Si do të fillojë me grep lak parë

Author: | 2018/08/28

loop e parë e grep është një fillim dhe ju nuk mund të fillojnë punë me shtiza pa të. Dhe ne jemi me ju tani e dini se si të fillojnë të thur lak e parë të goditje.

Në mënyrë që të fillojë, ne kemi nevojë: një goditje dhe fije. Si te zgjidhni goditje e përshkruar këtu , por në lidhje me se si të zgjedhin fije përshkruar këtu .

Të gjithë të pranishëm? Si T'ia Fillohet!

Grep Mësime për fillestar: "Si të fillojmë thurje. Ne kryerjen e lak e parë të goditje "

Warning! Nëse ju jeni të dorëzuar të drejtë, atëherë ndiqni foto, nëse e majta-dorëzuar, atëherë ju jeni të gjithë në një imazh pasqyrë.

1. Merrni thread në dorën tuaj të majtë dhe të lidh në dorën tënde të djathtë siç tregohet në foto.

Merrni një fije dhe një goditje

2. Bëni një lak rreth gishtit

Lak rreth gishtit
Lak rreth gishtit

3. goditje Vdevaem në një lak që shkon rreth gishtit

Vdevaem goditje
Vdevaem goditje

4. mbledh fije do të Hank - kjo quhet thread punës

mbledh fije
mbledh fije

5. shtrihet fije punuar përmes lak dhe për të hequr atë nga gisht

Është kaluar nëpër lak
Është kaluar nëpër lak

6. Forcojë lak në grep, i liruar thread punës dhe mbajtjen e një bisht të shkurtër, por jo shumë, kështu që do të lidh lirisht të shkojë në një lak.

zgjas

Kjo është ajo! )))

Tani ju mund të themi me krenari: "Unë e di se si për të bërë goditje e parë lak! "

Nëse ju ende keni pyetje, do të ndihmojë kurs video tutorial, " grep për fillestar " - "Mësimi 1: loop i parë i grep"

Kjo loop është përdorur në shumicën e rasteve. Por ka një tjetër, edhe ne e dimë në lidhje me të! )))

Ju të rock!

Të vazhdojë për mësimin e ardhshëm!

"Cikli ajër, një zinxhir i unazore ajrit"

Mbajtur deri në datën! I pari të dini për mësimet e reja!

Subscribe!

Mësimet e thur me grep. Mësimi №1 - Si të thur AIR LOOP ...

Video për faqen //hvost-kruchkom.ru/

Ajo do të jetë interesante:   SI TË BËJE Cake në një gotë e madhe

Nëse doni të mësoni se si të thur me grep, por nuk guxojnë të provoni, tutorials tona video janë vetëm për ju!

Të gjithë ju duhet - këtë fije, një goditje, ky kurs video dhe pak kohë të lirë.

Të gjitha tutorial video janë ndërtuar për të porositur "nga e thjeshtë në kompleks", kështu që, duke zotëruar teknikat më themelore, ju nuk do të vini re se të fillojnë të thur më komplekse.

Në tutorial tona video të ju do të gjeni jo vetëm bazat e thur me grep, por edhe klasa individuale mjeshtër, i cili do të ju ndihmojë për të krijuar të gjithë produkt.

Kjo video është mësimi i parë. Nga ajo që ju do të mësojnë se si të thur me grep dhe sythe ajrit mund të lidhë një zinxhir të sythe ajrit të një gjatësi të caktuar.

Le të ketë filluar!

Në video tutorial Muzikë nga Yiruma - Kërkoj Back.mp3 (2001 Love Scene)

Shto një koment

e-mail juaj nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *