Si për të ndryshuar TEXT në Photoshop që është shkruar tashmë

Author: | 2018/08/23

Në këtë video, unë do të mësojmë për të ndryshuar tekstin në foto.

Hapni foton ku ju doni për të ndryshuar tekstin dhe mjet drejtkëndëshe përzgjedhjes do të kopjoni fletë letre në një shtresë të re.

Përafruar imazhin tonë, për të bërë më të lehtë për të punuar me të. Me patch mjet shpëtoj prej mbishkrimeve ekzistuese.

Ne kemi nevojë për të prerë rreth letrat dhe për të shkuar e përzgjedhjes në një pjesë bosh të letrës, në këtë mënyrë ne të hequr të gjithë emërtim.

Le të shikojmë në rezultat të marra, duke përfshirë në dhe jashtë-krijuar shtresa, të krahasueshme me atë që kemi pasur.

Tjetra, të marrë mjet tekst, të vendosur font dëshiruar dhe ne do të shkruaj një emërtim të ri.

Të rritur madhësinë e shkronjave, dhe të bëjë linjë fund me shkronja të mëdha. Gjëja e fundit që ne duhet të bëni është të gjetur ngjyrën e duhur dhe të shkrihej shtresa.

Ajo do të jetë interesante:   recetë lasagna në shtëpi me mish te grire

Shto një koment

e-mail juaj nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *