Si të shtoni një mik në Maynkraft private në server

Author: | 2018/08/23

Short video tutorial se si të shtoni një tjetër si pronar i dytë në rajonin tuaj (privat) në serverat Minecraft

ОТВЕТЫ@MAIL.RU: Si të shtoni një mik në private të shkoj në server ...

Përshëndetje 🙂

Në këtë temë, unë propozoj që të flasim për karakteristikat e fshehura të faqes.

Jo "vezë të Pashkëve" - ​​surpriza dhe sekretet që zhvilluesve të lënë për përdoruesit e shumë të përpiktë dhe kurioz, por nga ato të këtyre mundësive, dukuri e cila zhvilluesit nuk janë planifikuar, dhe ekzistenca e të cilave ata nuk e gjithmonë e di. Unë mendoj se ka mundësi në të gjitha faqet e mëdha me një histori të gjatë. Një shembull i mundësive të tilla Habré - heqja e post në një sandbox, me kujtohet e një të ftojë. Ne po flasim në lidhje me të këtu. Por Habré unë kohët e fundit, dhe unë e di në lidhje me atë mjaft. Në këtë post, ne do të shkojmë në një rrjet tjetër social i madh - mail.ru.

Ideja e agjërimit erdhi pas syri ka marrë edicionin e fundit të librit të famshëm "The Ultimate Enciklopedinë. Kompjuter dhe Internet ", në të cilën ai si një fakt pak i njohur shpjegon praninë e fusha të shumta në faqen mail.ru. Por në qoftë se jo të gjithë është i vetëdijshëm për ekzistencën e fusha të shumta në Mail.ru, edhe pse mundësia e zgjedhjes domain është ofruar në shenjë-up, dhe pastaj çdo herë autorizimin, karakteristikat e tjera të vendit dhe bëri pak njerëz e kuptojnë. Në këtë post do të shkojë duke folur për gjëra të dija e cila është e vendosur jo aq i vëmendshëm dhe përdoruesit interes, si koha dhe përvoja për të gjetur vendin. Disa prej tyre janë pak a shumë të dukshme, për të tjerët për të me mend dhe e vështirë në njoftim ato vetëm rastësisht.

Pjesa e parë është e përkushtuar për të postuar informacione që ofron email për përdoruesit e tyre.

E-mail përdorues

E-mail përdoruesit të lehtë të identifikojnë atë në faqen në botë, një blog ose një llogari personale në përgjigje. Nick dhe përdorues Avatar në projektin Mail.ru është një lidhje në faqen e tij personale: në botën time, në përgjigjet në blog. adresat e tyre janë ndërtuar nga një skemë e vetme, në të cilën dy godet e fundit para specifikuar domain dhe Identifikimi i përdoruesit:

Ajo do të jetë interesante:   SI tërhequr për burrat besim

My World Mail.ru: my.mail.ru/Домен/Логин

Blogs Mail.ru: blogs.mail.ru/Домен/Логин

Përgjigje Mail.ru: otvet.mail.ru/Домен/Логин

Kjo skemë lejon përdoruesin për të përcaktuar aktivitetin në projekte të ndryshme vend ose kontaktoni atë me postë. Megjithatë, tani ajo testuar një përgjigje të reja të projektimit që lidhin të kabinetit personal zëvendësuar me një referencë në profilin, në asnjë mënyrë të lidhur me përdoruesit e-mail, por versioni i vjetër i përgjigjes mbetet ende lidhje të qasshme dhe të vjetra too.

Për të mësuar se si për të gjetur emrin e kuti postare në faqen në botën time nuk ka informacion mbi mail.ru. faqja e ndihmës Por kjo është ajo që ju harroni të thoni punonjësit e mbështetjes vend, që përveç fusha: mail.ru, inbox.ru, list.ru, bk.ru, mail.ua, në vend ka edhe një corp.mail.ru. domain Regjistrohu një llogari me këtë fushë mund vetëm të punësuarit Site, përdoruesit e zakonshëm nuk është në dispozicion.

Për të ditur nëse përdoruesi është i punësuar në vend, të dobishme për të dyja në mënyrë që të mos bien për truket e mashtruesit, dhe për të përcaktuar se si të besueshme këshilla dhe rekomandime marrë komente nga komuniteti apo një mesazh personal.

përdorues IP

Që tregon adresën e vërtetë të dërguesit, tha se një mbështetje maylovsky në një kre zyrtare letër. Fakti që nuk është IP e dërguesit, për të treguar harruar. Dhe kjo e bën pak dinte se deri në rënien e përdoruesit vitit të kaluar IP tregohet në disa njoftimeve botën time.

Unë nuk mendoj se të gjithë ata që ka votuar për hyrjen në Komunitet apo blog, votave në sondazh, ka paraqitur një kërkesë për t'u bashkuar me komunitetin, ose të regjistroheni në blog, unë kam qenë i gatshëm për të ndarë IP e saj me ata të cilët kanë marrë një njoftim - autori i postit apo komunitetin blog administratori.

Vjeshtën e kaluar, e përdoruesit IP njoftime Bota ime mund të shoh më. Por ajo ende mund të shihet në letrat dërguar për përdoruesit.

Ajo do të jetë interesante:   si në shtëpi Grow Kombucha

Nëse IP është shfaqur në korrespondencën personale me njerëzit që ju njohin ose që janë të lidhur me marrëdhënie biznesi është një gjë. Por faqe ofron korrespondencë me markë të palës së tretë dhe të huaj. Për shembull, në projekt Përgjigje Mail.ru në llogarinë e përdoruesit personale ka një lidhje "Shkruaj një letër" dhe një lidhje me këtë janë mjaft të zakonshme. Shkruani një letër të ftuar, kur ju refuzojnë shënimet premoderiruemoe komunitetit: "hyrja juaj është refuzuar nga një moderator. Ju mund të shkruani një letër për moderim, në qoftë se ju nuk jeni dakord me vendimin e tij. " Duke e ditur se IP e tyre do të shfaqet në mesazhin e shërbimit headers lejojë përdoruesit të vendosin: nëse do të përdorim për korrespondencë me postë, ose të zgjedhin diçka tjetër, të tilla si mesazhe private.

numrin e telefonit

Disa kohë më parë, numri një përdorues plotë për telefoni shfaqet në linkun e mëposhtëm:

e.mail.ru/cgi-bin/passremind?action=answer&Username=Логин&Domain=Домен&Submit_PasswordAnswer=1&lang=ru_RU&answer=

Kjo lidhet këtu.

Tani lidhja tregon numrin e telefonit pa katër shifrat e fundit. Kjo pjesë e numrit është e mjaftueshme për të identifikuar vendin dhe rajonin e përdoruesit të banimit, si dhe për të përcaktuar numrin e llogarive të regjistruara në një numër telefoni.

Kjo është në dritën e besueshmërisë, shpejtësinë dhe lehtësinë e rimëkëmbjes fjalëkalimin me ndihmën e një numër telefoni, ju duhet të mbani në mend se një pjesë e madhe e kësaj dhome është në domenin publik.

Age përdorues

Aktualisht, mosha e informatave sekrete dhe të klasifikuara nuk është. Por, kur në parametrat e llogarisë në mënyrë specifike specifikoni nëse doni mosha specifikuar në pyetësor ishte në dispozicion për përdoruesit e tjerë, dhe në dritën e konfigurimit ekspozuar, ajo është shfaqje e saj, ajo duket si ajo nuk është e qartë.

Kështu që shikoni konfiguroni profilet:

Tick ​​"Trego mosha" dhe "Display këtë informacion në profilin tim në Mail.Ru Agjenti" nuk është i kontrolluar. Dhe këtu është informacioni shfaqet në agjent kur kërkimi përdoruesi duke përdorur "Shto Kontakt" button:

Ajo do të jetë interesante:   kreatininës ngritur në Shkaqet e gjakut dhe trajtimin

Mosha shfaqet, dhe kur ju klikoni në ikonën "Rreth" dritare hapet datën mjaft të plotë të lindjes (e njëjta që është shfaqur nuk ka një agjent).

Informacion në lidhje me botën e mbyllur

Në qoftë se përdoruesi mbyllur botën, për të parë miqtë apo grupet, ose të dhënat e dhëna në pyetësor, është e pamundur. Në vend të kësaj, ata janë shfaqur në info në blog në: blogs.mail.ru/Домен/Логин/info. Informacioni shfaqet në interesat e abonentëve blog miq përdorues, data e krijimit të blog. Info në blog shfaqet edhe në qoftë se blog është e mbyllur, dhe vënë në parametrat në dispozicion "vetëm për mua."

Posts dhe komentet përdorues në draftin

Info në blog tregon numrin e komenteve të lëna nga përdoruesit në projekt. Por për të gjetur këto faqe comments mail.ru do të thotë e pamundur. Dhe nganjëherë kjo mund të jetë kënaqësi, ose me të vërtetë duhet - për të gjetur komentet e tyre mbi projektin ose të shihni komentet nga përdoruesit e tjerë.

Në këtë rast, do të ndihmojë në Yandex Blog Kërko. Ajo specifikon:

Zona e kërkimit - comments;

bloger - Adresa blog, ose bota;

në një revistë apo komunitet - blog adresave ose në grup (në qoftë se ju nuk e specifikon, kërkimi do të shkojnë në të gjitha komentet e përdoruesit).

Kërko për komente apo komente punimeve, nëse regjistrimet janë mbajtur në grupe dhe bloge janë të hapura për përdoruesit e paregjistruar, vetëm të hyra tyre indeksuar nga motorët e kërkimit. blog personal e përdoruesit, ju mund të shikoni të dhënat individuale dhe komente. Në komunitetet llogari dhe komentet e përdoruesit janë të përziera dhe mundësia për të ndarë ato unë nuk kam gjetur.

Sa e kërkesës, dhe janë të interesuar në këtë pozitë në këtë burim unë nuk e di. Shkurtimisht, ajo mund të reduktohet në të vërtetën e njohur: "Të gjitha që ju tregoni për veten në internet, ju nxjerr në qasje të hapur"

Shto një koment

e-mail juaj nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *