Si për të blerë një apartament në Moskë

Author: | 2018/08/28

Si për të blerë një apartament në Moskë \ u2014 Shtëpinë në fshat

Fshati bisedoni me tregun ekspertët e pasurive të patundshme dhe ishte një udhëzues për blerjen e banesave në kryeqytet

Fshati vazhdon një javë të pasurive të patundshme. Për pesë ditë ne do të flasim rreth asaj se si për të gjetur strehim në Moskë për lokalet afariste, çfarë metat rrinë në pritë për një qiramarrës në qira, të mësojnë për të dalluar një seri të shtëpive tipike të ndërtimit dhe të shohim se si për të zgjedhur një shokun e bukur. Për këtë material, kemi pyetur ekspertët e kompanisë "Inkom-Real Estate" dhe "Estate NDV-Real" dhe dyqan "Simploer" dokumente se si të duhet të zgjidhni një sekser, çfarë janë mundësitë në qoftë se ju nuk keni të mjaftueshme për një apartament, dhe nëse ju mund të marrë një pjesë të banesës imagjinoni, nëse peng paguar përgjysmë.

Si për të blerë një apartament në Moskë.  Image № 1.

përmbajtje

4. Si për të blerë një apartament në Moskë

Si për të blerë një apartament në Moskë.  Image № 2.

Për të studiuar propozimin
dhe për të zgjedhur një sekser

Çmimet e treguar në shumicën e vendeve janë shumë të ndryshme nga realiteti. Disa ekzagjeruara: ata injorojnë bisedime, e cila shpesh është e përshtatshme. Shpesh nënvlerësojnë çmimin për të tërhequr klientët. Në shumë reklama shtrembëruar informacion, parametrat apartament dhe koston e tij. Nga tridhjetë propozimet e përzgjedhura pas një studimi të hollësishëm të vërtetë mund të jetë vetëm tre. Pastruar opsione të rreme mund të jetë vetë, ju mund të zhvendoset këtë kujdes mbi supet e një sekser.

Sekser është mirë që të shikojmë në rekomandimin e miqve. Në qoftë se askush në mendje, është e këshillueshme për të aplikuar për kompanive të njohura, kanë kohë në dispozicion në treg. Para kësaj, ju duhet të kontrolloni shqyrtimet e kompanisë, dhe asnjë të keqe do të di nëse ka në të një mekanizëm të kontrollit të cilësisë dhe si funksionon. Kjo është veçanërisht e rëndësishme për të gjetur nëse historia sekser kontrollon apartament.

Ajo do të jetë interesante:   SI trajtuar brenda QV me vajzën

cilësitë e rëndësishme dhe personale të një sekser, ai ka për të kuptuar ju. Ai duhet të jetë i sinqertë dhe të qartë të artikulojnë nevojat e tyre: çfarë lloj të banesës që ju doni, dhe kjo është shumë e rëndësishme - pse. Nëse ju doni të përmirësuar kushtet e tyre të jetesës, një duhet të shikoni për një tjetër opsion, në qoftë se ju merrni larg nga Tiffany - tjetrin. Gjithashtu, nuk do të turpërohet për të disa kufizimeve financiare. Agjent i juaj mund të sugjerojnë rrugët për të dalë nga situata të ndryshme, të ndihmojë me marrjen e një kredi hipotekare, dhe kështu me radhë.

Ajo mund të jetë e dobishme për të aplikuar për kompanitë e mëdha, në qoftë se ju nuk e kanë vendosur ende kështu që për një pronë që ju dëshironi. Në qoftë se kompania është e angazhuar edhe në ndërtesat e reja, dhe strehim të mesëm dhe të pasurive të patundshme periferike, si dhe duke punuar me një peng, shanset e gjetjes opsionin më të mirë në rritje.

Si për të blerë një apartament në Moskë.  Image № 3.

Apartamentet më të njohura janë të vendosura në jug-perëndim dhe perëndim të Moskës. Sipas qendrës analitike "Inkom-pasurive të patundshme" në Jug-Perëndim llogariten për 17% të kërkesës totale, CJSC - 12%. 13% e kërkesës vjen nga veri-lindje, dhe të SAD. Dhjetë Fushat më të popullarizuara të Moskës përfshin Marino, Presnensky, jugore, Lublin, i mirëpritur, Teply Stan, Ramenky, Obruchevsky, Kuntsevo, Gagarin.

Në të njëjtën kohë në Moskë, ka zona të jashtëm për çdo apartament është një blerës. Të lirë të pronës, kështu që është pretenduar.

Si për të blerë një apartament në Moskë.  Image № 4.

Shikoni jo për një sezon,
dhe të situatës ekonomike

Moska sezon tregut të strehimit ka pothuajse asnjë efekt. Në vjeshtë ka një rritje të vogël tradicionale në aktivitetin blerjen. Çështja Strehimi marrëveshje më të mirë kur lind nevoja. Prisni derisa çmimet bien, ajo mund të jetë shumë e gjatë. Tani koha më e përshtatshme se, për shembull, një vit më parë. Ka një tendencë për një rënie të kërkesës, që është, shitësi është i prirur për të volitshëm. Megjithatë, një rënie domethënëse në çmimet në rubla nuk do të jetë për shkak të dobësimit të monedhës vendase.

Ajo do të jetë interesante:   Apartamentet numër kadastral si të mësojnë

Kostoja mesatare e propozimit, sipas "Real Incom-Real" në shtator arriti në 190.9 mijë rubla për metër katror. Në krahasim me muajin e kaluar, çmimi rubla në lekë u rrit 0.5%, ndërsa që nga fillimi i vitit - nga 6.8%.

Kur transaksioni është një alternativë (që shisnin dhe blinin në të njëjtën kohë), në përgjithësi kjo nuk ka rëndësi se çfarë situatën në treg. Nëse keni shitur dhe duhet të ulë çmimin e banesës, atëherë në të njëjtën kohë duke reduktuar koston ju mund të kërkoni shitësi.

Si për të blerë një apartament në Moskë.  Image № 5.

Nëse ju nuk keni para të mjaftueshme
për një apartament

Në qoftë se kjo nuk është e mjaftueshme për një apartament në Moskë, ju mund të konsideroni dhomë. Kostoja e dhomave në mesataren e Moskës prej 2,5-3 milionë rubla. Në Moskë për këtë çmim, ju mund të gjeni një apartament. Një tjetër opsion i buxhetit - studio në ndërtesat e reja. Në kuzhinë + jetesën e tyre dhomë. Një opsion i përshtatshëm për ata që nuk duan të ndajnë hapësirën e tyre me fqinjët e tyre.

Si për të blerë një apartament në Moskë.  Image № 6.

Hartojë një kontratë
e shitjes

Në hartimin e të dhënave kontratës nevojshme të përshkruajë në detaje, duke bërë të mundur identifikimin e banesës. Nëse kjo nuk është bërë, kontrata do të konsiderohet i përfunduar. E njëjta gjë do të ndodhë në qoftë se ju nuk e specifikon çmimin e banesës. Në qoftë se banesa do të jetojnë dikush tjetër, ju duhet të specifikojë të transferuar banorët e të dhënave të drejtat e përdorimit të mbajtura nga ana e tyre.

Një grup i dokumenteve të kërkuara varet nga banesa, të cilat ju merrni - nëse ajo është e re, ose në qoftë se ajo ishte tashmë pronar. Nëse ka dikush jetuar deri te ju, autoriteti i regjistrimit do të shikojmë në një kontratë e shitjes, certifikatën e pronës të shitësit, një ekstrakt nga regjistri shtëpiak. Prej saj, nga rruga, ju mund të mësoni shumë gjëra interesante. Për shembull, që një qytetar të caktuar, e regjistruar më parë në apartament, ishte shkarkuar përkohësisht në një kamp pune të detyruar. Pra, ju e dini shumë detaje në lidhje me ish-pronarëve dhe do të jetë në gjendje për të vlerësuar problemet e mundshme në të ardhmen.

Nëse ju jeni pronari i parë, autoriteti i regjistrimit do të shihni dokumentet që vërtetojnë vlefshmërinë e apartamenteve (për shembull, një leje ndërtimi për objektin për të vepruar zgjidhje).

Ajo do të jetë interesante:   tërheq AS bark gjatë menstruacioneve

Si për të blerë një apartament në Moskë.  Image № 7.

Zgjidhni kushtet për peng

veçanërisht e rëndësishme që të i kushtoj vëmendje të seksioneve në lidhje me detyrimet dhe të drejtat e bankës të tyre në përfundim të kontratës peng. Për shembull, për të ndryshuar normën, e përfundimit të parakohshëm të kontratës, surpriza të tjera të mundshme të pakëndshme.

Për kontakt të mirë bankat peng janë të ngurta, se pikat më të rëndësishme në marrëveshje nuk e shkruajnë të shtypura mirë. Edhe pse tani këto kurthe janë të rralla. Ligji kërkon bankave për të siguruar qytetarëve me informacion mbi kosto totale e oraret e kreditit, pagesa.

Ligji lejon për mundësinë për të sfiduar në gjykatë e transaksionit për shkak të kushteve jashtëzakonisht të pafavorshme. Megjithatë, perspektivat e një mosmarrëveshjeje të tillë ndaj qytetarit paqartë. Para së gjithash, ajo do të jetë e nevojshme për të provuar se kontrata është përfunduar si rezultat i një turmë e rrethanave të rënda, se sa të mos arrijnë të përfitojnë të bankës pabesë.

Për të paguar gjysmën e shumës së hipotekës dhe të marr një gjysma e apartamenteve nuk do të funksionojë. Për shkak të mospagesës së kredisë banka do të shesë një apartament (ndoshta të lirë për të hequr qafe të aktivit shpejt), do të marrë paratë nga të ardhurat e tyre. Nëse diçka mbetet, japin qytetar pikëllohen.

Si për të blerë një apartament në Moskë.  Image № 8.

Në qoftë se banesa ishte
një surprizë

Padisë për shkak të cilësisë së banesës ka kuptim nëse plotësohen kërkesat për të janë regjistruar direkt në kontratë. Nëse kontrata nuk ka siguruar që shitësi garanton trashësinë e mureve dhe soundproofing, duke bërë të mundur që të mos dëgjojnë fëmijët fqinjët 'dhe provë punk band rok në katin sipër, gjykata ka të ngjarë të kthehet në një humbje të nerva, kohe dhe para.

I njëjti rezultat është e mundshme në situata kur një konsumator bën pretendime për atë që nuk është e lidhur direkt me banesë. Për shembull, një pensionist që jeton pranë me njëzet macet - kjo është problemi juaj, jo ish-pronar i banesës.

Shto një koment

e-mail juaj nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *