Çfarë për të dhënë edukatorëve caregiver për ditën e vetes

Author: | 2018/08/23

Duke punuar në kopshtin e fëmijëve - ajo është përgjegjëse dhe i mundimshëm. Ditët kur ka një mundësi për të falënderoj sinqerisht mësuesit, infermieret, psikologë dhe punëtorë të tjerë e kopshtit për kujdesin e tyre e fëmijëve tuaj, jo aq shumë. Kjo është arsyeja pse, pyesin se çfarë të japin për Ditën e edukatores së 27 shtatorit, prindërit duhet të udhëhiqet jo aq shumë premtimin, "është e nevojshme, sepse të gjithë është duke bërë" si një dëshirë për të kënaqur çdo person që, ditë pas dite të gjithë fëmijët nën kujdesin e tyre duke i dhënë.

Si rregull, ajo është e ruajtur "shpirtërore" dhurata: një kartolinë bërë nga një fëmijë, apo një vazo përkujtimore me gdhendje.

Duke diskutuar se çfarë për të dhënë edukatorëve ditë, prindërit për të përcaktuar menjëherë drejtimin e përzgjedhjes. Gjithsesi, një dhuratë për Ditën e ofruesit të duhet të plotësojë të paktën një nga pikat e mëposhtme:

 • origjinalitet
 • praktike,
 • Marrëdhënia me profesion,
 • nëse ju jeni tashmë të njohur me vitin e parë - natyra e tutorit apo dado.

vendosur standarde në Ditën e Edukatorit

Mundësia më e lehtë - për të dhënë të gjitha lulet në ditën e mësuesve dhe se mësuesit nuk mërzitem gjatë orëve të qetë - karamele. Ai është veçanërisht i përshtatshëm për ata që janë në kopsht vitin e parë, kur të dy prindërit janë ende me të vërtetë nuk e di dhe nuk e di të mjaftueshme të stafit të kopshtit. dhuratë të lira (ju mund të blej një buqetë të bukur brenda 500 rubla), por i paharrueshëm dhe të gjalla.

Ndërkohë që pothuajse të gjithë muajin shtator - kohë e mjaftueshme për të vendosur se çfarë të jep çdo Mësimdhënësve origjinal. Nëse komiteti prindi mjaft aktive, dhe të japë dhurata të shtrenjta nuk është e mundur, - mund të plotësohet me lule vet bërë ose të urdhërojë një studio foto në dosjet-zhvendosjen, fotokonvertami, postera me mesazhin e urimit individuale .

gjëra të bukura uplifting dhe stafin e kopshtit - kryesisht gra, kështu që ju gjithmonë mund të japin një surprizë e bukur : piktura, korniza për fotot, vendos sapun, dhe mjetet kujdesen handcrafted, dhe kështu me radhë. Edhe në qoftë se ju të futur një kornizë konvencionale për foton për 150 rubla një kolazh të gjithë djemtë në brezin, ne kemi marrë një gjë me të vërtetë të çmuar.

Dhuratë nuk do të duhet për të blerë. Është e rëndësishme, në fakt, vëmendje.

Helen shkruan, edukator me 10 vjet përvojë:

"Unë do të doja, si një edukator, prindërit ofrojnë si një dhuratë për të shkruar një letër kolektive falenderimi ndaj tutorit të tij me nënshkrimet e të gjithë prindërve të grupit dhe të marrë atë në krye të dosjes personale. Dhe se si një ankesë, në mënyrë që të kandidojë në kokë, dhe në formë të shkruar, dhe për disa arsye, me të mirë, reagime pozitive turpshëm. Besoni mua, Tutori juaj do të jetë shumë e bukur. "

Qasja utilitar të Ditës këtij Edukatorit

Nëse prindërit praktike dhe të mendoj se çfarë të japin për Ditën e edukatorit gjë më të mirë të dobishëm në ekonominë (sidomos duke pasur parasysh pagat jo shumë të larta në arsimin parashkollor) - ajo mund të jetë edhe vendim i drejtë: i gjithë grupi mund të përfshihej në një gjë mjaft e vërtetë, nëse

 • pajisje shtëpiake në varg 2.500-3.000 rubla (kënga, tharëse flokësh, procesor ushqim, beres kafeje)
 • pjatë të vendosur pjekje (nëse mësuesi i pëlqen të bëjë) - 500-1000 rubla
 • pika e vogël e pajisjeve kompjuterike (nëse mësuesi ka një kompjuter, dhe pa atë sot për të punuar në arsim është praktikisht e pamundur), për shembull, një printer foto ju do të kushtojë 3.800 rubla, por mësuesi do të jetë në gjendje për të shtypur fotot tuaja në të dhe të përgatisë gazetën mur.

Vetëm mos harroni se pushimi nuk është një mësues, dhe të gjithë punonjësit e kopshtit në lidhje me fëmijët tuaj (dadot, gatuan, logoped, sportiv, kokë), - duhet të llogarisin forcën dhe aftësitë e tyre. Dhurata në këtë ditë nuk duhet të mundë të përballojë, por - vetëm për të shprehur një ndjenjë mirënjohjeje.

Specialiteti sotme edukator '

Ju mund të shkoni në një tjetër mënyrë pakomplikuar për të përfshirë të gjithë krijimtarinë e saj, të përcaktuar se çfarë duhet të paraqesin në ditën e mësuesit, në mënyrë që të gjitha dhuratat janë të ndryshme dhe të korrespondojnë me specializimin e çdo punonjësi:

 • edukator - diary elegancë (për të regjistruar pranks e fëmijëve, dhe sende të tjera të dobishme). Ju mund të blej atë në një projektuesi dyqan për 500-1000 rubla, dhe ju mund të bëni vetë - në qoftë se një prej nënave të përfshira në scrapbooking, atëherë tani është koha për të aplikuar talentin e tyre në praktikë: barazim foto libër fëmijëve dhe poezi qesharake fëmijëve;
 • dado - clock fun origjinale (që kurrë të mos jetë vonë në kopsht për mëngjes). Për 500 rubla ju mund të gjeni jo orën zakonshme me zile, dhe një regjistrues zëri - regjistroni zërin atë një nga fëmijët në grup: "Kush shkon në kopsht në mëngjes, ai është i urtë", dhe infermierja do të jetë i kënaqur;
 • psikologu - një shall të ngrohtë (ajo gjithashtu kujdeset që të ketë fëmijë të ishte e ngrohtë në zemër). Kjo dhuratë mund të bëhet me veten, në qoftë se dikush nga nënat knits;
 • Udhëheqësi i muzikës - një enë të përshtatshme për muzikë CD ose album foto (ajo kishte kaq shumë pushime gatuan nevojë për të mbajtur kujtesën e tyre). Një dhuratë e tillë do të kushtojë 500-1000 rubla.

"Vrasin dy zogj me një gur ..."

Nga rruga, mos harroni se çfarë të japin për Ditën e edukatori mund të jetë dhe të gjëra për t'ju ndihmuar në punëtorët punën tuaj kopsht vazhdimisht kruarje kokat e tyre mbi ku për të marrë atë, si për të bërë dhe për të blerë kompensimin për klasat e fëmijëve, për të punuar . Nëse kjo do të marrë kujdes prindërit - do të jetë në gjendje për të "vrarë dy zogj me një gur", duke përfituar dhe foshnjat e tyre.

Japin, kështu që mund të këngë muzikë, një letërsi interesante metodologjike, ndihmat vizuale, dora bërë . Dhe kjo dhuratë, ju mund të bëni absolutisht i vetëm: në qoftë se ndonjë prej prindërve është duke punuar në një kompani rekord ose në bibliotekë, atëherë fokusi juaj mund të jetë shumë i dobishëm. Punonjësit e një kopshti nuk është ofenduar, nëse një dhuratë që do të ndahen: diçka të rëndësishme, të nevojshme për kopsht dhe për klasat e fëmijëve.

Më e rëndësishmja, çfarë për të dhënë për dhuratë Dita e edukatorit për çdo nevojë të shpirtit, në vend se "të marrë nga zemra." Dhe në qoftë se ka çështje financiare, diskutoni ato komitet të mirë prind në mungesë të fëmijëve. Fëmijët gjatë pushimeve duhet të kuptojnë se një person i afërt për ju, ju lutem - kjo është një gëzim i vërtetë!

A gjithë ditës dhurata edukues po aq e bukur? ..

Mos jetë e pabazë, ne kemi vendosur të mbajë një quiz në mes:

1. Nga njëra anë - prindërit, shqetësim të cilëve për disa vite ka qenë për të ndërtuar marrëdhënie me kopshtin e fëmijëve dhe nganjëherë japin dhurata;

2. Nga ana tjetër - të konfirmojë apo mohojë saktësinë e arsyetimit të tij - me nga punonjësit e kopshteve.

Në fillim kemi kërkuar që ata i dhanë një staf paharrueshëm kopshtit në ditën e tyre profesionale, e dyta - që i dha këtë ditë për ta, çfarë paraqet pëlqyer, dhe e cila - në të kundërtën?

Ajo do të jetë interesante:   tërheq AS bark gjatë menstruacioneve

Dita Gifts edukatorit - prindërit të ndarë përvojat e:

Natalia, 31 vjeç, nënë e tre fëmijëve:

- Dhurata për Ditën e edukatorëve, ne zakonisht mos hezitoni për një kohë të gjatë. Së pari, vendimi gjithmonë merr në çështje të tilla kryetari i komitetit të prindërve, dhe lule dyti, shumicën e ditës ishin paraqitur. vajza e mesme i dha një grup tjetër dhe karamele. Bukur, në kuti suvenir. Edhe u dha kartat çaj. Një kohë - set çaj.

Diana, 25 vjeç, nënë e një fëmije:

- Dhurata më e rëndësishme, ndoshta, ishte vitin e kaluar. Duke e ditur se në kopsht të gjitha problemet e herë me ngjarje të shënuar dhe aktivitetet me fëmijët, ne kemi vendosur në ditën kopshti punonjësi për të dhënë një dhuratë të - për kopshtin e fëmijëve. Dhe zgjidhni më të mirë për ne në çmimin e një sistem stereo. Ne mendonin se mësuesit, infermieret dhe profesionistët e tjerë nuk janë të ofenduar se ne nuk i kushtoj vëmendje të çdo individualisht. Sidomos për shkak se një nga problemet është zgjidhur.

Vladimir, 33 vjeç, baba i një fëmije:

- Nuk mbaj mend ideja e të cilit ishte: një nga nënat sugjeruar, si. Por mbaj mend këtë dhuratë jo vetëm për mësuesit. T-shirts janë urdhëruar: të zakonshëm, të thjeshtë, të lirë në lidhje me madhësi të përshtatshme. Por pika është se përballë kësaj gruaje bërë tekste zbavitëse në lidhje me çdo punonjës - dhe urdhëroi shtypjen e teksteve në bluza. Megjithatë, si, ajo ishte një zbritje për faktin se urdhri është i madh. Pastaj ai i dorëzoi secilit veç e veç, ajo ishte fun.

Allen, një nënë e dy fëmijëve:

- Më kujtohet se si u mblodhën në dhomën e pasme, dhe një të vjetër, që askush nuk e di, ngjitur zarf me ngjyra, të cilat janë investuar më pas në fotot e marra befas, fshehurazi, në nxitim e mbërritjeve-nisje me fëmijë. Suksesi Surprise.

Dita dhurata Educator - vij stafin e institucioneve parashkollore:

Anna Feodorovna, drejtor muzikor:

- Unë vetëm i dha lule, dhe unë kam qenë gjithmonë shumë e bukur. Një tjetër dha kartolinë me fjalë të ngrohta. Por në qoftë se ajo u është dhënë diçka tjetër, unë do të jetë si kjo. Gjëja kryesore - vëmendje.

Nadezhda, një edukator me shumë vite:

- Një grup i gota, gota porcelani, një shtambë, një vazo thurje ... Çfarë nuk i pëlqen? Pasi të dhuruar, për shembull, një panel, apo disa suvenire brendshme, xhingla. Kjo duket të jetë një gjë e bukur, për të fshehur nga sytë, kjo është një keqardhje, dhe ul receptorin e telefonit ose vend për të shkuar, për shkak se pjesa e brendshme e shtëpisë është mjaft e plotë. Disa suvenire në fund dhe pastaj ju nuk e mbani mend që i dha. Kozmetikë, too ... I paraqitur një grup nuk ka ardhur, dhe në përgjithësi, kur paraqitet me përbërjen, ndjenja se pak nënvlerësojnë edukator si person. Ai e bëri, dhe vetë të jetë në gjendje të zgjedhin atë që i përshtatet atij. Ajo që ne i pëlqente? Lule në një tenxhere - të gjatë për të kënaqur dhe ka qenë prej kohësh kujtesa e festës. Një tjetër dha një cookbook, enciklopedi, e cila është shumë e këndshme. Marrin dhurata të shtrenjta nuk do të duan: të ndjehen shumë në siklet, sikur të detyruar për diçka fajtor.

Irina L., mësues, terapist folurit:

- Më kujtohet kur isha në fillim të punës së saj, prindërit e nxënësve paraqitur pots lule. Unë nuk e kuptoj: në shtëpi, ata i dhanë ata për mua, apo duhet të heq dorë ato në grup? Kjo ishte pak i vështirë dhe një pakëndshme pak nga ajo. Mbaj mend pushime profesionale, kur paraqitet me duart e veta bërë album për fotot, shumë e bukur, e cila përfshin foto e tyre të parë - nxënësit e mi. Është e madhe! Megjithatë paraqitur disi orën mur - ata nuk janë më dy ditë për të shkuar. I tillë është incidenti.

Marina Vyacheslavovna, kreu i kopshtit:

- Më kujtohet një vazo të bukur për lule, libra, çokollatë. Të gjitha dhuratat për të kujtuar. Dhe unë mendoj se pushimi profesionale më e rëndësishme për të mos dhënë atë, dhe se në këtë rast thonë. Ashtu si çdo gjë lidhur me lule: e ndjen se njerëzit respektojnë ty. Një tjetër këndshme dhurata e ëmbël, fruta ... Por dhurata të shtrenjta janë konsideruar të papërshtatshme. Në qoftë se mësuesi nuk ka rënë "nëpër dysheme", ai do të jetë në telashe, unë mendoj se një gjë të tillë si një vulë, një mikrovalë, një çantë lëkure, etj Për të mbledhur një sasi të madhe dhe të pyesni mësuesin se çfarë për të dhënë atë, unë mendoj philistinism.

Autor - Olga Pogudo.

______________

Dyqan për mësuesit dhe prindërit kujdesen - "Kopshti» (detsad-shop.ru) Pajisja kopshtet me lodra dhe materiale didaktike. Çmimet janë të ulëta, produktet e prodhuesve ruse!

Sponsored Links

.

hear.comGerman aparate dëgjimi do të ndryshojë tuaj lifehear.com

COPD | Sponsored ListingsSee COPD Trajtimit që njerëzit vetëm mund të jetë gjetja e AboutCOPD | Listimet e sponsorizuar

BridesBlushBoat Emrat aq qesharak Ju do Cry LaughingBridesBlush

Terapi Joker51 Stars që vdiq dhe askush nuk tha AnythingTherapy Joker

EverQuote Insurance QuotesMountain View, California: Ky Tiny, kompani Unknown është ndërprerë një $ 200 miliard IndustryEverQuote Insurance Quotes

PeopleWhizLocate Çdokush Duke hyrë në emrin e tij (kështu Addicting) PeopleWhiz

Çfarë për të dhënë edukatorët dhe infermieret në kopshtin e fëmijëve - Kopshti

Dita e mësuesit, kur edukatori ditor në vitin 2015, Përshëndetje mësues, edukatorë dhuratë, dhurata për ditën e mësuesve

"Edukator Day dhe të gjithë punonjësit e arsimit parashkollor" është themeluar me iniciativën e një numër të publikimeve mbarëkombëtare pedagogjike (gazeta "Kopshtit të gjitha anët", "arsimin parashkollor", revista "Hoop") 27 shtator 2004. Ai u mbështet nga shumica e autorëve të mëdha të programeve parashkollore, mësuesve kopshteve dhe shumë prindër. Pra, edukatorët dhe infermieret mori pushim e saj, dhe një festë, natyrisht, për të dhënë dhurata!

Duke diskutuar çfarë saktësisht është e pranishme në ditën mësuesi 27 shtator prindërit për të përcaktuar menjëherë drejtimin e përzgjedhjes. punëtor dhuratë institucioni parashkollor arsimor mund të jetë ose origjinale ose praktike, ose e lidhur me profesionin. Por në çdo rast, për të zgjedhur një dhuratë të denjë për tutorit tuaj dhe dado në një çerdhe, është e nevojshme të mendoni për këtë, "kthesë të mirë" dhe fantazi.

Më e lehtë, por, e shihni, nuk është versioni origjinal - lule dhe karamele për festën e tyre profesionale në mësuesve nuk mërzitem gjatë orëve të qetë. Dhurata të lira, me dhunti të shumta dhe shumë e bukur!

Kjo është një mënyrë e madhe për të uruar mësuesit dhe Babysitter nëse grupi juaj kopshti ka qenë kohët e fundit formuar, dhe ju nuk e dini shijet dhe preferencat e tyre.

Unë do të doja për të treguar origjinalitetin - në vend të ëmbëlsirat Hand edukator poster me mesazhin e urimit të personalizuar . Në mesin e prindërve janë sigurisht ata që janë të njohur me dizajn kompjuter të paktën në nivel amator, dhe shtypje mund të porositet me çmim të ulët në çdo dyqan foto.

Opsione të tjera të bukur dhe të lira dhurata - pikturë , kornizë për foto ose grup sapun i punuar me dorë . Një grua e rrallë, dhe në kopshte të punojnë kryesisht gra, nuk do të jenë të lumtur një dhuratë të tillë. Nëse ju futur një kornizë konvencionale për foton për 150 rubla një kolazh të fotografive të gjithë djemtë në brezin , ne kemi marrë një të vërtetë të vlefshme, gjë e paharrueshëm që fshehur në dollap thjesht nuk ngrenë një dorë.

Në qoftë se shumica e prindërve në grup - njerëzit praktike, ju mund të hedhin çdo gjë së bashku dhe për të blerë një të vlefshëm gjë në shtëpinë : shtrydhëse frutash e perimesh, tharëse flokësh, procesor ushqim, makinë kafeje apo një grup të bukur pjekje.

Kjo mund të vijë si një dhuratë dhe diçka e teknologjisë kompjuterike , të tilla si një printer foto. Kosto nuk është aq i lirë sa kornizë foto dhe kolazh, por mësuesi do të jetë në gjendje për të shtypur në të, jo vetëm fotografitë e tyre personale, por fotografitë e fëmijët në grupin tuaj.

Ajo do të jetë interesante:   ÇFARË TË rrit gjoksin

Për një sasi të vogël (deri në mijë) Ju mund të blej një orë me zile me regjistrues zëri . Votimi Record në atë dikush nga fëmijët, trolling song qesharake, dhe mësuesi dhe infermiere nuk ka gjasa për të harruar kurrë këtë moment prekëse të jetës së tyre të punës.

Dita e mësuesit, kur edukatori ditor në vitin 2015, Përshëndetje mësues, edukatorë dhuratë, dhurata për ditën e mësuesve

Një tjetër variant i dhuratës origjinal dhe infermiere dhe kujdestarit mund të bëhet një shportë të bukur e rrushi, zbukuruar me lule. Ajo mund të vihet me kujdes gjëra të ndryshme të këndshme: çokollatë, kripëra vaske, të njëjtën sapun i punuar me dorë, me pak fjalë, do të thotë që nuk janë aq individuale sa është Skin Care, dhe me të cilët është e pamundur për të bërë një gabim.

dritë Night për relaksim (ku multi-colored balls e dylli ngadalë të marrë forma dashuroj), ujëvarë llamba apo aroma llamba do t'i japë kujdestarit tuaj një shans për t'u çlodhur në shtëpi dhe të lehtë të trajtuar ndonjë stres.

Nëse ju tashmë keni zhvilluar një marrëdhënie miqësore me një mësues, ju mund të ju lutem asaj një dhuratë që do të paraqitet me një koleg ose një mik të mirë: një certifikatë në sallon kozmetikë, arkivol i bukur me pajisje të ndryshme për ruajtjen e bizhuteri do të kënaqem grua e re. Por edukatori më me përvojë si një dhuratë, ju mund të zgjidhni një pled , kapuç, ose një komod jastëk divan .

Fjala e donatorëve dhe heronjtë e rastin. Çfarë bëjnë prindërit dhe kujdestarët për dhurata për festën profesionale?

Nëse për të dhënë para për mësues? Shumë prindër gjejnë më të lehtë për të dhënë edukator parave, sesa të luftoj dhe të zgjedhin se ai e bleu atë që ai i pëlqente. Megjithatë, jo çdo mësues do të jenë të lumtur që të ketë një dhuratë të tillë, për më tepër, në disa kopshte personeli stimuj monetare janë të ndaluara në të gjitha, ajo mund të shkruhen në kontratë. Ajo duhet të konsultohet me prindër të tjerë dhe për të gjetur se si të pranueshme dhurata të tilla mësuesit në kopshtin e fëmijëve tuaj, dhe vetëm pastaj të marrë një vendim përfundimtar.

Author: Natalia Nashtalova

Fotografitë nga burime të lira

Ne u japim normalisht certifikatë + buqetë tsvetov.Po 200 rubla për person 4 herë në vit: në para-punëtor, Viti i Ri, 8 mars, dhe ne do të ndalojë ditë rozhdeniya.Esli dhënë dhurata, unë mendoj se do të vazhdojnë të japin, ne jemi mësues të mëdha dhe sn ata ende funny, dhe me të vërtetë duan të lirimin e tij për fëmijët tanë nuk do të ushli.Mozhet falënderimet tona të paktën në formën e dhuratave pak vonesë MamaChudnyhKarapuzov

Candy / çaj të kushtojë 300 rubla - bujaria juaj si prind është thjesht e mahnitshme (grupi standarde në kopsht 20 persona të, që është sa më shumë që 15 rubla ju jeni të gatshëm për të shpenzuar) ... me mend se tastefully mjaft e vështirë (dhe kjo, gjithashtu, ashtu siç është marrë në konsideratë kur zgjedh një dhuratë), I unë me të vërtetë nuk them se karamele dhe çaj - kjo është një dhuratë vetëm për të kanë mbetur prapa. Veçanërisht e dobishme një dhuratë të tillë në rast se personi nuk ha karamele (p.sh. për arsye mjekësore, si sigurisht që ju nuk do të njoftojë askënd), ose jo të pijshëm çaj (jo si) në përgjithësi.

Dërgo një dhuratë që do ta bënte një person i bukur, por sa e mirë për të marrë dhurata të padëshiruara?

Dhe vlera e dhuratës - ky justifikim gjithsesi, varet se si ju si prindër të vlerësuar punën e njerëzve të përfshirë në fëmijët tuaj dhe duke ju dhënë mundësinë për të zgjidhur problemet e tyre dhe të bëjnë dengi.Eto në ndërgjegjen tuaj.

Unë gjithmonë të papëlqyeshme habitur se në kopshtin tonë vetëm një PTA festë dhuruar bujarisht mbi paratë e mbledhura nga prindërit drejtoresha dhe ishte i kufizuar për edukatorët vetëm karamele Ng (shoqëruesit nuk i dha asgjë), por çdo ditë është e mësuesit dhe infermierët ushqyer, fshirje gomar dhe shami, ecte, mësuar, edukuar diçka tyre detey.Kak nuk është e drejtë ... ... jo?

Shtuar pas 5 minutash 11 sekonda:

MamaChudnyhKarapuzov

Paga pirun prej 10 deri 25 stafit të ri tysyach.U vospitateley.U për 15.000 (jo çdo kopsht) Ajo gjykuar nga vendet e lira në NGSe. A mendoni se kjo është një shumë? Vajzat, dhe kur është më mirë të përgëzoj atë?

E premte ose e hënë? E pra këtu kemi në kopsht ishte pyetja se çfarë për të dhënë.

Ata prindër që lindë. E komitetit dhe njëkohësisht punëtorët d / ofertë c këmbëngulin për një dhuratë e parave. Shuma prej rreth 2000 secilit dhe infermiere.

Si zakonshëm prindërit të cilët shkojnë në grup, kështu që duket të jetë më e mirë dhuratë e mirë çaj, kafe ose çokollatë të tilla si punuar me dorë si një opsion

Në shkollë, mësuesi gjithmonë dhurojë, vetëm dhurata, shuma kurrë më shumë se 2 mijë nuk ishte.

Dhe nga rruga në kopshte tani janë tutorët me arsimin e duhur dhe kategori të mirë-paguar u rrit Natasha

Koka nuk është e ndaluar për të dhënë dhurata? natasha

sipas këtij neni, kur ajo është e dhurata të shtrenjta (për veten gos.sluzhbe, unë e di), por në qoftë se ajo është një kuti me çokollata, ose një pako e çaj, ajo është trajtuar si një dhuratë

edhe pse ju bëni në këtë drejtim është më e lehtë të mos të shqetësojë me dhurata, të vijnë për të paguar çmimin për kopsht gjithë përfshirëse? ose njëjtë si kudo tjetër paguajnë?

Shtuar në minutën e 14 5 sekonda:

Vajzat pushime të dielën, dhe kur është më mirë të përgëzoj? E premte ose e hënë? dhe ne kemi një takim në kopshte ndaluar për të dhënë dhurata për mësuesit. në qoftë se ne nuk duam t'i sipas Nenit shumë Nochka

Të gjithë njerëzit janë të ndryshme ... kemi pasur një y tutor, i cili predprinimatel..ona burrin dhe tha se në qoftë se jo për burrin në këmbët e tij të shtrirë me një pagë ... mënyrën se si ajo nuk ka dhënë paratë, as nuk provoni ... edhe otdarivalis karamele ... dhe shoqëruesit tanë asgjë nuk i dha kurrë, edhe pse ka pasur vajza që nuk kishin të paguanin për strehim, por edhe për të ushqyer fëmijën ... .Një ditë prindërit Tutor personal nuk i dha ... nuk pranohet si diçka ... .only në NY.

Fëmijët mund të japin një pamje ose poemë, dhe të rriturit në pyetjen e tanishme mund të trajtohen nga një i rritur? Jo? OlesyaVova

dhe dëgjova një rishikim nga goja e kalit, nuk më pëlqen mësuesit kur japin para, lloj si një turp që kam pranuar për të varfërit (të mirë, unë kam qenë vetëm në fjalët e mia, por thelbi është i njëjtë) Në qoftë se ne të vërtetë duan të bëjnë një dhuratë për mësuesit dhe infermiere (dhe zakonisht prindërit e rinj të stafit nuk e konsiderojnë të nevojshme për të dhënë diçka për festat) skinte 500 rubla (nuk do të rrënohet vetëm të përpiqet) dhe t'i japë popullit para (ato kanë paga të tilla qesharake se paratë - të tashmen më urgjente), mësuesit do nga 4000, infermierit 2 .Ata vete do të blej atë që ju duhet dhe do të jetë shumë i lumtur s. Është më mirë për të dhënë kafe ose çaj, ëmbëlsirat janë të gjitha ata kanë parë askënd. Krem Hand është një ide e madhe, sidomos për infermieret nëse fëmija juaj është shumë i ri për të mësuar një edukator të madh për poezinë Day - kjo nuk ka rëndësi. Le harruar sa e vogël! Gjëja kryesore - nuk madhësia e poemës, dhe vëmendja që ju tregoni për edukator tuaj.

Ne kap një poemë të shkurtër (ka edhe Strofat) të cilat janë të përsosur për fëmijët.

Poezi për fëmijët në ditën e mësuesit

Ajo do të jetë interesante:   QË Zhorik Revazova me një dorë

burya, ju falënderoj për temku tuaj, ishte shumë e dobishme, mësuesit tanë të dashur ishin urime kënaqur Alyona

Kjo juaji? Kam gjetur atë në Yandex madhe, unë i pëlqente atë, aq më shumë ne e kemi dashur mësuesin mbetur në grazhd, shkoi sot për të uruar atë, fëmija është i etur për t'i dhënë asaj të gjitha dhuratat Oh, dhe poezia ime është në përzgjedhjen e poezive për mësuesit e kopshteve! E pra, që e bëri një temë të tillë, dhe pastaj kur më e vogla shkoi në çerdhe, kam parë mësuar në lidhje me Ditën e mësuesit, vargjet e duhura nuk mund të gjendet, kishte më për të shkruar për Raisa tonë.

Unë do të jetë i kënaqur nëse Sibmama tregojnë autorësinë - E.Chernyh

Këtu, edhe gjeti mesazhin e tij për një temë të vjetër: //forum.sibmama.ru/viewtopic.php?p=6801795#6801795

Në ditën mësuesi do të doja të falënderoj "nënën" tonë të dytë dhe të japë asaj një buqetë karamele. suvenire të tilla ëmbël janë bërë tashmë shumë popullor, përveç kësaj, ata janë shumë të bukur. Unë jam shumë i dhënë pas qëndisura, dhe kënaqësi të bëjë një bandë edukatorit tonë. Nëse më parë për kopshte trajtuara si risi shkencore, tani ajo është lehtësitë njëjta, si dhe ujë të nxehtë në trokitje e lehtë. Përkatësisht ulur dhe shkalla e respektimit të punonjësve të arsimit parashkollor, dhe së bashku me më interes në botën e fëmijëve.

Por parashkollore punëtorët të veçanta (në kuptimin e mirë të fjalës) njerëzit. Këta janë njerëzit, ne, i rritur zakonshëm nuk është gjithmonë e qartë: me syrin e tij mbi fëmijët në procesin arsimor ... shpesh në nivelin e perceptimit të botës, ata janë shumë më afër fëmijëve se sa të rriturit ...

27 shtator - edukator Day dhe të gjithë punonjësit e arsimit parashkollor

Sigurisht, me pushime ju doni të paraqesë edukator infermiere dhe një tufë lulesh. Bright, festive, e pazakontë, ai do të ju lutem atyre që çdo ditë kujdeset për fëmijët tuaj.

Kjo buqetë mund të urdhërohet nga florists profesionale, dhe ju mund të përpiqet të bëjë atë vetë! Ynë master-klasë me një kthesë të bazuar foto-udhëzime do të ju ndihmojë me këtë.

Dita Bouquet edukator

A kujdestarët dhe infermieret kanë pushimet e tyre - 27 shtator, dita e punëtorëve të arsimit parashkollor. Dhe në festë, natyrisht, për të dhënë dhurata!

Nëse fëmija juaj është e mjaftueshme për të mësuar një poemë dhe të nxjerrë një foto për mësuesit tuaj të preferuar, prindërit duhet të goditur kokën e tij, se sa për të kënaqur një mësues të respektuar. Këtu janë disa ide interesante për ata që janë në kërkim për një dhuratë e punonjësve të kopshteve!

Çfarë duhet të japë mësues dhe dado në një kopsht

27 shtator mos harroni të përgëzoj mësuesit, infermieret dhe të gjithë punëtorët e institucioneve parashkollore, sepse ajo është festë e tyre profesionale!

Në qoftë se ju të zotëruar poemë me fëmijën tuaj për mësues kopshtin e fëmijëve ose rishkruaj atë në një kartë të bukur - ajo do të jetë një dhuratë e mrekullueshme dhe shumë prekëse.

Vargjet për mësues kopshtin e fëmijëve Dita

Shtuar në minutën e 32 23 sekonda:

Mjeshtëri për mësuesit

Kjo klasë e mrekullueshme mjeshtër ne kemi vënë për fëmijët tuaj uroi në mars 8 edukatorëve Mjeshtëri mrekullueshme. Nëse nuk ka arritur të bëjë atë në pranverë, tani ajo është vetëm vendi, për shkak të shtunën të gjithë mësuesve të vendit pushime profesional!

Nëse ju keni bërë tashmë këto tulips mrekullueshme - vetëm të ndryshojë një model të vogël applique. ngjyra të reja - buqetë të reja!

Buqetë për kujdestarin

Epo mirë, është e nevojshme, ajo është gjithashtu në Vasilevsky tonë ishte edukator Day dhe punëtorët parashkollore, festohet më 27 shtator, 2013 do të jetë shumë e veçantë - përvjetori. Pas të gjitha, ajo ishte pikërisht 150 vjet që nga 27 shtator 1863 në Shën Petersburg u hap kopshtin e parë ruse!

Le të shikojmë në 150 vjet më parë, ne do të vizitojë në kopsht e parë.

150 vjet e parë të kopshtit ruse 27 Shtator - Dita edukator dhe të gjithë punonjësit e arsimit parashkollor. Ndryshe nga festat e tjera profesionale, kjo pikë nuk është vetëm përfaqësuesit e personelit mësimdhënës të kopshteve, por shumica e vendit: nënat dhe baballarët, gjyshet dhe gjyshërit, më në fund - e fëmijët nxitojnë të përgëzoj dashur, i dashur, i dashur dhe mësuesit të vëmendshëm, infermieret, gatuan , logopedë, psikologë, atletët dhe muzrabotnikov ... të gjithë ata që ndihmuan për të rritur, edukuar, të mësuar fëmijët, ndërsa prindërit e tyre janë në punë, kushdo që ushqen dhe kafshët e tyre.

Dhe në qoftë se ju nuk e gjeni fjalë të denja për urimet ekspresive - ju mund të përdorni një përzgjedhje të poezive që kemi mbledhur për ju! Strofat Simple zauchat edhe nxënësit çerdhe, dhe ju mund të shkruani një poemë në një kartë të bukur përshëndetje.

Poezi për mësuesit e kopshteve

Çfarë duhet të japin mësuesin? - Çfarë duhet të pranishëm në 8 mësues ...

User Woman.ru faqe kupton dhe pranon se ai është përgjegjës vetëm për të gjitha materialeve të pjesshëm ose të plotë të botuar atë nëpërmjet shërbimit Woman.ru.

User Woman.ru faqe siguron që vendosja e materialit para se kjo nuk do të shkelin të drejtat e palëve të treta (duke përfshirë, por jo kufizuar në të drejtën e autorit), pa cenuar nderin dhe dinjitetin e tyre.

User Woman.ru faqe, materialet e dërguar, pra të interesuar në botimin e tyre në vend dhe bie dakord për përdorimin e tyre të mëtejshëm, edituar Woman.ru faqe.

Përdorimi dhe ribotimin e materialeve të shtypura woman.ru faqe është e mundur vetëm me lidhjen aktive në burim.

Përdorimi i fotografive lejohet vetëm me pëlqimin me shkrim të administratës së faqes.

Vendosja e objekteve të Pronësisë Intelektuale (foto, video, veprave letrare, markat tregtare, etj)

woman.ru Online lejohet vetëm personave të cilët kanë të gjitha të drejtat e nevojshme për këtë strehim.

Edicioni rrjeti «WOMAN.RU» (Zhenschina.RU)

Certifikata e regjistrimit Media EL №FS77-65950, të lëshuar nga Shërbimi Federal për Mbikëqyrjen e Komunikacionit,

Teknologjitë e informacionit dhe komunikimi masiv (Roskomnadzor) 10 qershor 2016. 16+

Themelues: Limited Liability Company "Victor Shkulev Hearst Publishing"

Kontaktoni dhënat editoriale autoriteteve publike (duke përfshirë, për Roskomnadzor):

-Mail një e: [email protected]

Telefon: +7 (495) 633-5-633

User Woman.ru faqe kupton dhe pranon se ai është përgjegjës vetëm për të gjitha materialeve të pjesshëm ose të plotë të botuar atë nëpërmjet shërbimit Woman.ru.

User Woman.ru faqe siguron që vendosja e materialit para se kjo nuk do të shkelin të drejtat e palëve të treta (duke përfshirë, por jo kufizuar në të drejtën e autorit), pa cenuar nderin dhe dinjitetin e tyre.

User Woman.ru faqe, materialet e dërguar, pra të interesuar në botimin e tyre në vend dhe bie dakord për përdorimin e tyre të mëtejshëm, edituar Woman.ru faqe.

Përdorimi dhe ribotimin e materialeve të shtypura woman.ru faqe është e mundur vetëm me lidhjen aktive në burim.

Përdorimi i fotografive lejohet vetëm me pëlqimin me shkrim të administratës së faqes.

Vendosja e objekteve të Pronësisë Intelektuale (foto, video, veprave letrare, markat tregtare, etj)

woman.ru Online lejohet vetëm personave të cilët kanë të gjitha të drejtat e nevojshme për këtë strehim.

Edicioni rrjeti «WOMAN.RU» (Zhenschina.RU)

Certifikata e regjistrimit Media EL №FS77-65950, të lëshuar nga Shërbimi Federal për Mbikëqyrjen e Komunikacionit,

Teknologjitë e informacionit dhe komunikimi masiv (Roskomnadzor) 10 qershor 2016. 16+

Themelues: Limited Liability Company "Victor Shkulev Hearst Publishing"

Kontaktoni dhënat editoriale autoriteteve publike (duke përfshirë, për Roskomnadzor):

-Mail një e: [email protected]

Telefon: +7 (495) 633-5-633

13 ide dhuratë ditëlindjen kindergartener pranishëm

Shto një koment

e-mail juaj nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *