Si të shtoni përdoruesit për Windows 10

Author: | 2018/08/29

Krijimi i një Windows 10 përdoruesit

Në këtë manual për fillestar se si për të krijuar një të ri të Windows përdorues 10 disa mënyra se si të bëhet kjo nga administratori, ose anasjelltas, për të krijuar një llogari të kufizuar ose notebook përdorues kompjuteri. Ajo mund të jetë e dobishme: Si të hiqni përdoruesit e Windows 10.

Në Windows 10, ka dy lloje të llogarive - të dhënat e kontabilitetit Microsoft (që kërkojnë email dhe cilësimet e sinkronizimit në internet) dhe llogaritë lokale të përdoruesit që nuk ndryshojnë nga ato që mund të jenë të njohura për ju nga versionet e mëparshme të Windows-it. Në këtë rast, një llogari është gjithmonë e mundur për të "kthyer" në një tjetër (p.sh., Si për të hequr llogarinë e Microsoft). Artikulli do të konsiderohet me krijimin e përdoruesve me të dy llojet e llogarive. Shih gjithashtu :. Si për të bërë përdoruesit një administrator në Windows 10.

më shumë online

Krijo një përdorues në Windows 10 settings

Mënyra kryesore për të krijuar një përdorues të ri në Windows 10 - Për të përdorur "llogaritë" Settings reja ndërfaqe, në dispozicion në "Start" - "Settings".

Në këtë mjedis, të hapur seksionin "Familja dhe përdoruesit e tjerë" seksion.

 • Në "familjen tuaj", ju mund të (duke supozuar që ju jeni duke përdorur llogarinë Mayrosoft) për të krijuar kredencialet për anëtarët e regjistruar familjes (sinkronizuar edhe me Microsoft), të dhënat e përdoruesve të tilla, kam shkruar në udhëzimet e Windows kontrollet prindërore 10.
 • Më poshtë, në seksionin "Përdoruesit e tjera", ju mund të shtoni një "thjeshtë" të ri llogari përdoruesi ose administratori i cili nuk do të kontrollohen dhe të jetë një "anëtar i familjes" mund të përdoret si llogaritë e Microsoft, dhe llogaritë lokale. Ky opsion do të konsiderohen më tej.
  Duke shtuar një përdorues të ri në Windows 10 cilësime

Në "përdoruesit e tjerë" kliko tek "Shto një përdorues për këtë kompjuter." Në dritaren e ardhshme ju do të nxitet për të siguruar një adresë email ose numrin e telefonit.

Ajo do të jetë interesante:   tërheq AS bark gjatë menstruacioneve

Shtimi E-mail përdoruesit

Nëse ju do të krijoni një llogari lokale (apo edhe llogari të Microsoft, por ende nuk e kanë regjistruar e-mail për të), kliko "nuk kam të dhëna për të hyrë në këtë person" në pjesën e poshtme të dritares.

Në dritaren e ardhshme ju do të nxitet për të krijuar një llogari të Microsoft. Ju mund të plotësoni të gjitha fushat për të krijuar një përdorues me llogarinë, ose kliko tek "Shto një përdorues pa një llogari Microsoft" më poshtë.

Krijimi i një llogari të Microsoft

Ekran tjetër do të shkruani një emër përdoruesi, një fjalëkalim dhe një fjalëkalim aluzion për një përdorues të ri të Windows 10 u shfaq në sistem dhe hyrja ishte e mundur nën llogarinë e tij.

Krijimi i një pollzovatelya Windows 10 lokale

By default, një përdorues të ri nuk ka të drejtë për "përdorues normal". Nëse ju doni të bëni atë një administratori i kompjuterit, ndiqni këto hapa (në këtë rast, ju falënderoj për këtë duhet të jetë një administrator):

 1. Shkoni tek Settings - llogarive - familjen dhe të tjerët.
 2. Në "përdoruesit e tjerë", klikoni mbi të përdoruesit ju doni të bëni administratorin dhe shtypni "Change Tipi Llogarisë".
 3. Në listën, zgjidhni "administrator", dhe pastaj kliko OK.
  Vendosja e përdoruesit administrator
  Identifikohu si një përdorues të ri duke klikuar mbi emrin e përdoruesit aktual në krye të Start menu ose nga bllokoj ekran, pasi vijnë nga llogaria rrjedhëse.

Switching përdoruesit në Windows 10

Si për të krijuar një përdorues të ri në rreshtin e komandave

Për të krijuar një përdorues nga command line Windows-10, e drejtuar atë si administrator (për shembull, me anë të right-click menu në butonin "Start"), pastaj të hyjë në komandën e mëposhtme (nëse emri i përdoruesit apo fjalëkalimin përmban hapësira, shenja përdorimi kuotimit):

net emrin përdorues fjalëkalim / shtesë

Dhe shtypni Enter.

Krijo një përdorues në rreshtin e komandave

Pas komanda ekzekutohet me sukses, një përdorues të ri do të shfaqet sistemin. Gjithashtu, ju mund të bëni atë nga administratori, duke përdorur komandën e mëposhtme (nëse komanda dështon, dhe ju nuk do të licencojë Windows 10, të përpiqet në vend që të shkruaj administratorëve Administratorët):

Administratorët neto localgroup Emërpërdoruesin / shtesë

E krijuara në mënyrë që përdoruesit do të ketë një llogari lokale në kompjuter.

Ajo do të jetë interesante:   PCI Kontrollues COMMUNICATIONS THJESHTA DRIVER QË ËSHTË

Krijo një përdorues në "Përdoruesit lokale dhe grupet» Windows 10

Një tjetër mënyrë për të krijuar një llogari lokal me "përdoruesit dhe grupet lokale" kontrolli:

 1. Press Win + R, shkruani lusrmgr.msc dritares "Ekzekuto" dhe shtypni enter.
 2. Zgjidhni "Përdoruesit" dhe më pas në listën e përdoruesve, kliko butonin e djathte te mausit dhe klikoni "Regjistrohu tani."
  Menaxhuar përdoruesit lokal të Windows 10
  Vendosjen e parametrave për përdorues të ri.
 3. Krijimi i një përdorues të ri në lusrmgr

Për të bërë përdoruesit e krijuar nga administratori, klikoni mbi emrin e saj, right-click, zgjidhni "Properties".

Pastaj, në tab "Grupi" i, kliko tek "Shto" button, Tipi "administratorët" dhe klikoni "OK".

Shtimi Përdoruesit në grupin Administratorët
Bërë, tani zgjidhni Windows 10 përdoruesit do të kenë privilegje administratori.

kontrollit userpasswords2

Një tjetër mënyrë se kam harruar, por unë u kujtoi nga komentet:

 1. keys Nazhmaem fiton + R, futur kontroll userpasswords2
  Launch Kontrollit userpasswords2
  Në listën e përdoruesve të klikoni butonin për të shtuar një përdorues të ri
 2. Lista e Windows 10 përdoruesit
 3. Shtimi i mëtejshëm i një përdorues të ri (në dispozicion si një rekord llogari të Microsoft dhe një llogari lokal) do të shikojmë të njëjtën mënyrë si në të parin nga metodat e mëposhtme.
  Duke shtuar një përdorues të ri të Windows 10

Nëse ju akoma keni ndonjë pyetje apo diçka nuk funksionon aq e thjeshtë siç është përshkruar në udhëzimet - shkruaj, të përpiqet për të ndihmuar.

Shto një koment

e-mail juaj nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *