Kam shkruar në lidhje me mua në Përmbledhje

Author: | 2018/08/28

Ju përshkruajnë përvojën dhe edukimin, ata e quajtën "vlerën" e tyre (pas një reflektimi të dhimbshme) dhe listën e të gjitha kontaktet e mundshme në mënyrë që të mos humbasë një telefonatë apo një letër nga një punëdhënës i interesuar. Por këtu është një tjetër pikë e kërkuar mbushje - "Biznesi dhe cilësitë personale" ose "Pasqyra". Çfarë të shkruani? Dhe është kjo e nevojshme?

Rabotoy.Ru të gjithë të anketuarve ' "rekrutuesit dhe eychary njëzëri ka thënë se shkrim në lidhje me biznesin e tyre dhe cilësitë personale të nevojshme, edhe pse rasti nuk është i pari apo edhe rëndësia e dytë. Gjëja kryesore - përvoja dhe njohuri të veçanta. Në të njëjtën kohë, punëdhënësi do të pyes veten se si të vlerësoni veten.

"Në biznes dhe cilësitë personale të nevojshme për të theksuar, nëse pozicioni përfshin maksimale koha komunikimin me njerëzit. Kjo është e rëndësishme për drejtuesit e lartë ", - thotë Anastasia Selivanchik, Konsulent Penny Lane Lartë Personelit.

Nuk ka nevojë të ndajë veten të gjitha ekzistuese në karakteristikat univers pozitive - të gjitha rekrutuesit pajtohen se kjo ishte një përshkrim të shkurtër. Maximum - pesë pikë.

Gjëja kryesore që këto cilësi ju janë të lidhur me pozicionin për të cilin po aplikoni. Hope Lyakhovskaya, Shef i Marrëdhënieve me Publikun, AVANTA Personeli shpjegon këtë me shembuj: "Për pozicionet e nivelit të mesëm - nuk kanë nevojë për udhëheqje, karizmin e tij. Sekretari për tolerancë kritike stresit dhe të qenët i shoqërueshëm. Dhe për një specialist IT -. Një cilësi qesharake "

Sigurisht, nuk janë ide stereotipike për atë që duhet të jetë ekspert i përsosur në një fushë të caktuar. Ata janë, si të thuash, në seancën dëgjimore - për shembull, kontabilist pedant dhe sekretari ekzekutiv. Por nuk ndjekin verbërisht modelet. Anastasia Selivanchik thotë se nga një menaxher i shitjes përveç cilësive të zakonshme - kujdes, aktiviteti, të përqëndrohet në rezultatet - mund të jetë e nevojshme dhe korrizionit, dhe pedanteri. Kjo është veçanërisht e vërtetë për kompanitë gjermane që shesin hardware, ata duan menaxheri ishte në gjendje të kuptojnë tërësisht produkt specifik. Pra, është e nevojshme për të shtuar në tiparet e Portrait'd Perfect si jo më të zakonshme, por, sipas mendimit tuaj, është e nevojshme dhe të dobishme.

Një parim tjetër që duhet të ndiqen - përmbajtje. "Një minimum prej krijimtarisë dhe humor, - tha Nadezhda Lyakhovskaya. - Shkruaj "rrallë pi, duhan pak" - dhe ka shumë të ngjarë, CV juaj nuk do të merren parasysh ".

Mos harroni se ju duhet të jenë në përputhje me cilësinë e deklaruar - madje edhe në takimin e parë me eychary. Svetlana Kuznetsova, një ekspert në zgjedhjen e DK-së "unitetit" të stafit, tha se veçanërisht goditës disonancë "përgjegjëse" aplikanti nuk është në përputhje me marrëveshjet, "përpiktë" vonuar pa arsye të mirë ", të vëmendshëm" pjesët që mungojnë.

raste të veçanta

Ne shikuar në faqen e internetit të Rabota.ru Kontabilitetit, menaxherët e sekretarisë dhe të shitjes dhe të gjetur se çfarë cilësish punëdhënësit duan të shohin.

Kontabilist. Më të njohura janë: përgjegjësi, aftësi të mira të mësuarit dhe vëmendje. Për kontabilistët, sipas punëdhënësve, ajo ishte shumë e rëndësishme për të marrë së bashku me njerëz - të kërkojë aftësitë e komunikimit, jo konfliktit "aftësinë për të punuar në një ekip të vogël", dhe aftësinë për të punuar në një ekip. Nuk është një model: më pak kërkesat për përvojë dhe njohuri, e më shumë "pikturuar" cilësitë njerëzore.

Sekretari. Puna e personal dhe të biznesit si sekretar thotë rreth 70% të rasteve, nga sugjerimet më të zakonshme: të komunikimit, stresi, të folurit kompetent, saktësinë, zell, përgjegjësisë dhe mungesa e zakone të këqija. Më shumë formulimi origjinal - për shembull, "aftësia për të dinamike t'iu përgjigjur urdhrave të shefit" - janë të rralla. Por shpesh është përcaktuar duket "e bukur", "hijshme" dhe madje "të dhëna shumë të mira të jashtme." Kërkesa të tilla - një çështje e dhimbshme për shumë soiskatelnits. Situata është komentuar Anastasia Selivanchik: "Unë nuk do të fshihet nga pretendentët për postin e sekretarit është e nevojshme shpesh pamjen presentable, por jo gjithmonë. Dhe kjo presentable, por jo e bukur, grooming më e rëndësishme, stil biznesit, bukuri. Shumë varet nga zona në të cilën operon kompania. Për shembull, në qoftë se një kompani promovon pajisje për sallonet e bukurisë, dhe Sekretari do të ketë pamjen e duhur. Dhe soiskatelnits këshilla: në qoftë se ju nuk keni fotografi të mirë, nëse ka në të gjitha në përmbledhjen nuk bashkëngjitni. palma dhe bluza nuk janë të përshtatshme. "

Sales Manager. Nga menaxherët e shitjeve të kërkojnë, para së gjithash, aktiviteti, aftësitë e komunikimit dhe rezultati orientimin e, ky grup i karakteristikave me variacione të vogla të ndodhë në gjysmën e pozicioneve. Kërkesa dhe fjalimi i shkolluar, pamjen shquar, mënyrën e të menduarit, punën në grup dhe stresi (duke përfshirë në formën e "tolerancës faji").

Ndoshta pozicioni ju po aplikoni për të nuk është një profil të tillë të qartë siç e kemi përshkruar më lart kontabilist, sekretar apo menaxher shitjes. Ose ju nuk janë të frikësuar për të guess. Pastaj ndiqni këshillën e Shpresës Lyakhovskaya: "Nëse ju nuk e dini se çfarë të shkruaj, nuk shkruaj asgjë. Të gjithë ju duhet, pyesni në intervistë. " Sigurisht, refuzimi i tillë vetë-do nuk të shtuar në rezultatin tuaj, dhe të rinisë tuaj do të jetë disi i rreptë, por, të paktën, nuk ka të bëjë shumë dëm.

"Rabota.Ru"

"Rreth Meje" në përmbledhjen duhet të jetë e shkruar në një të ulët-kyç, relevante dhe ...

si për të mbushur në pjesën më të çuditshëm në përmbledhje

Për veten: si për të mbushur të çuditshme në pjesën përmbledhëse
Për veten: si për të mbushur të çuditshme në pjesën përmbledhëse

Mistake numër një - të listojnë të gjitha hobbies tuaj në vend të cilësive personale dhe aftësive profesionale. Përqëndrohen në ato karakteristika, të cilat do të tregojnë informacionin Punonjës i dobishëm për ju si një specialist.

Beginner PR-menaxher mund të them në lidhje me veten e tij: "Ajo u diplomua nga shkolla e baletit, ajo studioi duke vepruar, ka luajtur në teatër muzikor dhe ekipi KVN. Pet qen - Bim ". Ose të përqendrohen në cilësitë profesionale: "Universiteti ka organizuar forume dhe konferenca. Ajo u diplomua nga kurset për të vepruar dhe për të folurit publik aftësive, të ndjehen të relaksuar në skenë para një audience të madhe - ndihmon përvojë të ekzekutimit si pjesë e ekipit të KVN. Në mënyrë efektive të bëjë prezantime dhe lehtësisht duke kërkuar për disa kontakte të reja. "

Numri Mistake dy - të përcaktojë një standard i vendosur cilësi. Përkushtim, punë e vështirë, kujdes gjenden në çdo përmbledhje e dytë, pra, shumica e rekrutuesit nuk i perceptojnë këto klishe seriozisht.

Nëse këto kërkesa janë në punë, guxim kopjuar ato në një të rinisë ose mbuluar letër. Por ajo mund të bëhet më i gjallë dhe njerëzore. Krahaso: "I dalluar zell, stresi dhe rast krijuese" dhe "lehtësisht të ndërmarrë projekte të reja, dhe unë ta sjellë atë deri në fund. Punon edhe në një ekip, unë e di se si për të zgjidhur konfliktet dhe kompromis. Shpejt I gjenerojë ide të pazakontë - duke përdorur ideve, mendjen hartës dhe teknologji të tjera ".

Shih "Deklarata" nuk ka kufizime të qarta mbi format apo përmbajtje. Trego imagjinatën, ju mund të, por ne e rekomandojmë për të vazhduar nga kërkesat e një punë të veçantë apo pozitë. Për një kontabilist apo programues kompjuteri aftësive të rëndësishme dhe përvojë, por ka zona ku parim puna e "të më origjinale, aq më mirë." agjensitë e reklamave, studiot fotografike, galeritë e artit janë shpesh në kërkim të ekspertëve me interesa unike dhe pamje të pazakonta të botës. Nëse ky është rasti:

 • Konsideroni specifikat. Kur ndeshja një pozicion të veçantë, të mësuar më shumë rreth kompanisë dhe punonjësve të saj. Është e rëndësishme për të treguar se ju keni - është personi i cili e kupton filozofinë e tyre dhe i përshtatet të përkryer në ekip.
 • A nuk e teproj atë. Papërshtatshme krijuese një ndikim negativ në numrin e ofertave të punës. Rekrutuesit janë në kërkim për stafin adekuat për të punuar me njerëz dhe për të kuptuar thelbin e problemit. Prandaj komike rinisë dhe letra mbuluar në ajetet është më e mirë për të shtyrë deri në detyrë test.

Mos kopjuar informacione nga pjesët e tjera. Nëse rekrutuesi lexuar këtë fushë, ka shumë të ngjarë se është tashmë e interesuar në aftësitë tuaja dhe përvojë. Plotësoni foto me informacion të vlefshëm në lidhje me stilin tuaj dhe metodat e punës, preferencat profesionale.

 • Arritjet. Mendoni në lidhje me projektet më të habitshme, arritjet tuaja dhe çmime. Na tregoni në lidhje me pjesëmarrjen në konferenca dhe seminare të industrisë. Përmend mund të bëhen aktivitete publike, publikime apo anëtarësinë në një shoqatë profesionale.
 • Ndërprerjet në punën e tyre. Në "About Me" të tregojë arsyet për ndërprerje, në qoftë se ata ishin. Ndryshimet e shpeshta të vendeve dhe thyen përjetojnë punëdhënësin alarmante.
 • Fushat prioritare të veprimtarisë dhe arsyet për duke e lënë vendin e fundit. Ky informacion është veçanërisht e rëndësishme për kandidatët për pozitën e menaxherit të projektit ose menaxher i lartë, dhe ata që kërkojnë për të çuar përpara karrierën e tyre.
 • Kurse dhe certifikatat. Përfshini informacion në lidhje me kursin e specializimit. Specifikoni certifikatat në dispozicion, për shembull, një certifikatë e pronësisë së një gjuhe të huaj.
 • Patentë shofer dhe makinë, si dhe përvojën e përgjithshme të drejtimit të automjetit. Këto të dhëna duhet të tregojë nëse puna qëllim përfshin ngarje një automjetet personale apo zyrtare.

Zgjidhni vetëm informatat më të rëndësishme për punëdhënësit dhe të shkruani në lidhje me të gjallë gjuhën e kuptueshme. Good luck në kërkimin tuaj të punës!

hh.ru

Çfarë duhet të shkruani në përmbledhje nën "për mua" / "e biznesit dhe personale cilësitë"

Edhe pse pika "Biznesi dhe cilësitë personale" në përgatitjen e një përmbledhje dhe nuk është më i rëndësishëm (në fund të fundit, më e rëndësishme - njohuri dhe përvoja), e plotësoni atë me të gjithë e nevojshme, edhe në dritën e faktit se zyrtarët e jo të gjithë personelit duke shfletuar dhënat. Megjithatë, nëse pozicionin e dëshiruar është i lidhur me kontakt të ngushtë me njerëzit, menaxhimit të lartë, punëdhënësi do të paguajë për këtë vëmendje pika.

Megjithatë, kjo nuk e përshkruan përparësitë e veta në disa faqe, atribuar të gjitha virtytet e universale. Shërbyer veten ju duhet një zgjuar, relevant dhe i rezervuar. Por kjo supozon se karakteristikat e pretenduara pozitive në lidhje me veten e tyre nuk mund të jetë më shumë se pesë!

Tregon cilësinë duhet të lidhen me pozicionin. Pas të gjitha, pozicioni i nivelit të mesëm nuk kanë nevojë për karizmin dhe lidershipit cilësitë, por për të gjithë punëtorët, pa përjashtim, janë aftësi të rëndësishme komunikimi dhe aftësi për të trajtuar stresin. Tone kur përfundimit këtë artikull supozohet të jetë shumë i matur, dhe humor duhet të hiqet tërësisht, sepse ai nuk është i mirëpritur, jo vetëm në këtë vend, por edhe në plotësimin rinisë në të gjitha. Duke përshkruar cilësitë personale nuk duhet të bazohet në templates. Ju vetëm duhet të jetë i vetëdijshëm për ndonjë performancës publik kërkon këtë lloj aktiviteti mund të jetë plotësisht konsiderohet jo pozitivisht në rrethana të tjera. Për shembull, në disa raste, korrizionit dhe meticulously konsiderojnë cilësitë më thelbësore.

Ju duhet të jenë plotësisht të vetëdijshëm se karakteristikat e përshkruara thjesht duhet të jetë e vërtetë. Kjo është, në qoftë se ju specifikoni një cilësi, saktësinë, duke qenë vonë për takimin me një rekrutuesi është e pamundur edhe për një ndarje të dytë.

Konfuzion mund të lindin kur përfundimit këtë artikull veç e veç, dhe të shkruani në lidhje me veten tuaj çdo gjë tjetër është e nevojshme. Në këtë, të shpeshta, në përgjithësi, rasti duhet të mbahet mend se punëdhënësi mirëpret cilësitë të tilla si gatishmëria për të punuar jashtë orarit të punës dhe një aftësi të madhe për të mësuar. Dhe në qoftë se kjo është e vërtetë, ajo është e sigurt për të mbrojtur veten në këtë perspektivë. E pra, në qoftë se ju ende nuk kanë një vullnet për të punuar më gjatë se sa pritej, ju duhet të hetojë veten në praninë e cilësi të tilla si ndershmëri, seriozitet, kujdes, iniciativë dhe mungesa e zakone të këqija. Nëse ka diçka më sipër, është e sigurt të thuhet se është në lidhje me të.

www.kakprosto.ru

Çfarë mund të shkruani në lidhje me veten tuaj në një të rinisë

Përmbledhje e mirë - kjo është 80 për qind Shkalla e suksesit. Sigurisht, nuk nënvlerësojnë rëndësinë e intervistës. Por kjo nuk mund të ndodhë, nëse shkruani rinisë saktë apo jo adekuate, me kompetencë. Për ta bërë këtë, kjo do të duket e lehtë. Por është e nevojshme për të marrë parasysh një numër të nuanca. Pyetja nëse është e mundur për të shkruar në lidhje me punën e tij, shqetëson shumë. Duhet të ndalet para tij në detaje, dmth pikat.

përmbajtje

Çfarë të dhënash ju duhet të shkruani në lidhje me veten? Në çdo rast, ju do të duhet të tregojë emrin e plotë, të jetë i sigurt për të - datën e lindjes, si dhe të gjitha adresat (jo vetëm një shtëpi, por edhe e-mail) dhe numrat e telefonit (duke përfshirë Mobile). Vëmendje të paguajë për një numër të nuanca. Së pari, përmbledhja duhet të specifikojë adresën email nga të cilat ju dhe do të dërgojë dokumentin. Së dyti, është e nevojshme të përcaktojë se cila telefoni është duke punuar, por disa shtëpi.

Çfarë mund të ju shkruani në lidhje veten në përmbledhje në lidhje me arsimin? Cili është vendi ku, kur ju jeni mbaruar, çfarë ishte vlerësimi juaj (natyrisht, jo për një notë kaluese është më e mirë për të raportuar) - të gjithë këtë informacion është i rëndësishëm. Nëse ju keni një diplomë ose titullin, shkruani në lidhje me të. Raporti i dobishëm për çmime dhe certifikata që e keni pranuar në olimpiadat, konkurse dhe konferenca. Të japë informacion në lidhje me kurset e trajnimit të ndjekur, praktike, prania e diplomës "kuq", dhe kështu me radhë.

Që ju mund të shkruani përmbledhjen e përvojës? Ky seksion duhet të jetë më i gjerë. Ju duhet lista e projekteve, të cilat zgjatën më shumë se një muaj, në qoftë se puna ishte e natyrës së projektit (për shembull, në qoftë se ju - projektuesi, programues). Nëse aktiviteti juaj është uniforme (për shembull, si shitësi ose menaxheri), është e nevojshme për të zgjedhur lloje të veçanta të punës (furnizues ose klient të madh). Në çdo rast - sa më shumë përvojë që keni, aq më i lartë gjasat që ju do të ftohen për intervistë.

Shumë njerëz pyes veten nëse janë apo jo për të treguar se çfarë niveli i shpërblimit është e dëshiruar. Punëdhënësi nuk e di ju, kështu që është e vështirë për të gjykuar se çfarë paga ju meritoni. Shkruani numrat minimale më të mirë, por shënoi vetëm si "minimum". shuma tepruar i vetëm trembë një punëdhënës potencial.

Dhe çfarë lidhje me detajet? Çfarë duhet të shkruani në lidhje me veten e tyre në këtë kontekst? Opsioni më i mirë - një minimum prej informacionit personal, më - karrierë produktive. Jo interesante që ju të keni një makinë, dhe një vilë të madhe familjare në liqen. Në përmbledhje, zakonisht tregojnë se çfarë hobbies personale të aplikantit për pozicionin. Dancing apo sportive kapur më mirë se gjahut ose të peshkimit.

regjistrim

Pasi ju e kuptoni qartë se çfarë ju mund të shkruani për veten në punë, kemi bërë atë dhe të kontrolluar, ju duhet të dërgoni me e-mail. Kjo është e preferuar mishërim. Të paraqesë më mirë të mos e përshkruar vetëm rezume.doc, dhe të përdorin emrin e tij të fundit. Si për programin, ajo është e mirë për të rekrutuar rinisë në Word. Photo para vendosjes në dosje duhet të reduktohet. nuk duhet të arkivit atë, jo për të marrë menaxher kohë, të cilën ai do të kalojnë në Unpacking. Çfarë font? opsion Optimale - Arial, përveç kësaj, të përdorin të paktën 10 Lloji pikë.

Nëse ne flasim për shkrim-leximit, cilësitë me vullnet të fortë dhe profesionale të kandidatëve shpesh kanë asgjë të bëjë me praninë në përmbledhjen e fjalës dhe gabime gramatikore. Edhe pse, natyrisht, ata nuk e përmirësojnë cilësinë e tekstit, dhe të perceptojnë ajo do të jetë shumë e vështirë. Pse nuk ju kërkoni ndihmë nga miqtë gjuhëtarë të ofrojë rinisë kompetent?

Në strukturën duhet të thonë menaxherët - njerëz të zënë, dhe ese tuaj mbi një temë të lirë askush nuk do të lexohet. Kjo është arsyeja pse duhet të strukturohen në mënyrë të qartë të rinisë. Ju vetëm mund të sjellë atë në tryezë apo tjetër sendit të ri për të filluar një linjë të re. A nuk e teproj me një theksoj, përdorni bold ose italics.

Pra, në qoftë se ju e dini se ju mund të shkruani në lidhje me veten tuaj në një të rinisë dhe se si të bëjmë atë siç duhet, duke marrë një punë nuk është e vështirë. Sigurisht, nëse keni sukses të kapërcyer fazën e intervistës.

fb.ru

Çfarë duhet të shkruani në lidhje me veten tuaj në një të rinisë? Cilësitë personale për të rifilluar. Si të shkruani një të rinisë?

Ndoshta një nga ngjarjet më emocionuese në jetën e çdo personi, kjo është një intervistë për punë. Fakti se tête-à-tête me menaxherin e departamentit të personelit sjell në mendje të gjitha komplekset e fshehur menjëherë. Por takime të tilla nuk do të ndodhin një herë në jetë. Shumë njerëz preferojnë të ndryshuar punë rreth një herë në çdo 4-5 vjet, si kompani të reja, perspektivat e zhvillimit. Është koha për të shkruar një të rinisë. Çfarë duhet të shkruani në lidhje me veten tuaj në një të rinisë? Çfarë është duke pritur për një punëdhënës potencial?

Është e nevojshme për ju?

Ajo është e rrallë për të takuar një person i cili ka punuar gjithë jetën e tij në një ndërmarrje. Më parë, këta njerëz kanë qenë një shembull, dhe ata që herë pas here ndryshuar hyrjen në bllok shënimesh, konsiderohet "dezertorë". Sot, HR departamentet ekspertët në të kundërtën besojnë se sapo një person ka nevojë 4-5 vjet për të ndryshuar punë. Le të jetë një ndryshim në një strukturë të vetme, por është e nevojshme. mundësitë e karrierës është afati optimal shumë. Nëse ju të ndërtuar një karrierë horizontale, atëherë ajo mund të jetë një ndryshim i shoqërisë duke ruajtur pozitën, por me një rritje të pagave. Një person nuk mund të mbyllet brenda një vend, përndryshe ajo nuk do të zhvillohet. Por, shikoni për një punë, gjithashtu, duhet të jenë në gjendje të.

Në qoftë se ju rri në shtëpi dhe kanë nevojë për të gjetur një punë në një kohë të shkurtër, kërkimi do të jetë kaotike. Ju në mënyrë të pandërgjegjshme do të kuptojnë në çdo fjali, dhe punëdhënësit, ndjenja që mund të ofrojnë kushte më pak të favorshme. Kërkimi i parë të punës kërkojnë një kokë të qartë dhe një "jastëk" financiare të nevojshme në mënyrë që të mos kuptoj në straws. Nëse jeni duke kërkuar për një punë, duke punuar, situata është shumë më e lehtë. Ju mund të përshtateni lehtë CV-në tuaj dhe ta dërgojnë atë për kompanitë që ju interesojnë. Specifikoni merret në arritjet e deritanishme në vendin e punës në të rinisë. Punëdhënësit duhet të shohim se çfarë një kornizë të vlefshme që ata mund të merrni. Kështu që ju duhet për të rifilluar. nuk e le sot, por një ditë ai mund të kenë nevojë. Dhe në qoftë se kompania ofron një maksimum, të cilat vetëm mund të ëndërrojnë, pastaj të rifillojë të ndihmuar në ruajtjen e vetë-respekt. Megjithatë, bukur për të parë arritjet si shumëzuar karrierës.

Ajo do të jetë interesante:   RT për të formuar gurit

Çfarë është problemi?

Çfarë duhet të shkruani në lidhje me veten tuaj në një të rinisë? Me ndihmën e CV mund të japin një punëdhënës potencial një histori të shkurtër rreth vetes me një përshkrim të përvojës së punës dhe fazat më të rëndësishme në rrugën e karrierës. Por punëdhënësi është duke kërkuar jo vetëm për një specialist të vlefshme, por edhe një njeri i mirë që do të përshtaten në ekip, do të sjellë ide të freskëta dhe disponimi. Çdo vendin e punës përfshin komunikimin, por ndonjëherë ju jeni që kanë të bëjnë me masa të mëdha, dhe nganjëherë duhet të manifestuar veten në takimet individuale me klientin. Por në çdo rast, ju duhet të jetë person i shoqërueshëm me një opinion të fortë.

Informacion në lidhje me identitetin tuaj gjithashtu do të jetë në kërkim për të rifilluar punësimin menaxher. fraza të thjeshta në lidhje me aftësitë e komunikimit dhe stresi për të marrë më off. Do të duhet të tregojnë imagjinatën dhe të përcaktojë cilësitë që të dallojnë ty nga turma e aplikantëve. E pra, në qoftë se këto cilësi janë të dobishme për pozitat e kërkuara. Me pak fjalë, ne duhet të jetë në gjendje për të mbushur "për mua" seksioni në përmbledhje. Shembujt tregojnë se ky paragraf është shpesh shkatërron shpresat për një vend fitimprurës.

On a personal

Mjerisht, nuk ka algoritmi universale, duke shpjeguar se çfarë për të shkruar për veten e tij në përmbledhje. Këtu ju duhet të jetë gati psikike të kuptoj se si për të "bien në dashuri" një oficer personelit. Mos harroni se ju nuk mund të gënjejë. Në fakt, pas shikimit të rinisë mbledhjen e pashmangshme personal, dhe pastaj të gjitha kartat vskroyutsya e. Mos u mundoni për të lëvduar veten, ekzagjerojnë meritat e tyre. Narcisizëm nuk është një cilësi pozitive. Gjithashtu, nuk do të përpiqet për të mposhtur një bos të mundshëm apo të mashtronin. Askush nuk i pëlqen sycophants, edhe nëse nganjëherë ata janë të dobishme në strukturën. Por pse nuk keni nevojë për një reputacion të tillë? Ju kurrë nuk sycophants mos zgjedhin për pozita udhëheqëse. Ata nuk kanë besim biznes të rëndësishëm, por mbani në vete. qëndrim fyes.

Çfarë statistikat?

profesionistët HR kanë analizuar pozicionet e ndryshme dhe arriti në përfundimin se punëdhënësi paguan pak vëmendje për cilësitë personale të aplikuesit, nëse ofron një pozicion shumë të vështirë dhe të përgjegjshëm. Ajo rezulton se inxhinier duhet të jetë një ekspert në fushën e tyre, por kjo nuk mund të jetë personi më i këndshëm. Por Sales duhet të jetë gjë e rrallë në të gjitha frontet. Dhe kështu ajo ndryshon prioritetin e çdo zyre. Një nevojë për një të qetë dhe personi miqësore, dhe e dyta - një specialist i çelikut në klasë. Total, ju duhet të marrin në konsideratë specifikat e kompanisë ku ju doni të merrni dhe specifikat e pozicionit që keni zgjedhur. Nëse aplikanti është i interesuar për të punuar, ajo së pari shqyrton kompaninë dhe pastaj korrigjon informacionin dhe të nënshkruajë cilësitë personale për të rifilluar.

Informacion në lidhje me veten tuaj

Ka momente detyrueshme që do të kërkojë për çdo punëdhënës në dokumentin tuaj shoqërues. Këto janë cilësitë personale për punë, e cila mund të sigurojë një avantazh të rëndësishëm mbi aplikantët e tjerë. Në veçanti, ajo është një përvojë në organizimin dhe menaxhimin. Edhe në qoftë se ju nuk e metite shefat, një linjë e tillë në të rinisë tregon se ju mund të marrë përgjegjësi dhe të organizojnë me ekipin dhe, për këtë arsye, do të jetë në gjendje që të bëhet një lider dhe për të dhënë urdhra. Sigurisht, zyrtari i personelit në takim do të ju pyes për përvojat e tilla dhe të zbulojë të vërtetën, në qoftë se ju merrni cilësinë e kredisë.

ata vlerësojnë

Si të shkruani një të rinisë të interesit një udhëheqës të mundshëm? Nëse ju punoni në një ekip dhe kanë treguar rezultate të mira, tregojnë aftësitë e punës si ekip. Çdo menaxher do të jenë të lumtur nëse ekipi i tij ka konflikte. Dhe këto aftësi janë shumë të rëndësishme të rinisë. Punëdhënësit vlerësojmë punonjësit përkushtim, iniciativë dhe aftësitë e komunikimit. E pra, nëse ju jeni në gjendje për të në mënyrë të pavarur të organizojnë ditën e tyre të punës, të vendosur vetë detyrat dhe zgjidhjen e tyre. Por pa komunikim me klientët sot nuk mund ta bëjë. Nëse punën tuaj të mëparshëm ju keni kryer disa detyra në të njëjtën kohë, dhe ju do të përballen, atëherë shkruani atë në "About Me" në abstrakte. Shembujt tregojnë se aftësi të çmuar! Ai do të kryesojë besimin në stabilitetin e tuaj multi-tasking.

Në listën e lartë

Disa pozicione janë konsideruar të jenë më të njohura në vende të ndryshme të punës. Ajo kontabilistët, ekonomistët, menaxherët e shitjeve, operatorët kompjuteri, sekretarët dhe administratorëve. Çfarë duhet të shkruani në lidhje me veten e tij në përmbledhje, në qoftë se ju doni të merrni në pozicionin ku konkurrenca është shumë e madhe?

Për shembull, një kontabilist duhet të jetë i zellshëm, i kujdesshëm dhe i zoti. Ai do të të jetë në dispozicion për të trajtuar stresin dhe të mësuarit. Përveç kësaj, ai nuk mund të jetë pa aftësinë për të punuar në një ekip. Administrator aftësi të rëndësishme për një të rinisë - kjo është mirëdashësi, korrektësia dhe takt, qenët i shoqërueshëm. Për cilësi operator PC të rëndësishme personale në Permbledhja - kjo është stabiliteti i brendshëm, trainability, takt dhe aftësia për të gjetur një gjuhë të përbashkët me ndonjë person. Shitjet janë vazhdimisht duke punuar me njerëz. Ai duhet të jetë në gjendje për të fituar, të ngritur në një valë pozitive, për të krijuar një atmosferë të relaksimit dhe gëzim. Prandaj, nuk mund të bëjë pa një karizëm të brendshme, në kërkim të mira dhe miqësore. Kërkesa të ngjashme mund të dorëzohen menaxherit të shitjes, por ai duhet të mbani në mend të dhënat për të gjitha produktet, dhe për këtë arsye duhet të jetë e shkruar në përmbledhjen e dëshirën për rritjen e karrierës, të mësuarit, përgjegjësisë, aftësia për të trajtuar stresin. Të gjitha këto cilësi plus një pamje të presentable dhe të folurit shkolluar - minimumi i nevojshëm për një sekretar të mirë.

Lista e zezë e cilësi

Pra, si për të shkruar një të rinisë? E rëndësishme - nuk do ta rikthej informacion që një punëdhënës potencial do të ngritur kundër jush. Për shembull, një dëshirë për të specifikojë informacionin e vërtetë nuk mund të sjellë nevojën për të shkruar cilësinë e tyre negative apo të diskutueshme. Kështu, në qoftë se ju nuk jeni të njohur me përpikëri, nuk është e nevojshme për të shkruar në përmbledhje vonesën e vazhdueshme. sinqeritet i tillë nuk do të ju bëjë një plus. Gjithashtu në listën e zezë të paraqesë ndershmëri të tepruar, në kufi me vrazhdësi, fobi sociale, një feministe zjarrtë, besueshmërinë, mosbesimit dhe paaftësia për të punuar në një projekt afatgjatë. Punëdhënësit, natyrisht, të lodhur nga puna monoton, por ju duhet për të treguar origjinalitetin shkathtësi.

Për shembull, si të shkruaj një të rinisë në arsim? Cilat janë përgjegjësitë tuaja kryesore, veçanërisht ato që tregojnë interesin tuaj dhe të personalitetit aktiv. Plotësisht shkruani emrat e institucioneve arsimore. Mos harrojmë për të arsimit dhe trajnimit në distancë kurse shtesë. Nëse ju merrni një menaxher kredi punë, përmendja dhe shkollën e muzikës mbaruar. Ky detaj në dukje të panevojshme mund të kontribuojë në vendosjen e kontakteve me menaxhimin, sepse ajo do të hapet në anën tjetër.

burim

Artikuj të tilla si tags:

ideiforbiz.ru

 • Organizatat mostër rinisë

 • statusi martesor në Përmbledhje për vajzat
 • Krijo rinisë në vitin 2018
 • statusi shëndetësor në shembullin përmbledhje
 • Përmbledhje e përvojës
 • Si për të shkruar rinisë përsosur

 • Rekomandime të rifillojë shembull
 • Ajo që është e rëndësishme për ju në përmbledhje të jetës
 • Resume konkurs për pozitat
 • Emri Pozita për të rifilluar shembull
 • rinisë profesionale

Çfarë të shkruani në seksionin "për mua" përmbledhjen në HH? | BOSSHUNT

Le të jetë i sinqertë: Përmbledhja nuk është e rëndësishme kur të aplikoni për një punë. Një burrë me një përvojë unike dhe ekspertiza do të ftohen për intervistë, edhe nëse rinisë është bërë në një pecetë. Një tjetër gjë, në qoftë se kategoria e superprofessionals rralla ajo nuk është ende e vërtetë. Pastaj një shans për të përmbushur konkurrentët në luftën për një ëndërr rritje të vendeve të punës dhe cilësisë së përmbledhjes vjen në ballë.

Si për të bërë një përmbledhje: Këshilla jonë për aplikantët
Do të përmbledhim: këshillat tona për aplikantët

Në këtë artikull ne kemi hartuar këshilla për hartimin e një të rinisë të përsosur. Për thjeshtësi, ne të vendosur materialin në seksione, të cilat janë duke pritur për ju në plotësimin e formularëve të rifillojë hh.ru.

Foto dhe kontakte - biznesit

Foto në përmbledhje është gjithmonë një plus, edhe në qoftë se pozicioni nuk ka të bëjë që kanë të bëjnë me njerëzit. Fotografitë bëjë përmbledhje të personalizuar: ajo është më e lehtë në njoftim dhe për t'iu përgjigjur foto apo hequr vështirë të humbasë. Por, për të zgjedhur një portret të rifillojë nevojën kritike: a photo keq mund të prishin gjithçka. Ajo do të jetë më e mirë photo profesionale portret, të biznesit dhe neutral.

Në seksionin e kontaktit theksohet kuti postare - ajo duhet të jenë në përputhje me statusin profesional. Adresa [email protected] theksoj qasje jo-biznesit për të punuar. Por [email protected] - tashmë më të mirë.

Disa kandidatë tregohet në përmbledhjen e adresën tuaj në shtëpi deri në një apartament të veçantë. Ajo është e mjaftueshme për të specifikojë të qytetit ose në afërsi të metrosë, për shembull, "Mytishchi" ose "Fshati Mansurovo në rajon Kursk".

Specifikoni pagën e dëshiruar në të rinisë është fakultative, por në qoftë se ju bëni këtë, punëdhënësit nuk do të vijë te ju me oferta të parëndësishme. Këshilla universale: shkruani shumën e 15-20% më i madh se një që ju të fitoni sot. Kjo do t'i japë një mundësi për të volitshëm, pa cenuar interesat e tyre. Për më shumë informacion rreth asaj se si për të përcaktuar të ardhurat e dëshiruar, na është thënë në një prej artikujve.

Krahasoni pritjet e tyre me pagën mesatare në treg: një vështrim në punë, statistikat në rajon dhe në fushën profesionale. Mbivlerësuar me 40%, dhe më shumë në mënyrë të qartë të penguar rekrutuesi pagave. Mëso pagën mesatare të tregut për qytetin e tyre dhe profoblasti tyre mund të përdorni "Skolkopoluchatelya".

Si për të bërë një përmbledhje: Këshilla jonë për aplikantët
Ajo duket si "Skolkopoluchatel» HeadHunter - shërbim i thjeshtë që ndihmon të verifikuar në tregun e pagave.

Exception - një përmbledhje e menaxherëve të lartë. Pagat janë llogaritur menaxherë në kompani të ndryshme në mënyra të ndryshme, kështu që pritjet e veçanta mund të trembë punëdhënësit.

përvojë

Nëse ju nuk jeni fillestar, përvojë - pjesa kryesore e rinisë. Shkoni në këtë seksion me kujdes.

 1. Përvoja duhet të duket solide, dmth pa prishet gjatë në karrierën e tij. Nëse prishet ishin, ata duhet të kenë një shpjegim: pushimit të lehonisë, duke bërë biznes, pavarur, dhe kështu me radhë. Mëso më shumë rreth asaj se si për të shkruar për boshllëqet në përvojë, na është thënë në këtë artikull.
 2. Nëse ju të ndryshojë punë më shpesh se një herë në vit, punëdhënësi është i alarmuar. Ju keni ngritur - të shkruani në lidhje me atë në të njëjtin bllok.
 3. Kushtoj vëmendje të tre vitet e fundit të punës, është interesat e punëdhënësve në vendin e parë. Në fazat e hershme të karrierës dhe që ishte mbi 10 vjet më parë, ne mund t'ju them shumë shkurt.
 4. Në qoftë se kompania nuk është e njohur në treg, të specifikojë llojin e aktivitetit. Jo vetëm i "Barnyard" dhe "Dega e Detit të Zi Arbatov Byrosë për Grumbullimin e me brirë dhe thonj." Aktivitetet e kompanisë mund të përmblidhen në njësinë detyrë.
 5. Email headers zakonshme në titujt e punës e tregut: për shembull, "drejtor komercial" në vend të "kreu i departamentit për koordinimin e prokurimit dhe të shitjes." E njëjta gjë vlen edhe për emrin e përmbledhjes. Shpesh aplikantët kopje pozitën e fundit, çfarë është e gabuar: emri duhet të reflektojë thelbin e punës, në vend se një hyrje në punë. Për shembull, "Menaxher i Projektit" duket më e shkathët se "Drejtori Menaxhues i njësisë së biznesit." Këto punëdhënësit një përmbledhje të gjetur shpejt përmes kërkim.
 6. Asnjëherë mos kopjoni një listë të detyrave të përshkrimeve të punës. Të nxjerrë në pah më të rëndësishme dhe të shkruar në gjuhë të thjeshtë, pa kantselyarizmov. Për shembull, "Procesi i biznesit optimization" në vend të "realizimin e aktiviteteve të projektit në optimizimin e proceseve të biznesit." Pesë deri në dhjetë detyra do të jetë e mjaftueshme.
 7. Përveç detyrave të punës, të jetë i sigurt për të përfshirë arritjet tuaja specifike dhe rezultatet e operacioneve (për shembull, "në bashkëpunim me departamentin e TI ka zhvilluar një proces të korporatave të biznesit standardet e kontrollit").

Shmangni frazat e përgjithshme si "ishte më i zellshëm card punëtor" - një pamje që nuk mund të verifikohet, kështu që nuk do të jetë interesante për të punëdhënësit. Por "kjo ishte punonjësi më i mirë i departamentit për vitin" - një linjë të dobishme.

Ndonjëherë aplikantët të përshkruar punën e një kompanie, në qoftë se ata të shkruajnë një kapitull të biografisë së tij: "Ja, unë fillova karrierën time me pozicionet më të ulëta, duke kërkuar me zell rritje" apo "Një njohje e përciptë mund të mendojë se puna është dhënë për mua lehtë, por në fakt ajo ishte pikërisht në të kundërtën. " Këta shembuj - standardin e se si ajo nuk është e nevojshme për të përshkruar përvojën. Rifilluar punën, nëse punëdhënësi për disa sekonda për të kuptuar përvojën dhe e kuptoi se ky kandidat është me vlerë më afër provim. Dhe ju mund të demonstrojë entuziazëm në letrën tuaj të mbuluar.

Të gjitha më lart në përmbledhjen e kurseve arsimore duhet të lidhen me aktivitetet profesionale. Më mirë të humbasë diçka, ju mund të shtoni certifikatat dyshimtë - për shembull, në një kurs të masazh - nëse në këtë njohuri nuk është e nevojshme.

Në rrugën mprehtë deri është gjithmonë më mirë për të të treguar intervistën. Prandaj, ju mund të heq studimin në kolegj ose shkollë profesionale, në qoftë se ka një diplomë të arsimit të lartë në të njëjtën fushë.

Shumë punëkërkues krejtësisht injorojnë këtë seksion, por më kot: ajo është shpesh këtu në kërkim rekrutuesi pas takimit me përvojën dhe edukimin e kandidatit. aftësitë kryesore - janë njohuri specifike dhe aftësitë që kanë të bëjnë direkt me proceset e punës. Për avokatët mund të jetë e "gjykatave të arbitrazhit" dhe "Corporate" për logjistikë "Duke punuar me autoritetet doganore 'dhe' Incoterms ', për financierin -" Analiza statistikore "dhe" Buxhetimi ", dhe kështu me radhë.

Sistemi hh.ru vetë dikton emrin e një aftësi të veçantë, duke ofruar versionin më të shkurtër dhe të unifikuar - zgjidhni saktësisht është e mundur.

Shmangni gjërat e dukshme: ju duhet të shkruani se çfarë ju e dini Windows, Internet Explorer dhe të përdorin e-mail.

Rreth meje

Shpesh aplikantët ngatërruar aftësi me cilësi personale. Kështu aftësitë janë "përgjegjësi" dhe "përpikëri në orar". Ne ju sugjerojmë të shkruani në lidhje me këto cilësi në "About Me" dhe platitudes shmangur. Në vend të "përgjegjësisë" dhe "përpikmëri" shkruaj "Me ndërgjegje të trajtuar detyrat" dhe "gjithmonë të përshtatet në kohën e premtuar." Thelbi i kësaj nuk do të ndryshojë, por formulimi do të mbahet mend.

Në disa raste, ju mund të specifikoni cilësitë personale që nuk janë të lidhura drejtpërdrejt me profesion - kjo mund të jetë një formë e mirë e performancës fizike apo atletike ( "ski CCM"). Të gjithë të njëjtë vlen edhe për të arriturat në sferën intelektuale. Nëse ju jeni kampion qyteti shahut dhe fitoi një konkurs programimit - kjo është interesante. Nëse jeni të interesuar vetëm në lexim, ajo nuk është. Vetëm të shtoni gjëra që do të ndihmojë të merrni punën e bërë.

Por hobbies, në shumicën e rasteve ajo është më mirë të mos specifikojë. Rekrutuesi, kjo nuk është klasa interesante dhe ekzotike (si ezoterik dhe madje yoga) dhe të gjithë mund ta largojë.

sa për të shkruar

Teksti përfundimtar i përmbledhjes duhet të jetë një distilim, e cila hoqi të gjitha që mund të hiqet, në parim, pa asnjë humbje të kuptimit: hyrëse fjalë, mbiemra, pjesore dhe pjesore verbal frazat, mbiemra shtesë verbale dhe emra.

Bad: Ai ishte i angazhuar në organizimin e inventarit në njësitë në pronësi nga kompania. Kryen veprimtari për organizimin e tenderëve, në veçanti, përgatitja e një pakete të gjerë të dokumenteve për këtë çështje.
Më të mirë kryerjen e inventarit në ndarjen e shoqërisë. Përgatitja e dokumenteve për tenderimit.

Oferta më e shkurtër dhe të thjeshtë, aq më mirë.

Fut fjalën tuaj të rinisë shënuesit për të cilat rekrutuesi do të jetë në gjendje për të gjetur atë nëpërmjet kërkim. Për shembull, në qoftë se ju jeni duke punuar me auditorin dhe nga kompanitë në det të hapur, fjala "det të hapur" duhet domosdoshmërisht të shfaqet në të rinisë tuaj.

Mendoni se çfarë fjalë kyçe janë të rëndësishme për profesionin tuaj, duke imagjinuar çfarë kushte rekrutuesi do të përdorë kur të kërkoni për rinis. Përdorni informatat që ju punë interesante.

letër shoqëruese

Sistemi hh.ru njohje rekrutuesi ju gjithmonë të fillojë me një letër përcjellëse. Ajo zakonisht fillon me një frazë përshëndetëse: "Hello! Emri im Kondraty Stepanov dhe unë kam qenë i interesuar në kryetarit tuaj konkursit të qytetit. "

Në një paragraf të ri, shkurtimisht përshkruaj arritjet e tyre dhe aftësitë themelore ( "kryesuar departamentin", "kam marrë pjesë në projektet" dhe kështu me radhë). Ky paragraf nuk duhet të jetë më shumë se tre ose katër fjali.

Së treti paragrafi - çelësi për zemrën e rekrutuesi-së. Shkruaj mbi të, pse nuk ju duan të punojnë në kompani dhe pse ju mendoni se i nominuari i përshtatshëm. Përpiquni të shmangni frazat rëndomtë si "punë në kompaninë tuaj marrin në konsideratë mundësinë për zhvillimin e mëtejshëm" - fraza të tilla bëjnë rekrutuesi të dyshoj se ju jeni kopjimi të njëjtën letër të mbuluar për punë të ndryshme.

Mundohuni të gjeni në internet informacion në lidhje me kompaninë dhe tregojnë faktin e të njohurit me të në letrën tuaj të mbuluar. Një shembull i mirë: "Unë jam i interesuar veçanërisht në projektet tuaja në telekom: Jam 4 vjet pune në shitje B2B dhe vazhdimisht ndërpritet me klientët."

Kontrolloni rifillojë fraza pranuar konfirmon gatishmërinë tuaj për të përzënë në intervistë: "Unë ju falënderoj për vëmendjen tuaj dhe unë do të jenë të lumtur për të përmbushur të përgjigjem pyetjeve tuaja!".

Kur puna është e përfunduar, ne rekomandojmë dy ose tre herë për të ecur me kujdes nëpër tekst, korrigjimin e gabimeve dhe redaktimi nuk është shumë fraza suksesshëm. Typos në tituj, emrat e kompanive dhe pozicionet punëdhënësit veçanërisht nastorozhat.

Nëse ju doni për të treguar rinisë dikujt tjetër, zgjidhni dikush me punë Përvoja rekrutuesi - përndryshe garantuara për të marrë një grumbull të këshillave padëshiruar. Nëse jeni duke marrë parasysh një numër të pozitave të ndryshme - për shembull, "menaxher shitjes" dhe "Sales Manager", - bëjnë dy të rinisë të ndryshme.

Mos harroni: Çdo profesion ka karakteristikat e veta. Nëse nga avokatët presin të rinisë të përsosur, pa asnjë gabim, atëherë, për shembull, kontabilistët e rëndësishme për të specifikoni një llogari të veçantë dhe versionin e 1C, me të cilët ka punuar. Dallimet në mes të "subkulturave" të profesioneve të ndryshme nuk lejojnë vetëm deklaratë e vërtetë për të gjithë. Ne kemi mbledhur vetëm këshilla të përgjithshme që vlejnë për të gjithë aplikuesit.

Për të rifilluar parasysh karakteristikat individuale, më të mirë për të përdorur shërbimet e përvojë HR-menaxherëve - për shembull, shërbimi ynë ", përfundoi rinisë."

Good luck në kërkimin tuaj të punës!

shih gjithashtu

ABOUT ME Në përmbledhje: Shembujt janë të shkruara leximit PËRMBLEDHJE

Shkruani një përmbledhje kompetent - kjo është vetëm gjysma e betejës. Ky dokument do të veprojë si një reklamat konkurrent. Çdo CV artikull kërkon një përkufizim të qartë. Le të flasim për bllokun "për mua", sidomos pasi nuk ka të veçantë set cilësi që do të ju lutemi punëdhënësin maksimale.

Ne kryejnë punën në zakazVypolnyaem të rinisë punën në përmbledhjen në kërkesë. ekipit spetsialistov.rezyume.dm-konsalting.rfSkryt Ads Të

Fitim nga distanca, duke punuar 2-3 kurs ch.Besplatny mbi reklamat në Yandex. Profesioni në 10 ditë! Sign up për të 10.09.18profiinternet.artur-grant.ruSkryt Ads

tipare të personalitetit

Në shumicën "About Me" grafik përmbledhje përmban një sërë standarde të frazat:

 • aftësitë e komunikimit;
 • saktësinë;
 • angazhimi;
 • rezistenca ndaj stresit.

Është e pamundur të thuhet në mënyrë të qartë se kjo nuk është e vlefshme me shkrim në lidhje, por cilësia e sipërfaqes dhe nuk mbajnë informacion të rëndësishëm. Përmbledhje - kjo është një ofertë që do të ndihmojë për të shprehur vetveten, ajo është një nga shans më të ulët për të gjetur një punë sfiduese dhe interesante.

Ky rregull është i justifikuar: frazat formulaic do të rifillojë njëjtë si gjithë të tjerët. Një rinisë duhet të jenë të interesuar në shitjen e punësimit profesional. Standard - do të shtyhet në anën e kundërt dhe autorit është e sigurtë që do të ftohen për intervistë.

Count "Deklaratë" duhet të përcaktohet në mënyrë të qartë dhe të zënë gjysmën e fletës. Kjo nuk është pjesa më e rëndësishme e dokumentit, por gjithashtu i referohet kjo shkujdesur nuk është e nevojshme.

rregullat për shkrim

Për të bllokuar ishte e vërtetë, ai mund të jenë të interesuar në punësimin e një specialist, është e rëndësishme për ta bërë atë në përputhje me rregullat, dhe ata janë si më poshtë:

 • është e pamundur për të rishkruar të dhënat e të tjerëve rifillojnë (edhe pse kanë një mostër para syve nuk e lënduar), personalitet i rëndësishëm i aplikantit;
 • Ju nuk mund të përdorni përemrat personale (ne, I), ajo do të krijojë një theks të keq;
 • për të gjetur një shije për këtë grafikët, ju duhet të pyesni veten disa pyetje dhe për të gjetur përgjigje për to (ato janë të shënuara më poshtë);
 • është e rëndësishme që të lidhen cilësinë e secilit prej pozicionin e zgjedhur, pasi jo të gjithë prej tyre janë të rëndësishme për një vend të lirë pune të caktuar.

Ulur në shkruar, lexuar një listë të pyetjeve të sugjeruara më poshtë dhe mbi draft japin përgjigje për secilin prej tyre:

 1. Ajo që në ju të tilla që të ndryshëm nga të tjerët?
 2. Ajo që është e rëndësishme, që keni bërë në karrierën tuaj deri më sot?
 3. Çfarë keni arritur në jetën tuaj?
 4. Ajo që ju dallon nga kolegët e tjerë?
 5. Pse ky post duhet të shkojë për ju?

Nga përgjigjet e këtyre pyetjeve mund të përfshihej të dhëna të përshtatshme për këtë njësi. Ajo nuk duhet të jetë një përgjigje të detajuara në disa fjali të gjata. Mundohuni të gjeni thelbin, duke përdorur shembuj.

shembuj

Lexoni lamtumirë - këtë një, por në mënyrë të qartë e mirë për të shqyrtuar mundësitë e projektimit për kolonën "About Me", - është krejt tjetër. Këtu janë disa shembuj në mostrat. Ato janë hartuar në përputhje me pozitë specifike.

zyrë

një listë e cilësi

shofer

. Google_iframe_start_time = Data e re () getTime (); google_async_iframe_id = "aswift_1"; window.google_process_slots = funksion () {window.google_sa_impl ({iframeWin: dritare, pubWin: window.parent, Vars: window.parent [ 'google_sv_map'] [ 'aswift_1']})}; (Adsbygoogle = window.adsbygoogle || []) shtytje ({}) .;

 • përvoja makinës është 20 vjet;
 • e martuar, dy fëmijë;
 • Unë jam i gatshëm për të punuar në orar jostandarde;
 • licencës kategoria B, C, D.

llogaritar

 • I martuar, ka një fëmijë;
 • gati për të udhëtuar;
 • këmbëngulje dhe përgjegjësia;
 • publikuar në mënyrë të përsëritur për revistën "Kontabilitetit";
 • rifreskohet çdo vit për abonimet në literaturë të rëndësishme kontabël.

Shef i Sales

 • industrious dhe kujdesshëm;
 • martuar, kanë një fëmijë;
 • tre vjet ka shkuar nga shitjet asistent kreu i departamentit të shitjes;
 • Gatishmëria për të udhëtuar

programues

 • Single;
 • I posedojnë cilësitë e lidershipit, ngulmues;
 • dëshira për të plotësuar përvojën e tyre në zhvillimin dhe mirëmbajtjen e bazave të të dhënave.

Nëse pjesa më e madhe e rinisë do të ekzekutohet si duhet, të gjitha cilësitë personale të parashtruesit do të përcaktojë ekspert në procesin e intervistimit. Është e rëndësishme për të rifilluar dukej si një dokument tërësor dhe jo si një grup i grafik uniforme çmontohen me mostra dhe i pavënë re.

gabime themelore

Kolona "About Me" - një nga më të diskutueshme. Kjo është arsyeja pse kjo nuk ka kuptim për të shumë të mbingarkesës së saj të të dhënave. Të gjitha rekrutuesit janë dakord se kjo Kushtoj vëmendje të veçantë për të vijë nuk është e nevojshme. Por frazat standarde të kapur syrin dhe prishin pamjen e dokumentit. Sipas statistikave nga pika të cilësisë më shpesh:

 • detyra - 34%;
 • komunikabilitetin - 30%;
 • rezistenca ndaj stresit - 16.5%;
 • Përkushtimi - 14%.

Ky informacion do të ndihmojë për të shmangur rutinë kur shkruani një të rinisë. Disa kandidatë të fillojë tek lista hobi në këtë kolonë, e cila është informacion krejtësisht i panevojshëm. Në disa raste, një tregues i statusit martesor është informacioni i panevojshëm.

këshilla profesionale

Disa rekrutuesit në thelb nuk e lexojnë këtë pjesë e informacionit apo e di se atij një shikim i përciptë. Arsyeja është fare banal: mungesa e kohës. Për të gjetur kandidatin e duhur për vendin e lirë, ne kemi për të zgjidhur me qindra CV dërgohen në një kohë të shkurtër. Megjithatë, kjo nuk do të thotë se kolona mund të hidhet lehtë. Lënë atë dhe të hyjë në informacionin shkurtimisht dhe në mënyrë koncize.

Profesionistë të rekomandojë:

 • mos përdorni fjali të ndërlikuara;
 • jo për të përsëritur në "Deklaratën" e informacionit që është tashmë në dokument;
 • Nëse përvoja është i madh, sipas kërkuesit, është e mundur të heq këtë informacion;
 • në vend të përcaktimeve banale dhe sipërfaqësore të informacionit preferojnë të mos shkruar asgjë;
 • Përmbledhje - kjo nuk funksionon, nuk duhet të ketë informacione të rreme.

Në qoftë se ju ndiqni të gjitha këto këshilla, ju tërheq grafiku mund të jetë e lehtë dhe pa shumë pyetje. Mos të humbim kohë dhe energji e saj, në përmbledhje, ka sende më të rëndësishme që janë të sigurt për të tërhequr vëmendjen e punëdhënësit. Neglizhimi gjithashtu nuk mirëpritur. Nëse aplikuesi siguron një të qartë dhe kompetent për të trajtuar të gjitha rregullat moderne të rinisë, atëherë qasja në të është e përshtatshme.

One Response to "" Çfarë duhet të shkruani në lidhje rinisë së tij ""

 1. Reagimi
  Courtesy
  aftësinë për të lehtë të gjeni kontakt me njerëz
  të besimit
  aftësinë për të lehtë të ruajtur biznesit dhe kontakte profesionale
  Aftësia për të përcaktuar përparësitë
  optimizëm
  pozicion aktiv në jetën e
  aftësinë për të arritur qëllimet e
  aftësia për të menaxhuar në mënyrë efektive kohën tuaj
  të menduarit krijues

Çfarë bëjnë ata shkruajnë për veten e tyre në një të rinisë? - HH

Përmbledhje - një dokument me një strukturë të qartë dhe formale. Dhe jo të gjithë atë për simpati tuaj. Prandaj, në "About Me" ju mund të gjeni dy ekstreme: disa lëre bosh, të tjerët janë duke u përpjekur për të dalë jashtë dhe të paraqesë veten e tyre një personalitet të jashtëzakonshëm. Ne tregojnë se si të ndershëm për të të treguar në lidhje me veten e tyre dhe zhytet poshtë në shpirtin e punëdhënësit.

Për veten: si për të mbushur të çuditshme në pjesën përmbledhëse

Së pari - informacion të vlefshëm

Mistake numër një - të listojnë të gjitha hobbies tuaj në vend të cilësive personale dhe aftësive profesionale. Përqëndrohen në ato karakteristika, të cilat do të tregojnë informacionin Punonjës i dobishëm për ju si një specialist.

Beginner PR-menaxher mund të them në lidhje me veten e tij: "Ajo u diplomua nga shkolla e baletit, ajo studioi duke vepruar, ka luajtur në teatër muzikor dhe ekipi KVN. Pet qen - Bim ". Ose të përqendrohen në cilësitë profesionale: "Universiteti ka organizuar forume dhe konferenca. Ajo u diplomua nga kurset për të vepruar dhe për të folurit publik aftësive, të ndjehen të relaksuar në skenë para një audience të madhe - ndihmon përvojë të ekzekutimit si pjesë e ekipit të KVN. Në mënyrë efektive të bëjë prezantime dhe lehtësisht duke kërkuar për disa kontakte të reja. "

Numri Mistake dy - të përcaktojë një standard i vendosur cilësi. Përkushtim, punë e vështirë, kujdes gjenden në çdo përmbledhje e dytë, pra, shumica e rekrutuesit nuk i perceptojnë këto klishe seriozisht.

Nëse këto kërkesa janë në punë, guxim kopjuar ato në një të rinisë ose mbuluar letër. Por ajo mund të bëhet më i gjallë dhe njerëzore. Krahaso: "I dalluar zell, stresi dhe rast krijuese" dhe "lehtësisht të ndërmarrë projekte të reja, dhe unë ta sjellë atë deri në fund. Punon edhe në një ekip, unë e di se si për të zgjidhur konfliktet dhe kompromis. Shpejt I gjenerojë ide të pazakontë - duke përdorur ideve, mendjen hartës dhe teknologji të tjera ".

disa personal

Shih "Deklarata" nuk ka kufizime të qarta mbi format apo përmbajtje. Trego imagjinatën, ju mund të, por ne e rekomandojmë për të vazhduar nga kërkesat e një punë të veçantë apo pozitë. Për një kontabilist apo programues kompjuteri aftësive të rëndësishme dhe përvojë, por ka zona ku parim puna e "të më origjinale, aq më mirë." agjensitë e reklamave, studiot fotografike, galeritë e artit janë shpesh në kërkim të ekspertëve me interesa unike dhe pamje të pazakonta të botës. Nëse ky është rasti:

 • Konsideroni specifikat . Kur ndeshja një pozicion të veçantë, të mësuar më shumë rreth kompanisë dhe punonjësve të saj. Është e rëndësishme për të treguar se ju keni - është personi i cili e kupton filozofinë e tyre dhe i përshtatet të përkryer në ekip.
 • A nuk e teproj atë . Papërshtatshme krijuese një ndikim negativ në numrin e ofertave të punës. Rekrutuesit janë në kërkim për stafin adekuat për të punuar me njerëz dhe për të kuptuar thelbin e problemit. Prandaj komike rinisë dhe letra mbuluar në ajetet është më e mirë për të shtyrë deri në detyrë test.

Çfarë tjetër për të shkruar

Mos kopjuar informacione nga pjesët e tjera. Nëse rekrutuesi lexuar këtë fushë, ka shumë të ngjarë se është tashmë e interesuar në aftësitë tuaja dhe përvojë. Plotësoni foto me informacion të vlefshëm në lidhje me stilin tuaj dhe metodat e punës, preferencat profesionale.

 • Arritjet . Mendoni në lidhje me projektet më të habitshme, arritjet tuaja dhe çmime. Na tregoni në lidhje me pjesëmarrjen në konferenca dhe seminare të industrisë. Përmend mund të bëhen aktivitete publike, publikime apo anëtarësinë në një shoqatë profesionale.
 • Ndërprerjet në punën e tyre . Në "About Me" të tregojë arsyet për ndërprerje, në qoftë se ata ishin. Ndryshimet e shpeshta të vendeve dhe thyen përjetojnë punëdhënësin alarmante.
 • Fushat prioritare të veprimtarisë dhe arsyet për duke e lënë vendin e fundit . Ky informacion është veçanërisht e rëndësishme për kandidatët për pozitën e menaxherit të projektit ose menaxher i lartë, dhe ata që kërkojnë për të çuar përpara karrierën e tyre.
 • Kurse dhe certifikatat . Përfshini informacion në lidhje me kursin e specializimit. Specifikoni certifikatat në dispozicion, për shembull, një certifikatë e pronësisë së një gjuhe të huaj.
 • Patentë shofer dhe makinë, si dhe përvojën e përgjithshme të drejtimit të automjetit . Këto të dhëna duhet të tregojë nëse puna qëllim përfshin ngarje një automjetet personale apo zyrtare.

Zgjidhni vetëm informatat më të rëndësishme për punëdhënësit dhe të shkruani në lidhje me të gjallë gjuhën e kuptueshme. Good luck në kërkimin tuaj të punës!

shih gjithashtu

Do të përmbledhim: Këshilla kërkuesve tanë - HH

Këtu unë të mësojnë:

 • si për të krijuar një hh.ru kompetent të rinisë dhe për të marrë përgjigjet nga punëdhënësit;
 • Arsyeja views mjaftueshme për hh.ru rinisë time, dhe si për të maksimizuar pikëpamjet;
 • pse nuk shihet reagimin tim (dërguar CV time) për pozitën;
 • çfarë të shkruajnë në letrën e aftësive kryesore dhe të mbuluar në të rinisë.

Unë mund të shkarkoni:

1. mostër rezyume.doc kompetent Headhunters formë (formularin e plotësuar).

2. Check-list.doc "Si të shkruani një CV efektive për hh.ru" (1 faqe).

3. blank.doc rifillojnë Empty (HeadHunter template).

Kush do të bëjë shikimin rinisë time në hh.ru

1. HR-menaxherët (duke përfshirë rekrutuesit të brendshme) të mesme dhe kompanitë e mëdha.

2. Recruiters agjencitë e rekrutimit.

3. Menaxherët e linjës, zv. Drejtorët dhe vetë drejtorët janë ndërmarrje të vogla dhe të mesme (kjo audience nuk është më shumë se 30% e të gjithë punëdhënësve të regjistruar në hh.ru).

Si një punëdhënës do të vendosë nëse janë apo jo për të më ofruar një punë

Si për të parë CV-në time për punëdhënësit hh pp
rinisë time të punëdhënësit duhet të përgjigjet për të gjitha këto pyetje.

1) se si unë shoh në foto;

2) Çfarë lloj pune jam duke kërkuar për;

3) se çfarë paga që ata duan;

4) kur, nga kush dhe për sa kohë ai ka punuar (a);

5) Në cilat fusha (tregjet) ka punuar (a);

6) që do (a);

7) pastaj bërë (las);

8) Çfarë lloj i arsimit të marra (a), e cila përfundoi kurse dhe trajnime.

Të bëjë një të rinisë në mënyrë që ju janë ofruar një punë

Mëso se si për të krijuar dhe ku në vendin tuaj të rinisë në hh.ru: ju mund të shkarkoni një mostër përfunduar formë përmbledhje dhe listë e plotë "se si të shkruaj një të rinisë efektive." Merrni rekomandime se si të rrisë ndjeshëm pikëpamjet dhe përgjigjet e punëdhënësve thjesht duke bërë një të rinisë kompetent (ose të bëjë atë më të mirë).

HR-menaxherët dhe rekrutuesit janë 70 - 80% e të gjithë punëdhënësve në audiencë hh.ru. Plotësimi rinisë, mbani në mend imazhin e vajzave 22 - 25 vjeç. Hh gjenden në të rinisë tuaj, dhe drejtimin mbi sytë e tij për 6 -. 15 sekonda, ajo duhet të ketë kohë për të kuptuar përmbajtjen e saj, të jenë të interesuar në të dhe duan të shtypura it out veten ose eprorin tuaj. Në qoftë se nuk ka "kapur" në profilin tuaj, ajo do të lëvizni poshtë mouse - të shohim konkurrentët e ardhshme, dhe të harrojmë për ju.

Mostër të rinisë template hh 2018
Mostër të rinisë hh.ru

1. Ndihmë për të gjetur shpejt në mesin e 34 milionë. Aplikantët e.

Tregojnë qartë të punuar në një pozitë të dëshiruar janë në kërkim për të.

Bëni postimet Sinonimet (punë) që ju kërkoni, dhe emrat e pozicioneve të lidhura, të cilat mund të punojnë. Zgjidhni disa prej tyre, më shpesh përdoret në jetën tuaj profesionale, dhe në vend të një presje në fushën e formës "pozicionin e dëshiruar." Punëdhënësi është i kufizuar zakonisht në kohë (sidomos në Moskë), kështu që kërkojnë punë mund të kërkoni për profilet në hh.ru vetëm me emrin e tyre.

2. Telefononi fotot tuaja simpati.

Të jetë i sigurt për të vendosur një fotografi të cilësisë, mundësisht në një stil të biznesit, është e dëshirueshme që të ndjell simpati nga të tjerët. Punëdhënësi, kur shikimin e rezultatet e kërkimit të rinisë hh.ru duhet parë mirë fytyrën tuaj. Është e dëshirueshme që ai nuk duhet të klikoni mbi pics për të zgjeruar. shprehje fytyrës neutral ose pak buzëqeshur.

Si të krijoni një f rinisë hh
Si të shkruani një CV efektive për hh.ru

3. Ndihmë për të gjetur ju aftësitë e nevojshme për punëdhënësit.

3.1. Përfshijnë një përshkrim të përvojës tuaj (në formën e shkurtra "detyrat, funksionet, arritjet") terminologjinë profesionale. Bëni një listë të termave profesional - aftësitë tuaja profesionale. Kthejeni këtë terminologji në përshkrimin e përvojës së tyre në çdo vend të punës. Sidomos - në të njëjtin vend.

Përshkruani aftësitë dhe fjalë për fjalë në dispozicion (duhet: të drejtën "për të zhvilluar KTPSP (Paketa nënstacionet e transformatorëve për rrjetet e ndërmarrjeve industriale) në një strehim metalike Okken, prodhimi Schneider Electric" "zhvillimin KTPSP mbi bazën e konstruktiv Okken.").

Terminologjia profesionale e përdorur nga punëdhënësit kur shikon rinisë në kriterin e "përvojës së punës". Aftësitë Termat padëshirueshme tregojnë poshtë, në seksionin "aftësitë kyçe" Për formatin hh.ru, këtu ata rrallë duket. (Dhe kur të kërkoni për rinis në Headhunters përdorur termat profesionale në aftësitë kryesore të fituara mostër parëndësishme e aplikantëve).

3.2. Të jetë i sigurt për të specifikojë qëllimin e aktiviteteve të kompanive në të cilën ju punoni, zgjidhni ato nga lista hh.ru ose shkruani me fjalët tuaja, të ngjashme me formulimin e Headhunters. Shpesh punëdhënësit janë në kërkim për kandidatët për të rifilluar hh.ru nga: "shikoni në kompanitë dhe industritë" (një degë e fushëveprimit të nënkuptuar të kompanisë në të cilën ju jeni duke punuar). Është gjithashtu me vlerë për të plotësuar në formë të një dritare përmbledhëse hh "vend" - në faqen zyrtare të kompanisë ku keni punuar. Link për faqen zyrtare do të ndihmojë ata të kuptojnë më mirë përvojën tuaj.

4. A nuk e torturës atë tekst të gjatë (të krijuar një përmbledhje koncize).

Përshkruani përvojën tuaj në mënyrë koncize. Kur punëdhënësi do të shtypura të rifillojë tuaj për të Headhunters, është e dëshirueshme për ta bërë atë të përshtaten në 2 faqe, nëse ju jeni nën 30 vjeç (shih. Rinisë mostër), ose një maksimum prej 4 faqesh, në qoftë se ju jeni më të vjetër. Analiza e gjatë rrugën e karrierës tuaj, ai nuk do të angazhohet: Head Hunter për më shumë se 34 milionë rinis ..

detyra e punëdhënësit - për të zgjedhur dhe të shtypura (download) të rinisë më të mirë të konkurrentëve për thirrjet për ta. Mos komplikojë zgjedhjen e tij. Kur e kompanisë HR-menaxher ose rekrutuesi Rekrutimi scans në ditë deri në 100 CV në hh.ru në fund të ditës ai ishte e vështirë për të kuptuar kuptimin e teksteve të gjata. Prandaj, ajo mund të shikoni nëpër profilin tuaj në Headhunters, në qoftë se ju nuk e vërejnë atë në fjalë kyçe të dëshiruara (aftësitë nga lista për kandidat për kërkesat pozicionin).

Si një punëdhënës sheh "my" rifillojë hh.

Siç shihet në të rinisë punëdhënësit hh pp
Si për të parë "tim" rifillojë HH punëdhënësit. Ai ende nuk e sheh përvojën time të punës, por duke parë pagën time dëshiruar.

5. Hit atë me arritjet e tij në të njëjtin vend.

Investoni maksimumin në përshkrimin e përvojës suaj dhe arritjet në vendin e fundit të punës. Kur një përfaqësues i kompanisë duket për të rifilluar hh.ru, ai nuk mund edhe të hapur ato, dhe të kufizohemi të klikoni mbi një lidhje - një vrojtim i punës tuaj të fundit. Ai është i interesuar në përgjegjësitë tuaja, dhe veçanërisht - për të arritur. Në qoftë se nuk ka "kapur" në përvojën tuaj, ajo do të lëvizni poshtë mouse - të parë profilet e mëposhtme, dhe të harrojmë për ju. Në zyrën private të aplikantit previews e tilla nuk janë treguar: kjo është arsyeja pse ju mund të mendoni se në HH CV "ime" nuk duket punëdhënësit.

Si një punëdhënës e bën një pamje të përmbledhur.

Shiko rinisë hh.ru pp
Ai klikuar në punë e fundit në të rinisë "tim". Pashë se unë mund të, ajo që është arritur, dhe, në krahasim me ato

Tregoni sa më qartë që të jetë e mundur, çfarë lloj rezultatet që kanë arritur në fundit punë (aktual). Por pa ekzagjerim dhe fanatizmit. Tregtarët (menaxherët e shitjeve, përfaqësues rajonale, kreu i shitjeve, etj.) Duhet të specifikojë rezultatet e shitjes në shifra (shih. Mbi të rinisë tonë të mostrës).

Përdorni folje aktive: Rritja arritur ... me ...%; Ai e përmbushi planin për ... me ...%; rritur ...; reduktuar ...; nënshkroi një marrëveshje me ..., etj ..

6. "Hit net" i të gjithë punëdhënësit potencial (marr profoblasti).

"Lit up" në fushat përkatëse profesionale: Plotësoni në përmbledhjen e "pozicionin e dëshiruar dhe paga" për të zgjedhur jo vetëm profoblasti, i cili si parazgjedhje ofron një HeadHunter, por lidhur edhe me ta profoblasti dhe brenda tyre - specializimin e duhur. Nëse hh.ru nuk lejon vend të rifillojë në profoblasti ngjitur, të jetë i sigurt për të krijuar një përmbledhje kopjuar hh.ru (p.sh., vendosni një kopje te CV ne e kërkuar dhe të nevojshme specializimit profoblasti). profoblasti përzgjedhur drejtë të ndihmuar punëdhënësit potencial gjeni ju lehtë dhe të shpejtë. Në përmbledhjen e "përvojë" të jetë i sigurt për të specifikuar fushën e aktiviteteve të një (ose më shumë) të secilës kompani në të cilën ju punoni (shih. Sendit mbi 3.2. Rekomandimet tona).

Përgjigja e aplikantit në zyrën e punëdhënësit.

Si për të parë reagimin për punëdhënësit HH pp në një zyrë private.
Kompanitë private llogari. Dukshëm vetëm për abstrakte rinisë "tim". Por, pa mendimit të tij, është e qartë kryesore për mua.

Degët do të ndihmojë punëdhënësit të kuptoni më saktë përvojën tuaj. Specifikat në pyetësor i motivon ata që të marrin masa (printoni formularin dhe e vënë atë në një tavolinë ose telefononi ju).

7. "Shitet" veten tuaj në çmimin e tregut (specifiko pagë). "Shitet" përvojën tuaj Punonjës dhe aftësitë me çmimin e tregut. Të jetë i sigurt për të përfshirë në përmbledhjen mbi pagën hh.ru dëshiruar. Mungesa e pagave mund të privojë të telefononi një punëdhënës potencial, të cilat mund të ndryshojnë, ju telefononi ose jo. Në qoftë se ajo do të lë përshtypje përvojën tuaj, mund të supozohet që ju kandidat i dashur, dhe nuk do t'ju thërrasë.

rinisë "im" pa paguar nuk mund ta shohin.

Dëshiruar Paga në të rinisë time hh pp
Kompania mund të përjashtohet nga kërkimi HH rinisë "tim" pa s / n.

Gjithashtu, ato punëdhënësit të cilët nuk duan të "luaj" me kandidatët paga e të cilëve pritjet nuk janë të njohura, thjesht mund të vënë një shenjë në parametrat e kërkimit rifillojnë hh.ru "A nuk tregojnë rinisë pa një paycheck." Dhe në qoftë se pritjet tuaja janë pak më të lartë, dhe kompania ofron një pagë prej më pak, por ju ende do të bien dakord për të punuar në të, ti ekziston, ata nuk mund të di edhe dhe jo kopjuar nga hh rinisë tuaj në pishinë tuaj talent.

A nuk e specifikon një pagat fryra, ajo gjithashtu mund të armiqësohet punëdhënësin, sidomos kur nuk ka përvojë të mjaftueshme për punën e tij, ose të rifillojë jo mirë-shkrim. Do të tregtohen në intervistën me të, dhe ende nevojë për të marrë atë. Si rregull, punëdhënësit mund të shkojë deri në pagë deri në 20% lart, nga i propozuar fillimisht, por ju duhet të jenë të interesuar në të. Dhe kjo është, mbi të gjitha, duhet së pari të ju ftojnë për një intervistë.

9. A nuk e zbritje veten larg nga kandidatët e tjerë (përditësuar të rinisë rrallë).

Në butonin "Update CV tuaj" ose "datë Update" shtyp jo më shumë se 1 - 2 herë në javë (pas datës së përditësimit të rifillojë në llogarinë personale të aplikantit në pp hh.ru). Në Moskë dhe në rajonin e Moskës, Shën Petersburg dhe në rajon Leningrad - është e mundur për të rinovuar datën e vendosjes së çdo 3 ditë, në qytete të tjera mbi një milion (Samara, Kazan, Voronezh, etj), mund të jetë një herë në 7 ditë. Ne nuk e rekomandojmë përdorimin e shërbimit HH "AutoUpdate rinisë" (çdo ditë ngre profilin e aplikantit në kërkim për një punëdhënës).

Përditësimet e shpeshta të rifillojë hh.ru ju nuk do të gjeni një punë të shpejtë, ju mund të dëmtojë veten më shumë. Këto kompani dhe ato agjencitë e rekrutimit që janë duke kërkuar kandidatë për Headhunters në një segment të caktuar profesionale, shikoni rregullisht të njëjtat aplikantët, duke përfshirë përmes abonimit të përditshme për të rifilluar (Auto Kërko). Dhe në qoftë se për ju kandidatëve si të mundshëm për pozitën, ata fillimisht mund të mendojnë, kur profilet shpeshta përditësimin ata mund të humbasin dëshirën për të shkuar me ju për kontaktin. përditësimin shpeshta rinisë tuaj, ju zhvlerësohet në sytë e kësaj kategorie të punëdhënësve. Ata mund të mendojnë se ju jeni një kohë të gjatë nuk mund të gjejnë një punë dhe të dëshpëruar çdo ditë shtyn "Refresh rinisë" button në hh.ru.

Përfundim.

Kur do të krijojë një "rinisë time" online, shkarkoni nga llogaria juaj hh ru dhe të shtypura.

Duke parë atë me sytë e punëdhënësit ju duhet të paguani vëmendje të:

 1. çfarë lloj pune është në kërkim për këtë njeri;
 2. se si ajo duket në foto;
 3. çfarë paga ai dëshiron;
 4. Kush, ku, në çfarë tregjet dhe sa kohë ai ka punuar;
 5. atë që bëri dhe çfarë shkathtësi zotëruar;
 6. në mënyrë specifike atë që ai ka arritur;
 7. të cilën ai është i shkolluar.

Skanuar pyetësorin prej 6 - 15 sekonda. ju duhet të vendosë nëse eksperienca dhe kualifikimet e ekspertit për punën, ai është duke kërkuar për. (Nëse po, atëherë ajo do të thërrasë punëdhënësin, dhe nëse jo - harrojmë për këtë dhe vazhdojnë të kërkojnë për aplikantët e tjerë për hh.ru). Përveç kësaj, kur duke lexuar versionin në letër të punës tuaj ideale, ajo është më e lehtë për të parë dhe korrigjuar gabimet në të.

rekomandimet tona mund të shërbejë si një shërbim alternativ HH "rinisë gati" . Ju jeni mjaft të aftë e të shkruarit vetë CV-në tuaj dhe nuk e shpenzojnë para (mos shikoni për kodet Promo) për shërbimet në hartimin e rinisë përfunduar. Nuk ka nevojë për të paguar hh.ru dhe opsioni "Unë dua që të punojnë këtu", dhe për të dërguar CV-në zyrën e personelit të punëdhënësit. Është më mirë për të gjetur vendin e kompanisë, dhe mbi të E-mail Personeli (Departamenti i rekrutimit) dhe për të dërguar CV tuaj direkt në departamentin.

Mbani gjithmonë i gatshëm profili juaj ideal (në PC, telefon, apo në kuti postare), që në çdo moment ju mund të dërgoni me e-mail për punëdhënësit.

Link për të rifilluar hh.ru këshillueshme të mos dërgojë. Përmbledhje e lidhje të drejtpërdrejtë nuk mund të shkarkoni ose të hapur, por pa emrin tuaj të plotë dhe kontaktet. Kjo është ajo që ndodh në qoftë se kompania punëdhënësi ishte, por ajo pushoi për të vepruar, bleu akses më parë në kontaktet e kandidatëve për Headhunters. Në vend të kësaj, të dërgoni lidhje të mirë të rifillojnë fotografi në një format të përshtatshëm për përpunim (.doc ose RTF).

Nëse ju gjeni këshillat tona të dobishme, ju lutem të lënë reagime ose thjesht. Vlerësimi. Vlerësimi. OOO "Agjencia Rekrutimi Eugene Manyakova", Samara.

Çfarë duhet të shkruani në "aftësitë kyçe" në hh.ru

Plotësimi internet rinisë hh.ru, punëkërkuesit shpesh bëjnë një gabim, kur përshkruan aftësitë tuaja. Shumë e shohin në këtë seksion mund të përcaktojë jo vetëm aftësitë profesionale që ata me të vërtetë vet, por ato që ata zotërojnë në nivelin e teorisë. Shpesh profesionistëve të rinj me përvojë të vogël, si për të bërë një listë të madhe të aftësive të rëndësishme në të rinisë hh.ru. Një kategori tjetër e profesionistëve këtu do të përcaktojë formulime abstrakte dhe gjëra banale. Shembuj të aftësive të tilla të pasakta: "Fjalimi kompetent", "Negociator", "PC përdoruesit", "Duke kërkuar në internet", etj - kjo nuk duhet të bëhet. Mos rrëmujë deri rinisë tuaj.

Për këto arsye, ne (rekrutuesit), së pari, para se profilet tuaja të shtypura me Headhunters zakonisht hequr një listë të aftësive të rëndësishme si informata shtesë dhe të padobishme.

aftësi kyçe për të rifilluar në HH: Shembuj
Shembuj të shkathtësive kryesore për rinisë hh.ru

Siç u përmend më lart, në numër Rekomandimi 4, aftësitë tuaja kryesore duhet të përbëhet nga aspektin profesional e përdorura nga mjedisin tuaj profesional. Për shembull, për të rifilluar specialiteti "OPS inxhinier", këto aftësi mund të jenë: 1) "projektimit në sistemet e sigurisë AutoCAD (kontrollin e qasjes), 2) ngritjen e SHDSH" bolid "Kjo është një aftësi e rrallë për një specialitet të dhënë, kështu që ata duhet të jetë i sigurt për të specifikojë atë. në përshkrimin e detyrave të tij hh.ru (në formën e "detyrave, funksioneve, arritjet" të shkurtër), në vend të shkrimit në "aftësitë kryesore" kategori abstrakte (p.sh: AutoCAD ose "dokumentacionit të projektit").

Kur një punëdhënës sheh në listën e aftësive kyçe hh.ru thjeshtë termin "AutoCAD", atëherë ajo është e vështirë për të kuptuar: nëse ju vetë këtë program në nivel universitar (kur shkruani diplomë), atëherë nëse janë apo jo ju jeni në gjendje për të hartuar atë në nivelin e një projektuesi me përvojë. Dhe në qoftë se në përshkrimin e përgjegjësive, në përvojën tuaj, lexoi fjalët "projektim në AutoCAD SHDSH", ai do të kuptojnë qartë se çfarë ju jeni në gjendje për të punuar me të në fushën e sistemeve të sigurisë projekteve.

Në këtë seksion CV-në Headhunters duhet të tregojnë aftësitë që ju nuk mund të përshtatshme për t'u përdorur në përshkrimin e detyrave të tij, funksionet dhe arritjet, por të cilat konsiderohen të rëndësishme dhe rrallë për specialiteti i tij. Për shembull, për të njëjtat ZSP inxhinier, në vend që të shtyjnë për referencë gati "aftësitë e rekomanduar", ju kishte më mirë të shkruani fjalët tuaja "aftësi ACS software" Fireball "."

Portofoli në hh.ru dobishme për të shkarkuar një kopje të projekteve të tyre, ose vizatime, në të cilën ju mund të vlerësojmë kompleksitetin e zgjidhjeve inxhinierike. Ju gjithashtu mund të bashkangjitni një foto të produkteve në portofolin (kjo është si për të bërë zhvilluesit elektronike).

Konfirmo aftësitë për të dërguar një lidhje për përmbledhjen e një koleg apo dikush tjetër, nuk është e nevojshme. Ju duhet vetëm për të konfirmuar kualifikimet e tyre gjatë intervistës, dhe më pas në rrjedhën e punës në vendin e ri.

Përveç kësaj, ju gjithmonë mund të, në vend të zgjedhur nga një listë të aftësive që ofron Headhunters, shkruani dobishme për punëdhënësit, për mendjen tuaj, aftësive dhe njohurive në seksionin përmbledhëse HH " About Me ".

Pse nuk shihet përgjigja "im" për vende të lira

Këtu janë arsyet kryesore, arsyet e vërteta mund të jetë vendosur (duke filluar me atë se përgjigja është thjesht askush për të parë dhe duke përfunduar me faktin se ajo konkursi tashmë është mbyllur, dhe për të hequr atë nga publikimi në punëdhënësi Headhunters nuk kanë kohë ose të harruar).

1. Resume është bërë jo në mendime ose clumsily, pa marrë në kërkesat e punës llogari. Dhe i dërgoi të punëdhënësit me shpresën se ai vetë do të mendoj se ju i përmbushni plotësisht kërkesat e vakancës. Një anëtar i organizatës, duke marrë një pyetësor duket në shënimin e tij në hh.ru tuaj personale të llogarisë dhe nuk e kupton kualifikimet tuaja. Shiko Përmbledhja nuk është e nevojshme. Një thirrje për ju dhe sqaruar përvojën tuaj dhe aftësitë që ai nuk ka kohë apo prirje.

2. Ju natyrisht nuk kanë kualifikimet për një pozitë të lirë, dhe ajo është menjëherë e qartë nga zyra private e kompanisë përmbledhjes Resume hh.ru. Për këtë arsye, reagimi juaj gjithashtu nuk mund te shikohet.

3. Punëdhënësi ngatërrojnë s dëshiruara / n në punë, edhe në qoftë se ju specifikoni atë si një të përgjithshëm (paga + bonuset apo shpërblimet). Ai e sheh një figurë të veçantë në pyetësor, dhe merr normal:

a) që ju të bëni atë "nuk mund të përballojë", edhe në qoftë se në realitet, në mënyrë të veçantë në këtë kompani, ju do të bien dakord për disa muaj në një s të ulët / n;

b) punëdhënësi hh sheh përmbledhje annotation pakuptueshme për atë përvojë, por me e qartë dhe të lartë / n për të, kështu që "mban markë" dhe nuk tregojnë se "nuk palitsya". Dhe duke pritur për përgjigje të tjera të kandidatëve, me një pagë të pranueshme për të. Nëse ata nuk e presin, ai mund të kthehet në profilin tuaj.

4. Punëdhënësi në punë të dhënë kërkesat e paqarta për kandidatët, kështu që shkon një shumë reagime (sidomos një shumë reagime të marra nga konkurrentët në kabinetit personal pp hh.ru në Moskë), në të cilën ajo është e vështirë për t'u kuptuar. Dhe kjo mund të jetë i kufizuar për të serisë së parë të përgjigjeve të marra për vende të lira. Marr nga disa kandidatë dhe të ftojë ata për një intervistë. Nëse ju nuk bien në këtë parti, dhe të zgjedhur aplikuesit dikush zgjedhur për të bërë shikimin e rinisë tuaj për punëdhënësit është më e nevojshme.

5. Kompania është në kërkim të një gjinie të caktuar të kandidatit, ose e një moshe të caktuar, dhe ju nuk përputhen me këto kritere. Kërkesat e punëdhënësit konkursit nuk mund të tregojë preferencën e tyre sipas gjinisë dhe moshës, dhe ai nuk do të le të bëjë Headhunters moderatorit (në pajtim me Ligjin № 162-FZ). Prandaj, si parazgjedhje, këto kritere zbatohen për përgjigjet.

Letra mbuluar me hh.ru rinisë

Punëdhënësi pothuajse gjithmonë do të lexohet një letër motivimi në përgjigjet e kandidatëve në hh.ru: ai pret për të parë diçka të dobishme për veten e tyre, kur klikuar në këtë link. Për shembull, në qoftë se ju - një menaxher i shitjes dhe kanë kthyer nga një lidhje personale me klientët potencial të kompanisë, vendi i tij do të bëjë një përgjigje, atëherë kjo ka kuptim për të shkruar në lidhje me të. Ai është i sigurtë se do të jetë interesante. Kjo do të inkurajojë atë për të thirrur ju. kuti Mbushje për një letër të mbuluar letra template nga Headhunters ". Përshëndetje unë kërkoj nga ju të marrin në konsideratë kandidaturën time për pozicionin ..." nuk është e nevojshme.

Nëse ju nuk jeni të sigurt për vlerën e mesazhit tuaj për të kompanisë, ajo është më mirë të mos shkruajnë asgjë. Kjo nuk do të zvogëlojë mundësinë e shqyrtimit përgjigjen tuaj. Më mirë të drejtuar me sytë e punëdhënësit në profilin tuaj dhe të kërkoni për atë që është e dobishme për punën e tij është, në përvojën tuaj. Nëse asgjë tjetër "kap" që edhe një herë lexuar përshkrimin e punës dhe të shtoni një çift të dënimeve në përshkrimin e përvojës së tij (specifikoni një çift të aftësive të dobishme për punë), dhe pastaj të bëjë një përgjigje. Letra mbuluar me shkrim të rinisë nuk hh.ru nevojshme.

Si për të fshehur të rinisë "tim" nga punëdhënësi

Nëse ju nuk doni profilin tuaj pa punëdhënësin tuaj të tanishëm apo një kompani në të cilën nuk duan të punojnë, nuk e mëposhtme:

1) log aplikuesin kabinetit personal në hh.ru;

2) Zhvendos kursorin e miut në "Përmbledhje" në faqen tuaj personale dhe të zgjidhni shkronjën "rinisë time";

3) nën emrin e përmbledhjes që ju dëshironi për të fshehur, klikoni në linkun "Ndryshimi shikimit";

4) zgjidhni "kompanitë e listuara në HeadHunter, por";

5) klikoni në lidhjen "Edit List";

6) të mbushur në kutinë "Shto kompaninë tuaj" - Shkruani emrin e kompanisë nga të cilat ju doni të fshehur "të rinisë time";

7) Klikoni "Finish";

8) Klikoni "Save" (kjo është në "Dukshmëria").

Ju duhet të para-kërkimit organizatë, nga të cilat ju doni të fshehur tek profili yt, kompanitë e katalogut të listuara në Headhunters. Në faqen kryesore të zyrës personale të aplikantit:

1) Shtypni në rend: kompania - Business Directory - Kërkoni për kompanitë;

2) kontrolloni kutinë "Na që nuk kanë vende të lira pune Trego";

3) Plotësoni në kutinë e kërkimit, emri i kompanisë, dhe pastaj kliko "Kërko";

4) të kërkoni për firmat dhe emrin e plotë dhe reduktimet e mundshme.

Por ju duhet të dini se lloji i organizatës që ju keni bërë në "listën e zezë", mund të regjistrohen në HH ru ende nën një emër tjetër, dhe ju nuk mund të di edhe për këtë. Për më tepër, shtimi, HR-menaxher i kompanisë në të cilën ju jeni duke punuar mund të pyesni kolegët e tyre nga kompani të tjera (punëdhënësit direkte ose agjencitë e rekrutimit) për të kontrolluar nëse të hh.ru punonjësit e saj. Dhe jo për të "të lehta deri" ju thjesht mund të specifikoni emrin e punëdhënësit të kompanisë në vendin e fundit të punës, në vend që të specifikojë llojin e aktivitetit të ndërmarrjes (në fjalët e tij ose të zgjidhni një fushë të veprimtarisë së listës hh.ru). Disa aplikantë nuk tregojnë në përmbledhje e tyre të emrave të kompanive që janë duke punuar, dhe nuk ka asgjë për t'u shqetësuar rreth. Ato raportojnë atë në një intervistë personale me një punëdhënës potencial të ri.

Punëdhënësve përgjigjet hh në të rinisë time
Si hh.ru tim rritet reagime nga punëdhënësit.

Rreth Headhunter

Saytomhh.ru (hh.ru) zotëron "HeadHunter Group" - kompania e internetit ruse tregtare e të cilit është ndërtuar mbi kontaktet e shitjes punëdhënës të kompanisë të listuara në hh.ru, si dhe shitja e vendeve për vendet e lira. Të ardhurat shtesë kompania merr, duke siguruar kërkuesit të paguar të shërbimit ( "rinisë gati", "orientim në karrierë", etj). Shërbimi bazë për aplikantët - regjistroheni hh.ru. falas rinisë

Kompania vetë thotë për veten e tij: "Misioni ynë - për të ndihmuar HR-menaxherët dhe rekrutuesit dhe në kohë për të mbyllur punën, si dhe të kontribuojë për të punëkërkuesve në gjetjen e punës së denjë."

hh rinisë Regjistrimi
hh rinisë Regjistrimi

Niveli i konkurrencës ndërmjet aplikantëve.

Kërko Punë në Headhunters - një operacion kërkimi në një mjedis shumë konkurrues.

Kjo është një betejë për punë më të mirë.

16187056 rinisë e konkurrentëve, dhe më 28.02.2018, numri i tyre ka arritur tashmë 17 942 311. kompanitë Ndihmë shpejt të gjetur në mesin e miliona të aplikantëve më 23.11.2017, në HeadHunter, në të gjithë Rusinë, ajo ka qenë e raportuar. Shkruajnë dhe vendin e tyre formularin me cilësi të lartë dhe për të marrë një ofertë të mirë pune. Hh.ru rinisë është pa pagesë.

Në foton në të djathtë - Dinamika e rritjes së aplikantëve (regjistrimet CV) në Headhunters në janar - shkurt 2018 .. Për më shumë statistika këtu: https://stats.hh.ru

Statistikat vend për janar-shkurt 2018 ..

Gain rinisë në Headhunters 2018
Dinamika e rritjes së vendit vakant dhe të rifillojë hh.ru në janar-shkurt. 2018. Paga mesatare në Rusi ( "Temperatura mesatare në spital").

Vendi Headhunter në renditjen e vendeve të tjera për kërkimin e punës.

vende pune Rating kërkimit në 2018
Statistikat e frekuentimin e vendeve për të gjetur punë. Të dhënat nga 19/02/2018. Burimi: www.liveinternet.ru

Kuptimi i renditjes është se ju mund të shikoni qartë se ku shpesh vijnë punëkërkuesve dhe punëdhënësve. Sa më i lartë të trafikut në vend, aq më shumë gjasa për të gjetur atë në vende të lira ose të aplikantit. rangut udhëheqës - "HeadHunter Grupi - Online punësimin e shërbimeve" (që në rusisht quhet "heh heh ru" ose "xx ru"). Gati 1,4 milionë. Vizitorët (!) Në ditë (për qytetin e 2.19.2018). Nëse jeni duke kërkuar për një punë, është e nevojshme të regjistrohen në HH (për punëkërkuesit e regjistrimit të lirë).

Ju shikoni vetëm 9 parë e 3609 burimeve të specializuara të internetit për kërkimin tuaj të punës. Në të gjitha qytetet e mëdha të shpërndarjes së trafikut Rusisë është përafërsisht e njëjtë raport. Ju jeni të lirë për të parë Liveinternet.ru burimeve të punës-vlerësuarat shërbimit statistikat në qytet. Copy dhe paste në shiritin e kërkimit të shfletuesit tuaj në linkun e mëposhtëm dhe do ta ndiqni: //www.liveinternet.ru/rating/ru/job/ Zgjidhni qytetin, periudhën dhe për të gjetur se çfarë workhouses faqet më të njohura në qytetin tuaj.

Sinonime dhe misspellings në shkrimin faqe: headhunter.ru, HeadHunter, hedhanterov, hethanter, Hunter dore, dore hunter, hh.ru, hhru, hh.ru, pp hh ru, Head Hunter, gjahtari pp, heh heh py, HH, hh dot ru xx, pp pp kg hh, hh yy, hat hunter goditur hunter, hat gjuetar, f.

pozicionet gyp pp

Rekomandime kompanitë.

Nëse jeni duke kërkuar për personel hh.ru/resume, duke blerë qasje në kontaktet aplikantët, kjo nuk do të thotë që ju do të jetë në gjendje për të parë të gjithë ata. Shpesh, ajo është kandidatët e suksesshëm në fushën e tyre profesionale, duke vendosur një llogari personale, Marka "rinisë time" Headhunters padukshme online për të kërkuar për kompanitë e-punëdhënësit. Prandaj ne rekomandojmë jo vetëm për të blerë qasje në kontaktet e kandidatëve, por edhe për të vendosur në pozicionin hh.ru tërheqës. vendosje të punës për të ndihmuar ju të gjeni një kandidat për hh.ru të padukshme, por të gatshëm për të ndryshuar punë. Ai do të jetë në gjendje për të parë shpalljen tuaj në punë në abonim e saj në punë. Nëse puna që ai është i interesuar - ai shkoi në përgjigjen e saj. Dëshironi të "shtrydh" të gjithë e faqes - të jetë i sigurt për të publikojë vende të lira në hedhanterov.

Shto një koment

e-mail juaj nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *