice Discount
* 160 # koha e saktë

Kjo ndodh se telefoni do të bjerë bateria pops up - dhe koha nuk do të ruhen pas kthese. Pastaj ne kemi për të kandiduar përreth dhe të kërkojë miqtë çfarë kohë për të ngritur telefonin tuaj. Sapo kam gjetur se ka një kërkesë USSD për Kyivstar - mua kjo pyetje ka pushuar për t'u shqetësuar - kam filluar të përdorin atë në çdo kohë. Të tilla si duke pritur për një tren - ora nuk mund të tregojnë një kohë të saktë. I bëra kërkesën - dhe unë e di 100% se ai nuk do të jetë vonë ...

* 161 # Numri juaj i telefonit

Më lart, në fillim të artikullit ai shkruan se në qoftë se të prek 100-300 paketa, atëherë ky kombinim pak çelësi është në gjendje të thjesht të shpëtuar nga humbje pamatur kohë dhe nerva. Dhe në qoftë se keni nevojë për dikë që të jepni numrin tuaj të telefonit dhe ju nuk e dini atë në pamyat - të mjaftueshme për të hyrë në këtë kombinim - dhe numri do të shfaqet në ekranin e telefonit.

* 117 * 1 # custom "EkstraDeneg"
* 117 * 2 # kontrolloni "EkstraDeneg"
* Llogaria 109 # holla shtesë verifikimi
## # 002 Cancel të gjitha llojet e thirrjeve
Shërbimi i "Call Waiting"

* 43 # Aktivizoni telefononi shërbimit të pritjes

# 43 # thirrje Deactivate pritjes shërbimit

* # 43 # Kontrolloni statusin e shërbimit thirrjes shërbimit duke pritur

Shërbimi "SMS Call"

* 100 * 14 * 1 # statusi i shërbimit Kontrolli

* 100 * 14 * 2 # lidhja Shërbimi

* 100 * 14 * 3 # shërbimit Disable

"Kush e quajti"

* 100 * 03 * 1 # statusi i shërbimit Kontrolli

* 100 * 03 * 2 # lidhja Shërbimi

* 100 * 03 * 3 # shërbimit Disable

Shërbimi "Voice Mail"

* 100 * 04 * 1 # statusi i shërbimit Kontrolli

* 100 * 04 * 2 # lidhja Shërbimi

* 100 * 04 * 3 # shërbimit Disable

* 100 * 04 * 4 # Ndryshimi Password në standardin (4444)

Shërbimi "CLIR" ose ANI

* 100 * 07 * 1 # statusi i shërbimit Kontrolli

* 100 * 07 * 2 # lidhja Shërbimi

* 100 * 07 * 3 # shërbimit Disable

Sapo kuptova se dhoma me telefonuesi ID mund të shihet në log thirrjes ose ekstrakt si my.kyivstar.net - kuptova se paguajnë 15 hryvnia në muaj - kjo është absurde ...

«Mobile WALKIETALKIE" ose PTT

* 100 * 08 * 1 # statusi i shërbimit Kontrolli

* 100 * 08 * 2 # lidhja Shërbimi

* 100 * 08 * 3 # shërbimit Disable

* 100 * 08 * 4 # Konfiguro shërbimet

MMS shërbimet, WAP GPRS, Internet GPRS, «Mobile TV»

* 100 * 11 * 2 # lidhja Shërbimi

* 100 * 11 * 3 # shërbimit Disable

* 100 * 08 * 4 # Konfiguro shërbimet

Shërbimi "Lajmëroni mua"

* 100 * 12 * 1 # statusi i shërbimit Kontrolli

* 100 * 12 * 2 # lidhja Shërbimi

* 100 * 12 * 3 # shërbimit Disable

Shërbimi "Lajmëroni mua"

* 100 * 13 * 1 # statusi i shërbimit Kontrolli

* 100 * 13 * 2 # lidhja Shërbimi

* 100 * 13 * 3 # shërbimit Disable

* 127 # * 128 # janë të rezervuara, por jo të përdoret (unë nuk e di ...

Unë e di se kjo nuk është e gjitha USSD kërkon Kyivstar - dhe ka disa shërbime të tjera - por për ta në një tjetër artikull ...

Dhe më besoni - kjo nuk është edhe lista e plotë ...

Lexo më shumë:   Çfarë është dallimi photofluorograph e X-rreze drite

Shto një koment

e-mail juaj nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *