Çfarë mund të verbërit nga Modelimi brumë

Author: | 2019/07/01

Mjeshtëri nga brumë kripë PËR FËMIJË

Modelimi ka efekte të dobishme në të fëmijës, imagjinatës së tij, aftësinë për të menduar, zhvillon aftësitë motorike gjobë e duarve dhe i jep një humor të mrekullueshme. Në këtë artikull, ne kemi përgatitur një përzgjedhje të zanateve të thjeshta nga brumë të kripur për fëmijët.

Si të gatuaj brumë ta rifitojë shijen?

Ju do të duhet: një gotë miell, një filxhan kripë shtesë, një gjysmë gotë me ujë të ftohtë, një tas.
recetë

 1. Merrni një tas.
 2. Derdh një gotë miell.
  Si për të përgatitur pastë kripur
 3. Shtoni një gotë kripë shtesë.
 4. Mbushur ujë të ftohtë.
 5. Llokoçis brumë.

brumë gati kripur nuk duhet të rrinë në duar apo shkërmoqet. Ajo duhet të jetë të qetë dhe të rehatshme për sculpting. Unë rekomandoj për të parë të klasës videos mjeshtër!

Si të thatë brumë ta rifitojë shijen?

Si të thatë brumë ta rifitojë shijen?

Ka dy metoda më e zakonshme e tharjes brumë të kripur. Metoda e parë është: a thatë gati hack vetë. Gjëja kryesore që ajo nuk është në rrezet e diellit direkte, ndryshe - ajo do të goditur. Mjeshtëri mund të vihet në një sipërfaqe të sheshtë dhe të presin disa ditë. Metoda e dytë: përfunduar artifact të thatë në furrë 3 deri në 6 orë (në varësi të madhësisë artefakteve). Tharje ndodh intermittently afrohet. Një mënyrë është 1-2 orë. Për tharje të shpejtë për një qasje të vendosur 75-100 gradë në furrë, dhe pastaj hack të thatë për një orë. Në një temperaturë prej 120 gradë Objekti i thatë për 30 minuta, por është më mirë për të thatë të natyrshme.

Si të pikturoj brumë kripur?

Si të pikturoj brumë kripur?

Ka dy mënyra më të zakonshme në ngjyrë brumë të kripur. Mënyra e parë: Crafts gatshme pas tharjes bojë me acrylics ose bojë uji opake, duke përdorur një furçë. Metoda e dytë: ngjyra e ushqimit holluar në ujë, pastaj shtohet gjatë përgatitjes brumë. Kur hack është pikturuar plotësisht dhe të thatë, ajo patjetër duhet të jetë i mbuluar me një manikyr transparent apo llak mobilje në 2-3 shtresa. Çdo shtresë para se të aplikoni të ardhshëm duhet të jetë e thatë. Në këtë mënyrë vazhdojnë hack

Shifrat nga testi i kripur

Shifrat nga testi i kripur

Ju do të duhet: brumë kripur, okllai, figura pastë për yje, zemrat ... ITP, tub koktej, string apo litar për të varur, acrylics ose bojë uji opake, furçë, llak qartë gozhdë.

master klasë

 1. Roll brumë shtresë e hollë me një okllai.
 2. Merrni myk dhe shtypni brumë.
 3. Bëni një vrimë për të varur, duke shtyrë në vendin e duhur në një kashtë koktej.
  Shifrat nga testi kripur klasë mjeshtër
 4. Mjeshtëri kimik.
 5. Paint zanatet dhe do të lejojë të plotësisht të thatë.
 6. Cover llak dhe do të lejojë të plotësisht të thatë.
 7. fije pin për pezullimin mëtejshëm.

Shifrat nga brumë kripur gati!

Lamb nga brumë të kripur

Lamb nga brumë të kripur

Ju do të duhet: brumë kripur, bojë uji opake, furçë, nxjerr në pah, ujë, një shënues të përhershëm, llak qartë gozhdë.

master klasë

 1. këmbët verbër i qengji, duke formuar një 4 balls.
 2. Bëni një top të fletë metalike, pastaj rrokulliset atë në brumë në mënyrë që ai ishte brenda. Kjo do të jetë trupi i një qengj.
 3. Trupi Pin mbi këmbët nëpërmjet një vend me ujë.
 4. Verbërisht kokë, veshët, sytë dhe brirët curls. Bashkangjit duke përdorur pak ujë.
 5. Roll rruaza të vogla banesë dhe bashkëngjitni ato si leshi duke përdorur pak ujë.
 6. Mjeshtëri kimik.
 7. Paint ngjyra qengj dhe do të lejojë të plotësisht të thatë.
 8. Nxjerrë sytë, qerpikët dhe rrethi konturet curls shënues.
 9. Cover Mjeshtëri bojë dhe do të lejojë të plotësisht të thatë.

Lamb nga brumë të kripur është gati!

Shtëpia e brumë kripur

Shtëpia e brumë kripur

Ju do të duhet: brumë kripur, okllai, rafte, kruese dhëmbësh, bojë, brushat, vezullim, llak transparent gozhdë, tub koktej, fije për pezullim të mëtutjeshëm.

master klasë

 1. Roll brumë shtresë e hollë me një okllai.
 2. Vizatoni një shtëpi në brumë, pastaj prerë nga rafte.
 3. Kontur i shtëpisë, dritare, oxhak të tocheski kruese dhëmbësh.
 4. Bërë një vrimë për pezullimin e mëtejshme të një kashtë koktej.
 5. Mjeshtëri kimik.
 6. Pikturuar në shtëpi, dekoroj me shkëlqim dhe do të lejojë të plotësisht të thatë.
 7. Cover llak dhe do të lejojë të plotësisht të thatë.
 8. fije pin për pezullimin mëtejshëm.

Shtëpia e brumë kripur është gati!

Owl e brumë kripur

Owl i kripur klasë mjeshtër brumë

Ju do të duhet: kapak kripur brumë nga shënues, rafte, bojë, furçë, llak qartë gozhdë.

master klasë

 1. Roll topin e brumë.
 2. Shtyjnë atë, duke bërë një rreth të sheshtë.
 3. Bëni një bisht duke i shtyrë cap.
 4. Dele anët e rrethit në qendër.
 5. Pjesa e sipërme e rrethit në qendër, dele dhe formë veshët.
 6. Bëni sytë buf, duke i shtyre kapakun shënues.
 7. Mjeshtëri kimik.
 8. Ngjyra buf dhe do të lejojë të plotësisht të thatë.
 9. Mjeshtëri pallto llak.

Owl i brumit kripur është gati! Unë rekomandoj për të parë të klasës videos mjeshtër!

frame artistikisht e brumë kripur

frame artistikisht e brumë kripur

Ju do të duhet: brumë me ngjyrë të kripur për figurat cookies, tub koktej, okllai, rafte, ujë, llak qartë gozhdë.

master klasë

 1. Roll brumë shtresë e hollë me një okllai.
 2. Pritini një kornizë rafte.
 3. Merrni myk dhe shtypni brumë.
  frame artistikisht e brumë kripur
 4. Bashkangjit me shifrat përshtatur ujërat.
 5. Bëni një vrimë në kashtë shifra koktej.
 6. Mjeshtëri kimik.
 7. Cover llak.

frame artistikisht i brumit kripur është gati!

Bear e brumë kripur

Bear i kripur klasë mjeshtër brumë

Ju do të duhet: brumë kripur, rafte, zam PVA, bojë të zezë dhe rozë, furçë, llak qartë gozhdë.

master klasë

 1. Sytë e verbër dhe hundë, ngjyrë të zezë dhe të lënë mënjanë për të thatë.
 2. BLIND 2 rrethi sheshtë për këmbët, ngjyra rozë dhe vendosur mënjanë për të thatë.
 3. Trupi BLIND mban ovale.
 4. Rrokulliset një top për kokë.
 5. Zam kokën të trupit.
 6. Verbërisht ball të sheshtë, të nxjerrë një buzëqeshje rafte dhe rrinë në feçkë.
 7. Verbërisht putrat, pastaj zam ata dhe rafte Draw gishtat.
 8. Roll topin dhe ngjitës në vend bisht.
 9. sytë ngjitës dhe hunda.
 10. Zam qarqet rozë në këmbët e prapme e saj ariu.
 11. Mjeshtëri kimik.
 12. Mjeshtëri pallto llak.

Bear i brumit kripur është gati!

Pezullimi i brumë kripur

Pezullimi i brumë kripur

Ju do të duhet: brumë kripur, qelqi, ngjyra akrilik, vezullim, thekë, fjongo për të varur, tub koktej, printime qen Paw, mos provuar asnjë nga gishtat tuaj, ngjitës transparente, një okllai.

master klasë

 1. Hap brumë me një okllai.
 2. Prerë nga qarqet duke përdorur një gotë.
  Pezullimi i kripur klasë mjeshtër brumë
 3. Vendi tabs mbi qarqet gjurmët apo verbërit të ecin nëpër gishta.
 4. Bëni një vrimë për të varur një kashtë koktej.
 5. qarqet kimik.
 6. rrethi ngjyra me bojë të bardhë dhe kthetrat rozë. Prisni derisa plotësisht të thatë.
  Pezullimi i kripur klasë mjeshtër brumë
 7. Grease një zam të rrumbullakët transparent, spërkat shkëlqim, dhe të presim të thatë hack.
 8. Bashkangjit një fjongo për të varur.

Pezullimi i brumit kripur është gati! Unë rekomandoj për të parë video interesante!

Dhëmbë të brumë kripur

Dhëmbë të brumë kripur

Ju do të duhet: brumë me ngjyrë kripur, rafte, llak transparent thonjsh, një kruese dhëmbësh.

master klasë

 1. Roll topin.
 2. Bëjeni një tortë.
 3. Pritini yll rafte.
 4. Lyej kënde me dhëmbë gisht lagësht, në mënyrë që ata janë të qetë.
  Dhëmbë i kripur klasë mjeshtër brumë
 5. Bëni një pikë të një kruese dhëmbësh.
 6. Stack sytë e buzëqeshje.
 7. Bashkangjit rruaza të vogla banesë e një ngjyrë të ndryshme me ujë, dhëmbë ujdisje.
 8. Mjeshtëri kimik.
 9. Cover llak dhe do të lejojë të plotësisht të thatë.

Dhëmbë i brumit kripur është gati!

Vemja e brumë kripur

Krimbi i kripur klasës mjeshtri brumë

Ju do të duhet: thikë ngjyrë brumë, zam PVA, kruese dhëmbësh, pezullimin, llak transparent gozhdë.

master klasë

 1. Roll suxhuk.
 2. Prerë atë në 6 pjesë të barabarta.
 3. Roll balls.
 4. rruaza zam 5 njëri-tjetrin.
 5. Zam kokën.
 6. Verbërisht hundë dhe sy, dhe pastaj zam tyre.
 7. Pierce vend dhëmbësh për pezullimin.
 8. Mjeshtëri kimik.
 9. Cover llak dhe do të lejojë të plotësisht të thatë.
 10. Bashkëngjitet suspension.

Vemja e brumë kripur është gati!

Apple e brumë kripur

Apple i kripur klasë mjeshtër brumë

Ju do të duhet: ngjyrë brumë kripur, zam PVA, llak transparent gozhdë.

master klasë

 1. BLIND gjysmë molle pjesa e brendshme është bërë e sheshtë, dërrmuese një sipërfaqe të sheshtë.
 2. Blind seredinku hollë të sheshtë dhe të rrinë deri në palcë.
 3. Roll 6 fara dhe shkop magjik pastaj të ngjitur molle.
 4. Verbërisht lë, pastaj zam ato.
 5. Mjeshtëri kimik.
 6. Cover llak dhe do të lejojë të plotësisht të thatë.

Apple i brumit kripur është gati!

Elefant e brumë kripur

Elefant i kripur klasë mjeshtër brumë

Ju do të duhet: ngjyrë brumë kripur, zam PVA, llak transparent gozhdë.

master klasë

 1. BLIND trupi elefant, rrokulliset një tullumbace zgjatur.
 2. Blind 4 këmbët në formën e salcice shëndoshet.
 3. feçkë verbër.
 4. Blind veshët elefant mënyra: roll 2 ëmbëlsira sheshtë, ëmbëlsira zam to njëjtën formë ngjyra të vogla të ndryshme.
 5. bisht BLIND vogël.
 6. Sytë e verbër.
 7. Të mbledhur elefantin në sekuencën e mëposhtme: ngjitës këmbët të trupit, pastaj ngjitës me hundë e madhe, pastaj veshët, sy dhe bisht.
 8. Mjeshtëri kimik.
 9. Cover llak dhe do të lejojë të plotësisht të thatë.

Elefant i brumit kripur është gati!

Një taksi nga testi i kripur

Një taksi nga hapi i kripur testit pas hapi klasa mjeshtri

Ju do të duhet: brumë kripur, një laps, gërshërë, kartoni, bojë, bojë furçë, një litar, një kruese dhëmbësh, një sfungjer, një llak transparent, PVA ngjitës.

master klasë

 1. Draw tarifë kartoni siç tregohet.
 2. Prerë nga template.
  Një taksi nga hapi i kripur testit pas hapi klasa mjeshtri
 3. Roll brumë me trashësi prej 5 mm dhe model të prerë Dachshund.
 4. Roll-formë sytë, dhe pastaj zam tyre.
 5. BLIND përgjithmonë dhe të rrinë në sy.
 6. Cakton një kruajtëse dhëmbësh këmbët, hunda, goja veshit dhe trupit konturet.
  Një taksi nga hapi i kripur testit pas hapi klasa mjeshtri
 7. Roll deri ovale, dhe pastaj ngjit atë në veshin e tij, dhe të qetë gishtin përbashkët lagësht. Në të njëjtën mënyrë për të dhënë vëllimit prapme e tarifave dhe bisht.
 8. strips Orari në drejtime të ndryshme përgjatë perimetrit të gjithë tarifë, në mënyrë të tillë që strips ngjante leshi.
 9. Figura e thatë.
  Një taksi nga hapi i kripur testit pas hapi klasa mjeshtri
 10. Paint figura, pastaj të lënë të thatë.
 11. Zam litarët prerë në anën e pasme e artikujve bërë me dorë, për pezullimin e mëtejshëm.
 12. Cover zejtari llak dhe të lejojë tharje.

Taxi nga brumë të kripur është gati!

boletus Mushroom e brumë kripur

boletus Mushroom i kripur klasë mjeshtër brumë-hapi

Ju do të duhet: brumë kripur, dritë, bojë, furçë, fletë metalike, karton, kasetë maskimin, superglue, zam PVA, letër napkins, llak transparent, rafte.

master klasë

 1. kasetë Obkleyte llambë, atëherë suvatuar testin dhe të thatë paraformoj.
 2. Pritini unaza nga kartoni dhe e vënë atë në llambë si një bazë për të cap.
 3. hat Forma e napkins crumpled, atëherë bllokohet kasetë.
  boletus Mushroom i kripur klasë mjeshtër brumë-hapi
 4. Përfundojë hat petë.
 5. Roll brumë me trashësi prej 5 mm dhe mbulesë suvatuar.
 6. Hiq mbulesë me këmbët mbërthyer në fund të saj dhe të bëjë rafte strip test.
 7. Zam kapelë në këmbë.
  boletus Mushroom i kripur klasë mjeshtër brumë-hapi
 8. krahët BLIND kërpudhat, këmbët dhe hunda, atëherë ngjitës ato te PVA.
 9. Caterpillar verbër dhe zam në kapelë.
 10. Figura e thatë.
  boletus Mushroom i kripur klasë mjeshtër brumë-hapi
 11. Paint figura, pastaj të lënë të thatë.
 12. Cover zejtari llak dhe të lejojë tharje.

boletus Mushroom i brumit kripur është gati! Unë rekomandoj për të parë këtë video!

Funny derr i brumë kripur

Derra nga kripur brumë-hap klasë mjeshtër

Ju do të duhet: brumë kripur, furçë bojë, një sfungjer, pirg, litar të hollë, kruese dhëmbësh, zi stilolaps xhel, PVA ngjitës.

master klasë

 1. Roll topin 2 për gic dhe të bëjë hunda kruese dhëmbësh.
 2. surrat verbër, zam feçkë dhe sytë mbi të.
 3. lugs Blind trekëndësh zam ato, pastaj të shënojë strips rafte në nyjet e veshët dhe të kokës.
  Derra nga kripur brumë-hap klasë mjeshtër
 4. zemra Blind dhe ngjit atë në pjesën e poshtme anësore.
 5. Bëjë pushim përgjatë buzë të tërë qark.
 6. A e kruese dhëmbësh në krye 2 vrima për litarë fiksim dhe 2 vrima në fund të këmbëve.
  Derra nga kripur brumë-hap klasë mjeshtër
 7. Roll stilolapsa dhe zam ato në një mënyrë të tillë që ata të mbajtur zemrën.
 8. thua BLIND dhe do t'i hapje për litar.
 9. Thatë paraformoj.
 10. Ngjyra bosh me bojë të zezë dhe le të thatë.
 11. Shpëlaj bojë me pjesë konveks të detalit nën ujë të rrjedhshëm me një sfungjer, dhe të presin për tharje.
  Derra nga kripur brumë-hap klasë mjeshtër
 12. Kryeministri shifrat sfungjer me bojë të bardhë.
 13. Paint gicat.
 14. Vizatoni një pjesë të vogël të lapsit të zi helium.
 15. Cover zejtari llak dhe të lejojë tharje.
  Derra nga kripur brumë-hap klasë mjeshtër
 16. Zam strings leshi si flokët.
 17. Formuat nga nje suspensioni litarit.

Funny derr i brumë kripur gati! Unë rekomandoj për të parë këtë video!

Hedgehog nga brumë të kripur

Hedgehog nga brumë të kripur

Ju do të duhet: brumë kripur, gërshërë gozhdë, zam PVA, bojë akrilik ose bojë uji opake, llak furçë thonjsh.

master klasë

 1. Trupi BLIND ovale iriq.
 2. Bëni një tip zgjatur.
 3. BLIND 2 top të vogël dhe zam në pozicionin sy.
 4. Roll topin pak më shumë dhe të rrinë si një hundë.
  Hedgehog nga kripur klasa mjeshtri brumë
 5. Merrni një markë-re, prerja brumë. Cuts vlerë duke bërë rreshtave, hala rregulluar në një model checkerboard.
 6. Mjeshtëri kimik.
 7. Paint dhe do të lejojë të plotësisht të thatë.
 8. Cover llak dhe do të lejojë të plotësisht të thatë.

Hedgehog nga brumë të kripur është gati!

Salt brumë është material i pastër dhe në dispozicion. Ju mund të verboj me fëmijën lodër, ushqimore, karakterin e tij të preferuar fantastik dhe shumë më tepër. Duke fun fun me duart e tyre!

1 Star2 yje3 yje4 yje5 Stars
Loading ...

Mjeshtëri nga brumë të kripur për fëmijët me duart pas hapi klasa e tyre mjeshtërMjeshtëri nga brumë të kripur për fëmijë

Artikuj prej brumit kripur me duart tuajaMjeshtëri nga brumë të kripur

Mjeshtëri për të parë klasën me duart e tyreMjeshtëri për klasën e parë

Mjeshtëri nga kone për fëmijët me vetë klasën e tyre mjeshtër duart-hapiMjeshtëri nga kone për fëmijët

Artikujt e bërë nga shishe plastike për fëmijët me duart e tyreArtikujt e bërë nga shishe plastike për fëmijë

Artikuj prej letre për fëmijë 5-6 vjetArtikuj prej letre për fëmijë 5-6 vjet

Mjeshtëri rregullat e trafikut për fëmijëMjeshtëri për fëmijët në SDA

lule dhe një arush pelushi nga rruazaShifrat nga balona

Mjeshtëri nga kone dhe balta me duart e seminaret e tyreMjeshtëri nga kone dhe plastelinë

Mjeshtëri nga balta

Ndoshta nuk ka profesion më qetë se formohem nga balta . Shumë nëna përpiqet për të vënë mënjanë idenë për mbrëmje. Zakonisht në kohën e gjumit, shumica e foshnjave të fillojnë të veprojnë deri për shkak të faktit se ata sapo kishte luajtur jashtë dhe nuk duan të shkojnë në shtrat.

Pastaj në moms vjen në është balta. Ju bast! Pas të gjitha, modelimi nuk është vetëm në gjendje për të qetësuar fëmijën, por edhe të ketë një efekt pozitiv në shëndetin e tij. Në qoftë se ju të angazhohen në modelimin e vëzhgimit, është e mundur për të bërë një kopsht zoologjik dhe të luajë, duke shpikur historinë e vet!

Gjëja më e rëndësishme - që të ketë një të mirë, balte të lartë të cilësisë . Nëse fëmija dëshiron të bëjë një pinguin ose një elefant rozë - të mos përpiqet për të detyruar idenë e tyre të asaj që nuk ekzistojnë këto kafshë. Le të zgjedh ngjyrën ai pëlqen.

Mjeshtëri nga balta

ju do të duhet

 • gjilpërë
 • stilolaps stilolaps me shkopin e shkruar-off
 • thikë plastelinë
 • furçë të hollë për të pikturuar.

marrje

 1. breshkë
 2. figurines nga argjila

 3. oktapod
 4. figurines nga argjila

 5. mollëkuqe
 6. figurines nga argjila

 7. Caterpillar, bee dhe mollëkuqe
 8. figurines nga argjila

 9. yll deti
 10. figurines nga argjila

 11. gaforre
 12. figurines nga argjila

 13. elefant
 14. figurines nga argjila

 15. pilivesë
 16. figurines nga argjila

 17. kërmill
 18. figurines nga argjila

 19. breshkë
 20. figurines nga argjila

 21. pinguin
 22. figurines nga argjila

 23. panda
 24. figurines nga argjila

Formohem nga balta jo vetëm t'ju sjellë më afër fëmijës, por edhe të japë një kohë të madhe së bashku. Nëse miqtë e tu të pasur fëmijë - tregoni atyre në lidhje me këtë artikull. S'ka dyshim se ajo që ata do të vijnë në volitshëm!

 • Share në Facebook

autori

Edicioni i "vetëm kështu!"
Kjo është një laborator i vërtetë krijues! Ekipi i vërtetë i një mendjeje, secili një ekspert në fushën e tyre, të bashkuar me një qëllim të përbashkët: për të ndihmuar njerëzit. Ne krijimin e materialeve që janë me të vërtetë ndarja me vlerë, dhe një burim frymëzimi pashtershme janë lexuesit e preferuar për ne!

Modelimi i kripës brumë: recetë, mallrave dhe sende artizanale - UPLADY.RU

Ne ofrojmë një të zhytet në botën e artit, pa lënë apartament! Dhe për t'i bërë gjërat më të lehtë për të mësuar një aktivitet të ri, ne kemi përgatitur këshilla të dobishme dhe seminare.

Duke punuar me brumë të kripur

Origjina e këtij lloji të artit është e rrënjosur thellë në historinë e kulturës sonë. njëjta Gingerbread Man - një shembull i shkëlqyer i produkteve të artit nga brumë të kripur.

Për të punuar me testin nën forcën e secilit. Me siguri ju keni në shtëpi ka një grusht miell! Përveç kësaj, brumë shumë i përpunueshëm suva balta dhe durim.

Si të gatuaj brumë për sculpting

Nëse ju keni vendosur në fund për të mësuar procesin e bërë vepra artizanale, atëherë ajo është e dobishme për të mësuar se si të bëjnë brumë kripë. Ne ofrojmë disa opsione të recetave nga e cila për të zgjedhur çdo një që ju pëlqen.

Receta për brumë kripë

recetë 1

 • 1 tbsp. kripë kulluar;
 • 1 tbsp. miell;
 • 5 Art. l. vaj luledielli;
 • ujë;
 • bojë uji opake ngjyrë ose lëng natyral.

Llokoçis në një enë të thellë, përbërësit e thatë, derdh vajin mbrapa dhe pak ujë. Brumë ka fituar një ngjyrë të caktuar, butësisht llokoçis në të lëng (të tilla si karrota ose panxhar).

recetë 2

 • Neni 1.5. miell;
 • 1 tbsp. kripe;
 • 125 ml të ujit.

Të gjitha përzierje dhe gatuaj brumë, si Varenichki. Për derdhur figura hollë embossed shtuar ende një gjë për të zgjedhur: 1 tbsp. l. PVAc 1 tbsp. l. niseshte ose një përzierje e ngjitëse për muri dhe ujë.

Procesi i përgatitjes brumë kripur

recetë 3

 • 2 tbsp. miell gruri;
 • 1 tbsp. kripe;
 • 125 ml ujë;
 • 1 tbsp. l. krem dore (vaj vegjetal).

Të gjithë përbërësit e kombinuar dhe gatuaj tërësisht deri qetë. Ju mund të përdorni një blender ose mikser për të shpejtuar procesin. Brumë rezulton shumë myagenko dhe i përpunueshëm.

recetë 4

 • 1 tbsp. miell;
 • 1 tbsp. kripë imët terren;
 • 125 ml të ujit.

Kjo recetë brumë kripë për modelimin e produkteve të mëdha. Kryesisht kripë lidhur me miell dhe pastaj derdh ujë gradualisht, derisa vymeshivaya masë elastike.

recetë 5

 • Neni 1.5. miell;
 • 1 tbsp. kripe;
 • 4 tbsp. l. glicerol (shiten në të mirë);
 • 2 tbsp. l. letër-muri paste + 125-150 ujërat ml.

Ky brumë është e përshtatshme për prodhimin e punës së hollë. Për trazim ne rekomandojmë duke përdorur një mikser - kjo mund të lehtësojë në mënyrë të konsiderueshme detyrën.

mjetet e nevojshme për krijimtari

Përveç kësaj, ju duhet të mësoni se si të bëjnë brumë kripë për sculpting, është e rëndësishme edhe për të përgatitur mjetet e nevojshme dhe një sërë pajisjeve:

 • pin vogël kodrina ose një shishe me ujë (pa të kudo!);
 • dostochka për modelimin;
 • thikë;
 • shufra e stilolaps (për të krijuar vrima dhe uzorchikami);
 • brush;
 • enë me ujin;
 • formë moulds për të prerë biskota;
 • buttons të, rruaza, unaza, dantella, etj për kryerjen printime .;
 • bojë.

mjetet e nevojshme për sculpting

E gjithë kjo është e dobishme për ju për punë krijuese me brumë.

metoda kryesore tharje

Kur produkti është gati, është e nevojshme të thatë si duhet. Ka disa metoda. Konsideroni ato më të popullarizuar.

Metoda 1 - në furrë (preheated)

Tharje ne furre ajar ne 55-80 ° C (artifact është vendosur në një furrë preheated). Produkti është vënë në letër hedhur pjekje pergamenë ose një ngrohjes-rezistente tenxhere. Koha e përpunimit mund të jetë rreth një orë ose më shumë në varësi të madhësisë së figurave.

Metoda 2 - kushte natyrore

Kjo lidhet me tharje në ajër të hapur (por jo në rrezet e diellit direkte). Kjo metodë merr më shumë se të parët, por kjo është më efektive. Produkti është e mirë për të vënë në një sipërfaqe prej druri ose plastike. tharja e ajrit merr rreth 3-4 ditë. Por ne nuk e rekomandojmë të thatë në bateri - kjo mund të çojë në faktin se kollitem plas dhe të shkërmoqet.

Metoda 3 - ne furre (ftohtë)

Sipas kësaj metode, artikujt e bërë nga brumë të kripur duhet të vihet në një furrë të ftohtë dhe pastaj të përfshijë atë, ngrohje në deri në 150 ° C. Në të njëjtin produkt duhet të jetë, dhe të ftohtë derisa furrë fitilin.

metoda të ndryshme të regjistrimit

Shifrat nga testi unpainted janë tërheqëse në vetvete. Megjithatë, pas tharjes, ata mund të dekoroj bojë uji opake, me bojëra uji, ose acrylics. Ata janë të mira, sepse ata thahet shpejt, nuk janë të smeared dhe nuk ka lënë shenja në krahët e saj.

metoda të ndryshme të regjistrimit

Metodat errësirë:

 1. Watercolor bojë përzierje furçë me pak ujë dhe të zbatohet në të produktit, kështu që ata nuk e përhapur.
 2. Përzierje bojë uji opake me PVA ngjitës, përzierje është zanate uniforme mbuluar.
 3. Ju mund të jepni brumë një ngjyrë të caktuar edhe gjatë përzierjen. Ndani në copa - ata duhet të kenë aq shumë sa ngjyra ju duhet për të pikturuar. Roll nga këto rruaza, në mes, secili të bëjë një vulë dhe pikoj në pika çift të ngjyrosur ushqim, i holluar në ujë. Pas kësaj, pure brumë në mënyrë që ajo do të njollë në mënyrë të barabartë.

Modelimi nga brumë të kripur gjithashtu mund të përdorin një shumëllojshmëri të artikujve për dekorimin. Ajo mund të jetë e drithërave, spageti, buttons, rakushechki, rruaza, të gjitha llojet e frazave dhe rripa. Shumë vend për imagjinatë është e pakufizuar!

Çfarë bën Lacquering

Produktet e përfunduara të veshura me llak të përshkruaj nuk zhduket dhe nuk del me të larë, dhe paraqitja e punës nuk e prishin me kalimin e kohës. Lustrim është përdorur kur është e nevojshme dhe vetëm në bazë të kërkesës së autorit.

Për të dhënë produktin mund të shkëlqejë llak:

 • lëngshme - mbuluar ata kanë nevojë për produktin në disa shtresa, rezultati është një natyrore dhe rozë;
 • trashë - ajo është më mirë për të mbrojtur vepra artizanale nga uji, ju mund të përdorni ose llak dhënien shkëlqim dhe matte.

Është e preferueshme për të përdorur një llak-llak. Një aplikim të vetëm është e mjaftueshme për të pikturuar ndritshme luajtur, dhe puna ishte e mbrojtur nga dëmtimi.

Edhe pse përvoja tregon se tharje saktë lejon edhe të përdorë lustrim - produkt dhe kështu do të ruajnë pamjen origjinale për shumë vite.

Problemet e mundshme dhe zgjidhjet e tyre

Këtu është një listë e problemeve që mund të ndodhin gjatë tharjes ose lodër të projektimit nga testi i kripur:

 1. Brumë ishte e mbuluar me blisters ose të çara pas tharjes. Kjo mund të jetë për shkak të zgjedhje të gabuar të miellit ose rregullave parazgjedhur tharje. Miell të përshtatshme për sculpting më të thjeshta dhe të lira - një gruri të ulët të keq ose thekër. Një produkt i thatë duhet të ketë asnjë nxitim të panevojshëm në një furrë të nxehtë pak me ajar derë. Në përgjithësi, është më mirë në qoftë se hack do të thatë të natyrshme.
 2. Ajo plasaritur produkt pas ngjyrosje. Kjo mund të ndodhë në qoftë se ju keni filluar të pikturoj ende nuk është tharë vepra artizanale. Dosushit natyrë e tij, qetë vrazhdësi e letër zmerile dhe bojë përsëri.
 3. Produkti është plasaritur për shkak të një trashësi të madhe. Në këtë rast, pala mbrapa ose në fund duhet të hiqni brumë tepërt. Dhe për një tharë produkt të mëdha në mënyrë të barabartë në furrë, ajo duhet të shndërrohet në mënyrë periodike.
 4. Theu çdo element. Ju mund të provoni për të zam atë me ngjitës të bardhë, por është më mirë vetëm për të justifikohen për vrazhdësi dhe dekoroj çdo dekorim.
 5. Hack është zbehur pas errësirë. llak shtesë mund të kthehet në ish-mbushje të saj me ngjyra dhe të bëjë vepra artizanale të ndritshme.

Crafts nga brumë kripë

Sipas disa supozimeve, gatuan brumë llaç parë filloi për të përdorur për të dekoroj ëmbëlsira. Sot, nga ky material i mrekullueshëm për të myk mund të jetë çdo gjë: dhe piktura dhe figurines suveniresh dhe lodra.

Pra, kur ju tashmë e dini se si për të bërë brumë kripë, le të marrë poshtë për krijimin, në fakt, objekte prej saj.

qengji Lepim mrekullueshme

2015 - viti delet prej druri, kështu që suvenir më urgjente është qengji nga brumë të kripur. Ne ju ofrojmë MC për prodhimin e figurave të tilla.

Ju dëshironi diçka interesante?
Loading ...

Ju do të duhet:

 • kripë fine tabelë;
 • miell gruri;
 • ujë të ftohtë;
 • varaku;
 • brush;
 • të bardhë;
 • bojë uji opake;
 • shënues zi.

hapa graduale:

 1. Lidhu proporcione të barabarta miell dhe kripë të hollë, shtoni pak ujë.
 2. Zë brumë elastik dhe ta dërgojnë atë për të qetësohem në frigorifer një orë ose dy.
 3. Pas kësaj kohe, ju mund të filloni modelimit. Lepim i kripës brumë 4 topa. Kjo do të jetë këmbët e deleve. Vendin e tyre siç tregohet në foto.
 4. Roll up një copë letër varaku dhe vendoseni në brumë tortë. Pastaj, nga ëmbëlsira duhet të rrokulliset topin - ky është trupi i qengjit, është e nevojshme për të hedhur në krye të këmbës.
 5. Tani verbër nga kreu i pjesëve të testit, curls, brirët, veshët dhe sytë.
 6. Për të marrë diçka si kaçurrel roll qeth shumë topa të vogla dhe vendin e tyre në mënyrë të barabartë në pjesën e prapme të kafshëve tona.
 7. Korrje është gati. Mbetet për ta vënë atë në furrë, preheated në një temperaturë minimale. Lamb duhet të jetë tërësisht e thatë, jo plasaritur në të njëjtën kohë. Në një temperaturë prej 50 ° C kërkohet rreth 3 orë për tharje, dhe gjysmë ore para se të ftohjes.
 8. Pastaj mbuluar gjithë sipërfaqen e figurave zbardh. Prisni derisa ata janë plotësisht të thatë.
 9. Paint qengji bojë uji opake. Dhe me një shënues të përhershëm ju mund të pikturoj rëna, gojë, prerë rreth borisë dhe detaje të tjera sipas kërkesës.
 10. Së fundi zalakiruyte qengj. Lac shtoni në famë e saj dhe smoothness, duke i dhënë pamjen dorë bërë artikull mbaruar.

qengji Lepim mrekullueshme

Foto nga testi

Testoplastika ju lejon të krijoni jo vetëm suvenireve të vogël të vëllimit, por foto e tërë e brumë kripë. Sigurisht, për të krijuar ato do të kërkojë disa aftësi, durim dhe këmbëngulje. Megjithatë, rezultati është në gjendje të tejkaloj të gjitha pritjet, duke u bërë një dhuratë të mrekullueshme për të dashurit apo dekorimin e brendshme tuaj të shtëpisë.

Ne jemi duke vepruar në faza:

 1. Krijo një foto si çdo artikuj të tjerë e bërë nga brumë, fillon me përgatitjen, në fakt, testin. variacione të ndryshme të recetave shumë, por më popullor është si vijon: 1 tbsp. kripë imët toka, 2 tbsp. miell, 200 ml ujë. Zë brumë elastik DIY kripur, paketë atë në një qese plastike dhe ta dërgojnë atë në frigorifer për disa orë.
 2. Hiq materiale përfunduar, dhe ju mund të filloni për të krijuar, pinching off një copë brumë nga paketës (kjo mjaft e mbuluar shpejt me një kore në ajër).
 3. Për lidhje midis komponentëve nuk e përdor ngjitës, dhe ujë.
 4. Krijo një foto në petë është më i përshtatshëm. Tharje rezultat është e nevojshme: në furrë ose në ajër.
 5. Kur hack është e thatë, bojë bojë uji opake atë dhe të mbuluar me dy shtresa të llak.
 6. Së fundi, bashkangjitni një foto në kanavacë ose çdo ind tjetër në kuadër.

duken shumë të bukur të gjitha llojet e vulave, zogjtë, qirinjtë, arush pelushi, taksat, lule dhe shumë më tepër. Ju mund të krijoni një foto në historinë e një përrallë të veçantë zanash - kjo është veçanërisht interesante për fëmijët. Disa shembuj të punës për frymëzim që ju mund të shihni në foto.

Foto nga testi

Simbolike figura mukosolki

Salt brumë - një alternativë e madhe për balta . Një zanatet nga ai mund të jetë një dekoratë të veçantë për shtëpinë tuaj, ose një ide origjinale për një dhuratë. Ajo ka qenë prej kohësh besonte se mukosolka në shtëpi - një simbol i prosperitetit dhe familjes mirëqenien.

Simbolike figura mukosolki - Shembulli

Pa marrë parasysh se çfarë lloj të figurave keni ndërmend të bëni, brumë mund të jenë të përgatitur për ta nga një prej recetave të mësipërme.

Simbolike figura mukosolki - Shembulli 1

Procedura më tej është si vijon:

 1. Hap brumë me një okllai me një trashësi prej 0.5 cm.
 2. Kjo fletë do të bëjë kopje të çdo moulds për cookie-t. Kjo - e ardhmja e figurines kripë brumë.
 3. Kthejeni në furrë dhe pjekje Cover letër pjekje.
 4. Me ndihmën e paddles prej druri dhe në duart e vetëm lëvizin shifrat në fletë pjekje.
 5. Tube për një koktej apo një kruese dhëmbësh, bëni shifrat në secilën vrimë, atëherë për të nëpërmjet saj mund të thread dhe të ul receptorin e telefonit shifrat, për shembull, në pemën e Krishtlindjes (ose rri rreth shtëpisë).
 6. Në një temperaturë minimale prej mallrat e pjekur në furrë për disa orë.
 7. Vënë ato në një sipërfaqe të sheshtë dhe le të ftohtë.
 8. Ngjyra lodra sipas gjykimit të tyre.

Simbolike figura mukosolki - Shembulli 2

Këtu janë disa shembuj të mukosolek projektimit që janë të lehtë për të bërë dhe të duken të mahnitshme!

Simbolike figura mukosolki - Shembull 3

Simbolike figura mukosolki - Shembull 4

lë të kuptohet se të dobishme

 1. Çdo recetë për zeje kripa brumë përfshin përdorimin ekskluziv nga grurë ose miell thekre (por jo saktësisht zbritje) dhe kripë terren imët (jo jodizuar, kështu brumë nuk do homogjene dhe arna të mëdha).
 2. Uji për trazim është e nevojshme për të përdorur shumë të ftohtë. Shtoni atë në pjesë, vymeshivaya kujdes brumë. Në varësi të vakt zgjedhur, uji mund të kërkojnë një numër të ndryshëm.
 3. Brumë nuk duhet të rrinë në duar apo shkërmoqet. Në qoftë se ajo është e zezë e me erë të dobët, shtoni pak ujë, dhe nëse ngjitet - pak miell.
 4. Salt brumë është ruajtur në mënyrë të përkryer në frigorifer në një qese plastike ose në një enë me kapak të shtrënguar përshtatshëm. Përdorin atë në një fetë si të nevojshme, sepse brumë përfunduar në ajër është e mbuluar me shpejtësi me një kore e thatë, e cila pre pamjen e produkteve. Jeta shelfin e brumë - 1 javë.
 5. Mjeshtëri nga elemente të vogla të duken elegante. Për detaje janë të respektohen edhe me njëri-tjetrin, kryqëzim thith ujin nga një furçë.
 6. Për ngjyrë Brumë veten, shtoni holluar pak në ushqim për t'u ngjyrosur ujë (për vezë të Pashkëve). Brumë të ngjyrave të ndryshme, ju mund të krijojë hije të reja: ajo thjesht pure gishtat copa me ngjyra.

Testoplastika - jo vetëm fort e lehtë, dhe korrigjuese dhe profesion, e cila lejon për të zhvilluar aftësitë motorike gjobë e duarve, këmbëngulje dhe imagjinatën e fëmijëve, edukimin e shije estetike. Për të rriturit kjo është një mënyrë e madhe për të shprehur veten dhe çlodhje. Ne ju dëshirojmë frymëzim dhe kreativitetin do të le vetëm gëzim!

Recommended:

Si për të bërë një aeroplan letreDolgoletayuschie bërë avionëve letër

Mjeshtëri nga koneDuke e bërë duart e tyre zanate të reja vit nga kone

Si për të bërë një bandë e çokollata me duart e tyreNe bëjmë bouquets thjeshtë dhe e bukur e çokollata me duart e tyre

Lexo më shumë:   Çfarë bëra nga rrushi në dimër

Shto një koment

e-mail juaj nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *