Cilat janë karakteristikat kryesore të fushës magnetike në të cilën njësitë

Author: | 2019/07/01


Magnetike induksion 1 induksion magnetik (pėrcaktuara V) - Karakteristika kryesore e fushës magnetike (sasia vektoriale), i cili përcakton forcën e ndikimit në krye luajtshme elektrike (aktuale) në fushën magnetike drejtuar pingul me drejtimin e shpejtësisë udhëtimit.

induksioni magnetik përcaktohet nga aftësia për të ndikuar objektin duke përdorur një fushë magnetike. Kjo aftësi është manifestuar kur lëviz magnet i përhershëm në spirale, ku spirale është i detyruar (ndodh) aktuale dhe fluksi magnetik në spirale gjithashtu rrit.

përmbajtje

 1. Kuptimin fizik të induksionit magnetik
 2. Formula e induksionit magnetike
 3. fluksi magnetik

Kuptimin fizik të induksionit magnetik

Fizikisht, ky fenomen shpjegohet si më poshtë. Metalik ka një strukturë kristal (spirale përbëhet nga metal). Në metalike grilë rregulluar akuzat elektrike - elektronet. Në qoftë se metali nuk është që të japin ndonjë ndikim audio magnetike, akuzat (Electrons) janë në pushim, dhe nuk do të lëvizë.

Nëse metali është i mbuluar nga fusha magnetike alternuara (për shkak të lëvizjes së magnet i përhershëm brenda spirales - domethënë zhvendosje ), atëherë akuzat fillojnë të lëvizin nën ndikimin e kësaj fushe magnetike.

 Si rezultat, në metal një rrymë elektrike. Fuqia e tanishme varet nga vetitë fizike të magnetit dhe spirale dhe shpejtësia lëvizje e një lidhje me një tjetër.

Kur vendosjen spirale metalike në një fushë magnetike e grimcave të ngarkuara një grilë metalike (në kashutke) janë ndërruar nga një kënd të caktuar dhe janë vendosur përgjatë vijave të fushës magnetike.

Forca Fusha lartë magnetike, aq më e madhe sasia e grimcave janë ndërruar dhe më uniforme do të jetë vendndodhja e tyre.

Fushat magnetike të orientuara në një drejtim nuk neutralizuar njëri-tjetrin, dhe të palosur për të formuar një fushë të vetme.


Formula e induksionit magnetikeinduksion magnetik 3

ku  B - vector magnetike induksion,  F - forca maksimale të vepruar në përçuesit aktual-kryerjen,  I - Intensiteti aktuale në një përçues,  l - gjatesine e përçuesit.

induksion magnetik. Identifikimi dhe përshkrimi i fenomenit.

induksion magnetik 2

fluksi magnetik

fluksi magnetik është një vlerë skalar që e karakterizon efektin e induksionit magnetike në një qark metalike. 

induksioni magnetik përcaktohet nga numri i linjave të forcës që kalojnë nëpër 1 cm2 të seksionit kryq e metalit. 

Magnetometrash përdorura për të matur atë, quhet teslometrami.

Njesia e matjes së induksionit magnetike në sistemin SI është Tesla (T).

Pas përfundimit të levizjes elektronike në bazë spirale kur ajo është bërë prej hekuri të butë, ajo humbet cilësinë e tij magnetike. Në qoftë se ajo është bërë prej çeliku, ajo ka një kapacitet për disa kohë për të ruajtur pronat e tyre magnetike.

induksion magnetik. Identifikimi dhe përshkrimi i fenomenit.


Çfarë matet me induksion magnetik?

fushë magnetike - Wikipedia

Përmbajtja e këtij neni nuk është përmbajtje origjinale

GregTech

Nga Minecraft Wiki

Shko te: navigacion, kërko

GregTech
Modicon gregtech5-1-.gif

për publikim

java Edition

autor

GregoriusT

data e lëshimit

26 korrik 2012

Versioni i fundit

09/06/16

në përputhje me

1.7.10

Mbështetje
Underworld

ka

Mbështetje Edge

ka

instalim

Shih. Vendosja

kërkesat

Minecraft Forge

referencat Forumi Website Download
Ndryshon
Patreon
versionin provë të
Forumit të ri
Ky artikull propozon për të riemërtoni GregTech 6. Shqyrtimi i shpjegimit të arsyeve ju mund të gjeni në faqen përkatëse diskutimit.
podstati.png i kërkuar Ky artikull (modifikime) janë të nevojshme nënseksioni! Ju mund të ndihmoni duke shkruar të paktën një prej tyre.
" Kjo shtesë shton teknologji e madhe «GregTech-Intergalactical» në botën tuaj. reaktor fusion, rrufe, dhe shumë teknologji të tjera dhe recetave të lehtë të shtoni këtë shtesë, por vetëm në qoftë se ju të kthehet në konfigurimin gjithë-fuqishme, natyrisht. "
- GregoriusT në një degë GregTech offline IC²

GregTech  - modifikim, krijuar GregoriusT, e cila plotësisht rindërton në lojë, duke shtuar një shumëllojshmëri e mjeteve dhe materialeve, përshtatur receta e objekteve ekzistuese, dhe ndryshimin e ores gjenerimit. GregTech  - është gameplay, zgjatet nga loosening shumë gjëra dhe proceseve, si dhe krijimin e një pemë të zgjeruar të zhvillimit teknologjik, i cili përbëhet nga një numër të dyja të reja dhe kompleksitetit, mekanizmat e vjetër. projektuar fillimisht si një zgjerim me modifikimin IndustrialCraft 2.

Warning! Me versionin 6.05.32, GregTech është plotësisht modifikim i pavarur! Megjithatë, GregTech dhe IndustrialCraft në përputhje të plotë dhe të përkryer plotësojnë njëri-tjetrin.
Warning! Supplement informacion të përditësuar shpesh mund të jetë e vjetëruar.

ndryshimet
 1. mekanizma të reja.
 2. burime shtesë të energjisë.
 3. xeherore reja, metale dhe objekte.
 4. Sistemi i ri është gjeneruar ores.
 5. kultura të reja për përzgjedhje.
 6. Kompleksiteti; receta për përpilimin dhe modifikime të ndryshme të lojës origjinale.

Artikuj [ citim i duhur | redaktoni kodin ]

 • Lista e ndryshimeve
 • Filloni të lojës
 • libra
 • përzgjedhje

Instalimi [ edit | redaktoni kodin ]

përmbajtje

 • 1 Artikuj
 • 2 Set
  • 2.1 Para 05/06/32
 • 3 Versione tjera
 • 4. Njësia kryesore
 • 5 Generation
 • 6 njësitë
  • 6.1 Machinery
  • 6.2 bllokon Funksioni
  • 6.3 Sensore
  • 6.4 Tela
  • 6.5 tuba
 • 7 Facilities
 • 8 Items
  • 8.1 Tools
  • 8.2 veshje
  • 8.3 Përbërësit për përpilimin
  • 8.4 Të Ndryshme
  • 8.5 Ushqimi
 • 9 Substancat
  • 9.1 Format themelore
  • 9.2 metalet e para
  • 9.3 lidhjeve
  • 9.4 Composites
  • 9.5 Format e jometaleve
  • 9.6 Kristal
  • 9.7 Materialet Press
  • 9.8 Minerale
  • 9.9 Materiali në kapsula
 • 10 Shënime
 • 11 Shtesa

Artikulli kryesor: Set modifikime duke përdorur Forge

 1. Install Minecraft Forge.
 2. Shkarko GregTech.
 3. Kopjo skedarin në një dosje <папка игры>/mods.

Para 05/06/32 [ citim i duhur | redaktoni kodin ]

Nëse ju keni të instaluar si duhet IndustrialCraft 2, kaloni në hapin 3 të udhëzimeve.

Artikulli kryesor: Set modifikime duke përdorur Forge

 1. Install Minecraft Forge.
 2. Instaluar IndustrialCraft 2 modifikim.
 3. Shkarko GregTech.
 4. Kopjo skedarin në një dosje <папка игры>/mods.

Versione tjera [ redakto | redaktoni kodin ]

emër version
GregTech Edition Community 1.12.2
GregTech 6 1.7.10
GregTech 5 Unofficial 1.7.10 / 1.10.2
GregTech 5 1.7.10
GregTech 4 1.6.4
GregTech 3 1.5.2
GregTech 2 1.4.7
GregTech 1 1.3.2

Main njësi [ citim i duhur | redaktoni kodin ]

emër njësi përshkrim
energjisë termike HU Përdoret për organet e ngrohjes.
Krioenergiya CU Përdorur për të ftohur trupin.
Në fakt kundërt ngrohjes.
energjia kinetike KU trupi lëviz në një vijë të drejtë.
energjia rrotulluese RU trupi rrotullohet.
energjisë magnetike në terren. mU Magnetizes objekte.
rrezatimi shkëlqen LU Ushqen pajisjet që operojnë me një lazer.
energji elektrike BE-ja feeds elektrike.
Ajo mund të transformohet në
format e lartpërmendura të energjisë.
energjisë kuantike qU Ushqen pajisjet që lidhen me këtë çështje.
informacione të përgjithshme GU Konsumi i energjisë në lojë janë dhënë në terma të përgjithshëm,
si njësitë e lartpërmendura, si rregull,
të konvertohet në njëri-tjetrin në një raport prej 1: 1.
lumë i kuq RF Energjia e përdorur nga një numër i modifikimeve të
tipit BuildCraft dhe zgjerimit termik.
presioni gb
Gibbl
Niveli i presionit të gazit në mekanizmin.
vëllim L Vëllimi i gazit të lëngshëm dhe është konsideruar në litra.
Një litër 1 korrespondon millivedru (1 mV).

brez

Artikulli kryesor: GregTech / Lists / Generation [redakto]

Blocks [ edit | redaktoni kodin ]

makineri

Artikulli kryesor: GregTech / Lists / Makineri [redakto]

blloqe Funksioni

Artikulli kryesor: GregTech / Lists / blloqe Funksioni [edit]

sensore

Artikulli kryesor: GregTech / Lists / Sensore [redakto]

tel

Artikulli kryesor: GregTech / Lists / Tela [citim i duhur]

tuba

Artikulli kryesor: GregTech / Lists / tuba [redakto]

strukturat

Artikulli kryesor: GregTech / Lists / Facilities [redakto]

Objektet [ edit | redaktoni kodin ]

instrumente

Artikulli kryesor: GregTech / Lists / Tools [edit]

veshje

Artikulli kryesor: GregTech / Lists / Coatings [redakto]

Përbërësit për përpilimin

Artikulli kryesor: GregTech / Lists / harton komponentet [citim i duhur]

përmbledhje

Artikulli kryesor: GregTech / Lists / Objekte të tjera [redakto]

ushqim

Artikulli kryesor: GregTech / Lists / Food [citim i duhur]

Substancat [ citim i duhur | redaktoni kodin ]

Modifikimi shton një shumë e substancës, shteteve të reja dhe shumë të recetave të reja.

forma themelore [ citim i duhur | redaktoni kodin ]

lloj Volumi i materialit
1 / 9 1 / 8 1 / 4 1 / 2 1 2 3 4 5 8 9
shufër
-
-
-

pjatë
-


-

pluhur
-
-
- - - - -
shufër -
-

- - - - - -
Gem / Crystal - -
-
-

metalet e para [ citim i duhur | redaktoni kodin ]

Artikulli kryesor: metale GregTech / e para (lista)

Lidhjeve [ citim i duhur | redaktoni kodin ]

Artikulli kryesor: GregTech / Alloys (lista)

Composites [ citim i duhur | redaktoni kodin ]

materiale të përbërë.

emër pjatë shufër
i përbërë

iridium përbërë
Iridium aliazh shufër

Format e jo-metale [ citim i duhur | redaktoni kodin ]

Jo-metale të aftë për të hedh kallaji.

emër formulë fletë shufër bar lëndëve të para grimcuar
në masë
bit kapsulë
silic si Silicon meshë rod shkurtër silic rod silic rod gjatë silic shufër silic - pluhuri silic Një pjesë të vogël të pluhurit silikonit Tiny pluhuri grumbull silikon Një pjesë e silikonit kapsulë silic
plastik CH 2 fletë plastike shufra të shkurtër plastike rod plastike shufra të gjata plastike bar plastike
Masa plastike grumbull plastike masiv
copë plastike Kapsula me plastike
gomë C 5 H 8 fletë gome Një kallam vogël gome rod gome shufra të gjata gome bar gome ( )
pesha gome masiv gome grumbull Një grusht i vogël i masës gome Një pjesë prej gome Kapsula gome

Kristal [ citim i duhur | redaktoni kodin ]

Artikulli kryesor: GregTech / Kristal (lista)

Materialet Press [ citim i duhur | redaktoni kodin ]

Artikulli kryesor: materiale GregTech / shtyp (lista)

Mineralet [ citim i duhur | redaktoni kodin ]

Artikulli kryesor: GregTech / minerale (lista)

Materialet në kapsula [ citim i duhur | redaktoni kodin ]

Gati të gjithë janë elementet e tabelës periodike, izotopeve saj (p.sh., tritium) ose komponimet (p.sh., karbonat kalciumi). Disa pjesë të materialit gjithashtu përmban ndryshime të tjera, p.sh., RailCraft, Pylltarisë.

Shënime [ edit | redaktoni kodin ]

Futjet [ citim i duhur | redaktoni kodin ]

 • QwerTech

GregTech

Shiko: Template: GregTech / Content [redakto]

IndustrialCraft²

Shiko: Template: IC2 / Content [redakto]

modifikim

Shiko: Template: Ndryshimet / Content [redakto]


Burim - «https://wiki.4-u.info/index.php?title=GregTech&oldid=712392»
Kategoritë:

 • Kandidatët për riemërtimin
 • GregTech
 • modifikim

Lexo më shumë:   VC nuk është duke luajtur muzikë ÇFARË DUHET BËRË

Shto një koment

e-mail juaj nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *