ÇFARË ëndërr procesion funeral

Author: | 2019/08/01

Përmbajtja:

 • Çfarë mund të mendoni?
 • skenare tipike
 • Cila ishte moti?
 • takim
 • Puna Miller
 • Unë nuk dua të vdes ...


Dream Interpretimi procesion funeral


Çfarë mund të jetë më keq se varrimit, parë në një ëndërr? Sad fytyrë dhe funeral muzikë - të gjitha atributet tradicionale, pa të cilat ajo thjesht nuk mund të shmanget. Sigurisht, pas zgjohen nuk janë përvoja më e këndshme, dhe duan të shpejt të gjetur se çfarë është një ëndërr procesion funeral. Për të marrë një parashikim të saktë të ëndërruesit ka për të kujtuar të gjitha të dhënat tuaja dhe të kërkoni ndihmë në një libër të veçantë ëndërr.

Çfarë mund të mendoni?

Siç përshkruhet nga libri ëndërr, procesion funeral - një shenjë të diskutueshëm, që do të thotë diçka krejt të ndryshme nga ajo që ju mund të mendoni. Në shumicën e rasteve, personi gjumi do të jetë në pritje për një lajm i mirë, madje edhe në një këmishë të thjeshtë.

Artikuj popullore Çfarë ëndërr është varrosur? Pse ëndrra e Qom? Pse ëndërr për vetë funeralin tuaj? Çfarë ëndrra Aliens funeral?skenare tipike

Nëse keni pasur një funeral, ajo do të jetë e nevojshme për të krahasuar të dhënat e parë me atë që është shkruar në librin ëndërr. Kështu, është e mundur për të hequr qafe eksitim tepruar. Në mesin e kryesore janë:

Nëse funeralin ëndërruar

 • në ëndërr procesion funeral - të pengesave;
 • i pranishëm në varrimin e tij - një simbol i shëndetit të mirë dhe optimizëm pashtershëm;
 • varrosur një të afërm - për një jetë të gjatë dhe të lumtur;

Cila ishte moti?

Për ëndërrimtar është shumë e rëndësishme për të kujtuar të motit, e cila ishte në kohën e varrimit.

ditë të qartë

Nëse marshimi u zhvillua në një mot të qartë dhe të ngrohtë, kështu që në realitet ëndërrimtar mund të shpëtoj nga vështirësitë akumuluar. Vetëm ai do të duhet të bëjë çdo përpjekje për të kapërcyer ato.

kohë e keqe

Për ëndërr e motit të keq gjatë funeralit

Një ëndërr që ka motit me shi, shiu i vazhdueshëm erdhi gjatë funeralit - planet tuaja nuk do të vijë e vërtetë. Ajo është e mirë për të marrë kohë për të planifikuar, duke reduktuar probabilitetin e ngjarjeve të padëshiruara.

takim

Nëse ju do të takohen një procesion funeral dhe të shkojnë në rrugën e tij, atëherë ju nuk do të vërtetë e vlerësojmë interpretim. Më shumë gjasa, ju bëni të krijojë probleme për veten tuaj duke marrë vendime të gabuara për çështje të diskutueshme.

para tij

Nëse ju e kaloi rrugën e drejtë në para arkivolit, atëherë problemet tuaja rri prapa çdo cep. Gjëja kryesore - mos e humbni shpresën dhe mos u frikësoni para kohe, sepse një qëndrim pozitiv do të ndihmojë ata për të kapërcyer.

Një distancë e mirë

Ju mund të ëndërrojnë si procesion funeral u larguan me një të huaj në një distancë të mirë, dhe atëherë është e mundur që të shpresojmë se problemet do të zgjidhen. Le shpejtësia nuk është e njëjtë si ne do të dëshironim, gjëja e rëndësishme është se ata do të bëhen më pak çdo ditë. Nëse procesion i të huajve fillon për të lëvizur larg nga ju, atëherë ngjarje të rastit do të ndihmojë për të marrë nga problemet. Kur njerëzit shkojnë prapa makinë varrimi bosh, atëherë shumica e problemeve nuk kanë peshë në botën e vërtetë.

Puna Miller

Thjeshtë ndihmën e Dream Miller, ju mund të gjeni një numër të madh të skenarëve të veçantë.

Duke parë si në një ëndërr për të varrosur një të afërm

të dashurit

Të marrë pjesë në funeralin e një mik i ngushtë i afërm ose - për shëndetin e mirë të të gjithë pjesëmarrësve të ëndrrës. Çfarë mund të jetë më e keqe se varrosur fëmijën e saj? Pavarësisht nga fotot e tmerrshme, libri i Millerit ëndërr jep një interpretim krejtësisht të kundërt, e cila do të simbolizoj marrëdhënie të forta familjare.

Aliens

Nëse ju jeni pikëlluar i huaj i plotë, kështu që marrëdhëniet me të tjerët mund të jetë disi e ftohtë. Ju do të duhet për të analizuar sjelljen e tyre dhe për të kuptuar se ku gabimet janë. Për të ndihmuar në funeralin e të huajve - një nedoponimaya simbol mes miqve.

Unë nuk dua të vdes ...

Life - Rruga e gjatë me gunga dhe kthehet e saj, por të gjithë do një pak më të gjatë për të shtrihet udhëtimin e tyre, në qoftë se jo gjithmonë e rehatshme.

Nëse e keni parë funeralin tuaj, atëherë në të vërtetë ju do të duhet të presin një jetë të gjatë dhe të lumtur, të mbushur me emocione të ndritshme. Nëse njerëzit janë të etur për të mbajtur zi, ia vlen vetëm të gëzohet në të ardhmen, ju presin respektin dhe nderin.

Është e nevojshme të marrin në konsideratë interpretimin e autorëve të tjerë, në mënyrë për të mbushur boshllëqet në zhvillim. Si sonnik Lofa shkruan një vizion i tmerrshëm natë parathotë pasuri dhe respekt universal.

Zakonisht shihen imazhet e plumbit natën për faktin se humor ëndërruesi është përkeqësuar dhe ka disa ndjenja. Shumë prej përkthyesve të nxjerrë në pah vëmendjen e tyre në faktin se varrimit - një shenjë jashtëzakonisht e favorshme, e cila do të lajmëroj një përpjekje të suksesshme.

Edhe në qoftë se në ëndërr keni pasur për të varrosur prindërit e tyre, aq më shumë nuk ka asnjë arsye për t'u shqetësuar, sepse ju keni për të organizuar një ngjarje të gëzueshme.

Artikuj popullore Pse ëndrra e gjakut? Çfarë ëndërr Mbesa? Pse ëndrra e nënës së gruas? Çfarë shpërthim ëndërrShare me miqtë tuaj:

Vlerësimi juaj:

Artikuj popullore Pse ëndrra e arrestimit? Çfarë ëndrra mbërthyer në një ashensor? Çfarë një martesë ëndërr e vajzës? Pse ëndrra e një varrezë?  DREAM procesion funeral. ÇFARË varrosur ëndrrat ...

  Ne e shohim artikullin në "librin ëndërr Procesion funeral të një i huaj" në faqet e directory aktuale në ëndrrat në vitin 2018.

  Dream Interpretimi funeral procesion e një të huaje

  Dream Interpretimi procesion funeral

  Çfarë mund të jetë më keq se varrimit, parë në një ëndërr? Sad fytyrë dhe funeral muzikë - të gjitha atributet tradicionale, pa të cilat ajo thjesht nuk mund të shmanget. Sigurisht, pas zgjohen nuk janë përvoja më e këndshme, dhe duan të shpejt të gjetur se çfarë është një ëndërr procesion funeral. Për të marrë një parashikim të saktë të ëndërruesit ka për të kujtuar të gjitha të dhënat tuaja dhe të kërkoni ndihmë në një libër të veçantë ëndërr.

  Çfarë mund të mendoni?

  Siç përshkruhet nga libri ëndërr, procesion funeral - një shenjë të diskutueshëm, që do të thotë diçka krejt të ndryshme nga ajo që ju mund të mendoni. Në shumicën e rasteve, personi gjumi do të jetë në pritje për një lajm i mirë, madje edhe në një këmishë të thjeshtë.

  skenare tipike

  Nëse keni pasur një funeral, ajo do të jetë e nevojshme për të krahasuar të dhënat e parë me atë që është shkruar në librin ëndërr. Kështu, është e mundur për të hequr qafe eksitim tepruar. Në mesin e kryesore janë:

  Nëse funeralin ëndërruar

  • në ëndërr procesion funeral - të pengesave;
  • i pranishëm në varrimin e tij - një simbol i shëndetit të mirë dhe optimizëm pashtershëm;
  • varrosur një të afërm - për një jetë të gjatë dhe të lumtur;

  Cila ishte moti?

  Për ëndërrimtar është shumë e rëndësishme për të kujtuar të motit, e cila ishte në kohën e varrimit.

  ditë të qartë

  Nëse marshimi u zhvillua në një mot të qartë dhe të ngrohtë, kështu që në realitet ëndërrimtar mund të shpëtoj nga vështirësitë akumuluar. Vetëm ai do të duhet të bëjë çdo përpjekje për të kapërcyer ato.

  Për ëndërr e motit të keq gjatë funeralit

  Një ëndërr që ka motit me shi, shiu i vazhdueshëm erdhi gjatë funeralit - planet tuaja nuk do të vijë e vërtetë. Ajo është e mirë për të marrë kohë për të planifikuar, duke reduktuar probabilitetin e ngjarjeve të padëshiruara.

  takim

  Nëse ju do të takohen një procesion funeral dhe të shkojnë në rrugën e tij, atëherë ju nuk do të vërtetë e vlerësojmë interpretim. Më shumë gjasa, ju bëni të krijojë probleme për veten tuaj duke marrë vendime të gabuara për çështje të diskutueshme.

  Nëse ju e kaloi rrugën e drejtë në para arkivolit, atëherë problemet tuaja rri prapa çdo cep. Gjëja kryesore - mos e humbni shpresën dhe mos u frikësoni para kohe, sepse një qëndrim pozitiv do të ndihmojë ata për të kapërcyer.

  Një distancë e mirë

  Ju mund të ëndërrojnë si procesion funeral u larguan me një të huaj në një distancë të mirë, dhe atëherë është e mundur që të shpresojmë se problemet do të zgjidhen. Le shpejtësia nuk është e njëjtë si ne do të dëshironim, gjëja e rëndësishme është se ata do të bëhen më pak çdo ditë. Nëse procesion i të huajve fillon për të lëvizur larg nga ju, atëherë ngjarje të rastit do të ndihmojë për të marrë nga problemet. Kur njerëzit shkojnë prapa makinë varrimi bosh, atëherë shumica e problemeve nuk kanë peshë në botën e vërtetë.

  Puna Miller

  Thjeshtë ndihmën e Dream Miller, ju mund të gjeni një numër të madh të skenarëve të veçantë.

  Duke parë si në një ëndërr për të varrosur një të afërm

  të dashurit

  Të marrë pjesë në funeralin e një mik i ngushtë i afërm ose - për shëndetin e mirë të të gjithë pjesëmarrësve të ëndrrës. Çfarë mund të jetë më e keqe se varrosur fëmijën e saj? Pavarësisht nga fotot e tmerrshme, libri i Millerit ëndërr jep një interpretim krejtësisht të kundërt, e cila do të simbolizoj marrëdhënie të forta familjare.

  Nëse ju jeni pikëlluar i huaj i plotë, kështu që marrëdhëniet me të tjerët mund të jetë disi e ftohtë. Ju do të duhet për të analizuar sjelljen e tyre dhe për të kuptuar se ku gabimet janë. Për të ndihmuar në funeralin e të huajve - një nedoponimaya simbol mes miqve.

  Unë nuk dua të vdes ...

  Life - Rruga e gjatë me gunga dhe kthehet e saj, por të gjithë do një pak më të gjatë për të shtrihet udhëtimin e tyre, në qoftë se jo gjithmonë e rehatshme.

  Nëse e keni parë funeralin tuaj, atëherë në të vërtetë ju do të duhet të presin një jetë të gjatë dhe të lumtur, të mbushur me emocione të ndritshme. Nëse njerëzit janë të etur për të mbajtur zi, ia vlen vetëm të gëzohet në të ardhmen, ju presin respektin dhe nderin.

  Është e nevojshme të marrin në konsideratë interpretimin e autorëve të tjerë, në mënyrë për të mbushur boshllëqet në zhvillim. Si sonnik Lofa shkruan një vizion i tmerrshëm natë parathotë pasuri dhe respekt universal.

  Zakonisht shihen imazhet e plumbit natën për faktin se humor ëndërruesi është përkeqësuar dhe ka disa ndjenja. Shumë prej përkthyesve të nxjerrë në pah vëmendjen e tyre në faktin se varrimit - një shenjë jashtëzakonisht e favorshme, e cila do të lajmëroj një përpjekje të suksesshme.

  Edhe në qoftë se në ëndërr keni pasur për të varrosur prindërit e tyre, aq më shumë nuk ka asnjë arsye për t'u shqetësuar, sepse ju keni për të organizuar një ngjarje të gëzueshme.

  Libri i interpretimeve të ëndrrave

  funeral

  Dream libër Procesion funeral kishte një ëndërr, çfarë një ëndërr në një procesion funeral ëndërr? Për të zgjedhur interpretimin e gjumit, shkruani fjalen e ëndrrave tuaja në formën e kërkimit dhe të klikoni në letrën e parë e karakterizon imazhin ëndërr (në qoftë se ju doni të merrni një interpretim në internet ëndërr në letrën e lirë sipas rendit alfabetik).

  Tani ju mund të gjeni, e cila do të thotë të ëndërr procesion funeral, duke lexuar në vijim interpretimin e lirë të ëndrrave të mirë libër online Dream House e Diellit të!

  Procesion funeral i Dream Interpretimi

  Procesion funeral rrallë shkakton buzëqeshje fytyrat e trishtuar duke qarë njerëzit, muzikë funeral - bien dakord që të gjitha këto atribute nuk kontribuon për argëtim. Megjithatë, nëse ju ëndërr funeral, por jo në realitetin e tanishëm, dhe ju jeni të pyesin se çfarë kjo ëndërr, atëherë pjesa tjetër e siguroi. Në kundërshtim me pritjet, kjo ëndërr është pozitive në librat e pothuajse të gjitha të njohura ëndërr.

  shkurtimisht shpjegon

  Nëse jeni të shqetësuar në lidhje me, çfarë ëndërron procesion funeral, atëherë ju duhet të kontrolloni detajet e ëndrrave tuaja me librin ëndërr. Kjo do t'ju ndihmojë të kuptoni nëse ka një arsye për t'u shqetësuar.

  • Ëndërruar të funeralit të tij, morën pjesë shumë condolers - për shëndetin dhe humor optimiste.
  • Varrosur një të afërm - në të vërtetë, ai do të jetojë për shumë vite.
  • Procession takuar një të huaj - do të hasni pengesa.
  • Zi ditore e qartë - për të hequr qafe nga vështirësitë.
  • Kjo ishte koha e keqe - plani shkoi shtrembër.

  Dream Interpretimi G. Miller

  Mëso se çfarë një prani ëndërr në ceremoninë e varrimit, në nder të një shpëtimtar të vdekur, nuk është e vështirë. Dreaming është shëndet të mirë nga të afërmit dhe të dashurit. Nëse keni pasur një ëndërr që vjen një procesion funeral, zi e huaj - në marrëdhëniet me të tjerët mund të jenë të planifikuara freski.

  Shqetësuar për shkak të faktit se në një ëndërr varrosur fëmijën e tyre? Nuk është e nevojshme, soothes Dream Miller, ky makth profetizon paqen në familje. Ëndërroj që ju të ndihmuar me varrimin e fëmijës së një personi tjetër? Kjo është një keqkuptim midis miqve.

  Die në një ëndërr - për një jetë të gjatë

  Shih nga funeralin e tij - një shenjë e një jete të gjatë dhe të suksesshme. Dhe në qoftë se ju do të pyesin se çfarë një ëndërr, ajo që ju shihni në pjesën e familjes së tij qanin mbi ty të vdekur, përgjigja ju ëndërr libër White magjistar. Interpretimi i gjumit, të cilat për ju janë të pikëlluar, shumë i lumtur - ju pret sukses dhe njohje universale.

  Haraç për të, apo tashmë në pragun e Nderit

  Dream Interpretimi Lofa pastor shpjegon vizionin që keni pasur një shans për të marrë pjesë në procesion funeral: nëse varrosur një mik, atëherë ju do të nder dhe respekt, i huaj - do të fitojë pasuri.

  Shpesh, kur e pa në një ëndërr diçka e tmerrshme, ne të zgjoheni në një humor të keq dhe vazhdimisht presin që kjo të ndodhë me ne diçka të pakëndshme. Mos u shqetësoni, nëse keni pasur një ëndërr për të marrë pjesë në varrimin e një mik. Dream Interpretimi Mis Hasse premton se ju jeni shumë me fat në fillimin e diçka të re, ju jeni të sigurt për të arritur sukses. Për të marrë pjesë në procesion funeral të disa prindërve dhe për të marrë ngushëllimet - kjo foto premton një ngjarje të gëzueshme, ku ju do të përgëzoj.

  Bëhuni një dëshmitar të rastit - Pengesat dhe Zgjidhje

  Takohen në ëndërr varrezat procesion me të vdekurit, dhe të kalojnë rrugën në frontin e tij - jo të vërtetë e vlerësojmë interpretimin: ju jeni veprimet e tyre të krijojnë pengesa në zgjidhjen e çështjeve të diskutueshme dhe do të sjellë në këtë mënyrë me probleme. Për të kalojnë rrugën në frontin e arkivolit - një shenjë se problemi është tashmë shumë afër.

  Unë ëndërrova se ju u takua në varrezat tërhiqeshin procesion varrimi me të vdekurit të huaj - mund të shpresoj se problemet do të zgjidhen gradualisht. Heq procesion e të huajve, duke arritur përtej varrit - ngjarjeve të rastit për të ndihmuar të përballen me faktin se parandalon jetojnë. Por, për të përmbushur në njerëzit varrezave duke ecur në një makinë varrimi bosh - një simbol i asaj që nuk ekzistonte problemet si të tilla.

  Dream Interpretimi funeral, ajo ëndërr në ëndërr për të parë funeralin

  Nga ky artikull ju mund të gjeni atë që ju ëndërr funeralin e librave ëndërr nga autorë të ndryshëm. Ajo që është parë në kartat e analizave të shpejtë ëndërr Lenormand. Një shifër më të saktë do të fle kalendarit hënor.

  Çfarë funeral ëndrra: interpretimi i një ëndrre

  Çfarë bëni ju ëndërr funeral në një ëndërr?

  Funerali i një personi të vdekur në ëndërr e një martese, në qoftë se ju nuk janë të martuar / zhenaty.Videt ëndrrën e varrimit të një personi të vdekur, në të cilën ju mbajnë arkivolin - ju bëni diçka të neveritshme që do të bëjë të dashur tuaj një shumë vuajtje. Ju bëni këtë me qëllim apo jo - në çdo rast, të jenë të kujdesshëm për të mos lënduar të dashurit e tyre.

  Funerali i një personi të vdekur - ai e pa një ëndërr, mbani mend se çfarë emocione të sulmuar gjatë saj. Nëse ju thirri dhe i hidhëruar - kjo ëndërr një ëndërr për telashe në qoftë se ju nuk e vërejnë emocionet negative në ëndërr - atëherë ju do të keni një rezultat të mirë.

  Pse ëndrra e funeralit të një personi të vdekur - në qoftë se ju jeni një person i biznesit, kjo ëndërr do të thotë që ju jeni duke pritur për probleme të biznesit, ose ju do të humbni një shumë të madhe parash. Nëse jeni duke shkuar për të hapur një biznes të ri, varrimi i një të vdekuri në ëndërr kumtoj dështimin e saj.

  Pse ëndrra e varrimit një person që jeton së - shënim motit ajo është vlerë. Nëse keni ëndërr e jetesës funeral njohje qiellin e qartë pa re - kështu që ai do të jetojnë përgjithmonë në lumturi pas. Dhe në qoftë se koha është e vrenjtur dhe me shi - le të kini kujdes e problemeve shëndetësore.

  Funerali i një personi që jeton në ëndërr gjithashtu mund të thotë se është koha që të marrë një hobi të ri, të cilat ju kanë kërkuar kohë për të kushtojnë vëmendjen e tij.

  Funeral çfarë bien ëndrrat?

  Funeral - Për ëndërr funeralin dhe dëgjoni muzikë funeral - për vdekjen e dikujt.

  Funeral çfarë verë ëndrrat?

  Çfarë do të thotë të ëndërr funeralin - Dreaming i funeralit i huaji - për ngazëllim expositor tjetër që ju mund të lexoni një interpretim të ndryshëm të asaj që ju ëndërr.

  Çfarë ëndrrat dhe se si për të interpretuar në funeralin e Dream Interpretimi?

  Nëse keni ëndërruar të varrimit të pasur - ëndrra juaj parathotë fatkeqësi që ka pësuar shtëpinë tuaj. funeral Poor, në të kundërtën fat, -predveschayut, ajo është interpretimi i asaj që ju ëndërr gjatë natës.

  Pse ëndrra e funeralin e një gruaje, e cila është ëndrra?

  • Funeral - të jetë në funeralin e një të afërmi të një të qartë, ditë me diell - një shenjë e shëndetit të mirë e të dashurit tuaj.
  • Nëse, megjithatë, kjo është e mbuluar me re dhe shi - në të ardhmen e afërt presin një sëmundje apo një lajm i keq.
  • Nëse ju shikoni në varrimin e një i huaj për ju njeri - komplikime të mundshme të papritura në marrëdhëniet me njerëzit.
  • Funerali i një fëmije në një ëndërr kumtoj shëndet dhe paqe në familjen dhe problemet me miqtë tuaj.
  • Dëgjoni një taksë ëndërr - Lajmet e papritur të trishtuar, sëmundje apo personit të zhdukur.
  • Ziles vetë - një lajmëtar e sëmundjeve dhe dështimit.

  Small Dream Libri i Velesit

  Çfarë funeral ëndërr, interpretim ëndërr:

  Funeral - Wedding, suksesi funeral //, probleme; varrosin të afërmit, mik, njeriu fisnik - lumturi, pasuri, trashëgimi; Unknown varrosur - shpifje, plumbi false; ju varrosin -neozhidannaya gëzim të jetojnë gjatë // keq; Funeral këngët të këndojnë ose dëgjojnë - trishtimin, vdekjen e të afërmit apo të njohurit.

  Një i vjetër Russian Dream Book

  Çfarë ëndrra funeral, në interpretim ëndërr Interpretimi:

  Funeral çfarë snyatsya- parë një njeri i panjohur dhe të panjohura për ne shënon përgojimi, shpifjet dhe lajme të rreme.

  Dream Interpretimi shpirtërore E.Tsvetkova

  Çfarë ëndrra funeral në ëndrrat?

  Funeral - një rezultat i favorshëm; për martesë; Ju varrosur - një jetë të gjatë; të vdekur të gjallë - një ftesë në dasmë; procesion funeral - Të shumta janë dhembjet (në varësi të kohëzgjatjes së procesion, në lidhje me personal), është interpretimi i ëndrrës-libra funeralin.

  Çfarë ëndrra funeral, sipas besimit popullor Ukrainë:

  Kur ëndrra e një funeral, ajo është e mirë, ajo mund të jetë në familje dasmës. Nëse ëndërr e varrimit - Mount ngrirë. Funeral - fund të lumtur; wedding; ju fsheh - një jetë të gjatë që shërbejnë - rritja e pagave, siç është raportuar nga përkthyesi i efektit gjumë, të cilat ju të ëndërrojnë.

  Dream interpretim të shekullit XXI

  Çfarë ëndërr funeral në një ëndërr?

  Interpretimi i gjumit në Dream Interpretimi:

  • Funeral - shih procesin e varrimit në gjumin e tij - Waking premton një ngjarje të mirë, një pajtim, një martesë, për Burra - jetë të gjatë dhe të lumtur.
  • Bury dikush nga familja - suksesin që do të thotë në biznes, jeni ndjerë pashpresë, ndryshime të brendshme në vetvete, ndryshimet në biznes.
  • Për të qarë, vajtojnë në funeralin - është jetëshkurtër lumturi.
  • Vajtues të parë - një shenjë e mirë.
  • Ngushëllimet për të pranuar - për pushime.
  • procesion funeral për të parë - për martesë.
  • Shohin veten varrosur të gjallë - kjo do të thotë se ju jeni gati për të bërë një gabim të madh se armiqtë më shpejt të përdorni për të dëmtojë ju; Unë shoh se ju jeni të shpëtuar, duke marrë nga varret - që do të thotë se kostoja e përpjekje të madhe që ju mund të sigurtë të të hyjë në rrugën e duhur.

  Ëndrra Funeral, që:

  Funeral - Nëse një person e sheh veten në një ëndërr varrimi midis jush një person i moshuar - mirë, kjo do të thotë prosperitet.

  Funeral çfarë pranverë ëndrrat?

  Funeral - të jetë e gjatë.

  Dream Interpretimi shërues Fyodorovskaya

  Çfarë funeral ëndërr, interpretim ëndërr interpreton si më poshtë:

  Funeral - për martesë.

  Ëndërron the Traveler (T.Smirnova)

  Dream Interpretim: Funerali - një interpretim të autorit

  procesion funeral (në varësi të kohëzgjatjes) - Vonesat në rastet; mall; për martesë; makinë varrimi shih - ndryshime në jetë.

  Çfarë do të thotë kur funeral ëndërr - Shih veç e veç, p .. Të vdekur.

  Çfarë do të thotë kur Funeral ëndërr - Përfundimi i suksesshëm i rasteve dhe një periudhë të caktuar të jetës. Shih e tyre - një jetë të gjatë; dasmës. Funerali i një njeriu me ndikim - ndryshime të mëdha personale apo ndryshimet në vend.

  Dream Interpretation psikolog G. Miller

  Çfarë funeral ëndrra e Dream Interpretimi:

  • Funeral - të jetë në funeralin e një të afërmi në një ditë të bukur me diell - një shenjë e shëndetit të mirë të familjes tuaj; mundur dhe emergjente pasuri.
  • Por në qoftë se është shi dhe moti i zymtë, prisni shpejti sëmundje dhe një lajm i keq, si dhe rënien në biznes.
  • Nëse ju jeni i pranishëm në varrimin e një personi të panjohur për ju - ajo mund të ketë komplikacione të papritura në marrëdhëniet me njerëzit.
  • Funerali i shëndetit të fëmijës suaj dhe paqen Herald në familjen tuaj, por problemet - në mesin e miqve.
  • Dëgjoni një shenjë e kobshme ëndërr - do të thotë lajm i papritur i trishtuar apo sëmundje e personit mungon.
  • Telefononi zile vetë - lajmëtar e sëmundjes dhe dështimit, kështu qëndron për librin funeral ëndërr, dhe të gjitha që ju të ëndërrojnë.

  Çfarë ëndrra dhe çfarë do të thotë funeral sot?

  Funeral - Gëzimi i dasmës

  Çfarë funeral ëndërr, interpretim ëndërr:

  Shih funeralin në një ëndërr - një ngjarje të gëzuar, fat i mirë. Për të marrë pjesë në dhuratat e varrimit dhe gëzimin e miqve. funeral juaj për një sukses të madh, fat afatgjatë, pavarësisht humor pesimist.

  Dream interpretimin e Apostle Simon Zellshmi

  Çfarë ëndrra funeral në ëndrrat?

  Fun - të huaj, luksoze - të arritur pasuri - të huaj, i varfër - një luftë e vështirë për jetën - një jetë të gjatë, shëndet, lumturi familjare - e tyre

  Dream Interpretimi A.Menegetti psikolog

  Çfarë funeral ëndrra, të analizojnë të vizionit:

  Funeral (të varroset) - Afrohet fundi i autonomisë së egos.

  Ëndrra funeral, ajo simbolizon?

  Funeral (varrimi) - mbarimit, lehtësim, harruar, lamtumirës, ​​misterin; "Bury ndjenjat e tyre, shpresat," "të marrë një vdekje." Shih. Extras. Vdekja, vrasin.

  Ju ëndërrojë varrimit?

  Në ëndërr të shoh Funeral takohen - mirë.

  Dream Interpretation mesme Hasse

  Dream funeral, për çfarë?

  Strangers, një funeral luksoze - do të arrijnë pasuri; huaj, i varfër - një luftë e vështirë për jetën; vet - jetë të gjatë dhe të shëndetit; lumturi familjes.

  Funeral furrë - asgjë obradueshsya.

  Çfarë ëndërr funeral në një ëndërr?

  Të varroset - varrosur të gjallë të jetë - një rrezik të madh, të jetë i moderuar në dëshirat e tyre (arrestimit), frika e përgjegjësisë afërt.

  Fisnikët sonnik Grishin

  Çfarë ëndërrojnë funeral në ëndrrën e natës?

  Për ëndrrën funeralin - ëndërr Funeral - për shëndetin, të biseduar me të - nuk besoj fjalët e miqve të rremë. luaj shah me të - kanë plane joreale.

  Ajo që ëndrra është varrosur?

  Njihuni me funeralin në rrugë - të shërohet nga një sëmundje.

  Vlera e gjumit gjatë ditëve të javës:

  Nëse natën vizion do të vijnë e vërtetë varet jo vetëm në përmbajtjen e saj, por edhe në atë ditë të javës dhe çfarë kohë të ditës kishte një ëndërr.

  • Nëse keni ëndërr një funeral ëndërr nga e diela deri të hënën
  • Pse ëndrra e Dream Interpretation Funeral hëna deri të martën
  • Nëse funeralin ëndërr nga e marta deri të mërkurën
  • Nëse keni ëndërr e librit funeral Dream nga e mërkura deri të enjten
  • Çfarë funeral ëndrra të enjten
  • Nëse keni ëndërr një funeral ëndërr të premten
  • Çfarë funeral ëndërr në gjumin e tij të shtunën

  Fri 21 korrik 2017, 10:35:17

  Mon 26 shtator 2016 21:18:01

  U ul 17 shtator 2016 19:53:08

  Thu 19 Maj 2016 05:33:12

  Wed 27 Pri 2016 10:32:38

  libër Funeral ëndërr. Tregoj gjumin tuaj:

  Fusha e kërkuar janë shënuar me *.

  Pse ëndrra e një funeral luksoze të një të huaj?

  Tema e varrimit në ëndërr - dukuri mjaft të zakonshme. Shpesh ëndrra e përmbajtje të tillë të shkaktojë çrregullim ëndërrimtar, armiqësi, dhe madje edhe ankth. Por mos u shqetësoni, sepse nuk është gjithmonë një shenjë e keqe. Në këtë artikull, ne do të ju tregojnë se çfarë ëndërron huaj funeral sipas librit më të mirë përsëri.

  huaj varrimit

  Në këtë libër të ëndrrave të të tjerëve një funeral mund të kuptohet si një shenjë pozitive apo negative. Nga njëra anë, kjo ëndërr parathotë një ndërlikim të marrëdhënieve me njerëzit, financat dhe kompleksitetin e problemit. Por ndonjëherë, kjo do të thotë se ëndërruesi të ketë një shans për të përmirësuar pozitën e tyre në të gjitha sferat e jetës.

  Për të kuptuar më mirë se çfarë një fuqi më të lartë do të ju them të kujtojnë detajet. Mos harroni, si ju pa procesion funeral. Nëse keni shikuar atë nga larg - një ëndërr parathotë probleme dhe keqkuptime në familje, si dhe me probleme të holla. Në qoftë se ajo është e bllokuar ju rrugën - ëndrra është për t'u kuptuar fjalë për fjalë - pengesa të papritura në rrugën tuaj, ndoshta ata do të jenë të lidhura me të kaluarën gjatë harruar .

  Për ëndërr e një procesion funeral në rrugë për të punuar - një ëndërr e tillë mund të thotë riorganizim në punën tuaj . Ajo ju u takua në mënyrë - dhe kjo është një shenjë shumë e mirë - kjo shënon një ngjarje të këndshme në të ardhmen e afërt , pajtimin me njerëz dhe për të përmirësuar pozicionin tuaj.

  Unë ëndërrova se një i huaj u varros natën, të jenë të përgatitur për t'i bërë ballë thashetheme dhe intrigat e armiqve tanë . Kjo ëndërr parathotë një gërvishtje grindje, konflikte në familje, si dhe në ekipin e punës. Kur funeral nuk ishte populli, kjo do të thotë se ëndërruesi së shpejti do të jetë në gjendje të shprehin veten e tyre të mirë dhe të bëhet i suksesshëm. Ju në mënyrë të qartë të parë varrezat, përgatiten për bisedime të vështira, e cila do të jetë shumë e rëndësishme për ju.

  psikologët Miller besojnë se prania në funeralin e një të huaji në një ëndërr - për të komplikojë marrëdhëniet me njerëzit . Përveç kësaj, kjo do të ndodhë papritur dhe papritur.

  Dëgjo shenjë e kobshme vdekje e cila tingëllon në mënyrë të qartë - në sëmundjen e të afërmve apo miqve të cilët janë larg nga ëndërruesit . E dyta Interpretimi - marrjen lajmin e trishtuar. Vetë të telefononi zile në funeralin e një të huaji - një fatkeqësi e madhe ose sëmundje.

  Në interpretimin e shikuesit bullgare, një ëndërr ka një vlerë komplekse dhe varet nga detajet . Mblidhen për funeralin e një të huaji - për ndryshime të shpejta në lidhje me njerëzit e tjerë dhe veprimet e tyre në lidhje me ëndërruesit. Shih fëmijën funeral panjohur - rënien e shpresave. Fakti se mendimi i ëndërruesit, ai nuk do të ketë sukses. Përveç kësaj, dështimi i saj do të jetë i njohur për publikun dhe do të sjellë probleme të tjera.

  Qaj në funeralin e një të huaj - për të hequr qafe e ankthit dhe probleme . Problemet dëshpëruar ju papritmas zhduket. Vonë për funeralin e një të huaj - për të humbur një shans të mirë në zgjidhjen e problemeve të rëndësishme. Për varreza të të huajve që jetojnë - të ngjarjeve të pabesueshme në të ardhmen e afërt.

  Të shihni një shumë e të huajve trishtuar në funeralin - ajo thotë se në jetën e ju keni një shumë e armiqve që do të përpiqet për të fyejnë ju . Prandaj, ne duhet të jenë të kujdesshëm dhe të mos i besojnë të tjerët - armiqtë mund të arrijnë një goditje të pabesë.

  Veshin rroba zie - në qoftë se një ëndërr e tillë një vizion i një gruaje të martuar, ajo ishte e ve shpejt . Nëse ëndrra ajo pa një grua të vetmuar, është e kundërta - duke marrë një propozim martese nga një njeri i pasur. Mbajnë arkivolin me të vdekurit-një i huaj. Ajo thotë se në realitet ëndërrimtar kryer vepër turpshëm që lënduar familjen e tij dhe për të sjellë ato vuajtje. Prandaj, që e panë ëndrra duhet të jenë shumë të kujdesshëm.

  Sipas interpretimit të mesme femërore, ëndrra mund të jetë një shenjë e mirë apo e keqe. Shumë mirë, në qoftë se funeral ishin të pasur, i shëndetshëm dhe luksoze. Kjo ëndërr parathotë zbatimin e planeve më ambicioze të ëndërruesit , kështu që ai duhet të jetë më i guximshëm dhe të veprojë në mënyrë aktive dhe vazhdimisht.

  Megjithatë, nëse funeral ishte e varfër dhe e thjeshtë, kjo është një shenjë e trishtuar - ai parashikon një jetë të vështirë e plotë të heqjes dhe varfërisë. Kjo mund të jetë një humbje të punës apo shpenzimet e papritur e parave.

  psikiatër i njohur Ka dy lloje të ëndrrave të tilla. Ëndërruar funeral rritur panjohura - duke thënë se ju keni për të kryer akte të panatyrshme për ju dhe ju doni për të ndaluar atë . Funerali i një fëmije të panjohur - një ëndërr është veçanërisht e keqe për ata që dëshirojnë të kenë një fëmijë - kjo mund të thotë vështirësi me konceptimin e tij dhe lindjes.

  Dream Interpretimi Terence Smirnova

  Ezoterike Smirnov, i njohur edhe si "vagabond", thotë funeral i huaji është një shenjë e mirë që parathotë fat të mirë në biznes dhe fillimin e një faze të re të jetës . Nëse të pasurit u varrosën në një ëndërr, ajo tregon ndryshime të rëndësishme në jetën e The Dreamer-së, dhe në vendin e tij.

  Terapist nga SHBA Denise Lynn tha ëndrra të mira në lidhje me funeralin e çdo lloji, duke përfshirë edhe të huajt. Ata do të thotë fundin e jetës së vjetër dhe fillimin e një të ri rigjenerimin, brendshme dhe të jashtme.

  Në këtë libër ëndërr huaj funeral hebre konsiderohet shenjë shumë e mirë që parathotë pasuri të madhe . Nëse një ëndërrimtar ëndërruar një makinë varrimi ishte duke pritur për atë një jetë të gjatë dhe të lumtur.

  Njerëzit e lashtë indian menduar këtë ëndërr një shenjë e keqe - kjo paralajmëron një kërcënim për jetën e dikujt të afërt për ju . Për të shkëputur veten nga probleme, shamans Maya këshilluar për të bërë një gjerdan të bërë nga fasule kafe dhe për t'i dhënë atyre të gjithë të dashurit e tyre. Lagjet do t'i mbrojë ata.

  Në librin ëndërr të sundimtarëve më të mëdhenj të lashtë huaj kineze varrimit konsiderohet si një shenjë e mirë. Njeriu në këtë rast simbolizon ëndërrimtar, dhe në varrimin e tij - në "vdekjen" e plakut në të, dhe fillimi i një jete të re . Kjo është, kjo ëndërr parathotë një rilindje shpirtërore të njeriut dhe për të ndryshuar sistemin e saj të brendshëm.

  I cili është varrosur në një ëndërr?

  Siç është tashmë ëndrra të qarta në lidhje me funeralin i huaji të ketë një shumëllojshmëri të trajtimeve që varen nga detajet e gjumit. Veçanërisht e rëndësishme është që funeralet e të cilit ishin Dreamer:

  • Men - parashikon një ndryshim të ndjenjave në marrëdhëniet me femrat. Kjo është veçanërisht e vërtetë e ëndrrave, në të cilën një i huaj është si një burrë (nëse ëndrra e sheh gruan) ose mbi (nëse ëndrra e sheh një njeri).
  • Femrat - ëndrra është e ngjashme me vlerën e mëparshme, dhe do të thotë ndarje dhe ftohje marrëdhënie me një burrë (nëse ëndërruesit - një grua), apo pushim tuaj me gruan (nëse një burrë sheh një ëndërr).

 • Man - të ëndërr në varrimin e një njeriu të panjohur i ri është i frustruar, dashurisë njëanshme (sidomos për femrat).
 • Vajzat - Funerali i një të huaj të ri të flasim për pakujdesi dhe ftohtësinë në marrëdhëniet e ëndërruesit (veçanërisht nëse ëndërruesit - Man).
 • Moshuarit - funeral person i panjohur i moshuar kumtoj probleme "të lidhura" dhe grindjet.
 • Ajo duhet të thuhet se ëndrrat e funeralit i huaji të ketë interpretim të paqartë. Kjo nuk është befasuese - vetëm ëndërruesi mund ta kuptojnë kuptimin e tyre të vërtetë.

  Shih videon - "Çfarë ëndërr funeral?":


  Vlerësimit 4.9 Vota: 9

  Lexo më shumë:   Çfarë mund kollë për gratë shtatzëna

  Shto një koment

  e-mail juaj nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *