Si të pikturoj paintable letër-muri mur

Author: | 2018/08/23

si për të pikturuar nën muri pokrasku.kak bojë muri para pikturë në të djathtë stene.kak bojë muri paintable

PIKTURA letër-muri vetë duart e: ÇFARË PAINT, teknologji, VIDEO

OBI ka ndonjë letër-muri paintable dhe boja e tyre - https://goo.gl/qDml0Y

Si për të pikturuar muri!

Rastësisht, letër-muri për pikturë priten jo vetëm për jo të endura, të cilat ne do të përshkruaj në këtë manual, si dhe vinyl, akrilik dhe tekstil me fije qelqi edhe brishtë gjemba, por ne (mua dhe Max) preferojnë jo të endura bazë provuar. Dhe e gjithë kjo në lirimin №159 - "Si të pikturoj muri"!

Kjo video i veçantë mund të zbërthehet në elementët përbërës (çështje urgjente) për të pikturuar muri dhe bojë veten:

- Si për të pikturuar muri (dhe pa marrë parasysh se çfarë ata janë, jo të endura ose jo) - kjo është çështja kryesore e premtimit.

- Bojë-muri mirë - ne do të jetë në një rul velour me një lesh hollë, dhe bojë bezhë është me bazë uji.

- Çfarë muri ngjyrë pokrast në mbështetjen jo të endura dhe llojet e tjera - këtu zgjedhja është e juaja, por mos harroni se sa më shumë ngjyra juaj e ndritshme për të pikturuar në dhomë, më të shtrenjtë bojë vetë.

- Atëherë ... A mund të pikturoj muri në anën e pasme - si befasi, por është jo të endura letër-muri mund të pikturuar në të dyja anët. Çfarë i jep ju manovrim në riparimin e banesave.

Dhe deri në fund të këtë video ju duhët të jetë i vetëdijshëm saktësisht se si për të pikturuar dhe me bazë uji të teknologjisë së lartë bojë dhe letër-muri duke përdorur velour rul.

Të gjithë për të mësuar pikturë muri Feysbuke - https://www.facebook.com/AntonGuysStone

Korrekt për të pikturuar jo të endura letër-muri - kjo nuk do të jetë i tekstil me fije qelqi pikturuar përforcohet! Një krejtësisht të ndryshme! - https://www.youtube.com/c/Парниизкамня

Ajo do të jetë interesante:   dekor Faqja duart nga materiale skrap

Sa më mirë bojë letër-muri tuaj në riparimin e dhoma gjumi apo çerdhe - https://vk.com/guysstone

Si për të pikturuar muri!

Kjo video i veçantë mund të zbërthehet në pyetje të përbërë rreth pikturë imazhet e animuar për:

- Si të ngjyra e letër-muri (dhe jo dokument i rëndësishëm apo jo) është mesazhi kryesor.

- Më të mirë për të pikturuar muri - ne do të përdorim një rul velour me një shtresë e hollë, dhe bojë do të jetë me bazë uji.

- Në çfarë ngjyre të vjedhur letër-muri në një bazë jo të endura - atëherë zgjedhja është e juaja, por mos harroni se ndritshme ngjyra për pikturë, më të shtrenjtë vetë bojë.

- A mund muri të pikturuar në anën e pasme - kjo nuk është e çuditshme, por jo të endura letër-muri mund të pikturuar në të dyja anët. Çfarë ju jep një manovrim kur riparimin një apartament.

Dhe deri në fund të video, ju duhet të jenë plotësisht të vetëdijshëm se si të duhet të pikturuar muri me bazë uji bojë dhe një rul velour.

Shto një koment

e-mail juaj nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *