Ju hiqni papilomat në shtëpi

Author: | 2018/08/23

User Woman.ru faqe kupton dhe pranon se ai është përgjegjës vetëm për të gjitha materialeve të pjesshëm ose të plotë të botuar atë nëpërmjet shërbimit Woman.ru.

User Woman.ru faqe siguron që vendosja e materialit para se kjo nuk do të shkelin të drejtat e palëve të treta (duke përfshirë, por jo kufizuar në të drejtën e autorit), pa cenuar nderin dhe dinjitetin e tyre.

User Woman.ru faqe, materialet e dërguar, pra të interesuar në botimin e tyre në vend dhe bie dakord për përdorimin e tyre të mëtejshëm, edituar Woman.ru faqe.

Përdorimi dhe ribotimin e materialeve të shtypura woman.ru faqe është e mundur vetëm me lidhjen aktive në burim.

Përdorimi i fotografive lejohet vetëm me pëlqimin me shkrim të administratës së faqes.

Vendosja e objekteve të Pronësisë Intelektuale (foto, video, veprave letrare, markat tregtare, etj)

woman.ru Online lejohet vetëm personave të cilët kanë të gjitha të drejtat e nevojshme për këtë strehim.

Edicioni rrjeti «WOMAN.RU» (Zhenschina.RU)

Certifikata e regjistrimit Media EL №FS77-65950, të lëshuar nga Shërbimi Federal për Mbikëqyrjen e Komunikacionit,

Teknologjitë e informacionit dhe komunikimi masiv (Roskomnadzor) 10 qershor 2016. 16+

Themelues: Limited Liability Company "Victor Shkulev Hearst Publishing"

Kontaktoni dhënat editoriale autoriteteve publike (duke përfshirë, për Roskomnadzor):

-Mail një e: [email protected]

Telefon: +7 (495) 633-5-633

 • Medium qepë Madhësia e prerë në peta derdh tyre 6- apo 9% th uthull dhe të insistojnë disa orë. Pastaj, uthull ngjyhet pjatë qepë është aplikuar në lez dhe të siguruar me një leukoplast. Ndrysho patch duhet të jetë tri herë në ditë. Pas tre apo katër ditë lez të zhduket. Në vend të pllakave mund të jetë qepë apo hudhër paste. Me sukses të nxjerr një përfundim lythat, grasatim ata të prerë një pjesë të patate të para. përdorur me sukses për të luftuar lythat ekstrakt celandine. Vetëm para se të lyej lëng e celandine, për të mbrojtur përreth krem të lëkurës lëng √ celandine gërryen jo vetëm lez, por edhe kozhu╩ mjedisit.
  Lexoni këtu //www.cmiru.ru/index.php/2011-09-27-05-51-32 ajo nuk e provoni.

  • përgjigje
  • lidhje
  Ajo do të jetë interesante:   si për të mundësuar laptop Bluetooth
 • Shto një koment

  e-mail juaj nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *